Author Topic: 2022-а начало на страданията, как да се подготвим?  (Read 10853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Eто и технологията за образа на звяра:

https://www.youtube.com/watch?v=fqntoskJDRs&ab_channel=TRUTHMETALMUSIC

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Това е просто билборд, на който някой му е хрумнало да го продава на градовете за атракция. Образа на звяра е характера на звяра. Разликата между човека и звяра е че звяра няма съвест, а се води само от инстинкти. Това е и образа на звяра, който се изобразява във хората по същия начин както Христовия образ се изобразява в учениците Му.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Словото е ясно по този въпрос:

Откровение 13:15
И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.

Ще има образ и ще се изисква поклонение, който не се поклони, ще бъде убит.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Пророчество: Там где меньшинство, где двое или трое, где малое стадо, где плачут и рыдают, где исполняются силой Духа Святого, где дары Духа Святого действуют в великой силе, где Я являюсь и прихожу к этим сердцам – Я там, говорит Господь. А множество Я оставил и дома молитвы Я оставил. Ибо ты душевно радуешься, душевно поешь и знаешь букву. Но Слово живительное, Слово которое стало плотью в жизни твоей – ты отверг. Ибо ты жил как хотел и поступал как хотел. И служителя стали Вааловы, стали дубравные. И избрали свои желания, остановили Моих сосудов, разбили их и запретили им действовать в церкви дарами Духа Святого. И думают что так и будет. Не будет так – говорит Господь, ибо Я пройду по России, пройду по Украине, пройду по Белоруссии и по Молдавии. И буду сокрушать таковых пастырей и буду поражать таковых пастырей и буду останавливать. И воссмердит земля и будет плач. И будут думать – что это? Почему так быстро человек отошёл? Жил, был здоров. А потому что Господь судится. Ибо мерзость входит в народ Мой – говорит Господь. (8.11.2020)

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Тези явно нямат намерение да спират, пак започват да плашат хората:


COVID- 19 се завръща!
7 пациенти са починали, голям скок на заразенитеWatchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
Ще има образ и ще се изисква поклонение, който не се поклони, ще бъде убит.

Да се покланя някой на нещо означава да прегърне определена ценностна система, мироглед и начин на живот. Това е поклонението по своята същност. Не е да падне някой пред някаква статуя, или ако щеш пред олтара в Божия храм. Мнозина падаха пред олтара но в сърцата си и в живота си се покланяха на Ваала. Точно такъв вид поклонение има значение пред Бога.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
По какъв критерий ще бъдат убивани непокланящите се?
Разбира се, че ще има директно поклонение, Божието Слово го казва и ще бъде така.
Сега умуват как да измислят детайлите, как така ще убиват хората, хммм, демократите, тези, които говореха за толерантност, свобода, а сега вече оформят и единната религия, изпипват детайлите, както писах имат нови 10 климатични заповеди, климатично покаяние, че и климатични локдауни. В Австралия приеха закон да обявят за психично болни неваксинираните, как ще стигнат до смъртното наказание е интересно.
Поизпробваха системата и видяха, че повечето хора са много послушни.
И понеже Бог каза, че ще бъде като родилни болки, сега е затишие, но следващото ще е по-силно. Вече започват да плашат хората, в Русия връщат маските. Няма да спрат, имат си план за изпълнение, написаното трябва да се изпълни.По мои сметки, ако са ми верни, 2023 година трябва да се изяви и антихриста, да се построи храма, ако и мнозина сега да твърдят, че нашите тела са храма и храм няма да има, моето разбиране е и за физически храм, ще видим, ако е рекъл Бог. Имаше сънища на няколко човека за ноември, пастор Дана също беше видял ноември, аз смятам, че ще е тази година, военни, които арестуват, разстрелват хора.
Трите групи вярващи, за които говори Тим Макхайд - мъченици, 144 000 и жената в пустинята - важно е всеки да разбере към кои ще бъде, един брат се молил за това и чул от Бога - обезглавен за вярата. Чудех се обаче как ще е в семействата, ако един е мъченик, друг от 144 000, трети пък от тези, които трябва да се крият, става сложно, но всеки от нас е длъжен да стои близо до Бог и да чува инструкциите Му.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
По какъв критерий ще бъдат убивани непокланящите се?
Quote
ако се окажем в тези времена, то критерият за премахване на непокланящите се е бил винаги един- "те не са от нашата система", " те са врагове", " те са варгове на бога *техният си бог"..

Quote
По мои сметки, ако са ми верни, 2023 година трябва да се изяви и антихриста, да се построи храма, ако и мнозина сега да твърдят, че нашите тела са храма и храм няма да има, моето разбиране е и за физически храм

Относно това, не е ясно как човек прави сметки за дати, няма как.. Може единствено да има общи насоки на мислене. Нашите тела винаги са били храм. Дали храм на Бога , или храм на дявола. А , че тези кръгове ще искат да дигнат храм от тухли, това няма съмнение, според мен, но това няма да го направи Божи храм. Той просто ще си бъде сграда от тухли, която те ще натоварят със сакрално значение, за да могат ако могат да измамят вярващите, и разбира се да подведат и евреите.. Дори днес, колкото и ненормално да звучи , има групи християни и то доста, които пращат пари за строеж на подобен храм, мислейки си, че това има общо с Божи храм, а и ма и такива които го правят за да се ускоряли пророчествата.. изобщо човешката глупост е доста смешна и е функция на човешкият мързел и инерция. Мързел да се изследват Писанията по темата, и страх да се конфронтираш с убеждения които някой ти е стоварил в главата и те манипулира, че ако не ги следваш , то ти не си Христов..

Quote
Трите групи вярващи, за които говори Тим Макхайд - мъченици, 144 000 и жената в пустинята - важно е всеки да разбере към кои ще бъде, един брат се молил за това и чул от Бога - обезглавен за вярата. Чудех се обаче как ще е в семействата, ако един е мъченик, друг от 144 000, трети пък от тези, които трябва да се крият, става сложно

Не усложнявай толкова тези неща, понеже в Писанията този въпрос не е така разпокъсан и сложен.

Имаме невярващи и вярващи* истински).. Обикновено диспенсионистите обичат да си раздробяват вярващите на какви ли не групи и групички, и тези методи са се прехвърлили в разбирането и на други групи вярващи.. Имаме Божии деца и дяволски деца. Каин и Авел.

Реално групите са три. Божии люде преди 2 то пришествие, които са Невястата, жената на Агнето, невярващи, и хора повярвали в Месията след 2 то пришествие , които ще са част от народите , над които Месията и Невястата ще царуват. Това е.  Ако случайно претеристите се окажат прави *нещо което аз не вярвам, но понеже винаги разглеждам всяка гледна точка, съм длъжен и тази да посоча, та ако се окажат прави, то тогава ние, днешните вярващи, ще се озовем в третата група. Лично аз застъпвам убеждението, че тн. голяма скръб предстои и нещата не са се изпълнили още при разрушението на храма 70 та година след Христа..

Относно тези 144 000 има тук тема по която сме разсъждавали. Не сме стигнали на една позиция, там всеки може да чете и мисли. Моето лично мнение е , че числото не е буквално, а е израз на завършеност- 12 по 12, тоест пълнота. В това число , аз вярвам, влизат всички вярващи преди 2 то Христово пришествие и то описва пълната Христова Невяста от всички поколения..

Но дори и по това да нямаме съгласие, това не променя нищо. Остава единствено факта, че е казано че тези са 1 вия плод, и следват Агнето където и да отиде. В това число несъмнено влизат апостолите, пророците, старозаветните герои на вярата и надявам се всеки истински Христов ученик и слуга. Това е тн. Царско свещенство, за което се говори и в книгата Откровение, което реално посочва вярващите от Христовата Църква.


Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
По какъв критерий ще бъдат убивани непокланящите се?

Това са подробности. Ако човек се покланя на Бога в дух и истина, те ще намерят начин да го изолират чрез системата. Основния принцип е че системата ще бъде невъзможна за живеене за онези, които искат да живеят с чиста съвест.

Quote
Поизпробваха системата и видяха, че повечето хора са много послушни.

Повечето хора винаги са били в тъмнина, така е откакто свят светува. Но това не ги устройва. Достатъчни са им 3-5% противящи се всичко да се срине. А сега се възпротивиха много повече от 5%, това и показва че номера няма да мине. Намеренията им отиват към провал. Единствено може би с депопулацията ще успеят до някъде, защото по някаква причина Бог го позволява.

Quote
По мои сметки, ако са ми верни, 2023 година трябва да се изяви и антихриста, да се построи храма, ако и мнозина сега да твърдят, че нашите тела са храма и храм няма да има, моето разбиране е и за физически храм, ще видим, ако е рекъл Бог.

Ти твърдеше, че ваксината е белега на звяра, а то няма как да има белег на звяра преди да се възцари самия звяр. Също така няма как да се появи звяра без ПЪРВО да бъде свален дявола на земята (Откр. 12). Писанието нарича това сваляне "полагане на враговете Му за Негово подножие", защото "Небето е Негов престол, а земята е подножие за нозете Му".

Това към сваляне на дявола на земята няма как да стане без "църква славна без петно и бръчка".
 А това не се вижда никъде на хоризонта. Нито има славна и красива Господна издънка, нито има изряден плод на земята. (Ис. 4:2). А това пък да стане трябва първо да има пробуждане на народите. Това пробуждане ще стане чрез страдания, конвулсии и тежки времена, които ще смекчат закоравените сърца на хората  ще ги накарат да търсят Бога. Заговора на нечестивите няма да успее, но ще бъде позволен да се изпълни само до там доколкото това ще предизвика страданията и покаянието на народите. Такъв е реда на събитията и той е добре обозначен в Псалмите и в Откровението.

Ние се намираме в точката на страданията и конвулсиите.

Quote
Трите групи вярващи, за които говори Тим Макхайд - мъченици, 144 000 и жената в пустинята - важно е всеки да разбере към кои ще бъде

Тия три групи си е теория и тълкувания на въпросния автор. Има всякакви теории за тези 144 000, и като че ли всички пропускат, че Писанието казва, че те са от 12-те израилеви племена, и даже се казва по колко от всяко племе, и кое племе точно. Интересното е че се пропуска племето на Дан и се добавя племето на Йосиф. Тези детайли имат значение, а тълкувания като това на Тим Макхайд не вземат това предвид.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Сега е началото на родилните мъки. Не знам как някои така и не се събудиха, ами имаме много знаци за белега, впрочем първо е описано, че ще е поклонението, после е белега в Откровение 13 глава. Имаме липсващи части от пъзела, няма убиване и не успяха да въведат напълно купуването и продаването без белега, но в големите магазини забраниха купуването, така че чекват си системата. Първо, патента на ваксините е 060606 второ имаме луцефериаза, която ги прави да светят в местата на убождане, имаме технологията криспър, която изрязва гените, местата, в които е изписано името на Бог в ДНК, също създават трета спирала на ДНК, имаме 2 спирали по 72 000 гена, което е 144 000, въвеждат трета с ваксините още 72 000. Като умножим 600х60х6 дава 216 000, общо трите спирали, така че много християни казват, че им е открито, че това е белега. Сега са предвидили до май зелени паспорти за ваксини и никой да не може да пътува отново без тях и съответно да купува. На сайта на СЗО има пландемично споразумение, което мисля, че не е подписано, макар и някои да твърдят, че е, планират отнемане суверенитета на държавите, единна медицинска система и световна полиция, която да ваксинира насилствено, така че си вървят по плана, въпрос на време е кога Бог ще им допусне да изпълнят това.
Впрочем имената имат значение за сатанистите, името на вируса на обратно означава обладан на иврит, новото име на фейсбук мета на иврит значи мъртъв и пр.
Тестовете са също назални ваксини, отдавна ваксинират така кравите:
https://greeknewsondemand.com/2021/02/22/exposed-cows-are-vaccinated-with-a-swab-in-the-nose-dr-carrie-madej-dr-lorraine-day-both-confirm-that-covid-19-test-could-technically-be-vaccinating-you-through-your-nose-live-nanotechnology-fo/
Всичко това за ваксините и тестовете ми беше показано от Бог в началото и сега вече има много информация в интернет, ако и да изтриха много.
Много християни, които предупредихме, благодарение на предварителната информация от Бог послушаха и сега са благодарни, че не се ваксинираха и тестваха, други не пожелаха, имаше едно семейство, което три пъти ходиха да се ваксинират и свършваха ваксините, понеже ние се молехме Бог да го осуети. На четвъртия път се бяха ваксинирали.
Разумните ще разберат, това е, Бог е Спасител, ние никой не можем да спасим, можем само да предупредим, ако сме чули от Бог.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Горе пропуснах, че има и претеристи, и то много голям брой, които считат че сега е въпросният милениум. Дефакто първите 6 стиха на 20 глава от откровение за тях са неща случващи се не на земята. Цифрите са небуквални а символни.Сатана е вързан през времето между 2 те пришествия, като малко преди 2 то той е развързан и хвърлен ана земята да мами народите и в този ред на мисли, те, злите, обкръжават станът на светиите и това е момента в който Бог ги наказва, Месията идва втори път за своите и за наказание над грешният свят и голям брой евреи се обръщат и се присъединяват в това време към Христовата църква. Да се смята че именно от тези евреи ще са 1440000 непорочни, първи плодове, следващи Агнето където и да отива, за мен лично не е вярно.. Не съм наясно с виждането на тези претеристи относно 144 000, не съм срещнал досега информация относно тяхното разбиране по този въпрос.  Тяхното виждане за мен е с много и много въпросителни и проблемни пасажи на които нямам ясно обяснение.

Въпреки това въпросът за милениума не бива да разделя вярващите, но той влачи и голяма част от есхатологията след себе си, а тя пък влачи голяма част от разбирането за това кой , кой е.. кои са евреите, кои са вярващите християни, какво е бъдещето им, какво ги обединява, какво ги разделя, какво иска Бог от всички и тн. Та есхатологията се явява сериозна брънка от цялата картина и без нейното правилно разбиране съществува опасност от проблеми нанесени от врага. Не случайно най голямата концентрация на объркване е в тази област.

Оносно 144 000 трябва да се изхожда основно от твърденията които ги описват. Когато се вземат предвид техните характеристики и се проследи в Новия завет твърденията относно вярващите, как те са пръв плод и какъв е статусът им в Божиите очи, тогава картината описана в Откорвение може да стане по ясна, понеже няма как Бог да има по първи плодове от най първите..
Относно отпадането на Дан и появата на Йосиф е показателно и значи нещо. Важното е да се открие какво точно. Защото несъмнено това има паралели в старият завет.За мен лично е без съмнение единството в църквата между езичници и израелтяни, както и е показателно че Църквата, в лицето на 12 апостоли на Агнето е представена в Новият Йерусалим идещ от горе с основните 12 камъка с имената на апостолите, а портите на града са с имената на 12 племена Израилеви. Отново имаме 12 по 12.. Та, както и преди в старата теам заявявам, че аз вярвам, че вярващите от езичниците по някакъв начин се вграждат в 12 те израилеви племена.  Къде, как , в кое племе, не знам, но всичко води до този извод. Народът Божи е само един и Невястата е неделима, Новият Йерусалим.

Но това са си мои размисли, и ако някой не мисли като мен, за мен няма значение по простата причина, че този въпрос не е ясно изяснен в Писанията , а само загатнат като полъх.

Едно е сигурно- вярващите от езичниците и вярващите от плътският Израел са едно в Христовата Невяста, с един корен и с една глава над себе си.. Другото важно нещо относно тях е, че те са царско свещенство. Тези основни положения са важните и ако човек се държи за тях, няма да има опастност да бъде измамен по тези теми, ако и да не вижда цялата картина..

Относно това което е написал Ученик на Исус мога да кажа, да постъпва според както вярва, че Бог го води. Щом считаш че Бог ти е показал тези неща относно имуни зациите, добре. Не мога да ти кажа - не е вярно.. За мен, тези неща са прелюдия, опит за фалшифициране на пророчествата от тъмните елити, за убиване на множество хора и в общи линии за прокарване на планът няколко стъпала нагоре. Лично аз за момента не вярвам, че това е тн белег на звяра.. Но всеки да постъпва според вярата си. Тези игли са опасна работа и една от функциите им е убиване на хора във времето..

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Времето ще покаже, ще ми се да не е вярно това за ваксините и тестовете, от друга страна искам Господ да дойде по-скоро, така че Бог да ни показва истината, без Него погиваме.
Ето сайта на Тим Макхайд, на английски е, който иска може да прочете, има полезни неща, има и заблуди, четох му за плоската земя, не му е било открито, преминал е през януари при Бог, има много неща, които Бог на мен ми разкрива последните няколко години - за съботата, свинското, облеклото на жените, покриването на главата, Божиите празници,само Бог може да ни изяви истината.

https://escapeallthesethings.com/144000-woman/

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Забравих да спомена и за плоската земя, преди 6 или 7 години чрез това, което ти беше пуснал тук като тема small axe и наскоро Бог ми даде стих колко е важно това за устройството на земята, иначе вярваш в друг Бог ако не си разбрал това:

Второзаконие 4
39 Познай, прочее, днес и вложи в сърцето си, че Иеова е Бог на небето горе и на земята долу; няма друг.

Ако земята е сфера, небето трябва да е сфера също и няма горе и долу, но ни е казано, че небето е свод и този стих определя дали познаваме истинския Бог.Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
За мен лично е без съмнение единството в църквата между езичници и израелтяни, както и е показателно че Църквата, в лицето на 12 апостоли на Агнето е представена в Новият Йерусалим идещ от горе с основните 12 камъка с имената на апостолите, а портите на града са с имената на 12 племена Израилеви. Отново имаме 12 по 12.. Та, както и преди в старата теам заявявам, че аз вярвам, че вярващите от езичниците по някакъв начин се вграждат в 12 те израилеви племена.  Къде, как , в кое племе, не знам, но всичко води до този извод. Народът Божи е само един и Невястата е неделима, Новият Йерусалим.

Има нещо, което ние не сме забелязали в Писанието, но евреите са го забелязали и го знаят. Става въпрос за ето този стих:

Изх. 12:37  Прочее, израилтяните се дигнаха от Рамесий за Сокхот, на брой около шестстотин хиляди мъже пешаци, освен челядите. 
Изх. 12:38  Още с тях излезе и голямо разноплеменно множество, както и твърде много добитък - овци и говеда.


Когато израилтяните излизат от Египет, след знаменията и язвите, мнозина езичници в самия Египет повярват в Бога на Израел и излизат заедно с израилтяните. Това множество евреите наричат erev rav (ereb rab) според звученето на оригиналните еврейски думи описващи това множество.

С други думи излиза, че народа на Израел от самото начало се състои не само от потомци на Авраам, Исаак и Яков, но и от едно смесено множество от езичници, които се прилепят чрез вяра в Бога на Израел.

Тук равините вече почват да развиват конспиративни теории, като казват че всичките юдеи, които са част от световния заговор, всъщност не са автентични евреи, а са от това множество (erev rav). Причината да считат така е тяхната доктрина, че юдейската душа е свята и не може да стане участник в такова зло. Аз вярвам, че те до някъде са прави, но не защото участниците в заговора са от erev rav, а защото са част от едомците, които се присъединяват към (и стават част от) Израел. А едомците от самото начало са част от тялото на сатана, на онези които са вдигнали ръка против Божия престол.

Но по-важното е друго, а именно че от самото начало народа наречен Израел се състои не само от евреи, но и от голямо множество хора от други племена и народи. Нещо повече за Яков се казват следните думи:

Битие 35:10  Каза му Бог: Името ти наистина е Яков; но не ще се именуваш вече Яков, но Израил ще ти бъде името. И наименува го Израил. 
Битие 35:11  Бог му рече още: Аз Съм Бог Всемогъщий; плоди се и размножавай се. Народ, даже редица народи ще произлязат от тебе, и царе ще излязат от чреслата ти; 


Тук подчертания текст е много важен. Значи на Яков се казва, че вече името му няма да е Яков, но Израил, и Израил ще има за потомци народ, и редица народи. Думата за "редица" е kahal, което е еврейската дума за (Господното) събрание, или ако щете думата за църква. Т.е народа наречен Израил ще се състои от народ (това са евреите) и още общност, църква от народи, които също ще са Израел. Ето защо няма нищо ново в това, че езичниците чрез вяра в Христос стават част от Израел, това не е нов прецедент, това е добре установена реалност още от момента в който Бог призовава Яков.

Quote
Забравих да спомена и за плоската земя, преди 6 или 7 години чрез това, което ти беше пуснал тук като тема small axe и наскоро Бог ми даде стих колко е важно това за устройството на земята, иначе вярваш в друг Бог ако не си разбрал това:

Второзаконие 4
39 Познай, прочее, днес и вложи в сърцето си, че Иеова е Бог на небето горе и на земята долу; няма друг.

Ако земята е сфера, небето трябва да е сфера също и няма горе и долу, но ни е казано, че небето е свод и този стих определя дали познаваме истинския Бог.

Това е един от основните аргументи. В Писанието термините горе и долу се използват изключително често като посока за това къде е Бог и къде е земята и хората. Няма как при сфера въртяща се като пумпал, при това обикаляща около слънцето, което също пък обикаля из галактиката, а галактиката пъ обикаля из вселената, да имаме понятия като горе и долу. И при цялата тази космическа олелия, Бог е "някъде там" без да е възможно да има никаква реална референция спрямо Него по смисъла на "горе". Освен това Писанието казва, че Небето е Божий престол, а Земята е Негово подножие. Подножието е дума която обозначава малко столче, което стои под нозете на царя, до неговия престол. Ето как изглежда:Това горе е престола (Небето), а долу е подножието (Земята). Няма как подножието на Бога да е някакъв пумпал който препуска през необятния космос. Цялата тази космическа измислица е гавра и подигравка с Бога и Неговия престол.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Вече сме 2023 година според Божието летоброене, след залез слънце, Бог ми показа това преди няколко години, тези, които се покланят на новата година закъсняват с цели седем часа днес :)
Бог да пази народа Си и да му покаже изходен път в тези зли времена, какво е приготвил за всеки и всеки да чуе, да се покори и да бъде опазен за вечността! Слава на Нашия Всемогъщ Бог завинаги!
Да не забравяме, че победата вече е спечелена от Господа:

https://www.youtube.com/watch?v=xQcJrrKqa48&ab_channel=PetarChureshki