Author Topic: Какво (не) е белега на звяра?  (Read 9890 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #30 on: June 15, 2023, 15:18:00 PM »
Явно се срамуваш от това какво си и затова не казваш.Това че ти задавам някакъв въпрост за лична нападка ли го приемаш,извинявай ако е така.
Благодаря за отговора разбрах каквото ми трябваше бъди здрав/здрава.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #31 on: June 15, 2023, 18:32:09 PM »
Тези теми конкретно тази, не е нито за нападки, нито за догматични изявления. Не само е досадно и неприятно дърленето относно тези неща, но е и смешно. Не се карайте, който го прави!

Не могат ли хората да разсъждават нормално без заяждания и да излагат мислите си бе засягане? Ние какви сме? Някакви непогрешими мъдреци ли? Божии пророци? Или какво си мислим , че сме?

Когато някой казва - Господ ми каза, Господ ми показа, Господ ми дава разбиране и тн, такъв човек трябва първо да е чул директно от Бога думите! Не да си ги въобразява, не да си ги внушава и не да казва- Бог ми каза в духа ми.. Такова чудо аз не съм срещал в Писанията. Знам, че сред днешните харизматични движения , такова мислене е широко разпространено, но не е разумно.

Имаме текстове! Нека хората се учат да се водят от тях и да не мъдруват повече от написаното. Ако написаното е неясно, или подлежи на тълкувание, тогава нека със смирение се подхожда в молитва и с търпение. Какво предстои е неясно за нас хората в пълнота. Това е БЕЗСПОРНО!

 Който мисли, че му е ясно всичко по тази тема, греши. Стават много неща в света. Има редица измами. Има втори план, трети план. Има планове да се имитират пророчествата, за да се омотаят хората и да се залъгват относно предстоящи събития. Има кръгове в света, окултни, които знаят много и са от страната на злото, водени от злото. Те мамят, имитират бързат, мразят (хората и Бога) и техните планове трябва да ни стават постепенно известни.

Идеята е пълна имитация на Месията за да се измамят ако е възможно и избраните! Тези имунизации, тези рестрикции, тези ограничения и тормоз е планиран и цели много неща. Ако някой смята , че това е белегът , то не може да е догматичен относно това. Нека си смята, нека не си слага имунизации, няма да сбърка да седи далеч от тия отрови, но нека не заклеймява и нека не бърза да отписва имунизиралите се, защото те са глупци, но за тях има надежда!
При тн белег, няма да има такава!

Приелите тн белег съзнателно ще намразят Бога и ще обикнат злото. Нека не се забравя и милионите деца които са имунизирани. За тях ако някой смята, че са приели този тн. белег, да помисли пак.. 

А относно тн Блудница Вавилон, тук пак е същото.. Когато човек размишлява за нея , трябва да погледне всяка една възможност за да може да я дефинира в пълнота. Блудницата ЯЗДИ звяра. Кой е звяра, коя е тя, как го язди? Имаме ли дефиниции в Писанията относно Блудницата и Звяра? Писали сме за това в предни теми. Да се издирят и да се проучат е добре..

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 379
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #32 on: June 16, 2023, 09:58:38 AM »
Мисля си,че християните не е нужно да изчетат всичко, което днес се изговаря или публикува някъде,за да се уверят че е поредна лъжа и измама. Докато се усети,човек е станал зависим от информацията в интернет. Може да се окаже,че е още по-вредно от други зависимости с които се е налагало да се бори през годините. Пребиваването в интернет неминуемо отнема от времето, което може да се изживее реално. Да извърши нещо полезно и добро, да обърне внимание повече на близките, да се види с приятел.
Искаме да научим повече за Бог и за това какво престои да стане. Но ако гледаме само напред, не пропускаме ли днес?. Това,че сме научили още нещо означава ли,че вече сме го приложили и съотнесли към живота си? Едва ли. Тепърва предстои.
Ако преследваме най-вече знанието, не забравяме ли смирението и страха от Всемогъщия?
Ако търсим повече изява, не ставаме ли високомерни към други християни, не гледаме ли малко надменно спрямо тях?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #33 on: June 16, 2023, 10:12:36 AM »
Quote
Ако някой смята , че това е белегът , то не може да е догматичен относно това. Нека си смята, нека не си слага имунизации, няма да сбърка да седи далеч от тия отрови, но нека не заклеймява и нека не бърза да отписва имунизиралите се, защото те са глупци, но за тях има надежда!

Проблема тук е че върху едно заблуждение вече се надгражда с лични откровения. "На мен Бог ми забрани да се моля за ваксинирани и тествани." Защо? Защото били приели "белега на звяра".

А как въобще има белег на звяра, без да се е появил Звяра никой не разсъждава. И как може да се появи Звяра, без ПЪРВО сатана да бъде свален на Земята (както учи Писанието) пак не се разсъждава, защото не се познават Писанията. И как може да яви Антихриста без ПЪРВО да се премахне добре описаната СПИРАЧКА пред него, пак не става ясно. Нито откъде изскочи белега на звяра без да има ясно изявен Антихрист и лъжепророк, които да вършат невиждани до сега знамения и чудеса, нито да има ясно видима Вавилонска блудница, която да язди на Звяра.

Тук говорим не за пропускането на един детайл, а на множество ясно написани в Библията детайли, което показва не само сериозно непознаване на Писанията, но и изключително повърхностно отношение към Божието Слово. И вече върху тази очевидно гнила основа почва да се гради с "лични откровения" и сънища и пророчества събрани от кол и от въже по Интернет, което води до очевидно ужасния плод на презирането на милиарди хора по Земята.

Утре ще се появи нещо ДРУГО, което още повече ще им заприлича на "белега" и ще забравят какво са твърдели до сега и ще се хванат за НОВОТО нещо. Още преди време се твърдеше, че баркодовете са белега на звяра, защото имали вградени три шестици в тях. Същите хора обаче продължават да си купуват стоки с баркодове на тях. И сега вече са забравили за баркодовете и вече ваксината е белега на звяра. Има такива, които обявиха личните документи с биометрични данни за белега на звяра. И стояха няколко години без лични документи и накрая тихомълком си извадиха такива. Сега същите твърдят, че ваксините са белега на звяра. И така докато изскочи следващото и следващото НОВО нещо, което да обявят за белега, забравяйки напълно за старото.

Подобно късогледство и непоследователност са характерни за Вавилонското вино на религията. Същото вино ще ги накара да приветстват истинския Антихрист и да приемат истинския белег, защото те вече са отхвърлили "белега" и сега вече "Антихриста" е победен.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #34 on: June 16, 2023, 13:57:33 PM »
Ти сподели, че си си направил тест. Имаше починали само от тестове. Имам и лични наблюдения с вярващи тествали се, една жена имаше повреден говор и говореше за себе си в трето лице, друга изведнъж се състари, друг се държи неадекватно, все едно е  кукли на конци близо до 5 G.

ЕЖК винаги е много добър довод :D
Идея си нямаш за какво говориш, ама пък даже правиш опити за обвинения :)

Част от взимащите тия тестове си нямаха идея какво правят и си бяха студенти, щото пара трябваше да се върти. И някои от тях са бъркали толкова навътре в носа, че пробиват стените щото са тънки, изобщо имаше много проблеми от чисто техническо естество.
Отделно, навсякъде са правени имитации на тия тестове, особено в БГ щото, едни пари се правят от тампонче с памук. В разни фирми се взимаха на конвейр тестове и след малко "имаш резултат", имаше тестове през интернет, имаше толкова много измама с тях, че си нямаш идея.
Хората са много добри в правенето на пари от въздуха...
Другия смях е снимки на тестове с черни точици по тях дето видиш ли било графен и подобни - ти тест виждал/а ли си? Смях...

А да коментираме ли, че ДНК го имат отдавна защото хората в градовете (а и не само) си правят поради разни болести кръвни тестове, чрез които може да се вземе в пъти повече информация за ДНК-то...

Моята личност не те касае. Тук съм докато е Божията воля. Моята информация ако ти се привижда като поучение, загазил си бая. Личните ти нападки сочат на какъв дух си, споко, ти не си Бог, нито модератор на този форум, Бог е преценил кой да ме корегира във форума, а ти по-добре иди се помоли, почети, па напиши нещо тук да ни поучиш, ако имаш такава дарба.

Виж ето това е наистина притеснително, укриват се хора които има какво да крият!

Само с тия ти изречения, вече си прилично дискредитиран/а пред мен, и си някой/я който е дошъл/а да всява смут и да дрънка глупости (което се и вижда). Отделно, никът който ползваш сочи в абсолютно същата посока. Държанието и говора ти, също не са по Библейски модел, няма смирение, има арогантност.

За мен твоя статус вече е за бан от форума.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #35 on: June 16, 2023, 14:55:24 PM »
Quote
Само с тия ти изречения, вече си прилично дискредитиран/а пред мен, и си някой/я който е дошъл/а да всява смут и да дрънка глупости (което се и вижда). Отделно, никът който ползваш сочи в абсолютно същата посока. Държанието и говора ти, също не са по Библейски модел, няма смирение, има арогантност.

Nikolay и dodai, проявявате късопаметност. Въпроса за пола на Ученик на Исус го изяснявахме в този форум преди повече от 2 години. Жена е.

И аз не мисля, че тя е дошла да внася смут, просто говори онова, което вярва, както правим и всички ние. Всеки говори от убежденията си, такива каквито са се формирали с времето и опита на всеки. Доколкото някой греши или бърка в нещо, трябва да му бъде показано с добри аргументи, здрав разум и смислена подкрепа от Писанията.

Quote
За мен твоя статус вече е за бан от форума.

Не, аз не виждам зъл умисъл в нейните действия, нито подмолност и няма основание за бан. Това, че някой човек бърка в определени неща или че има недостатъци в характера си не е повод за бан. Ние всички се заблуждаваме за определени неща и имаме проблемни области в характера си. Преди повече от 2 години тя беше получила временен бан за 12 месеца, с цел малко да укроти темпото, защото говореше твърде прибързано без да мисли. Този бан отдавна изтече, тя се завърна и сега положението е малко по-добре. Надявам се с времето да става още по-добре, защото въпреки нашите недостатъци Бог е верен и Той работи в нас и изработва онова, което е необходимо за нашето спасение и усъвършенстване.

Също така, дори някой да каже нещо погрешно във форума, това става повод да се покаже грешката, да се изследват Писанията по въпроса и като цяло да се развие и задълбочи дискусията. Ако ги нямаше противоречията едно 80% от полезните неща в този форум нямаше да ги има.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

miro s

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 96
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #36 on: June 16, 2023, 21:38:08 PM »
В екстремни ситуации като глад и мор златото няма никаква практическа стойност за човека. То се остойностява само в рамките на някаква голяма икономическа система. По отношение на реалните човешки нужди, то няма никаква стойност. Човек има нужда от въздух, вода, храна, облекло и подслон. При сриване на икономическите системи златото е безполезно.

Затова книгата Притчи казва, че за човека е много по-добре да придобива не злато и сребро, а мъдрост, знания и умения, които са приложими и запазват своята стойност, както в нормални така и в кризисни условия.
Здравейте Уочман!

Примерите които давате Вие и тези които дава царят са за хора които имат злато и сребро (както е имал в изобилие и самия цар), но прекалено много разчитат на тях и започват да деградират (предполагам, че  царят споделя личен опит ). Знанието и златото не са две крайности и се допълват. В момент на униние и слабост е лесно да се каже, че нещо подобно, но реално никой не мисли това за истина, а просто израз на крайна болка, крайна мъка изразена в стиха. Защо мисля така, ами защото повечето хора си търсят причина за неуспеха който ги спохожда. Царят се оправдава и тъй като обикновено е успявал със злато сега  му се струва, че златото не му върши работа и затова е добре да е мъдър. Ами като иска да е мъдър защо не се е отказал от златото и да види колко струва мъдростта му, повече, колкото или по-малко от златото ?

Ако това беше глобално правило от Бог, то трябваше да е подкрепено с примери и истории как хората се отказват от златото и среброто и стават все по-мъдри и верни на Бог. Има ли такива примери Уочман ?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #37 on: June 16, 2023, 22:26:13 PM »
Quote
Примерите които давате Вие и тези които дава царят са за хора които имат злато и сребро (както е имал в изобилие и самия цар), но прекалено много разчитат на тях и започват да деградират (предполагам, че  царят споделя личен опит ).

Аз не давам примери, а просто цитирам Писанието. То не е базирано на нечий опит, а на Божие вдъхновение. В случая Бог говори за това, че е по-добре човек да инвестира времето и ресурсите си в мъдрост и знание отколкото в сребро или злато.

Quote
В момент на униние и слабост е лесно да се каже, че нещо подобно, но реално никой не мисли това за истина, а просто израз на крайна болка, крайна мъка изразена в стиха. Защо мисля така, ами защото повечето хора си търсят причина за неуспеха който ги спохожда. Царят се оправдава и тъй като обикновено е успявал със злато сега  му се струва, че златото не му върши работа и затова е добре да е мъдър. Ами като иска да е мъдър защо не се е отказал от златото и да види колко струва мъдростта му, повече, колкото или по-малко от златото ?

Нищо в цитираните стихове няма и най-малък намек за това, че царя се оправдавал за някакъв неуспех. Това са думи на цар Давид, който поучава своя син Соломон чрез Божието вдъхновение.

Смисъла на тази поука е че когато човек придобива мъдрост и знание, той ще може да придобие злато и всяко друго нещо, ако му трябва. Но ако има злато с него не може да купи нито мъдрост, нито знание.

Quote
Ако това беше глобално правило от Бог, то трябваше да е подкрепено с примери и истории как хората се отказват от златото и среброто и стават все по-мъдри и верни на Бог. Има ли такива примери Уочман ?

Никъде в цитираните от мен пасажи не се говори за това, човек да се отказва от златото, а да даде приоритет на по-важните и по-скъпоценни неща.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #38 on: June 17, 2023, 05:54:23 AM »
Здравей Watchman след като е жена защо е ученик а не ученичка на Исус.
Това ме навежда на мисълта че се самоопределя като мъж и след като не иска да се представи потвърждава тези мои мисли.Повече няма да повдигам тази тема достатъчно време и отделихме.


Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #39 on: June 17, 2023, 06:39:12 AM »
Watcman, благодаря за баланса, неслучайно си модератор. Да внимаваме Бог да не ни банне обаче.Познавам отпаднали от вярата, които твърдят сега, че Исус не е Господ, тъжно и страшно.
Dodai учил си български език, граматически правилно е лекар, адвокат, ученик, както избрах аз, писано е още няма мъжки, женски пол в Христа, във вечността ще бъде така.
Аз не коментирам никой от вас, давам информация и тя ще послужи на някой.
Антъни Патч, бивш масон мисля, че беше, 2014г. година говори за зомбита, казва, че в САЩ правителството е събрало лекарите, пожарникарите и полицаите и ги е обучило как да се държат при нашествие на зомбита.
Много лекари, като Кари Мадей беше първата, разказаха за тази трансформация, трансфекция след инжектиране с МРНК ваксините, тези хора ги изработват и знаят какво се случва, луцефериазата вътре ще направи да може да светят и да бъдат сканирани. Кери Мадей, Шери Тенпени и др. казаха, че тестовете са назални ваксини и съдържат същия гел на дарпа, която работи за пентагона.
Идеята е единен облак, в който са включени мозъците на всички хора.
Ако това, което пиша тук е вярно и времето само ще покаже, как ще застанете един ден пред Бог с обвиненията, които писахте против мен? Аз искам да предупредя всички, до които мога да достигна и го правех от самото начало, на 13 март 2020 г. когато почна всичко Бог ми каза това е измама, не слагай маска, не прави тест и ваксина, съдържат чипове. После се потвърдиха нещата от учени.Казах на когото можах, мнозина не послушаха и сега съжаляват. Може всеки да провери информацията, която дадох тук в темата за ваксините.Предупрежденията ми бяха напълно основателни.
Утре, 18 юни неделя отново ще постим за България, който иска да застане в пролома и да просим от Бог свалянето на това правителство, осуетяването на промяната в конституцията и въвеждането на днк паспорти.
Който се интересува от моята личност, да заповяда, може да се срещнете с мен и моето семейство,ако живеете в София, стига Бог да го допусне. Последните години Бог поразчисти доста около нас и ни свързва само с верни, ревностни братя и сестри, готови да положат живота си за Господа, някои от тях са половин век във вярата. С тях постим и се молим, благовествахме и се случваха изцеления, като в момента сме повече в пост и молитва, благовестието публично е в застой, Бог не ни допуска, вярваме, че идва съживление,  цялата слава е на Господа, Господ Наш иде, да се приготвим!Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #40 on: June 17, 2023, 08:39:54 AM »
Антъни Патч, християнин, бивш масон, който каза, че иска да предупреди който може за това защо ваксините са белега на звяра:

2.Is this the Mark of the Beast? (Revelation 13:6,17,18 and 14:9-11)Yes.  In combination with the genetic alterations induced by the virus and the vaccines, the vaccines themselves contain components marking, or indicating the DNA has undergone these changes.  Thereare several aspects to the mark, includingbothbiologicaland spiritual.Briefly, the biological.  In addition to the genetic materials cited in answering question 1, the vaccines contain an enzyme known as Luciferase.  This is a fluorescent material not visible to the naked eye.  However, it is visible using an application on a smart phone, or other scanning type of device.  Also contained within the vaccines is a type of highly absorbent gel known as hydrogel, made up of large molecules known as polymers.  Hydrogel is used to carry genetic materials, Luciferase and other components making up the vaccines.  Some of these are referred to as nanobots, molecules that can be programmed to carry out a specific task.  The nucleic acids of DNA naturally self-assemble and this ability is used to design, and through genetic modification, program them.  Nanobots are used to carry drugs and molecular payloads to specific targets within the body.  Additional nanobots function as biological sensors, collecting information from within the body and capable of transmitting this digital information outside of it.  Lastly on the nanoscale, which is measured in billionths of a meter, are quantum dots, also referred toas artificial atoms.  These are actual semiconductors with both optical and electronic properties.  Similar to Luciferase, quantum dots however emit visible light.  These have also been referred to as tattoos.All of theabovematerials are contained within the present day vaccines.  Some, like the quantum dots, have yet to be activated.  This is accomplished by their receiving an electromagnetic signal transmitted through a 5G wifi system.  Soon, the hypodermic needle and syringe used to inject vaccines will be replaced by a microneedle array patch, much like an adhesive bandage.  In this way, the vaccines will not require refrigeration, and can be applied by most anyone to themselves.  In fact, they can be shipped, mailed and delivered to nearly everyone.As the name implies, the patch contains a group of small needles that when pushed against the skin feel similar to Velcro, with little to no pain.  These needles then dissolve leaving only their tips embedded beneath the surface, delivering their cargo to be absorbed into and distributed through the bloodstream to every cell in the body.Taken together, the quantum dots and Luciferase manifest as a tattoo just beneath the surface of the skin.  As such, a device will be required to see these, to detect thepresence of this biometric mark anywhere on the body.  Smartphones equipped with technology to detect these materials already exist.  When described in Revelation 13:6, the mark is received in the right hand, or forehead, this can be interpreted as locations of convenience for scanning and detecting the presence of the mark.  Similar in fashion to the present use of a digital thermometer applied to the forehead in checking for an elevated body temperature.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #41 on: June 17, 2023, 09:24:31 AM »
Николай и Додай ги съветвам да прескачат моите коментари, така ще си спестят дискомфорта, който предизвиква у тях информацията, която помествам тук.
Това със светенето на челата и ръцете след ваксини го имаше отдавна в пророчествата, лично проверено от моя братовчедка, сестрата на съпруга ѝ се ваксинира и тя я проверява със смартфона, на мястото на убождането е светело.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #42 on: June 17, 2023, 11:04:59 AM »
Quote
Антъни Патч, християнин, бивш масон, който каза, че иска да предупреди който може за това защо ваксините са белега на звяра.

Преди всичко трябва да се внимава с всякакви "бивши" агенти на врага, защото в повечето случаи това са агенти изпратени за инфилтрация и всяване на смут, заблуждения и разцепления.

Всички масонски ритуали са свързани с ликвидация на съвестта и ниските етажи абсолютно нищо не знаят, а докато стигнат до високите те вече нямат съвест и няма как да станат "бивши". Затова никой да не се връзва лекомислено на изявленията на разни "бивши".

Второ, Писанието казва нещо съвсем друго относно идентичността на белега:

Откр. 13:18  Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Идентичността на белега ще може да се определи само от мъдри и разумни Божии хора, а не от светски хора служили на дявола. Писанието учи, че мъдростта е запазена САМО за праведните и нечестивите и невярващите нищо няма да разберат.

Пр. 2:7  Той запазва истинска мъдрост за праведните, Щит е за ходещите в незлобие,

Дан. 12:10  Мнозина ще се чистят и избелят и ще бъдат опитани; а нечестивите ще вършат нечестие, и никой от нечестивите не ще разбере; но разумните ще разберат.

Всякаква информация от разни "бивши" които уж знаели нещо е очевиден кьор фишек. Внимавайте на това, което учи Писанието и не се подвеждайте по измамите на врага.

Трето, аз много пъти в този форум съм давал аргумента, че не е възможно белега на звяра да е физически по своето естество, защото ако би било така той би могъл да бъде поставен насила на всеки.

Арестуват те, слагат ти ваксина и край! Осъден си на вечни мъки за цялата вечност,  защо? Защото някой е упражнил насилие върху тебе, против твоята воля? Белега не работи така.

Четвърто, текста от г-н "бившия масон" е пълен с противоречия и недомислици. Твърди се, че понеже е разработена система за инжектиране чрез нано игли, няма да има нужда от замразяване на ваксината. Странно как промяната на размера на иглата премахва нуждата от замразяване? Това е повече от очевидна глупост. Това, че се разработва система за ваксиниране с микро игли е вярно и се знае, но за да няма нужда от замразяване трябва да се промени и състава на инжектираните течности.

Но тук се отваря нов въпрос. Каква гаранция имаш че с тия нано ваксинационни стикери няма да бъдеш инжектиран докато си ходиш по улицата? Доближава те някой, допира нещо до тебе и КРАЙ - гориш в ада до века. Така ли работи белега на звяра? Или си купуваш ново бельо да речем, обличаш го, а там в единия край скрита микро лепенка, и хоп в момента в който това бельо докосне тялото ти и край - ти си белязан с белега. Това ли е за което Писанието говори? Или отиваш в магазина и за да отвориш вратата, хващайки дръжката там едни нано иглички те ваксинират и КРАЙ С ТЕБЕ!

Господин бившия масон обаче е пропуснал да отбележи, че вече се работи и по аерозолно ваксиниране. Просто вдишваш субстанцията и край. Такова вдишване можеш да получиш навсякъде. Разхождаш се в парка, или вървиш по улицата, или влизаш в блока в който живееш, а там едни скрити устройства впръскват ваксинационни аерозоли и КРАЙ - няма къде да избягаш.

Всички тези примери показват абсурдността на тази концепция за ваксините или коя да е друга физическа субстанция като белег на звяра.

Пето, масонът утвърждава, че съществуват вируси, нещо, което е крайъгълен камък на цялата фармацевтична индустрия и е очевидна измама.

Quote
In combination with the genetic alterations induced by the virus and the vaccines, the vaccines themselves contain components marking, or indicating the DNA has undergone these changes.

Няма нито един вирус, който да е бил наистина изолиран, нито има каквото и да е доказателство, че така наречените "вируси" причиняват болести. Всички болести се причиняват от отрови или недостиг на хранителни вещества в организма. Но тук има и друг аспект, твърди се че ваксините предизвикват ДНК промени. Това хубаво, а защо г-н бившия масон не предупреждава че ГРАДСКАТА СРЕДА е най-силния мутоген? Нищо не изменя гените на човка както градската среда, до степен че след 4 поколения в града хората ще станат напълно безплодни. А щом нещо става безплодно това е доказателство, че този организъм е до толкова мутирал, че вече Бог не го разпознава като свое Творение и затова елиминира способността му да се размножава. За какво са му на врага ваксини да ви променя ДНК-то, като вие ПО СОБСТВЕН ИЗБОР живеейки в града си мутирате всеки ден и се отдалечавате от това, което Бог нарича човек?

Не бъдете глупави, а разумни. Книгата на пророк Даниил, която описва събитията по времето на Антихриста изключително много набляга на разумността. Тя даже приравнява праведните и разумните.

Дан. 12:3  Разумните ще сияят със светлостта на простора, и ония, които обръщат мнозина в правда като звездите до вечни векове.

Когато наистина дойде Антихриста МЪДРОСТ И РАЗУМ (а не сребро и злато) ще са необходими повече от всякога. А те се дават само от Бога, на онези, които Му се боят и го търсят с цяло сърце. Няма да има никаква нужда от увещанията на разни "бивши" слуги на дявола.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #43 on: June 17, 2023, 17:10:20 PM »
Nikolay и dodai, проявявате късопаметност. Въпроса за пола на Ученик на Исус го изяснявахме в този форум преди повече от 2 години. Жена е.

Аз спомен, че се е определила като жена имам, в случая умишлено се хващам за думите и.

Николай и Додай ги съветвам да прескачат моите коментари, така ще си спестят дискомфорта, който предизвиква у тях информацията, която помествам тук.
Това със светенето на челата и ръцете след ваксини го имаше отдавна в пророчествата, лично проверено от моя братовчедка, сестрата на съпруга ѝ се ваксинира и тя я проверява със смартфона, на мястото на убождането е светело.

34 Жените нека мълчат в църквите, защото не им е позволено да говорят; а нека се подчиняват, както казва и законът.
35 Ако искат да научат нещо, нека питат мъжете си у дома; защото е срамотно за жена да говори в църква.
36 Що? Божието слово от вас ли излезе? Или само до вас ли е достигнало?
37 Ако някой мисли, че е пророк или духовен, нека признае, че това, което ви пиша, е заповед от Господа.
38 Но ако някой не иска да признае, нека не признае.

Къде е мъжа до теб? Да ти цитирам ли закона, че над теб трябва да има мъж, било то баща или съпруг?
Не си ли видяла, че тук е не е стандартна църквичка където хваща и поучават и мъже и жени напук на заповедта ?
Ако си мислиш, че тук са се събрали невежи и неуки хора интересуващи се само от религия и как да удрят челото в пода, нещо си се объркала!
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #44 on: June 17, 2023, 19:14:02 PM »
Имаш право, тези бивши агенти трябва да ги изпитваме, но това, което казва той го казват много искрени лекари по целия свят, те не са вярващи, като ги гледам, но казаха, че за тях е важна истината. След поставянето на белега ще последва и поклонение, според Откровение 19 глава.
Това, което са предвидили е единна църква и много работят за този екуменизъм, всички църкви евангелски бяха подписали преди години споразумението със ССЦ, като възрастния Еленков твърдеше, че той не го е подписал само. Спомням си на сайта на Прелом го бяха качили, но не успях да го сваля, те го изтриха. В миналото има въведен закон в щатите за задължително посещение на църква от всички в неделя и който не отиде, глоби или затвор, дори смъртно наказание за определен брой пропуснати църковни служби. Та ще видим сега как са го скроили, който Бог го остави тук до тези събития.