Recent Posts

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Аз лично, мисля, че звучи странно. При положение, че е записано как точно ще се случи, Бог не би го променил.
Изгледах 2 клипчета, там дата не чух, само че Исус идвал, а защо са решили, че ще ги грабва така и не разбрах.
Е може и от английския ми да е, че не е от най-добрите :)
22
Ето едно пророчесто пак от този канал:
https://www.youtube.com/watch?v=M2JsTAEl6uI
23
Хъм, странно, това последното видео е от канал в който има и други такива видеа и всичките са им дадени все около тази дата 01.Jul.2020.
Гледах още едно и там човека казваше същото Руски и Китайски войски в САЩ.
24
Ето канала за който говоря:

https://www.youtube.com/channel/UCmnEi6hOonDCC8vDZWne5Rw

В него има събрани поне 110 свидетелства от целия свят за това че грабрането щяло да бъде на 19-20. септември тази година. И бройката се увеличава постоянно. Има хора които директно говорят, че Бог им е говорил с глас и им казал, "Идвам да те взема на 20-ти септември".

Какво мислите, че означава всичко това?

Към това трябва да се добави и някакви други видения и пророчества че след 20-ти септември на земята щели да паднат някакви астероиди които да предизвикат големи катаклизми. Звучи точно все едно след грабването започват времената на голямата скръб.

Има много християни, които отказват да повярват, че нещо лошо може да се случи особено в такива пропорции ако първо не бъдат грабнати от земята.
25
Последно, някакъв много известен и уважаван еврейски равин казал, че този Празник на Тръбите (на 18.09.20220) щял да бъде последния, който евреите ще празнуват без Месията. С други думи той говори за идването на Месията след 18.09.2020. Месията който те очакват не е Исус, а Антихриста, което затвърждава очакващите грабването на 19.09.2020 в тяхното вярване, понеже те очакват грабването да стане преди явлението на Антихриста.

И въобще все повече хора имат видения, сънища и откровения за грабването на 19-20. септември тази година. Някои от тях имат свои канали в youtube, така, че ще имаме възможност да видим какво ще имат да кажат когато тази дата премине.
26
Току що изгледах видео с Морис Склар, който е еврейски музикант, който е също и християнин. Там той споделя пророческо откровение което напълно се покрива с това на Дана Ковърстоун, което коментирахме по-горе.

По-долу е неговото видео:

https://www.youtube.com/watch?v=GYtgMN6wSJs

Гледах и потвърждение от други хора за същите неща.

Всичко започва септември. Остава много малко време.

В Беларус силите на злото започнаха да клатят Лукашенко, който отказа дори срещу огромен подкуп от близо 1 милиард долара да приложи безумните мерки срещу коронавируса. Който има разбиране нека се моли Бог да опази Лукашенко и Беларус от този нечестив преврат. Страшно много християни са заблудени там мислейки си, че това ще им донесе свобода, а си нямат идея какво им се готви.  Явно злите сили  искат да свалят Лукашенко преди да обявят втората вълна на вируса, защото на тях им е крайно неблагоприятно, когато цяла една държава демонстрира, че няма никаква пандемия.
27
Днес попаднах на потвърдена информация, която доказва, че част от пророчеството на пастора вече се изпълнява. В свето видение, той казва, че е видял надпис в банката, че няма налични моменти. В момента по целите Щати има такива табели, че няма или не достигат монети. Това е директно изпълнение на това, което той е видял в съня си.

Също така той говори за средата на септември когато ще има увеличаване на бунтовете и протестите. И точно днес видях пропагандно видео с което се призовава за 50 дневно окупиране на Белия Дом с протести и бунтове, което да започне на 17-ти септември и да трае до изборите.

Т.е до тук нещата се изпълняват доста точно.
28
Безспорно живеем в доста сложно време, което предстои да стане още по-сложно и тежко. Писанието казва че в последните времена ще има особено засилване на действието на злите духове, на бесовски учения и на лъжливи знамения и чудеса. Към това трябва да се добави и така наречения "синтетичен окултизъм" при който по синтетичен, сиреч технологичен начин се постигат паранормални способности и явления, които традиционно спадат към сферата на окултизма.

Разработват се технологии с които могат да се прожектират в умовете на хората картини/видения, сънища, чуване на глас и прочие. Очевидно 5G мрежата също има отношение към тези неща.

Защо казвам всичко това? Казвам го защото в интернет в момента е пълно с всякакви сънища, видения, откровения, пророчества и тем подобни неща, много от тях идват от вярващи християни, които вярват, че Бог им е говорил и им е открил определени неща.

Тия дни попаднах на един канал в който има събрани видеа от цял свят, всичките от най-различни хора живеещи в различни краища на света. Общото между тези хора е че това са християни, които твърдят, че имат видение/сън/откровение за това, че "грабването на църквата" ще се случи 2020-а година, като удивителното е че повечето от тези откровения са съгласни, че датата на грабването е 19-ти септември, 2020 г. Сиреч точно след един месец.

Какво точно има на тази дата? Според официалния еврейски календар, това е Празника на Тръбите, което се свързва с завръщането на Христос. Има разни хора, които отново смятат разни дати и числа и казват, че всичко съвпадало и че това била датата на грабването.

Лично аз съм се убедил от Писанието, че такова нещо като "грабване на църквата преди скръбта/антхриста" няма, и най-интересното е че точно пасажа, който най-често се цитира в подкрепа на грабването преди скръбта всъщност го опровергава. Нека да го видим този пасаж:

2Сол. 2:1  А колкото до пришествието на нашия Господ Исус Христос и нашето събиране при Него молим ви, братя,
2Сол. 2:2  да не се поклащате лесно от здравия разсъдък, нито да се смущавате било от дух, било от слово, или послание, уж от нас изпратено, като че ли вече е настъпил денят на Господа
2Сол. 2:3  Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението, и не се яви човекът на греха, синът на погибелта,
2Сол. 2:4  който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или когато се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог.
2Сол. 2:5  Не помните ли, че когато бях още при вас аз ви казах това?
2Сол. 2:6  И сега знаете, какво Го възпира, да не се открие в своето си време.
2Сол. 2:7  Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира;
2Сол. 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,
2Сол. 2:9  тогава, чието идване се дължи на действието на сатаната, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса
2Сол. 2:10  и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.
2Сол. 2:11  И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа,
2Сол. 2:12  та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината.


Ако погледнем внимателно подчертания текст, става ясно, че пришествието и събирането на църквата при Господа, НЯМА ДА СТАНЕ, докато ПЪРВО не дойде отстъплението, и НЕ СЕ ЯВИ, човека на греха, сина на погибелта, онзи, които ние наричаме Антихриста.

Затова не знам при толкова ясен пасаж, защо толкова много християни се подвеждат да вярват, че събирането на църквата при Господа, ще бъде ПРЕДИ явлението на Антихриста, когато апостол Павел тук казва точно обратното, и предупреждава проив лъжеучения и лъжеоткровения разпространявани по този въпрос.

Как тогава можем да си обясним, че толкова много хора от най-различни страни получават откровения за една и съща дата? Възможно ли е това да е използването на тези технологии за внушаване на видения и сънища? Не мога да твърдя със сигурност, но си струва да се замислим какво се случва около нас.

В тези времена, ние трябва да изследваме Писанията повече от всякога и да държим здравото учение, защото мнозина ще бъдат завлечени след лъжливи духове и лъжливи учения.
29
Наскоро ми попадна една банкнота от 50 лв, очевидно ново издание, защото беше различна от предишните и банкнотата беше съвсем нова. Загледах се в символиката и няколко неща ми направиха впечатление.

Банкнотата можете да видите ето тук:

https://eu-browse.startpage.com/av/anon-image?piurl=https%3A%2F%2Fi.actualno.com%2Factualno_2013%2Fupload%2F2019%2F10%2F18%2F0909849001571398044_big.jpg&sp=1597757912Tadd70e89a637caf84e8dab36fcc045b7c4f31bdaf51fa64e790c4627d3eca4b5

Ако се загледате долу в ляво, там където пише 50 ще забележите че цифрата 50 е част от холограма, чийто фон е направен от пламъци. При движение на холограмата пламъците оживяват и създават впечатлението че цифрата 50 гори в огъня.

Като се има предвид, кой издава парите и кой взима решенията за дизайна и символиката (частния международния банкерски кабал на когото БНБ е само местен колониален офис), то е ясно че тези хора искат да изпратят сигнал на масонските ложи и тайните общества, които комуникират чрез символи и знаци, че спестяванията на хората са предвидени да бъдат изгорени.

Нещо повече, отново в лявата лента над главата на Славейков има друга холограма, която е меко казано шокираща. За да видите тази холограма трябва да вземете реална  банкнота в ръцете си, защото на снимката не се вижда. Но това което се вижда на тази холограма е следното - паднал/падащ ангел се превръща в жар-птица. Ясно се вижда че падащата фигура не е птица, а е ангел с криле и крака, като главата му наподобява на рептилоидна.

Т.е начина по който аз бих изтълкувал тази символика е че за да се реализира реабилитацията на падналия ангел, сиреч постигането на желанията и стремежите на дявола, ще се мине през изгарянето на валутите, т.е парите на хората, техните спестявания ще изгорят.

Очевидно в новата серия банкноти има и 5, 10, 20 и 100 лв. Не съм виждал нови 5 и 100 лв, но видях 10 и 20 лв. При тях където са цифрите 10 и съответно 20, пак долу в ляво се виждат снежинки на студен сребрист фон. Това говори за замразяване. Т.е най-вероятно се планира замразяването на банковите сметки на хората докато стойността на парите им изгори. Предполагам ще има интересна символика и при 100-те лева, но още не ми е попадала такава банкнота.

До тук говорим изрично за очевидна символика върху реалните пари пуснати последно в обръщение. Не се изискват тълкувателни дарби за да разбере човек какво означават снежинките и огъня. От друга страна всички икономисти, които мислят с главите си, а не по инструкции говорят, че от есента насам предстои сриване на валутите по целия свят и масов фалит на банките.

Към това можем да добавим и пророчеството на американския пастор за сриването на долара,и като цяло се получава една и съща картина потвърдена по 3 различни направления.

Какви изводи всеки ще си направи, остава всеки да реши за себе си. Ако някой има някаква пари, нека се моли за мъдрост от Бога какво да прави с тях, така че да съхрани стойността им, и да бъде верен настойник, а не глупав човек който ще загуби онова, което Бог му е поверил. Ние имаме нужда от Божието водителство повече от всякога.
30
Градът трудно изализа от нас, но и селото трудно излиза от нас.

За мен преместването "на село" ще е просто локация защото като малък много често си бях на село при баба, и сега си живея "като на село" е нямам много продукция, даже почти никаква, умират краставиците щом ги насадя, а пипера не разсте, вероятно защото е хладно или е доста кисела земята, не знам. Но пък доматите стават, трябваше и боб да си насадя, но не се сетих, а вече е късно.
Срещу къщата ни живеят други християни които ходят на църква. Да би било добре да се преместим някъде покрай вас поради ред причини, но не се случва. Дали е заради жена ми, възможно е, но напоследък си мисля, че по-скоро Бог е този който ме задържа тук.
Относно потомството, ще има да изгори, но ако е рекъл Бог, ще има и да остане. А за жената е писано:

1 Тимотей 2:15
Но пак тя ще се спаси чрез чадородието, ако пребъдат във вяра, в любов и в светост с целомъдрие.


Не мога да наложа насила на никой нищо, или ще си намерят разум или ще си останат прости. Поучавам до втръсване, и разни неща попиват, но за преместването ако Бог прецени, че трябва да се преместим, то той ще ни отвори път и през блокади.
Че идват доста трудни време - така е, коментирали сме го вече.

Но да се върнем на коронавируса, чета, че почват протести вече срещу мерките, хората почнаха да изтрезняват, да видим до къде ще доведат тия протести.
Защото както и ти каваш, само чрез Бог може да стане истинска промяна.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 10