Author Topic: Пророчества за корона вируса и след него  (Read 27870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Аз доколкото разбрах сънищата са три. Единия е за вече случилите се събития с короната, бунтовете и вандалщината в САЩ. Втория сън е за периода септември-ноември пак в САЩ където той вижда още по-ожесточени бунтове съпроводени с масова смърт (кръжащите лешояди) и намеса на чуждестранни войници в това число руски и китайски, както и сини каски от ООН. И третия сън е за инфлацията на долара. В него се говори за това че монетите в САЩ ще се спрат от обръщение, защото поради голямата инфлация те няма вече да имат никаква стойност, а скоро след монетите ще ги последват и банкнотите от $1 и $5. Това готови горе долу за нещо като десетократна девалвация на долара първоначално, а след това и вероятно стократна.

Тука е важно да се отбележи, че подобни събития в САЩ, както и девалвацията на долара няма как да окажат последствия само в самите САЩ. Ако бяхме 1920-а година вероятно само щяхме да чуваме че нещо ставало там, но тук нямаше да ни се отрази по никой начин. Но през 2020 света е като един общ организъм, не само икономически, но и политически. Доказателства за това видяхме при събитията с корона вируса. Правителствата на почти всички държави (с минимални изключения) реагираха по един и същ начин, все едно не са отделни държави а провинции на една и съща мега държава.

Освен това малко хора разбират какво представлява финансовата система в момента. Ние всички ползваме долари, под всички имам предвид всички народи и държави е които има централни банки. Всички тези централни банки са просто подразделение на американския Федерален Резерв, и издаваните от тях местни валути са вързани към долара. На практика всички подобни валути са просто пребоядисан долар. Ето защо колапс на долара и девалвацията му означава колапс и девалвация на всички валути, които са част от тази система.

Ето защо ако и човека от видеото да говори конкретно за Америка, то каквито и събития да станат там това ще се стовари и върху нас, с точно толкова голяма сила икономически, и вероятно с малко по-малка сила политически.

Какви са изводите от всичко това?

За мен лично няма нищо ново, ние говорим за тия неща в този форум от 12 години насам. Като предупреждавахме хората да намалят и ако е възможно да нулират своята зависимост от икономическата и социалната система на този свят.

Разбира се за пълно анулиране на тази зависимост се изисква общност, сам човек или семейство не е възможно да постигне това. Затова ние от много години призоваваме за общност и за излизане от градовете и системата. Християните предпочетоха да спят и да си живуркат своя живот. Затова има само един начин Бог да ни извади от този сън и това е да изпрати мощно разтърсване. И докато за много от невярващите и нечестивите това разтърсване ще бъде гибелно и смъртоносно, то за праведните то ще  бъде болезнено, но отрезвяващо и ще има за плод нашето събуждане за Божията воля и цели и нашето изцеление и изчистване.

Точно затова нещото на което беше най-наблегнато в това пророчество бяха думите - Brace yourself, brace yourself, brace yourself, което ще рече - препаши се здраво, пристегни се здраво, затегни колана. Точно както в самолета предупреждават да се затегнат коланите, когато предстои турбуленция. Пред нас предстои мощна турбуленция и ние трябва да сме максимално готови и пристегнати. Ако сме на Божия страна това, което предстои няма да ни убие, или да ни унищожи, но ще ни разтърси толкова мощно, че след това ние няма да сме същите хора. Обаче ако някой подцени турбуленцията и не се пристегне, тя може да  бъде смъртоносна за него.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Liya

 • Посещаващ
 • **
 • Posts: 65
Благодаря за разяснението, мисля че щи е полезно за всички, които гледат видеото.

Аз съм далеч от мисълта, че това което има да стане там няма да даде отражение и тук. Икономически със сигурност. Само се питам защо не се чуват подобни пророчества от български християни например. Или европейски. Излиза че тук спим много по-дълбоко от някои общности в Щатите, което не говори никак добре.
Септември и ноември са близо, искаме или не скоро ще разберем дали това ще се изпълни. По това се разпознава дали едно пророчество е дадено от Бог.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Ето пълния текст с автоматичен превод (google translate) на български с бързи корекции на места от мен:

Казвам се Дана Кавърстоун. Аз съм пастор. Аз съм съпруг, аз съм баща. Аз съм патриот, обичам тази страна.

Мога да потвърдя първата част от това, което искам да ви кажа, защото казах на някои мъже в молитвена група през декември. 2-ра или трета седмица на декември. Ще споделя три конкретни съня, които имах наскоро. Да се ​​върнем към декември. Два, които имах тази седмица, както в понеделник, така и снощи (понеделник и вторник вечер).

Вярвам, че са пророчески. Първия сън, който имах, се сбъдна буквално в светлината на събитията от март до юни, месеца, в който живеем.

Не твърдя, че съм пророк по никакъв начин. Разбирам обаче, че някои сънища и видения по своето естество имат пророческо естество. Вярвам, че съм виждал неща. И двата съня след това, са свързани с първия сън, който имах, и неща, които видях наскоро. Така че можете да вземете това, което искам да кажа с повишено внимание, можете да се молите за това, можете да размишлявате върху тези неща.

Но вярвам, че имам предупреждение за страната. Предупреждение за провинциална Америка. Предупреждение за Америка като цяло.

Ето какво се случи:

Още през декември се събудих, сънувах. В този сън видях календар. От януари 2020 г.

Той се обръщаше. Видях януари, видях февруари, видях март. Когато март дойде, ръката го държеше и видях как пръстът подчертава месец март и три пъти го посочва.

Така че подчертаваше месец март, почуквайки го три пъти.

Така че за мен това беше наблягане, че нещо ще се случи през март.

Тогава видях април, май, юни. Когато дойде Юни, ръката отново подчерта Юни и го почука три пъти.

Тогава във видението видях как хората маршируват, видях протести. Видях хора, които носят маски, видях линии да влизат в болници. Видях типични лекари с игли или спринцовки, видях хора на вентилатори (изкуствено дишане). Видях хора, които са много, много болни, много, много болни. Видях заглавия на вестници, които тръбят за хиляди хора, които се разболяват. Видях линейки, просто летяха по пътищата и тогава видях градове в пламъци.

Видях сгради да горят. Видях протестиращи с маски. Видях хора, които стискаха юмруци във въздуха, хора, които крещяха и крещяха ядосани точно на света. Видях съдилища, видях обградени правителствени сгради. Видях хора, които полудяха по света. Видях, видях пушки, изстреляни специално във въздуха, държани така (показани над главата му) и видях бариери в градовете.

Разказах на няколко мъже в църквата си за това и мога да потвърдя кои са тези мъже и те ще потвърдят това, което ви казвам, това, което им казах.

Видях абсолютен хаос и другото, което видях, лешояди летяха над големи градове, не само онези, които горяха, но видях, че тези летяха над градовете, и видях как дим се издига и видях, че видях хората уплашени,  видях хора ужасени, видях хора вътре в домовете им, как гледат през прозорците с пушки в ръце, защото това беше абсолютен страх.

Тогава чух думите. "Стегни (препаши) се. Стегни (препаши) се".

Така че от декември чувам тези думи. " Стегни се. Стегни се."

Януари, февруари дойде, не изглеждаше твърде много. Припомних си мъжете за съня и тогава през март мандатът на COVID-19 удари и нещата започнаха да спират. Църквите бяха затворени, бизнесът беше затворен, икономиката беше затворена.

Тогава започнахме да виждаме протестите, започвайки от март, през май в Минеаполис и тези неща започнаха да продължават. И така, ние сме в края на първичните избори тук в Кентъки. Сега се говори за повече изключения. Току-що чух губернатора да говори за отваряне на училища и неща от този характер.

Нещата, които видях насън, видението през декември, са същите неща, които гледах в новините почти всеки ден от март до юни.

През цялото това време непрекъснато чувах „Препаши се здраво“.

Прекарах време в молитва, прекарах време в Словото - пастор съм.

Това не е само работата за мен, а е нещо, което обичам да правя. Обичам да правя и много се интересувам от новините по целия свят. Чета 40 вестника на ден от цял ​​свят. Аз съм в крак с новини в други части на нациите, по-добре, защото понякога ... е трудно да знам на кого да се доверявам. Получавам новини от цял ​​свят, от цял ​​свят от либерални и консервативни източници. Много добре чета и разбирам как работят нациите и пътувам доста. Не си измислям тези неща, мога да потвърдя казаното от мен.

Имайки това предвид, в понеделник вечер имах друг сън.

Това ме събуди от леглото ми. Направих си бележки за това. Заснех малко видео от себе си, като просто се уверя, че си спомням.

Ето какво видях.

Видях календар. Започнете с календара. Докато имах това, календарът беше готов, появи се бяла фигура. За мен това беше представляващ Бог Свети Дух, нещо чисто, нещо праведно, нещо вярно, нещо свято, защото в това нямаше нищо зловещо. Нищо зло, но чух гласа да казва „част втора, част втора“.


Видях юни, преминава, видях юли. Видях август, а след това видях септември и видях същия пръст под думата септември да го подчертава и да го посочва три пъти.

Тогава видях октомври да преминава и тогава видях ноември и тогава в съня ми всичко стана като на живо. Интензивността беше толкова голяма, че ... когато се събудих, пулса ми беше около 180.

Тогава беше понеделник вечер и аз се събудих, защото не се чувствах никак добре, цяла нощ не се чувствах добре.

Но така или иначе ... В минутата, когато пръстът подчерта ноември три пъти, вместо да го потупа, видях свит юмрук как удари календара.

И буквално, календарът се взриви в стената, числата изглеждаха, като 3d и падаха навсякъде.

Там се появи облак от хаос. Следващото нещо, което видях, бяха въоръжени протестиращи. Видях как се бият по улиците, видях хора да се блъскат един друг. Видях затворени бизнеси и съсипани предприятия.

Видях училища наблизо. Видях училищни стаи с паяжини, висящи в тях и като неща като хартии, падащи от стената и плакати ... като никой не беше в тях от месеци.

Видях банки. Банкови сгради с отлетял покрив. Изглеждаше почти като отвличане от извънземни, защото парите летяха през покрива в някакъв вид като прахосмукачка. Звучи някак странно, но гледах богатството как бива изсмукано. Видях политици в задните стаи, правеха сделки с хора. Потупвайки хората по гърба смеейки се , усмихвайки се и хилейки се.

Видях паметници. Видях Вашингтон DC да гори. Видях, че Вашингтон пламва. Видях пожари навсякъде. Видях хора да биват ликвидирани. Видях китайски и руски войници на земята. Руските войници казваха на китайските войници да отидат "вземете тези хора" ... "обезопасете този квадрант" ... " обезопасете тази зона ”… Видях сини каски на ООН. Видях как се случват военни събития. Не видях и следа от президента Тръмп. Не видях никакви признаци за лидерство във Вашингтон.

Лешоядите, които бях видял, бяха като гаргойли. Бяха на 3 метра от земята…. 3 до 5 метра от земята. Те просто нападаха хората безмилостно. Видях хора, които се крият в домовете и гаражите си. Видях църкви, изгорени, видях домове, изгорени.

Видях абсолютен хаос. Това, което привлече вниманието ми, е юмрукът от юмрук на ноември 2020 г. Тогава отново чух думите. ”Препаши се, препаши се. Стегни се."

Това беше нещо, което чувам вече почти седем месеца. Започвайки ... след като стигнем до юли, ще минат седем месеца.

Не твърдя, че съм пророк, не претендирам да провъзгласявам ... просто, ... нека да видим какво ще се случи през ноември, ... до ноември и да видим дали съм прав за това. Но знам, когато чуя Божия глас, знам, как ми звучи Божия глас Знам кога Той говори. Знам, когато имах сън, за който знам, че е Той. Нещата, които казвам, не казвам това, за да плаша хората, но го казвам, за да предупредя хората, че има някои доста зловещи неща, които са планирани да станат, и то не само за изгубените, но и за Божиите хора.

Вторият сън, който имах снощи ... Това ме събуди.

В този сън. Току що имахме гаражна разпродажба, за да помогнем на екипа на фонда, който заминава за Еквадор следващата година.

Имахме гаражна разпродажба (нещо като бит пазар с лични вещи в собствения двор). Бях помолил нашия секретар да набави някакви дребни монети за да можем да връщаме ресто при продажбата на този двор. И така, в съня, който имам, .. отивам до банката. Влизам в банката, за да обменя пари за дребни монети. На вратата беше написано, че няма дребни монети в наличност.

Видях табелата и го регистрирах в ума си. Влязох, а президентът на местната банка беше на касата. Тя се грижеше за бизнеса.

И аз казах, че искам да обменя 10 долара в монети от четвърт долар за гаражна разпродажба  и тя каза: Съжалявам, но американският монетен двор вече не издава дребни монети ... (като стотинки никели, кубици четвърти половин долар), „Ние вече не ги ползваме ”,

"Добре какво искаш да кажеш?"

Тя каза: „спряха да ги правят“

Аз казах: „Е, как ще мога да таксувам 1,50 долара за нещо?

Тя каза: "подгответе се за хиперинфлация и просто таксувайте $ 2"

Тогава тя ми каза насън ... О, между другото, банкнотите от $1 и $5 ще изчезнат скоро след това.

Тогава чух тези думи. "Стегни се. Стегни се. Стегни се."

Записах тези неща.

Никога не съм записвал сънищата на видео, които съм имал, и се колебаех дали да не запиша този, който имах през декември, но всичко, което видях в този сън през декември, се сбъдна между март и юни, когато в съня ми бяха показани събитията от март до юни.

Не мисля, че бих направил на някого услуга, ако не покажа това, което видях в тези сънища и видения.

Вярвам, че ще видим нещо повече от огромна втора вълна от Covid между септември, октомври, ноември.

Ще видим основните неща с изборите, ...

Ще видим голям хаос у нас.

Ще видим войски в нашите градове.

Ще видим, че протестите ще се влошат още повече,

Ще видим сгради да горят.

Ще видим това, което може да доведе до гражданска война в тази страна.

И така за моите приятели, които са вярващи, ... просто ще покажа това, което мисля, че трябва да чуете.

На първо място, трябва да приготвяте храна.

Уверете се, че имате алтернативни форми на валута като сребро или злато или каквото и да е.

Вярвам, че трябва да имате достатъчно запаси както от оръжия, така и от боеприпаси. Не казвам това просто като поддръжник на свободата да се носи оръжие, това са нещата, които виждам. Те говорят за дефинансиране на полицията. Това означава едно нещо ... вие ще трябва сами да осигурявате своята защита.

Също така вярвам, че трябва да се молите така, както никога преди.

Уверете се, че семейството ви знае какво се случва, където имате някакъв вид комуникация между вашето семейство за това дали се случват определени неща, ако някои неща се понижават.

Не казвам, излизайте от системата и никога не съм казвал нещо подобно в църквата си. Казах, че вярвам, че това може да се случи, но никога не съм правил това, което правя в момента.

Казвам ви, че между септември и ноември на тази следваща година. И когато стигнем до ноември и нищо не се е случило ... обади се, обади ми се по въпроса и кажи ... ти си абсолютен идиот и глупак да казваш тези неща.

Направи го веднага (ако всичко това не се изпълни).

Осъзнавам, че съм отговорен за това, което съм говорил. Аз също знам какво чувствам и знам гласа на Светия Дух достатъчно, за да знам, че това, което съм чул.

Вярвам, че ще се случи. Това, което чух през декември, вече се случи между март и юни.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Самият факт че е пастор ме съмнява много че това е пророчество от Бог

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Принципно това, което той казва не е нищо ново. Още преди 30 години един румънски проповедник, който е лежал по комунистическите затвори в Румъния казва видение за руски и китайски войски на територията на Америка.

Това че протестите ще се ожесточават няма нищо неразбираемо и нелогично. Това го разбират и по-наблюдателните хора. Хиперинфлацията на долара се очаква отдавна, въпрос на време е да се случи неизбежното.

Втората вълна на короната също е предизвестена и планирана точно за периода септември-номеври. Всички по-сериозни изследователи от Америка до Русия казват - от есента нататък ще стане страшно.

Това, което той е видял на сън, много хора са го видели с очите на разума. Ако Бог иска да изпрати подобно послание на американците, то пастор от малка провинциална църква е най-подходящата фигура, защото все пак американците имат нужда от някакъв авторитет да им говори, от типа на пастор, но повечето не биха се доверили на някой лъскав пастор милионер от мега градска църква. Да не забравяме, че Дейвид Уилкерсън, който имаше подобни видения също е бил пастор на малка провинциална църква.

Това, че човека е пастор говори че има някои заблуждения относно някои библейски практики, но това не означава автоматично, че човека не е боящ се от Бога християнин, който е измит в кръвта на Агнето. И като такъв Бог може да го употреби за целите си.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Въпроса който започна да ме гложди четейки тези пророчества е, може ли в тях да се изпълнава писаното:

Откровение 13 глава
3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра;
4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него?

Защото едно от нещата който този пастор коментира е, хората да се "въоръжат" за да се защитават сами, но ако имаме изпълнение на горните редове, то тогава този съвет е доста "лош", защото влиза в противоречеие с казаното по-долу:

10 Ако някой завежда в плен, и той в плен ще отиде; ако някой убива със сабя, и той трябва от сабя да бъде убит. Тука е нужно търпението и вярата на светиите.

И аз някак не мога да свържа двете неща. Ако някой има разбиране по-този въпрос, нека сподели моля.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Моето разбиране е че няма как това да е изпълнение на Откровение 13-а глава, защото събитията в тази глава се случват СЛЕД свалянето на Сатана и неговите ангели на земята, описано в Откр. 12-а глава.

В сегашното състояние на християните такава мащабна победа над врага няма как да се случи. Нужно е първо да има голямо пробуждане. Ето защо аз вярвам, че това, което предстои са събития, водещи към това голямо пробуждане, което първо ще бъде съпроводено от голямо разтърсване.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
А по какво според теб ще познаем, че Сатана е свален на земата ?
Кои стихове описват това голямо пробуждане ?
И отново как бихме могли да се защитим ако се наложи ? Защото това което предлага този пастор някак си не ми се струва редно (оръжия).
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Аз на пастори не вярвам и не мисля че Бог е толкова закъсал че да използва нещо което не му е угодно за да предупреждава неговите светий.
По скоро бих повярвал ако магаре проговори отколкото на пастор.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
А по какво според теб ще познаем, че Сатана е свален на земата ?
Кои стихове описват това голямо пробуждане ?
И отново как бихме могли да се защитим ако се наложи ? Защото това което предлага този пастор някак си не ми се струва редно (оръжия).

Свалянето на Сатана на земята е усилие в което участва цялото Христово тяло, както и Небесните воинства. Това е нещо за което Христос подготвя народа Си от самото начало. Това ще е кулминацията на нашето дело. Когато това се случи няма как да не го знаем, че се е случило. В Откровение 12-а глава се казва, че това ще е свързано със знамения в небесата. Светиите, които ще участват в това нещо, ще знаят че свалянето на Сатана на земята ще им коства живота и въпреки това те ще са готови да го направят. Т.е тук става въпрос за едно много по-високо ниво на духовното състояние на Божиите хора. В момента християните спят и то много дълбоко, за да се стигне до това ниво трябва първо да има пробуждане. Такава е очевидната логика на нещата. Разбира се има пасажи, които могат да се интерпретират като свързани с това пробуждане, а може и да не са непременно свързани, като например полето с мъртви кости които се съживяват и стават огромна Божия армия. Горе долу това е състоянието на днешното християнство - разпръснати мъртви (спящи) кости.

Употребата на оръжие е типично за американското мислене. Но също така оръжието дава една фалшива увереност в силата на плътта, което от своя страна е много подвеждащо и може да донесе до обратни резултати. Т.е Бог да изостави онези, които разчитат на силата на плътта, да се оправят сами. Нашата защита е от Бога, но подобно на Седрах, Мисах и Аведнаго, ние трябва да сме готови ако трябва и да пострадаме, и да изгубим всичко и да умрем.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Аз на пастори не вярвам и не мисля че Бог е толкова закъсал че да използва нещо което не му е угодно за да предупреждава неговите светий.
По скоро бих повярвал ако магаре проговори отколкото на пастор.

За Бога няма нищо невъзможно, ако Бог може да накара магаре да проговори, колко повече може да накара един пастор да каже истината. Та магарето дори не е родено свише, и няма Божия Дух, а ти защо мислиш, че щом някой човек е пастор, той не може да има Божия Дух?

Едно нещо е да отхвърляш определено погрешно учение и практика, съвсем друго е да анатемосваш всички хора, които са подведени от него. Не казва ли Писанието дори за Вавилонската блудница - "Излезте от нея люде мои"? Значи дори във Вавилонската блудница има Божии хора. Ето затова ние не трябва да съдим прибързано и да гледаме на лице, защото Бог гледа на сърце.

Нека да се върнем на темата. Преди малко слушах един руски полковник от ГРУ (това е много по-висшестояща служба от КГБ) и той каза, че хората трябва да се подготвят за събитията, които предстоят октомври-ноември. Това, което имаше предвид е че предстои революция, която вероятно ще бъде предизвикана от опита за насилствена ваксинация и въвеждането на електронен концлагер. По отношение на последното Русия е много по-напред от нас.

Този полковник говори изключително за събитията в Русия, докато горните сънища говорят за събитията в САЩ.

И тук искам да вметна още нещо, което вероятно заслужава своя собствена тема. По всичко личи, че предстои възстановяването на Съветския съюз. Има изключително сериозни документи за това, че СССР никога не се е разпадал, нито е изчезвал, поне  юридически всичко остава в пълна сила до ден днешен. Нещо повече Руската Федерация е юридически нелегитимна организация. Тука не говорим за теории и догадки, говорим за 100% юридически и документално доказуеми неща. Като пример ще дам, че на официалния правителствен сайт за юридически справки за това кои закони са действащи и кои не, се казва че Конституцията на СССР продължава да действа с пълна сила. Това важи и за съветската рубла, която продължава да се котира на международните пазари и нейната стойност е два пъти по-висока от тази на долара и еврото. Също така решението за разпада на съветския съюз е отменено преди 25 години и е обявено за нищожно.

Официалното възстановяване на СССР се очаква някъде около 2024-а година, като до тогава ще има много турбуленции и сътресения.

Интересното в случая е че имаме юридически прецедент и в България според, който всички правителства и законодателство от 13.07.1992 година насам са напълно невалидни и нелегитимни. Това означава, че ние също сме готови за връщане обратно в Народна Република България, а вероятно и назад към Царска България, защото комунистите също си закрепват властта с противоконституционни хватки.

Човек като гледа какво предстои пред нас и то съвсем скоро, няма друго нещо, което може да си помисли освен ЗАТЕГНЕТЕ КОЛАНИТЕ, както се казва и в сънищата на този пастор.

Редакция Watchman:
Разклонението от темата за пророчества за корона вируса, касаещо носенето и ползването на оръжие беше отделено в своя тема.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Така е за Бог няма невъзможни неща,но да използва човек който следва някакво погрешно учение и практика както казваш не вярвам.И как ще има Божия Дух и ще следва това погрешно учение и практика?
 Нима Бог не може да издигне исрински пророци че да опре до този пастор.
Не че не може да го накара да каже каквото му е угодно но доколкото имам познание за Бог не ми се вярва.Това е мое мнение не го налагам на никой.

А за Вавилонската блудница както казваш е така то и аз не съм излязал от нея но според мен трябва първо да излезем от нея на 100 процента и тогава Бог ще ни използва за каквото ни е предопределил.
Това се отнася и за този пастор според мене.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Quote
Така е за Бог няма невъзможни неща,но да използва човек който следва някакво погрешно учение и практика както казваш не вярвам.И как ще има Божия Дух и ще следва това погрешно учение и практика?

А сега си спомни, че Исус изпрати 12-те ученика и те обикаляха, проповядваха Благовестието, изгонваха демони и изцеляваха болните. А след това искаха да свалят огън от небето и да избият цяло едно село, а Исус ги смъмри им им каза, че не знаят на какъв са дух. Също така се караха кой е първенец и кой ще заеме главните места в царството. И въпреки това Бог ги употребяваше. Те вършеха истински чудеса и получаваха истински откровения (например Петър, който каза че Исус е Христос). И въпреки това вярваха доста погрешни неща.

Ето защо твоята позиция не отговаря на Писанията.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Това сравнение с дванадесетте ученика не ми се вижда много удачно освен ако не ми кажеш те какво погрешно учение и практика са следвали

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Като например учението на фарисеите, че Месията трябва да бъде войнстващ цар, който ще дойде да избие римляните и да установи царството на Израел над целия свят.Те до последно отказваха да повярват, че Исус ще умре, и се надяваха да се възцари в Йерусалим и те да станат Негови министри.

До ден днешен ортодоксалните равини държат това учение и това ще ги доведе до приемането на Антихриста.

А събирането по синагогите с техните равини и началници на синагогите, с какво се различава от събирането на днешните църкви с техните пастори?

Също така и по-горе написах, че бяха готови да поискат да свалят огън от Небето и да изгори едно цяло село, което не ги беше приела. Това не е ли погрешна практика?

Ами Юда Искариотски? Той не изгонваше ли демони и не изцеляваше ли болните? А същевременно крадеше от общата каса.

Ти не можеш да намериш нито един християнин по лицето на цялата земя, който да не държи поне едно заблуждение. И според тебе излиза, че в такъв случай Бог не може да говори на никого и няма кого да използва. Ето дори само това изобличава учението, което сега ти искаш да направиш своя опорна точка. А какво остава за това, което казва апостол Яков:

Як. 3:1  Братя мои, не ставайте мнозина учители, като знаете, че ще приемем по-тежко осъждане. 
Як. 3:2  Защото всички ние в много неща грешим


Ако апостола признава, че в много неща греши, и затова е опасно човек да бъде учител, защото грешейки/заблуждавайки се за много неща, той ще приеме по-тежко осъждение. Ето сам апостола казва, че греши, и не само той, но и ВСИЧКИ.

А какво казва апостол Павел:

1Кор. 11:18  Защото, първо, слушам, че когато се събирате в църква, ставали разделения помежду ви; (и отчасти вярвам това;
1Кор. 13:9  Защото отчасти знаем и отчасти пророкуваме;
1Кор. 13:12  Защото сега виждаме нещата неясно, като в огледало, а тогава ще ги видим лице с лице; сега познавам отчасти, а тогава ще познавам напълно, както и съм бил напълно познат.


Тук също апостола потвърждава онова, което казва и апостол Яков, а именно че в настоящото време ние само отчасти виждаме и разбираме нещата, дори когато някой пророкува, той пророкува истината само частично. Защото в настоящата епоха много неща са ни неясни поради което и в много неща можем да се заблуждаваме.

Ето защо ние трябва да помним нашата слабост и немощ и да имаме смирено сърце, а не да се гордеем против другите.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.