Author Topic: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“  (Read 29254 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Производител на иРНК (mRNA) „ваксина“ признава, че това е генно-модифицираща платформа, която не само не подсилва имунната ви система, ами старателно я заобикаля.

Автор:
Иван Стаменов 05.01.2021 г.

Производител на иРНК (mRNA) „ваксина“ признава, че това е генно-модифицираща платформа, която не само не подсилва имунната ви система, ами старателно я заобикаля.

Често имам поводи да изтъквам в статиите си, че производителите на ваксини са много по-честни, отколкото корпоративните медии и амбулантните продавачи на фармацевтични стоки в държавните здравни служби. Фарма концерните са по-честни и от корумпираната и/или некомпетентна и/или ваксинално-фанатизирана лекарска гилдия.

Днес ще разгледаме пореден пример, който ни занимава с „ковид ваксината“ на Moderna. Но още от самото начало трябва да сме наясно, че това, с което ще се занимаем, важи с пълна сила за всички иРНК (mRNA) „ваксини“, разработени по нано технологията на DARPA/Пентагона.
Традиционно ще потърсим първоизвора. И има ли по-достоверен сайт от официалния на Moderna? Както се казва, там информацията е „от кухнята“, а епитетите, с които фарма картелът обрисува своя буламач, би трябвало да подействат отрезвяващо на читателите — стига у тях да се е запазил инстинкт за самосъхранение.

„Нашата операционна система“

Да, точно това гласи първото вътрешно заглавие в това описание на Moderna. Подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести.

Илюстрация от обясненията в първоизточника.
Според собствените аналогии на Moderna:
1) човешките гени се разглеждат като компютърен информационен носител (storage);
2) информационната РНК е, цитирам, софтуер за управление (инструктиране) на информационния носител (ДНК);
3) протеините, произвеждани от „хакнатите“ клетки и тъкани, са готовите за използване приложения (applications).

Следващото вътрешно заглавие е:

„Нашите иРНК препарати — Софтуер на живота“

Явно не беше достатъчно, че в предходния абзац бяхме оприличени на компютри, нуждаещи се от операционна система (заплатена с милиардите на Бил Гейтс), ами сега целокупният живот е отъждествен с някакъв софтуер. Типичен пример как някои човеци бързат да си играят на животворни богове. Ако и това не звучи достатъчно зловещо, Moderna се хвали със своя екип от специалисти по биоинформатика и протеиново инженерство.
Казано с други думи, производителите на РНК „ваксини“ не лъжат, когато упорито настояват, че не целят чипиране. Чипирането просто не е необходимо при тяхната технология. Тяхната технология всъщност разглежда човешките биологични клетки и тъкани като „несъвършен компютър“, който може да стане по-мощен и по-ефективен, когато се управлява от изкуствена „операционна система“, създадена от не безпогрешни експериментатори.

《Това не са ваксини и не служат за имунизация》

Следващото вътрешно заглавие е „Преодоляването на ключови предизвикателства“. Ще преведа целия абзац, защото именно той ни разкрива нещо, което отдавна е известно на добре информираните „антиваксъри“:

1) РНК технологията не подсилва имунната система, ами я разглежда като пречка;

2) все още не са решени редица проблеми с иРНК технологията, което означава, че всеки, който се инжектира с тази платформа („софтуер“), е доброволец в експеримент с много неизвестни.

Използването на иРНК за създаването на медицински препарати е сложно начинание и изисква преодоляването на невиждани досега научни и технически предизвикателства. Налага се да вкараме иРНК в набелязаните тъкани и клетки, докато избягваме имунната система. Ако имунната система се задейства, нейният отговор може да ограничи производството на протеини и по този начин да ограничи терапевтичните ползи от иРНК препаратите. Също така трябва рибозомите да мислят, че това иРНК е произведено естествено, така че правилно да разчетат инструкциите и да произведат правилния протеин. И се налага да сме сигурни, че клетките произвеждат достатъчно от протеина, за да се постигне желаният терапевтичен ефект.

Екипите зад нашата многопрофилна платформа работят в тясно сътрудничество, за да решат научните и техническите предизвикателства. Това усилено взаимно сътрудничество ни позволи да напреднем в ключовите аспекти на нашата платформа и да направим значителни крачки към доставянето на иРНК препарати за пациентите.

Можем ли да говорим за ваксини (серуми), когато производителят в прав текст казва, че това е нещо съвсем различно? — Не можем.

Можем ли да говорим и за имунизация, когато производителят признава, че имунната система е една от най-големите пречки за неговата „софтуерна“ платформа? — Не можем.

Можем ли да твърдим, че иРНК технологията е ефективна, когато производителят не крие, че тепърва му предстои да преодолява предизвикателства и пречки? — Не можем, ако сме честни.

Можем ли да твърдим, че „ваксините“ са безопасни, когато производителите им честно заявяват, че още експериментират и търсят как да инструктират клетките да произвеждат правилния протеин в правилните количества? — Можем, ако сме невежи и корумпирани мажоретки на фармафията.

Един съвет за „имунизираните“ с експерименталните „ваксини“ на Pfizer, Moderna и другите ортаци на Бил Гейтс: Ако след инсталацията на новата ви „операционна система“ се появи син екран, пробвайте да се рестартирате. Натиснете едновременно Ctrl+Alt+Del, а ако още не са ви поникнали такива клавиши, ще се наложи напълно да изключите и отстраните мозъците си, понеже очевидно са причина за хардуерна и софтуерна несъвместимост.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Тази статия дава много добра яснота, за какво е целия този шум с "ваксинирането", като се оказва по техните собствени думи, че не става въпрос за ваксиниране, а за инсталиране на операционна система за заобикаляне на имунната система на човека, с възможности за инсталиране на допълнителни "приложения" които да модифицират човешката физиология по желания от програмистите начин.

С други думи тук говорим за начална фаза на насилствено тласкане на човечеството към транс хуманизма.

Основния проблем на транс хуманистските инженери е че човека притежава съвест, която е нещо като имунната система на вътрешния човек. Именно съвестта е тази която представлява запазването на човешкия облик в човека, запазването на Божието подобие по което сме създадени. С премахването на съвестта човека вече не е човек, създаден по Божие подобие, а е звяр лишен от това подобие. От тук белега на звяра става лесно разпознаваем.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Благодарност за информацията.
Ще потърся сайтовете и на другите рекламирани ваксини. Едва ли са различни, според мен поръчките им идват от едно и също място.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Лошо.
Дори това да не е "печата" е възможно това да е вратата която да отвори пътя към поставянето му в последсвие.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Георги-земеделец

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 83
Лошо, лошо колко да е лошо. Няма да се плашиш, Николай. Писанието важи -  И Мойсей рече на людете: Не бойте се: Бог дойде да ви опита, и да бъде страхът му пред вас, за да не съгрешавате.

Или ако нещо смъртно изпият... По скоро на коя трапеза е интересно, на бесовската или Господната. То това е и въпроса от самото начало, с плода от дървото - избора. Но тъненето в неведение за своята същност е по-страшно от грешката. А решението за дадено действие или бездействие е декларация. Тука идва ред и на печата, който остава белег - жигосване. Не физическо прегаряне.

(Пиша като на научени, който иска да догонва. В планински маршрути по-бързите не изчакват за да не губят темпо. Само за по бавните се връщат водачите. От много неразбиране започвам от Притчи, всеки месец. Трябва да отворя тема с гатанки.)

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950

Или ако нещо смъртно изпият...

Неволното изпиване на нещо отровно без човек да знае че е отровно не трябва да се бърка със съзнателното хранене с отровни/вредни храни или със волево приемане на ваксина или какъвто и да е токсичен коктейл в кръвоносната система.

Писанието учи, че живота и душата на човека са в кръвта и всяка инжекция в кръвоносните съдове оказва директно влияние върху човешката душа. Всеки човек носи отговорност за това какви неща допуска да влязат в кръвта му и какви неща позволява да повлияят на неговата душа.

Тялото и душата на човека са създадени да бъдат храм на Бога, и всеки който допуска този храм да бъде ощетен или осквернен ще отговаря за това.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 231
Преди дни гледах лекция на докторка от Калифорния, която изобличаваше тези ваксини, и то от гледна точка на тяхната наука и като лекар, който принципно не е против ваксините. Дори собствените си "правила" нарушават, за да вкарат тези инжекции на колкото се може повече хора.

https://lbry.tv/@vcr_timemachine:2/Dr-Simone-Gold---The-Truth-About-the-CV19-Shot:6
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Скучен им стана живота на големите милиардери-печалбари, зле прикрити двигатели на много от събитията по света. В ерата на голяма публичност  искат да влияят само от една кутия наречена телевизор. Кравите им пречат, кокошките им пречат, явно и хората им пречат, че дишат.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Пречи им всичко, което свързва човека с Бога, в това чисто всички естествени ресурси, които Бог е дал на човеците за да имат достоен и пълноценен живот, независещи от никого, а само от Твореца.

Това е война за тоталното прекъсване на достъпа на обикновения човек до Божиите ресурси, това не е война против човека, а против Бога.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Лошо, лошо колко да е лошо. Няма да се плашиш, Николай. Писанието важи -  И Мойсей рече на людете: Не бойте се: Бог дойде да ви опита, и да бъде страхът му пред вас, за да не съгрешавате.

Нещата не опират до страх, колкото по-бързо дойде Божието царство - толкова по-добре.
А който умре пръв, ще види най-малко скръб и мъка, а в последните дни, ще има в много насилие и смърт, които ще породят много скръб и мъка.
Ако теб тия неща те радват, то мен не ме радват.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Георги-земеделец

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 83
А който умре пръв, ще види най-малко скръб и мъка,

Право казваш, като умре човек за себе си. Делата на Исус бяха да радва Небесния Баща, само.

Като погледна примера на Яков, когато загуби своя любим син Йосиф. Само срещата му с него, можеше да го утеши.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 231
Какво се говори сред вярващите, направо шок и ужас:

https://www.htv.bg/watch/istintata-za-vaksinite?fbclid=IwAR2LyMM4HFirdPdfYwOnJWnShU3GA87gl1LB-lmV2TV5rw7HVz7O2JTXEMM

А накрая се позовава въпросният човек на експертизата на FDA... Тежки човешки авторитети.
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Този човек лъже в прав текст, и в процеса на обясненията му се позовава на редица идоли на които поставя своето упование и учи останалите да слагат упованието си на тези идоли. Няма никаква разлика с ваалимите и ашерите на които се кланяха израилтяните, докато си мислеха, че служат на Бога на Израел.

Ето кратък списък с идолите, които този човек издигна и на които се позова, без които идоли неговата теза няма никаква тежест, и ако човек не вярва в тия идоли подобно говорене е очевидно абсурдно и гнусно:

- идол 1: ТЕХНОЛОГИЯТА - трябвало да се вярва в технологиите
- идол 2: ХИМИЦИТЕ - трябвало да се вярва на химиците, защото и той бил химик
- идол 3: НОБЕЛОВАТА НАГРАДА - това се споменава като нещо, което трябва да придаде особена тежест на аргумента, в стил "така казва Господ" или "Писано е.." Щом имало Нобелова награда (нищо че Алфред Нобел е военен престъпник и манипулатор) значи всички трябва чинно да сваляме шапки и да ВЯРВАМЕ...
- идол 4 - FDA - Американската агенция за храните и лекарствата - щом тя го е одобрила, въобще всякакво неверие трябва да се прекрати веднага, отново референция към нещо, което в очите на този човек има тежестта на "така казва Господ" или "Писано е.." . Освен разбира се, че дори FDA (въпреки техните добре документирани корупционни практики да обслужват интересите на фарма мафията) НЕ Е ОДОБРИЛА тия "ваксини", (човека си лъже в прав текст), а само е позволила тяхното прилагане в ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН РЕЖИМ.

Липсата на всякаква критична мисъл в главата на този човек веднага го дисквалифицира като учен, и го дефинира като папагал, който повтаря заучени неща, които нито разбира, нито има право да говори за тях. Нито е проверил нещата за които говори, нито е вникнал в детайлите, но действа като някой на когото е платено да разпространява лъжа и пропаганда, или просто функционира като "полезен идиот" който идея си няма с какво си има работа, но бидейки заслепен от великия блясък на идолите в които е положил упованието си говори с увереността на ваалов пророк.

Според него "ТОВА Е БЪДЕЩЕТО" - явно неговата вяра в бъдещето не се базира на Божиите обещания,  а на технологиите, без значение колко демонизирани хора, идеи и цели стоят зад тях.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 231
И хората коментират как било "от Бога" това, че имало напредък с ваксините, един вид Божия милост (понеже Бог използвал науката на тия безбожници и нечестивци видите ли). И викат, "Слава на Бога за ваксините!"

И може би наистина е от Бога този напредък, само че не да ги спаси от страха и от вируса, а за осъждение. Заблудата им е затвърдена, защото, както пише в Библията, не са обикнали истината. И как не се усещат, че се позовават на съвсем друг бог, който ги е заслепил, и застават гордо на страната на светските. А още по-абсурдното е, че мнозина невярващи не се хващат на въдицата с ваксините, а набожните, които трябва да не се притесняват от вируси и прочие опасности, ако имат упование и защита в Бога, те лакомо лапат куката като шарани. Светлината е станала тъмнина и стават за присмех, но понеже се кланят на идолите на света, на практика отричат вярата и го правят с гордост.

А този химик е агент, независимо дали го прави съзнателно като лъжец и манипулатор, или наистина ги вярва тия работи. На мен не ми се вярва да е толкова наивен. Опорните точки ги дава направо с лъжичката.

Много интересно как хората се самоопределят в това време. За мен е шокиращо, но ето - намират си хора да им говорят според това, което е благо за ушите им и което искат да чуят. Аз бих се измъчвал извънредно само да присъствам на такова събрание.
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Доколклото знам от лекари които не биха се ваксинирали, цифрата 42000 човека върху които е било тествано всъщност е крайно малка за такъв тип изследване т.е. недостатъчна, а тоя в това клипче обяснява, че били много.
Астра зенека щяха да правят тестове в няколко Български лаборатории, но понеже Файзер взели да продават, се отказали, щото щели да изпуснат печалби, съответно разтрогнали договорите.
Толкова относно знанията на тоя говорител.

Отделно, налагането на "ваксиниране" с политически и икономически лостове - смърди дори на невярващите...
А колко още информация има по темата, само човек да иска да чете.
Но тук опираме както казва и Watchman до вяра в Бог, а също и до това кой за каква информация го сърбят ушите, както се вижда от клипа.

Относно вирусните инфекции, в Стария Завет имаме описани такива заповедите към Израел и те са, отдели нечистите за да не заразят другите, а не остави ги и се моли пък може и да се оправят.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]