Author Topic: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!  (Read 11743 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #15 on: December 19, 2021, 17:12:37 PM »
Почистих дублираните съобщения за да може да има прегледност на написаното. По-долу ще дам отговор на написаното.

Quote
Та това, с което искам да насърча хората е, че е писано (освен горе изброените обещания):
че няма да можем да купуваме и продаваме, но не че няма да ядем. Дори сега където живея не може да се пазарува свободно (без ваксина или сертификат, че си оздравял, какъвто аз нямам), но тази сутрин ядох и пих - алелуя!

Текстовете от Писанието където е написано, че "няма да могат да купуват и продават" хората без белега на звяра касаят времената на последния звяр, на Антихриста. Никъде в тази тема ние говорим за това, че сега сме в тези времена. И аз лично смятам, че още е рано за Антихриста.

В тази тема говорим за това, че има планирано време на глад, икономически сривове, свръх-инфлация и най-вероятно сриване на електропреносната мрежа. Всички тия неща носят със себе си определени последствия, за които е благоразумно да се подготвим, според както е написано:

Пр. 22:3  Благоразумният предвижда злото и се укрива. А неразумните вървят напред - и страдат.

По същия начин когато видиш че докато пресичаш пътя срещу тебе лети ТИР - ти не казваш - какво ме интересува че идва ТИР, Бог ще ме опази, но БЯГАШ от пътя, за да се предпазиш от идващата опасност.

Quote
Не би трябвало да ни е страх или да мислим за утре - защото Бог има добри планове за нас и със сигурност няма да ни забрави. Нас (моето семейство) не ни интересува дали ще можем да купиваме или продаваме, защото Бог ни е обещал, че ще ни снабди с всекидневния ни хляб! Има твърде много примери в Библията за това как Бог снабдява неговите си!

Да бъдеш движен от благоразумие и здрав разум, не е същото като да бъдеш движен от страх.

Да, Бог има добри планове за нас, и част от тези добри планове е да ни превърне в мъдри и благоразумни хора, а не да останем глупави и нехайни. Писанието казва следното за глупостта:

Пр. 19:29  Присъди се приготвят за нехайните, И бой за гърба на безумните.

В Божиите добри планове за нас се включва и добра доза бой с цел да ни отдели от глупостта и нехайството, които са част от човешкото естество. Ето защо ако действаме глупаво, непредпазливо и неблагоразумно с оправданието, че Бог ще ни избави - то ние се записваме да една (или няколко) дози хубав бой и страдание. Бог никога, абсолютно никога няма да избави човека без да му посочи високата цена, която трябва да плати за това че е избрал да действа глупаво, вместо благоразумно.

Quote
Преди време Бог снабдяваше Израел всеки ден с храна. И  в един слънчев ден на някой му хрумна, че ще е добре да се погрижи сам за себеси (а може би и за семейството си). Ще е разумно или придвидливо, ако случайно нещо стане. Та този индивид си събра храна за повече дни, която се развали.

Това е некоректен пример в контекста на настоящата дискусия. Първо Бог лично беше поставил Изралтяните в позиция на това да не могат да произвеждат своя храна. Той ги заведе в пустинята, където е ясно че няма как нито да сеят нито да жънат, дори вода за пиене не достигаше. Това не беше техен избор, а сам Бог избираше къде да ги води. И именно защото Бог ги заведе на място където те не можеха да произвеждат своята храна, Той ги хранеше свръхестествено. В момента в който те влязоха в обещаната земя, където имаше изобилно вода и плодородна почва, небесната манна престана да се появява.

И да речем ако някой от израилтяните си беше казал следното - каква нужда има да обработвам земята, като Бог ще ми дава манна. Бог дали щеше да снабди такъв човек? Отговора е  твърдо НЕ.

Второ - Бог изрично забрани да се събира храна за повече от един ден (като изключим съботата). Т.е имаме директна забрана от Бога, която когато беше нарушена имаше видими последствия. Сега можеш ли да посочиш от Писанието Бог да е дал забрана да се събира храна за време на нужда?

Quote
Това което искам да кажа е, че човек може да си събира храна, вода и*или уръжия за примерно 5г. (Само ако погледнем водата за  примерно 5г. - по 1,5л. на ден и по 20л. на седмица за хигиена, са около 7800л на човек. Къде ще се съхраниш тази вода? В какво ще я съхраниш тази вода?

А какво да кажем ако човек не събира 7800л вода, а вместо това избере да живее на място където има чисти потоци и естествена изворна вода? Дали ще му трябва да събира вода?

Quote
До каква степен си готов да си пазиш ресурсите и ще можеш ли да устоиш срещу 20 човека?

Бог е верен да опази онова, което ни е снабдил. Това, че имаш храна и вода не заменя нуждата от вяра в Божията свръхестествена защита и снабдяване. Праведния живее чрез вяра, не чрез виждане. Но Бог е дал вярата да работи ЗАЕДНО с мъдростта и благоразумието, а не ВЪПРЕКИ тях.

Quote
Нас не ни интересува дали ще можем да купиваме или продаваме, защото Бог ни е обещал, че ще ни снабди всеки ден с хляб!  Това, което аз знам е, че Той е верен - завинаги!

Това ме предизвиква да ти задам един малко личен въпрос. Ако не те интересува дали можеш да купуваш и продаваш, защо си напуснал България и си отишъл в Германия (става ясно от IP адреса)? Дали не си отишъл там за да вземаш по-голяма заплата за да можеш с нея повече да купуваш? Защо не остана в България с малката залата и да очакваш Бог да те снабди с хляб и всичко, а предпочете да ходиш в чужда земя за да вземаш там повече пари? Сега възможно е да си там по съвсем други причини, а не поради по-високия стандарт на живот, но аз задавам горните въпроси поради факта, че 99% от хората отиват на запад именно заради по-високите заплати. Къде остава вярата?

И накрая като завършек ще си позволя да използвам и следния цитат:

Quote
За жалост вчера трябваше да се погрижа за нещо свързано със семейството и не можах да си довърша мисълта.

Този цитат макар и вмъкнат неволно не по темата - разкрива много ясно същината на въпросите, които се обсъждат в момента. ЗАЩО е трябвало да се погрижиш за нещо свързано със семейството си? Според написаното от тебе не трябваше ли да оставиш БОГ ДА СЕ ПОГРИЖИ, Той има добри планове за семейството ти и за какво ти е - ти да се напъваш да се грижиш за него? Бог ще се погрижи, нали така?

Или ако ти си сметнал, че е разумно и отговорно нещо - ти самия според дадената ти благодат да се погрижиш за семейството си, то не е ли същия принцип в действие относно подготовката за идващите бедствия?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Gabriel Yoanov (MIKE)

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 38
 • Матей 6:24-34
  • Матей 6:24-34
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #16 on: December 19, 2021, 18:18:56 PM »

За бъдещите бедствия,  Бог вече се е погрижил.
1.Аз само трябва да Го следвам и да бъда в Неговият план
2. и да бъда с Неговия характер
3. и да имам Неговия начин на живот.

Повече няма да пиша. Не го виждам за плодородно или нужно.
Който чул, чул. Който е трябвало го е видял (или ще го види) поста.

И известието, което чухме от Него и възвестяваме на вас, е това, че Бог е светлина, и в Него няма никаква тъмнина.  Ако речем, че имаме общение с Него, а ходим в тъмнината, лъжем и не действуваме според истината. Но ако ходим в светлината, както е Той в светлината, имаме общение един с друг, и кръвта на Сина Му Исуса Христа ни очиства от всеки грях.
1 Йоаново 1:5‭-‬7
В/чрез общението Бог ни поправя един друг. Обичайте църквите си. Обичайте семейството си. Оставете Бог да ви оформя.

Аз не съм дошъл за спорове или някакви прекалено сложни обяснения, за да докажа, че имам право.
Нека Бог да ви благослови и вашите църкви(събрания). Амин

И последен съвет от мен - повече се занимавайте с личният си характер от колко с анти-христ/и, зверове, за да можете да бъдете с Него и братята и сестрите във вечността. Много хора са направили тази грешка и по този начин са подивели много други хора. - например адвентистите, свидетелите на Йехова и прочие.

Бог с вас и вие с Него.
Исус:Не се безпокойте за живота си–какво ще ядете или какво ще пиете,
нито за тялото си–какво ще облечете.
Не е ли животът повече от храната и тялото–от дрехите?
Погледнете небесните птици,че не сеят,нито жънат,нито в житници събират и пак небесният ви Баща ги храни.Вие не сте ли много по-ценни..?

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #17 on: December 19, 2021, 18:25:30 PM »
Quote
Повече няма да пиша. Не го виждам за плодородно или нужно.
Който чул, чул. Който е трябвало го е видял (или ще го види) поста.

Ще го види MIKE, ще види и контра аргументите, и неотговорените от тебе въпроси също. И ако е благоразумен ще си направи правилните изводи.


Quote
И последен съвет от мен - повече се занимавайте с личният си характер от колко с анти-христ/и, зверове, за да можете да бъдете с Него и братята и сестрите във вечността.

А ако ти си способен да приемеш съвет, то аз бих те посъветвал да се занимаваш не с личния си характер, а с Божиите цели и намерения за Земята. Защото именно това ще те освети и ще ти даде достъп до необходимата благодат да изчистиш и характера си, без да се фокусираш и вглъбяваш в себе си. А ако се вглъбяваш в себе си, ще станеш като монасите.

И ако позволиш още един съвет - прибирай се по най-бързия начин към България, защото нашата земя Бог е отредил за прибежище в идните злини. А там където си ще стане мазало.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #18 on: December 24, 2021, 18:08:44 PM »
Предстоящите планове на нечестивите са явни за много от мислещите хора. Имам чувството, че християните в своето болшинство са сред най-нехайните и безхаберни индивиди. Ето тук съвсем ясно написано онова, което ОЧЕВИДНО ни готвят и онова за което трябва да вземем мерки своевременно:

https://pogled.info/svetoven/globalistite-priblizhavat-noviya-svetoven-red-s-pomoshtta-na-poredniya-strashen-virus.137519
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #19 on: December 24, 2021, 20:30:06 PM »
А дали Бог мисли така по тоя въпрос и дали ще остави това да се случи и дали не трябва да се молим Бог да промени тези неща защото ние нямаме възможност и ресурс да направим каквото и да е .Мисля че ще има някакви драстични последици от така наречената пандемия но все пак не вярвам че Бог ще допусне да бъдем унищожени от тези явни глобалисти и има нещо друго което все още не мога да разбера за какво иде реч.Ще се пробват да направят тези неща за които казваш Watchman но разковничето е някъде другаде.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #20 on: December 29, 2021, 21:25:29 PM »
 dodai, не ти отговорих по-рано защото подготвях нова тема в която мисля е отговорено подробно на зададените от тебе въпроси.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #21 on: January 05, 2022, 23:27:07 PM »
Ето това е "малък" пример за това какво са ни приготвили:

https://www.actualno.com/asia/glad-pod-karantina-v-kitaj-horata-razmenjat-tablet-za-kupichka-oriz-video-news_1691894.html

Слагам малък в кавички защото града е с населението на две Българии.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #22 on: January 06, 2022, 19:36:25 PM »
Добре каква е гаранцията че това е верно.Както данните за болните и умрелите от ковид са маниполирани така и тази информация може да е фалшификат.Всичко това се прави с цел както някои беше казал да накарат народите да възтанат срещу правителствата си и да се появят някакви спасители които да обявят впоследствие новия световен ред.Струва ми се че това няма да стане така но това май е идеята.Но трябва да сме готови за всичко.Бог да е с нас.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #23 on: January 07, 2022, 11:02:50 AM »
Quote
Добре каква е гаранцията че това е верно.

Кое "това" имаш предвид? Че блокирани от мерките хора в градовете в Китай гладуват? Такива неща не е трудно да се проверят особено ако човек може да провери какво пишат китайците в техните социални мрежи като Weibo, откъдето и произлиза информацията за горната новина.

Глада е един от инструментите, които глобалистите са приготвили против нас. Ние нямаме намерение да бъдем част от това, което те искат да правят, а от това което Бог иска да прави. Но ако човек е невеж относно последното той трудно ще разбере в какви времена се намира.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #24 on: January 07, 2022, 11:52:18 AM »
Разбирам Watchman исках да разбера дали си проверил иформацията която даваш.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #25 on: March 01, 2022, 17:34:48 PM »
Във връзка с последното развитие на събитията пускам превод на текст, чийто източник е ето тук:

С разгарянето на войната ще видите много хора, които ще подкрепят единия или другия флаг; ще насърчават ескалацията и ответните действия. Това е капан. Кой точно има полза от голяма война, която изпраща милиони млади мъже и жени в бойна възраст да се избиват взаимно в Евразия (точно в момента, когато гражданското неподчинение със зъби започва да се разпространява)? И какво, според вас, ще се случи с паричната система сега, когато Русия е отрязана от SWIFT? Обмислихте ли факта, че Европа не само е силно зависима от руския газ (който САЩ не могат дори да заменят), но Русия и Украйна са и двата най-големи износителя на пшеница в света, които произвеждат около 30 % от световното производство? Целият износ на Украйна е спрян, а след като Русия е отрязана от западната банкова система, всички бъдещи клиенти ще трябва да работят извън долара. Дори ако физическата война се ограничи до Украйна (спойлер: няма да се ограничи), последиците от кибернетичната и икономическата война, която вече е в ход, ще бъдат опустошителни. Западните лидери подготвят населението си за много повече от параболично увеличение на цените. На хоризонта се очертават повсеместен недостиг и глад. Това няма да е краткосрочно явление.

Повечето от вас вече разбраха, че WEF е било средството, използвано за планиране и координиране на реакцията при пандемия (събитие 201), но знаете ли, че е имало още две учения? Проучете ученията "Киберполигон" и "Верижна реакция на храните". Знаете ли, че Русия е играла важна роля в "Киберполигон"? Забелязахте ли, че руското правителство изпрати свой представител, който да говори за проекта на руската централна банка за цифрова валута? А знаете ли, че Путин (подобно на Трюдо, Макрон, Андерн и много други) е участвал в програмата на Шваб "Млад глобален лидер"? Путин призна публично, че е прекарал много време в Давос с Шваб и неговите сътрудници и е подписал договор с Русия за собствен проект за 4-та индустриална революция. Путин участва в плана. Той играе съществена роля в Голямото пренастройване, като поставя началото на Третата световна война.

В този контекст WEF много прилича на WWF (Световната федерация по борба): само че в този вариант вместо да чупят столове по главите си, те изпращат вашите млади хора да убиват и да бъдат убивани. И тъй като войната се разпространява по начин, който "никой не би могъл да предвиди", и кибератаките започват да извеждат от строя комуникациите и критичната инфраструктура, те обвиняват чуждестранен враг за целия хаос и разрушения, които идват след това. Не се поддавайте на това.

Нима сте забравили, че политиците, които ръководят всяка от тези армии, са същите престъпно корумпирани, геноцидни изроди за контрол, които съсипаха живота ви през последните две години и които все още възнамеряват да налагат ежегодни бустер инжекции (и всякакви други ужаси) веднага щом получат възможност? О, мислехте, че това е приключило? Помислете отново. В САЩ федералната система за ваксинални паспорти се движи напред с двупартийна подкрепа, а СЗО е подготвила и глобалната версия. Вторият рунд на пандемията е изпечен в тортата. И ако си мислите, че първият при рунд е било зле, изчакайте да видите на какво са способни правителствата при сценарий с изключени светлини.

Трябва да използваме внимателно тези последни мигове на свободния интернет. Това е последният ни шанс да повлияем на начина, по който хората реагират на тези събития (по-специално полицията и армията). Това е последният шанс да ги накараме да разберат, че врагът не е в чужбина и че раздаването на правосъдие ще означава арестуване на тези, които издават заповедите.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ УДАР!
« Reply #26 on: March 01, 2022, 18:03:17 PM »
С други думи войната срещу Русия ще се използва като прикриване на източника на кибер-атаките с които ще се изкара извън строя не само интернета, но и електропреносната мрежа.

Не знам колко от вас са готови за живот без интернет, без ток, без магазини, без пари? Защото именно това предстои.

Обаче ние имаме оръжие, което никой друг няма, а именно ние можем да поискаме и да получим от Бога - всичко това, което нечестивите са подготвили да направят да се стовари на техните собствени глави, и не само да не успеят да се сдобият със своите цели, но да изгубят всички позиции завоювани до сега.

Клаус Шваб е прав, че във време на безпрецедентна криза се дава възможност за преосмисляне и прекрояване на целия свят. Те имат техните представи как да се прекрои света, но ние сме в позиция да поискаме от Бога света да се прекрои така, че такива като Клаус Шваб и неговите партньори и кукловоди ВЪОБЩЕ ДА ГИ НЯМА ПОВЕЧЕ.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.