Author Topic: Какво (не) е белега на звяра?  (Read 10016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Какво (не) е белега на звяра?
« on: June 11, 2023, 11:32:31 AM »
Редакция Watchman: тази тема се разви като разклонение от темата за Дигиталната валута на централните банки (CBDC). Но тъй като се отклони от основната тема в посока на обсъждане на белега на звяра, я отделих в своя собствена тема.

В селските магазини никой не спазваше маските, освен хората на които мозъка им беше в телевизора. За цифровизация на селата ще са необходими 10-20 години, освен ако не избият старците.

Промените в конституцията им трябват за да овладеят прокуратурата, това ги спъва затова соросоидите се борят за това от десетилетия. Вероятно ще пробват да вкарат и истанбулската конвенция на която също конституцията пречи. Ние трябва да се молим това правителство и този парламент да се сринат в небитието по най-бързия начин и докато ги има Бог да ги блокира да не могат да изпълнят никоя от поставените им от сатанистите задачи. И трябва да спрем да се объркваме с въображаеми зверове и белези, неща които не са дошли още на дневен ред.

Писанието казва, че Бог ще прекатури всеки световен ред, който се опитва да инсталира подобие на антихриста, преди да дойде времето на истинския.

Ез. 21:25  А ти, смъртоносно ранени, скверни княже Израилев, чийто ден е настъпил, когато беззаконието е стигнало до края си,
Ез. 21:26  така казва Господ Иехова: Снеми митрата и свали короната; тя няма вече да бъде такава; възвиси смирения, а смири възвисения.
Ез. 21:27  Аз ще я катурна, катурна, катурна, та и това няма да трае, докле дойде оня, комуто принадлежи; и нему ще я дам.


Антихриста ще може да се яви тогава когато беззаконието е достигнало до края си. Какви са белезите и доказателствата, че това вече е станало? А до тогава Бог ще прекатури, прекатури, прекатури всяка, власт, всеки световен ред, всяка система, която се опитва да инсталира Антихриста. Затова и в Солунците апостол Павел говори, че Антихриста НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЯВИ НА СВОЕТО ВРЕМЕ, преди да се отмахне от пътя този който го възпира. Какви доказателства имаш, че този който възпира Антихриста е отмахнат от пътя?

Ние в момента сме в края на поредния цикъл. Поредната империя на мрака ще бъде прекатурена. Бог ще смири възвисените, а ще въздигне смирените. Народите ще се убоят от Бога и отново ще Го потърсят. Всичко, което нечестивите градят сега ще бъде прекатурено. Да това ще стане с цената на големи сътресения и страдания. Войни, глад, мор и природни катаклизми. Катаклизмите ще потопят империите на мрака. Водите ще разцепят Америка и ще потопят Великобритания. Стари земи ще изчезнат под водата, но ще се появят нови. Това, което е станало с Атлантида (за която бленуват сатанистите) ще се случи пак. Америка беше обявена от масоните за новата Атлантида.

България ще бъде съхранена в голямата си част и ще се превърне в прибежище в тези смутни времена. Мнозина от народите ще прибягнат тук, където ще познаят Бога и ще намерят множество зрели християнски общности, които ще им помогнат за истинско духовно израстване. Тези хора след това ще помогнат за пробуждането на народите (онези които са оцелели от тях).

Без голямо пробуждане сред народите и без зряла и усъвършенствана Църква - Антихриста не може да се яви. Никакъв звяр не може да се появи преди да се свалят сатана и неговите ангели на земята (Откр. 12). Никое от събитията в Откровение 13-а глава не може да започне да се случва, преди да се изпълнят събитията от Откровение 12-а глава.

Изучавайте Писанията и не се завличайте от евтини и повърхностни сензации, които не отговарят на написаното в Божието Слово.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #1 on: June 11, 2023, 13:18:58 PM »
Кога в човешката история е забранено да купуват и продават всички хора по земята?
 Сега го направиха в големите магазини успешно, в синхрон по целия свят с малки изключения, няколко президента ги ликвидираха за отказа да се покорят.
По неофициални данни имаме 1 млрд починали от ваксините, в Библията се говори за една трета и една четвърт унищожаване на хората, така че мащабите са библейски. Тепърва ще умират още, имам познати с ваксини, които сега започва да се влошава състоянието им, дори се появяват язви, както е писано.
Църквата е най-силна в първите векове, в Откровение последната църква е Лаодикия. Не знам как очакваш нещо друго, писано е отстъпление и хладкост, това е сега.
Защо както писах вече молитвата на Невястата е Дойди, Господи?...
Писано е също в оригинал да ускоряваме завръщането на Господа.
Никога в човешката история не е имало такова унижение на човеците, създадени по Божий образ и подобие. С тези намордници, които са били слагани на робите, за да не плюят господарите си в миналото е много показателно какво се случва. Мъдрите ще разберат. Неразумните не разбраха, тестваха се и се ваксинираха и някои измряха от тестването само. Сега СЗО иска да наложи тестването и ваксините за постоянно и дори имаме магазини, в които е въведен кода и не може да се пазарува без смартфон. Русия прие закон за интернет идентификатор, няма и интернет скоро да можем да ползваме. Шваб заплашва с кибератаки и САЩ без ток за 2-3 години. Ами писано е, царството му ще потъмнее. Калифорния приеха убиване на родени бебета до 28 дневна възраст. Ние имаме премиер хомосексуалист и социална министърка лгбт, Бог го е допуснал, въпреки нашите усърдни молитви и пост за България последните месеци. Евтаназия в Канада ако се чувстваш беден, нещастен. Сексуално образование на дечицата в детските градини - мастурбация, полови партньори, орален секс, имаше такава книжка у нас въведена преди години, която аз открих и въведена пилотно в осем училища, Бог се намеси и беше спряна.Много още мерзости може да се напишат какво се върши.
Само слепите духовно не виждат и не разбират какво се случва.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #2 on: June 11, 2023, 13:58:07 PM »
Впрочем това астрономическо събитие  от Откровение 12 с жената и звездите беше на небето септември 2017 г. А пък найк мисля бяха пуснали обувки с надпис Лука 10:18
То какви ли не ритуали за идването на антихриста вършат, като откриването на Готардския тунел например,  преди това поливане с кофа лед на главата, което е сатанински ритуал за посвещаване, една еврейка пък каза, че Бог ѝ показал, че ваксините са като кръщението на Йоан, да се приготви пътя на антихриста.
В Откровение 19 пък се казва, че тези, които приеха белега, се поклониха.
Символа на СЗО е змия, увита около игла. В оригинал харагма значи убождане, ухапване от змия, което е премахнато днес от речниците.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #3 on: June 11, 2023, 16:43:14 PM »
Ученик на Исус, нещата които пишеш са просто разпокъсани мисли на посоки, които нямат основание нито в Писанията, нито в историческата реалност. За съжаление това е типичната картина на състоянието на вътрешния човек при средностатистическия християнин. Липсва здрава основа, липсва познаване на Писанията, липсва здрав разум. Всичко е на ниво: емоционално-религиозна каша в главите и сърцата.

Quote
Кога в човешката история е забранено да купуват и продават всички хора по земята?
 Сега го направиха в големите магазини успешно, в синхрон по целия свят с малки изключения, няколко президента ги ликвидираха за отказа да се покорят.

По соц. времето беше забранено да се купува от корекомите, освен на чужденци и избрана класа от хора. По соц. времето беше забранено и да се продава (да се прави бизнес). Заплахата беше - затвор.

По време на ковид истерията на никой не беше забранено да купува, нито да продава. Имаше ограничения в големи търговски центрове. Проверките бяха нулеви. Хората влизаха с разпечатан произволен QR код, който охраната нямаше никакъв интерес да проверява. Ти очевидно не разбираш, че на задкулисието МУ СЕ ИСКА хората да повярват, че това е белега на звяра, затова всячески се мъчат да имитират написаното в Откровението, НО НЕ МОГАТ, защото са много далеч от истинското нещо.

Quote
По неофициални данни имаме 1 млрд починали от ваксините, в Библията се говори за една трета и една четвърт унищожаване на хората, така че мащабите са библейски. Тепърва ще умират още, имам познати с ваксини, които сега започва да се влошава състоянието им, дори се появяват язви, както е писано.

Мор е имало многократно през човешката история, по време на така наречената язва "Black death" измира между 30-60 % от европейското население. На места жертвите са били 90% от населението. Язвата е предизвикана от отрови (подобни на ваксините) пуснати във водните източници от същите хора, които сега произвеждат ваксините. Така, че няма нищо ново под слънцето и резултатите към момента са далеч по-слаби. Вече има разработени методи за детоксификация от ковид ваксините. Яденето на лук, ананас и други дадени от Бога храни - унищожават спайк протеините и ликвидират действието на ваксините. Затова и смъртните случаи не са чак толкова много, колкото им се е искало да бъдат.

Quote
Църквата е най-силна в първите векове, в Откровение последната църква е Лаодикия. Не знам как очакваш нещо друго, писано е отстъпление и хладкост, това е сега.

Напълно погрешно тълкувание. Апостол Йоан пише посланието си към 7-те църкви в Азия, които са съществували исторически по едно и също време. Това означава, че 7-те църкви на които пише Йоан са 7 различни състояния в които може да изпадне една църква ПО ВСЯКО ВРЕМЕ и ВЪВ ВСЕКИ ИСТОРИЧЕСКИ ПЕРИОД.

Първата църква беше силна заради ранния дъжд. А ти не си ли чувала за късния дъжд? Той ще бъде много по-мощен и изобилен и ще дойде непосредствено преди жътвата? Има изобилно пророчества за късния дъжд.

Quote
Защо както писах вече молитвата на Невястата е Дойди, Господи?...
Писано е също в оригинал да ускоряваме завръщането на Господа.

Съгласен съм за ускоряването, само че ускоряването няма да се случи когато търчим след всеки кьор фишек на врага и викаме "белега, белега!" За да се случи ускоряването на първо място трябва да се разбере истинската функция на Христовото тяло на земята. Без Църквата да влезе в тази своя функция никакво Христово пришествие няма да има, защото е ясно написано, че Христос ЧАКА докле се положат враговете Му, под нозете Му. (Евр. 10:13).

Quote
Никога в човешката история не е имало такова унижение на човеците, създадени по Божий образ и подобие. С тези намордници, които са били слагани на робите, за да не плюят господарите си в миналото е много показателно какво се случва.

Има изобилно снимки в интернет на предишни периоди в които пак са задължавали хората да ходят с маски. Няма нищо ново под слънцето.

Quote
Сега СЗО иска да наложи тестването и ваксините за постоянно и дори имаме магазини, в които е въведен кода и не може да се пазарува без смартфон. Русия прие закон за интернет идентификатор, няма и интернет скоро да можем да ползваме. Шваб заплашва с кибератаки и САЩ без ток за 2-3 години.

И как според теб ще пазаруват със смартфон, като няма ток и интернет? Виждаш ли пишеш едно след друго неща, които си противоречат, а не обръщаш внимание.

Аз лично вярвам, че по времето на истинския Антихрист няма да има нито ток нито смартфони, технологиите ще са на нивото от времето на апостолите. И пророчествата говорят именно за това. Битката при Армагедон се води с лъкове, копия и щитове. Откровение 13-а глава говори за убиване с меч, не за разстрел с автомат или убиване с инжекция.

При предстоящия ресет, който Бог ще направи, а не Клаус Шваб ще бъде ликвидиран тока и високите технологии.

Quote
Калифорния приеха убиване на родени бебета до 28 дневна възраст.

Жертването на деца на Молоха и други демонични божества го има от хилядолетия. Отново няма нищо ново под слънцето.

Quote
Ние имаме премиер хомосексуалист и социална министърка лгбт, Бог го е допуснал, въпреки нашите усърдни молитви и пост за България последните месеци.

Все още има не малко хора които им вярват на тези и на системата, затова Бог ги е допуснал да се омажат като за последно и след това да бъдат изметени от тука веднъж и завинаги.

Quote
Евтаназия в Канада ако се чувстваш беден, нещастен. Сексуално образование на дечицата в детските градини - мастурбация, полови партньори, орален секс, имаше такава книжка у нас въведена преди години, която аз открих и въведена пилотно в осем училища, Бог се намеси и беше спряна.Много още мерзости може да се напишат какво се върши.
Само слепите духовно не виждат и не разбират какво се случва.

Те всячески се мъчат да предизвикат Бога, затова посягат на децата имайки предвид, какво Исус каза за онези, които съблазняват едно от тия малките. И Бог ще им отговори и нищо от техните кроежи няма да се изпълни. Нощта е най-тъмна преди зазоряване.

Quote
Впрочем това астрономическо събитие  от Откровение 12 с жената и звездите беше на небето септември 2017 г. А пък найк мисля бяха пуснали обувки с надпис Лука 10:18

Откровение 12 говори за свалянето на Сатана на земята, това кореспондира с написаното в Даниил 12:1:

И в онова време великият княз Михаил, който се застъпва за твоите люде, ще се повдигне; и ще настане време на страдание, каквото никога не е бивало, откакто народ съществува до онова време; и в онова време твоите люде ще се отърват, - всеки, който се намери записан в книгата. 

Хронологията напълно съвпада с тази на Откр. 12.

1. Княз Михаил се повдига (на война):

Откр. 12:7  И стана война на небесата: излязоха Михаил и неговите ангели да воюват против змея; и змеят воюва заедно със своите ангели; 

Сатана бива победен и свален на земята с помощта на светиите, които воюват заедно с Михаил. (Откр. 12:11) Лаодикийската църква ли ще го победи според тебе?

2. Настава време на страдание, каквото никога не е бивало, откакто народ съществува до онова време. Това се случва СЛЕД свалянето на сатана на земята:

Откр. 12:12  Затова, веселете се небеса и вие, които живеете в тях. Но горко на вас, земьо и море, защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време. 


Това време на страдание е предизвикано от това че дявола е свален на земята и е много разярен.

Според тебе кога точно е свален дявола на земята и веднага след това е започнало небивало страдание? И кои са ония светии които го победиха заедно с Михаил? Лаодикийската църква?

3. Божиите хора ще бъдат избавени - всеки един, който е записан в книгата на живота.

Едва след свалянето на сатана на земята се навдига царството на Антихриста. Дяволът вече може да влезе в човешка форма, защото той вече няма достъп до Небесата където да обвинява светиите.  Никакво въплъщение на сатана в Антихриста не може да стане докато дяволът е в духовното си тяло и има достъп до Небесата да обвинява светиите.

Чак СЛЕД като е свален на Земята, се появява звяра, звяровия образ и звяровия белег.

И точно тук е работата на църквата да ускори Христовото пришествие, и то е да ускори свалянето на Сатана на земята, както се вижда от Откр. 12;11 светиите участват в победата над сатана и в неговото сваляне на земята. Това е част от обучението на светиите, които са призовани да заменят падналите началства и власти. Без това обучение да завърши успешно никакво Христово Пришествие не може да има, защото Христос няма за кого да дойде. На Него му трябват управленски кадри, които да назначи да управляват царства и градове, не му трябват хленчещи християни които крещят "звяра, звяра" при всяко почесване на дявола. Само онази Църква, която свали сатана на земята, ще се удостои да посрещне Христовото завръщане. Къде е тази църква днес?

Quote
Символа на СЗО е змия, увита около игла. В оригинал харагма значи убождане, ухапване от змия, което е премахнато днес от речниците.

Харагма означава  белег от убождане или изгаряне, и говори за прегорялата съвест, това е истинския белег на звяра. Няма нищо технологично относно белега на звяра. Това, което различава човека от зверовете е съвестта. Когато съвестта на един човек прегори - той се превръща в звяр. Ето това е и същинския белег на звяра. Апостол Йоан пише Откровението към християните от първи век и всичко, което им пише е напълно разбираемо за тях. Няма смартфони, няма чипове, няма QR кодове.

Не се хващайте на евтини трикове. Изучавайте Писанията и сравнявайте с тях, а не с клипове в ютуб. Изучавайте пророчествата и последните времена от Писанието, не от книжки и филмчета. И най-вече научете какъв е смисъла на християнския живот и призванието на Христовото тяло. Защото докато търчите след кьор фишеци, времето отлита и никой няма да ви го върне.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #4 on: June 11, 2023, 17:15:31 PM »
Ти за ангел ли се смяташ, че ще сваляш на земята сатана? Бая са ти объркани твоите интерпретации, преди време тук спорехме с теб, понеже ти твърдеше обратното, че трябва да се забави идването на антихриста.
Но ти си непогрешим, има си хас да сбъркаш.Ех, събуди се! При теб има много противоречия, но не съм тук да те обвинявам, а да покажа какво на мен ми е показано. Ако аз бъркам, ще си отговарям, има Бог. Всеки да си изпитва нещата. Вече има банкомати с QR код. Има и проповедници чат боти. Смешно и жалко е това царство, което навлиза. От есента ще въвеждат и тук свдс. Предполагам, че си се запасил. Който може, има още малко време да се запаси, после няма да може да се купува и продава.Е, ще може, ама ако си част от системата.
Пилците се броят наесен.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #5 on: June 11, 2023, 18:34:19 PM »
Quote
Ти за ангел ли се смяташ, че ще сваляш на земята сатана?

Това сериозно ли го питаш? Не видя ли че малко по-горе се аргументирах от Писанието, че светиите ще победят сатана и това ще предизвика свалянето му. Не само ангелите на Михаил са споменати в Откр.12.

Quote
Бая са ти объркани твоите интерпретации, преди време тук спорехме с теб, понеже ти твърдеше обратното, че трябва да се забави идването на антихриста.

Ако нещо е объркано опровергай го чрез Писанията, с голословия не става. Това което аз съм твърдял си го има в цяла тема и в нея аз пиша същото, каквото и тук. Противоречие няма.

Quote
Но ти си непогрешим, има си хас да сбъркаш.Ех, събуди се! При теб има много противоречия, но не съм тук да те обвинявам, а да покажа какво на мен ми е показано.

Писанията са непогрешими и аз се старая да ги изучавам, разбирам и да се аргументирам с тях. Ако някой аргумент е погрешен няма да е трудно за някой друг да го опровергае чрез Писанията. Но ти не си в състояние да направиш това, защото не познаваш Писанията и не се вижда желание в тебе да ги изучаваш. Вместо това разчиташ на нещо "което ти е показано". Не съм против откровенията, но те не трябва да противоречат на Писанията и не трябва да отдалечават вярващите от тях.

Quote
Ако аз бъркам, ще си отговарям, има Бог. Всеки да си изпитва нещата. Вече има банкомати с QR код. Има и проповедници чат боти. Смешно и жалко е това царство, което навлиза. От есента ще въвеждат и тук свдс. Предполагам, че си се запасил. Който може, има още малко време да се запаси, после няма да може да се купува и продава.Е, ще може, ама ако си част от системата.
Пилците се броят наесен.

Не е въпроса да "си отговаряш пред Бог", а да се принесе добър плод според истината. Заблужденията не водят до добри плодове. И именно когато пишеш нещо във форума, другите го изпитват, когато аз пиша нека всеки да изпитва. Но ако иска някой да каже нещо нека се аргументира според Писанията, а не според клипове в ютуб и лични откровения.

Аз не отричам, че идват зли и опасни времена. Цифровизацията е голямо зло. Нацизма също беше голямо зло и завзе света, но това не беше Антихриста, нито звяра, нито белега. Нищо че почти всички църкви козируваха на Хитлер. В СССР пък козируваха на Сталин. Сега ще козируват на Шваб. Времената са зли и тежки, трябва духовно воюване, трябва подготовка, трябва много да се внимава, но не трябва да омесваме нещата с антихриста и белега на звяра. Исус ще се завърне за църква славна без петно и бръчка. Такава църква няма в момента и Исус няма за кого да се завърне, нито има кой да победи сатана и да предизвика свалянето му на земята.

Първо църквата трябва да се пробуди, трябва да се създадат условия за духовно израстване (в момента по църквите такива условия няма). Чак тогава да се формира зряло духовно тяло, което да може да свърши Божията работа и така да ускори Господното пришествие.

Явно ще е необходимо гонение иначе християните няма да се събудят.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #6 on: June 12, 2023, 15:20:28 PM »
miro s, ти пак си на стража да подкрепяш наратива на статуквото а?

В момента парите са обезпечени с дългове, т.е зад всяка цифрова или реална банкнота стои длъжник, който се е задължил да работи за да върне дълга. Проблема е ако този длъжник фалира, тогава няма кой да върне дълга и парите се "изпаряват" от системата.

При CBDC няма да се решат никакви проблеми за хората, само ще се умножат проблемите. А злоупотребите ги правят най-вече банките, а CBDC ще им развърже ръцете за невероятни по-размери злоупотреби.

___

Това 3 Еремия е апокриф и не е Божие Слово.
Здравейте Уочман! При цифровите пари  с покритие в трезора под формата на злато ще се намали корупцията, няма да има "пари под масата". Това ще даде вяра в системата и дълговете ще се изплатят. При липсва на златно покритие се пускат в обръщение огромни парични ресурси които се ползват за въоръжаване и популизъм. Всичко това води до дисциплинирано отношение на длъжниците и на кредиторите към парите, защото ще се знае точно колко струват тези пари. Няма да има инфлация, стагфлация, дефлация. Ще се създаде спокойно и предвидимо бъдеще за всички, "хеликоптерни пари" ще спрат и всеки ще цени всяка парична единица която притежава, защото тя ще има реална стойност обезпечена със злато в хазната. В обръщение ще има  единствено пари за които  се гарантират, че имат  златно покритие. Всичко това дали ще се направи с пари на хартиен носител или техен електронен вариант е без значение. Двата варианта имат предимства и всеки ще избере кой да ползва както е и сега, има продажби с карта, а има и в брой.
Такова бъдеще се създава от способни хора, които се боят от Бога, обичат истината и мира, и мразят несправедливата печалба.
Такива овластени хора, в годините в които живеем, не се виждат на хоризонта. Праведният Бог обича правдата, но къде са хората, които да я извършват?

Последните излезли записи в пространството в България преди десетина дни...показали много, много неща. Само тяхното резюме е достатъчно да се ориентира човек доста добре в обстановката за родната тъмна действителност и още по-тъмната отвън, която я надзирава. Не че досега не се коментираха и хората не ги знаеха, но дойдоха като поредно потвърждение.

Агонията на сегашната система може да продължи с години, и отвън България и отвътре при нас. Смирение и правда ни е нужно.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #7 on: June 12, 2023, 20:31:21 PM »
В Китае представили систему оплаты по скану ладони — система использует зарегистрированные биометрические данные.
Вот вам и исполнение пророчества с книги Откровение. Рассчитываются на кассе правой рукой.

В четвъртък ще постим Бог да махне това правителство и да издигне боящи се от Него хора и за осуетяване промяната на конситуцията и приемане на днк паспортизация. Кой знае дали Бог няма да покаже милост, както пише Йоил, дори и да идва Господния ден. Който има на сърце, да пости и да се моли.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #8 on: June 12, 2023, 21:01:46 PM »
Не искам да споря относно царството на антихриста технологично ли ще бъде, или не.. Може и да не е, няма да бъде никак странно.. Възможно е. Но на две неща искам да обърна внимание.
Първо Църква славна , без петно и бръчка, може да се формира по време на скръбтта и гоненията. Тя няма да бъде нито огромна, нито многочислена. Знаем в Новият завет какво пише- Когато се завърне човешкият син, ще намери ли вяра на земята? Въпросът е риторичен.. Няма да намери, тоест вярата ще бъде кът. Малко тук, там..Отделни хора, или групи хора. Знаем какво пророкува апостолът за последните времена какви ще са човеците- Зли, непокорни на родителите, Богоненавистници и тн.. Не виждам как преди Христовото завръщане ще има Църква която да прави така, че светът да се убои от нея самата и тя да владее. Това го говорят Постмилениалистите , но те имат доста странни идеи относно последните времена. Те очакват да царуват , но царуване няма да има преди Царят да се завърне.
Второ-
Quote
"Харагма означава  белег от убождане или изгаряне, и говори за прегорялата съвест, това е истинския белег на звяра."
Ако тук става дума за прегоряла съвест като белег на звяра, то не виждам как звярът принуждаваше малки и големи, свободни и роби да им се ТУРИ белег на ръката, или челото и поради този белег те не могат ни да продават , ни да купуват? Как ще принуди хората да им се тури прегоряла съвест? Това нещо не го разбирам?  Писано е като заповед- НЕ приемайте белега! Тук имаме нещо което ти, със свободната си воля, можеш да приемеш , или отхвърлиш, и това нещо ще може да бъде регистрирано, че си го приел или отхвърлил за да може съотвтно да имаш право да КУПУВАШ, ИЛИ ПРОДАВАШ.. Kакво е то, аз не знам, нито мога да твърдя. Не твърдя нито, че са инжекции, или нещо техноогично.. Понякога имам разсъждения в посока, че може да са особени атрибути по религиозни причини, които човек носейки свидетелства за поклонение към нещо, но не твърдя това , просто го обмислям. Относно тн. белег при него има нещо особено- След приемането му ти ставаш неспасяем.. Не можеш да се покаеш. Какво значи това? Това значи, че твоята свободна воля, нещо се е случило със нея.. А това, че нещо се е случило със нея, може да бъде разпознато и регистрирано до степен, че ти да имаш или да нямаш определени права! Ето защо трябва да има и някакъв или външен израз, или нещо в тялото ти което да може да бъде регистрирано.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #9 on: June 12, 2023, 22:52:32 PM »
Quote
В четвъртък ще постим Бог да махне това правителство и да издигне боящи се от Него хора и за осуетяване промяната на конситуцията и приемане на днк паспортизация. Кой знае дали Бог няма да покаже милост, както пише Йоил, дори и да идва Господния ден. Който има на сърце, да пости и да се моли.

Ето я молитвата против това "правителство":

Пс. 68:1 Нека стане Бог, Нека се разпръснат враговете Му. Нека бягат пред Него ония, които Го мразят. 
Пс. 68:2  Както се издухва дима, така и тях раздухай; Както се топи восък пред огъня, Така нека погинат нечестивите пред Божието присъствие. 
Пс. 68:3  А праведните нека се веселят, нека се радват пред Бога, да! нека тържествуват твърде много. 


Quote
Първо Църква славна , без петно и бръчка, може да се формира по време на скръбтта и гоненията. Тя няма да бъде нито огромна, нито многочислена.

Ранния дъжд роди многочислена църква. Късния дъжд ще роди още по многочислена.

Quote
Знаем в Новият завет какво пише- Когато се завърне човешкият син, ще намери ли вяра на земята? Въпросът е риторичен.. Няма да намери, тоест вярата ще бъде кът. Малко тук, там..Отделни хора, или групи хора.

Нека не забравяме, че преди Пришествието ще бъде такава скръб, каквато не е имало от създанието на света. Светиите ще бъдат избивани и заради избраните онези дни ще се съкратят. Така вероятно ще оцелеят малцина, и затова няма да има много вяра на земята. Но след късния дъжд и последната жътва - ще има.

Quote
Не виждам как преди Христовото завръщане ще има Църква която да прави така, че светът да се убои от нея самата и тя да владее.

Не да се убоят от нея, аз писах, че народите ще се убоят от Бога. Властта на църквата е в небесни места, не в земни. Фалшивата антихристка църква се стреми към земна власт.

Quote
Как ще принуди хората да им се тури прегоряла съвест? Това нещо не го разбирам?

Ще кажа аз как го разбирам. Ще се въведе система в която няма да е възможно да се участва с чиста съвест. Така всеки, който избере да участва в системата ще продаде съвестта си и ще остане без нея. Така ще бъде белязан с белега на звяра - прегорялата съвест.

Quote
Относно тн. белег при него има нещо особено- След приемането му ти ставаш неспасяем.. Не можеш да се покаеш. Какво значи това?

Нека да видим как работи покаянието. Първо идва Божий пратеник и прогласява Божието Слово, което те обвинява за грях. Святия Дух съсвидетелства на Божието Слово и те обвинява за грях, правда и съд. Но кое е онова вътре в човека, което да се съгласи с тези свидетелства? Това е съвестта. Виж какво означава тази дума СЪ-ВЕСТ - т.е съпътстваща вест. Нашата съвест свидетелства заедно със свидетелството на Словото и Духа и така нашата воля бива спечелена, защото всяко нещо се потвърждава от двама и трима свидетели. Когато обаче съвестта е прегоряла, Словото и Духа нямат никакъв ефект върху човека. Няма го свидетеля който да потвърди. Такъв човек е ДВАЖ УМРЯЛ. Той е неспасяем от тук нататък, защото е невъзможно да преживее покаяние.

Не съществува нищо друго под небето или под слънцето, което да може да спре човека от покаяние, освен прегорялата съвест. Има ли останала съвест човека, нито ваксини, нито отрови, нито чипове могат да спрат човека от покаяние. Щом съвестта е жива, човек може да приеме изобличение за грях. Но прегорили съвестта - КРАЙ. Когато Адам съгреши, той изгуби Божия образ (праведен характер), но Адам запази Божието подобие (съвестта). Затова и човеците от Адам насам могат да се покайват и да се обръщат към Бога. Когато Адам съгреши той умря духовно, но когато съвестта прегори човека става ДВАЖ мъртъв, загубвайки и образа и подобието. Това вече не е човек, а звяр. Когато Библията говори за звяр, тя говори за безсъвестно царство/империя. Царство в което се потъпква съвестта. Белега на звяра не е и не може да бъде нищо друго освен прегорялата съвест.

Тук е много важно да се отбележи следния момент. Аз лично нямам никакво съмнение, че царството на Антихриста ще бъде християнско царство. То ще бъде представено като Божието царство на Земята.  Всички тия реконструкционисти ще получат онова, което искат (в съюз с католиците и православните), защото те са истинските антихристи. Не са бил гейтсовете и клаус швабите. Тия са долнопробни комунисти.

Обърнете внимание какво казва апостол Йоан за антихристите:

1Йоан 2:18  Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време. 
1Йоан 2:19  От нас излязоха, но не бяха от нас; защото ако бяха били от нас, щяха да си останат с нас, но излязоха, за да стане явно, че те всички не са от нас


От нас излязоха! Не от масоните, от ислямистите, или от сатанистите. ОТ НАС! Отсред Божиите хора, отсред Христовото тяло. Ако антихристите са излезли изсред църквата, то какъв ще бъде Антихриста? И какво ще е това негово царство, ако не царство от псевдо-християни?

И ето го тук момента със съвестта. Възцарилите се псевдохристияни ще започнат да гонят и преследват истинските християни. Изкушението за християните ще е огромно. От една страна тяхната съвест ще свидетелства, че това не е от Бога, но от друга те ще гледат великите християнски завоевания, как са победили сатанистите и са взели властта. Нима не е това великото Божие дело? Нима не пропускаме Божието Царство на земята? Християните ще се къпят в разкош, власт и привилегии и всичко това в името на победилото "Божие царство". Но съвестта ще свидетелства друго.  И християните ще бъдат принудени да изберат - между привилегиите, блясъка и величието на това изумително християнско царство, и своята съвест, която ако искат да запазят те няма да могат да купуват и продават, защото без да осъдят на смърт своите събратя те ще бъдат изключени от системата. Как точно ще функционира тази система не знам, но преди години бях впечатлен да прочета, че сключването на завет е било ключово към придобиване на правото да се купува и продава в определени области. Т.е ще има някакъв вид завет, някакъв вид обрек, който ще се дава с цел да може да се купува и продава. И цената на този обрек, ще бъде прегорялата съвест. Възможно е да има някакъв външен знак, че човек е влязал в този завет, но не външния знак ще бъде белега, а прегорялата съвест съпътстваща влизането в завета.

Нека не забравяме също, какво казва Писанието, че идването на Антихриста ще бъде свързано с ГОЛЕМИ ЗНАМЕНИЯ И ЧУДЕСА. Не с въвеждането на цифрови валути и умни градове, а със знамения и чудеса. (2Сол. 2:9).

2Сол. 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си, 
2Сол. 2:9  тогава, чието идване се дължи на действието на сатаната, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса 
2Сол. 2:10  и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят. 


Питам - къде са чудесата и знаменията? Чудеса и знамения са нещо, което се дава за потвърждение на вярващи хора. Вярващите са тези които говорят с езика на чудесата и знаменията. Не невярващите. Ето защо Антихриста ще върши чудеса и знамения, за да заблуди ако е възможно и избраните. Да ги заблуди за какво? Че е настъпило Божието Царство на земята, и земните царства са станали царство на Бога и на Неговия Помазаник.

Пак да попитам - къде са тия знамения и чудеса, за които Писанието казва че ще съпътстват Антихриста? И ако ги няма тях, значи го няма Антихриста. Ако го няма Антихриста, то няма го и звяра, и ако го няма звяра, какъв белег на звяра ви се привижда навсякъде?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #10 on: June 13, 2023, 02:31:08 AM »
Писано е за това:

Данаил 2 глава
43 И както си видял желязото смесено с глинена кал, така те ще се размесят с потомците на други родове човеци; но няма да се слеят един с друг, както желязото не се смесва с калта.

Технологията криспър, с която изрязват ДНК, в което през определени интервали е записано името на Бог, бивш масон разказваше, че съпругата му е работила 70-те години за направата на тези ваксини и каза, че в тях има гени от паднали ангели.
Хората имат две спирали ДНК с по 72 000 гена, това прави 144 000. С ваксините с графен създават трета синтетична и гените стават 216 000. Като умножим 600х60х6 получаваме точно 216 000, което според някои е числото на звяра, генетически код.
А ето и подпечатаните с Божия печат, тези които останат с човешките гени 144 000 гена.
Можело да възникнат нови биологични структури - опашки, хриле, люспи при ваксинираните.

Впрочем имаше такъв анимационен филм от 2007 г., агент Вексил какво става с ваксинираните

https://www.youtube.com/watch?v=X8YzAz1ViHg&ab_channel=THEDAYBEFORE

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #11 on: June 13, 2023, 10:10:42 AM »
Нека не забравяме също, какво казва Писанието, че идването на Антихриста ще бъде свързано с ГОЛЕМИ ЗНАМЕНИЯ И ЧУДЕСА. Не с въвеждането на цифрови валути и умни градове, а със знамения и чудеса. (2Сол. 2:9).

2Сол. 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,
2Сол. 2:9  тогава, чието идване се дължи на действието на сатаната, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса
2Сол. 2:10  и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.


Питам - къде са чудесата и знаменията? Чудеса и знамения са нещо, което се дава за потвърждение на вярващи хора. Вярващите са тези които говорят с езика на чудесата и знаменията. Не невярващите. Ето защо Антихриста ще върши чудеса и знамения, за да заблуди ако е възможно и избраните. Да ги заблуди за какво? Че е настъпило Божието Царство на земята, и земните царства са станали царство на Бога и на Неговия Помазаник.

Пак да попитам - къде са тия знамения и чудеса, за които Писанието казва че ще съпътстват Антихриста? И ако ги няма тях, значи го няма Антихриста. Ако го няма Антихриста, то няма го и звяра, и ако го няма звяра, какъв белег на звяра ви се привижда навсякъде?
По подобен начин мисля. Нищо такова няма. Дори полъх.

Според всичко, което се случва в последните години, изпъква следното:

Обичайните цели пред всяка система и всяка голяма империя през историята-властта и парите да бъдат нейни и да се разпореждат с живота на другите. Отдавна например ресурсите на България са подчинени на далечни господари, които не знам дали знаят,че всичко е на Бог.

Войни, както през цялата история на човечеството. Вече с ясна умисъл за намаляване броя на хората по земята. Част от това са и явления като т.нар. пандемия, която в действителност може и да е биологично оръжие.

Налаган и натрапван хомосексуализъм и извратени правила дори към подрастващите. Отново средство и пречка пред раждаемостта.

Измамата при всички храни. Намесват се във всичко, което става за храна и го фалшифицират. Чародействат под влиянието на лукавия.
 
Сриване на дори и крехка държавност при по-малки държави посредством назначени надзиратели с ниско умствено развитие или липса на такова. Съвест сведена единствено до получаване на заповеди от господарите си и безмилостно изпълнение върху беззащитните-пример за това е избиването на животните на хората. Или рекетиране и изземване на работещи фирми.
При преговори за правителство вече се употребяват изрази като "изпиране". Стар мафиотски жаргон, който се отнася за схеми и употреба на пари спечелени чрез престъпления. Вече се "изпират" и хора...

Правосъдието е сведено до следното, и едва ли е само в България:
Исая 59:4 Никой не изкарва праведна призовка и никой не съди по истината; Уповават на суетата и говорят лъжи; Зачеват злоби и раждат беззаконие.


Това са приоритетите на днешните антихристи.

Бог обаче е много по-силен.
Да се свети името Му!
Да бъде волята Му!
Да дойде царството Му!

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #12 on: June 13, 2023, 16:55:59 PM »
Ако тук става дума за прегоряла съвест като белег на звяра, то не виждам как звярът принуждаваше малки и големи, свободни и роби да им се ТУРИ белег на ръката, или челото и поради този белег те не могат ни да продават , ни да купуват? Как ще принуди хората да им се тури прегоряла съвест? Това нещо не го разбирам?

Ключа е думата "принуда" т.е. някой трябва да те накара да направиш нещо което не искаш, ако все пак ако се съгласиш, то ще е против съвеста ти.
Ковида беше тест, колко хора ще се принудят да направят нещо против съвеста си. Имаш работа, и за да работиш трябва да си сложиш ваксината - опа, принудиха те, ако не се съгласиш и напуснеш, не правиш нещо против съвестта си.

Искаш да купуваш/продаваш за да ядеш? Ами нужен е само белега, ако си го сложиш - ще можеш т.е. принудата е в това.
Не става насила, защото да са го нашляпали до сега на всички.

Горе долу така ще работят нещата. В случая съм съгласен с Watchman относно прегорялата съвест.

Войни, както през цялата история на човечеството. Вече с ясна умисъл за намаляване броя на хората по земята. Част от това са и явления като т.нар. пандемия, която в действителност може и да е биологично оръжие.

Налаган и натрапван хомосексуализъм и извратени правила дори към подрастващите. Отново средство и пречка пред раждаемостта.

27 И Бог създаде човека по Своя образ; по Божия образ го създаде; мъж и жена ги създаде.
28 И Бог ги благослови. И рече им Бог: Плодете се и се размножавайте, напълнете земята и обладайте я, и владейте над морските риби, над въздушните птици и над всяко живо същество, което се движи по земята.

Целта е неизпълнението на тази и други заповеди. Има много закони и учения които се правят точно с цел да е наобратно на това което Бог е заповядал. Мъжът да не е мъж, жената да не е жена т.е. пак наобратно.
Ако се замислиш, ще видиш доста неща които се правят на този принцип.

_______
@Ученик на Исус
Имаш итересни попадания като инфо, но както ти се повтаря, без да се прекарат през призмата на Писанията, не можеш да разбереш дали са истина или лъжа. За целта трябва четене.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #13 on: June 13, 2023, 18:29:35 PM »
Да, може да бъде прегорялата съвест, заедно обаче с някакъв външен израз на това духовно поклонение което принуденият, или доброволно съгласилият се е приел..

Тук има нещо имитационно отново на кръщението със Святият Дух. Явно духът на злият враг ще се полага някак върху хората приели белега и съгласили се на това. Защото съвестта не прегаря така автоматично, ако някой да речем се съгласи да се поклони на злото.

Представете си идва антихр и заповядва да се поклонят всички на издигнатият образ. Някои се опъват но от страх, и тн се покланят. Съвестта им няма да прегори от това автоматично. Нещо трябва да случи в тях за да не може сетне както апостол Петър да плачат горко и да се покаят.. Има нещо повече от това което тук ни се струва, но това е нормално да не го схващаме веднага напълно. Да не забравяме и лошата и люта рана върху приелите белега. Тя е или в следствие на този белег, или е наказание от Господа , или и двете..

Според мен хората които ще се поклонят няма само да бъдат принудени, те ще бъдат достигнали, или ще трябва да достигнат ниво на абсолютна убеденост в това на което се кланят. Само така този тн. белег не може да се слага насилствено, понеже е нещо духовно... Ако това не е така, покаянието би било възможно, но с оглед на писаното в Писанията то е невъзможно. Значи тук имаме някакво духовно кръщение което е в злото , нещо свръхестествено се случва с тези хора.

Та в този ред на мисли отдавна сме писали тук за реконструкционистите преди повече от 7-8 години и мисля там именно това и съм защитавал. Че те ще играят роля в това време , или хора с техните убеждения. Ще искат да се пази закона на Моисей. Ще има наказания за неспазващите. Та не само тн. християни ще са намесени, ами и тн. юдео християни. И днес те си слагат по ръцете едни кожени навивки и на челата една кутийка с някакви стихове от закона мисля. Тези неща са знаци, но тук имаме външни изрази на вътрешно поклонение и състояние на духа.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #14 on: June 14, 2023, 05:42:09 AM »
Ако някой има възможност да го преведе, ще е добре:THE COMING ZOMBIE APOCALYPSE:

Just as the serpent beguiled Eve in the garden of Eden, so has the devil and his minions (the globalists) now lied to, deceived, conned and tricked 45% plus gullible, compliant, obedient sheeple around the world to take their Covid-19 depopulation bioweapon death shots disguised as vaccines. Brothers and sisters, the wisest thing for people to do right now is to relocate or move away from their workmates, friends and family members who have taken the Covid-19 vaccines as they will prove to be their worst nightmare very soon. They are ticking time bombs. They are slowly dying both physically and spiritually even though they may look alive right now. As we are physical beings living in a physical world and nobody is going up in an all fly-away rapture soon, everybody needs to stock-up right now with food and water, necessities, etc., that would last at least a year or two. In addition, everybody needs to be armed up right now (Rambo style! LOL!!!) with whatever personal self-defense equipment you can get your hands on like guns, rifles, ammunitions, daggers, cross-bows, bows and arrows, machetes, samurai swords, etc. Even though the globalists are trying their best to disarm us and take away our guns right now. Believe me, you will need them soon. This may sound really crazy but it is not. It is not a joke. I have seen this event many times. It is horrific! God wants all believers to wake up, pay attention and take this event seriously. It has been confirmed and corroborated by many dreams, visions and prophetic words which so many believers have had. Please don’t be afraid of these things happening. Know that it must happen because it is part of God’s judgment and testing in these last days. No one will escape it no matter where you live in the world. We are safe as believers in Jesus. Read and claim Psalm 91, pray for God’s divine protection and plead the blood of Jesus over your family, your property, etc.

Briefly, as the Lord has shown his watchmen and prophets below – soon, a loud noise will be emitted from the sky. This loud noise would most probably work in combination with CERN, cell phone and satellite signals. Only the Covid-19 vaccinated recipients will be able to hear it. It will activate the graphene-oxide nano-particles (a.k.a. dark matter/black goo) living demonic technology that the people have willingly and foolishly let themselves be injected with via the Covid-19 vaccines. It will instantly turn them into zombie monsters/beasts. They will quickly, violently and aggressively attack any people near them, tear them to pieces and eat them. This will be a worldwide event just as depicted in the movies The Walking Dead, World War Z, I Am Legend, etc. Please read my Dark Matter – Part 1 and Dark Matter – Part 2 articles posted recently on this website for more info about graphene-oxide. The spike protein bioweapon and other Covid-19 vaccine ingredients work together to kill the physical human body while it is the electromagnetic activated graphene-oxide nano-particles that resurrect or reanimate the dead into the living undead, the walking dead. These metallic and magnetic graphene-oxide nano-particles are in all the 4 major Covid-19 vaccine brands (Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson and AstraZeneca) that are being used right now all over the world. I call them the big 4 death shots. They are also in chemtrails, many food items, etc. They can be remotely activated and controlled via external electromagnetic (EMF) pulsed signals from 5G mobile phone towers, 5G satellites, CERN, etc. On the PubMed website, a number of “magnetic transfection” research papers there that go back 10 years show that these super-magnetic nano-particles can be externally controlled by electro-magnetic waves (EMF). The movies Cell (2016) and Kingsman – The Secret Service (2014) show without a shadow of doubt that pulsed electromagnetic signals from mobile phone towers and satellites can instantly turn people into mind-controlled zombie monsters. So basically, we could say, the vaccinated have been genetically modified and technologically programmed to become hybrid transhuman/cyborgs and be part of Satan’s end-times army – to hunt down and kill the unvaccinated, the anti-vaxxers/vaccine resistors, dissenters, terrorists, Christians, NOW resistors, etc. Many watchmen’s have been shown that these transformed non-human monsters are going to be extremely dangerous, very fast, super-powerful, super-intelligent with heightened sense of smell, taste, sight and hearing. They will be many more times more deadly than what is shown in the zombie movies mentioned above. They will be able to discern those who have been vaccinated/infected from the unvaccinated. And they will mainly go after the unvaccinated. According to the website OurWorldInData, 45% of the world population has been vaccinated with one or more Covid vaccines. That’s about 3.5 billion people. So, one can only imagine how many undead will be stalking and hunting down the living at that time. I suspect that this event will happen once all nations of the world have achieved a 70% vaccination rate and the 3rd or 4th booster shot has been rolled out globally. When God allows Satan via the Beast Antichrist to rule in full absolute power during the Great Tribulation (the 2nd half of the 7-Year Tribulation), unimaginable evil and wickedness will be released into the earth at that time.

About 2 weeks before posting this article on this website, I asked the Lord if I should be posting this article at all in a public space. As some people would label it a “crazy conspiracy theory”. While others would view it unsavory, unpleasant, disgusting, revolting and un-Christian. Then after a while, I started hearing in my spirit the bible verse “Work while it is day, the night cometh when no one can work – John 9:4″. About 3 days later, on 24/9/21, I was listening to The Prophecy Club podcast where Stan Johnson and Dana Coverstone were going through Dana Coverstone’s latest dream “TPC210827 – Get Out While You Can And Take Who You Can”. In the dream, the angel warned that believers have very little time left. They should be out witnessing and sharing to the lost and not be wasting time with the things of the world. They mentioned a number of times the bible verse “Work while it is day, the night cometh when no one can work – John 9:4“. Later on, on the very same day, I talked to my brother in Auckland, New Zealand. He told me that in the past few weeks he has dreamt a number times that a lot of vaccinated people in Auckland had turned into zombies and were walking about aimlessly seeking out the unvaccinated to bite them and drink their blood and consume their flesh. Somehow, they had figured out that their blood had become polluted and contaminated and they needed a fresh source each time. They instinctively knew those who were vaccinated from those who were not. Currently, the New Zealand health officials are injecting all members of the public – from young school children right up to adults with the Pfizer vaccination. The bible says in 2 Cor 13:1 “At the mouth of 2 or 3 witnesses shall every word be established”. I truly believe the Lord wants this information to go out as most end times bible prophecy teachers and ministries are missing out on this one very important aspect of the end times, i.e., dealing with the undead/vaccine zombies. All living persons will be dealing with the undead big time in the coming 7-Year Tribulation. They will be planning their daily lives on how to avoid these undead at all costs especially when going into dark places or when the evening starts to get dark.

Много вярващи сънуват или виждат подобни неща.


    This morning I had the worst dream ever, the worst of the worst and I wish not to see it again. I was sleeping when God told me Celestial, you need to move. You need to move from where you are and get a one room apartment with a door you can lock, and be by yourself. You need to look for a place now, find it, and go there. Don’t waste any time – look online for a one-bedroom house and go there and live by yourself. You cannot live in shared accommodation anymore.

    I heard the Lord but was sleepy, I kept asking Lord, is this you? Is it really you Lord? He said it’s me, you asked me and I’m answering you. Look for a new house. You need a one room place where you can live by yourself and SHUT THE DOOR.

    And it’s true, I’ve been before God for several weeks on many personal matters, not everything comes to me in visions. I need to pray for guidance and God’s will just like everybody else. I’ve been seeking clarity for weeks and now the answer finally came but in a sudden and horrible way.

    God told me: You have to move. The vaccinated are a grave danger to everyone around them. They are a terrible danger that will tear you to pieces. They are infiltrated with technology and corrupted, they are under an influence and at the most unexpected time they will be a terrible danger to the unvaccinated and everyone else around them. They will lose their humanity and become deadly. You need to live by yourself and shut the door behind you, and you need to begin looking now.

    Soon as He said that I was in a dream. New York City, a typical street on a typical day. Everyone was in a hurry as usual, on the phone, texting and walking, texting and driving, almost everyone glued to the phone. People were having coffee at sidewalk cafés, brunch at outdoor restaurants, delivery drivers double-parking to hop out quickly and deliver packages, people rushing places etc., just your typical New York day.

    All of a sudden (I can’t stress this enough) A HORRIBLE, TERRIBLE SOUND PLAYED. I can’t explain this sound, how deep it was, how consuming- it came from the sky, a long drawn-out, horror movie note that overshadowed everything. It went “WoooorrrrrRRRRHHHH!!!” A dramatic note, the note that plays when the killer is revealed in a scary movie, the note that plays when the alien is finally visible after 57 minutes of only seeing claws on screen. It was so deep, loud and powerful that even while asleep I felt it. It reverberated in my chest like a sound trapped and bouncing amidst my rib cage, even when I woke up for a long time, I felt the note within me until I started shouting, singing, praising and worshipping God then it finally dissolved and went away. (Celestial has now confirmed that the alien Tripod sound heard in the movie “War of the Worlds (2005)” is definitely 100% the sound she heard in the dream).

    The day was bright and partly cloudy but the sound came from the heavens, ABOVE the clouds, ABOVE the buildings, pouring out around us everywhere. I looked up; I didn’t see what was making that note but it terrified me in its unseen power as much as the note itself. It was a commanding sound nobody could miss and yet, not a single unvaccinated person heard it. Everyone who was unvaccinated carried on exactly as they were – dog-walking, drinking coffee, on the phone having a New York day. I was the only one among the unvaccinated who heard that distressing, low note.

    But the REST OF THE PEOPLE, oh my Lord. The vaccinated people? OH, MY LORD. THEY CHANGED. THEY BECAME SO POSSESSED BY SAVAGERY THAT I COULD NOT BELIEVE WHAT MY EYES WERE SEEING. They flung their phones down, threw their coffee down, threw their children and everything else down and turned to whoever was near them with a horrifying fixed expression like “I’m going to kill you.” They fell on WHOEVER was near them, grabbed them and began to bite and tear them to pieces. Tear them to pieces!! I try to always be calm as I share these things but no, not this time, not what I saw. I say this clearly so no one may ask me later, do you think this will affect my wife or my sister or my boyfriend who took the vaccine?

    I said VACCINATED PEOPLE HEARD SOME TYPE OF UNEXPECTED, LONG, LOUD NOTE FROM THE SKY. The note played so long, so loud, so strong and booming and after that- everything around me in the city erupted into MAYHEM AND BLOODY PANDEMONIUM.

    The unvaccinated were stunned for many seconds, sadly too many precious seconds! Many crucial seconds they wasted staring in shock, because they couldn’t understand or even believe what they were seeing. They didn’t know what on earth was happening so they just stayed frozen.

    But VACCINATED people went into high, superhero speed action. They knew exactly who the unvaccinated people were; I don’t know how they knew but as one man – THEY KNEW. Something in them KNEW who had not taken a vaccine and they ran straight to them and began to destroy. They bit people right in their faces and blood spurted out everywhere. They vaulted over the hoods of cars like action movie stars, dragged people from their vehicles and ripped into their necks with strong teeth and extreme savagery. These people were so fast and strong, they ran after fleeing people, dragged them to the ground and ravaged them. I saw the vaccinated jumping on waiters, slapped the tray out of their hands and tore the person’s neck open. It was worse than any movie scene.

    On every side of the street a desperate struggle for life erupted. People abandoned their children and ran; people took their children and ran. Cars screeched off with vaccinated still hanging onto to them, so FOCUSED, trying only to claw at the person desperately driving away. I saw people hitting them with phones, bags, fists, walking sticks, whatever they could get their hands on to make them stay back. People were running everywhere, S-C-R-E-A-M-I-N-G, cars crashing into each other up and down the street I was on and in every neighbouring street. Car crashes, everyone running, blood in every visible corner my eye could rest upon – this dream was too, too REAL.

    I was frozen in place- looking at it from the street and also as a dream from my bed, my spirit could not take all that screaming like murder going on at every single section of the street. Blood spurted everywhere, people’s cheeks, noses, ears were torn off by human teeth, just as I have prophesied on this blog (https://the-masters-voice.com/2021/08/03/zombies-in-america-july-17-2021/). Vaccinated people became ‘activated’ like wild animals by that sound from the sky, to the point where they even fell upon each other to destroy one another. They turned to whoever was near them, even if it was another vaccinated person, and tore them to pieces.

    My soul began to struggle in this dream Let me out, I want out! God said to me, these people will kill one another. And to those who have taken the Pfizer vaccine, they are the worst of the group, to them there is no hope. There is no reversal of that vaccine, those people will be changed. I continued to struggle in sleep until I finally came hurtling out of that dream – Lord! No! No!

    But He said Yes, this will happen. They will do this. You need to move, immediately, live by yourself and make sure you shut the door.

    I cannot shake that dream. I stood in the center of a busy street as human beings transformed into cannibals, yet nobody touched me. Nobody even came close to me, nobody attacked me. I saw everything happening like a movie in bright sunlight in New York City. People fought to the death in the open, many people escaped and ran away on foot, on bikes, in cars but many, many people were chewed to their death and blood ran everywhere in front of me. I could not say or do anything, I could not speak. I knew it was God that nobody saw me and so I stood still saying only this in my heart- Lord. LORD. LORD. I said that one word until He brought me out of the dream. That is all.