Author Topic: Какво (не) е белега на звяра?  (Read 12725 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 972
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #15 on: June 14, 2023, 07:32:54 AM »
Човекът писал текстът горе явно иска да си продава книгите.. Дори са посочени. След като прочетох - Then after a while, I started hearing in my spirit the bible verse “ разбрах че вероятно това е ПОРЕДНОТО "чуто"някак си не с ушите пророчество" ...Аз лично подобни неща в писанията не съм срещал..А относно тн. Зомбита и тн вакснати зомбясали хора които атакували невакснатите .. абе  то западните общества трябва да станат всичките малоумни зомбита , то там няма накъде от вакснати. Според мен се концентрирай над писанията , а не над текстове реклама за книги

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1053
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #16 on: June 14, 2023, 10:16:16 AM »
@small axe
Идеята на принудата е да пречупи волята на човек да се бори, когато това се случи, той просто вече е решил в сърцето си, че не си заслужава да върви напред и да страда и избира другия вариант. Човекът бива пречупен вътрешно и започва да върши нещата които винаги си е забранявал, просто защото му е ясно, че вече е пречупен.
Виж тук:

7 Който побеждава, ще наследи тия неща; Аз ще му бъда Бог, и той ще Ми бъде син.
8 А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт.

Тук се говори точно за това което коментирам, и не случайно страхът е в тази категория!

А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелствуване; защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бягат от смърт.

Тези които побеждават, не се страхуват, тези които се страхуват, престъпват съвестта си като правят неща които са против нея, тяхната съвест бива изтикана в ъгъла и в даден момент престава да работи.

Дали този процес ще се случи изведнъж, след някакво тежко решение, или ще е постепенно с течение на времето, няма значение кое от двете. Но "прегори ли" съвестта, то е безвъзвратно! За да се обърне това, трябва чудо т.е. Бог да прецени, че този човек трябва да бъде спасен поради някаква причина.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1053
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #17 on: June 14, 2023, 10:21:18 AM »
Ако някой има възможност да го преведе, ще е добре:

THE COMING ZOMBIE APOCALYPSE:

Още след това изречение трябва да си зададеш въпроса, къде в писанията имаме описани зомбита.
И ако нямаме, какво те кара да мислиш, че някой ще успее да надделее над Божията воля и ще създаде такива? Еле па масово :D

Самата идея за зомбито е идиотска, мъртво тяло което се движи, но можеш да "доубиеш" като го нараниш малко повече.

В Библията имаме обладани хора т.е. в тях има повече от един дух който ги кара да правят неща които не желаят. Което наподобява зомби, ама е различно, а и как го виждаш, хората да бъдат масово превзети по тоя начин и да вършат нечия човешка воля?
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3961
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #18 on: June 14, 2023, 13:00:36 PM »
Quote
Много вярващи сънуват или виждат подобни неща.

Като изчетох текста внимателно мога да кажа, че ако тия вярващи четяха Библията вместо да гледат с часове и часове  холивудски филми, нямаше да сънуват подобни неща. Всичките им сънища и видения са пълни с референции към холивудски филми и нито една референция към Божието Слово. Това първо.

Второ самите видения/сънища са пълни с вътрешни противоречия. Бог бил казал на някого - виж там си намери по интернет някакво друго жилище. Когато Бог говори на някого да се премести, Той не го праща да търси нещо си по интернет, а му дава точно инструкции къде да отиде. От една страна се твърди, че тия активирани от звука зомбита ще станат свръх силни, умни, бързи и с остро обоняние, зрение и слух, а от друга страна "Божията стратегия" е да си намери апартамент със заключваща се врата. Сиреч тази врата ще го опази от някаква обезумяла тълпа от свръх силни, умни, подвижни зомбита, които ще могат да го надушат от километри, че не е ваксиниран и някак си някаква ключалка, която може да се разбие с един ритник от човек с нормални физически качества ще го опази от зомбита със свръх физически и умствени способности?

Според мен цялото това нещо е част от поредната психологическа операция на службите. Те от много време разработват технологии за внушаване на сънища, видения и чуване на гласове. Това още в СССР е разработено и са си правили експерименти с вярващи.

Трето, твърди се We are safe as believers in Jesus (като вярващи в Исус, ние сме в безопасност), и ако това е така защо се настоява да се запасяват вярващите с оръжия и готвене за касапница?

Quote
Освен това всеки трябва да се въоръжи още сега (в стила на Рамбо! ХАХА!!!) с каквото и да е оборудване за лична самозащита, като пистолети, пушки, боеприпаси, кинжали, арбалети, лъкове и стрели, мачете, самурайски мечове и т.н. Въпреки че глобалистите правят всичко възможно да ни обезоръжат и да ни отнемат оръжията в момента. Повярвайте ми, скоро ще имате нужда от тях.

Защо да имаме нужда да се въоръжим до зъби с касапски инструменти като мачете и самурайски мечове, като сме в безопасност в Христос? Кое от двете е вярно? Че сме в безопасност в Христос или че ще  ни трябват кинжали, арбалети, лъкове и стрели, мачете и самурайски мечове за да сечем зомбирани глави и да пръскаме зомби мозъци? Няма никакво съмнение, че този който е писал това е черпил вдъхновение от Холивуд, а не от Живия Бог.

Четвърто, във видението за зомби кланницата в Ню Йорк се казва, че "някои успели да избягат". Интересно къде? При условие, че там 70% а на места и 90% от хората са ваксинирани и където и да избягат ще е все същата работа. Това е все едно да си в океана и да искаш да избягаш от някоя вълна. И къде ще отидеш, при следващата вълна? И при следващата, и при следващата? Целия текст е лишен от здрав разум и има за цел да внушава само и единствено страх.

Пето говори се че ваксината на Файзър била най-опасната. Това е изключително невежо, защото НЯМА ВАКСИНА НА ФАЙЗЪР. Нито Файзър, нито останалите 3 са разработили някаква ваксина. Ваксината е разработена от американското министерство на отбраната (DOD) и само е подадена на тези 4 производителя да я произведат. За всичко това има доказателства от съдебни дела при които Файзър се защитават, че те само са изпълнявали поръчка за производство и нищо повече. Поръчката идва от Department of Defence и е извън юрисдикцията на FDA и CDC. Разликите във ваксините идват само от разликите в производствения процес и различните концентрации които са правили на различните партиди (явно така са поръчани с цел наблюдение върху различните ефекти).

Шесто - всички тези елементи които са във ваксините могат да се разпространяват също и чрез shedding (изтичане), чрез храната, въздуха и водата. С други думи неваксинираните също са изложени на тях и ги имат в телата си. Shedding може да се случи при най-обикновено здрависване. Преди седмица аз се бях здрависал със две жени които работят за държавната администрация и два дни след това не бях на себе си. Такова усещане никога не съм имал. След това се оправих. Dr Rashid Buttar, който е един от най-известните разобличители на ваксините, казва че след някаква конференция в тялото му е открито количество елементи съдържащи се във ваксините 200 ПЪТИ повече от съдържащото се в една ваксина. Малко след това той умира внезапно със същите симптоми като ваксинираните.

Ето защо предвид реалните факти тия зомби апокалиптични видения и сънища нямат никакъв смисъл.

Седмо, Бог по никой начин няма да позволи ей така хора, които все още имат съвест без значение дали са ваксинирани или не, да станат зверове. Самата съвест ще ги задържи и няма технология, която да може да преодолее съвестта. Тя трябва да се предаде доброволно. Сатанистите работят от хилядолетия как да унищожат съвестта и всичките масонски и сатанински ритуали имат за цел ликвидация на съвестта. В Bohemian Grove  имаше заснет ритуал наречен Cremation of Care - изгаряне на съвестта. В този ритуал съвестта е наречена "древен враг". По никой начин не е възможно да унищожат съвестта с една ваксина, още повече че хората които са я приели са направили това не от зла умисъл, но мислейки си че правят нещо добро. Никой не е в състояние да изтрие съвестта им с малко графен и чародейни алабализми. Единствено истинския Антихрист ще успее да направи това и то с доброволното съгласие на участниците.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 356
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #19 on: June 14, 2023, 14:14:42 PM »
Две неща трябваше да притеснят вярващите, които се набодоха - първо патента на ваксините е 060606.Второ трябваше да се съхраняват при температура минус 80, мъжките и половите клетки за инвитро се съхраняват при подобни температури. Също тестовете съдържат същия гел на дарпа с графен като ваксините, патентовани от Ротшилд.
На мен Бог ми забрани да се моля за ваксинирани и тествани. Поисках потвърждение и вярващ разказа как по молба на друг вярващ тръгват да се молят за ваксинирани роднини и слиза такъв страх от Бог и Бог забранява да се моли за ваксинирани.
За ръкуване с ваксиниране имам подобни преживявания, не е добре да се докосваме до такива хора. Когато се молех за ваксинирани, няколко пъти се изгарях и имам белег да ми напомня за това.
Николай, Божието Слово не само се чете, то се изследва, добре е в оригинал и трябва се разсъждава върху Словото също и мога да се обзаложа, че моето четене е повече от твоето.
Когато чух преди години един известен харизматичен пастор да се хвали, че за 20-30 г. си е прочел 4-5 пъти цялата Библия ми стана жал и си викам и този човек какво може да ме научи  мен, понеже аз съм доста по-напред от него при това тогава новобранец, първата година само прочетох 3 пъти Библията при това тази със 77 книги.
Преди да повярвам, Господ Исус Христос ми се яви лично, нямах Библия и още на следващия ден Бог почна да ме води в Словото Си, даваше ми стихове да се моля по Словото и така бях месеци наред, докато един свещеник ме снабди с Библия. По-късно Бог ми показваше къде се намират тези стихове и така е до ден днешен, Той ми говори от Словото си, дори ми дава думи на иврит, които аз не знам и после откривам.
Ти сподели, че си си направил тест. Имаше починали само от тестове. Имам и лични наблюдения с вярващи тествали се, една жена имаше повреден говор и говореше за себе си в трето лице, друга изведнъж се състари, друг се държи неадекватно, все едно е  кукли на конци близо до 5 G.
Писано е, че точно чрез чародейство ще бъдат измамени всички и в оригинала е фармакея:

Откровение 18:23
светлина от светило няма вече да свети в тебе; и глас от младоженец и от невеста няма вече да се чува в тебе; защото твоите търговци станаха големците на земята, понеже чрез твоето чародеяние бяха измамени всичките народи.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3961
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #20 on: June 14, 2023, 16:16:26 PM »
Quote
Две неща трябваше да притеснят вярващите, които се набодоха - първо патента на ваксините е 060606.

Първо това не е патента за ваксината, а е патент за производство на криптовалута чрез човешкото тяло. Второ 060606 не е равно или еднакво с 666. Трето 060606 не е целия номер на патента, а само малка част от целия номер. Четвърто, Писанието казва че числото на звяра е число на човек, а не число на патент.

Едно обаче е показателно с този номер на патент и то е че е повече от очевидно че ТЕ ИСКАТ хората да мислят, че това е белега на звяра. Правят се съвсем целенасочени заявления за да се убедят хората, че това е белега. Но това е само за повърхностните. Който познава Писанията знае че тия неща са много далече от онова за което Библията говори. Въпроса е - защо искат хората да си мислят, че това, което правят е белега на звяра? За да не им се съпротивят християните. Това е от което се страхуват.

Quote
На мен Бог ми забрани да се моля за ваксинирани и тествани. Поисках потвърждение и вярващ разказа как по молба на друг вярващ тръгват да се молят за ваксинирани роднини и слиза такъв страх от Бог и Бог забранява да се моли за ваксинирани.
За ръкуване с ваксиниране имам подобни преживявания, не е добре да се докосваме до такива хора. Когато се молех за ваксинирани, няколко пъти се изгарях и имам белег да ми напомня за това.

В Писанието има няколко случая в които Бог забранява на някой да се моли за други. Единия е когато Бог забранява на Самуил да се моли за Саул. Цар Саул имаше няколко шанса да се покае и изправи пътищата си, но той се закорави и се провали на тестовете, затова Бог го отхвърли. Няма как това да се каже за всички ваксинирани.

Другия случай е когато Бог казва на Еремия да не се моли за народа, защото няма да го послуша:

Jer 7:8  Ето, вие уповавате на лъжливи думи, От които няма да се ползувате. 
Jer 7:9  Като крадете, убивате, прелюбодействувате, И се кълнете лъжливо, и кадите на Ваала, И следвате други богове, които не сте познавали 
Jer 7:10  Дохождате ли после да стоите пред мене в тоя дом, Който се нарича с Моето име, И да казвате - Отървахме се, - за да вършите всички тия мерзости? 
Jer 7:11  Тоя дом, който се нарича с Моето име, Вертеп ли за разбойници стана във вашите очи? Ето, сам Аз видях това, казва Господ. 
Jer 7:12  Но идете сега на мястото Ми, което бе в Сило, Гдето в начало настаних името си, Та вижте що му сторих Поради злодеянието на людете Си Израиля. 
Jer 7:13  И сега понеже извършихте всички тия дела, казва Господ, И Аз ви говорих, като ставах рано и говорех, а вие не послушахте, И ви виках, но не отговорихте
Jer 7:14  Затова, ще направя на дома, който се нарича с Моето име, На който вие уповавате, И на мястото, което дадох вам и на бащите ви, Както направих на Сило. 
Jer 7:15  И ще ви отхвърля от лицето Си Както отхвърлих всичките ви братя, Цялото Ефремово потомство. 
Jer 7:16  Затова, ти недей се моли за тия люде, И не възнасяй вик или молба за тях, Нито ходатайствувай пред мене; Защото няма да те послушам
Jer 7:17  Не видиш ли що вършат те в Юдовите градове И по ерусалимските улици? 
Jer 7:18  Чадата събират дърва, и бащите кладат огъня, А жените месят тестото, За да направят пити на небесната царица, И да направят възлияния на други богове, Та да Ме разгневят. 


Тук отново става въпрос за вярващи хора, които на думи следват Бога, но на дела са се предали на идолопоклонство и всякакво зло. При това Бог им е изпращал изобличения дълго време, но те са се закоравили и не са приели поправление. Затова Бог ги отхвърля окончателно и не иска да слуша молитви за тях.

Може ли да се каже че всички ваксинирани (или тествани) се правят на вярващи, докато се кланят на идоли и вършат всякакво зло, при това са отхвърлили дълго време изобличенията, които са стигнали до тях? Ни най-малко не може а се каже това нещо.

Когато Бог казва нещо, той дава и причината за това. Бог даде на Самуил и на Еремия причината поради която Той не иска да чува молитви за някого. За милиарди ваксинирани и тествани по света в никакъв случай не може да се приложи този принцип. Повечето са просто измамени и подплашени, и определено не заслужават такова отношение.

Quote
първата година само прочетох 3 пъти Библията при това тази със 77 книги.

За сметка на това последните години се задоволяваш с клипове в ютуб и хвърчащи пророчества в Интернет. Библията трябва не само да се чете, но и разбира. А също и прилага последователно.

Quote
Божието Слово не само се чете, то се изследва, добре е в оригинал и трябва се разсъждава върху Словото също и мога да се обзаложа, че моето четене е повече от твоето.

И ти как като четеш толкова много, че и изследваш, при това в оригинал, така и не разбра, че белега на звяра идва едва след възцаряването на звяра, а път то става чрез големи знамения и чудеса? И при условие че няма звяр възцарен с големи знамения и чудеса, как хем четеш и изследваш Библията, хем не можеш да видиш че нещата които вярваш и твърдиш противоречат на написаното в нея? При това говорим за лесно и ясно разпознаваеми противоречия, не за някакви супер засукани неща.

Как след като толкова четеш и изследваш твоя начин на писане няма никакво солидно обосноваване с Писанията, а само с някакви хвърчащи номера на патенти, пророчества от незнам си кой сайт, и постинги от социални мрежи. Стъпваш на лични откровения които често противоречат на Писанията и не се боиш от Бога че така го караш през просото.

Спомням си на времето бях чел че така наречения "свети" Серафим Саровски прочитал Новия Завет веднъж седмично, при това е стоял на колене докато чете. И с какво това му е помогнало да излезе от православните мерзости и идолопоклонства?

Quote
Ти сподели, че си си направил тест.

Това предполагам е към Николай, защото нито аз, нито някой от семейството ми е правил тестове. Николай сглупи да направи, понеже така и не излезе от градската система, която го заслепи и притисна да направи тест.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 356
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #21 on: June 14, 2023, 17:09:31 PM »
Защо не си се тествал и не си си сложил ваксина, щом вярваш, че това не е белега, щеше много да си улесниш живота?...
Как според теб фармакеята ще измами всички народи?
Надявам се да се събудиш, понеже както писа не си си сложил въпросните маркировки, които могат да се сканират.
В САЩ подготвят полицаите за нашествие на зомбита, дали е случайно?Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3961
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #22 on: June 14, 2023, 17:38:07 PM »
Quote
Защо не си се тествал и не си си сложил ваксина, щом вярваш, че това не е белега, щеше много да си улесниш живота?...

Аз откакто съм повярвал преди повече от 30 години, не ползвам нито ваксини, нито фармация. Освен това начина на живот който водя не беше никак затруднен от ограниченията, ние почти нищо не усетихме.

В предишни подобни дискусии аз бях дал доволно ясен аргумент, че и прелюбодейството не е белега на звяра, но това не е причина да го практикуваме. Има неща които са грешни, вредни, опасни и греховни без да имат връзка с белега на звяра, от тях християните трябва да странят, както и от всяко нещо което Писанието определя като грях.

Quote
Как според теб фармакеята ще измами всички народи?

Хайде да видим сега как трябва да се изследва Библията. Ти си хванала една дума "фармакея" и нито си проверила какво значи тази дума, нито за кого е казано, че я практикува, нито каква е връзката с останалите пророчества.

Нека да видим в какъв контекст и за кого е написано това:

Rev 18:1  След това видях друг ангел, който слизаше от небето, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава. 
Rev 18:2  Той извика със силен глас, казвайки: Падна, падна великия Вавилон и стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица; 
Rev 18:3  защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош. 
Rev 18:4  И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й; 
Rev 18:5  защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди. 
Rev 18:6  Въздайте й, както и тя е въздала, да! платете й двойно според делата й; с чашата, с която е черпила, почерпете я двойно. 
Rev 18:7  Колкото е прославила себе си и е живяла разкошно, толкоз мъка и печал й дайте; защото казва в сърдцето си: Седя като царица, не съм вдовица, и печал никак няма да видя. 
Rev 18:8  Затова в един ден ще дойдат язвите й, мор, печал и глад, и тя ще изгори на огън; защото могъществен е Господ Бог, Който я съди. 
Rev 18:9  И земните царе, които са блудствували и живели разкошно с нея ще заплачат и заридаят за нея, когато видят дима от изгарянето й. 
Rev 18:10  Отдалеч ще стоят поради страх от мъките й и ще казват: Горко, горко на тебе, велики граде Вавилоне, крепки граде, понеже в един час дойде съдбата ти! 
Rev 18:11  И земните търговци плачат и жалеят за нея, защото никой вече не купува стоките им, 
Rev 18:12  стоки от злато и сребро, скъпоценни камъни и бисери, от висон и багреница, коприна и червено; и всякакво благоуханно дърво и всякакви изделия от слонова кост и всякакви изделия от скъпоценно дърво и от мед: от желязо и от мрамор; 
Rev 18:13  и канела, аромати, темян, миро и ливан; вино и дървено масло; чисто брашно и пшеница; добитък и овце; коне, колесници и роби; и човешки души. 
Rev 18:14  Овощията, за които душата ти копнееше, изчезнаха от тебе, и всичко изящно и разкошно загина от тебе, и няма вече да се намерят. 
Rev 18:15  Търгуващите са тия неща, които се обогатиха от нея, ще застанат отдалеч поради страх от мъките й, ще плачат и ще жалеят, казвайки: 
Rev 18:16  Горко, горко, граде велики, облечен във висон, багреница и червено и украсен със злато, със скъпоценни камъни и с бисери; 
Rev 18:17  защото в един час запустя толкова богатство! И всеки корабоначалник, всеки пътник по море, моряците и всички, които се препиват от морето, застанаха отдалеч, 
Rev 18:18  и викаха като гледаха дима от неговото изгаряне, казвайки: Кой град приличаше на великия град? 
Rev 18:19  И посипаха пръст на главите си и викаха с плач и жалеене, като думаха: Горко, горко на великия град, в който всички, които имаха кораби по морето, се обогатиха от скъпоценностите му; защото в един час запустя! 
Rev 18:20  Веселете се за него, небеса и вие светии, вие апостоли и пророци, защото съда, с който вие бяхте осъдени, Бог отсъди над него. 
Rev 18:21  И един силен ангел взе един камък голям като воденичен, та го хвърли в морето и рече: Така стремително ще бъде тръшнат Вавилон, великият град, и няма вече да се намери
Rev 18:22  Глас от ония, които свирят на арфи, и от певци, от свирачи и от тръбачи няма вече да се чува в тебе; и никакъв художник от каквото и да било художество няма вече да се намери в тебе; и шум от воденица няма вече да се чува в тебе; 
Rev 18:23  светлина от светило няма вече да свети в тебе; и глас от младоженец и от невеста няма вече да се чува в тебе; защото твоите търговци станаха големците на земята, понеже чрез твоето чародеяние бяха измамени всичките народи
Rev 18:24  И в него се намериха кърви от пророци и от светии и от всичките заклани на земята. 


За кого се говори тук, че върши чародеянията? Това е Вавилонската блудница. Коя е Вавилонската блудница? Това не са масоните, сатанистите или глобалистите, които направиха ваксините, това е отстъпилото християнство, онова, което се е омешало със света.

Точно за това по времето на Антихриста имаме не кой да е на власт а именно Вавилонската блудница, която язди (контролира) звяра. Това напълно съвпада с онова, което показах по-рано от Писанието, че антихристите - това са отстъпилите християни. Блудницата Вавилон е която ще измами света със своите чародейства. Т.е отново царството на Антихриста е християнско царство.

От цитирания текст става ясно, че блудницата Вавилон е опръскана с кръвта на светиите, тя се занимава с гонение на Божиите хора. И като имаме предвид историческия първообраз на Вавилонската блуднца, която обяздва светската власт имаме примера на католическата и православна църква които са избили милиони истински християни. Така, че идентичността на блудницата не е трудно да се намери.

Преди явяването на Антихриста блудницата ще обхване и всички отстъпили протестанти, които се борят за земна власт, като реконструкционисти и всички които искат да контролират 7-те планини. Интересното е че по толкова много църкви се държи учението за контрола над 7-те планини, при все че Писанието ясно говори за това, че блудницата Вавилон седи върху 7 хълма/планини.

Ето защо се очаква могъщо обединение между всички отстъпили християни от всички течения, които ще успеят да вземат властта, твърдейки че са победили Антихриста. Именно затова се рекламира и фалшив белег и фалшив образ на Антихриста. Точно затова те умишлено си слагат 060606 на патентите, та да може заблудят християните че белега и антихриста са вече тук, и после уж те са били победени от християните. След което ще дойде истинския Антихрист с големи знамения и чудеса и с чародействата на Вавилонската блудница.

Сега относно значението на думата "чародейство". Гръцката дума действително е farmakeia, и нейното значение е свързано със медицински препарати, но това не е единственото значение на тази дума. Тази дума също означава "магически заклинания", магьосничество, което по своето естество е призоваване на действието на демонични духове.

Нещо повече пророчествата за Вавилонската блудница в Откровението не са нещо ново. Вече има същия тип пророчества за Вавилонската дъщеря в книгите на пророците. Това важи и с почти всичко записано в книгата Откровение, за същите неща вече е писано в пророците.

Нека да видим това пророчество:

Isa 47:9  И двете тия неща ще дойдат върху тебе Внезапно, в един ден, Обезчадване и вдовство; В пълна мяра ще те постигнат Въпреки многото ти чародейства И голямото изобилие на обаянията ти
Isa 47:10  Понеже си била дързостна в нечестието си, И си рекла: Никой не ме вижда, - Понеже мъдростта ти и знанието ти са те отвратили, И си рекла в сърцето си: Аз съм, и освен мене няма друга, - 
Isa 47:11  Затова ще дойде върху теме зло, Без да можеш да я умилостивиш; Ще дойде внезапно върху тебе и опустошение, без да ти е било известно. 
Isa 47:12  Приближи сега с обаянията си И с многото си чародейства, В които си се трудила от младостта си; Може би ще се ползуваш! може би ще уплашиш неприятеля


Пророк Исая говори за Вавилонската дъщеря, която се занимава с чародейства с които да омайва народите. Пророка казва че в деня на нейния съд никакви чародейства няма да й помогнат да отблъсне неприятеля или дори да го уплаши. Еврейската дума използвана в тези пасажи си означава точно чародейство, заклинание, магьосничество и няма нищо общо с фармацията и медицинските препарати.

Това не означава, че фармацевтичните отрови са нещо добро, отровите и магьосничеството винаги са имали връзка, затова има и връзка в старо-гръцкия език. Но тук основната линия са духовните чародейства, не толкова физическите отрови.

Лъжливи знамения и чудеса идващи от демонични духове, специфични духовни преживявания по време на християнски събрания, лъжливи откровения и пророчества, които подкопават твърдата основа на Писанията, това са вида чародейства които очакваме от Вавилонската блудница.

Трябва много да се внимава на това, което пише в текста на Божието Слово. Там е написано ясно: "ЧРЕЗ твоето чародеяние бяха измамени всичките народи" Хората бяха измамени да приемат ваксините, но не бяха измамени от самите ваксини, не ваксините ги заблудиха. Медиите и правителствата ги заблудиха да приемат ваксините, които да им навредят. А в текста се казва че самите чародейства са средството за измама, а не последствието от измамата, както е при ваксинираните.

Народите ще бъдат измамени от лъжливи знамения и чудеса, лъжливи откровения, лъжливи духовни преживявания (при това масови). Ще имат посещения от ангели, сънища, излизания извън тялото и какво ли още не. Това ще е действието на чародействата. Това не съвпада с днешната ситуация.

Ето това е начина да се изследва текста и да се сравни със свързаните с него текстове. При това накратко и неизчерпателно. Може още много да се изследва в този контекст.

Quote
В САЩ подготвят полицаите за нашествие на зомбита, дали е случайно?

Относно зомбитата. Те вече са тук. Всичките там BLM, феминистки, джендъри и тем подобни безмозъчни протестиращи и активисти са зомбита на кукловодите. Те нито знаят какво правят, нито за какво се борят, нито какви са последствията за тях самите, но са готови да изядат всеки срещу когото бъдат насъскани. Това е повече от очевидно. Останалото са холивудски фантасмагории.

Да, има и хора, които се държат като холивудски зомбита, в рядки случаи хора които приемат наркотика фентанил изпадат в подобно състояние и искат да разкъсват другите и да им ядат плътта. Но това са много редки случаи и тези хора съвсем съзнателно и доброволно са си вкарали тази отрова в тялото. Няма как ваксинираните да бъдат обърнати в армия зомбита и да им се изпари разума и съвестта за една секунда. Това Бог няма никога да позволи, нито е възможно технологично. Това са милиарди хора, създадени по Божий образ, които Бог обича и за които е умрял Христос. Те са сглупили да повярват на една измама и си носят последствията, но няма никакво библейско основание милиарди хора да се зачеркват на основание на "откровения", които нямат подкрепа от Библейските принципи и учения.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 356
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #23 on: June 14, 2023, 21:39:14 PM »
Т.Б. Джошуа предполагам си го гледал, как да няма фалшиви чудеса, значи, какви ги пишеш, толкова са много, да не изброявам, у нас е Максим Асенов един от топ известните, който пророкуваше като Ванга на една жена, ти идваш от еди къде си, казваш се еди как си и после хоп, моли се, изцелена. Маха с ръка, всички падат, хайде, не пиши неверни неща. То от много време са тези проявления, Бени Хин и пр. просперитетници и изцелители.
Всички те измамиха хората, като им казаха да се набодат.
Целият свят е това, в Испания е било тренировка, от 150 години го подготвят, изпипали са си детайлите. а ти си говори, че това не е белега, само че ще трябва да се отчиташ за това един ден.
Плюс това лъжепророка мами хората да слагат белега, както и стана за жалост.
Много ваксинирани стават агресивни, очите им се променят, имам познати на село. Няма да е в секунда, както е било в съня, в Библията имаме сън на Павел за македонец, после  е македонка в действителност. Дребни детайли.
Когато пуснат на пълна мощност 5 G явно ще ги контролират, виждах с очите си подобен пример на контрол. Както казват във Вексил един на хиляда стана киборг, другите измряха от ваксините. Хубаво е да се готвим, приближаване при Бог, слушане на Неговите инструкции,без Божието водителство погиваме, ще става по-зле, това ми беше казано, писано е като родилни болки, сега е затишие, но ще дойде с по-голяма сила следващата вълна.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3961
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #24 on: June 14, 2023, 23:35:16 PM »
Quote
Т.Б. Джошуа предполагам си го гледал, как да няма фалшиви чудеса, значи, какви ги пишеш, толкова са много, да не изброявам, у нас е Максим Асенов един от топ известните, който пророкуваше като Ванга на една жена, ти идваш от еди къде си, казваш се еди как си и после хоп, моли се, изцелена. Маха с ръка, всички падат, хайде, не пиши неверни неща. То от много време са тези проявления, Бени Хин и пр. просперитетници и изцелители.

И какво общо има ТБ.Джошуа и подобните му с 2Сол. 2:9-10? Абсолютно нищо. Там се говори за колосална измама, и невиждани преди това лъжливи чудеса и знамения след които ще тръгне целия свят. След тия африкански шамани да не би да е тръгнал целия свят?

2Th 2:1  А колкото до пришествието на нашия Господ Исус Христос и нашето събиране при Него молим ви, братя, 
2Th 2:2  да не се поклащате лесно от здравия разсъдък, нито да се смущавате било от дух, било от слово, или послание, уж от нас изпратено, като че ли вече е настъпил денят на Господа 
2Th 2:3  Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението, и не се яви човекът на греха, синът на погибелта
2Th 2:4  който така се противи и се превъзнася над всеки, който се нарича Бог, или когато се отдава поклонение, щото той седи [както Бог] в Божия храм и представя себе си за Бог
2Th 2:5  Не помните ли, че когато бях още при вас аз ви казах това? 
2Th 2:6  И сега знаете, какво Го възпира, да не се открие в своето си време
2Th 2:7  Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира
2Th 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си, 
2Th 2:9  тогава, чието идване се дължи на действието на сатаната, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса 
2Th 2:10  и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват
, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят. 
2Th 2:11  И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа
2Th 2:12  та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината. 


Тук съвсем ясно е написано какво има да стане и в какъв ред.

1. Павел предупреждава никак да не се влияем от всякакви пророчества, сънища, духове и послания, които противоречат на здравото Слово и здравия разум. Това е което ти правиш, влияеш се от всякакви интернетски дивотии и от всякакви духове, които ти приемаш за "откровения", противоречащи и на Писанията и на здравия разум.

2. Павел изрично предупреждава, че ще има целенасочена измама относно идването на Антихриста и всичко свързано с него, както и с Пришествието на Христос.

3. За да дойде Пришествието ПЪРВО трябва да се случат поне две неща. Да дойде отстъплението, и да се яви Антихриста. Кое отстъпление? Кой може да отстъпи от Бога? Само този който е бил с Бога преди да е отстъпил. Т.е очаква се огромно християнско отстъпление и точно то, ще направи възможно идването на Антихриста, който ще владее над християнско царство. Затова първо му трябва голямото отстъпление на християните.

4. Антихриста НЕ МОЖЕ да се яви на своето време (сиреч когато на дявола му се иска). Има някой (или нещо) който го възпира. ПЪРВО трябва да се отмахне това(или този) който възпира Антихриста.

Кога е отмахната тази бариера? Кой я отмахна? Как се разбра че е отмахната?

5. След като се отмахне преградата, Антихриста ще се яви с "всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса и с всичката измама на неправдата" Това са безпрецедентни за човешката история събития. Казва се ВСИЧКАТА измама на неправдата. Т.е целия измамнически потенциал натрупан през цялата човешка история ще бъде изваден на сцената. Нищо подобно не се е случило все още.

И ако се е случило КЪДЕ Е АНТИХРИСТА? Какво му е името? Къде се намира в момента? Няма никакъв звяр все още на сцената, а как няма звяр а вече има белег на звяра? Това вече го повторих 10 пъти, но няма никаква адекватна реакция. Шашмите на африкански шамани ще ми сравняваш със знаменията и чудесата предназначени да измамят ако е възможно и избраните.

Quote
Плюс това лъжепророка мами хората да слагат белега, както и стана за жалост.

Кой е лъже пророка? Как му е името? Какви знамения и чудеса е направил, които да удивят целия свят?

Нищо от това, което се случи с пландемията не съвпада с Библейските пророчества и посочената в Библията хронология. Няма все още християнско царство. То ще се случи едва след голямото пробуждане и късния дъжд. Огромно количество от хора ще повярват, но когато Бог ги пресее, мнозината ще последват Антихриста в създаването на лъже Божие царство на земята.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 356
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #25 on: June 15, 2023, 02:51:50 AM »
Изкуственият интелект в действие, не пуска хората да си влязат у дома:

https://www.youtube.com/watch?v=Fo_jhsZe1cc&ab_channel=ALEKSANDR

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 356
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #26 on: June 15, 2023, 03:02:36 AM »
Както виждате, сега полицаите, прокурорите, лекарите, лаборантите,
„вирусолозите“, политиците, журналистите и т.н. подпомагат правителството в терора
над гражданите, наречен Ковид. За голямо съжаление полrцаите и лекарите виждат
само и единствено краткосрочните благини – допълнителните пари, които получават
за да налагат Ковид-терора над българското население. Но не се замислят за какво им
се дават тези пари… Какви са дългосрочните цели на корона-бесието? Кой им дава
тези пари и за какво продават сънародниците си???
Нито полицаите, нито лекарите са наясно с технологията за дигитален контрол
над популацията и какви ще са дългосрочните резултати от въвеждането на ДНК
паспортизацията и суперкомпютъра. Подробности за технологията за дигитален
контрол над населението можете да намерите online по ключови думи Smart cities,
Internet of Bodies, ДНК паспортизация и т.н.
В самите „тестове“ за Ковид има електронен маркер, с който се сваля ДНК
отпечатък на всеки човек, който се „подлага на теста“. ДНК отпечатъка може да се
използва като „чип“ за проследяване на всеки индивид, тъй като електромагнитното
излъчване на всеки отделен човек може да се прихваща с 5G и да се анализира от
суперкомпютъра. С „тестовете“ за Ковид НЕЗАКОННО се събира ДНК отпечатък
(DNA fingerprint) от всеки гражданин. ДНК се дигитализира и се въвежда в
суперкомпютъра. По този начин правителството ще получава информация за
жизнените функции и локализацията на всеки индивид в реално време. Технологията
се нарича Умен град (Smart city) и се основава на патент от 2015 год. за въвеждане на
Интернет на телата (Internet of Bodies). С тази цел във всеки град са монтирани 5G
кули, сензори, камери и т.н., свързани в единна мрежа със суперкомпютъра в
Технопарк. Трябва само да се събере ДНК отпечатък (DNA fingerprint) от всеки
гражданин с „тестове за Ковид“. За тази цел се налага да се тероризират българите с
информация за „нови заразени и умрели“ всеки Божи ден. Докато не се вземе ДНК
отпечатък от всеки българин, ковид-терорът НЯМА ДА СПРЕ!

Още от 2016 година има Патент за нанасяне на невидима нано-тауировка върху челото на
индивида, която ще може да се чете с Инфра-ред скенер.
Маските се налагат за да има легален „повод“ за въвеждането в обществото на така
наречената ID 2020. Това е идентификация на личността по индивидуален номер, нанесен
на челото или на дясната ръка. На всеки маркиран, ще се вменява ново ЕГН, дигитална
самоличност – ID 2020. По този начин ще се заместят личните документи. Така ще се
теглят пари от банкката, ще се изплащат пенсии, ще се влиза в съда, в болница, в автобус и
т.н.

Целият цирк с „маските“ и термометрите има за цел постепенно, бавно въвеждане на
дигиталната самоличност – невидима нано-татуировка на челото, нанесена с лазер.
Тази нано-татуировка (ID 2020) ще се чете с инфра-ред скенер. Затова се опитаха да
наложат инфра-ред „термометрите“ на входа на всички институции – за да може
обществото постепенно да привикне към уред, долепен до челото.

C O V ID = Certificate Of Vaccination Identification.

А ето го и самият суперкомпютър у нас:
https://nova.bg/news/view/2022/12/10/393444/%D1%81%D1%83%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D1%8E%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%B5%D1%85-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA/

Гласуваха и трудовата книжка да е електронна.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 356
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #27 on: June 15, 2023, 03:07:40 AM »
Въвеждането на дигитална валута е на различна степен на готовност в различните страни, които са под господството на глобалистите. В Нигерия дигиталните разплащания са факт от началото на 2022. Впрочем Нигерия беше използвана за плацдарм за въвеждането на 5 джи, нано-аерозолна ваксинация, облачни AI структури и дигитална самоличност на населението. От миналата година НИКОЙ в Нигерия не може да проведе телефонен разговор без биометрични данни. А сега не може и да се разплаща. Свалени са био-данните на 100% от населението. Чрез телефоните се измерват различни био-показатели и е постигнат 100% контрол върху профанската маса.
Еквадор категорично отказва да въвежда дигитална валута. (Очакваме кога ще се инсценира „спонтанен протест“ и сваляне на правителството или внезапна смърт от „естествени причини“ на лидерите, които отказват населението на страната да бъде поробено от глобалистите)
За останалите държави положението е следното:
Русия, Украйна, САЩ, Китай, Холандия и др. са във фаза на активно тестване на национални дигитални валути. Въведени са биометрични данни и измерване на въглеродния отпечатък при всяка транзакция. Държави като България, Гърция, Португалия и др. са във фаза „проучване“, като банковия сектор и инфраструктурата постепенно се подготвят за премахването на парите в брой. Населението се приучава да използва приложенията на телефоните за разплащане. Дигиталната валута в ЕС ще бъде въведена окончателно в края на 2023.

Дигиталната валута ще бъде свързана с биологическата активност на индивида и на въглеродния отпечатък, който оставя. Дигиталната валута е напълно проследяема, а транзакциите и доходите – програмируеми от правителството.  България е подписала междунродно съглашение за въвеждане на дигитална валута и въглероден отпечатк на транзакциите и няма никакво значение дали ще се провежда референдум или не. Желанието или нежеланието на суверена не е релевантно в този случай.
За да се отклони вниманието от реалната цел (въвеждането на дигитална валута и цифрова идентичност), в България са имплантирани представители на контролираната опозиция, които да манипулират населението, лашкайки го умишлено в други теми. За сега доста успешно.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 185
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #28 on: June 15, 2023, 05:25:01 AM »
Ученик на Исус много те моля да кажеш ти мъж ли си или жена.Имам чувството че много искаш да поучаваш и търсиш някаква изява ама нещо не ти се получава.
Тази информация Бог ли ти я каза.
В интернет може да се намери навсякъде.Може би си мислиш че ние в този форум не можем да знаем колкото теб и не знаем от къде да се информираме.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 356
Re: Какво (не) е белега на звяра?
« Reply #29 on: June 15, 2023, 06:10:04 AM »
Моята личност не те касае. Тук съм докато е Божията воля. Моята информация ако ти се привижда като поучение, загазил си бая. Личните ти нападки сочат на какъв дух си, споко, ти не си Бог, нито модератор на този форум, Бог е преценил кой да ме корегира във форума, а ти по-добре иди се помоли, почети, па напиши нещо тук да ни поучиш, ако имаш такава дарба.