Author Topic: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“  (Read 29016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Ваксината = смърт - физическа и духовна!

Предупреден, значи въоръжен!

Пиша това с цел да предупредя всички, които имат уши и искат да чуят истината. Дезинформацията е голяма и всеки, който не е основал живота си на канара, вярата в Живия Бог, Създателя на всичко видимо и невидимо, има голяма вероятност да бъде измамен.
В декларациите за ваксиниране не е дадена информация за съдържанието на ваксините и последствията от тях.
На сайта на здравното министерство може да прочетете, че съдържат наночастици и МРНК. Това са чипове и генномодифицирано ДНК.
Д-р Кари Мадей, директор на две клиники казва:"Във ваксините има модифицирано ДНК или РНК, което ще промени човешкото ДНК. Използва се технологията трансфекция, която се използва при създаването на ГМО домати, царевица.
Модерна правят ваксина за пръв път, за два месеца. Нужни са години. При изпитанията използват 45 човека, когато вкарват високи дози от ваксината, 100 % от хората получават странични ефекти, при ниски дози 80% от хората дават странични ефекти. Във ваксините има ензим, който се нарича луцефериаза, който дава биолуминисцентна светлина. Ако се сканира ръката, ще покаже бар код като при продуктите в магазина. Планира се всеки човек да бъде маркиран и да има свое ID, няма да има пари, кредитни карти. Ваксините съдържат и хидрогел, който има нанотехнология, която съдържа микроскопични роботизирани микроорганизми. Те ще събират информация за тялото ви. Ще могат да изпращат сигнали в тялото ви, да влияят на поведението ви, паметта ви. Може да бъде много опасно. Това е загуба на свободата, на независимостта."
Руският режисьор Никита Михалков в предаването си "Бесогон" по руската телевизия показва патента на ваксината, който е WO/2020/060606 .
Той пита случайно ли е съвпадението с числото на звяра от Откровение на Йоан 13 глава:


16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е
шестстотин шестдесет и шест.

Предаването е свалено веднага от екран.Опитват се всячески да заглушат истината и да унищожат човеците.
Не си слагайте тези ваксини! Ще загубите живота си не само тук на земята, но и за вечността. Пфайзер съобщават за шест смъртни случая при тестването на ваксината. Платформата за mRNA ваксини е описана от Moderna като „операционна система“, инсталирана във вашето тяло, където „софтуер“ под формата на mRNA е разположен и актуализиран, за да създаде „приложения“, които са протеини. Всичко това е описано на собствения уебсайт на Moderna.https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development.Целта на инсталирането на тази операционна система във вашето тяло, е да позволите  да контролират дистанционно вашата физиология, докато претендират за интелектуална собственост върху клетките на вашето тяло. Целта е да ви унищожат, а оцелелите по някакъв начин, да бъдете превърнати в тяхна собственост. По същество всеки, който приема mRNA ваксина, ще бъде маркиран като и ще бъде принуден да репликира патентовани нишки mRNA на клетъчно ниво, като по този начин те ще считат, че е извършил кражба на интелектуална собственост и това ще позволи на компаниите за ваксини да поемат контрола над собствеността върху вашето тяло. Ефектите от интелектуалната собственост, когато операционна система за ваксини е инсталирана в тялото ви чрез mRNA ваксини означава, че: корпорациите притежават вашите протеини, тоест те притежават вашето тяло. Хората, приемащи ваксината Covid-19 (mRNA), получават марка. Технологията Quantum Dot Tracking не е само да се определи кой е бил ваксиниран, а по-скоро да УПРАВЛЯВА, контролира и сканира човешкото стадо и да определи кои субекти принадлежат на компаниите, а също така и да управляват вашият мозък превръщайки ви в биороботи.
Текат последните години на човешката история. Предстоят няколко години Голяма скръб на земята, възцаряването на един световен управител, много природни катаклизми и др.
Предстои и идването на Бог на земята, за да съди всички човеци според делата, които са вършили.
Бог те обича, ти си скъпоценен за Него.Той даде живота си за теб на кръста и възкръсна, за да имаш и ти вечен живот.
Можеш да вземеш решение да посветиш живота си на Бог и така името ти ще бъде записано в книгата на живота. Ето примерна молитва или използвай свои думи:

Боже, моля Те да ми простиш всички грехове и греховете на моите предци. Благодаря ти, Исус, че понесе на кръста моите грехове. Аз те приемам за Мой Господ и Спасител! Приемам прошката на греховете и вечния живот! Амин!

Кажете и на вашите близки, за да се избавят.

Деяния 2:21
И всеки, който призове името Господно, ще се спаси!

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 231
Като споменавате наночастиците и 5G кулите, които монтират - може би това е една от причините да натиснат за въвеждането на технологията повсеместно. Ако има приемници, трябва да има и излъчващи устройства. Просто се изумявам как може да има хора, които привидно вярват в написаното в Библията и да вярват на надеждността и безкористността на тези нововъведения и на начина, по който биват пробутвани.
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Ваксината = смърт - физическа и духовна!

Предупреден, значи въоръжен!
......

Виж сега, и аз съм против тая ваксина, ама тия работи дето си изброи, първо влизат леко в разрес с Писанията, второ влизат в разрес със самите себе си.

Освен шаш и паника е добре и да мислим и да имаме някакви познания за това кое как работи.
И може би най-важното което трябва да се има в предвид е, че противника създава много дезинформация с цел да прикрие следите си и да накара масата хора да не обръщат внимание на всякакви "конспирации".
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Не мога да поствам линкове,нито изображения, не знам защо, вижте сертификата за ваксина с кю ар код, после може да потърсите Your DNA will be your data.Разумните ще разберат.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Няма никакъв проблем да се постват линкове, както и по-горе си постнала линк и той работи. Изображения се постват с кода,който дава тази иконка:

Ваксините са демонични и човек трябва да стои далеч от тях, но определено не са белега на звяра. Просто някой умишлено иска да заблуди хората за това, кое е белега на звяра затова съвсем умишлено са направили номера на патента да завършва на 060606. Писанието не казва, че числото на звяра е число на патент, а казва, че е число на човек. При това 666 се получава не чрез изписване, а чрез изчисление на името на звяра.

Преди да дойде истинския Антихрист ще дойде фалшивия антихрист, който ще донесе фалшив белег на звяра, за да се заблуди мнозинството, когато дойде истинския белег на звяра.

Според Писанието Антихриста ще бъде юдео-християнин. Което означава, че той ще излезе изсред християните и вероятно ще е етнически юдеин (което не изключва възможността да е крипто едомец, защото още преди Христос е настъпило етническо смесване между юдеи и едомци).

Ето какво апостол Йоан говори за произхода и идентичността на Антихриста:

1Йоан 2:18  Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време.
1Йоан 2:19  От нас излязоха, но не бяха от нас; защото ако бяха били от нас, щяха да си останат с нас, но излязоха, за да стане явно, че те всички не са от нас.


Йоан беше юдеин и християнин, и казва, че антихристите,които са предтеча на Ахтихриста - ОТ НАС ИЗЛЯЗОХА. Не казва, че ще дойдат от мюсюлманите (както мнозина са измамени да вярват, че Антихриста ще дойде от Исляма), нито казва, че ще дойде от езичниците, невярващите или сатанистите (които стоят зад короната, ваксините, фарма мафията и прочие), а казва, че идват ОТ НАС.

Също така Писанието казва за Антихриста, че ще върши големи знамения и чудеса, така щото да измами ако е възможно и избраните. Никой от избраните няма дори минимален шанс да се измами от някой който претендира да е Христос, ако този някой идва от Исляма, или от сатанистите и либерал-атеистите (като Бил Гейтс например).

Избраните дори теоретично има шанс да бъдат измамени, само от някой който наистина ама наистина прилича на Христос и неговото завръщане. Някой който ще върши големи знамения и чудеса и ще обяви за настъпилото Божие царство на земята. Това означава че ХРИСТИЯНИТЕ ЩЕ СА НА ВЛАСТ. Именно властта ще бъде най-голямата препънка за християните.

В момента с тия ваксини и пландемии виждаме подготовка за явяването на псевдо антихриста и псевдо белега. За да може после този псевдо антихрист със своя псевдо белег на звяра да бъде победен от истинския Антихрист и християните да си кажат - ето Христос се завърна и победи антихриста.

Разумните ще разберат,но плътските, повърхностните и прибързаните нищо няма да разберат и ще паднат в примката на врага. Именно тези, които сега най-много крещят - чипове чипове, ваксини, патенти, белези, те ще са тези които ще са безумно щастливи да вземат властта заедно с Антихриста и след това ще започнат да гонят и убиват истинските християни, които отказват да приемат истинския белег, защото те ще си мислят, че белега вече е преминал и Христос се е завърнал и победил антихриста.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Започнало е строителството на третия храм:

https://www.youtube.com/watch?v=a2DdhLFO37Y&ab_channel=%D1%83%D0%9E%D0%B7e%D1%80%D0%B0

Презентация на холограма:

https://www.bitchute.com/video/F0MLYeqP37o6/

В Израел вече в някои големи магазини и молове могат да пазаруват само ваксинирани:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%85%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%9e%d1%82-%d0%98%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb-%d0%92%d0%98/

Знаем, че белегът е обвързан икономически, в момента без маска ти не можеш да пазаруваш, предполагам. Маската е част от белега. Ваксината е с ензим луцефериаза и чипове, после татуировката. Неваксинираните няма да могат да пазаруват, това планират. В Смолян строят първият затвор за неваксинирани.

Бивш масон предупреждава, че има ДНК от паднали ангели във ваксините, да не се слагат, още 80-те години са работели по тези ваксини.

https://www.youtube.com/watch?v=xYw8LBkWXLE


Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
Започнало е строителството на третия храм:

https://www.youtube.com/watch?v=a2DdhLFO37Y&ab_channel=%D1%83%D0%9E%D0%B7e%D1%80%D0%B0

Нищо в това видео не указва или доказва, че е започнало строителство на някакъв храм. Това са чисти спекулации и не е сериозно да се правят гръмки твърдения на базата на абсолютно никакви факти. Ето много удачен коментар под самото видео:

"Вы были хоть раз в Иерусалиме? Если нет, я вам чуть объясню. Там где делаются работы вовсе не место  бывшее Храма, а площадь перед Западной стеной, которая тоже кстати не стена Храма как принято считать, а маленькая чвсть бывшей крепостной стены вокруг Храма, которую построил Ирод великий для укрепления строений Храма. От Самого храма ДЕЙСТВИТЕЛЬНО!! не осталось камня на камне с тех времён. Запомните Иисус если сказал - этому суждено сбыться.
Теперь, там где идут работы на видео, там последние годы постоянно рыли, делали археологические раскопки и т.п. сейчас когда Иерусалим пуст из-за карантина, очень удобно заниматься подобными вещами.
Что касается строительства Храма, поверьте если и когда оно начнется, вы узнаете не из кустарных видосов, а это будет на главных новостях всего мира, с полного одобрямса арабов, которых вместе с евреями к тому времени подкупит/задобрит/обманет антихрист.
 Смотрите в Библию, и полагайтесь на нее, как непоколебимый вечный, неврущий источник инфл о мире, а не на свои чувства, и псевдо откровения (если они расходятся с Писанием), это последние говорю не только Вам, но и всем кто здесь пишет подобные вещи в комментах."

Quote
Презентация на холограма:

https://www.bitchute.com/video/F0MLYeqP37o6/

Холограми на хора говорещи дистанционно има поне от 10 години, не е ясно какво общо има това с темата.

Quote
В Израел вече в някои големи магазини и молове могат да пазаруват само ваксинирани:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%85%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%9e%d1%82-%d0%98%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb-%d0%92%d0%98/

Тъй като не разбирам какво точно говорят във видеото, не е ясно дали това е пропусквателен пункт за хранителен магазин или е нещо друго и представено по този начин видеото нищо не доказва.

Quote
Бивш масон предупреждава, че има ДНК от паднали ангели във ваксините, да не се слагат, още 80-те години са работели по тези ваксини.

https://www.youtube.com/watch?v=xYw8LBkWXLE

Ваксините при всички случаи са опасни без значение дали имат ДНК от паднали ангели или не. Това, което е по-опасно обаче е човек да си мисли, че като не си е сложил ваксина значи е избегнал белега на звяра. Подобно заблуждение е много по-опасно от самите ваксини.

Писанието казва да бдим, да сме будни и трезвени, да изпитваме всяко нещо и да държим само онова, което е добро.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.


Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Виж сега Ученик, първо - ти купи ли си такъв тест за да видиш дали е поръсен с чипове ? Щото аз съм си купувал и няма нищо такова, отделно секрета се взима първо от гърлото и после от носа.
Да не коментираме, че когато имаш частици върху памук и го намокриш, вероятността да паднат от него е бая малка.
Тестовете са за да се правят крайно добри печалби за сметка на панирали се хорица:
Парче памук, пластмасова клечка и тестче в което уж имало дори злато... естествено дава рандом резултат, продвано за 20-50 лв...

Основния проблем на пандемията не е нито вируса, нито ваксините - а чупенето на икономиката и вкарването на държавите в големи заеми.
След което ще има опит да се разменят заемите срещу собственост за да се заробят хората.
Зачети за Great Reset https://www.google.com/search?client=-b-d&q=Great+Reset

Второ, този сайт thebulgariantimes е толкова жълт, че си нямаш и на идея, и всякакво инфо от него трябва много внимателно да се чете. Да като всеки новинарски сайт и в него има неща които са верни, ама някои са украсени прилично добре.
Противника не спи и контролира много добре и такива сайтове.
Основното оръжие на противника, е да се вкарва страх, паника и да се отклонява вниманието от истинските проблеми/планове.

Трето, Исус каза, че Божия храм е човека.
Потопа дойде когато хора и ангели започнаха да правят генетични експерименти, което оскверни човека и тогава. Подозирам, че сме на път да повторим тоя експеримент, ама тоя път направо Господаря ще дойде и ще наказва.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
Тестовете са за да се правят крайно добри печалби за сметка на панирали се хорица:
Парче памук, пластмасова клечка и тестче в което уж имало дори злато... естествено дава рандом резултат, продвано за 20-50 лв...

Основния проблем на пандемията не е нито вируса, нито ваксините - а чупенето на икономиката и вкарването на държавите в големи заеми.

Тези хора печатат парите. Тях печалби не ги интересуват. Те могат да си въведат в компютрите 50 трилиона за 3 секунди и икономиката ще ги поеме, не им трябват никакви 20 лв от тестове. Тях ги интересува покваряване на човечеството и счупване не просто на икономиката, а на Божия план и промисъл за човечеството.

Писанието казва, че това е заговор против Бога, а не просто някакво правене на пари:

Пс. 21:11  Защото, при все че намислиха злоба против Тебе, При все че измислиха заговор, не ще могат да го изпълнят,

Quote
торо, този сайт thebulgariantimes е толкова жълт, че си нямаш и на идея, и всякакво инфо от него трябва много внимателно да се чете. Да като всеки новинарски сайт и в него има неща които са верни, ама някои са украсени прилично добре.
Противника не спи и контролира много добре и такива сайтове.

Бултаймс не е източник на информацията, която предлага. Жълтите сайтове сами си измислят клюки. Бултаймса само копира информация, която им се струва актуална. Може да копира от сериозни източници, може да копира и от по-плитки източници.

Принципно няма абсолютно НИКАКВА логика да се бърка толкова дълбоко в носа на човека до област близка до мозъка за да се вземе проба, която може да се вземе и от слюнката (нали затова искат носенето на маски). Няма нужда да четеш Бултаймс за да видиш, че има нещо гнило в тези тестове.

От друга страна тия нано частици могат да ги вкарат във водата, в храните по супермаркетите и то 100% незабелязано, няма нужда от масови истерии за пандемии и тестове свързани с тях. Това обаче, което на тях им е необходимо е СЪГЛАСИЕТО НА ЧОВЕКА да се подчини на техните изисквания, да се впише в тяхната система. Затова го правят по този начин.Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Да те могат да напечатат колкото си искат, така е.
Но тук проблема е друг, хората трябва да бъдат убедени бавно и постепенно чрез затягане на примката около вратът им да приемат Антихрист.
И това става чрез икономическите лостове които са в ръцете им.
20-те лв на тях може и да им е все едно дали ще ги вземат, но на хората от които се взимат не им е все едно и им тежи.

При счупването на икономиката "поради пандемията" хората няма срещу кого да роптаят (освен "вируса") и се примиряват и съгласяват с каквото им наредят, тук нещат чрез икономическите лостове са да ги "научат да слушкат".
Послушните след това, ще "помагат" срещу непослушните, защото при "демокрацията" мнозинството печели.

А, че всичко е заговор както е писано, спор няма.
Относно Бултаймс, казваш горе долу същото, трябва да внимаваме какво четем, дори да не си го измислят те и да са го копирали от някъде.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Знаете ли, че като се разместят буквите на локдаун се получава клоунада? Нищо случайно не вършат вражиите слуги. Всичко това е подготвяно десетки години по рано, има много материали за това.
Админа е постнал видео на Иван Стаменов, който е дъновист, така че аз не коментирам източници. Видеото, което постнах е направено от американци, има и лекари, д-р Лорейн Дей дава доказателства за тестовете, които съдържат чипове, направени са изследвания в лаборатория, заедно с полиция и хората казаха, че такъв материал не са виждали, не е земен. На една позната след теста беше увреден говора. Мнозина са починали, позната на моя роднина получила алергия, също сина на моя роднина беше три дена на легло след теста и след като се помолих за него, веднага след молитвата станал, слава на Бога. Човека е невярващ и казал, че внезапно му дошла сила, ми разказа жената, след молитвата по телефона.Тук има едно видео, което е доста хард и не е за хора със слаби нерви, доста подробно учени и лекари обясняват какъв е плана, за един информационен облак, в който да вкарат всички хора и да ги контролират, като дори лекарствата няма да се пият вече, а просто ще се подават индиректно:

https://vimeo.com/484002714

Слушах една масонска труженичка, разработила интерфейс и екзокортекс и те сега съществували вече в пространството, като можело да има бъгове, да се повишал пулса на човека, кръвното, да отиде в някой град и да се чуди човека защо е там или да си купи нещо и да се чуди също. Но да не се притеснява, можел да го контролира, като му заповядва. Бляновете на врага да контролира умовете на хората.
По БНТ биоинжинер заявява, че ваксината е генна терапия:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b4-%d1%80-%d0%b1%d0%b8%d0%be%d0%b8%d0%bd%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80-%d1%81%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%bd%d0%b5-%d0%b2-%d0%b5%d1%84%d0%b8%d1%80/

Бог ни е предупредил в Данаил, че ще се опитат да смесят желязото с глината и вече го правят с ваксините, които освен чиповете, имат и гени на паднали ангели, както предупреждава бившият масон Бил Снебелен.
Клер Едуардс, работила в ООН говори за заговора, за облъчването с 5G, което дава симптоми които лъжат, че са от вирус и така убиват хората, уж лекувайки ги. Впрочем много лекари по целия свят признаха, че убиват хората,вместо да ги лекуват, една дори беше изчезнала след такова признание. В Румъния лекар говори как връзвали хората, болни уж от вирус и ги оставяли, давали им успокоителни и така ги задушавали и умирали. Прокоратурата се била самосезирала и тече разследване.Ето какво разказва Клер, имала достъп до документите им:

https://www.bitchute.com/video/xAy9iO9nCqO4/


Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Австралийският закон за общественото здраве от 2016 г. беше допълнен и влезе в сила, като развърза медицински фашизъм, какъвто не е виждан от зората на медицинските експерименти над евреите в Нацистка Германия. Този австралийски закон дава почти безгранични нови права на полицаите и други „оторизирани офицери“ да задържат насилствено, да изолират и да ваксинират когото си поискат. Новите им правомощия са толкова подробно описани, че дават на силовите структури узаконена власт да „премахват всичко, с което лицето е облечено, включително долните му гащи“.

„Оторизираният офицер“ може да отвлича възрастни и деца „по медицински причини“ и да принуди набелязаните индивиди да се подложат на медицинско наблюдение, медицински прегледи, медицинско лечение или задължителна ваксинация. Австралийският закон позволява на офицерите „да използват оправдана сила“ , за да гарантират, че човешките субекти се подчиняват на директивите за общественото здраве. Офицерите могат „да задържат и да ограничават свободата на движение на лице, за което е приложима директивата“ и да водят такива лица за медицински експерименти при принудително събличане на дрехите им и насилствени ваксинации.
„Ако лицето е ДЕТЕ или инвалид, [събличането на дрехите] трябва, стига да е възможно, да се извърши в присъствието на отговорно лице или някакво друго лице, което може да осигури на детето или инвалида необходимата помощ [при събличането] и да представлява техните интереси.“
Носенето на две маски в Чехия става задължително в магазини, болници, социални домове и в градския транспорт.
В Израел слагат гривни на ръката на ваксинираните. В моловете и големите магазини могат да пазаруват само ваксинирани.
Отнемане на имуществото, цифровизация на парите, впрочем патента на ваксината съдържа криптобанкиране, основен базов доход на всички чипирани, да си седят у дома, да мързелуват, а чиповете им ще копаят валута за тях. Това са плановете, за съжаление не ми се получава да поствам целия им план, планират отново пълно затваряне, глад и война. Дори не ми даваше и линкове да поствам. Но в този план предвиждат и военните да използват да тормозят населението, строят затвори за неваксинираните по целия свят, у нас също. У нас има съпротива от страна на двама души, които предупреждават, че това е белега на звяра, Владимир Русев и Венцислав Ангелов, който и партия е направил и от няколко месеца протестират пред президенството срещу ваксините. Хубаво е, че има смели хора, вярвам, че ще бъдат употребени от Бог за Неговите вечни цели. В България в момента мерките са много по-меки от много страни. Знам за две държави от първо лице, че принуждават хората да се тестват всяка седмица.Иначе не могат да работят, като същото е и в училищата.
Някъде четох, че щели да премахнат ваксините и ще останат тестовете само, понеже те също чипират хората и вчера чета, че поради смъртния случай на жена след ваксина, спират едната. Ще видим дали ще направят така. Всъщност смъртните случаи са много повече, признават индиректно:
Малко над 800 са случаите на нежелани реакции след ваксините у нас. Това заяви в "Денят започва" директорът на Изпълнителната агенция по лекарства Богдан Кирилов.
Думата малко отпред е впечатляваща, явно за тях са малко.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
"Вече е в сила - Израел отне свободата на придвижване на онези, които не са "имали COVID", но отказват да приемат ваксината.
Израел също е първата страна, която изисква ваксинация "против COVID" за да може човек да пътува вътре в страната.
"Изборът", който властите в Израел оставят на хора, влизащи в страната, е:
1. или да бъдат държани насила под карантина в короново-вирусен "хотел", охраняван от военната армия на д-вата Израел,
2. или  да им бъде поставена на ръката т.нар. "Гривна на свободата", за да бъдат автоматично проследявани от властите 24ч на денонощие, дали се отдалечават от вътрешността на дома им,
и така да бъдат поставени под карантина-домашен арест."