Author Topic: Идва ли голяма война?  (Read 21078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Идва ли голяма война?
« on: December 15, 2014, 10:02:04 AM »
За тези, които следят случващото се по света (не през призмата на мас медиите) би трябвало да е ясно, че света се е насочил стремглаво към бездната. Лудостта на човешката раса за пореден път достига до апогей, който винаги носи след себе си масови катаклизми и огромно страдание и жертви.

Много години наред ние чрез различни публикации в този форум предупреждавахме християните да се събудят от смъртоносния сън в прегръдката на светската система, но това остана като глас в пустинята на едни опустошени умове и сърца. По всичко личи обаче, че Бог няма да остави нещата да продължат по този начин и пред нас се задават неща, които няма да подканват християните да скъсат със света и системата му, но буквално ще ги изритат от сладката им дрямка. Когато тези неща се случат християните ще тичат паникьосани нагоре надолу внезапно събудени от лъжливия си сън и ще питат какво да сторим.

И в този момент ще се случат две неща - една част от тях ще се обърнат към още по-гибелни ереси и пътища (както например това се случва в раздираната от война и криза Украйна), а други ще потърсят истината за да послужат на Божието намерение в това поколение.

Повечето сериозни изследователи на процесите в света са съгласни, че периода 2015-2017 ще бъде крайно болезнен и белязан от много остри кризи и противоречия. Нещо повече пълния морален крах на Запада повлича след себе си и неговия тотален икономически и политически крах. В своята агония за оцеляване Западът вижда само една надежда - или да опустоши и ограби икономически някоя голяма държава с много ресурси като Русия, или да я опустоши военно и след това да забие ноктите си в нейните ресурси. По всичко личи обаче, че руснаците нямат никакво намерение да се дадат без бой и Запада ако не успее да срине Русия чрез технологията на санкциите и манипулацията на валутите и цената на нефта, то той е готов да се впусне във нова световна война.

Не знам дали някой си дава сметка, че технологията на икономически санкции е точно онова, което Звярът ще използва за да налага своя белег.

Откр. 13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.

Подобни икономически санкции ще бъдат ефективни само върху онези хора и държави, които са зависими от купуването и продаването - сиреч разчитат на комерсиалната и финансовата система за да набавят ресурси за съществуване и живот. И ако проследим, коя е световната сила, която налага този метод за манипулация и контрол, то няма да е трудно да видим, кой е пророкувания Звяр от Откровение 13-а глава.

За нас в случая е важно да видим, че докато сме зависими от купуването и продаването - ние ще сме под контрола на Звяра. Разбира се, както казах и по-горе летаргичния сън и закоравяването на сърцето на християните няма да бъдат разчупени от добри библейски аргументи. Затова Бог е приготвил тояга за гърбовете на безумните. За раздвижването на Божията тояга свидетелстват непрестанните наводнения и бедствия (като внезапни и необичайно големи градушки), които макар и в по-мека форма не спират да поразяват и България и други страни. Ето защо може да се каже, че през 2014-а година ние вече навлязохме в зоната на Божията строгост, ударите от която само ще се увеличават и по брой и по сила по закоравените ни вратове.

Западът и Русия вече са във война, икономическа, информационна и политическа. Част от тази война, макар и засега локално вече пролива кръв и разрушава животи. Хората, които активно участват в тази война твърдят, че голямата пълно мащабна война е абсолютно неизбежна, ако и хора като Путин да правят всичко възможно да я избегнат. При все това Путин полагайки усилия да предотврати или поне отложи войната - не губи нито миг в това да се готви с пълни сили за нея.

Преди време бях писал, че случващото се в Украйна е огледален образ на това, което ще се случи на християните в последните времена по време на гоненията от Звяра. Колкото повече време минава, толкова повече се убеждавам, че това е именно така. Един от новите аспекти на ситуацията в Украйна е че хората масово се втурват към американски псевдохристиянски секти (в България на тези им казват "евангелски църкви" в които се молели бог да помагал и да давал мъдрост на президента им, който избива хиляди мирни жители с тежък артилерийски обстрел почти всеки ден и участва в търговията с органи от отвлечени жители на Домбас. Подобно умопомрачение е само логичното продължение на традицията на повърхностност и опиянение с вавилонско вино на наричащите себе си християни.

Ето защо наред с войни и кризи, глад и мизерия - умопомрачението ще бъде един от главните фактори на идващите тежки времена. Което е напълно в линията на написаното:

Дан. 12:10  Мнозина ще се чистят и избелят и ще бъдат опитани; а нечестивите ще вършат нечестие, и никой от нечестивите не ще разбере; но разумните ще разберат.

Еврейската дума преведена в този пасаж като "нечестивите" означава - онези, които са на грешен път, а това с пълна сила важи за днешното християнство. С други думи този пасаж казва, че онези, които са прегърнали погрешен път и погрешно евангелие ще продължат да се заблуждават и няма да разберат нищо от това, което се случва. Но само разумните (това е думата използвана като синоним за онези, които са праведни) ще разберат.

Ето защо когато Господната тояга се стовари още по-силно върху гърбовете ни - едни ще се избелят и изчистят и ще разберат, а другите ще обезумеят още повече. Предстои да видим всичко това с очите си.

Ако има някой уши да слуша, нека слуша.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #1 on: December 17, 2014, 06:17:31 AM »
Нещата никак не вървят на добре. Има данни, че Запада крои да взриви стратегически ядрен заряд в Украйна и да обвини Русия. Повече информация тук:

http://fortruss.blogspot.com/2014/12/is-ukraine-preparing-for-nuclear-false.html

Предполага се че това ще стане в района на летището в Донецк. Преди време вече бившия военен министър на Украйна изненадващо обяви, че руснаците са използвали ядрен взрив на летището в Донецк и стана за смях на всички.  Всички го подиграваха колко е глупав и неадекватен. Но явно той е бил инструктиран за това, което се готви и се е объркал така, че преждевременно е тръгнал с пропагандата. Имало е някакъв голям взрив и той е решил, че това е нещото.

Ако това нещо го направят последиците за целия свят са немислими.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #2 on: December 17, 2014, 11:06:34 AM »
Не знам дали някой си дава сметка, че технологията на икономически санкции е точно онова, което Звярът ще използва за да налага своя белег.

Откр. 13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.


Би ли го разяснил малко по-подробно това, не разбирам как го виждаш, по тая логика цяла Русия вече е с белега на звяра и е за ада... Или визираш нещо друго или го обясни по добре ако може.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #3 on: December 17, 2014, 11:14:03 AM »
Относно другото, този пасаж всъщност говори против теб и това което казваш:

Лука 21 глава
8 А той каза: Внимавайте да не ви заблудят; защото мнозина ще дойдат в Мое име и ще казват: Аз съм Христос, и, че времето е наближило. Да не отидете подир тях.
9 И когато чуете за войни и размирици, да не се уплашите; защото тия неща трябва първо да станат, но не е веднага свършекът.
10 Тогава им каза: Народ, ще се повдигне против народ, и царство против царство;   
11 и ще има големи трусове, и в разни места глад и мор; ще има и ужаси и големи знамения от небето.

Имаш много знание, но и Соломон имаше. Внимавай да не последваш неговия път !!!
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #4 on: December 17, 2014, 12:10:30 PM »
То виждаме отдавна мнозина, които казват, че този, за когото говорят е всъщност Христос, но пише да не им вярваме. Когато Христос говори тези думи, той ги казва от първо лице. Поставете се на мястото му и изречете тези думи като кажете: "Ще дойдат в мое име и ще кажат, че аз съм помазаникът и ще заблудят мнозина…". Виждаме хиляди проповедници, които идват и говорят за Исус, че е помазаникът, обаче заблуждават мнозина.

Watchman виждам, че споделя линкове, които говорят за събития, които са слухове за войни и размирици. Точно това е пророкувано и е писано, че не е веднага свършекът, нито да се плашим.

Когато Исус не се появи на един от празниците явно, той не го направи от страх, а защото е писано, че благоразумният предвижда злото и се укрива, а неразумните тичат напред и страдат. Затова да се предвиди злото и да се укрие човек е разумно според Писанията и всички тези предупреждения са казани за тези, които биха ги послушали.

Та не виждам нищо да говори против това, което Watchman сподели като информация, която е намерил (която е публична и всеки може да я намери бързо).
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #5 on: December 17, 2014, 12:55:19 PM »
Quote
Относно другото, този пасаж всъщност говори против теб и това което казваш:

Лука 21 глава
8 А той каза: Внимавайте да не ви заблудят; защото мнозина ще дойдат в Мое име и ще казват: Аз съм Христос, и, че времето е наближило. Да не отидете подир тях.
9 И когато чуете за войни и размирици, да не се уплашите; защото тия неща трябва първо да станат, но не е веднага свършекът.
10 Тогава им каза: Народ, ще се повдигне против народ, и царство против царство;   
11 и ще има големи трусове, и в разни места глад и мор; ще има и ужаси и големи знамения от небето.

Всъщност аз разбирам, че това, което съм написал се явява крайно дискомфортно за тебе и затова ти търсиш причина да го уязвиш (него или този който го казва). Дискомфорта обаче не идва от това, което съм написал, а от самия начин на живот в който си уловен.

В пасажа, който си цитирал (при това извън контекста) няма нищо, което да противиречи на това, което съм казал, още повече, че ако погледнем целия пасаж и видим за какво се говори, ще се разбере колко неадекватно се опитваш да го приложиш спрямо неща с които той няма връзка.

Лука 21:5  И когато някои говореха за храма, че е украсен с хубави камъни и с посветени приноси, рече:
Лука 21:6  Ще дойдат дни, когато от това, което гледате, няма да остане тук камък, който да се не срине.
Лука 21:7  И попитаха Го, казвайки: Учителю, а кога ще бъде това? И какъв ще бъде белегът, когато предстои да стане това?
Лука 21:8  А Той каза: Внимавайте да не ви заблудят; защото мнозина ще дойдат в Мое име и ще казват: Аз съм Христос, и, че времето е наближило. Да не отидете подир тях.
Лука 21:9  И когато чуете за войни и размирици, да не се уплашите; защото тия неща трябва първо да станат, но не е веднага свършекът.


В контекста на този пасаж се вижда ясно, че Исус говори за разрушаването на Йерусалимския храм и за събитията, които предшестват това.

Иронията е че историята всъщност потвърждава това, което аз съм написал по-горе. Защото действително преди да бъде разрушен храма е започнала война с римляните и император Тит е заобгадил града преди да го разруши. Християните са били предупредени за това нещо и са напуснали града преди всичко това да се случи. Т.е от историята знаем, че войната не е била само слух, а е била съвсем реална и християните напълно адекватно са реагирали своевременно и са се избавили от последствията й.

Безспорно онова време има паралел с днешното и този паралел се прави в Матей 24-а глава, където времената на разрушаването на храма са свързани със свършека на века.

Quote
Quote from: Watchman on December 15, 2014, 10:02:04 AM

  " Не знам дали някой си дава сметка, че технологията на икономически санкции е точно онова, което Звярът ще използва за да налага своя белег.

    Откр. 13:17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име."


Би ли го разяснил малко по-подробно това, не разбирам как го виждаш, по тая логика цяла Русия вече е с белега на звяра и е за ада... Или визираш нещо друго или го обясни по добре ако може.

Аз не знам кое наричаш "по тази логика", но онова, което ти си предположил няма нищо общо с логиката на това, което аз съм написал. А неговия смисъл е съвсем ясен:

Икономически санкции не е възможно да бъдат налагани на хора и държави, които не зависят от купуването и продаването за фундаменталните си нужди. В случая Звяра използва тази зависимост от търговията и паричната система за да манипулира, контролира и принуждава. Същия вид зависимост я имат и християните с много малки изключения, което ги прави удобна мишена за Звяра, както и ги поставя в позиция на лесна манипулация и принуда да приемат белега, когато той започне да бъде налаган.

Бог по своята милост използва случващото се с Русия като илюстрация, за да бъде явно пред всички, които са разумни какво има да стане за да може да се приготвят своевременно.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #6 on: December 17, 2014, 18:10:39 PM »
Баш си е в контекста това което съм цитирал, в Ерусалим надали са видели това при разрушаването на храма:

Лука 21 глава
27 И тогава ще видят Човешкия Син идещ в облак със сила и голяма слава.


Контекста който виждам е всяването на страх към тези които са "още в града", защото идела война, а Исус каза да не се плашим от тези неща защото те трябва да станат. Ще има и глад, да на село ще е по добре ако някой се занимава с земеделие, но ако не се занимава, може да е даже по-голям глада.

Също така това е и предупреждение което е добро и е нужно, затова казвам, че трябва да се внимава доста.

Просто нещата могат да се разберат и двусмислено. За това казах, да се внимава на това което се говори. Не знам дали си се замислял, но идеята, елате тук защото в града го няма Христос е доста "хлъзгава".

Идеята за общество е по голяма сигурност на хората които ще си помагат в трудни времена, по-малко грях около тях и т.н.

Отделянето в последното време е важен процес и трябва много да се внимава с него !


По второто, да сега го разбрах.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #7 on: December 17, 2014, 18:37:41 PM »
Quote
Контекста който виждам е всяването на страх към тези които са "още в града", защото идела война, а Исус каза да не се плашим от тези неща защото те трябва да станат. Ще има и глад, да на село ще е по добре ако някой се занимава с земеделие, но ако не се занимава, може да е даже по-голям глада.

Те тия в града от Бога не се боят, че ще се убоят от една статия писана в някой форум ли? Написаното има за цел не някой да се плаши. Който се е убоял от Бога вече се е убоял, написаното е с цел да знаят като започнат да се стоварват неща на главата им откъде са дошли. Защото заедно с бедствията идва и огромно объркване и умопомрачение. А така написаното като светило в тъмно място може да помогне на малцината за ориентир.

Да, Исус каза, че множество войни и трусове и бедствия ще има, но не е казал да живеем безумно обвързани с безбожниците и да зависим от тяхната милост. Който се е отделил от Вавилонската система няма какво да се плаши, но който е в нея - на такива е заповядано ДА ИЗЛЯЗАТ за да не споделят язвите й Откр. 18:4. Оставането в нея гарантирано осигурява участие в язвите, които ще дойдат върху нея.

Интересен е пасажа, който е написан в пророк Еремия по въпроса за излизането от Вавилон:

Ер. 50:8  Бягайте изсред Вавилон, Излезте из земята на халдейците, И бъдете като козли пред стадо,
Ер. 50:9  Защото, ето, Аз ще подигна И ще направя да възходят против Вавилон, Големи народи, събрани от северната земя, Които ще се опълчат против него; От там ще се превземе; Стрелите им ще бъдат като на силен изтребител, Който не се връща празен.


Първия стих говори за това, че човек не трябва да чака като овца другите да тръгнат да излизат масово, че и те да се сетят да излязат, но вместо това да бъдат първи, като козли пред стадо, които не чакат никого и нищо и не губят никакво време.

Втория стих е много интересен предвид темата на настоящия постинг. В него се казва, че Бог ще повдигне големи народи от северната земя. Единствения голям народ на север, това е Русия, а другото интересно е че Русия представлява сбор от народи и по този начин имаме доста съвпадения.

Интересна е и употребата на думата "изтребител", който носи стрели, което на съвременен език звучи същото като самолет изтребител въоръжен с крилати ракети. Точно днес четох, че Русия е увеличила производството си на военни самолети за лично ползване до 100 на година (това не включва онези, които продават на трети страни).

Звярът обязден от блудницата Вавилон, това е Западът обязден от Ватикана. Така цялата западна индустриално-финансова и политическа система образно представлява съвременната форма на Вавилонското царство, най-малкото защото е управляван от елити, които основават силата и мощта си на вавилонските учения и практики (така наречените Mistery Religions). Т.е тайните общества, които управляват Западната система произлизат още от древния Вавилон.

Интересно, когато Бог (чрез слугите Си) прогласява - "Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й" и това ли се сплашване, или съвсем реално предупреждение за реални неща, които имат да се случат?

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #8 on: December 17, 2014, 19:37:18 PM »
Интересен е пасажа, който е написан в пророк Еремия по въпроса за излизането от Вавилон:

Ер. 50:8  Бягайте изсред Вавилон, Излезте из земята на халдейците, И бъдете като козли пред стадо,
Ер. 50:9  Защото, ето, Аз ще подигна И ще направя да възходят против Вавилон, Големи народи, събрани от северната земя, Които ще се опълчат против него; От там ще се превземе; Стрелите им ще бъдат като на силен изтребител, Който не се връща празен.


Първия стих говори за това, че човек не трябва да чака като овца другите да тръгнат да излизат масово, че и те да се сетят да излязат, но вместо това да бъдат първи, като козли пред стадо, които не чакат никого и нищо и не губят никакво време.

Втория стих е много интересен предвид темата на настоящия постинг. В него се казва, че Бог ще повдигне големи народи от северната земя. Единствения голям народ на север, това е Русия, а другото интересно е че Русия представлява сбор от народи и по този начин имаме доста съвпадения.

Излизането и живеенето в общество е добро.

Бягането от война е нещо друго, не се знае къде ще ударят тези стрели.
С укрепването на България към Запада нещата не са на добре, защото ставаме мишена. Въпрос на Божия промисъл е къде какво ще се случи. Като цяло оставането в София е рисково само поради този факти.


Quote
Интересно, когато Бог (чрез слугите Си) прогласява - "Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й" и това ли се сплашване, или съвсем реално предупреждение за реални неща, които имат да се случат?

Страхът от Бога е начало на мъдростта :)

А темата си е много на място, но аз лично предпочитам разглеждането на темите от различни гледни точки и обсъждането им от повече хора. Вероятно за това някой път се чудите какви ги пиша.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #9 on: December 17, 2014, 21:42:48 PM »
Quote
Втория стих е много интересен предвид темата на настоящия постинг. В него се казва, че Бог ще повдигне големи народи от северната земя. Единствения голям народ на север, това е Русия, а другото интересно е че Русия представлява сбор от народи и по този начин имаме доста съвпадения.

Докато си препрочитах постинга и по-точно горе цитираното си спомних един важен детайл. Когато Бог съди древния Вавилон, народа, който го победи и съсипа бяха Мидо-Персите, които се намират на север от Вавилон. Те са представени в пророческите видения на Даниил като мечка. Доколкото знам произхода на Русия е именно от древната Персия (те и затова са в добри отношения с Иран) и не случайно символа на Русия е мечката.

В момента Вавилон се е преместил по на север. Но мечката също се е преместила още по на север и историята може да се повтори. Точно както казва Соломон - няма нищо ново под слънцето - каквото е било пак ще бъде.

Quote
Бягането от война е нещо друго, не се знае къде ще ударят тези стрели.

Не е нужно да има физическо унищожение или бомбандиране на градовете за да се превърнат те в смъртоносна клопка. Достатъчно е да се срине инфраструктурната система или дори финансовата система, за да се превърне всеки град в кланница.

В момента икономическата война е в пълен разгар. Путин много яко подкопава долара и цялостната западна финансова система, като търгува петрола на Русия за физическо злато, което незабавно изкупува с получените от петрол долари. Т,е реално той взима долари, но незабавно ги обръща във физическо злато. Рублата пада спрямо долара, но за да бъде долара силен е нужно да е евтино златото. Затова Запада за да напомпи долара трябва изкуствено да занижи златото. И Русия просто купува злато и се изчиства от доларите. Другия проблем е че Запада търгува с така нареченото "хартиено злато" - т.е злато, което съществува само на хартия (или цифрички в компютрите). Ако на месец се търгува реално физическо злато за $280 милиона, хартиено злато се търгува повече от $360 милиарда на месец. Т,е съотношението е 1000:1. Тази схема е измислена за да може чрез "хартиеното злато" да се манипулира цената на реалното злато. Но Русия купува само реално злато и това са започнали да правят всичките страни от BRICS. Въпроса е за колко време Запада ще остане без грам реално злато при такава офанзива, каквато те не са в състояние да спрат. Защото ако решат да спрат да продават злато, това ще изпрати цената му в космоса и долара ще се срине на секундата.

От друга страна въпроса е колко време Русия ще устиска на срива на рублата, тъй като тя е подвластна на западните банкери и правителството не може да я овладее, защото няма нужните механизми по конституция. Та в момента двете страни си нанасят абсолютно опустошителни икономически удари и е въпрос, кой ще издържи по-дълго. Разбира се Запада в никакъв случай няма да се остави да им се срине пясъчния замък и с него да погребе бленуваната им мечта за Нов Световен Ред и биха се хвърлили на отчаяна и свирепа физическа война.

Ако правилно разбирам следния пасаж:

Откр. 13:3  И видях една от главите му като-че-ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя очудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
Откр. 13:4  поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е тоя звяр? и кой може да воюва против него?


То нещата ще се развият по следния сценарий:

- Русия ще успее да срине САЩ, дали военно или икономически не знам, но ще го срине до земята. Това е една от колониите (главите) на Звяра, която е смъртоносно ранена.

- По някакъв необясним за цялото човечество начин САЩ ще се възстановят, като жар птица от пепелта и това ще направи Звяра да изглежда практически непобедим и цялата земя ще се удиви и поклони на Звяра (т.е прегърне "Западните ценности").

- На тази триумфална платформа ще се появи Антихриста, и останалото от историята го знаем.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #10 on: December 18, 2014, 06:17:12 AM »
Ето още данни за нещата, които се мътят около летището в Донецк:

http://www.novorosinform.org/news/id/17518
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Alesyz

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #11 on: December 18, 2014, 09:32:02 AM »
20.12.2014, дата на тотално настъпление?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #12 on: December 18, 2014, 17:24:59 PM »
Quote
20.12.2014, дата на тотално настъпление?

Това е някаква предполагаема дата за възобновяване на военните действия от страна на Киев.

Ето още информация в посока на настоящата тема:

https://alterinformation.wordpress.com/2014/12/12/009419542/
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #13 on: December 19, 2014, 05:11:53 AM »
Quote from: Watchman
По някакъв необясним за цялото човечество начин САЩ ще се възстановят, като жар птица от пепелта и това ще направи Звяра да изглежда практически непобедим и цялата земя ще се удиви и поклони на Звяра (т.е прегърне "Западните ценности").

Има една интересна подробност относно "Големия печат" на САЩ, който го има и на доларите на който освен другите неща в центъра е изобразен орел със стрели в краката. По-запознати хора твърдят, че това не е орел, а феникс (жар птица). Когато се погледне в съвременната версия на печата птицата си прилича съвсем на орел, но вероятно е била променена в последствие с цел феникса да не събуди подозрение за някакво планирано сриване на САЩ и след това възстановяването му. Ако обаче видим оригиналната бронзова отливка на печата, датираща от времето на неговото въвеждане, ще видим съвсем ясно, че на изображението се намира не орел, а феникс:

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Seal_of_the_United_States#mediaviewer/File:GreatSealFirstDie.jpg

Ето още информация по темата: https://alterinformation.wordpress.com/2014/12/17/9024915/
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: Идва ли голяма война?
« Reply #14 on: December 20, 2014, 01:59:42 AM »
Ето тук интересна информация във връзка с петролните игри, които могат да доведат до икономически срив на САЩ вместо на Русия.

http://antikiev.com/neft-po-120-vesnoj-2015-kak-izmenitsya-mir-skoro
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.