Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Размишлявах тези дни върху следното:

Еклисиаст 5гл
Ако видиш, че сиромахът се угнетява, И че правосъдието и правдата в държавата се изнасилват, Да се не почудиш на това нещо; Защото над високия надзирава по-висок, И над тях има по-високи.

Така прочетено ми напомня за станалата за нарицателно дума "мафия". Как в днешно време не се знае собствеността на дадени медии, фирми или корпорации. Скрити зад други подставени хора, офшорки и т.н. За почти липсващото правосъдие в наши дни.

Преведох си го с авт.преводач но едва ли е толкова точен превода по такъв начин.

Моля, който може да даде точен превод на тези стихове, да сподели дали са със същия смисъл и значение.
2
Немски и американски адвокати срещу измамата за вируса
https://www.youtube.com/watch?v=Dwc8dMw4raw&fbclid=IwAR04-2VWbS0MCh_XkI7R0bHXUgs37xqcQ0VluvB9-JCiHD03DPDeFcs_hbo

3
Николай, ако вярваш на wiki, можеш да срещнеш че хълмовете на Пловдив са шест. И на същата страница емблемата със седем на брой хълма.
4
Преди години ми беше попаднала книга за Александър Македонски. Авторът - французин, невярващ. Но имало защо да започна да я чета.Издадена беше преди 1989 г.
Стигнах до история, където Александър се обръща към евреите за съдействие при военни действия срещу асирийците /ако не бъркам/
но евреите отказват такава помощ за война
Александър се разгневява и им праща вест,че ще им "отдаде заслуженото"

евреите се уплашват много
отиват при първосвещеника

той им казал да изчакат да премине нощта
а той се затворил и цяла нощ прекарал в молитва към техния Бог/цитирам книгата/
да получи съвет как да постъпят...

на сутринта отиват еврейските водачи при първосвещеника
и той казва:
Отворете широко вратите на града
посипете най-хубавите цветя около главния път, откъдето ще дойде Александър
и когато влезе го приветствайте радостно...

Точно това и се случва
Александър идва разгневен, но когато вижда топло посрещане... гневът му отминава

Слиза от коня и първосвещеника му тълкува книгата на пророк Даниил,че е писано за него.....
-------------------
Споменавам тази история, тъй като случайно отворих в интернет "първа книга макавейска" от неканоничните или апокрифни книги. Не знам кое е по-правилно да се каже. Книгата започва с директен разказ за Александър.
---------------
Някой ако е запознат или чел повече, може да сподели.

Но в онази книга, която е някъде из архивите ми, тогава чрез нея аз получих поредна порция увереност в истинноста на нашата вяра. Дори писана от ръка на невярващ човек.
5
Ами оказа се, че си има Wiki страница и градовете описани там със седем хълма са страшно много, просто ми направи впечатление, че го има Брюксел, а той си е нещо като наследник на Рим или поне дъщеря. Като цяло много решения се взимат там, било то и продиктувани от Рим.

Но като цяло да, Ерусалим и Рим са вероятните заподозрени от това което Писанията казват.
6
Разбира се никой не беше "грабнат" на тези дати. За мен този случай беше интересен да наблюдавам поведението на християните.

До момента не съм видял никой от каналите които разпространяваха тези "откровения" да са се покаяли и да са признали че са били заблудени. Вместо това те продължават да упорстват и да си измислят причини да откажат да прогледнат в лицето да реалността.

Тия които чакали Христос на 20-ти септември били "влезли в чакалнята" и сега младоженеца се бил забавил малко, но само тия които са в чакалнята щели да бъдат взети. Сиреч тези които са очаквали на лъжливата дата. Т.е те започват да се опитват да прикриват едно лъжливо откровение с друго.

Между временно продължават да се напомпват, че "грабването" продължава да е съвсем скоро, буквално всеки момент. Други почват да изтрезняват и да говорят за забавяне от 1, 2 или 3 години. Но никой досега не видях да признава, че се е заблудил. Дори се настройват против тези, които ги изобличават за заблужденията им.

Тук основния проблем дори не е в самите откровения и сънища, а в лъжливото учение на което те са основани. Т.е хората вярват с лъжливо учение и след това очакват нещо да се случи в изпълнение на това лъжливо учение.

Втория голям проблем е че тия хора очевидно са напълно незаинтересовани от Божието дело на земята и от изпълнението на Божиите цели. Що за армия е това, която иска да бъде евакуирана преди започването на битката? А най-важната битка тепърва предстои. Що за невяста е това, която иска благините на младоженеца, но не се интересува от Неговите цели и интереси?

В момента очевидно имаме затишие пред буря и ние трябва да използваме времето максимално за подготовка.
7
Няколко града са построени на седем хълма. В това число Ерусалим, Рим и Пловдив. Библейските пророчества най-вероятно визират Ерусалим, или вероятно и Рим.
8
Копират Божиите принципи.
9
Интересно:
Брюксел, Белгия, се казва, че ще бъде построен на Св. Михелсберг, Куденберг, Вармосберг, Круйдтайн, Кунстберг, Завел и Санкт Питерсберг т.е. 7 хълма.
10
и какво стана сега останахме си на земята а някой хора ги грабнаха без да разберем.
Watchman тука ли си.
Pages: [1] 2 3 ... 10