Author Topic: Преди да е твърде късно...  (Read 20302 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 195
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #135 on: February 07, 2019, 16:34:08 PM »
Това, което си писал за покаянието е много точно, снощи се молихме и дойде мир при мен и убеждение, че Бог ще подейства!

Пс.10:
13 Нечестивият защо презира Бога, И казва в сърцето си: Ти няма да Го издирваш?    
14 Ти си го видял; защото гледаш неправдата и притеснението, За да ги хващаш в ръката Си

Направо е съкрушаващо, толкова християни си дават децата на държавата да им ги гледа доброволно :(((
И обучава, и възпитава, храни и пр. Страшно е!
Павел пише, че знаем схемите на дявола и затова постнах тази информация, Бог не иска да сме невежи, а Той е, Който ще даде избавлението!
Имам радост и знам, че имаме победата! Така Бог даде слово, сън за ИК и си изпълни обещанието и вярвам, че и сега Той вече е промислил, докато все още има сърца, готови да се покаят и да Го следват покорно във всичко!

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #136 on: February 10, 2019, 15:15:01 PM »
Аз не зная какво имаш предвид под победа и избавление. За мен обаче тези понятия не се изчерпват единствено със спирането на стратегията против детето. Победа и избавление за мен означава възвръщане на българския народ към Бога и оставането в това място.Покаяние на голямата част от българския народ.И отвътре портите и имигрантите. За да се удоволства Бог в плода,който би принесъл един праведен народ. За какъвто е създаден. Хлопайте и искайте нищо по-малко от това. Достатъчно е времето в което народа ни е бил коравовратен и бит заради това. Нека осияе Бог с лицето си върху нас,за да се завърти коравия ни врат към Него и да дойдат освежителни времена. Молете се да викнат към Бога праведните Му хора в нашата земя и да говорят по волята Му. Защото: "кой ще обвини Божийте избрани? Бог ли,който ги оправдава"?

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #137 on: February 10, 2019, 15:32:36 PM »
С горния пост искам просто да посоча,как столетия народа ни е живял ходейки в обратна на целта посока. Поколения са похарчвани не за слава и радост на Бога. Това е огромен ресурс с пропуснати ползи. Обслужван е интереса на лукавия. Докога? Моля се ден и нощ пред Божието лице да преобърне тоя плен. Покаяхме се у дома за куп неща. Дето и на ум не са ни идвали досега. Благодат,голяма благодат дойде.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #138 on: February 12, 2019, 13:04:12 PM »
Осъзнавам също и,че нашия народ  не се състои само от хората на територията на България и от емигрантите,които са на запад. По времето на ап.Павел нашите земи са били наричани Македония. Главния град на тази област е бил Пловдив,който се е наричал Филипопол и с други производни на Филип Втори,който го е създал в дълбоката древност.Гръцкото градче Филипи няма излаз на вода,което го прави невъзможен адресат за плаванията на апостола. А Пловдив(Филипи(пол) е на Марица,която е била плавателна и с излаз на Бяло море. Ако видим посланието към Филипяните,там се говори за такива народностни черти,каквито има у нас днес. Индивидуализъм(да не гледа всеки само за своето,но и за чуждото), завист и партизанство. Аз съм бил в днешна Македония и виждам,че същите тези черти ги има и там,което още веднъж показва общите ни корени. Говорим също за Банатски българи,Бесарабски българи,българи от Западните покрайнини. И това са само областите за които сега се сетих. Тъй,че само Бог знае кой е нашия народ и определените ни времена и граници. Сегашните ни граници ги определят разни договори сключени между "съюзниците" след ВСВ. Бог обаче в книгата на пророк Исая казва да не наричаме съюз това,което човеците наричат съюз. Аз изобщо не мога да схвана огромността на работата,която трябва да бъде свършена за да дойде тоя народ в земята си и да извърши подвизи за Божията слава. Знам само,че каквото развържем на земята,ще бъде развързано и на небето. Нека стоим с покайна молитва пред Бога и изповядаме греховете си. Личните,на домовете си и на народа си. Нека молим Бог да ни освободи от нечистите връзки,които ап.Павел още е видял у нас. С плач и съкрушаване на сърцето да потърсим милост и изходен път от Бога. Защото сега се намираме във Второзаконие 28. Ама втората част.Пък в посланието към Филипяните има и не малко похвални слова за нашите бащи.Богоугодни дела,които тежат на справедливата везна на Съдията на цялата земя.