Author Topic: Демонология  (Read 53195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gerard

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 182
Re: Демонология
« Reply #105 on: February 05, 2008, 20:58:51 PM »
Имам съмнението че зад имената "евангелиста" и "неци_62" стои един и същи човек. Освен поради неграмотното им писане, прекалено невероятно ми се вижда и двамата да допускат една и съща грешка като например "нристияни". Не мисля че това е случайно.

Неци_62:

"Виждам че повечето който участват в форума не приемат обладаването на нристияни от това което цитирате.."

евангелиста:


Защото дявола има към едни нристияни по вече притенции от други.

Ако съмнението ми е вярно, това никак не говори добре за евангелиста.


Edit----------------

Понеже мониторът ми е малък и ми скрива годината която е след името на евангелиста не бях забелязал че дори тя съвпада с тази на неци. Благодаря на хората които ме светнаха по въпроса. Мисля че това е достатъчно показателно и евангелиста ще се наложи да дава сериозни обяснения.
Ecc 7:3  Sorrow is better than laughter: for by the sadness of the countenance the heart is made better.
Ecc 7:4  The heart of the wise is in the house of mourning; but the heart of fools is in the house of mirth.

evangelista1962

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 245
Re: Демонология
« Reply #106 on: February 06, 2008, 18:39:10 PM »
Няма какво да се съмняваш да така е наистена .Но няма никакъв скрит подтекст.Колкото и бана лно да прозвучи не можех да вляза в сайта бях окашил нещата и децата ми казаха че немога да вляза  с старото име .Но по късно сина ми по сириозно се позанимава и ми каза че мога да  влизам отново.Изатова не пиша от другият ник и не виждах смисъл да обяснявам такива техниче ски подробности.Ако съм искал да заблудя някого щях да пиша постоянно от двете имена.Така че определено  не е било умишлено.Моля за из винение.

mak

 • Administrator
 • Служещ
 • *****
 • Posts: 654
  • http://www.fellowshipbg.org
Re: Демонология
« Reply #107 on: February 07, 2008, 01:27:44 AM »
Здравей evangelista, разбира се че имаме разбиране и знаем че не се справяш добре с компютрите и може да се случат някои технически грешки (ако това което казваш е истина). Но нещо друго е интересно, ако вземе факта че е било само техническа грешка:

1. Защо не написа на всички че човека с ник Неци_62 си ти, за да знаем всички и да не бъдем заблудени? Мисля че това щеше да е коректно, да знаем че това си ти, какво мислиш ти?  А така само се заблуждаваме.

2. Също е интересно, защо се обръщаш към неци_62 като към друг човек, ако това си ти. Става въпрос за тук:

Quote
Още нещо невиждам никой да е отговорил на Неци62 когато има нещо по фрапиращо деликатно го подминавате.

Не е ли това странно? Защото ти все пак говоирш в темата за анонимност, че трябва да се знаем кои сме, а също и в темата за доверие че трябва да се доверяваме, а как ще знаем или да се доверим, когато има такива неща. За какво доверие ще става въпрос тогава? Ако така продължат нещата, можеби ще размислим за нещо друго.

Как мислиш ти?

Поздрави за сега.
"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8