Братско общение в тревожни времена

Дискусии върху Библейски и духовни въпроси => Последни времена => Topic started by: Ученик на Исус on January 01, 2018, 02:03:25 AM

Title: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Ученик на Исус on January 01, 2018, 02:03:25 AM
Здравейте!
Тази седмица, в която почти всички хапват, пийват и празнуват в моят дом постехме и се молехме и ето какво ни разкри Бог.
Оказва се, че вече нанасят татуировки на хората при ваденето на биометрични документи.
Тази жена разказва как като влязла за снимката, усетила, че нещо не е наред, много се притеснила и след като и правят снимката, челото ѝ се втвърдява, появвява се червен квадрат, боли я и болките стават все по-големи.

https://www.youtube.com/watch?v=a1J2bUohUZI

Тук може да се види как на работа хората се идентифицират с челата си:

https://www.youtube.com/watch?v=LtOPnhTRNu8

Това предполагам, че е на летище:
https://www.youtube.com/watch?v=3-IphAUzrTo

Ето и разказ на един програмист:

Здравейте! Снимам това видео за да ви предупредя, защото “предупреден, значи, въоръжен“. И аз като вас съм гражданин на Руската Федерация. Получих више образование, инженер програмист, отслужих военната служба и останах да служа, по договор, в Москва. После ме поканиха в полицията, поради вишето ми образование. Аз се съгласих, напуснах Москва и отидох в родния си град. При постъпването в полицията разбрах, че трябва да получа електронна (лична) карта, и затова трябва да дам биометрични данни, на американско оборудване. Поинтересувах се, какво е това оборудване, а в интернет всичко е написано, - т.н. Патент – Хийтър. По телевизията показваха, как са докарали това оборудване, и че и международните паспорти, също ги правят с това американско оборудване. Аз, естествено, започнах да ровя и разбрах, че при снемането на биометричните данни, ви се нанася лазерна маркировка. Това също не е тайна. Четох документите, всичко го има официално в интернет. Това се прави, та при загубване на електронната карта /а хартиени документи няма да има/, по номера ви, на челото или ръката, с американското оборудване, да може да ви разпознаят. А този номер, който ви се нанася, е адресът на всичките вашите данни и цялата налична информация за вас, в централната база данни. Така вие никак няма да можете да излъжете тази система.

А защо, за установяване на личността, не използват данните от ретината на окото или пръстовите отпечатъци? Защото на компютъра ще му трябва месец, за да намери вашите данни в световната база данни, а по номера, ще ви открият за минути. Като в концлагерите (и в затворите, също), всичко е по номера.

Какво представлява електронният документ? Те постоянно му променят названието. Първото название беше УЕК (Универсална Електронна Карта), после започнаха да я наричат ПЕК (Персонална Електронна Карта), ID карта (Идентификационна Карта), мултипаспорт, карта на жителя, или социална карта от платежната система. С други думи, това е карта, с която можете всичко да плащате /или да получавате/, и да ползвате всичките социални услуги, да плащате транспорта, наемите, тока, телефоните, интернат и т.н.

Първоначално могат да внедрят Елактронната Карта, само в сферата на платежната система, и така ще ви принудят да я вземете. Тя ще е, като Виза-Мастеркарт, а после ще привържат към нея, и всичките държавни услуги. Биометричните данни може и да не ви снемат при издаването на картата, а след това, по явен ли завоалиран начин, т.е с измама.

Естествено, аз ви съветвам да не приемате тези карти, и лично аз, се отказах, да стана офицер в полицията. Ако даде Бог, скоро ще отида в далечно село, където няма газ и ток, ни данъци, нищо, а само печка. Това разбира се е трудно, но е по-добре, отколкото да попадна в ада. Аз съм вярващ, човек, вярвам в Господа Иисуса Христа, чел съм Библията и там е написано, за знака или печата, който ще поставят: „На всички, малки и големи, свободни и роби, богати и бедни...“ и възниква въпроса: за робите е ясно, тях никой няма и да ги пита, а останалите, как ще се съгласят, да бъдат номерирани, като добитък, като в концлагер, като в някакво гето?

Значи, въпросът е интересен и открит. Но ако се има предвид, че на никого няма да кажат, за нанасянето на тези маркировки, с лазер, то, всичко става ясно. Ни на богатите, ни на свободните, няма да кажат, като пставят тези маркировки. Тогава всичко става ясно, Библията не лъже! Вторият въпрос е, че без този знак, няма да може, ни да се купува, ни да се продава, т.е. няма да има налични пари. Така, написаното в Откровението на свети Апостол Йоан Богослов, в общи линии съответства на електронната карта.

Получите ли тази карта, няма да имате пари в наличност, всико за вас ще се подслушва и ще се контролира, къде, какво сте купили и похарчили.

Исках да предупредя, защото, просто, ми е жал за хората. Това те го знаят, то не е секретна информация, а просто, не се насочва вниманието на хората, към тези неща.

Този клип се разпространява, ако не го забранят на Ютюб. Сваляйте го и го разпространявайте, на своите канали.

Благодаря на всички. Да ви спаси Господ Иисус Христос и Светата Троица! Амин.

 

https://www.youtube.com/watch?v=it3JMdzWf44

Кой да предположи, че това ще се прави в тайно? Лукавият е наистина много коварен.
Мак, благодаря за загрижеността, на линия съм :)

Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Tihomir on January 01, 2018, 11:38:21 AM
Аз имам един въпрос към всякакви "пророчества", "изпълнения на пророчества" и други такива за последните дни: Ако приемем, че това е така, то трябва и други неща, които са свързани с подобни работи да са вече изпълнени.

В Библията четем, че когато има маркиране на челото и дясната ръка (тук за дясна ръка нищо не се говори) ще бъде принуждаващо, без него никой не може да купува и продава, и който не се съгласи ще му режат главата. Пише също, че това няма да стане преди беззаконието да достигне своя връх. След като достигне своя връх ще се появи човек, който е наречен антихрист. Той ще се появи в мирно време и други големи царе ще предадат доброволно властта си на него.

Има и още много други белези, които няма да споменавам, защото тези са достатъчни. Не виждам тези да са изпълнени, за да се твърди, че това бил "белегът на звяра". Това дали го правят или не не е от значение, защото пише, че който има белега няма никога да може да се върне към правдата, но е обречен. Ако утре хванат някой праведник и насилствено му сложат лазерно номерче, Бог ще го отхвърли ли заради това? Пише, че никой, който има белега, няма да се избави. Никой. Затова и няма да бъде насилствено, нито ще може някой да сложи принудително белег на праведен човек.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Нели on January 01, 2018, 12:05:56 PM
Tihomir, искаш да кажеш, че това е фалшив "белег на звяра", който създават умишлено с цел да заблудят онези, които внимават да се опазят от него?
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Tihomir on January 01, 2018, 12:20:25 PM
Това не е белегът на звяра, защото останалите от пророчествата не са изпълнени, нито е нещо, което може да се избегне ако насилствено опитват да го приложат, като говоря за това да те завържат и да те дамгосат. Също така пише, че белегът ще бъде за "малки и големи", а тези документи са основно за "големите", докато малките могат да намерят монета на пътя и да отидат да си купят семки за чоплене.

Белегът ще е нещо като това да имаш кола, за която ти трябва тапия, че си ходил на училище, но никой няма да те сложи зад волана насила, а ти може да искаш да имаш кола и затова да тръгнеш по училища или да си оставиш децата. Ето в тази насока ще е белегът. Хората ще смятат, че няма да могат да живеят без пари и ще трябва да бъдат дамгосани.

Това не означава, че всеки трябва да се подлага на животинско жигосване, тестване на чип под кожата и други такива неща, които не са белега, но не са нормални.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Нели on January 01, 2018, 12:23:46 PM
Тогава можем да очакваме множество фалшиви белези?
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 01, 2018, 12:37:25 PM
Ще има не само фалшив белег, но и фалшив Антихрист, за да може после истинския Антихрист да мине за Христос.

Писанието е пределно ясно, че целта на Антихриста е да измами ако е възможно и избраните. А избраните не могат да бъдат измамени от власти, които са открито за гей бракове, открито атеистични и открито искат да разрушат семейството.

Напротив, истинския Антихрист (анти означава на първо място ВМЕСТО и едва на второ място ПРОТИВ) ще се представи като завръщащия се на земята Христос, който идва да унищожи нечестивите, да установи Божието царство на земята и да реабилитира християните.

Затова сега се прави този натиск срещу християните от левичари, либерали, ислямисти, гейове и прочие антихристки учения, за да се създаде напрежение, страх, объркване, и когато това бреме се премахне "чудоворно" целта е християните да въздъхнат и приемат това за Божие избавление, а то точно тогава ще дойде измамата.

Нещо като измамата с Тръмп. Наистина Хилари е демонична вещица, но Тръмп е много по-близко до това, което ще бъде антихриста от такива като Хилари и Обама. Защото той идва в Божието име, дава свободи на християните, и им дава отдих от левичарските и либерастките безумия. И точно в това е истинското коварство.

Горните видеа са за повърхностни хора и плитки християни, които нямат дълбочина във вярата и в Божиите неща и се плъзгат по такива повърхностни работи. В онова видео дето им "сканират" челата всъщност ги проверяват с термометър за висока температура по време на грипна епидемия в Китай. Вижда се ясно, че всички са с маски.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Tihomir on January 01, 2018, 12:38:15 PM
Имало е и преди, и пак ще има. Баркодовете бяха "белега на звяра" по едно време. Сега отмина модата им.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 01, 2018, 12:53:42 PM
Най-малкото според Писанието белега на звяра може да се приеме само ДОБРОВОЛНО и чрез съзнателен избор на човека, защото иначе няма как човек да носи отговорност за това.

Отделно идеята за "лазерна маркировка" на кожата е смехотворна, защото епидермиса на кожата се обновява постоянно и такава "маркировка" ще изчезне сама за нула време. Затова татуировките например, не се рисуват повърхностно върху кожата, а с игли се вкарва мастило в дълбочина под слоя на епидермиса, за да бъде трайна татуировката. Също така аз досега не съм видял невидима лазерна маркировка. Лазера работи чрез прегаряне на материала.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 06, 2018, 19:04:20 PM
Не правиш ли съзнателен избор като отиваш в магазина и купуваш, и си плащаш мълчаливо данъците? Не значи ли това че си съгласен с тая система? Като отидеш на банкомата и теглиш пари: откъде ги вземаш? От системата!!! Като отиваш на бензиностанцията на кой плащаш? На системата!!! Тя има правото да те маркира - ти ти съгласен с нейните действия и я обичаш! Защо? Защото я търсиш всеки ден!
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 06, 2018, 19:24:36 PM
Quote
Не правиш ли съзнателен избор като отиваш в магазина и купуваш, и си плащаш мълчаливо данъците?

Към настоящия момент купуването от магазина не изисква компромис със съвестта. Ти също купуваш. Или не?

Quote
Не значи ли това че си съгласен с тая система?

Това, което значи е че си поставен в ситуация да нямаш друг избор, а не че си съгласен със системата. В пазаруването няма грях, проблема е че системата иска да използва пазаруването като средство за манипулация, увреждане и контрол. А не в самото пазаруване като такова. Обмяната на блага между хората е добро нещо.

Quote
Като отидеш на банкомата и теглиш пари: откъде ги вземаш? От системата!!!

Ти като написа това съобщение, не влезе ли в Интернет за да го напишеш? Откъде взе Интернет, не е ли от системата? Съгрешаваш ли тогава че влизаш в системата за пишеш съобщения?

Quote
Тя има правото да те маркира - ти ти съгласен с нейните действия и я обичаш! Защо? Защото я търсиш всеки ден!

Системата няма никакви права, освен ония, които придобива на договорни начала. Да измамиш някого възползвайки се от положението му на слабост не е право. Нарича се изнудване и експлоатация. Това, че пазаруваш не дава право на който и да било да те следи или да те маркира. Точно затова врага иска да направи пазаруването невъзможно освен чрез компромис със съвестта.

Мъдростта се състои в това да изместим ресурсите си за живот извън системата. В продължение на целия си живот ние сме трупали ресурси и сме съграждали живота си върху системата. Сега тези ресурси трябва да се извадят по най-бърз начин. Подобно на обмяната на валута, която предстои да рухне всеки момент с друга стабилна валута. Ето такъв трансфер на нашите жизнени ресурси ние трябва да направим от системата към несистемни решения. Но самия акт на конвертиране изисква някаква работа със системата, за да можеш да извадиш ресурсите си от нея и да ги прехвърлиш върху здрава основа.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 06, 2018, 21:54:57 PM
Това, което значи е че си поставен в ситуация да нямаш друг избор, а не че си съгласен със системата.

Избор има, но първо системата трябва да бъде изхвърлена от главите ни. Тя налага догмата че няма друг избор. Човекът е религиозно същество. Той има нужда да се покланя на някой или на нещо. В случая със системата: първото нещо в което човека грещи е че и ВЯРВА. Първо трябва да спре да й вярва, да разбере че всияко което тя прави и твърди е лъжа. Много пъти съм стигал до извода че ако правя нещо което не е по системните правила почти винаги се оказва че е Божията воля.
Така е и с несистемните практики. Ти сам знаеш че съществуват такива. Просто трябва да се спре да се мисли системно(по логиката на системата) и ще се намерят решения. Но за да има по-добър успех трябва да се изоставят и мързела, егоизма и гордостта. На тези 3те се крепи успеха на системата.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 06, 2018, 22:37:42 PM
Избор има, но той не е незабавен. Този избор води до процес на излизане. Няма незабавно излизане, както няма и незабавно влизане. Селото и селския поминък са разрушени. Първо трябва да се възстановят. Селските общности са разрушени, трябва да се възстановят. Християнските общности са разрушени, трябва да се възстановят.

Всички тия неща не стават за един ден. Аз нямам никаква вяра на системата за нищо. Искам да живея от Божиите ресурси, но най-големия Божий ресурс това са другите хора. И без хора действащи целенасочено заедно - пълно излизане от системата няма и не може да има. Освен ако не решим да влезем в дън гори тилилейски. Най-добре някъде в тайгата. Там има хора живяли 40-50 години без да видят жив човек. Не съм убеден обаче, че това е към което ни призовава Бог.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 09, 2018, 12:57:27 PM
Сега тези ресурси трябва да се извадят по най-бърз начин.
Избор има, но той не е незабавен. Този избор води до процес на излизане. Няма незабавно излизане, както няма и незабавно влизане. Селото и селския поминък са разрушени. Първо трябва да се възстановят. Селските общности са разрушени, трябва да се възстановят. Християнските общности са разрушени, трябва да се възстановят.

Всички тия неща не стават за един ден.
Как се съчетават 'незабавното изваждане на ресурсите от системата' и 'бавното възстановяване на неща, без които една християнска общност може - без селски поминък и селски общности. По-добре не се надявай на тях и не ги чакай да се възстановят. Първо това няма повече да стане никога и второ: не е добре на вярващия да търси помощ от невярващи. Дори и да получи нещо той трябва да заплати за нея с вярата си.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 09, 2018, 12:59:27 PM
Как се съчетават 'незабавното изваждане на ресурсите от системата' и 'бавното възстановяване на неща, без които една християнска общност може - без селски поминък и селски общности. По-добре не се надявай на тях и не ги чакай да се възстановят. Първо това няма повече да стане никога и второ: не е добре на вярващия да търси помощ от невярващи. Дори и да получи нещо той трябва да заплати за нея с вярата си.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Tihomir on January 09, 2018, 16:20:23 PM
Давид помощ от Хирам ли ползва или от евреин? Кой беше Хирам?

Камъните в Соломоновия храм от евреите ли бяха изсечени или от езичниците? Езичниците направиха строителните блокове за храма. Езичниците имаха ли право да влизат в храма? Не. Платено ли им беше за работата, обаче? Да. Евреите винаги ли уповаваха на езичниците за всяко нещо, което строяха или имаха? Не. Просто този случай беше такъв.

Примерът на Писанията ли да следваме или твоите заръки?

Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 09, 2018, 16:46:09 PM
Quote
Как се съчетават 'незабавното изваждане на ресурсите от системата' и 'бавното възстановяване на неща, без които една християнска общност може - без селски поминък и селски общности.

Не съм сигурен какво искаше да кажеш с това нещо.

Незабавно не означава бързо. Незабавно означава че без забавяне трябва да се стартира един процес, който е очаквано да вземе не малко време. Но ако не стартираш нещо, никога няма да го постигнеш.

Не успях да разбера без какво може християнската общност? Без поминък може? С прана ли ще се хранят?

Твоето мислене е напълно погрешно, ти искаш някакви прибързани неща да се случат набързо, защото идвали язвите и края наближил. Бог не прави нищо прибързано. Не си ли чел също, че "който вярва няма да прибърза" "He that believeth, shall not make haste" /Ис. 28:16/.

Не го слушай този американски "пророк" от Южна Каролина какво говори, на него не му остава много време да живее още и последователите му ще го надживеят и ще се чудят какво да правят след това, понеже пророка няма да го има а края няма да е дошъл.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 09, 2018, 17:09:32 PM
Не съм казал без поминък. Казвам че християнската общност може да съществува и без село с хора около нея. В този смисъл да се чака нещо да се случи като условие за стартиране на общност не е според Словото. То ни казва че Исус израстна като корен от суха земя. Вярващите са зависими само от Бога и само Той е тяхната жизнена сила, мъдрост и всичко. Иоан Кръстител нямаше тъкана дреха и нормална храна. Не казвам че трябва да подражаваме това, а че нищо не трябва да ни спира да извършим Божията воля. С обстоятелствата няма да се оправдаем.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Tihomir on January 09, 2018, 17:35:17 PM
Ти имаш май някаква различна представа за "общност". Общност може да е просто едно семейство или две семейства. Няма момент, в който да кажеш "от утре сме общност" или "още един вид култури като засеем и вече изпълняваме критерия за общност".

Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 09, 2018, 20:31:18 PM
Да. Може и да са двама или трима. Важен е Духа Който работи в посока събиране.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 12, 2018, 23:30:22 PM

Отделно идеята за "лазерна маркировка" на кожата е смехотворна, защото епидермиса на кожата се обновява постоянно и такава "маркировка" ще изчезне сама за нула време. Затова татуировките например, не се рисуват повърхностно върху кожата, а с игли се вкарва мастило в дълбочина под слоя на епидермиса, за да бъде трайна татуировката. Също така аз досега не съм видял невидима лазерна маркировка. Лазера работи чрез прегаряне на материала.
Това че ти не си видял не значи че не съществуват. https://youtu.be/NLzF6lr9iP4
В този клип човека казва че тези татуировки за под епидермиса, както се работи и в козметиката без да се нарушава горния слой на кожата се въздейства върху по-долните слоеве. Предполагам че това става с лъч, който свободно преминава горноя слой но се задържа в по-ниските. Зависи от дължината на вълната на лазера. Той може и да е невидим.
Плюс това не е задължително това маркиране да е при вадене на паспорт само. Може да е и в ренгенов кабинет, на границата. Всичко отива в една база данни.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 13, 2018, 02:26:21 AM
В Писанието не се говори нищо за някакви невидими, незнайни и неосъзнати приемания на белега на звяра. Нищо подобно. Белега на звяра се приема осъзнато и с решение на волята. Затова и Бог ще иска сметка за това. Също така белега на звяра не може да се постави насила. Може да се окаже натиск върху волята на човека да го приеме, но при волеви отказ белега е невъзможно да бъде поставен.

Затова всякакви такива невидими, случайни, незнайни белези са в областта на религиозната фантазия и нямат общо със здравото учение на Писанието.

А и преди съм го казвал не веднъж, човек който е преокупиран от това да се страхува от белега на звяра най-вероятно е плътски човек, който така или иначе е в ръцете на лукавия. Божият човек не мисли как да избегне белега на звяра, а как да придобие Божия белег. А който има Божия белег, никакви зверови белези не могат да го хванат.

При все това се пишат огромни фермани за всякакви чипове, лазери и други човешки измислици, а никой не сяда да изучава какво е Божият белег, и как човек може да го придобие. А Писанието говори достатъчно ясно за тия неща.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 13, 2018, 11:59:14 AM
Ще повторя това което казах преди. Когато човек отива в банката, да тегли, да вземе кредит и пр., той е готов на ВСИЧКО за да получи бленувания кредит. Той трябва да има добър кредитен рейтинг и кредитното му досие да е чисто - все показатели, които недвусмислено говорят за съзнателното поклонение, през дълъг период от време, на системата. Този който много пътува също е дълбоко в системата. Той пътува за да получи по-голяма заплата в чужбина, целеустремен е само към запазване, с цената на ВСИЧКО, на работата му и високите доходи в системата. Другият е болен, той е готов на ВСИЧКО за да оздравее. Такива хора отдавна са декларирали с целия си живот преданността си към системата. Една манипулация повече, една измама повече за тях няма значение. Белега на звяра не е моментен акт. Това е плода на духа който движи човека в неговия живот. Той е готов на ВСИЧКО за да получи благоволението на системата - неговото божество. Той приема ВСИЧКО което системата прави и говори и се стреми да го подражава. Той е преминал точката, след която няма връщане назад. Дори да му се каже 'това е белега на звяра, ще отидеш в ада' това той не го вярва. Дори на вратите, зад които се поставя белега, да пише 'тук се поставя белега на звяра', това ще бъде за подигравка! Тези които отиват за да преминат през тези врати вече са се определили дълго преди да преминат през тях.
 
Още нещо характерно за края на света. В Мат.13гл. Исус казва, че жетвата е края на света. Ангелите са жетварите. Първо се събират плевелите на снопи и се изгарят. В големия отпадък виждаме снопи с имена: баптисти, методисти, петдесятни, и всякакви други -исти заедно с демократи, либерали, косерватори ....  изобщо всичко, което се самоопределя без небесния Бог. Те са събрани и се събират в друго име, не в името на Исус. Следващото което е определено за тях е да бъдат изгорени. Ето в това време живеем днес.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 13, 2018, 15:03:18 PM
Quote
Ще повторя това което казах преди. Когато човек отива в банката, да тегли, да вземе кредит и пр., той е готов на ВСИЧКО за да получи бленувания кредит. Той трябва да има добър кредитен рейтинг и кредитното му досие да е чисто - все показатели, които недвусмислено говорят за съзнателното поклонение, през дълъг период от време, на системата.

По твоята логика излиза, че човек ходи в банка само за да тегли кредит. Взаимането на пари на заем и потъването в дългове е грях според Писанието, но не е грях да ползваш банкови услуги като банков превод примерно. Да не говорим, че можеш да отидеш до банка примерно за да се видиш с някой познат който работи там. И според теб това е достатъчна причина да приеме някой белега на звяра. Това е крайно несериозно и напълно небиблейско.

Quote
Този който много пътува също е дълбоко в системата. Той пътува за да получи по-голяма заплата в чужбина, целеустремен е само към запазване, с цената на ВСИЧКО, на работата му и високите доходи в системата.

Пак според твоята логика излиза, че човек пътува за да вземал заплата? Ти наистина ли не можеш да си представиш, че човек може да пътува по хиляди други причини, повечето от които не са грях пред Бога? Като например да научи нещо ново, което да му е полезно за живота?

Quote
Още нещо характерно за края на света. В Мат.13гл. Исус казва, че жетвата е края на света. Ангелите са жетварите. Първо се събират плевелите на снопи и се изгарят. В големия отпадък виждаме снопи с имена: баптисти, методисти, петдесятни, и всякакви други -исти заедно с демократи, либерали, косерватори ....  изобщо всичко, което се самоопределя без небесния Бог. Те са събрани и се събират в друго име, не в името на Исус. Следващото което е определено за тях е да бъдат изгорени. Ето в това време живеем днес.

А стеаристи няма ли? А ние не се ли определяме и като българи? Това не е ли пак самоопределение в което Бог не е изрично споменат? А като се самоопределиш като дърводелец примерно, или ковач - Бог пак не е споменат изрично, и това ли е сноп събран за огъня?

Това са много повърхностни разсъждения. Това, което цитираш се казва че АНГЕЛИТЕ ще съберат хората, а не че хората САМИ ще се самоопределят като нещо си. Даваш референция към някакъв текст и после напълно му противоречиш.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Ученик на Исус on January 15, 2018, 05:24:53 AM
В РФ гласуваха закон, даващ право на банките да снемат всякакви биометрични данни от клиентите си, и да им издават биометрични електронни документи за самоличност, които ще се признават от държавните органи.

«Днес имате паспорт, лична карта и т.н. но е много близо времето, когато няма да е нужно да носите със себе си, никакви документи, понеже всеки човек, сам за себе си, ще е ходещ смо-идентификатор» – заяви първият зам. Председател на руската Сбербанка, Лев Азис, на международната конференция за анализ на данните, машинното обучение и изкуствения интелект „Sberbank Data Science Day“, провеждаща се, преди да се приеме от Държавната дума, на второ четене, проекта на Федералния закон за биометрията № 157752–7 «За внасяне на изменения в различни законодателни актове на Руската Федерация», за създаване на механизъм за интерактивна дистанционна аутентификация и идентификация на клиентите, на Банките.
(Това вече е реализирано в Китай, където милиони камери следят хората и по лицата и походките им, непрестанно установават и фиксират личността на всеки един.) 

«Сбербанк счита, че в най-близко бъдеще хората ще престанат да носят документи, вкл. паспорти, понеже ще ги идентифицират по външността им», – приключи Азис.

 
Така, лихварите, завзели властта в държавата, вече диктват условията си, на хората.

 И това не е случайно. В «Концепцията за развитие на информационното общество в Русия», приета още в 1999 г., тази «политика» е била предварително предвидена:

«В началния етап на създаване на социално значимите информационно-комуникационни системи и комплекси (в сферата на трудоустройството, образованието, здравеопазването, социалното обсигуряване и др.) държавата поема основните разходи, но после ще се оттегли от пазара.

Процесът на прехода на Русия към информационното общество, трябва да е тесно свързан с развитието на световното информационно общество. Трябва да се осигури активното участие на Русия... в реализацията на международните проекти и програми за информатизация, в сътрудничество с международните организации».

 А какво е това «информационно общество»? Това е глобално цифрово общество, в което идеолозите на глобализма призовават всичките жители на планетата, в желязната клетка на електрония концлагер, където ще има «Комфорт» и «безопасност» за всеки.
В зависимост от социалния статус на «биообекта» (т.е. човека) клетката (като начало) може да е и позлатена, но скоро ще се превърне в запечатан ламаринен ковчег.

 Конференцията Sberbank Data Science Day събра повече от 2000 участници. Докладчици бяха световно известният учен Нейт Кушман, главен изследовател в Microsoft Research и преподавател в Массачусетского технологического института; Александър Тужилин, професор в Ню Йоркски университет и ръководител на лабораторията за изкусствен интеллект, на «Сбербанк»; Евгений Бурнаев, професор в Сколковския институт за наука и технологии, и други.

 В изказванията им се повдигаха въпроси за... внедряване на технологии, за дистанционно разпознаване на обекти (т.е. на хората).

 Тук специално трябва да споменем заявленията на изследователите, че в най-близко бъдеще ще могат да бъдат разпознавани всички движения на човека, вкл. израженията на лицето му...

 

Освенцим и Бухенвалд изобщо няма да могат да се сравняват с електронния концлагер от XXI век.

 Сред византийските ръкописи на Ватиканската библиотека е открит ръкопис от началото на ХV век. Това е записан разговор на монаха Василий с неговия духовен отец. По всичко личи, че блаженият Старец е бил избран съсъд за благодатта Божия, един от най великите подвижници (т.е. живеещи в подвиг) на своето време.

 Удивително е, как описва Стареца времената на тиранията на антихриста (т.е. времето, което днес ни предстои):

«Всеки човек ще е под наблюдение. Всяко дело, дума и даже – душевна промяна, ще е под непрестаннен надзор и наказание, така че, човек ще се отучи и да мисли, от страх, да не се отрази на лицето му нещо, несъвместимо с властта на Световния Владетел (Антихрист)... Само на приелите на себе си знака на звяра, т.е. на сатаната, ще им е позволено /до време/ да съществуват, макар и в най-робски и низши условия, в крайна нищета и погазване на човешкото им достоинство, дадено на човека, от нееговия Творц. Всичко ще бъде направено, та Името Христово напълно да се изтръгне от човешките сърца. И наистина ще настъпи адско царство на земята. Божиите хора ще останат съвсем малко...»

 Строителството на адското царство на на земята, за което говори прозорливият Старец, ще бъде завършено много скоро. То вече е в решаващата фаза. Много, много жалко е, че мнозинството хора, в т.ч. православни, не искат да видят това.

 Хората се и замислят, че цифровата идентификация на личността е ключева част от този процес. Внедряваната сега от Централната Банка на Русия, система за биометрическа идентификация на подпечатаните със зловещия знак, с «името на звяра», е нов етап от всеобщия световен процес, за превръщане на висшето творение Божие, - човека, в грубо управляем придатък към действащата автоматична система.

 И за никакви конституционни права и свободи няма може да се говори, когато «човекът ще стане ходещ само-идентификатор»!? За никакво възраждане на националното самосъзнание, за никакъв суверенитет на държавата и личността, и за никаква борба с ювеналните и содомистки прояви?..

 Ето за какво трябва да се замислят днес всички и всеки. Както правилно е казал отец Александър Шумски, «на първи план излиза непосредствената борба на доброто със злото, на Христа с Антихриста, и това вече не се маскира с никакви идеологии и политика», както беше в предишните времена.

 Биометричните технологии са технологии на антихриста. Внедряването им е богоборчески певрат, по-страшен, от февруарския и октомврийския преврати 1917 година в Русия.

 Категоричният отказ от участие в нагло прокарваната от банкерите-лихвари, антинародна система за електроннен концлагер, е въпрос на съвест, за всеки гражданин. В противен случай ще настъпи адското царство на земята, за което предсказвал великият византийски старец. Русия трябва да издържи. Тя е длъжна е да издържи. Без Русия /пазителката на Светото Православие/ съществуването на човечеството и на земния свят, ще изгуби смисъл в очите Божии.

 

 Валери Павлович Филимонов
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Tihomir on January 15, 2018, 09:13:47 AM
@Ученик на Исус, би ли се представил както направиха и другите пишещи участници във форума.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Nikolay on January 18, 2018, 17:44:39 PM
...

7ivan и Ученик, има тема за печата на звяра (http://www.fellowshipbg.org/index.php/topic,288.0.html), добре е да я прочетете и да видите какво е коментирано в нея, за да не се повтарят едни и същи неща.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: 7ivan on January 18, 2018, 20:19:31 PM
@Nikolay
За две години много вода е изтекла. Не мислиш ли че има съвсем нови развития. Надзърни в Ютюб за новите документи в Русия и Украйна. Не е много далеч...
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Watchman on January 18, 2018, 23:27:40 PM
Водата може да си тече колкото иска, но Божието Слово остава непроменено. И онова, което там е заложено никога не се изменя. Ако човек разбере същината на нещата, нищо няма да промени тази същина.

Книгата Откровение на Йоан е писана като послание към 7-те църкви в Азия, през първи век. Всичко, което е било написано към тях е било ясно разбираемо и приложимо както за тях, така и за нас.

Бог няма да изпрати послание към хората от първи век за неща свързани с чипове, лазери и всякакви неща, които нямат приложение към техния живот. Ето защо белега на звяра не е нещо, което би било неразбрано или неприложимо към хората към които е изпратено Откровението на Йоан.

Само това само по себе си е солиден аргумент, че белега на звяра не трябва да се търси сред технологичните неща, а сред духовни реалности, които са универсални и приложими във всички векове и епохи.
Title: Re: Маркират хората при вадене на биометрични документи
Post by: Nikolay on January 19, 2018, 11:39:01 AM
@Nikolay
За две години много вода е изтекла. Не мислиш ли че има съвсем нови развития. Надзърни в Ютюб за новите документи в Русия и Украйна. Не е много далеч...
В темата не е писано от известно време, защото не е нужно да се пише, повечето неща са коментирани. Не случайно я давам, ако имаш време и я прочетеш цялата ще научиш разни неща, ще види коментирано вече това за което говориш вероятно в други краски, но дори да имаш въпрос след това може да го коментираме.
Ако много държиш, ще ти кажа, че тая статия която коментираш дори евентуално да е стъпка в посоката която коментираш е много далеч и е вероятно поредния опит да стигнат до това. Реално физически белег като такъв може да пасне единствено чип поради много причини, писаниците по глави чела с мастило/лазер/какво се сетиш няма да сработи поради ред съществуващи технологии. Защото това което могат да ти напишат е един номер който може да се симулира с много други неща т.е. ще имат стотици варианти да се излъже системата за контрол. Това което правят в Китай със сканирането на походката на човек и начина му на движение също не е достатъчно добро.
Единствено на чип може да се сложат софтуерни и хардуерни защити за да не може да бъде излъгана системата. Да другите неща могат да бъдат добавка, но не могат да са основа за разпознаване.
И да, правят се експерименти в тази насока ама както се вижда не са го докарали още до достатъчно добро ниво. Като почне масово производство на квантови компютри ще има вече някаква заплаха в тази посока.
Но в темата там е засегнат един по-важен факт и това е прегорялата съвест която е в духовен аспект и е другия ключов фактор за печата на звяра.
Затова пак ти казвам - прочети темата от линка ще разбереш доста неща.