Author Topic: Re: Битка за България  (Read 2035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Анко

  • Общителен
  • ***
  • Posts: 101
Re: Битка за България
« Reply #30 on: November 22, 2019, 11:20:04 AM »
Ако някой иска да види истинска промяна в България, има две основни неща за които трябва да се моли. При това с постоянство и усърдие.

Първото е Бог да издигне ходатаи в България, които да викат към Него денем и нощем за осъществяване на Божията воля за този народ и да се съсипят кроежите на врага спрямо народа ни.

Второто е Бог да изпрати пророци в България, които да обърнат този народ към Бога и към Неговите цели и намерения.

Дори ние да не сме дорасли до това да бъдем истински ходатаи и пророци, пак можем да се молим Бог да издигне и изпрати такива, защото този народ бива тласкан към месомелачката на пълното унищожение и само Христовите светии могат да спрат този процес и да преобърнат съдбата на този народ.
Съгласен съм.

Когато съм размишлявал през годините и съм сравнявал всичко - от апостолски времена и животът на апостолите до днешното съвремие...съм стигал до изводи,че има огромна разлика в двете епохи. Днес практикуването на вярата и говоренето на Божието Слово се провежда в сграда. И едва ли не, се чака някой който е заинтересуван да дойде и да потърси Бога. Т. нар. църква е статична. А преди 2 000 години апостолите са обикаляли региони, говорили, изцелявали. Вероятно и сега е нужно това. При създалото се положение на обезлюдяване, пустота, скърби и неправди в Родината ни. Но наистина хора пратени от Бога както казваш, а не самозванци жадуващи за аплодисменти и облаги. Говорещи Божиите истини и извършващи дела съответни на вярата си, а не приказки, които галят ушите.

Всички неволи на народите идват от игнорирането на Бог и Неговата правда. От липсата на обич към Бог и правдата Му.