• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.

Започната от Watchman, Юни 30, 2021, 22:56:08 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Ученик на Исус

Във Франция вече ако караш сам колата си, глобата е 150 евро, трябва да са поне двама в колата.
Това и в Испания преди месеци го въведоха. Обаче се очертава и проблем с бензина скоро, в Сърбия са спрели рафинерията заради санкциите и сега карат на държавни резерви. У нас на 21 ноември ще спрат и предупреждават, че най-много до декември ще има горива. Това означава срив на доставките на храна, лекарства и пр.
През октомври нямаше нашествие на "извънземни", но пък сега дават дати за ноември, декември.
Възможно е и такъв коз да използват, гледах клип за нефилимите на един вярващ и си представих какво ли му е било на Давид, какво ли ще бъде ако почнат пак да се разхождат сред нас. Даже наскоро сънувах, че са сред нас, ама бяха само с една глава по-високи в автобус ги видях, после по улиците. Сънувах миналия месец, че е обявено международно положение, имаше смутени хора по улицата, една жена ми вика виждаш ли на небето, има QR код, аз погледна и видях голям такъв код на небето, защо беше там за мен беше много странно и нямам отговор все още на този въпрос.
В щатите правителството е спряло работа частично засега, хиляди отменени полети, милиони остават без помощи. Чудя се дали Дана Ковърстон не беше сънувал за този ноември хаосът, беше видял календара за номври, но мисля, че година нямаше.

Watchman

Този господин, да не се е доверил на "безопасните и ефективните", че да попадне сред "внезапните и неочакваните"?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

И аз това си помислих, като видях новината, онзи ден пък пишеше за починало десетгодишно момиче от инфаркт в Гърция, здраво и хоп.Стана нормално да умират деца от инфаркти. Как стават тези работи, мистерия. Най-голяма вина обаче имат лекарите, които виждат какво се случва с хората и си мълчат, медиите и политиците също ще отговарят за действията си. Никой не е вечно жив тук на земята, макар да са се засилили за вечен живот без Бог, за малко време ще бяга смъртта от тях, ама няма да е завинаги, ще мрат и те, рано или късно както казваше нощния шеф.

Второзаконие 32:35
На Мене принадлежи възмездието и въздаянието; Ногата им с време ще се подплъзне; Защото близо е денят на погиването им, И приготвеното за тях наближава.

Анко

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 29, 2025, 23:35:40 PMГейтс се готви за нова пандемия, хвали се с лепенка с ИРНК ваксина, която инсталира квантови точки, това е паспорт за биологична ваксина, който да контролира кой може да пазарува, пътува.

Гейтс каза: О, Covid беше само пробен етап.
Бурла, шефа на Пфайзер: Covid за мен беше като репетиция.
Гейтс по време на интервю преди няколко години: Трябва да се подготвите за следващата пандемия, това вече наистина ще привлече вниманието ви.
По-скоро да не дойде Божие въздаяние спрямо такива, които вървят срещу Божия авторитет усилено и неотклонно...лъжепандемия в сегашните времена след ковид измамата, ще провокира безредици в много страни, предишните безумия народите ги претърпяха но скорошни други се съмнявам.

Ученик на Исус

Много ми се ще и на мен като на теб, Анко, хората да не търпят втори път подобно нещо, но все още има хора, които вярват, че са постъпили правилно и като ги питам защо го направи, нали ви предупредих, еми така трябваше. И толкоз, това отговарят, при това вярващи хора.
Виждаш и за еврото, толкова протести, но никой не обръща внимание, насила го въвеждат и толкоз.
Като Бог допусне нещо, просто нечестивите вършат нечестие да се изпълни мярката и Бог да ги накаже.
Още един брат каза, че при тях също сменили входната врата с такава само с чип, така че явно това е подготовка в големите градове, не знам дали е навсякъде, но имаме близки в малко градче и там са с чип на входната врата отдавна. Сега не разбирам, ако тока спре, какво се прави в случая. На старата врата чипа се повреждаше, но имахме и вариант с ключ, та не сме закъсвали, ама сега не знам как ще е занапред, ако се повреди и останеш блокиран вън или вътре.

Намерена

То да бяха само чипове по входните врати, ама има и асансьори с такива. Обикновено, предлога е, да има контрол на достъп (за външни лица) и за съседи, които не плащат като другите за вход, а се возят. И накрая, си слагат камери и аларми, за още по-сигурно.

Едно време, ролята на съгледвачи и шпиони, я изпълняваха бабите по пейките - докато се прибереш, минеш през няколко входа и научиш всички новини от деня, ако те интересуват. Сега, вече сме модерни, цифровизирани, окабелени - контрол на достъп, камери и аларми. Нещата вървят по план. 
Защото нашата привременна лека скръб произвежда все повече и повече една вечна тежина на слава за нас, които не гледаме на видимите, но на невидимите; защото видимите са временни, а невидимите вечни.
2 Коринтяни 4:17-18

Ан

Цитат на: Ученик на Исус - Ноември 03, 2025, 20:20:17 PMСега не разбирам, ако тока спре, какво се прави в случая....как ще е занапред, ако се повреди и останеш блокиран вън или вътре.

Ами, просто един ритник на вратата, а ако не става с ритник, взимаш 1 чук или брадва! Всеки има чук. Ако си от външната страна и нямаш чук, някой може да ти спусне от терасата или си купуваш от магазина. Най-добре е заедно с чипа да си носиш и едно чукче, за да нямаш изненади! Като се разбие вратата няколко пъти, следващата врата ще бъде с ключ!

Watchman

Цитат на: Ан - Ноември 03, 2025, 22:58:14 PMКато се разбие вратата няколко пъти, следващата врата ще бъде с ключ!

Предполагам говориш за вратата на килията. Защото ако някой тръгне да разбива така врати, ще го опандизят.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ан

Незнам за каква килия говориш, но ако входната ми врата е заключена, естествено, че няма да нощувам на улицата, а ще я разбия!

Watchman

Цитат на: Ан - Ноември 03, 2025, 23:08:59 PMНезнам за каква килия говориш, но ако входната ми врата е заключена, естествено, че няма да нощувам на улицата, а ще я разбия!

Аз бих се обадил на съседката да ми отвори (както и ми се е случвало да правя). Божиите хора са синове на мира, не на насилието и агресията.

Ан

Така е, ще опитам първо със съседката, но ако не стане, остава следващия вариянт - да си отворя по някакъв начин! Става въпрос за мойта входна врата, а не за нечии чужди врати!

Ученик на Исус

Като християни не можем да си позволим да постъпваме така, пък и самата врата е голяма, желязна и има малки стъкла отгоре, дори да се счупят, не знам дали може да се мине през тях. Вратата струваше 6000 лв, замислих се сега тези фирми какви печалби правят като подменят масово вратите.
Вече и Европа е измислила свой месинджър, подобно на руския Max, познайте как се казва, ама разбира се, Matrix, как иначе. Тества се в 20 държави в момента, във Франция е внедрен на 600 000 държавни служители.
В Гърция плашат с маймунска шарка, нилска треска и познатия кавс, които били особено заразни и видиш ли, България може също да се окажела в опасност.

miro s

Цитат на: Ученик на Исус - Юли 16, 2024, 01:16:12 AMПо-добре е да си купите къща в провинцията, злато, сребро.
Златото и среброто  за масите изглежда архаично, ако не е като бижу.  Къщата се ползва като вила за подслон след разходка сред природата.

Watchman

Цитат на: miro s - Ноември 08, 2025, 10:09:00 AMЗлатото и среброто  за масите изглежда архаично, ако не е като бижу.  Къщата се ползва като вила за подслон след разходка сред природата.

Освен тия опорни точки касаещи "масите", друго не са ли те програмирали по темата?

Ученик на Исус

Руски монах на Атон е осъден за това, че е отказал да даде отпечатък на пръстите си.
До 5 ноември беше срока в Гърция за цифрова идентификация, после са им казали, че задължително ще я присвояват на хората.
На 11.11. се очаквало някакво събитие и според повечето това е нашествие на извънземни.
Вторник се пада, интересното е, че във вторник е бил и 11.09., та ще видим, имаме два дена.
Октомври нямаше събитие, макар пак мнозина вярващи да го изчисляваха, пък юбилей, шабатни години, празници и пр. Последните години през ноември забелязвам големи чародейства.
Да се молим, каква превъзходна възможност от Нашия Велик Господ имаме, да можем да викаме към Него по всяко време за всяко нещо, слава на Бога!