Author Topic: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“  (Read 29018 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Аз от много години пиша в този форум и на други места, че така наречената държава "Израел" е създадена с цел примамване и ликвидация на евреите. И ето тези неща вече съвсем ясно се виждат.

Това е царството на едомците, а те мразят истинските евреи и за се заклели да ги унищожат. А Нетаняху, който сега извършва този геноцид, беше много широко подкрепян от евангелските християни по целия свят. Сега слепотата им става повече от явна.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Българското правителство си призна, че не са изолирали никакъв вирус:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%91%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0-%d1%87%d0%b5/

Документ на Бундестага от 2012 г., описан е сценария на вируса, предвиждат 7.5 да умрат в Германия, изключване на електричеството, комуникациите, недостиг на храни, лекарства. Има разминаване, предвиждат след 3 години ваксиниране, но сега са се разбързали явно:

http://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
От юни 2021 г. в Европейския съюз ще бъдат издавани т. нар. имунизационни паспорти или "дигитални зелени сертификати".
Сертификатът ще удостоверява дали притежателят му е бил ваксиниран и/или дали е прекарал вече COVID-19. Съответно документът ще дава информация за наличието на антитела в организма. В него ще фигурират и данни за това дали приносителят на сертификата е бил тестван негативно за коронавирус с един от двата признати метода – PCR-тест или антигенен бърз тест. Тестовете, направени от самия притежател у дома, не се признават за такива. Сертификатът ще бъде под формата на електронен документ с QR-код за мобилен телефон или ще се издава от националните здравни власти на хартия.
В Израел как лепят чипове на ваксинираните по дрехите или ръцете:

https://www.youtube.com/watch?v=FKgKRr-y6do

В Русия въвеждат в магазините обслужване с QR код:

https://www.youtube.com/watch?v=ZOckF8-xzeI

Моргелони в тестовете:

https://www.youtube.com/watch?v=wQyfjPfXR2A

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Всичко е направено с умисъл, името на вируса е 6 букви, като се съберат цифрите на буквите, С-3, O-15 и т.н. пък се получава 66, т.е. три шестици общо.
Модерна в момента правят изпитания за ваксиниране на деца от 6 месеца до 11 г. В Израел са казали, че след Пасха ще ваксинират децата. А в Русия, че започват да ваксинират децата в детските домове и интернати. Писанията се изпълняват пред очите ни.
Почти всички християни спят, че даже се тестват и ваксинират, заявявайки как това не бил белега.Един пастор не предупреди за това, слушах двама как съветват слушателите си сами да преценят и ако решат да си сложат ваксината, единият  каза да помолят Бог да я благослови?!...
Тъжно, страшно, обаче сега тече голямото пресяване.
Една вярваща сподели, че гледайки клипа, който ѝ пратих за чиповете в тестовете, си спомнила как след теста си намерила в дясната ноздра конец, който не искал да излиза, бил като ластик и не помни дали изобщо е успяла да го махне.
Времето безмилостно тече, Бог чака християните да се размърдат и да направят нещо за последното прибиране на реколтата.
Странно е невярващи хора да предупреждават другите да не си слагат ваксините, понеже това е белега на звяра. Бог обаче ги употребява, за да тръби чрез тях, понеже християните си спят, не знам дали спокойно, ама спят, залисани в битовите си дейности.
Миналата година когато всичко започна, Бог ми каза, че това е измама и да не си слагам маска. По-късно разбрах, че на робите са слагали маска, а унищожаването на кибриформената плоча го правили като бъркат с една дълга пръчка  в ноздрите като наказание на робите, за да умират мъчително. Бог тогава ми каза също, че нещата няма да се оправят повече. Чух пастори, които говореха как за две седмици, до месец всичко ще се оправи. Чудех се, ама те не чуват ли от Бог?!... Какви ги приказват... Преди два месеца някъде сънувах как ваксинират деца в училищата, по гърдите им се появяваха петна.
Имах видение, в което Бог ми показа, че плаче и ми каза, че идва за църквата, но църквта не е готова.
Оказа се, че маската е спомената в библията:

Исая 30 глава:
28 И дишането Му като прелял поток, Който достига дори до шия; За да пресее народите в ситото на погублението; И в челюстите на племената ще има юзда, Която ще ги накара да се заблуждават.

Eдин равин пък разказваше, че на иврит масиха значи маска, което означава и идолопоклонство.
Краят на всичко е наближил. Който трябва, ще разбере. И ще предприеме съответните действия. Докато не е станало късно. В момента в Гърция текат сериозни протести, палежи и пр. Техен епископ е предупредил паството си да напуснат градовете, че ще последва гражданска война, а после и война с Турция. Мъдър човек.
Тук пасторите жално приканват останалите живи и здрави да посещават събранията им. Вместо да излязат на улиците и да съберат сиромасите, слепите, куците, понеже Господарят идва:

Лука 14
21 И слугата дойде и каза това на господаря си. Тогава стопанинът разгневен рече на слугата си: Излез скоро на градските улици и пътеки, и доведи тука сиромасите, недъгавите, слепите и куците.
22 И слугата рече: Господарю, каквото си заповядал стана, и още място има.
23 И господарят рече на слугата: Излез по пътищата и по оградите, и колкото намериш накарай ги да влязат, за да се напълни къщата ми;
24 защото ви казвам, че никой от поканените, няма да вкуси от вечерята ми.

Господи, помилуй!

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
Всичко е направено с умисъл, името на вируса е 6 букви, като се съберат цифрите на буквите, С-3, O-15 и т.н. пък се получава 66, т.е. три шестици общо.

Определено е направено с умисъл,само че умисъла е плътските и повърхностни християни да си помислят, че това е белега, за да може след това да проспят истинския белег.

Писанието казва, че 666 е число на човек, а не число на вирус или ваксина При това числото се изчислява като 666 а не се натъкмява с това че сбора не бил 666, ама бил 66 и не знайно как се превръща в 666.

Quote
Почти всички християни спят, че даже се тестват и ваксинират, заявявайки как това не бил белега.Един пастор не предупреди за това, слушах двама как съветват слушателите си сами да преценят и ако решат да си сложат ваксината, единият  каза да помолят Бог да я благослови?!...
Тъжно, страшно, обаче сега тече голямото пресяване.

Пресяването на християните тече още от времето когато има християни. Исус каза на апостол Петър, че сатана иска да ви пресее като жито. Така, че тук няма нищо ново под слънцето.

Християните не трябва да се ваксинират не защото това е белега на звяра, а защото тялото им е храм на Святия Дух и не трябва да се осквернява със всякакви бълвочи създадени от обезумели за власт и контрол сатанисти. Причината е същата поради която християнин не трябва да се опива с алкохол, нито да осквернява тялото си с блудство. Нито алкохола, нито блудството са белега на звяра, но ние трябва да стоим далеч от тях, и да пазим телата си осветени за Божия употреба.

Quote
Странно е невярващи хора да предупреждават другите да не си слагат ваксините, понеже това е белега на звяра. Бог обаче ги употребява, за да тръби чрез тях, понеже християните си спят, не знам дали спокойно, ама спят, залисани в битовите си дейности.

Твърде показателен е факта, че невярващите, които не познават нито Бога нито Писанията обявяват нещо за белега на звяра, когато Писанието учи, че белега на звяра ще е толкова коварен и трудно разпознаваем, че дори избраните да се заблудят ако е възможно.

2Сол. 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,
2Сол. 2:9  тогава, чието идване се дължи на действието на сатаната, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса
2Сол. 2:10  и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.
2Сол. 2:11  И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа,
2Сол. 2:12  та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината.


Марк 13:22  защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат знания и чудеса, за да подмамят, ако е възможно и избраните.

Откр. 13:18  Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Дан.12:10  Мнозина ще се чистят и избелят и ще бъдат опитани; а нечестивите ще вършат нечестие, и никой от нечестивите не ще разбере; но разумните ще разберат.

Пр. 2:7  Той запазва истинска мъдрост за праведните, Щит е за ходещите в незлобие,

От цитираните пасажи по-горе стават ясни няколко неща. Първо идването на Антихриста и съответно белега на звяра ще е свързано с лъжливи знамения и чудеса, извършени от лъжливи пророци. Т.е неговото идване ще е свързано с прогласяването на ФАЛШИВО БОЖИЕ ЦАРСТВО НА ЗЕМЯТА. Пророците са хора претендиращи да са пратени от Бога, не са милиардери, които пробутват ваксини чрез СЗО.

Ето защо антихристкото царство ще е РЕЛИГИОЗНО царство, а не светско.

Второ за да се разбере белега на звяра и неговото изчисление е НУЖНО МЪДРОСТ И РАЗУМ, и то не мъдростта на този свят. Истинската мъдрост и разум Бог е запазил само за праведните. Никой от нечестивите/невярващите няма да разбере какво става! НИКОЙ!

Затова е крайно смешно някой да твърди, че виждаш ли дори невярващите разбрали кое е белега на звяра, а християните не били разбрали. Това противоречи директно на написаното в Писанията и цитираните по-горе пасажи го доказват.

Затова хайде по-малко да обръщаме внимание на чувствени сензации и да се заемем по-сериозно да внимаваме на Божието Слово и да чистото учение на Писанията, за да не ставаме последователи на БАСНИ.

Quote
Времето безмилостно тече, Бог чака християните да се размърдат и да направят нещо за последното прибиране на реколтата.

Quote
Имах видение, в което Бог ми показа, че плаче и ми каза, че идва за църквата, но църквта не е готова.

Бог определено чака нещо и Писанието казва съвсем ясно какво е онова, което Той чака:

Евр. 10:13  та оттогава нататък чака, докле се положат враговете Му за Негово подножие.

Докато това не стане нито Антихриста ще се появи, нито Исус ще се завърне. Защото Антихриста се явява на сцената ЕДВА СЛЕД КАТО САТАНА Е СВАЛЕН НА ЗЕМЯТА. А именно свалянето на сатана на земята е и въпросното полагане на враговете Му под нозете Му. Защото както е Писано:

Исая 66:1  Така казва Господ: Небето Ми е престол, И земята е Мое подножие

Eфес. 6:12  Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места.

Докато силите на нечестието са в небесните места и не са свалени на земята, която е Божие подножие, Христос ще стои и ще чака и няма да се завърне. Точно за това свидетелства Писанието.

Затова стига с лъжливи откровения и видения, че Христос идвал скоро. Писанието казва, че ТОЙ ЧАКА и докато не се изпълни онова за което чака, никакво завръщане няма да има, нито ще се появи Антихриста, нито белега на звяра.

Да църквата не е готова за това да изпълни това си призвание, а именно да участва в свалянето на сатана и неговите сили от небесните места на земята. Но чрез тия събития които се случват сега Бог прави именно това да събуди християните да се захванат с истинската Божия работа, а не да се занимават с глупави и небиблейски "откровения" за това какво бил белега или кога щял да дойде Исус.

Quote
Оказа се, че маската е спомената в библията:

Исая 30 глава:
28 И дишането Му като прелял поток, Който достига дори до шия; За да пресее народите в ситото на погублението; И в челюстите на племената ще има юзда, Която ще ги накара да се заблуждават.

Eдин равин пък разказваше, че на иврит масиха значи маска, което означава и идолопоклонство.

Ти въобще проверяваш ли ги тия неща или ей така копи/пейст без никакво изпитване и проверка?

Никъде в горния пасаж не присъства думата "масиха" или нещо подобно.

Еврейската дума за "юзда" е resen (H7448) и думата за челюст е lekh-ee (H3895). Няма нищо в този пасаж, което да говори за маска.

Ти трябва да се засрамиш, че си се отдалечила от Писанията и от Истината и си почнала не само да следваш, но и да разпространяваш слухове и басни. Един равин бил разказвал..., друг епископ предупредил... Слухове и басни, без никакво здраво основание в Писанията.

Quote
Господи, помилуй!

Мда, именно си прихванала православния квас, който от векове се основава на слухове, басни, окултни откровения, сензации, лъжливи знамения и чудеса. А този квас е по-опасен от всяка ваксина, защото той вкарва отрови и гнусоти не в тялото, а в духа и душата на човека.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Така го разбирам и аз Watcman

Белега или знака за който говори Ученик на Исус дори да се окаже точно такъв-чрез ваксиниране или подобна интервенция, не е сега времето.

От Писанието знаем,че ще дойде Антихрист, който ще впечатлява света определен брой време/месеци, няколко години/. Той ще претендира да е Христос. Но какво означава това? Не просто да се появи един ден и да каже "Аз съм Христос". Това ще е процес, поредица от събития, възможно касаещи световните събития, умиротворяване на конфликтните точки на земята, решаване на големите проблеми с глада и безводието по земята, големи постижения в областта на медицината, защо не и възкресяване на мъртви, изцеляване от неизлечими болести. Той ще бъде фалшив Бог, при тия комуникации да помислим каква шумотевица и пропаганда ще бъде. И той не само ще говори,че е Христос а ще въвежда и фалшиво християнство и поклонение. Светът очуден ще отиде при него и когато е спечелил световно доверие,да заблуди ако е възможно и избраните, даже може да възстанови приноса на жертвени животни в храма и може и да заяви - ето Аз съм Христос и отново правим така, както преди 2 000 г. и ще заблуди тези, които не знаят Писанията и които нямат вярващи близки... тогава ще започне с насилие да върши каквото ще върши....Когато има властта на земята.

Не мисля,че нещо подобно се случва сега...

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Забравих да напиша, че миналата година през февруари имаше страшно знамение, християнин свидетелстваше, че както си чел библията, изведнъж станала стара, намачкала се, почнало да тече кръв от нея и изчезнала.
Второто предупреждение същия месец беше от двама християни по време на молитва, едновременно чуха- мор, войни, глад и затваряне на границите.Бог предупреждава своите си.
Ти май забравяш как си почнал темата, я се върни да прочетеш или направо да те цитирам:

"Тази статия дава много добра яснота, за какво е целия този шум с "ваксинирането", като се оказва по техните собствени думи, че не става въпрос за ваксиниране, а за инсталиране на операционна система за заобикаляне на имунната система на човека, с възможности за инсталиране на допълнителни "приложения" които да модифицират човешката физиология по желания от програмистите начин.

С други думи тук говорим за начална фаза на насилствено тласкане на човечеството към транс хуманизма.

Основния проблем на транс хуманистските инженери е че човека притежава съвест, която е нещо като имунната система на вътрешния човек. Именно съвестта е тази която представлява запазването на човешкия облик в човека, запазването на Божието подобие по което сме създадени. С премахването на съвестта човека вече не е човек, създаден по Божие подобие, а е звяр лишен от това подобие. От тук белега на звяра става лесно разпознаваем."

Много ви се живее още на тази грешна земя.....

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
Ти май забравяш как си почнал темата, я се върни да прочетеш или направо да те цитирам:

Аз не съм забравил, че съм започнал темата, както и винаги в този форум сме предупреждавали срещу фалшивата медицина и нейните подмолни цели. Християните трябва да се пазят от тези неща, но също така трябва да се пазят и от басни, лъжливи учения и лъжливи пророчества.

Православния квас, който ти си поела включва и кваса на доминионизма (смесване на християнството със светската власт) и именно този квас ще заблуди християните да последват Антихриста. Затова този квас е по-опасен от всички ваксини.

Да, идват тежки времена, тия неща са очевидни. Няма нужда от силно съмнителни знамения за библии които се обръщали на кръв и изчезвали.

Тия тежки времена обаче НЕ СА КРАЯ. Те са съизмерими с времената на втората световна война. Тогава вероятно много християни са считали, че Хитлер е Антихриста и че края е вече дошъл. Но края не дойде тогава, въпреки загиването на десетки милиони хора и разрушаването на много държави и техните народи.

Такива тежки периоди е имало десетки от времената на апостолите насам, но края не е дошъл.

Аз нямам нищо против края да дойде, нито ми се живее в тази нечестива епоха. Но за да дойде края Библията поставя съвсем конкретни условия и ако те не се изпълнят всичко ще бъде като родилни болки, но бебето още няма да се роди.

Пагубно е да не се познават Писанията и да се следват басни. Някой си равин казал..., друг епископ предупредил..., незнайно кой християнин свидетелствал..., двама християни чуха... Така ли поучаваха Исус и апостолите? С басни и слухове или с Писано е... ?

Нямам нищо против откровения, видения и знамения. Но имам против това да се поставя пред Писанията и да не отговаря на написаното в тях.

Страдания ще има, но Бог ги допуска с две основни цели - да се пробудят християните и да се върнат народите към страха от Господа. Ето за тия две неща ние трябва да се молим.

Християните в градовете ще пострадат много повече. Ние от 12 години предупреждаваме християните да напуснат градовете и да образуват християнски общности по селата, както и да се научат да живеят колкото се може с по-малко зависимости от системата. Това остана като глас в пустиня.

Но това, което не се случи по лесния начин сега ще се случи по трудния. Християните ще бягат през глава към селата и ще се борят сами и в окаяно състояние, защото са проспали благовремието. Дори светските хора почнаха да бягат от градовете.

Възможно е да има голяма световна война. Аз се моля Бог да опази малка България от тази война и да я направи прибежищно място за своите светии от цял свят. То и в момента се води война, но друг тип война, подмолна и прикрита.

Вместо да се занимаваме с глупости, ние трябва да се фокусираме на молитва и ходатайство. Ето някои основни насоки и прицелни точки за такава молитва:

- Всичките планове на врага свързани с короната, голямото нулиране, технологиите на и всичко свързано с това да се обърнат против тях самите. Те сами да паднат в ямата, която са изкопали за нас и техния крак да се хване в собствената им примка.

- Християните по целия свят (и особено в България, понеже имаме особена отговорност към мястото в което Бог ни е направил да се родим и живеем) да се пробудят и да се завърнат към своето истинско призвание да служат на Божиите цели и намерения на земята.

- Народите да се убоят от Бога и да се върнат към страха от Господа.

- Бог да прости греховете на нашия народ, както нашите така и тези на бащите ни поради които ние сме повече от 1000 години под тежки проклятия, да ни съживи и да ни върне към Себе си. Като народ да се върнем към нашето оригинално призвание и да бъдем отново прибежищен народ и прибежищна земя за Неговите светии, както сме били в миналото (от времената на апостолите до времето на "покръстването").


С това има смисъл да се занимаваме. А останалото Бог ще извърши.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Никога в човешката история не е имало такава синхронизация на злото.
Отнеха се почти всички права и свободи на хората. Хората, създадени по Божий образ, сега са принуждавани да носят маски, какво унижение на човечеството!
Нещо, което са слагали на робите в миналото, да не плюят господарите си. И без този намордник не можеш да купуваш, много близко до белега. Оказва се, че дори в маските има наночипове:

https://www.youtube.com/watch?v=qqJSjZVAies

Такъв световен железен контрол над хората, няма аналог.  Принуждават всички да носят маски, да се ваксинират, тестват. Е, не навсякъде засега. Вчера гледах фургоните килии, които разтоварили в Силистра. Дори невярващите разбират, че се задава голямо зло, небивало досега и масово се изселват от градовете, запасяват се с храна, в Германия официално са предупредили гражданите да се запасят с храна, лекарства. Вижда се, че си изпълняват плана и им е допуснато. Т.нар. елит показва, че хората за тях са скотове и нищо не струват. Толкова лекари излязоха с признания, че убиват хората и не искат да участват в този геноцид. Това, което се е случвало в лагерите, сега се случва по целия свят. Аз лично чух за доста починали, и вярващи, и невярващи. Мнозина вярващи казват, как така ако няма вирус, защо умират хората. През няколко дена пръскат с барий, алуминий, технеций и др. отрови, които лекари обясняват, че предизвикват недостиг на кислород и симптомите са като на радиоактивно облъчени, а не на заразени с вирус, плюс облъчването с 5G, което разрушава молекулите на кислорода. Дори в селата са поставили тези устройства и там също умират хора.
Тук вярващ човек обяснява добре за 5G:

https://www.youtube.com/watch?v=wxTtYudIk2U&list=PLW1swQnakasGPr-iKUfYdwETkimNtEa-y&index=12

Вчера една позната разказваше как на улицата като си вървяла, видяла мъртъв човек. Планират да увеличават по малко облъчването и хората да умират. В момента тече физическо и духовно изтребление на човечеството, патента на ваксините е  с три шестици, съдържат чипове и луцефериаза, освен всички други гадости и хора, които са се ваксинирали, устройствата ги разпознават. Готвят пълна цифровизация, въвеждане на биометрични данни, пълен контрол.
COVID - съкратено от • COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)• ID = Identity(Документ за самоличност) • 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект) или с други думи "Документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез ИИ(изкуствен интелект)"

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 231
Ученик на Исус, ама ти май само пишеш, въобще не четеш. От говорене не остава време и място за слушане.

Сатанистите са гнусни и опасни, но по-опасно е, Бог очевидно се е заел да съди народите и с декларации и протести няма да стане - или пък с бунтове и военни действия.
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Никой тук не е писал за протести, нито пък знаеш аз чета ли или не чета, лъжците няма да наследят Божието царство. Изобщо защо си писал безсъдържателно, осъдително, всъщност е за твоя си сметка пред Живия Бог?!...
Днес видях под микроскоп моргелон в синя маска от аптеката. Точно като тези в клиповете, които показват, че ги има в тестовете и маските. Животинката изчезна дори, не я потъсихме къде се е преместила, но си стоеше доста време неподвижно.


Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
През няколко дена пръскат с барий, алуминий, технеций и др. отрови, които лекари обясняват, че предизвикват недостиг на кислород и симптомите са като на радиоактивно облъчени, а не на заразени с вирус, плюс облъчването с 5G, което разрушава молекулите на кислорода. Дори в селата са поставили тези устройства и там също умират хора.
Тук вярващ човек обяснява добре за 5G:

https://www.youtube.com/watch?v=wxTtYudIk2U&list=PLW1swQnakasGPr-iKUfYdwETkimNtEa-y&index=12
Голямо табу останаха тези пръскания? От години са.
В България. Преди време съм гледал клипове в други страни се повдигат тези въпроси, при нас май нищо. В другата тема постнах един линк, но още не съм изгледал видеото, не е кратко.Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Никой тук не е писал за протести, нито пък знаеш аз чета ли или не чета, лъжците няма да наследят Божието царство. Изобщо защо си писал безсъдържателно, осъдително, всъщност е за твоя си сметка пред Живия Бог?!...

То никой не е писал и за бунтове и военни действия. Очевидно byFaith е писал принципно второто изречение, а не конкретно към тебе. Но вместо да вникнеш в думите му ти си готова вече да го изправяш пред съда на живия Бог. А относно четенето се визира, че не внимаваш на написаното от другите, а не че не си прочела (пък било то и отгоре отгоре или по диагонал).

Ето защо няма нужда да търсиш под вола теле, това че някой не е съгласен с тебе не означава че е против тебе и непременно те съди и иска нещо лошо да ти направи.

Тия въпроси са сериозни и не става с копи/пейст от тук и от там и с неща от типа този казал, онзи разказал, третия видял и прочие. Това, което има истинско значение не е какво човеците правят, а какво Бог прави. Човеците са правили всякакви мерзости откакто света падна под греха. Всякакви царства и цивилизации са се издигали и са правили огромни злини. Бог ги е унищожавал една по една и нито една от тези цивилизации не е успяла да доведе Антихриста. Да тия технологии не са нови, всичко го вадят от древни книги. Соломон свидетелства че няма нищо ново под слънцето. Ето защо да кажем, че се случва нещо безпрецедентно означава, че или не вярваме на Писанията, или не познаваме историята или и двете. Истинската история умишлено се укрива за да може при всяко следващо навдигане на технологиите хората да си мислят, че това е върха на сладоледа и да повярват, че голям прогрес се е случил.  Принципно до времето на Соломон може е имало нови неща, от там нататък повече няма нищо ново, но нещата се повтарят отново и отново. Най-важното е че Бог е унищожил всички тези зли цивилизации движени от духа на Антихриста и нито една не е успяла да го материализира.

Разбира се това ще се случи на правилното време, но не и без ролята на църквата за свалянето на сатана и неговите воинства на земята. Същите за които апостол Павел говори в Ефесяни 6-а глава, че са в "небесни места" и че нашата борба е срещу тях. Тази духовна борба е била напълно игнорирана от повечето християни през историята и затова завръщането на Исус се бави 2000 години. Ролята на църквата не е само да проповядва благовестието и да прави ученици. Нужно е светиите да достигнат до "мярката на ръста на Христовата пълнота"Еф. 4:13 за да може да изпълнят това изключително важно дело, без което няма да има Второ Пришествие, нито ще се установи Божието царство на земята.

През цялата християнска история е имало християнски групи, които са изперквали относно "края на света" и много често са имали доста основателни причини да мислят, че нещо извънредно се случва. Поне от камбанарията на нашето човешко невежество, духовно и историческо късогледство много неща могат да ни изглеждат като безпрецедентни. Но ние трябва да се придържаме към Писанията и към здравото учение, което няма да ни въведе в заблуждение.

Накратко вместо да се занимаваме с "моргелини" и други "невиждани чудеса на времето", ние трябва да се фокусираме на това - КАКВО БОГ ПРАВИ В ТИЯ ВРЕМЕНА И В ТОВА ПОКОЛЕНИЕ. Защото така не видях някой да говори относно това КАКВО БОГ ПРАВИ. Мен това ме интересува. Относно нещата, които кроят нечестивите, ние имаме Божиите обещания в Писанията, които ни дават увереност, че Бог ще порази нечестивите, ще обърне плановете им против тях, ще осуети замислите им и няма да остави праведния да се поклати. Дори във времената на Антихриста - християните сами ще положат живота си, знаейки какво правят, и няма да се страхуват въобще. Точно както Исус каза - "никой не отнема живота Ми, аз Сам го давам". Така и християните когато достигнат до мярката на ръста на Христовата пълнота ще постъпят точно така за да се изпълни написаното в:

Откр.  12:11  А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелствуване; защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бъдат от смърт.

Затова за нас е важно как да достигнем до тези неща, защото това е смисъла на Християнския живот.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
От първи юни става задължително ваксинирането на всички над 21 г. в САЩ. В Русия в момента тече учение в училищата на всички деца за евакуация, предвидили са лагери за деца и децата отделно да бъдат евакуирани от родителите от военните, приет е и съответния закон за евакуацията.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Източници за тия твърдения?

Истинската новина е ето тази:

https://www.rt.com/op-ed/519731-johnson-macron-merkel-covid-treaty/

Предлага се "нов международен договор" с цел силите стоящи зад корона безумието да получат още по-голяма власт над народите. Но най-големия проблем не са тези играчи, тях винаги ги е имало, проблема е в тези, които вярват на лъжите им. Те са истинската заплаха, защото те са между нас.

Твърде много са си повярвали и твърде много избързаха. Бог очевидно допуска да си изявят картите преди да получат съкрушителния удар.

Пс. 21:8  Ръката Ти ще намери всичките Твои врагове; Десницата Ти ще намери ония, които Те мразят.
Пс. 21:9  Във времето на негодуванието Си ще ги направиш като огнена пещ Господ ще ги изпълни с гнева Си, И огън ще ги изгори.
Пс. 21:10  Ще изтребиш плода им от земята, И потомството им измежду човешките чада.
Пс. 21:11  Защото, при все че намислиха злоба против Тебе, При все че измислиха заговор, не ще могат да го изпълнят,
Пс. 21:12  Понеже Ти ще ги направиш да обърнат гръб Когато приготвиш на тетивите Си стрели против лицето им.
Пс. 21:13  Издигни се, Господи, със силата Си; Така ще възпяваме и ще прославяме Твоето могъщество.


Ето това е написания съд върху тези, които кроят всякакво зло по земята. Но този написан съд няма да се изпълни без молитвите и участието на светиите, според както е писано:

Пс. 149:4  Защото Господ има благоволение към людете Си; Ще украси кротките с победа. 
Пс. 149:5  Светиите ще тържествуват славно, Ще се радват на леглата си. 
Пс. 149:6  Славословия към Бога ще бъдат в устата им. И меч остър от двете страни на ръката им, 
Пс. 149:7  За да отдават възмездие на народите И наказание на племената, 
Пс. 149:8  За да вържат царете им с вериги, И благородните им с железни окови, - 
Пс. 149:9  За да извършат над тях написания съд! Тая чeст принадлежи на всички Негови светии. Алилуя. 


Лъжеученията от рода на това, че бил дошъл края и така трябвало да стане се разпространяват именно с тази цел, да се измамят християните да не изпълнят задължението си да извършат написания съд върху нечестивите управници. Точно от това врага се страхува най-много. От християни, които знаят и разбират какво е тяхното участие и призвание в Божието дело. Тази чест принадлежи на всички Негови светии. Но някой подмамва светиите да вярват че нечестивите имат пълното право да правят каквото си искат, защото виждаш ли било последно време. Последното време е започнало още от времето на апостолите (1 Йоан 2:18), а много нечестиви царства и империи претендиращи за контрол над света, заедно със всякакви заговори и кроежи от тогава насам са били изкоренени и унищожени.

Христос няма да позволи Антихриста да се яви в СВОЕТО ВРЕМЕ (сиреч във времето в което на него му се иска да се яви), но ще се яви само когато Бог вдигне непреодолимото за него препятствие, според както е Писано:

2Сол. 2:6  И сега знаете, какво го възпира, да не се открие в своето си време
2Сол. 2:7  Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира; 
2Сол. 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,


Напълно небиблейско е да се говори за края на света, идването на Антихриста/ беззаконният и налагането на белега на звяра без да се разбира че ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ей така по волята на нечестивите и на дявола. Бог е поставил бариера, блокаж, който нито дявола нито неговите слуги могат да преодолеят. Сега каква точно е тази бариера не е предмет на тази дискусия, но е пределно ясно от Писанието, че беззаконният НЕ МОЖЕ да се яви, без Бог да вдигне онова, което го възпира.

И нека сега тези, които твърдят, че е дошло времето на Антихриста и белега на звяра да обяснят коя е тази бариера, която го възпира и кога точно е била отмахната?

Пред Христос също има бариера, защото Той седи и чака нещо съвсем конкретно (Евр. 10:13). И преди това нещо да се изпълни Христос НЕ МОЖЕ да се завърне. Защото ако би се завърнал без да се изпълни условието, значи Божието слово е неистинно.

И какво излиза, едните чакат Христос да дойде всеки момент, други чакат Антихриста да се появи всеки момент, а Писанието учи, че съществуват непреодолими бариери както пред Христос, така и пред Антихриста. Христос чака определено условие да се изпълни, и именно това условие е бариера и за самия Антихрист, защото след явяването му остава много кратко време преди да дойде Христос. Следователно онова, което чака Христос е същевременно и бариера пред Антихриста.

Да той напира всячески да се яви в СВОЕТО СИ ВРЕМЕ, сиреч когато на него му се иска, според неговите планове. Но това няма да стане. Бог няма да го позволи. Антихриста ще бъде притиснат от много тесен период от време в което ще му бъде позволено да действа и именно затова сатана е много разярен когато това време настане (Откр. 12:12).

Затова не се паникьосвайте, не изпадайте в безвремие и безтегловност. Идват тежки времена, подобни може би на времената на Втората световна война. Трябва да сме будни, трезви и бдителни. Трябва внимателно да търсим Бога какво да правим с времето, живота и поверените ни ресурси. Но не изпадайте в "последно временна" треска. Когато дойде време да се яви Антихриста - Църквата ще бъде зряла, помъдряла и усъвършенствана. Тя ще бъде готова, украсена и облечена като Невеста на Агнето (Откр. 21:2). Тя няма да бъде в отчайващото състояние в което в момента е Църквата.

Бъдете готови да работим за нейното възстановяване, чак след това ще дойде времето на жътвата. Никой разумен стопанин не прави жътва ако няма готов хамбар в който да прибере житото. Никой не събира жътвата за да я постави в прогнил, продънен и срутен хамбар. Сега е време да се възстанови житницата, да се възстанови Църквата. Християните спят и нехаят, но Бог ще ни разтърси и събуди. Да, при все че аз ги говоря тия неща не считам себе си за много пробуден. Може би само леко съм си отворил едното око в просъницата и едва едва проглеждам за да видя каква работа ни предстои след събуждането.

Изследвайте Писанията, бъдете гладни и жадни за Истината, не се задоволявайте с повърхностни и половинчати неща. Бог е верен и ще извърши велико дело между Своите Си, точно както е записано в Пс. 149:4

"Защото Господ има благоволение към людете Си; Ще украси кротките с победа"
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.