Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Информацията със тия 30% смъртност, е интересна сама по себеси. И ме навежда на мисълта, че чрез тази заплаха, се принуждават и определени хора в правителствата да им "съдействат", когато не успеят да ги подкупят.
Защото, видно е, че всеки който бива поставен на тия постове, дори да е бил против, след това се обръща към мерките.
2
Други / Re: За всекиго по нещо :)
« Last post by Анко on September 14, 2021, 15:17:39 PM »
Седемте "горко вам" | Слепи водачи | п-р Димитър Лучев 15.08.18
https://www.youtube.com/watch?v=mTTCqyIkg6c

Седемте "горко вам" | Слепи водачи - продължение с приложение | п-р Димитър Лучев 22.08.18
https://www.youtube.com/watch?v=0Te2bjfwq6s
3
Едните фактчекъри (на фейсбук) се оказаха финансирани от Джонсън и Джонсън - производителя на ваксини. И тук няма конфликт на интереси...
4
Смешното с тези фейк чекъри е че са спонсорирани от Гейтс и Сорос, а се правят на авторитети по отношение на техните престъпления. Нарича се конфликт на интереси.
5
Лош превод на едно интригуващо изказване в европарламента, изобличаващо Гейтс
7 минути
https://www.youtube.com/watch?v=vUB_7CiMlfg

тук опровергават
https://factcheck.afp.com/italian-politician-spreads-false-claims-about-bill-gates-parliament-speeches
6
Статията е публикувана 2020-а година. Т.е много неща които още не бяха станали а ги има се видяха, че станаха точно така.

Сега някои казват, че информацията е умишлено подвеждаща, защото в нея се твърди, че вируса е заразен по въздуха, а има хора които държат теорията че вируса се разпространява само чрез физически контакт (тестове, ваксини и прочие). Поради тази причина те смятат, че това е дезинформация, но не е ясно каква значимост има детайла как точно се пренася заболяването.
7
Една информация за съдържанието на тестовете, която е отпреди месеци:

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/05/02/hidrogel/

Дори да не са вредни, тези тестове са неверни и безполезни. Защо да се правят? Ами може би точно, защото има скрита цел. Американците въвеждат други тестове след нова година. Едва ли е защото са се загрижили бза истината...
8
Какво излиза - че можем да очакваме нов много по-смъртоносен вирус от "фаза 3"? Аз очаквах издевателствата да бъдат повече икономически. Не знам това с новия вирус доколко е реалузируемо предвид това, че в някои държави хората се подчиняват и вярват, в други не. Как ще се раздели между държавите? Също, възможно ли въпросната статия да е написана пост фактум?
9
Ще добавя тук и още едно интервю с доктор Зеленко от тези дни. Интервюира го депутат от парламента на Австралия, Craig Kelly. Гледал съм интервюта с разни доктори, но никой не е бил толкова директен и неполиткоректен, както еврейският лекар. Нищо чудно, че има заплахи за живота му.

https://www.ourfreedomtube.com/watch/dr-zelenko-interview-with-craig-kelly-how-can-australia-get-it-so-wrong_4BZNGRXY63xA2eY.html

Австралия в момента е държавата с най-жестоки тиранични мерки против населението.
10
Да наистина трябва да сме подготвени за всякаква ситуация но си мисля че щом е достигнала тази информация до непосветени хора явно има някакъв друг прочет така да се каже.
Все си мисля че Бог няма да допусне да се осъществят техните планове.
Pages: [1] 2 3 ... 10