• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Икономически крах на САЩ и световна криза. Бягайте от градовете!

Започната от Watchman, Март 23, 2008, 02:35:03 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Ученик на Исус

Това е много сериозна новина, хубаво, че си я видял, аз днес не съм гледала новини.
Тези са се разбързали, по план трябва на 4 юли да обявят новия световен ред, Бог да им запрети!
Да не допуска, толкова светии не са готови с подготовката, милост за народа Ти, Господи Боже!

Ученик на Исус

Рядко атмосферно явление", което може да продължи още една седмица, може да е причина за голямо прекъсване на електрозахранването в Испания и Португалия.

Това съобщи португалският мрежов оператор REN, съобщава Sky News.

Те казват, че екстремните температурни колебания в Испания са причинили ,,ненормални колебания" във високоволтовите линии, причинявайки прекъсвания в цялата европейска електропреносна мрежа.

Може да отнеме седмица, за да бъде мрежата напълно възстановена.
Вероятно са го причинили нарочно с техните оръжия.

Watchman

Нацистката баба Урсула вече бърза да обвинява Русия за случилото се. Тия работят по скрипт и се опитват да използват всичко за вкарване на Европа във война срещу Русия. Това е едно от нещата, които трябва да се молим да  Бог да им забрани. Прокарване на идеята за цифровия идентификатор в Интернет е другото нещо, което ще се опитат да прокарат, защото уж било хакерска атака. Докато е време трябва да се молим за осуетяване на тези планове.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Да, кибер атака и вероятно Русия била,така твърдят, Шваб предупреждаваше отдавна за кибер атаки.
Ние ще се молим, пък какво Бог ще допусне, ще видим.
Китай, Русия, Индия, Бразилия, САЩ, Великобритания, Канада, Германия, Австралия и ЕС внедряват цифровия идентификатор, то това беше и целта, беше кодирано в името на короната.

https://ok.ru/video/8923693976220

Добри стихове за молитва, взаимно да се изтребят, много хубава глава на Лeтописи:

2 Летописи 20
22 И когато почнаха да пеят и да хвалят, Господ постави засади против амонците и моавците, и против ония от хълмистата страна Сиир, които бяха дошли против Юда; и те бидоха поразени.
23 Защото амонците и моавците станаха против жителите на хълма Сиир за да ги изтребят и заличат; и като довършиха жителите на Сиир, те си помогнаха взаимно да се изтребят.

Ученик на Исус

Положението след 8 часа липса на ток

▪️Магазините са празни – почти няма останала храна и вода;
▪️Power bank-ите се продават за луди пари;
▪️Мобилният интернет скоро ще изчезне: генераторите на кулите са на път да се изключат;
▪️Хората засядат в асансьорите;
▪️Канализационната система не работи, помпите са предимно електрически, водоподаването е спряно;
▪️ Хората не могат да се намерят без връзка;

Захранването с външна електроенергия към атомната електроцентрала също е спряно.

В Испания е обявено извънредно положение. Кметът на Мадрид поиска да бъде изпратена армия в града, за да помогне за справяне с последиците от случващото се;

Хората споделят видеоклипове на празни рафтове в магазините и твърдят, че запасите от вода са на изчерпване;

Очаква се спиране на мобилния интернет през следващите часове. Мобилните комуникации също могат да изчезнат;

Има опасност от наводнение с отпадъчни води от канализацията, тъй като изпомпването на вода е спряло да работи;

Безкасови плащания не са налични: картите вече не работят и повечето банкомати са деактивирани.

Ученик на Исус

Беше като сюжет от научнофантастичен филм, където електричеството на Земята спира. В един момент радиото в колата ми се изключи, а мобилната ми връзка и интернетът изчезнаха. Чувството е диво - просто си сам, напълно изолиран от всички потоци от информация. Не знаеш какво се случва, какво да очакваш. И никой не знае. Навсякъде цареше хаос - нищо не работеше. Едва вечерта намерих място, където работи мобилен интернет. Веднага започнах да търся откъде да купя електрически генератори. ,,Добре е, че Киев има опит с прекъсвания на електрозахранването", казва украинец, който живее в Марбея (Андалусия).

Watchman

Изглежда че успяха да оправят тока сравнително бързо. Както и предположих това е само репетиция и подготовка за нещо по-сериозно.

Излизат кадри как хората празнуват идването на тока в Мадрид. Радват се все едно са спечелили световното по футбол.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Очевидно са изтренирали или пък не са успели да го направят по-мащабно.

,,Това наистина е абсурдно: цяла Европа изглежда е била на секунди от пълно прекъсване на електрозахранването.

Честотата на мрежата в континентална Европа се срина до 49,85 херца - само на косъм над прага на колапс.

Нормалната работна честота на европейската електропреносна мрежа е 50,00 Hz, поддържана с изключително тесен диапазон от ±0,1 Hz. Всичко извън ±0,2 Hz задейства сериозни аварийни действия.

Ако честотата беше паднала само с още 0,3 Hz - под 49,5 Hz - Европа можеше да претърпи каскадно прекъсване на електрозахранването в цялата система.
При този праг автоматичните защитни релета изключват големите електроцентрали и колапсът се ускорява.
И е обезпокоително лесно да си представим множество сценарии, при които това би могло да се случи..."
Официално сме във фазата на ,,постепенно спиране на електрозахранването" от Програма 2030.
Разбира се, логично е Испания да бъде мястото, откъдето ще започне, тъй като ,,Програма" 2030"/Agenda 2030 буквално e разлепена по всичките им влакове, а испанският премиер Педро Санчес, никога не пропуска гордо да носи значката на ,,Програма 2030" на ревера си.
Оказва се, че в България също е спиран тока на 13 януари 1978 в 13:13ч, изобщо много сатанински похвати.
И хората сега се радват, че им възстановяват тока, но докога?

Watchman

Ученик на Исус

Виж ти, на мен ютуб ми прави номера пък от седмици.
Значи явно тренировката е навсякъде, според мен облъчват с харп, за да предизвикат тези сривове.
Аз често казано смятам, че много добре ще ни се отрази спирането на тока, телефоните, интернета, ще може повече да се молим, дори смятам да ходя на молитвени разходки, така ми идва в сърцето.
Колко хубаво ще бъде, имаме нужда от подобно разтърсване, така сме заспали значи, аз поне де, за себе си да кажа, а и мои познати признават.

Ученик на Исус

Целият остров Бали в Индонезия е засегнат от прекъсване на електрозахранването, за което почиващите и местните жители са предупредени, че може да отнеме до 36 часа.

Прекъсванията на електрозахранването засегнаха хиляди домове, фирми и курорти в туристическата гореща точка около 16:00 часа местно време в петък

Говорител на организацията заяви, че подводните кабели, свързващи Денпасар с континента, са били прекъснати, но че все още се разследва въпросът.

Приблизително 25% от цялото електричество на Бали идва чрез тези подводни кабели, които ги свързват с остров Ява.

Всички електроцентрали в Бали са изключени от тока като мярка за безопасност.

,,Това е първият път, когато на целия остров е спрян тока", каза местна жителка.