Author Topic: Преди да е твърде късно...  (Read 7967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 157

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3084
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #106 on: August 27, 2018, 10:40:56 AM »
Единственото смислено нещо в това видео е че печата се рекламира от името на Бога. Такова нещо обаче за да е възможно трябва първо "християните" да победят либералите и сатанистите във властта и да вземат самите те властта. Тогава именно същите православни ще започнат да натискат за белега на звяра и ще настояват за него в името на Бога. А лъжепророка ще им помага със знамения и чудеса.

Огромно количество имащи се за християни ще се заблудят, мислейки че Бог им е дал победата над мерзостния либерален световен ред. Тази технология вече се изпробва с такива като Доналд Тръмп, когото повечето християни в Америка считат едва ли не за Божий помазаник. И едно от първите неща които Тръмп прави е да премахне бариерите пред сливането на религията с властта. Така нареченото разделение на църква и държава. Тръмп вече подписа указ за премахването на пречките пред сливане на църква и държава. И на всички онези, които пускат разни видеа с разни чипове, лазерно гравирани белези и прочие им текат лигите за подобно развитие на нещата. Всички те дълбоко в себе си копнеят за политическата власт от която сега се оплакват. И когато им бъде дадена ще настъпят най-мрачните времена за истинските християни. Това също вече сме го видяли в историята с Константин, който е предтеча на Антихриста.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Emma

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 80
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #107 on: August 29, 2018, 14:33:00 PM »

Джаред Кушнер – кой е новият сив кардинал на Америка?http://www.razkritia.com/499716/%D0%B4%D0%B6%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BA%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%81%D0%B8%D0%B2-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0/

Свързват го и с Данаил 11:21 (Верен)
" И вместо него ще се издигне един презрян, на когото няма да се даде царско достойнство; но той ще дойде във време на спокойствие и ще завладее царството чрез ласкателство."

https://www.youtube.com/watch?v=rMWov-dmoS0
..."Всички ще бъдат научени от Бога". Всеки, който е чул от Отца, и се е научил, дохожда при Мене.

Йоан 6:45

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3084
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #108 on: August 29, 2018, 20:58:38 PM »
Американците се вземат твърде на сериозно, мислейки си че света се върти около тях, а те са само една от колониите на Британската империя и британското кралско семейство е много по-реалистичен кандидат да излъчи Антихриста.

Не е тайна, че британската корона се счита за наследник на престола на цар Давид, всеки монарх се коронова върху специален престол под който е положен така наречения "камък на съдбата" за който се счита че е камъка на който е спал Яков, когато сънувал стълбата към Небесата. Също така Уинзорите се обрязват и се считат за истински израилтяни.

Т.е немско-британския род на Сакс-Гобург-Готите, известен понастоящем като Уинзор имат директни месиански претенции към Давидовия престол. А само Антихриста може да има такива претенции, освен самия Христос.

Не знам родословието на рода Кушнер, но в Библията Куш е син на проклетия от Ной негов внук Хам, който пък става баща на първия прототип на Антихриста - цар Нимрод.

При всички случаи сив кардинал зад гърба на президент на колония без реална власт не може да се очаква да е кой знае каква значима фигура в събитията на последните времена. Между другото известен факт е че почти всички американски президенти имат кръвна връзка с британската корона. Включително Обама и Тръмп.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 157
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #109 on: August 31, 2018, 20:28:21 PM »
Числото 666 върху дрехите на католически свещеник:

https://www.youtube.com/watch?v=ao3qq4V7_X8