Author Topic: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.  (Read 21593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 379
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #15 on: October 27, 2021, 10:40:25 AM »
Аз мисля, че този пасаж е свързан с индивидуално изпитание в личния живот.

Това, което се случва в момента и предстои да се случи не може да се определи като лично изпитание. Това на първо място е Божий съд над човеците. Но Писанието казва, че Божия съд започва първо от Божия дом.

Бог ще разтърси християните, защото не желае те да продължат да живеят по начина по който живеят сега, защото техния живот е безполезен за Неговите цели на Земята. Нужно е да дойде промяна, и когато християните не желаят да приемат тази промяна чрез изобличение и покаяние, ще трябва да я приемат чрез страдание и лишаване от всичко, което имат.

Тук на ум идва историята на Лот. Бог не му беше казал да се навре да живее в нечестивия град, но той си беше навил, че така е по-удобно за него и семейството му. В последствие изгуби и дома и семейството си, като едва спаси собствената си кожа. Това ще се случи и с многото християни, които продължават да търсят удобства в системата на света и градския живот.
Най-вероятно си много прав.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 379
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #16 on: November 10, 2021, 13:34:08 PM »
След като измислиха нова медицина, въвеждайки термина безсимптомно болни, нова математика, която твърди че в град с 5000 души може да имаме 1000 на 100000 болни!!! Не беше далеч и момента, в който  да измислят и нова лабораторна мерна единица за антитела срещу САРС– КОВ 2.
Антителата са имуноглобулини от вида Г и се мерят в Г/литър или милиграма/милилитър, сегашната предлагана мерна единица БАУ/мл е измишльотина в медицинската наука и метрологията, означава свързани ненаситени антитела /мл и е въведена от гоелмите фарма производители – Рош, Абот, Диасорин и тн.

Вече имаме и нова метрология! Психопатите са винаги изобретателни при постигането на целите си!
Лабораторен лекар съм все пак, следва да разбирам от мерни единици поне!
Евала на МЗ за приноса им в метрологията и имунологията.

Д-р Георги Тодоров

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #17 on: March 05, 2022, 16:23:24 PM »
Време е да се върна към тази тема, защото ние вече сме на следващия етап от плана, който от своя страна отваря врати за следващите етапи.

Конкретно това са стъпките включващи хиперинфлация, повишаване на цените на всичко, плюс недостиг на стоки от първа необходимост и най-вече на храни.

Интересното е че тази стъпка не беше възможно да се постигне само с мерките за "пандемията". Аз лично се удивих как е възможно 50-100 000 тираджии да стачкуват в Канада и то за много дълго време, без това да срине веригата за доставка на стоки и особено на храни. Теоретично би трябвало за 3 до 7 дни стачка на тираджиите, супермаркетите да се изпразнят напълно и да настъпи глад в рамките на 2 седмици. Това обаче не се случи и лично мен много ме изненада.

Вероятно аз не съм бил единствения изненадан, защото въпреки целенасочените действия да се срине веригата за доставки, това не се случи.

Затова беше необходимо да се изиграе следващия коз, а именно този на войната.

Войната дава оправдание за предприемане на следващите стъпки по разрушаване на пазара и доставките, а именно:

- мащабни санкции, които влошават допълнително разклатената от пландемичните мерки икономика.
- оправдаване на появата на мащабни кибератаки.
- засилване на инфлационния натиск.
- изкуствено създаване на недостиг на храна.

Между временно ковид мерките биват стратегически оттеглени с цел да се подготви сцената за следващата фаза на пландемията, а именно внедряването на по-смъртоносен "вирус" последван от още по-жестоки мерки и пълномащабна цифрова тирания.

Тук трябва да се обърне особено внимание на усърдните и целенасочени усилия на Западните и про-западните правителства към съсипване на земеделието.

В Америка правителството плаща на фермерите да унищожават продукцията си. В Европа под фалшиви претексти за птичи грип се унищожават стотици хиляди кокошки и други животни. Знаете те направиха това преди години и тук, и вероятно ще продължат да го правят.

Същевременно чрез войната в Украйна се постигат две цели - Русия и Украйна са два от най-големите производители на зърно. Ясно е че зърно от Украйна тази година няма да се очаква, а Русия е поставена под санции. От друга страна третия най-голям производител на зърно - Унгария спира износа, за да защити своето потребление.

Между временно Китай е изкупил 70% от цялото световно производство на царевица и 50% от производството на пшеница. С други думи те са се подготвили за това, което предстои. Подобно на Китай - Израел също е изкупил значително количество зърно и пшеница. Нашите "управляващи" лапат мухите и правят всичко възможно тука да настъпи масов глад.

Важен детайл е цената на газа. Нормалната цена на руския газ преди пландемията беше $250 за кубичен метър. Миналата година тази цена се качи на $1000, а в момента в следствие на военните действия тя вече достига до $2250. Още миналата година при цена на газта от $1000 за куб, цената на изкуствените торове се вдигна ТРОЙНО. Някои от заводите за изкуствени торове директно затвориха врати и казаха, че им е напълно нерентабилно да работят. А при цена от $2250 какво ще се случи?

Съвременното земеделие, което набляга на огромни масиви с монокултури води до тотална зависимост от изкуствените торове. Липсата на такива, ще доведе до драстично спадане на производството от една страна, и огромен скок на цените от друга.

Това ще се отрази на първо място на цените на хляба, а след това и на месото и млечните продукти. И не само че ще станат безумно скъпи, но и няма да ги има.

В официалните медии вече говори за хранителна криза, като ЕС прави специални заседания по въпроса. Само че мерките на ЕС са за "мониторинг" сиреч те само наблюдават, и нямат никакво намерение да направят нещо.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #18 on: March 07, 2022, 12:12:08 PM »
Продължение:

С следващата статия се говори съвсем открито за кризата с храните:

"Светът беше изправен пред криза в доставките на зърно още преди нахлуването на Путин в Украйна.

Индексът на ООН за цените на хранителните продукти вече беше по-висок в реално изражение, отколкото в разгара на световната криза на глада преди десет години, когато протестите срещу хляба в Тунис поставиха началото на Арабската пролет.

Свитият световен пазар на зърно, растително масло и торове вероятно е една от многото причини Путин да избере този момент за удар, пресмятайки - може би погрешно - че Западът няма да посмее да го притисне твърде силно.

Светът е изправен пред нещо като стоков "черен лебед" в цялата гама от основни ресурси. Петролът, газът, въглищата и "ags" се покачват заедно, а металите бързо ги догонват. Това е системен стагфлационен шок, неразрешим проблем за централните банкери. Той действа като данък върху военните репарации за икономиките на държавите вносителки и в крайна сметка е контракционен.

Наташа Кънева от JP Morgan заяви, че запасите от търгуеми суровини са критично ниски и светът изчерпва предпазните си буфери. Това е рецепта за "нелинейно увеличение на цените", каза тя.

За разлика от Запада, Китай е подготвен. Той се запасява от месеци и държи 84% от световните запаси от мед, 70% от царевицата и 51% от пшеницата. "През последните седмици Китай закупи огромни количества американска соя", заявиха от Rabobank. Човек може да се запита дали Си Дзинпин е знаел нещо предварително.

Рекордните цени на хранителните стоки са изпитание на пожар за около 45 по-бедни държави, които разчитат в голяма степен на вноса на храни: Магреб, Близкия изток, където не се добиват петролни продукти, обширни части от Африка, Бангладеш или Афганистан. През ноември миналата година Световната програма по прехраната предупреди за "катастрофален" недостиг за няколкостотин милиона души. Днес ситуацията е още по-лоша.

"Всичко се покачва стремглаво нагоре. Цялата верига за производство на храни е подложена на натиск от всички страни", казва Абдолреза Абасян, бивш ръководител на отдела за агропазари в Организацията по прехрана и земеделие към ООН.

"Никога не съм виждал подобно нещо през последните 30 години и се опасявам, че през сезон 2022-2023 г. цените ще бъдат много по-високи. Ситуацията е просто ужасна и в някакъв момент хората ще осъзнаят какво може да се случи. Всички ще трябва да затегнем коланите си и настроението може да стане много неприятно дори в страни от ОИСР като Великобритания", каза той.

Енергията и селскостопанските стоки са взаимосвързани. Природният газ е суровина за производството на торове в Европа и да не забравяме, че Русия и Беларус заедно осигуряват една трета от световния износ на поташ. Рязкото покачване на цените на петрола води до преминаване към биодизел в Югоизточна Азия, което допълнително свива световния пазар на растителни масла.

Приблизително една трета от световния износ на ечемик идва от Русия и Украйна заедно, 29% от пшеницата, 19% от царевицата, както и 80% от слънчогледовото олио. Голяма част от това количество обикновено се транспортира през черноморските пристанища Одеса, Херсон - сцена на ръкопашни улични сражения до падането му в сряда - или Николаев, където тази седмица руска ракета удари плаващ под бангладешки флаг кораб за насипни товари и уби един от екипажа.

"Товаренето е в застой. Не става въпрос само за пристанищата: там не може да влезе нито един кораб. Никой не иска да заседне", казва г-н Абасян. Lloyd's List съобщава, че северната част на Черно море и Азовско море са обявени за "зони на военни действия", което означава двойно заплащане за екипажите, ако успеете да ги получите.

Цените на застраховките са прекалено високи, а банките отказват акредитиви, въпреки че зърното, торовете и енергийните продукти са освободени от санкциите. Товародателите се опитват да разберат какво означава контрагент да е "свързан с Русия".

Всички се опасяват от санкционната полиция на Министерството на финансите на САЩ, известна като OFAC (US Office of Foreign Assets Control). Американската адвокатска кантора Crowell and Moring заяви, че клиентите се опасяват, че могат да попаднат в мрежата по невнимание, като се има предвид, че набелязаните олигарси контролират по един или друг начин голяма част от руската агропромишлена мрежа. Всяка транзакция трябва да се проверява до най-малките подробности.

"Руска и украинска пшеница не се предлагат. Критичните потоци от царевица към света са възпрепятствани. Ако украинските фермери не засеят значителни количества царевица през следващия месец, кризата в предлагането ще бъде много сериозна", заявиха от Rabobank.

Дребните земеделски производители в Русия са изключени от вътрешния кредитен пазар точно преди сезона на засаждане. Извънредното затягане на условията от страна на централната банка повиши средната цена на кредита до 27% тази седмица.

Фючърсите на пшеницата в Чикаго достигнаха исторически връх от 1 131 щатски долара. Притискането е по-лошо за останалата част от света, защото широкият доларов индекс е нараснал с 30% от последния си връх през 2008 г.

Според Rabobank трябва да се преборим с интензивните климатични модели La Niña и сушата в Бразилия и Аржентина. "Недостигът на зърно вероятно ще бъде толкова изразен, че ще се наложи унищожаване на търсенето или въвеждане на купонна система", се казва в доклада.

Стоковият индекс на Международния валутен фонд - по-чист от подвеждащите пазарни индекси - показва, че днес основните суровини като цяло са по-скъпи в реално изражение, отколкото през 2008 г., дори в щатски долари. Той е много по-висок за Европа или Африка. Това бързо наподобява суровинния шок от началото на 70-те години на миналия век.

В сряда сутринта петролът сорт Брент достигна исторически връх в евро и стерлинги. Но за разлика от последния петролен шок, този шок е разпространен във всички сектори на енергетиката. Европейските договори за природен газ за април достигнаха нов връх от 198 евро за MWh. Термичните въглища поскъпнаха със 75 % през този месец.

Корените на тази криза са сложни, но манипулирането на газопроводните потоци от страна на Путин обяснява голяма част от газовата криза от септември насам. Сега научаваме втория урок: какво означава да изхвърлиш от международната финансова и търговска система единствената в света суперсила с пълен спектър от суровини.

Дори не сме започнали да усещаме последствията за западната аерокосмическа и полупроводникова промишленост, ако Русия отвърне на удара, като използва своята власт над световната верига за доставки на титан, паладий и неон.

Това не означава, че Западът трябва да се отдръпне. Ние сме във война. Трябва да я спечелим.

Обикновено стоковите бумове се прекъсват, като предизвикват рецесии, с помощта на централните банки, склонни да реагират прекалено остро и да затягат коланите точно когато икономиката така или иначе се забавя.

Този епизод може да е различен. Не виждам как Западът може да продължи да купува петрол, газ или въглища от Русия, докато Кремъл пуска артилерия срещу цивилното население на Украйна - в Мариупол, Харков и Киев днес, а скоро и навсякъде другаде, ако се съди по това как Путин отхвърли призива на Еманюел Макрон за сдържаност.

Що се отнася до "AGS", пред очите ни са всички предпоставки за трайна продоволствена криза.

Един милиард от най-бедните хора в света ще огладнеят още повече благодарение на безумната авантюра на Путин, а някои ще умрат от глад. Следващата ни морална мисия е да им помогнем."

The Daily Telegraph, Лондон

+++  край на статията  +++

Като изключим отявлената антируска пропаганда, и опита на Запада да прехвърли вината за тази криза на Путин, статията съвсем ясно разкрива плановете на врага. Преди да обвинява Путин за хранителната криза, Запада трябва да отговори на следните въпроси:

- Путин ли накара американското правителство да задължава фермерите да унищожават продукцията си, под заплаха да не получат никакви субсидии ако се опитат да спасят нещо от нея?

- Путин ли измисли действащата в ЕС, и особено в Германия система за субсидии според която колкото по-малка част от наличната му земя обработва един фермер, толкова повече субсидии ще получи и обратно. И въпреки, че ЕС открито заявява за идваща хранителна криза, те отказват да премахнат тези безумни правила каращи фермерите да произвеждат по-малко и по-малко храна.

- Путин ли накара запада под фалшиви предлози за птичи грип и свински грип да избиват стотици хиляди животни и птици?

За хората имащи очи да виждат и уши да слушат е пределно ясно, че тази хранителна криза е планирана и съвсем изкуствено създавана. И въпроса е защо?

Отговора съвсем небрежно е даден в горната статия, а именно в следния ключов цитат:

Quote
"Недостигът на зърно вероятно ще бъде толкова изразен, че ще се наложи унищожаване на търсенето или въвеждане на купонна система (rationing)", се казва в доклада.

Много интересни "решения" се предлагат. Какво ще рече "унищожаване на търсенето (demand destruction)"? Как можеш да унищожиш търсенето на храна, когато хората са изгладнели? Единствения вариант е да унищожиш хората, които са гладни!

Твърде вероятно е да обявят евтанизиране на старите и болните, а може би и на инвалидите. Подобна философия са поддържали и нацистите. Всичко това напълно съвпада с целите за депопулация на сатанинското задкулисие.

И така след като унищожат търсенето от болните, старите, грохналите и сакатите, какво ще предложат на останалите?

Купонна система. Само, че не каква да е купонна система, а цифрова купонна система. Подобно на фалшивата пандемия, която имаше за цел въвеждането на цифровия сертификат, който пък от своя страна трябваше да започне да накара населението да започне да свиква че цифрова идентификация ще е необходима за да имат достъп до "нормалния живот".

Сега втората стъпка ще бъде тренират стадото да свиква с мисълта, че цифрово разпределени дажби ще са необходими ако искат да имат достъп до храна.

И както цифровите сертификати се даваха при определени условия поставени от правителството, така и достъпа до храна също в един момент ще бъде поставен под условие.

Оставям сами да се досетите какви може да бъдат подобни условия.

Следното видео, дава допълнителна информация за следващите стъпки, които са планирани. Но най-интересното е че разкривайки своите планове, сатанинския елит открехва истината за това, което ще  бъде и единствения възможен изходен път.

А за този изходен път ние говорим в този форум от 2008-а година насам в следните теми:

Бягайте от градовете.

Живот извън системата.

Какво е зависимост от систематаEz 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #19 on: March 09, 2022, 08:48:43 AM »
Имам чувството че искат всички народи да тръгнат срещу правителствата си както и започна да става и след това ще се почне осъществяването на плана за световно правителство или нещо подобно.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #20 on: March 09, 2022, 10:43:54 AM »
По важното е друго. Ние от години призоваваме в този форум християните да скъсат със своите зависимости от светската система. Това остана като глас в пустинята.

И какво се случи? Дявола използва тази зависимост да принуди много християни да се инжектират със сатанинския серум. Те направиха това с оправданието, че - нямат друг начин да изхранват семейството си. А защо толкова години игнорирахте предупреждението, че тази зависимост от света ще бъде използвана против вас? А и ако не сте попадали на форума да видите предупрежденията, къде ви е чуването на Святия Дух? Ако сте Божии, Бог няма ли да ви говори?

Ако трябва Бог дори ще ви преведе през страдание и болка за да отвори ушите ви и да чуете предупреждението. Преди повече от 10 години аз вече бях направил неадекватен опит да се махна от града без да осъзнавам, че това е повърхностно решаване на проблема. Без да разбирам че зависимостта от системата отива много по-дълбоко отколкото осъзнавах тогава. Затова Бог допусна да преживея тежък инцидент с частично осакатяващи последици и потенциална опасност за живота. Този инцидент ме накара да търся усърдно Бога да ми говори защо е допуснал това нещо спрямо мен и какво е онова, което Той иска да ми каже и за което моите уши не са били отворени.

Да, Бог е готов да ни причини болка и страдание за да ни отвори запушените уши. Сега аз считам това страдание за едно от най-скъпоценните събития в моя живот, защото благодарение на него аз успях да чуя какво Бог иска от мен, както и от всички останали християни които живеят в смъртоносната прегръдка на системата.

И тази прегръдка предстои да стане още по-смъртоносна. Когато умишлено счупят веригата на доставка на храна  стоки от първа необходимост, прекъснат интернета и електричеството. Какво ще прави градския човек?

Ще отиде послушно да си получи цифровата идентификация за да може да се реди на опашки за дневната дажба на храна спускана от "правителството". Ще се нареди като говедо за клане да си получава месечния "Безусловен базов доход" с който системата ще утвърди богоподобна власт над живота му.

Кога християните ще разберат, че доброволната зависимост е равна на поклонение. Защото никой не би поставил себе си в тотална зависимост от нещо в което не вярва, което не цени, и което не е високо издигнато в неговия мироглед. Ето защо зависимостта не е просто форма на поклонение, но тя определя същината на това на което се покланяме.

Поклонението не е да удариш чело в земята пред някого или нещо, както правят мюсюлманите. Нито да отидеш в църковно събрание и да пееш на някого там във въздуха "покланям ти се". Поклонението е съчетанието от твоите вярвания, упования, ценности, надежди, зависимости и желания. И тук не говорим за ония вярвания и ценности, на които човек служи само с устата си. А на ония които прозират от неговите генерални и ежедневни решения.

Защото ако един християнин с устата си твърди, че вярва, че тялото му е храм на Святия Дух, а след това за да запази градската си работа отива и инжектира същото това тяло със сатанински серум пълен с тъкани от убити бебета, генно модифициращи технологии, набор от тежки метали и коктейл от отрови - то тогава с тези си действия ЧИЙ ХРАМ той демонстрира че е? На Бога или на Мамона? На Христос или на Веелзевул?

Или ако с устата си изповядва, че Бог е негов изцелител и снабдител, а с действията търчи при светската система да го лекува и снабдява, то кой е неговия истински бог?

Ето защо никой да не се заблуждава, че тук става въпрос за нещо по-различно от поклонение. Чрез всичко което става - Бог изпитва човеците и най-вече християните да се изяви на кого наистина се покланят.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #21 on: March 09, 2022, 14:54:15 PM »
Да съгласен съм с теб зависимостите са много опасни повечето хора не осъзнават за какво иде реч.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #22 on: March 09, 2022, 15:04:14 PM »
Имам чувството че искат всички народи да тръгнат срещу правителствата си както и започна да става и след това ще се почне осъществяването на плана за световно правителство или нещо подобно.

Да народите трябва да се разгневят на техните правителства и да тръгнат срещу тях.

Това е идеята, това казаха, че искат да направят още в спуснатите конспирации преди 20+ години. Случващото се в последните 2 години ясно показва, че са готови да поемат управлението на света в свои ръце, затова и работят в тая посока. Като им е напълно ясно, че избраните и малка част от хората ще се отдъпнат и ще се опитат да се спасят чрез отделяне от системата. Поради което ще ни подготвят трудности ако може някой да се уплаши и да притичка при тях, макар и в последния момент.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

adi.iov

 • Новодошъл
 • *
 • Posts: 18
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #23 on: March 10, 2022, 21:20:08 PM »
https://www.youtube.com/watch?v=gn-HXhzZp4A Много актуално и практично свързано и с това ,което Watchman сигнализира
Almighty God, all was created by Your hand!

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #24 on: March 12, 2022, 11:20:56 AM »
По-долу ще цитирам текст, който е актуален по темата:

Какъв ще бъде трети етап?

По всяка вероятност трети етап на проекта «Инклузивен Капитализъм», ще стане изкуствено създаден Глад в световен мащаб.

Нюансът е следният: локална война в Украйна се води на малък участък, а глада се планира сериозен и глобален. По какъв начин конфликта ще повлияе на този процес, как ще се случи?

Отговорът всъщност е доста очевиден. Русия и Украйна са най-големите доставчици на зърно за региона на Близкия изток и Северна Африка.

Украинските и руски зърнени храни заемат приблизително 85% от зърнения баланс на такава страна, като Египет. Между другото, 105 милиона население.

Изпълнителният директор на Световната продоволствена програма (WFP) заяви, че половината от цялото зърно в страните от региона на Близкия изток и Северна Африка се закупува в Русия и Украйна.

Русия, попаднала под осакатяващи санкции, очевидно ще провали всички планове за реколта тази година, ще бъде проблематично да се осигури и извозване по време на бойкота от страна на най-големите транспортни превозвачи. Украйна, най-вероятно също няма да може да осигури доставки.

Не трябва да забравяме, че един от най-големите земеделски производители, Бразилия, в момента изпитва остър недостиг на торове, които преди това получаваше от Русия и чийто износ до юни е ограничен поради санкции.

В общи линии, това, че точно сега се проектира глад в огромен регион с население от около милиард души, е факт.

Русия и Украйна след прекратяване на бойните действия, също ще попаднат в рискова зона на глад, тоест по численост това са още 100-150 милиона души. Най-вероятно, до края на юни бойните действия ще приключат, или ще преминат в неактивна фаза.

По всичко личи, че тази война е договорена между Русия и финансовата олигархия и трябва да се протака дълго време. Ето защо Русия напредва бавно и атакува с малки сили (съпоставими със силите на Украйна).

Приблизително е ясно, че Световната организация по прехрана и земеделие (FAO) и Световната продоволствена програма (WFP) ще заемат мястото на Световната здравна организация (WHO), които ще координират мащаба на глада, тъй както WHO контролираше унищожаването на човечеството чрез «пандемията».

На дневен ред, очевидно е сключване на някакъв глобален хранителен пакт под егидата на WFP, при което няколко милиона души (или може би повече) ще трябва да умрат.

Паралелно с войната на Украйна в WHO продължава работа по ратифициране на глобално «Пандемично споразумение», което ще делегира значителни правомощия и националния суверенитет на страните в ръцете на тази структура.

Работата над документа трябва да приключи не по-късно от 1 август 2022 г. «Пандемичното споразумение» ще бъде готово през май 2024 г. Тогава медицинският фашизъм ще връхлети света с нова сила.

Както виждаме проекта «Инклузивен Капитализъм» с построяване на световна фашистко-комунистическа диктатура (да не се бърка комунизъм със социализъм) върви с пълен ход.

Източник:
Тони Георгиев Карамфилов
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #25 on: March 13, 2022, 23:07:38 PM »
Прилагам превод на още един цитат от StormCloudsGathering

"В рамките на първите икономически ответни мерки на Русия Путин реши да забрани износа на торове за неприятелски страни, но засега не прекъсва доставките на петрол и газ за Европа (оставя си възможност за бъдещи ответни мерки). Човек би си помислил, че Европейският съюз ще въздъхне с облекчение (тъй като 40% от техния газ идва от Русия), но не, тази седмица представители на Европейския съюз обявиха, че възнамеряват да намалят вноса на газ от Русия с 66% през тази година. Знаете ли, че природният газ съставлява 75-90 % от разходите за производство на азотни торове? Потърсете метода на Haber Bosch. Те нарочно създават продоволствена криза."
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #26 on: April 10, 2022, 15:18:15 PM »
Започва да става ясна още една от планираните стъпки. И досега беше ясно, че след ковида, който имаше ниска до нищожна смъртност се планира да се пусне много по-смъртоносна болест. И те вече открито говорят за нея, цитирам:

"СМАЙВАЩО: Бившият директор на CDC Робърт Редфийлд току-що заяви, че птичият грип ще се прехвърли върху хората и ще бъде изключително смъртоносен в предстоящата "Велика пандемия", за която C19 е просто подгряване."

Подробности в тази статия и това видео.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #27 on: April 11, 2022, 18:21:33 PM »
Относно развитието на плана за обезлюдяване на Земята, предлагам автоматичен превод на следната статия:

Върнън Коулман - "Фазата на изтребление" (десет факта)
by Vernon Coleman MD

"Голямото нулиране вече е страшно близо до плашещия завършек, от който всички се страхувахме. Вече живеем в едно потисническо, рестриктивно фалшиво-комунистическо общество, основано на цифров контрол, и бързо напредваме към пълна липса на индивидуалност и свобода.
 
 Всичко, което се случва през последните две години - измамата с ковида, измамата с нетната нула, санкциите срещу Русия, спорът за транссексуалните - е част от план, водещ света към най-голямата рецесия от 30-те години на миналия век насам.

Новият световен ред вече е тук. Ние живеем в него. И нещата ще станат много, много по-лоши през следващите месеци, защото сега вече сме във фазата на избиване на населението на Голямото нулиране.
"

Погледнете фактите.

Първо, ковидният удар. Правителството на Обединеното кралство най-сетне открито признава, че симптомите на ковида - преименуваният грип - са същите като при грип или настинка. Но заплахата от задължителна ваксинация не е отминала. И все пак правителството на Обединеното кралство публикува доклад, според който на напълно ваксинираните се дължат 92 % от всички смъртни случаи от ковид 19. Броят на смъртните случаи сред ваксинираните се увеличава, но сред неваксинираните намалява.

Тройно инжектираните са хората, които най-вероятно ще умрат. Изглежда, че те се заразяват със синдрома на придобитата имунна недостатъчност. Както беше предсказано преди година или повече, сега е доказано, че инжекциите оказват неблагоприятно въздействие върху имунната система, което прави инжектираните по-уязвими към инфекции и рак.

Данните в Канада показват, че вероятността тройно инжектираните да умрат от ковид е пет пъти по-голяма от тази на неинжектираните. Данните на CDC в САЩ показват, че тройните инжекции са причинили смъртта на 61 000 души на възраст между 25 и 44 години. Това е с 3000 души повече от броя на американците, загинали във Виетнамската война, и над десет пъти повече от загиналите в Украйна.

Експертите от застрахователната индустрия очакват 84% излишни смъртни случаи сред хората на хилядолетието. Германска застрахователна база данни за 11 милиона души показва огромно увеличение на заболяванията в резултат на инжекциите. Американските данни показват, че ковидовите инжекции са увеличили с 1 517 % броя на спонтанните аборти, ако са поставени по време на бременност. Всички данни са достъпни онлайн, но не очаквайте да ги видите на сайта на Би Би Си, който има толкова връзка с действителността, колкото и сюжетът на "Doctor WHO".

Купените и платени лекари в Обединеното кралство забогатяват, като инжектират отровата на петгодишни деца. В САЩ 800 000 деца на възраст от 5 до 11 години, на които е била поставена инжекция с ковид-19, е трябвало да пропуснат училище, след като са получили тежки странични ефекти. Имаше и смъртни случаи от инжекция, която не прави това, което се твърди, че прави.

Лекарите в Обединеното кралство получават допълнителни средства за кръвни изследвания, за да правят инжекции на деца. И, разбира се, сега, когато към масата на ваксините, които се поставят, е добавена и ковидовата инжекция за 5-годишни деца, те ще продължат да правят инжекции и ще добавят ковидовата инжекция към графика. Никой никога не си е направил труда да разбере как си взаимодействат тези ваксини и какви вреди нанасят на имунната система. Вижте книгата ми за ваксините - тя се нарича "Всеки, който ви казва, че ваксините са безопасни и ефективни, лъже". Всичко в нея е абсолютно точно и никой няма да обсъжда страшното съдържание. Разбира се, книгата и аз сме забранени от Би Би Си - и от останалите водещи медии.

Един депутат, който се осмели да се изправи в Камарата на общините и да спомене вредата от ваксините, беше разгонен по-бързо, отколкото ако беше казал, че мястото на жената е вкъщи, да топли чехлите на мъжа си. Същото нещо се случи и в Америка. Всеки по света, който цитира данни на собственото си правителство, бива заклеймяван като теоретик на конспирацията и антиваксър. Нападателните статии се пишат от наивни и невежи журналисти, които не знаят нищо и които никога не смеят да обсъждат своето невежество.

Световната здравна организация предлага нов пандемичен договор, който ще ѝ даде правомощия да принуждава държавите и техните граждани да правят каквото им се каже. Това е началото на световно правителство. Ще последват програми за задължителна ваксинация. А ваксините, които се разпространяват сами, са на път да се появят.

Китай е затворил почти всичко в абсурдната вяра, че може да изкорени трайно пребоядисания грип. Никой не може да бъде толкова глупав, че да повярва в това. Всичко това е част от разрушението, което ще им позволи да завършат Голямото пренастройване. Китай е жизненоважна част от световната верига за доставки. Сбогом на това.

И тогава, разбира се, има "дълъг ковид". Това е една от основните причини вече нищо да не се прави. Преди месец или два в Обединеното кралство имаше над един милион души, които не бяха на работа с дълъг ковид - две трети от тях бяха на работа повече от една година. Сега броят им бързо наближава два милиона. Доказателствата обаче показват, че дългият ковид е психологическо заболяване, а не физически проблем. То е комбинация от хипохондрия и злонамереност, но се насърчава усилено от правителствата, защото е отличен начин за унищожаване на икономиките по света. Странно е, че дългият ковид изглежда рядко срещан сред самостоятелно заетите лица, но често срещан сред държавните служители и служителите в общинските съвети. Обзалагам се, че е най-разпространен сред идиотите, които са били набедени.

Запомнете: изследванията доказват, че дългият ковид не е физическо заболяване - това е психологически проблем. Правителствата създадоха и насърчиха дългия ковид, защото това е чудесен начин да се подкопае икономиката и да се предизвика все по-дълбока рецесия. Това е и добър начин да се прикрият щетите, нанесени от токсичните ковидни инжекции. Парадоксално е, че популяризирането на дългия ковид насърчава повече хора да се инжектират, тъй като, странно, те вярват, че инжекциите ще ги спрат да се заразяват с дълъг ковид. Политиците, журналистите и самозваните проверители на фактите не се занимават с точни изследвания, когато това е неудобно - а в днешно време винаги е така.

Второ, разгледайте измамата за глобалното затопляне. Единственото топло нещо в тази глупост е горещият въздух, произвеждан от псевдоучени, криворазбрани политици и изкривени журналисти. Подобно на ковида, глобалното затопляне се основава на още една фалшива наука - която политиците и журналистите не искат да обсъждат публично. Тези, които прокарват фалшификацията, знаят, че нямат никаква научна обосновка на абсурдните си твърдения - глобалното затопляне ни води към абсурда на нетната нула и към милиарди смъртни случаи. Между другото, измамата с рециклирането никога не е била нещо повече от упражнение по принудително спазване на правилата. Винаги съм отказвал да играя играта с рециклирането - точно както не плащам лицензионната такса на Би Би Си.

Измамата с глобалното затопляне им дава възможност да се отърват от изкопаемите горива и да ги заменят с водород, който се произвежда с помощта на изкопаеми горива; да се отърват от бензиновите и дизеловите автомобили и да ги заменят с електрически автомобили, които са по-лоши за околната среда и които използват електричество, създадено с нефт и газ, и дървета, нарязани на пелети, внесени и изгорени вместо въглища. И това им дава повод да принудят 15 милиона собственици на жилища в Обединеното кралство да направят толкова мащабни и съсипващо скъпи промени в домовете си, че единственото практично решение ще бъде да съборят напълно добри, солидни жилища. Бездомните ще бъдат принудени да се настанят в нови, малки картонени жилища в одобрените градски центрове. Не ми вярвате? Проверете. Всичко това се случва. И всеки нов апартамент е снабден с интелигентен електромер. Ако нямате монтиран интелигентен електромер, трябва да плащате най-високите цени за електроенергия. Повярвайте ми, това вече се случва.

Трето, войната в Украйна.

Войната беше предизвикана грубо от НАТО, а светът надлежно въведе напълно абсурдни санкции срещу Русия и тези санкции умишлено и предвидимо разрушиха икономиките навсякъде, повишиха цените на петрола, газа и храните и създадоха недостиг, който ще доведе до смъртта на стотици милиони хора в Африка и Азия. Ако това не е геноцид, трябва да му намерим нова дума. Цените на торовете се увеличиха четирикратно за нула време и сега са на най-високото си ниво в историята. Африка разчита на Русия за 70 % от торовете си, така че политиците, които въведоха тези санкции, ще убият хиляда пъти повече хора от Путин...

Четвърто, унищожаването на икономиката чрез санкциите, абсурдния "дълъг ковид", смъртоносните джебчии, огромните дългове, натрупани в резултат на многомилиардните измами с ковид и безсмислието на измамата с глобалното затопляне, ще доведе до огромна световна рецесия - много по-голяма от рецесията през 30-те години на миналия век. Фестивалът на ковидовите ваксини, проведен в Лондон, струва 500 лири за всяка поставена инжекция. Какво неприлично прахосване на пари. Дори Световната банка, една лоша организация, предупреди, че войната и санкциите в Украйна ще забавят растежа и ще увеличат бедността. Никой в правителството или медиите не се интересува от това.

Разбира се, всичко това е умишлено. Милиони хора ще загубят работата си и никога повече няма да работят. Само през миналата година 17 000 магазина от веригата във Великобритания затвориха и никога няма да отворят отново. Схемата за основен доход, която вече се изпробва в Уелс, ще се разпространи, а средната и работническата класа ще изчезнат, за да бъдат заменени от армии от забравени и поставени търтеи. Световната търговия и глобализацията скоро ще останат в миналото. Обединеното кралство ще пострада повече от повечето страни.

И благодарение на онзи гадняр Трюдо в Канада спестяванията ви не са в безопасност. Думата "дестилация" вече е на мода. Тя означава, че правителството има право да открадне активите ви и да закрие банковата ви сметка, ако се осмелите да говорите и споделяте истината.

Пето, изчезването на парите в брой се ускорява. Друго съвпадение? Малко вероятно. Благодарение на ентусиазма на малоумните колаборационисти, които все още носят глупавите си маски, вече има все по-малко магазини, които приемат пари в брой. Почти невъзможно е да си купиш бензин или дизел, без да използваш пластмаса. Колаборационистите обичат своите малки карти, защото не виждат докъде води това. И както предупредих миналата година, Английската централна банка въвежда своя версия на биткойн.

Но тази е специална. Всичко това е част от света на дигиталните валути и дигиталните идентификатори, които ни налагат. Те ще поправят фалшивата валута така, че да не можете да я използвате, за да си купувате алкохол, ако сте алкохолик, да не можете да си купувате шоколад, ако сте с наднормено тегло, да няма бързи коли или състезателни мотори за никого и да не можете да си купите нищо, ако ви смятат за лош човек. А и цифровата валута ще ви улесни много в плащането на всичките ви данъци и задължения за комунални услуги, защото те просто ще си вземат от сметката ви  каквото си поискат.

Шесто, вижте какво се е случило със здравеопазването. Бюрократите, които контролират здравеопазването, сякаш са негови собственици, са водени от омраза и презрение към нас. В здравната служба в Обединеното кралство има повече бюрократи, отколкото медицински сестри и легла. Повечето от тях имат скъпи частни здравни застраховки...

Седмо, погледнете образованието. Нивата на грамотност и математическа грамотност сред тийнейджърите са рекордно ниски. Повечето завършващи училище не могат да събират суми без калкулатор и не могат да четат или пишат свободно на собствения си език. Честотата на психичните проблеми сред децата от всички възрасти също е рекордно висока. Ако смятате, че всичко това е съвпадение, продължавайте да си взимате таблетките. Училищните учители и техните профсъюзи съдействаха за унищожаването на националната образователна система, като затваряха ненужно училища и настояваха децата да бъдат увреждани със смъртоносни и безполезни маски. Рекорден брой деца в момента са насочени за лечение на сериозни психични проблеми. Ако имат късмет, може би ще получат час за преглед след 10 или 15 години. И се надявам да не си мислите, че се шегувам. В официален доклад на OFSTED се разкрива как политиката на covid-19 е съсипала живота на децата и е попречила на тяхното развитие. Учители, лекари, социални работници и политици трябва да бъдат арестувани. Но никой няма да бъде наказан. Сега живеем по правилата на Шваб.

Осмо, може би сте си помислили, че църквите биха могли да осигурят някаква утеха. Нито частица от него. И Кентърбърийският архиепископ, и папата се нуждаят от разжалване и затваряне. Те са предали хората, за които би трябвало да се грижат. Затварянето на църквите и премахването на духовната утеха в момент, когато хората най-много се нуждаеха от нея, беше не просто ненужно и страхливо - според мен то беше зло. Изчезването на традиционната религия, разбира се, беше част от плана. Проверете. Вижте плановете на ООН за Chrislam (сатанинска смесица между християнство и ислям предназначена да ликвидира и двете).

Девето, увеличаването на имиграцията е част от общия план за хомогенизиране на културите и унищожаване на националните идентичности.

Десето, онези, които смятат, че спорът за транссексуалните е изолиран проблем, все още не са се събудили правилно. Объркването е навсякъде, но е ясно, че женският спорт няма никакво бъдеще. Не ме интересува какво може да е казал Джонсън - транссексуалните спортисти са бъдещето, защото това е бъдещето, което конспираторите са избрали за нас. Вижте го. Междувременно всички страдат. Основният принцип на метавселената е, че хората могат да избират кои искат да бъдат. Всичко това е част от Голямото нулиране: унищожаване на семействата и традиционните права и свободи. Трансджендър колоездач беше тормозен и демонизиран и му беше отказано разрешение да участва в състезание, въпреки че беше представил медицински доказателства, че има право на това. Жените, които се борят за обучение основано на разделяне на половете, водят загубена битка. Единствената им надежда е да се превърнат в дискредитирани теоретици на конспирацията, присъединете се към нас и се борете с конспираторите...

И накрая, въпреки че понякога може да ви се струва, че сте сами, моля, не забравяйте, че НЕ сте сами. Все повече хора се събуждат и след като се събудят, не заспиват отново.

Ако искаме да спечелим тази война, то трябва да се борим упорито, решително, със страст и с истината.

Не вярвайте на правителството, избягвайте средствата за масова информация и се борете с лъжите.

vernoncoleman.org
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #28 on: April 11, 2022, 20:24:56 PM »
Не виждам никъде нещо което е от Бога в тази статия или каквото е това.Този който я писал дали има понятие какво мисли Господ по тия въпроси.
Това са планове на сатанистите и какво е разрешил Бог или по точно какво ще разреши Бог да се случи е друг въпрос.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #29 on: April 11, 2022, 21:59:56 PM »
Ако ти знаеш по-добре, кое е от Бога и кое не е, напиши ти една статия която е "от Бога". Или ако не можеш да го направиш, бъди благодарен за информацията, която ти се предоставя даром. Изпитвай всичко и дръж доброто.

Апостол Павел знаеше замислите на сатана, и използваше това знание за да му се противопостави:

2Кор. 2:11  да не би сатана да използува случая против нас; защото ние знаем неговите замисли.

Въпроса не е в това, какво Бог ще позволи и какво не, защото Бог има нужда от ходатаи, които да застанат в пролома:

Ез. 22:29  Людете на тая земя прибягваха до притеснение и грабеха насилствено, да! угнетяваха сиромаха и немощния, и притесняваха чужденеца неправедно.
Ез. 22:30  И като потърсих между тях мъж, който би застанал в пролома пред Мене заради страната, та да я не разоря, не намерих.
Ез. 22:31  Затова, излях негодуванието Си върху тях, довърших ги с огнения Си гняв, и възвърнах върху главите им техните постъпки, казва Господ Йехова.


Именно ходатаите трябва да застанат в пролома за да отклонят Божия гняв, за да спрат кроежите на нечестивите. Но ако християните нехаят и си мислят, че нещата ще се случат от само себе си, защото "Бог си знае работата" - то тогава гнева ще дойде в пълна сила, без милост и без смекчаване.

Но ако ходатаи няма, или ако си нямат идея какво се случва, то няма и да има ходатайство, няма да има и избавление.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.