Author Topic: Маркират хората при вадене на биометрични документи  (Read 5277 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 192
Здравейте!
Тази седмица, в която почти всички хапват, пийват и празнуват в моят дом постехме и се молехме и ето какво ни разкри Бог.
Оказва се, че вече нанасят татуировки на хората при ваденето на биометрични документи.
Тази жена разказва как като влязла за снимката, усетила, че нещо не е наред, много се притеснила и след като и правят снимката, челото ѝ се втвърдява, появвява се червен квадрат, боли я и болките стават все по-големи.

https://www.youtube.com/watch?v=a1J2bUohUZI

Тук може да се види как на работа хората се идентифицират с челата си:

https://www.youtube.com/watch?v=LtOPnhTRNu8

Това предполагам, че е на летище:
https://www.youtube.com/watch?v=3-IphAUzrTo

Ето и разказ на един програмист:

Здравейте! Снимам това видео за да ви предупредя, защото “предупреден, значи, въоръжен“. И аз като вас съм гражданин на Руската Федерация. Получих више образование, инженер програмист, отслужих военната служба и останах да служа, по договор, в Москва. После ме поканиха в полицията, поради вишето ми образование. Аз се съгласих, напуснах Москва и отидох в родния си град. При постъпването в полицията разбрах, че трябва да получа електронна (лична) карта, и затова трябва да дам биометрични данни, на американско оборудване. Поинтересувах се, какво е това оборудване, а в интернет всичко е написано, - т.н. Патент – Хийтър. По телевизията показваха, как са докарали това оборудване, и че и международните паспорти, също ги правят с това американско оборудване. Аз, естествено, започнах да ровя и разбрах, че при снемането на биометричните данни, ви се нанася лазерна маркировка. Това също не е тайна. Четох документите, всичко го има официално в интернет. Това се прави, та при загубване на електронната карта /а хартиени документи няма да има/, по номера ви, на челото или ръката, с американското оборудване, да може да ви разпознаят. А този номер, който ви се нанася, е адресът на всичките вашите данни и цялата налична информация за вас, в централната база данни. Така вие никак няма да можете да излъжете тази система.

А защо, за установяване на личността, не използват данните от ретината на окото или пръстовите отпечатъци? Защото на компютъра ще му трябва месец, за да намери вашите данни в световната база данни, а по номера, ще ви открият за минути. Като в концлагерите (и в затворите, също), всичко е по номера.

Какво представлява електронният документ? Те постоянно му променят названието. Първото название беше УЕК (Универсална Електронна Карта), после започнаха да я наричат ПЕК (Персонална Електронна Карта), ID карта (Идентификационна Карта), мултипаспорт, карта на жителя, или социална карта от платежната система. С други думи, това е карта, с която можете всичко да плащате /или да получавате/, и да ползвате всичките социални услуги, да плащате транспорта, наемите, тока, телефоните, интернат и т.н.

Първоначално могат да внедрят Елактронната Карта, само в сферата на платежната система, и така ще ви принудят да я вземете. Тя ще е, като Виза-Мастеркарт, а после ще привържат към нея, и всичките държавни услуги. Биометричните данни може и да не ви снемат при издаването на картата, а след това, по явен ли завоалиран начин, т.е с измама.

Естествено, аз ви съветвам да не приемате тези карти, и лично аз, се отказах, да стана офицер в полицията. Ако даде Бог, скоро ще отида в далечно село, където няма газ и ток, ни данъци, нищо, а само печка. Това разбира се е трудно, но е по-добре, отколкото да попадна в ада. Аз съм вярващ, човек, вярвам в Господа Иисуса Христа, чел съм Библията и там е написано, за знака или печата, който ще поставят: „На всички, малки и големи, свободни и роби, богати и бедни...“ и възниква въпроса: за робите е ясно, тях никой няма и да ги пита, а останалите, как ще се съгласят, да бъдат номерирани, като добитък, като в концлагер, като в някакво гето?

Значи, въпросът е интересен и открит. Но ако се има предвид, че на никого няма да кажат, за нанасянето на тези маркировки, с лазер, то, всичко става ясно. Ни на богатите, ни на свободните, няма да кажат, като пставят тези маркировки. Тогава всичко става ясно, Библията не лъже! Вторият въпрос е, че без този знак, няма да може, ни да се купува, ни да се продава, т.е. няма да има налични пари. Така, написаното в Откровението на свети Апостол Йоан Богослов, в общи линии съответства на електронната карта.

Получите ли тази карта, няма да имате пари в наличност, всико за вас ще се подслушва и ще се контролира, къде, какво сте купили и похарчили.

Исках да предупредя, защото, просто, ми е жал за хората. Това те го знаят, то не е секретна информация, а просто, не се насочва вниманието на хората, към тези неща.

Този клип се разпространява, ако не го забранят на Ютюб. Сваляйте го и го разпространявайте, на своите канали.

Благодаря на всички. Да ви спаси Господ Иисус Христос и Светата Троица! Амин.

 

https://www.youtube.com/watch?v=it3JMdzWf44

Кой да предположи, че това ще се прави в тайно? Лукавият е наистина много коварен.
Мак, благодаря за загрижеността, на линия съм :)


Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Аз имам един въпрос към всякакви "пророчества", "изпълнения на пророчества" и други такива за последните дни: Ако приемем, че това е така, то трябва и други неща, които са свързани с подобни работи да са вече изпълнени.

В Библията четем, че когато има маркиране на челото и дясната ръка (тук за дясна ръка нищо не се говори) ще бъде принуждаващо, без него никой не може да купува и продава, и който не се съгласи ще му режат главата. Пише също, че това няма да стане преди беззаконието да достигне своя връх. След като достигне своя връх ще се появи човек, който е наречен антихрист. Той ще се появи в мирно време и други големи царе ще предадат доброволно властта си на него.

Има и още много други белези, които няма да споменавам, защото тези са достатъчни. Не виждам тези да са изпълнени, за да се твърди, че това бил "белегът на звяра". Това дали го правят или не не е от значение, защото пише, че който има белега няма никога да може да се върне към правдата, но е обречен. Ако утре хванат някой праведник и насилствено му сложат лазерно номерче, Бог ще го отхвърли ли заради това? Пише, че никой, който има белега, няма да се избави. Никой. Затова и няма да бъде насилствено, нито ще може някой да сложи принудително белег на праведен човек.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Нели

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 203
Tihomir, искаш да кажеш, че това е фалшив "белег на звяра", който създават умишлено с цел да заблудят онези, които внимават да се опазят от него?

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Това не е белегът на звяра, защото останалите от пророчествата не са изпълнени, нито е нещо, което може да се избегне ако насилствено опитват да го приложат, като говоря за това да те завържат и да те дамгосат. Също така пише, че белегът ще бъде за "малки и големи", а тези документи са основно за "големите", докато малките могат да намерят монета на пътя и да отидат да си купят семки за чоплене.

Белегът ще е нещо като това да имаш кола, за която ти трябва тапия, че си ходил на училище, но никой няма да те сложи зад волана насила, а ти може да искаш да имаш кола и затова да тръгнеш по училища или да си оставиш децата. Ето в тази насока ще е белегът. Хората ще смятат, че няма да могат да живеят без пари и ще трябва да бъдат дамгосани.

Това не означава, че всеки трябва да се подлага на животинско жигосване, тестване на чип под кожата и други такива неща, които не са белега, но не са нормални.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Нели

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 203
Тогава можем да очакваме множество фалшиви белези?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Ще има не само фалшив белег, но и фалшив Антихрист, за да може после истинския Антихрист да мине за Христос.

Писанието е пределно ясно, че целта на Антихриста е да измами ако е възможно и избраните. А избраните не могат да бъдат измамени от власти, които са открито за гей бракове, открито атеистични и открито искат да разрушат семейството.

Напротив, истинския Антихрист (анти означава на първо място ВМЕСТО и едва на второ място ПРОТИВ) ще се представи като завръщащия се на земята Христос, който идва да унищожи нечестивите, да установи Божието царство на земята и да реабилитира християните.

Затова сега се прави този натиск срещу християните от левичари, либерали, ислямисти, гейове и прочие антихристки учения, за да се създаде напрежение, страх, объркване, и когато това бреме се премахне "чудоворно" целта е християните да въздъхнат и приемат това за Божие избавление, а то точно тогава ще дойде измамата.

Нещо като измамата с Тръмп. Наистина Хилари е демонична вещица, но Тръмп е много по-близко до това, което ще бъде антихриста от такива като Хилари и Обама. Защото той идва в Божието име, дава свободи на християните, и им дава отдих от левичарските и либерастките безумия. И точно в това е истинското коварство.

Горните видеа са за повърхностни хора и плитки християни, които нямат дълбочина във вярата и в Божиите неща и се плъзгат по такива повърхностни работи. В онова видео дето им "сканират" челата всъщност ги проверяват с термометър за висока температура по време на грипна епидемия в Китай. Вижда се ясно, че всички са с маски.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Имало е и преди, и пак ще има. Баркодовете бяха "белега на звяра" по едно време. Сега отмина модата им.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Най-малкото според Писанието белега на звяра може да се приеме само ДОБРОВОЛНО и чрез съзнателен избор на човека, защото иначе няма как човек да носи отговорност за това.

Отделно идеята за "лазерна маркировка" на кожата е смехотворна, защото епидермиса на кожата се обновява постоянно и такава "маркировка" ще изчезне сама за нула време. Затова татуировките например, не се рисуват повърхностно върху кожата, а с игли се вкарва мастило в дълбочина под слоя на епидермиса, за да бъде трайна татуировката. Също така аз досега не съм видял невидима лазерна маркировка. Лазера работи чрез прегаряне на материала.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

7ivan

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 146
Не правиш ли съзнателен избор като отиваш в магазина и купуваш, и си плащаш мълчаливо данъците? Не значи ли това че си съгласен с тая система? Като отидеш на банкомата и теглиш пари: откъде ги вземаш? От системата!!! Като отиваш на бензиностанцията на кой плащаш? На системата!!! Тя има правото да те маркира - ти ти съгласен с нейните действия и я обичаш! Защо? Защото я търсиш всеки ден!

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Quote
Не правиш ли съзнателен избор като отиваш в магазина и купуваш, и си плащаш мълчаливо данъците?

Към настоящия момент купуването от магазина не изисква компромис със съвестта. Ти също купуваш. Или не?

Quote
Не значи ли това че си съгласен с тая система?

Това, което значи е че си поставен в ситуация да нямаш друг избор, а не че си съгласен със системата. В пазаруването няма грях, проблема е че системата иска да използва пазаруването като средство за манипулация, увреждане и контрол. А не в самото пазаруване като такова. Обмяната на блага между хората е добро нещо.

Quote
Като отидеш на банкомата и теглиш пари: откъде ги вземаш? От системата!!!

Ти като написа това съобщение, не влезе ли в Интернет за да го напишеш? Откъде взе Интернет, не е ли от системата? Съгрешаваш ли тогава че влизаш в системата за пишеш съобщения?

Quote
Тя има правото да те маркира - ти ти съгласен с нейните действия и я обичаш! Защо? Защото я търсиш всеки ден!

Системата няма никакви права, освен ония, които придобива на договорни начала. Да измамиш някого възползвайки се от положението му на слабост не е право. Нарича се изнудване и експлоатация. Това, че пазаруваш не дава право на който и да било да те следи или да те маркира. Точно затова врага иска да направи пазаруването невъзможно освен чрез компромис със съвестта.

Мъдростта се състои в това да изместим ресурсите си за живот извън системата. В продължение на целия си живот ние сме трупали ресурси и сме съграждали живота си върху системата. Сега тези ресурси трябва да се извадят по най-бърз начин. Подобно на обмяната на валута, която предстои да рухне всеки момент с друга стабилна валута. Ето такъв трансфер на нашите жизнени ресурси ние трябва да направим от системата към несистемни решения. Но самия акт на конвертиране изисква някаква работа със системата, за да можеш да извадиш ресурсите си от нея и да ги прехвърлиш върху здрава основа.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

7ivan

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 146
Това, което значи е че си поставен в ситуация да нямаш друг избор, а не че си съгласен със системата.

Избор има, но първо системата трябва да бъде изхвърлена от главите ни. Тя налага догмата че няма друг избор. Човекът е религиозно същество. Той има нужда да се покланя на някой или на нещо. В случая със системата: първото нещо в което човека грещи е че и ВЯРВА. Първо трябва да спре да й вярва, да разбере че всияко което тя прави и твърди е лъжа. Много пъти съм стигал до извода че ако правя нещо което не е по системните правила почти винаги се оказва че е Божията воля.
Така е и с несистемните практики. Ти сам знаеш че съществуват такива. Просто трябва да се спре да се мисли системно(по логиката на системата) и ще се намерят решения. Но за да има по-добър успех трябва да се изоставят и мързела, егоизма и гордостта. На тези 3те се крепи успеха на системата.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3396
Избор има, но той не е незабавен. Този избор води до процес на излизане. Няма незабавно излизане, както няма и незабавно влизане. Селото и селския поминък са разрушени. Първо трябва да се възстановят. Селските общности са разрушени, трябва да се възстановят. Християнските общности са разрушени, трябва да се възстановят.

Всички тия неща не стават за един ден. Аз нямам никаква вяра на системата за нищо. Искам да живея от Божиите ресурси, но най-големия Божий ресурс това са другите хора. И без хора действащи целенасочено заедно - пълно излизане от системата няма и не може да има. Освен ако не решим да влезем в дън гори тилилейски. Най-добре някъде в тайгата. Там има хора живяли 40-50 години без да видят жив човек. Не съм убеден обаче, че това е към което ни призовава Бог.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

7ivan

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 146
Сега тези ресурси трябва да се извадят по най-бърз начин.
Избор има, но той не е незабавен. Този избор води до процес на излизане. Няма незабавно излизане, както няма и незабавно влизане. Селото и селския поминък са разрушени. Първо трябва да се възстановят. Селските общности са разрушени, трябва да се възстановят. Християнските общности са разрушени, трябва да се възстановят.

Всички тия неща не стават за един ден.
Как се съчетават 'незабавното изваждане на ресурсите от системата' и 'бавното възстановяване на неща, без които една християнска общност може - без селски поминък и селски общности. По-добре не се надявай на тях и не ги чакай да се възстановят. Първо това няма повече да стане никога и второ: не е добре на вярващия да търси помощ от невярващи. Дори и да получи нещо той трябва да заплати за нея с вярата си.

7ivan

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 146
Как се съчетават 'незабавното изваждане на ресурсите от системата' и 'бавното възстановяване на неща, без които една християнска общност може - без селски поминък и селски общности. По-добре не се надявай на тях и не ги чакай да се възстановят. Първо това няма повече да стане никога и второ: не е добре на вярващия да търси помощ от невярващи. Дори и да получи нещо той трябва да заплати за нея с вярата си.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Давид помощ от Хирам ли ползва или от евреин? Кой беше Хирам?

Камъните в Соломоновия храм от евреите ли бяха изсечени или от езичниците? Езичниците направиха строителните блокове за храма. Езичниците имаха ли право да влизат в храма? Не. Платено ли им беше за работата, обаче? Да. Евреите винаги ли уповаваха на езичниците за всяко нещо, което строяха или имаха? Не. Просто този случай беше такъв.

Примерът на Писанията ли да следваме или твоите заръки?

И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?