Author Topic: Последната империя на мрака - кой е петия звяр?  (Read 26342 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lacho

  • Посещаващ
  • **
  • Posts: 37
Ето го линка за видеото от статията директно, на Руски език е:
https://www.youtube.com/watch?v=1Hru0InEvD4&t=11s
'Твоето слово е светилник на нозете ми и виделина на пътеката ми.' --Псалми 119:105

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3191
Quote
Ако съм някакъв трол, едва ли ще си правя трудът да издирвам и поставям всичко това. Нещо което отнема доста време.

Аз лично не мисля, че си трол, а че си жертва на пропаганда, повърхностно мислене и непознаване на Писанията и библейските реалности.

Казваш - целия свят лежи в лукавия, а пускаш стотици линкове с глупости, лъжи и заблуждения написани именно от този свят който лежи в лукавия. Сам признаваш, че отнема много време и вместо да влагаш скъпоценното си време в това да изучаваш Писанията и да работиш за Божиите цели, ти го влагаш да четеш бълвочите на западната пропаганда, които приемаш за чиста монета. Така дори не виждаш как сам се оплиташ в своите твърдения противоречейки сам на себе си.

Ако беше прекарал 10% от времето си похарчено за тия стотици линкове, които пускаш в това да изучаваш Писанията и да се молиш, щеше да си в пъти по наясно какво да правиш с живота си и щеше да имаш много по-добра представа за реалността, която ни заобикаля.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

  • Слугуващ
  • *******
  • Posts: 880
Ами можеш да прочетеш тогава и малко от другата пропаганда и да видиш колко гладни има в САЩ примерно. Щото тук Watchman е прав, че само си губиш времето. Нещастия от този род се случват дори в малка България...

А страхът не е нещо лошо, най-лесния пример е с това, че "страхът от Бога е начало на мъдростта" или "благоразумният предвижда злото и се укрива".

А там по-горе съм дал друг пример за страх и той е страхът, че злото покрива света и поради страхът от това ние се опитваме да го спрем. Моли се, чети и размишлявай върху словото, но не се отделя от разума и трезвото мислене защото както е казал и Павел, не можем да излезем от тоя свят.

Разпространяването на тия злини е добро само по-себе си, но не и с цел вижте колко лош е тоя или оня. Защото технологиите са толкова напреднали, че могат без проблем да направят не само фотошоп снимчици, ами и пълнометражни филми с лика и гласа на някой.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]