Author Topic: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.  (Read 21755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
По всичко личи, че пландемията с коронавируса е само началото на мащабна планирана акция на световното задкулисие. Тази планирана акция включва няколко етапа, чрез които малко по-малко световното население да бъде подчинено напълно и сведено до 100% управляема безлична маса.

Стъпките на тази мащабна програма са свободно оповестени от мас медиите, но по един фрагментиран начин, без да се дава възможност да се види цялата картина.

Ето защо аз искам да повдигна тази тема в която да обсъдим следващите неща, които задкулисните архитектки са планирали за нас и да видим какъв трябва да бъде нашия отговор и подготовка за тия предстоящи събития.

Първо искам да започна с цитат от едно "писмо". Самото писмо е съмнително да е автентично (сиреч че е писано от човека за който се твърди, че го е писал. Но то по един завоалиран начин излага на показ определена информация, която изявява пред масите следващите стъпки от мащабната операция на елита.

Quote
Ако успеем да наложим посланието, че тези „варианти“ [на „вируса“] ще се умножат и напълно ще сринат здравната система, ако не се действа незабавно, тогава публиката ще се покори, а покорната и безропотна природа на масите ще бъде решаваща за устрема ни към „финалната права“ и следователно ще сме свършили своята работа по промяната на страната. След това ще зависи от други да налагат локдауни, като част от плана на Калерги и СИФ/Шваб, поради други причини, каквито са Околната среда и Водната криза (2022-23 г.), Недостиг на храни (2023-24 г.) и Глобалната икономическа криза и масовата инфлация (2024-25 г.), които ще кулминират през 2025 г. с финализирането на плана на ООН, СЗО и съвместния глобален план на СИФ и Калерги.

От цитираното се оформят няколко ясни стъпки на плана:

1. Корона вирусна пландемия ( 2020-21 г.)

2. Климатична пландемия и недостиг на вода (2022-23 г)

3. Недостиг на храни (2023-24 г.)

4. Глобална икономическа криза и свръх инфлация (2024-25 г.)


Кулминацията на всичко трябва да се случи през 2025-а година, която е годината на предела според много хора предвиждащи катастрофални събития.

Всички тези стъпки са реално планирани и вече се работи по тях. Ето едно видео, което без да има отношение към цитираното писмо показва реални факти, които доказват че по тия неща вече с работи съвсем реално:

https://www.bitchute.com/video/k8w29SkpIZ2W/

А ето тук ООН съвсем открито заявява, коя е следващата пландемия, която са планирали да ни натресат:

https://www.sinoptik.bg/news/sushata-e-sledvashtata-pandemiia-6605

Относно планирания глад, потърсете сами.

Как точно ще се случи глада?

Първо обявяват, че поради "климатичните промени" има недостиг на вода. Дали е така или не няма никакво значение, важното е че медиите това ще тръбят от сутрин до вечер, както го направиха и правят с коронавируса. Ще се работи по абсолютно същата схема. Само че локдауните ще бъдат за фермерите (разбирайте малките фермери и стопанства, в това число селските ниви и градини), като първо ще им се ограничи достъпа до вода, а след това може да се спре на 100%. Точно поради тази причина сега са предприели кампания за регистриране на всички кладенци, и водосборни съоръжения в дворовете на хората. Смисъла е сега уж невинно и безобидно да се регистрираш и след това ще дойдат да ти сложат камери колко ползваш и накрая ще ти забранят да ги ползваш. Такава практика вече има в щатите от много години където инсталират камери в кладенците на хората за да не могат да си ги ползват и ги принуждават да пият мръсната общинска вода.

В момента вече започват да ограничават достъпа на вода на някои от фермерите в САЩ. Те обявяват че са принудени да оставят засетите им площи с израстнали вече посеви да изсъхнат и бъдат унищожени. От това ще последва първо недостиг на храна за животните и след това недостиг на месо, мляко и млечни продукти. ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА И Е ФАКТ. Това не са теории.

Най-вероятно както обявиха че единственото решение на коронавируса са ГМО ваксините, така ще обявят, че единственото решение на глада са ГМО храните и лабораторните "меса" и храни. Ще има голям натиск да се обявят за незаконни всички естествени храни, както и всички малки ферми и селски дворове. Защото били "неефективни" и допринасящи за климатичните промени. Живота на село е поставен в същата графа на "нефективен" и с голям CO2 отпечатък. Всички хора ще бъдат натирени в градовете, но не под дулото на оръжието а по същия подмолен и заплашителен начин по който сега пробутват ГМО ваксините.

Като решение на свръхинфлацията път разбира се ще се предложи "Голямото нулиране (The Great Reset) и изцяло нова финансова и парична система.

Пред нас предстои изключително стръмен и влошаващ се терен по който ще трябва да навигираме в бъдещето.

Какво от всичко това Бог ще позволи да се случи и какво ще блокира и забрани ние не знаем точно. От много време ние се молим Бог да отдели България за прибежищно място в тези дивашки времена. Вярвам, че до 2025-а година Бог вече ще е отделил и подготвил България и българския народ за тази роля. Това не означава че всичко ще бъде песни и рози, но много светии от целия свят ще могат да прибягнат в България и ще се формират истински християнски общности по цялата българска земя.

Голямо количество българи имигранти в чужбина ще се завърнат до 2025-а, но тези които останат, особено на Запад ще пострадат лошо или ще загинат заедно със Запада, който ще бъде ударен най-лошо от всички.

А ние трябва да се подготвяме за всички тези неща, и да работим за тази подготовка. Всеки трябва да се моли за утвърждаването на статуса на България като прибежищна земя и българския народ като прибежищен народ, както и да търси мъдрост каква е неговата роля във всичко това и какъв е неговия дял в подготовката.

Ако осъзнавате важността на тази информация споделете я с християните, които познавате, но най-вече на будните такива, защото за останалите знаете какво е казано в притчата за бисерите и свинете.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #1 on: July 01, 2021, 11:31:37 AM »
Към написаното по-горе искам да допълня, че в цитираното писмо не беше написано нищо за още една от стъпките, а именно кибер-пландемията, масирана атака с компютърни вируси и сриването на Интернет.

Това само по себе си в зависимост от степента в която се случи може да донесе катастрофални последици за всички хора по земята чийто живот повече или по-малко е свързан с интернет. Например някоя баба на село, която не е нито виждала нито чувала какво е интернет също ще пострада защото няма да може да получава пенсията си, защото пенсионната система функционира онлайн. А дори да има скътани пари няма да може да пазарува в селския магазин, защото липсата на интернет ще разруши цялата мрежа за доставка и търговия със стоки в това число и с храни.

И ако една баба на село, която няма смартфон и никога не е ползвала интернет може да пострада толкова, то какво ще стане с градските хора които живеят и дишат благодарение на Интернета?

И как можем да знаем, че кибер-пландемията е една от следващите стъпки, ами същите хора които планираха вирусната пандемия сега са много загрижени и за идващата кибер-пандемия. А те са загрижени само за нещата, които сами предизвикват.

И така горните стъпки станаха 5. Не е ясно кога се планира да се случи стъпката с кибер-атаките, според някои ще стане още тази година. Само Бог знае какво и колко ще бъде допуснато да се случи.

При всички случаи ние трябва да се молим за мъдрост как да се подготвим за тия неща.

Пр. 22:3  Благоразумният предвижда злото и се укрива. А неразумните вървят напред - и страдат.


Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 159
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #2 on: July 01, 2021, 16:05:43 PM »
През май месец Бог ми даде да разбера,че предстои глад. Разбрах,че трябва да започна да се занимавам с производство на чисто зърно,което е подходящо за изхранване на хора. Чисто в случая означава незамърсено с корпоративна химия,както и неизродено при посевния материал. Разбрах,че тази реколта ще бъде за храна на Божия дом. Т.е.от посева до жътвата аз трябва да разчитам изцяло на Божията благодат и плодородие чрез Неговата заповед. Всъщност по Божието благоволение от есента без да знаем това,което сега знаем засяхме 5 декара лимец. Сега разоравам нови площи,които тази есен да оползотворим.  Мисля,че трябва да напуснем всички опорки на системата и да разчитаме на Бога относно пътя напред. Така ще сме легитимни пред Него в съда. Всеки,който изповядва Христос да отстъпи от неправдата.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 159
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #3 on: July 01, 2021, 22:59:03 PM »
Горния ми пост търпи лека корекция. През месец март разбрах това,което съм написал. През май стана друго важно нещо в същата насока.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #4 on: July 03, 2021, 22:26:51 PM »
По долу публикувам превод на една статия, която е изцяло в линията на написаните по-горе неща:

Най-лошото предстои
от Gary D. Barnett

В един момент управляващите престъпници ще дойдат след всички, които не желаят да бъдат инжектирани, и ще затруднят живота ни всички ... Това може да се превърне в много опасна държава за кратко време за хората, изискващи свобода.

Окончателният тласък към тоталитарна държава е върху нас и всеобщото посегателство над обществото изглежда неизбежно.

Тъй като по-голямата част от населението все още се съгласява с тези измами, все още се подчинява на всяка заповед и все още не може да събере смелост ..., какво сме тези от нас, които са информирани и са готови да се противопоставят на „властта“?

Това, което предстои, ще бъде комбинация от екстремна пропаганда, разпалване на страх, атаки с фалшиви знамена, атаки с фалшиви „вируси“, смъртоносен сезон на грип поради „ваксинация“, повече „ваксини“ мандати и спиране на електрозахранването и водната мрежа, създавайки среда, която да позволява пълно или частично военно положение.

Това ще подготви сцената за възстановяване на заключванията, карантините и изолацията, за напредване на фалшивите програми за „изменение на климата“ и за създаване на регулаторен климат, толкова рестриктивен, че да отразява този на пълната диктаторска държава.

Първо и най-важното, „вариантната“ заплаха ще бъде лесно напреднала, защото много повече хора вероятно ще умрат тази есен и зима ... поради широко разпространени откази на имунната система поради ... милиони отровни инжекции ...

Смъртта ... все още ще бъде обвинявана за „вирус“ или „вариант“, който не съществува, и тази тактика ще позволи целенасоченото разпространение на екстремен страх.

Това правителство ... след това ще преследва децата, като планира инжектиране на токсичната ваксина „Covid” в ... центровете за индоктринация, наречени „държавни” училища. Това ще започне с деца на 12 и повече години и ... ще насочва всяко дете до бебета и бебета с тази смъртоносна измислица.

С повече смърт и болест ще бъдат опитвани нови и по-тежки заключвания ...

Този сюжет ще бъде подобрен поради планираните кибератаки, които се очаква да спрат електрическите и водни мрежи в цялата страна. Тези така наречени атаки със сигурност ще бъдат фалшив терор срещу масите и могат лесно да предизвикат граждански вълнения, насилие и изключителна агресия от страна на държавата в отговор на всякакво несъгласие.

Симулациите бяха силно засилени тази година и ще завършат със симулацията на Киберполигон на Световния икономически форум на 9 юли, само една седмица от днес.

С напредването на годината ще се случи повече разделение в ситуация срещу нас, като се поставят „ваксинирани“ срещу неваксинираните. ...

В един момент управляващите престъпници ще дойдат след всички, които не желаят да бъдат инжектирани, и ще затруднят живота ни много ...

Не забравяйте за измислената от човека програма за „изменение на климата“, тъй като изглежда стремежът към радикални политически решения, основани на климата, вече е в процес на разработка.

Това е много притеснително, тъй като добавя още едно опасно ниво на тирания към общество, което вече е погълнато от диктаторска лудост. Лесно може да се използва за налагане на повече карантини, забрани за пътуване и разпределяне на комунални услуги, които всички са практически контролирани от това правителство и неговите партньори.

Това, което идва с този дневен ред, е масово ограничаване на животворната вода и мощност, намаляването на производството и разпределението на храни, спирането на доставките и неудържимата инфлация, особено по отношение на най-жизнените нужди на това гражданство. Когато храната стане толкова оскъдна, че мнозина гладуват, ще настъпи пълен хаос.

Икономически погледнато, всяко или всички тези неща се случват, ще нарушат цялата икономическа активност за масите, но ще бъдат използвани от твърдяната „елитна“ управляваща класа, за да продължат да крадат богатството от всички вас, точно както се случи през последната година и половина.

Това е най-големият трансфер на богатство в историята и все още не е приключил. Мощните, които унищожават живота на милиарди, продължават да живеят като крале, докато претендират за собственост върху всички пари и имущество. Целта, разбира се, е да не притежавате нищо и да бъдете доволни от това.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ

... Колкото повече отказват да приемат това тоталитарно господство, толкова по-добре, тъй като времето е изтекло, но ако тази есен и зима се случи много голям брой излишни смъртни случаи, както очаквам, колелата на тиранията ще се въртят по-бързо и по-бързо в опит за завършване на този отдавна планиран преврат за улавяне и управление на телата и умовете на човечеството.

В този момент вече ще загубим, особено тези, които живеят в райони с най-много население, като градове.

Осъзнавам, че всичко това звучи пресилено за повечето, но тогава повечето нямат представа какво предстои.

Статията е преведена автоматично и може да има странно и неясно преведени неща. Който иска да я прочете в оригинал може да направи това на този линк.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #5 on: July 04, 2021, 12:42:40 PM »
Това видео дава много добро обяснение какво планират да направят с "големия ресет" на храната и защо.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #6 on: July 12, 2021, 19:45:44 PM »
Според очевидци на това, какво става в пристанищата на Китай, огромните пристанища там са задръстени с пристигащи кораби със зърно. Китай се запасява със зърно за десетки години напред. Днес научих, че същото се случва и с Израел, необичайно високо количество кораби доставят зърно и храни и Израел също се презапасява.

Очевидно те знаят нещо, което другите не знаят. Особено нашите новоизлюпени управници, които решили че сред най-важните им приоритети да пратели двама българи и един македонец в "космоса" и да плащаме членска такса на европейската космическа агенция.

Няколко линка по темата:

https://news.bg/world/oon-veshtae-bezpretsedenten-bibleyski-glad.html

http://focus-news.net/news/2021/07/12/2885897/der-spiegel-ekspertite-na-mvf-preduprezhdavat-za-zaplahata-ot-bezpretsedenten-glad-i-po-natatashno-povishavane-na-tsenite-na-hranite.html

Това с глада е една от точките описани по-горе. По всичко личи, че ще бъде изкуствено причинен.

Търсете мъдрост от Бога за това какво да правите докато още има благовремие.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #7 on: July 13, 2021, 21:03:50 PM »
Пише, пророчество да не се презира и е добре да се запасяваме, за да имаме поне глътка въздух ако стане нещо.
Но да питам, такова масово умиране както е според това по-горе от тия ваксини, къде се вмества в Библейските пророчества ?
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #8 on: July 14, 2021, 11:24:46 AM »
Библейските пророчества не са карта на бъдещето, която да отразява всяко едно събитие в историята на човечеството. Те касаят само и единствено Божия план за развитие на нещата без да изпадат в подробности извън този план.

Например не знам дали си чувал за "Черната смърт" която през 14-ти век избива близо 2/3 от населението на Европа, Евразия и Северна Африка. На места смъртността е била 90% от населението. Обаче не виждам да има библейско пророчество, което касае тази язва.

Дори Израел изпада в пророческа пауза, когато в продължение на 400 години няма пророк в Израел и там се случват всякакви неща, които не са отразени в Библейските пророчества.

Масовата смърт е нещо, което се цели от сатанинската синагога, но това не означава, че Бог ще го допусне. Или пък може да имат друга цел, но тя да завърши с масова смърт.

Човечеството е потънало в дълбок транс. И по всичко личи, че Бог се е заел да го събуди. Още преди началото на пландемията, аз обяснявах на всички около мен, че човечеството толкова е изперкало и полудяло, че нещо трябва да се случи, нещо е надвиснало. Аз нямах идея какво точно ще стане, но беше пределно ясно, че нещо трябва да стане, което да промени тази безумна ситуация.

Сега много хора започнаха да се пробуждат, но като че ли християните спят най-дълбоко.

Някой въобще знае ли какво става по евангелските църкви в България?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #9 on: July 14, 2021, 11:45:34 AM »
Например не знам дали си чувал за "Черната смърт" която през 14-ти век избива близо 2/3 от населението на Европа, Евразия и Северна Африка. На места смъртността е била 90% от населението. Обаче не виждам да има библейско пророчество, което касае тази язва.
В Откровение 9 гл. е писано за 1/3 убити от човеците и след това при останалите живи не следва покаяние...
Дали има връзка?


Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #10 on: July 17, 2021, 10:13:35 AM »
Не мисля, че има някаква връзка, най-малкото цифрите не съвпадат. Времевата рамка също.

Ето какво е планирано като цели за киберпандемията.

Казано с едно изречение - целта е да се унищожи анонимността и свободата в Интернет и да се унищожи анонимността на парите и свободата на харченето на пари.

С други думи всичко, което правиш в Интернет ще носи твоето име и цифрова идентификация и всичко, което купуваш било онлайн или на място ще носи твоето име и идентификация.

Т.е пандемията има за цел да те блокира да се движиш свободно и анонимно физически, а киберпандемията има за цел да те блокира да се движиш свободно и анонимно онлайн и финансово. С всички последствия от това.

В Южна Африка в момента се тестват технологиите за масови безредици и унищожаване на веригата за снабдяване с храна и всичко останало. Медиите мълчат, а събитието е безпрецедентно. Хора излизат с оръжие по улиците за да защитават собствеността си и местните магазини от обезумелите тълпи. Стреля се на месо. Полицията е абдикирала напълно задълженията си, нито е способна да се справи с грабителства в такива мащаби. "Решението" на правителството било - отнемане на оръжието от хората, които се защитават със законно притежавано оръжие. В бандитите разбира се оръжието ще остане. Можете да си представите какви ще са последствията. В момента единственото нещо, което все пак прави ситуацията по-малко от катастрофална е организацията на местните общности за самозащита.

Гледайки кадрите от Южна Африка всичко изглежда някак далечно от нас, но си припомних как изглеждаше далечно онова, което ставаше в Ухан в края на 2019-а година. После всичко това го репликираха в една или друга степен навсякъде по света.

Градското население ще бъде ударено най-силно, защото то е напълно зависимо от търговската система за ежедневно снабдяване с храна и всичко необходимо. В момента храните все още остават евтини и достъпни, даже някои неща поевтиняват. Всичко това вярвам е Божия благодат за да може, който е благоразумен да се подготви. Най-вероятно ще е необходим запас от храна и вода поне за 1 година. Забелязвам, че има затруднения с зареждането на някои храни в магазините. Например в МЕТРО, на щанда с ориз липсва зареждане на големите разфасовки в продължение на месеци след изчерпването им на щанда. Вероятно всичко, което все още го има е заредено преди и ново зареждане няма.

Който не е подготвен ще бъде принуден да приеме "спасителна помощ" от добрите чичковци милиардери действащи чрез правителствата срещу която ще поискат и тялото му и душата му.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #11 on: October 24, 2021, 23:47:07 PM »
Излезе нова информация за плана по който се работи. Предполагаемия автор на долния текст е бившия вицепрезидент на компанията Pfeizer Mike Yeadon.


Фаза 1: Симулиране на заплаха и създаване на страх.  (декември 2019 г. - март 2020 г.)

- Създайте пандемия в Китай.
> - Убийте десетки хиляди възрастни хора.
> - Увеличете броя на случаите и смъртните случаи
> - От самото начало позиционирайте ваксинацията като единственото решение.
> - Съсредоточете цялото си внимание върху Covid-19.
> Резултат, (почти) всеобща паника

- Фаза 2: Посяване на плевели и разделение.  (март 2020 г. - декември 2020 г.)

> - Наложете множество ненужни, либероцидни и противоконституционни принудителни мерки.
> - Парализиране на търговията и икономиката.
> - Наблюдавайте подчинението на мнозинството и съпротивата на разбунтувалото се малцинство.
> - Заклеймяване на бунтовниците и създаване на хоризонтално разделение.
> - Цензуриране на дисидентските лидери.
> - Наказване на неподчинението.
> - Обобщаване на PCR тестовете.
> - Създаване на объркване между случаи, заразени, болни, хоспитализирани и мъртви.
> - Дисквалифициране на всички ефективни лечения.
> - Да се надяваме на спасителна ваксина.
> Резултат, (почти) всеобща паника.
>
Фаза 3: Привеждане на коварно и смъртоносно решение.  (декември 2020 г. - юни 2021 г.)

> - Предложете безплатна ваксина за всички.
> - Обещайте защита и връщане към нормалността.
> - Определете цел за имунизация на стадото.
> - Симулирайте частично възстановяване на икономиката.
> - Скрийте статистическите данни за страничните ефекти и смъртните случаи при инжектиране.
> - Предаване на страничните ефекти от инжекциите като "естествени" ефекти на вируса и болестта.
> - Възстановяване на представата за вариант като естествена мутация на вируса.
> - Оправдаване на поддържането на принудителни мерки чрез неприлагане на прага на стадния имунитет.
> - Наказване на здравните специалисти за незаконно упражняване на грижи и лечение.  -
> Резултат, съмнения и чувство за предателство сред ваксинираните, обезкуражаване на противниците.

 Фаза 4: Инсталиране на апартейда и QR кода.  (юни 2021 г. - октомври 2021 г.)


> - Доброволно планиране на недостиг на средства.
> - Наложете пропуска за ваксиниране (QR код), за да възнаградите ваксинираните, да накажете съпротивляващите се.
> - Създайте апартейд на привилегированите срещу останалите.
> - Отнемете правото на работа или обучение на неваксинираните.
> - Отнемете основните услуги на неваксинираните.
> - Наложете PCR тестове със заплащане на неваксинираните.
> Резултат, Първи етап на цифров контрол, обедняване на опонентите

Етап 5: Установяване на хаос и военно положение.  (ноември 2021 г. - март 2022 г.)

> - Възползвайте се от недостига на стоки и храна.
> - Предизвикайте парализа на реалната икономика и затваряне на фабрики и магазини.
> - Нека безработицата експлодира.
> - Приложете трета доза към ваксината (бустери).
> - Да се заемете с убийството на живите старци.
> - Наложете задължителна ваксинация за всички.
> - Засилвайте мита за вариантите, ефикасността на ваксината и имунитета на стадото.
> - Демонизирайте антиваксърите и ги дръжте отговорни за мъртвите.
> - Арестувайте лидерите на опозицията.
> - Наложете цифрова идентичност на всички (QR код): Акт за раждане, документ за самоличност, паспорт, шофьорска книжка, здравноосигурителна карта ...
> - Въведете военно положение, за да победите опозицията.
> Резултат, Втори етап на цифровия контрол.  Вкарване в затвора или отстраняване на опонентите.

Етап 6: Анулиране на дълговете и дематериализиране на парите.  (март 2022 г. - септември 2022 г.)

> - Предизвикване на икономически, финансов и борсов срив, фалит на банките.
> - Спасяване на загубите на банките по сметките на техните клиенти.
> - Активиране на "Голямото нулиране".
> - Дематериализиране на парите.
> - Анулиране на дългове и заеми.
> - Налагане на цифров портфейл.  (Цифров портфейл)
> - Изземване на имоти и земя.
> - Забранете всички глобални лекарства.
> - Потвърдете задължението за ваксиниране на полугодие или на година.
> - Наложете нормиране на храната и диета, основана на Кодекс Алиментариус.
> - Разширяване на обхвата на мерките върху развиващите се страни.
> Резултат, Трети етап на цифров контрол.  Разширяване на Н.О.М. върху цялата планета.

(Novus Ordo Mass, в превод означава Нов световен ред.)
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #12 on: October 25, 2021, 10:51:25 AM »
Едно Божие обещание вчера на няколко пъти премина през съзнанието ми:

Никакво изпитание не ви е постигнало освен това, което може да носи човек;
обаче, Бог е верен, Който няма да ви остави да бъдете изпитани повече, отколкото ви е силата,
но заедно с изпитанието ще даде и изходен път, така щото да можете да го издържите.

1 коринтяни 10 гл.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #13 on: October 25, 2021, 18:43:23 PM »
Аз мисля, че този пасаж е свързан с индивидуално изпитание в личния живот.

Това, което се случва в момента и предстои да се случи не може да се определи като лично изпитание. Това на първо място е Божий съд над човеците. Но Писанието казва, че Божия съд започва първо от Божия дом.

Бог ще разтърси християните, защото не желае те да продължат да живеят по начина по който живеят сега, защото техния живот е безполезен за Неговите цели на Земята. Нужно е да дойде промяна, и когато християните не желаят да приемат тази промяна чрез изобличение и покаяние, ще трябва да я приемат чрез страдание и лишаване от всичко, което имат.

Тук на ум идва историята на Лот. Бог не му беше казал да се навре да живее в нечестивия град, но той си беше навил, че така е по-удобно за него и семейството му. В последствие изгуби и дома и семейството си, като едва спаси собствената си кожа. Това ще се случи и с многото християни, които продължават да търсят удобства в системата на света и градския живот.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #14 on: October 26, 2021, 02:05:57 AM »
Ето още един текст претендиращ за вътрешна информация относно плана за настоящите и предстоящите събития. Предполага се, че милиардер от Нова Зеландия е изнесъл тази информация на доставчик на услуги, с когото се е сприятелил:

"Няма да ви кажа кой или защо. Ще кажем само, че прекарах дни с този човек и че той има къща в Нова Зеландия. Това е първият път, в който "прекарвам времето си" с известен човек с висока нетна стойност (милиарди). Това беше случайна среща, след като свърших някаква работа за тях в Куинстаун. Вечеряхме, пихме и обсъждахме. Бях поканен да прекарам уикенда при тях. Публикувам това сега, след като го осмислих.

Бяха открити и нехайни с мен, но казаха, че ако разкажа за тези неща, "ние никога не сме се срещали". Но се засмяха и казаха, че така или иначе никой няма да повярва, така че "се забавлявайте", само не намесвайте самоличността им.

Казаха, че няма за какво да се притесняваме тук, така че въпреки това, което ми казаха, той ми каза да се смятам за един от най-щастливите живи хора, които са в Нова Зеландия в момента.

Попитаха ме дали съм се ваксинирал и изпитаха облекчение, когато казах, че не. Казаха, че новозеландците така или иначе ще получат антидот, но някои няма да успеят да стигнат дотам. В крайна сметка някой трябва да управлява нещата тук "за тях".

Първоначално ги попитах какъв според тях е "крайният резултат" от всички тези ковидни неща. Те ме попитаха какво мисля, че е, с голям интерес, но аз не бях близо. В общи линии те казаха следното: "Преди много години е бил разработен план и в продължение на много години това е било само план. Трябвало е да чакат много години, за да се появят наличните технологии, които да направят плана жизнеспособен. И да се наберат подходящите хора.

-Определено става въпрос за създаване на ново глобално правителство (подробностите ще следват).

-Това ново глобално правителство вече е създадено и действа от години в пълна тайна, чакайки отстрани и движейки шахматните фигури.

-За новото правителство са необходими някои от най-добрите умове на планетата, почти всички от тях са се включили в него по собствена воля и с пълна вяра в каузата на новото световно правителство. Според тях те са груба сила, спасяваща човечеството на всяка цена. Казаха ми, че с онези, които отказвали, се разправяли, но в повечето случаи те довеждали човека в по-широката група и чрез дискусии го убеждавали и той се ангажирал с каузата. В повечето случаи тези "умове" кандидатстваха за фалшиви работни места и преминаваха през психотестове и т.н. като първа стъпка.

Този план продължава и е най-сложната глобална верига от събития, която някога е била задействана.

ПЛАНЪТ по същество е да обърне всеки гражданин на всяка страна към насилие срещу собственото му правителство. Начинът, по който го правят, е чисто гениален и чисто зъл.

За да се осъществи този план, моята случайна среща ме попита как ще го направя... как ще настроите всеки гражданин на всяка държава срещу собственото му правителство? Наистина нямам представа. Така че те ми изложиха основите.

-Трябва да има глобална "болест" - Трябва да има масов страх, паника и параноя - Лидери, учени и медии трябва да се обединят около консенсус за лечение - Това лечение ще им бъде на практика предоставено, без дори да го осъзнават - Първоначално може да има само няколко "санкционирани" лечения, всички други лечения трябва да бъдат считани за "опасни, несигурни и забранени" - Лидерите, учените и медиите се манипулират, за да повярват, че това "лечение е единствената възможност, единственият начин да запазят вас и вашето семейство в безопасност. -Лидерите, учените и медиите в известен смисъл ви дават думата си, че това лечение е безопасно и ефективно.

-Децата също са били набелязани, за да им се причинят максимална болка и гняв, когато лечението се провали.

Тази част ми се стори интересна. Нашите лидери, учени и медии НЕ са съучастници в този план и всъщност по никакъв начин не участват в него. НИКОЙ от тях, дори Фаучи. Те са просто фураж за тези елити, който служи за някаква цел, след което ще бъде "изхвърлен" или "нахранен с гняв" ! Те са били измамени.

-Многобройните изключения, които поставят под съмнение "лечението", са дискредитирани по различни начини и цеНова Зеландияурирани -Санкционираните "лечения" са биологични/отровни вещества, за чието пълно реализиране са необходими 2-3 години. -МРНК е усъвършенстваната технология, която са чакали. -Публичните съобщения гарантират, че хората молят за "лечението и се редят на опашки за него.

Бихме могли да кажем, че планът е в ход на този етап и досега е изключително успешен. Приемането на мРНК е огромно и всички хора вярват, че "лечението" е единственият начин да се върнат към нормалния живот.

Казаха ми, че то е надминало и най-смелите им очаквания! КАКВО СЛЕДВА? Това е мястото, където се изпълнява окончателният план.

Таблиците се обръщат срещу разказа за ваксините. Казаха ми, че с времето ваксината ще увеличи инфекциите и ще увеличи смъртността. Че милиарди ще умрат, а хората ще се разгневят и ще изгорят правителствата си до основи. Техните лидери, учени и медии ще бъдат подпалени, преследвани и обесени по улиците.

И ДВЕТЕ страни ще изгорят правителствата си до основи. Проваксърската страна, напълно предадена и умираща, ще се разгневи... неваксърската страна ще се разгневи за това, което техните правителства са допуснали да се случи.

Казаха ми също, че когато това се случи, ще си помислите за "Лудия Макс" за известно време, но ще помислите за Нова Зеландия "Елизиум". Има няколко обособени зони като Нова Зеландия, но поради географското положение и инфраструктурата Нова Зеландия е известна като зона 1.

След като масите се освободят от правителството и всички онези, които са ги "предали", и са страдали достатъчно. Тогава новото глобално правителство ще се появи като велик спасител. Казаха ми, че това ще бъде "лесна продажба".

Това беше по спомен онова, което чух. Вероятно съм пропуснал доста неща. Те разказаха за това, но донякъде игнорираха директните въпроси. Казаха, че ме харесват и че искат да съм наблизо, когато прахът се уталожи, че съм им бил изключително полезен. Не знам, част от мен просто си мисли, че са се гаврили с мен. Чувствам се по-добре, че съм там, където съм в момента."

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.