• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.

Започната от Watchman, Юни 30, 2021, 22:56:08 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Май 08, 2025, 21:42:35 PMФалшив антихрист, фалшив Израел, не е писано за това в Библията, или аз не съм го прочела за всичките тези години, в които си чета Словото.

Съвсем си ги пише, ама е за прилежните да открият къде и как.

ЦитатСъвсем реално хората си слагаха парцали на лицата, за да пазаруват, хич не беше фалшиво.

Тук няма нищо ново, същия филм са го играли още по времето на "испанския грип" където избиха около 60 милиона души с ваксините. Сега просто повториха филма. Няма нищо свързано с края на времената. Снимката е от 1918-а година.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Да, играли са филма тогава също, но не знам да са го прилагали за купуване както сега.
Може ли цитати от Словото, след като си открил стихове за фалшивия Израел и фалшивия антихрист, че все пак трябва да си служим с дарбите един на друг, учителите да поучават, пророците да предупреждават и пр.
Аз не се сещам пак казвам Бог да говори за това. Може ли стиховете?