Author Topic: Последната империя на мрака - кой е петия звяр?  (Read 33861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ted

 • Новодошъл
 • *
 • Posts: 13
Тази книга може да осветли размишленията относно Британската империя.

http://www.nazarenemedia.net/uploads/8/1/0/5/8105580/tim_cohen_-_the_antichrist_and_a_cup_of_tea_-_1998.pdf

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3413
Книгата е доста голяма (около 450 страници) и започнах да я преглеждам, но още не мога да коментирам нищо конкретно. Ето обаче какви са претенциите на британската корона относно правата върху престола на Давид (графиката беше публикувана в книгата):Твърде вероятно британските и европейските монархични династии (които имат същите претенции да са от давидовия род) да са именно онази сатанинска синагога, която твърди че са юдеи, но не са и лъжат. Интересна е също многовековната историческа омраза на Великобритания към България и Русия. Например британските политици са се опитали да омаловажават турските кланета в България и да предотвратят всякакво освобождение на българите от турското робство. Британската империя прави всичко възможно България да изгуби териториите си от Сан Стефанския мирен договор (с което България губи около 2/3-ти). До ден днешен те продължават да кроят планове за окончателното съсипване и териториално разделяне на малка България. И разбира се тяхната основна цел е съсипването на Русия, която им е непрестанен трън в плътта.

Тази вековна и непрестанна омраза обаче би трябвало да има причина, би трябвало те да знаят нещо за нас, което ние не знаем.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Alesyz

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Наистина, британците са направили и продължават да правят всичко възможно, за да унижат, поробят и държат българите в едно робско състояние. Ако през 1878 г., не са се намесили точно те, руските войски са щели да влязат в Цариград. Точно те стоят и в основата на разделението на България на Княжество България и Източна Румелия. Репликите на техния премиер министър по времето на ВСВ, по отношения на България, са нарицателни. Пак те, съвсем неотдавна, вдигнаха вой до небесата, понеже български емигранти, щели да залеят техният трудов пазар. Тук искам да отбележа, грозното лицемерие, по отношение на хилядите други емигранти, намиращи се вече на територията на Британия, срещу които никой нищо не казва. Третирането на българи и румънци като едва ли не, втора ръка хора, е повече от очевидно. Мисля, че българите трябва да се дистанцират от всякакви опити да се домогват до живота и територията на тази страна, с цел материални или какви да е облаги. Не знам какво стои в основата на това отношение, на британците към нас. Но то е лицемерно, грозно и май добре планирано. И тези хора говорят за демокрация и ..... Докато българите 5 века са били унижавани и мачкани от поробителя, къде са били те, възвишените, достойните, демократите? Точно те са имали изгоден алъш вериш с турската империя и са благославяли поредния султан. Не ли с тяхна помощ, тази империя се разпростира на такава територия и налага за толкова столетия? Кое е позволил това, ако не тези, които са имали изгода? И защо русите стоят в основата на нашето освобождение, а не британците, ако да са имали по това време сили, дори превъзхождаща руските? Те никога не са направили и опит даже, да спасят българите или кой да е народ, от османското нашествие. Те не припознават в нас, хора като тях. Не ни смятат за хора с една кръв. Те искат това тук да е просто някаква територия. Представям си, какво се е случило в Британия, когато тук се възражда България. Впрочем, то после става видно, колко войни води България, за да я има днес на картата. Мигар са случайни? И сега се изправят и говорят и дори не крият гадното си отношение към нас. Ще им съборим социалната система. Дори всички българи да емигрират в Англия, едва ли ще навредят много на тази богата страна.  Аз не виждам в тези хора приятели, аз виждам врагове.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3413
Значи за Британската империя трябва да се разбира, че не те признават за хора дори собствените си британски граждани, освен ако не са от аристократичните им родове. Те мачкат и тъпчат собствения си народ, което е характерно за тираничните системи.

Що се отнася до историческата омраза на Британия към България то аз съм се чудил каква може да е причината за това. Тук можем само да предполагаме, затова ще предложа две предположения:

1. Имайки предвид, че Британската империя е звяра обязден от жената (Ватикана) и в това си качество е инструмент на Ватикана, то е логично да се очаква тя да бъде използвана като оръжие в хилядолетната вражда на Рим срещу православието. Т.е по заповед на Рим Британската империя се стреми към унижение и съсипване и в последствие пълно изличаване от земята на всички православни народи. Точно затова е и историческата и неистова вражда с Русия. Само дето Русия не им се дава лесно.
2. Според някои историци - българския род е един от най-древните народи на земята със много силен ген. Тъй като евгенетиката (т.е вярата в силата на гените) е издигната направо на ниво религия в Британската империя - те се страхуват страшно много от навдигането на народи със силен генофонд, защото това ще застраши тяхното господство над света. Затова те по всякакъв начин се стремят да държат тези народи разделени, слаби, бедни и под контрол. Защото веднъж осъзнаят ли се като народ и кауза ще застрашат световното владичество на империята, точно както това прави в момента Русия.

Тия двете са просто логически предположения. Принципно няма народ, който Британската империя да е желала да издигне. Те непрестанно водят политика на геноцид и тотално ограбване на народите, които попадат под техен контрол. В момента изтощават и унищожават всички европейски народи (включително и собствения) чрез имиграционната си политика с която вкарват чужди етноси носители на чужда култура и чужда религия с цел разрушаване на устоите на нациите и поставянето им на колене чрез вътрешни разделения, напрежения и постоянния страх от етнически конфликти. Беше въпрос на време тази политика да я видим реализирана и в България и вече виждаме че започнаха да вкарват всякакви имигранти и при нас. Ако искаме България да остане прибежищно място в тези зли времена трябва да се молим целенасочено стратегиите на звяра да се провалят в България и да запазим релативна свобода и мир за да може светиите не само да се развият, но и да подслонят множество бягащи светии от целия свят, а когато дойде време и бягащите евреи.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
В същото време британски туристи пълнят родното черноморие с поквара и разврат,ползвайки България като евтина дестинация за алкохолен туризъм придружен с всякаква нечистота.Това е добре дошло за стратезите на острова,тъй като от тях излизат тези,които без да осъзнават,угаждайки на своя нагон изпълняват поръчението на своите господари.Разтлението не идва само от британски граждани разбира се,но понеже законите при тях не позволяват подобно фриволно поведение,тук изпускат парата,понеже е позволено.От друга страна все-повече англичани се заселват в по спокойни  и обезлюдяващи села на България бягайки от желязната хватка в родината си.При нас само има вече четири къщи,купени и обитавани от англичани.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3413
Принципно в UK разврата не е забранен, точно обратното. Там сексуалната разюзданост е достигнала нивото на диви зверове, а алкохолизма на масите е масово явление от векове. Всеки петък късно вечер хиляди излизащи от кръчмите хора излизат толкова пияни, че буквално осират, оповръщат и опикават улиците до неузнаваемост. Малко след тях минават службите за почистване и до сутринта няма и помен от случилото се. В България може да не се чисти много, но такова нещо като там тука не сме виждали.

Така, че техните туристи не идват тука заради законите, а заради евтиния алкохол и евтините жени. Там им режат главите с цени.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Mислех си тези дни за  Сирия и Египет.Това са народи с дълбоки корени в древността с изграден манталитет,традиций и общности.Във военно отношение Сирия е много развита.Но през последните години сме свидетели на намесата във вътрешните им работи от "съюзниците" и САЩ.Чрез познатите похвати и сценарий елита успя да дестабилизира държавите отвътре,отслабвайки въоръжените им сили,насочвайки ги в противоборство,вместо с опазване националния суверенитет и интереси.Групи от платени партизани водят битка срещу своите.Незнам дали Британската империя някога е имала колония сред тези народи.Едва ли.Но виждаме как постепенно превзема тези територий.Преди това беше Ирак,после Афганистан.Понеже не следя редовно новините(поне от месец не съм ги преглеждал обстойно)незнам какво се случва с Иран.Мътеше се и там нещо по едно време.Имаше слух,че на предпоследното събиране(миналата година мисля беше)на Билдербергския клуб щеше да се решава дали ще нападат Иран.Сега са заети с Украйна явно.От една страна е хубаво,че бай Ганьо предаде България без бой след Тодор Живков,защото така и така щяха да ни превземат рано или  късно(Югославия)поне това стана без жертви и руини.Въпроса е какво ще се случва с Бг. занапред.Имам разбирането,че Бог е отредил за нашата страна специална работа.Защото тук някакси нещата ха да се случат по сценария на звяра и все нещо немогат да се случат съвсем...Още един от първите сценарий-плана Ран-Ът неможа докрай да се развие.На мнение съм,че ако не цялата страна,то поне на места ще има пълна свобода на действие за обикновенния народ.Т.е. зони където "европейския" чехъл няма да е стъпил реално а само по документи и хората няма да са притиснати от имперско наблюдение.

YN

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 86
Quote
Незнам дали Британската империя някога е имала колония сред тези народи.Едва ли.Но виждаме как постепенно превзема тези територий.

Официално, Сирия е била колония на Франция, но друг е въпросът кой всъщност е дърпал конците. Сирийците се "освобождават" през 1946 г., но както при повечето други "бивши" колонии, не ми се вярва западното влияние и контрол някога истински да са изчезвали, и днес виждамо плода на това.
Psa 111:7  Делата на ръцете Му са вярност и правосъдие; Всичките Му заповеди са непоколебими;
Psa 111:8  Утвърдени са до вечни векове, Като са направени във вярност и правота.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3413
Ето едно сравнение между по-съвременните световни империи:

http://www.businessinsider.com/greatest-empires-in-history-2013-2?op=1

На него се вижда, че Британската империя е най-голямата за всички (известни от историята) времена, при това тя е най-голямата дори по официални данни без да се вземат предвид териториите които управляват неофициално, като САЩ, ЕС, големи площи от Южна Америка и прочие. А вече завзеха и Ирак, Афганистан, Либия и сега се опитват да усвоят и Украйна.

Сирия е принадлежала на французите, както и Ливан. Сега водят битка за Сирия за да отслабят Иран и Русия. А Иран е ключов енергиен партньор на Китай. В крайна сметка империята се прицелва във реалните си конкуренти - Китай и Русия, като Китай и Русия все още не са напълно независими от мрежите на Запада.

За този, който знае руски, ето един доста сериозен анализ на ситуацията в момента в Украйна и въобще целите на Запада там: http://poznavatelnoe.tv/fursov_pole_boya_ukraina

Що се отнася до България, ако нещо добро се случи тука, то ще е поради Божиите милости и промисъл, както и няма да се случи без нашата бдителност и целенасочена и усърдна молитва. На първо място трябва да се молим за пълния провал на петата колона на Британската империя - цялата плеада от продажни НПО-та и продажни медии. За тази цел също трябва да се молим и за събуждането от сън на макар и малцината Божии хора в България за да заемат своето място в тази молитвена война.

На второ място трябва да се молим Бог да не допуска на власт правителства, които са готови на всяка цена да изпълняват програмата за пълно развращаване и унищожаване на нашия народ, както и в никакъв случай да не се допуска въвеждането на проекто законите за образованието, за детето, закони за "езика на омразата", законите на ЕС за контрол над семената, кодекс Alementarius и прочие инструменти за въвеждане на пълен тоталитарен контрол над обикновените хора. Ето защо трябва да стоим в молитвите си срещу всеки, който е готов да въведе някои от тези закони за които натискат сороските НПО-та. За тези които не знаят Сорос е рицар на британската империя, както и малтийски рицар по подобие на хора като Рик Джойнър.

И тъй като нашите политици са от продажни по-продажни най-добрия вариант е никоя партия да няма мнозинство, но да зависят един от друг и техните партийни борби да им пречат да прокарват пъклени планове. Ситуацията в момента сама по себе си е Божие чудо, защото имаме коалиция между Атака и ДПС, което е чудо невиждано, но ето такива чудеса Бог направи за да ни избави от ръцете на най-големия продажник и предател в съвременната българска история ББ. Затова за свободата на народа най-добре работи слаб и неефективен парламент и правителство, които за заети със своите противоречия и борби толкова много, че да не могат да въведат такива закони като тези за които натискат имперските сили от запад.

Разбира се трябва да се молим и срещу цялостните намерения на британската империя за нашия народ и за претопяването му с имигранти и пълно духовно и интелектуално развращение, както и да искаме Бог да раздели съвета им и да отслаби още повече техния контрол над нашите земи и правителства. Да се молим за национално отговорно правителство и управление е лукс, който аз лично не виждам реалистично да се получи.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3413
Попаднах на много добър документален филм (на руски език) за Британската империя, който си струва да се гледа.

Филма разкрива малко известни факти за коварството и злокобността на може би най-кръвожадната империя за цялата човешка история, която все още владее над света и благодарение на която света беше поразен с прокази като:

- дарвинизъм (еволюционна теория)
- комунизъм
- атеизъм
- евгенетика
- расизъм
- фашизъм
- наркомания

Списъка може да се продължи още и още. И да - не някой друг, а именно Великобритания е мястото в която всички тия зли бичове са се родили, били са отгледани и са изпратени да поразяват народите.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

sambapti

 • Новодошъл
 • *
 • Posts: 26
https://alterinformation.wordpress.com/2013/10/19/2894910040599660/
Статията не е много актуална, но предизвика у мен въпроса -
Защо трети страни изкупуват вътрешния дълг на САЩ? (доколкото разбирам става въпрос точно за такъг дълг). Това особен вид инвестиция ли е, купуване на влияние или нещо друго.
Също така не ми е много ясен механизма на формирането на този дълг (май е между държавата САЩ и частната банка Федерален резерв, която единствена има право да печати долари).
Битие:18:3 Господарю мой, ако съм придобил Твоето благоволение, моля Ти се, не отминавай слугата Си.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3413
Защото това е механизма за източване на държавите, т.е за ограбването на заработеното от тях. Теоретично подобни дългови бондове носят печалба (някакви проценти) на тези, които ги купуват, но предвид това, че главницата никога няма да бъде върната - това си е чиста форма на грабеж.

Тази схема на източване започва да действа при приемането на Бретан-Уудското споразумение според което долара става резервна валута на целия свят. Това е точно след края на втората световна война и тогава САЩ са силни и победители. Всъщност англичаните са истинските победители, но се скриват зад гърба на САЩ тогава. Т.е поставят тях на топа на устата, докато действително те са истинските печеливши, защото те притежават ФЕД. Целия просперитет на Западната система се крие в резервната валута. По този начин другите държави с труда на народите си заработват пари, а американците (реално британците) само печатат хартийки и ги харчат. Поради тази причина Запада е "богат", но това богатство не е следствие от честен труд и естествен прогрес. Не случайно от края на Втората световна война Запада е разпалил над 200 военни конфликта. Винаги някъде някого ограбват било чрез продажните им политици, било чрез война. Тази система не може да съществува друго яче. Тя е паразитна по своето естество и не може да съществува без да засмуква чужди ресурси.

Това е все едно някой богаташ, който е направил замъци и палати с красиви стенописи, орнаменти и прекрасни мебели, градинско оформление и прочие, като е направил всичко това с непрестанно угнетяване на по-слабите си съседи и ограбване на техния труд. И после някой да сравни скромните домове на съседите на богаташа с неговите палати и да каже, абе вие сте недоразвити, вие сте третия свят, виж богаташа как се е развил. Ето така Запада се хвали със своето развитие и нарича недоразвити онези, които столетия ограбва.

Бог ще въздаде справедливо на Своето време. Звярът ще рухне и блудницата, която го язди ще бъде изгорена с огън.

Между другото по всичко личи, че пълния срив на САЩ е планиран от неговите кукловоди, за да може после да удивят света с "чудодейното" му възстановяване. Т,е срива няма да бъде истински а само привиден. Писанието говори по подобен начин, а именно:

Откр. 13:3  И видях една от главите му като-че-ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя очудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;

Думата "като-че-ли" е много показателна и говори за това, че ще ИЗГЛЕЖДА, че една от главите на звяра е ранена смъртоносно. Текста не казва, че главата е била смъртоносно ранена, а като-че-ли е ранена, т.е ще изглежда по този начин.

Напълно е възможно още тази година да започнем да виждаме разпада на Западната система. В целия свят ще настъпи хаос, но това ще бъде контролиран хаос. В момента технологиите на контролирания хаос се експериментират в близкия изток, където чрез програмата наречена "арабска пролет" се започна привеждането на близкия изток в състояние на хаос. Да не забравяме, че тези, които планират и задвижват всичко това имат за девиз "Ordo ab Cao" - "ред изсред хаоса" - т.е чрез хаос те се надяват да въведат новия световен ред, иначе казано царуването на Антихриста. И действително когато първо настъпи хаоса и после се появи световен лидер със своите "решения", които привидно ще "оправят" нещата. Тогава ще знаем, че Антихрист вече е открито на световната сцена.

Дано Бог ни даде благодат и мъдрост как да изкупуваме максимално малкото останало благовремие.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 975
Quote
И действително когато първо настъпи хаоса и после се появи световен лидер със своите "решения", които привидно ще "оправят" нещата. Тогава ще знаем, че Антихрист вече е открито на световната сцена.

"Може би имате нужда някой външен човек като мен да ви припомни какъв напредък сте постигнали", каза Обама преди срещата си този следобед с Ангела Меркел, предаде АФП.

http://dnes.dir.bg/news/sanktzii-rusia-obama-evropeyski-parlament-otbrana-22420882?nt=4
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3413
Това последното не стана ясно какво общо има с темата. Политическите водачи нямат нищо общо с реалната власт и всичките им изпъления са само театро за пред масите.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 975
Антихрист трябва да се появи в даден момент на сцената, той няма да бъде някой обикновен човек, а ще бъде човек на висока позиция - в противен случай аз поне не виждам, как държавите и лидерите и ще го последват. Този човек има доста интересни предци, попадал съм и на родословното му дърво, има не малко информация, че има доста съвпадения и е възможно точно той да е Антихрист.
Това което съм цитирал, е точно в тази връзка.

Сега ако смяташ, че това е за друга тема - премести го, аз се чудих къде да го пусна и затова го пуснах тук.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]