Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Нов световен ред /
« Last post by Watchman on January 15, 2019, 01:59:34 AM »
Съжалявам, не беше редно наистина да пиша неща, които предполагам само, без да те познавам лично, прости ми, времената наистина са зли, затова трябва колкото можем да се подкрепяме.

Аз наистина не приемам нещата лично, защото тук не става въпрос за мен или теб, а за Божието дело, Божията слава и Божието царство. Врагът ни залива от всички страни като потоп, а ние сме разединени и твърде слаби да се противопоставим.

Quote
Watchman нещо май те е налегнало отчаяние ?

Нещата с вярващите наистина изглеждат отчайващо и аз не говоря за най-тежките случаи, а за най-добрите измежду нас. Въпреки това аз съм далече от отчаяние, защото отчаянието не ражда нищо. Ние обаче сме длъжни да идентифицираме проблема и да го наречем с истинското му име и да търсим решение от Бога.

Quote
С човешки напъни ли очакваш да се случи нещо? Върши това което Бог ти е заръчал, другото остави на Него.

Трудът в Господа не е напразен, но без действията на единно тяло нищо съществено не може да се случи.

Quote
Първо, не мисля, че това е нужно, но пък знае ли човек, може да си прав.
Като цяло, ако на Църквата и е нужно време за да се въздигне от нещо, то Бог винаги може да и даде.
Относно въпроса за отблъскването зачети в e-sword значението на думите "falling away"

Аз се опитвам да си изясня какво точно се случва. Голямото отстъпление започва още в първите векове и се вижда особено изразено от времето на Константин насам, когато християнството става имперска и държавна религия. От тогава насам Антихриста е можел да се разкрие и Константин е доста представителна фигура на това какво представлява духът на Антихриста. Но има още нещо, което го възпира и това определено не е липсата на отстъпление. Най-вероятно е липсата на готовност от страна на тялото Христово да влезе и да устои като победител в епохата на Антихриста.

Пророчеството за долината на мъртвите кости от Езекиил 37 трябва да се изпълни първо и християните от мъртвешките кости, които са в момента трябва да се превърнат в жива Божия армия. Едва тогава това пророчество ще може да се изпълни и за физическия Израел, след като се е изпълнило за духовния.

Quote
Между другото, молете се за мен и моя дом, че тази година ще е трудна, дано да е и ползотворна. Бог ми даде сън за надигащи се дълбоки води които пускам и спирам, ту от ляво, ту от дясно.

Ти наистина лъкатушиш ту наляво, ту надясно и не можеш да се самоопределиш в твърд курс напред. Дано Бог да ви даде тази година да утвърдите стъпките си в правилната посока.
12
Нов световен ред /
« Last post by Nikolay on January 14, 2019, 17:55:17 PM »
Хъммм, Watchman нещо май те е налегнало отчаяние ?

Ще получи ли Бог славата, която Му се дължи от Неговите хора? Или ще настане една пълна касапница и огромно поражение на християните по целия свят? Ще стане едно огромно мазало, поради простата причина, че ние не сме готови във никое отношение. Ние сме разединени, разпръснати и принудени всеки да се справя сам за себе си.
Не си ли чел?

3 Царе 19 глава
14 И той каза: Аз съм бил много ревнив за Господа Бога на Силите; защото израилтяните оставиха завета Ти, събориха олтарите Ти, и избиха с меч пророците Ти; само аз останах но и моя живот искат да отнемат.
18 Оставил съм Си, обаче, в Израиля седем хиляди души, всички ония, които не са преклонили колена пред Ваала, и всички, чиито уста не са го целунали.


Не се отчайвай, Бог е поставил всеки на неговото му място, бъди твърд.

Нозете обаче са част от тялото, следователно полагането на враговете под нозете на Христос означава, че те трябва да бъдат поставени под нозете на Тялото, на Неговата славна църква. Затова и апостол Павел пише следното:

Римл. 16:20  А Бог на мира, скоро ще смаже сатана под нозете ви.

Стиха който цитираш е отговор на това което казваш.
С човешки напъни ли очакваш да се случи нещо ? Върши това което Бог ти е заръчал, другото остави на Него.

Ето защо ние имаме нужда от тази перспектива за да можем да разберем какво означава Антихриста да бъде отблъснат назад във времето, за да може светиите да имат време да се съвземат, възстановят и израснат, за да може да изпълнят Божиите цели и призвание.

Първо, не мисля, че това е нужно, но пък знае ли човек, може да си прав.
Като цяло, ако на Църквата и е нужно време за да се въздигне от нещо, то Бог винаги може да и даде.
Относно въпроса за отблъскването зачети в e-sword значението на думите "falling away"

Let no man deceive you by any means: for that day shall not come, except there come a falling away first, and that man of sin be revealed, the son of perdition;

-----
Между другото, молете се за мен и моя дом, че тази година ще е трудна, дано да е и ползотворна. Бог ми даде сън за надигащи се дълбоки води които пускам и спирам, ту от ляво, ту от дясно.
13
Генно модифицирани храни /
« Last post by Nikolay on January 14, 2019, 09:51:35 AM »
Битката е загубена, и не мисля, че може да се обърнат нещата относно набутването в градовете. Вече самите хора го искат, за тях става не нормално когато някой е навън.

Мен друго ми прави впечатление, масово разпространение на анорексията, като дори не дават да се говори за нея. Навремето хората се възмущаваха от това, сега масово го приемат за нормално и се стремят към него. Ограничават се храни правят се безумни диети. Та ГМО не знам доколко е на дневен ред, когато хората се хранят вредно или по-скоро не се хранят... И това не само за жени, а и за мъже, което е трагично, един мъж който е като вейка, дори не може да се защити ако се наложи нещо, а от там обръщането към джендърството е на една крачка.

Като цяло, това което виждам е, че проблема са изкуствените добавки в храните, те разболяват много повече. Като вероятно има и някаква връзка със ГМО храните за по-добър "ефект". Като под "разболяват" разбирането ми е сведено до "замърсяване на кръвта", а знаем, че кръвта е живота на човек (както е писано).
При замърсяването на кръвта до степен, разни вещества да не могат да бъдат изхвърлени бързо, а се задържат за дълго свързани с хемоглобина, тялото почва да страда от липса на кислород, задръстване на кръвоносни съдове или отлагане на вредни вещества в самия организъм - което в дългосрочен план води до ракови образувания и всякакъв тип болести.
14
Нов световен ред /
« Last post by Ученик на Исус on January 12, 2019, 22:33:15 PM »
Съжалявам, не беше редно наистина да пиша неща, които предполагам само, без да те познавам лично, прости ми, времената наистина са зли, затова трябва колкото можем да се подкрепяме.
15
Нов световен ред /
« Last post by Watchman on January 11, 2019, 00:00:49 AM »
Точно наскоро прочетох много добро определение, че когато човек остане без аргументи обръща нещата на лична основа. Това се случва често във форума и е белег за незрялост в най-добрия случай.

Имаме достатъчно много и сериозни врагове за да се бием един с друг. Доколкото имаме общи цели и общи врагове трябва да се трудим в една посока, не да си пречим.
16
Нов световен ред /
« Last post by simeon on January 10, 2019, 22:00:59 PM »
Ученик,това което пишеш няма общо с темата. Ако имаш лично отношение към човека пиши му на лично.
17
Нов световен ред /
« Last post by Ученик на Исус on January 10, 2019, 19:34:22 PM »
Много интересно ми е да те чета, имаме доста общи познати, от които знам доста неща за теб :)
Човек, съсредоточен в бизнеса си не очаквам да ме разбере.
Колко човека доведе до Бог през миналата година, на колко говори за Бог?
Само това е достатъчно показателно за един ученик на Исус.
Аз не знам точната бройка, мнозина са, Бог обаче знае и последните седмици молейки се за хора на улиците, в магазини, имаше изцелени, които после виждайки ме тичат да ме прегръщат и целуват, ти, казва се моли и сега съм добре. Човече, Бог го направи, обяснявам. Ето това е, да видиш сълзите в очите на изцелени или покайващи се, това е славно и пречудно, велико Божие дело и нищо друго не може да се сравни с тази радост. А ти си пиши каквото искаш, в Съдния ден на всеки от нас работата ще стане явна.
18
Генно модифицирани храни /
« Last post by Liya on January 08, 2019, 20:11:03 PM »
Да, целта е все по-голяма зависимост или по-правилно казано робство. Лошото е че повечето християни не осъзнават че това е фронт на който трябва да се воюва, те са успешно заблудени че не са в зависимост от системата.

Относно забраните за ГМО в Европа не се знае докога ще е така, защото Байер наскоро купиха Монсанто и Монсанто вече е официално в Европа. Със сигурност ще натиснат за отпадане на някои забрани и по-голяма свобода на действие.
19
Генно модифицирани храни /
« Last post by Watchman on January 08, 2019, 10:19:12 AM »
Принципно ГМО-то е забранено в Европа с изключение на някои сортове царевица и картофи, които ЕП одобри наскоро. Затова няма как да има обозначено ГМО, освен за тези сортове, които са узаконени.

Въпреки това  пределно ясно, че ние трябва да поемем изхранването си в свои ръце и държавата прави всичко възможно това да става все по-трудно  и все по невъзможно и все по незаконно.

Всичко това е част от Agenda 21 и новата Agenda 2030, според които всички хора трябва да бъдат набутани в градовете, живота на село да бъде напълно ликвидиран (а първоначално силно затруднен).  Всички хора трябва да бъдат набутани като сърдели в "умни" градове с камери и облъчватели навсякъде, където всичко се следи, купуването на стоки става само от корпорациите  никой няма право да произвежда нищо, а само може да работи като роб за въпросните корпорации. Всички закони, правила, разпоредби и регулации които се приемат под всякакъв предтекст и извинения, тласкат нещата именно в тази посока.

Още един фронт на който трябва да воюваме.
20
Генно модифицирани храни /
« Last post by Liya on January 08, 2019, 09:28:09 AM »
Аз доколкото разбирам тези стоки си идват с тези кодове от чужбина поне вносните. Явно там ги обозначават, и имат този код независимо в коя държава се продават. За българските не знам. Дано да не е реалистично, защото излиза че подмяната на оригинала е много по-напреднал отколкото изобщо можем да си помислим.
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10