Author Topic: България в опасност!  (Read 9997 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
България в опасност!
« on: February 22, 2015, 18:13:39 PM »
По всичко личи, че през 2015-а навлизаме в още по-турбулентни времена последствията от които може да се окажат по-тежки и от най-мрачните ни прогнози. За нас е изключително важно да можем да разпознаем надвисналите опасности и да търсим Божията намеса за тяхното предотвратяване с цел благополучието на Божието дело и на Божия народ в България.

Ето защо по-долу ще се опитам да направя кратък анализ на съвсем реално надвисналите опасности:

I. Разложение идващо от ЕС и Западните "ценности".

Врагът отдавна е разбрал, че най-добрия начин за погубване на един народ е той да бъде разложен отвътре. Това включва не само стратегии за морално разложение, но също така и за физическо разложение, както и унищожаване на фундаменталните устои на една нация в това число семейството като жив организъм. В този смисъл пред нас врага изправя съвсем реални оръжия на вътрешно разложение, които се изразяват най-малкото в следните стратегически програми:

1. Унищожаване на семейството чрез размиване на отреденото от Твореца разграничение между мъж и жена и заложените им от Него специфични функции и замяната им с гнусния термин "джендър" при който половото самоопределение не се определя от естеството, а представлява спектър от опции от който спектър човек сам си избира какво да бъде. Избора, който предлагат "западните ценности" е толкова голям, че човек може дори да избира "неопределен джендър" - сиреч някой който е избрал да не знае дали е мъж или жена. Това много ми напомня на мисленето на древните гърци, които дори поддържаха олтар на "непознатия бог". Всички тези технологии са задвижени чрез машината на масмедиите, социалния натиск, образователната система, политическата коректност и държавните помощи и субсидии.

2. Унищожаване на семейството чрез узурпиране на естествените права на родителите върху децата им и превръщане на децата в собственост на "държавата" под лицемерния претекст за грижа за "правата на децата". Това включва въвеждане на така наречената "ювенална юстиция" при която без съд, присъда и без доказана вина или наличие на каквото и да е престъпление социалните служби превърнати в семейно гестапо получават правото да отвличат деца от домовете им, от улици, училища и въобще от всякъде без дори да са длъжни да съобщят на родителите къде са им децата и какво става с тях. Този гестаповски механизъм работи от години в прехваления Запад и е отговорен за отвличането от "държавните служби" буквално на милиони деца, много от които после попадат в педофилски кръгове, използват се  за сексуални роби, както и като донори за вътрешни органи.

3. Унищожаване на физическото и психическото здраве чрез задължителните програми за ваксинация на населението. Това включва пропагандни кампании по масмедите, а напоследък и по форуми, уикипедии, блогове и въобще всякакви интернет ресурси. Освен известни отрови като живак във ваксините вече могат да се поставят и нанороботи спрямо които чиповете от които треперят християните по света са като прашка пред танк. При ваксинация се вкарват в кръвта не само вируси, химически вещества, отрови а вече и нано-технологии, а също така и тъкани от маймуни, плъхове и други животни. Според Писанието душата на човека се намира в кръвта и замърсяването и оскверняването на кръвния поток в човека е абсолютно недопустимо било чрез ваксинация, чрез татуировки, наркотици или какъвто и да е било друг начин.

4. Унищожаване на икономическата независимост и способност за самоиздръжка на българина чрез непрестанно променящи се "европейски норми" и изисквания, които под благовидния претекст за повишаване на качеството и хигиенните условия унищожават малкия бизнес и правят невъзможно човек да отглежда стопанство без да влиза в заробващи заеми за да изпълни "критериите" на институциите.

5. Унищожаване на умовете и сърцата на следващите поколения чрез задължително образование и насилствено въдворяване на децата в покварената и изключително болна училищна среда. В този смисъл преподаваната програма е най-малкия проблем. Средата върши около 80% от деструктивната дейност върху душите на децата.

6. За моралното унищожение чрез медии, телевизия, кино, музика и общо приетия за "норма" разврат няма нужда да пиша подробно защото това се вижда ясно само по себе си.

II. Опасност от гражданска война и ролята на Турция

Светът вече се намира във война. Отказа на Русия да приеме хегемонията на Запада и общо валидността на техните развратни "ценности" (който отказ трае от столетия), както и провала на стратегията да се доведе Руската федерация до разпад доведе до неизбежното изостряне на конфликта. Стратегията на Запада е да отслаби, разруши и елиминира всички естествени съюзници на Русия. България, ако и да е в ЕС и да се управлява от марионетките на Запада - народа е целокупно против НАТО и е на страната на Русия. Очевидно опитите на Запада да промени това се провалиха напълно. Дори марионетния президент Плевнелиев призна, че българите са на страната на Русия. Това означава, че с не големи усилия България може да бъде превърната от марионетка на Запада в съюзник на Русия и преден пост против западната агресия. Към което органично ще се присъединят и Сърбия и Македония. А това е гео-стратегически кошмар за Запада. И те са готови по-скоро да унищожат България отколкото да я оставят да премине на страната на Русия. Поради тази причина и усилено се вкарват ислямски бойни групи под прикритието на термина "бежанци". С други думи - подготвя се сценарий подобен на Сирийския и Украинския. Това означава, че изкуствено инсценирана гражданска война е надвиснала над главите ни.

Тук е много важно да забележим каква е ролята на Турция. В момента Турция съвсем открито подкрепя мародерите от Ислямска Държава с цел да обслужи своите новоимперски амбиции за заграбване на територии от съседни държави. Това, което прави Турция в Сирия няма абсолютно никакво съмнение, че е готова да го направи и в България. Само трябва да й се даде зелена светлина от Запада, а това може да се случи всеки момент. Не трябва да си правим никакви илюзии. Ако Турция обучава ислямски бойци на своя територия, лекува ранените им и ги изпраща обратно да извършват всякакви кощунства в Сирия, то те са абсолютно способни да направят същото и спрямо България.

 При този сценарий Южна България където са разположени повечето ислямистки групи е планирана да бъде откъсната от България и да бъде съединена в един ислямски пояс от Турция до Албания. Това означава, че и Македония неизбежно ще пострада. От България вероятно ще остане една малка територия на север от Стара Планина със столица Велико Търново, но това няма да стане без гражданска война и много кръв и разруха. По този начин се цели да се елиминира геостратегическото значение на България дори да стане съюзник на Русия, което мисля западните стратези виждат като неизбежно.

Тази опасност е много голяма и тези неща са планирани и задвижени от много години. Нужен е само повод заложените бурета с барут да се възпламенят. Шанса през 2015-а година това избухване да се случи не е никак за подценяване.

III. Опасност от икономически разпад

По всичко личи, че новото правителство на България е поело курса на ликвидация. С безпрецедентните кредити с които искат да ни заробят сега се цели не просто да се краде като за последно, но и също да се доведе България до икономически банкрут и разпад, което да даде повод и начало за гражданската война. Всичко трябва да започне като икономически протести, в следствие на което мюсюлманските села по Родопите и други части на България ще поискат скъсване с банкрутиралата българска държава и присъединяване към "просперираща Турция". Всичко това може да бъде свързано с разпадане на валутния борд и неудържима инфлация на лева. Подобен сценарий се опитват да приложат и на Русия.

Аз лично мисля, че трябва да погледнем надвисналите опасности в очите и вместо да си заравяме главите като щрауси в пръстта претендирайки, че няма никаква опасност - да препашем кръста си като мъже и да се изправим срещу врага с оръжията на правдата, в лявата ръка и в дясната.

Това означава да бдим и да викаме пред Бога денем и нощем срещу кроежите на врага против душите ни. Така щото да избегнем каквото е възможно да избегнем, но не за да продължим да спим в нашата безумна летаргия в която се намират християните днес, но да се събудим за Божието дело и цели в това поколение в което да участваме като достойни и верни синове, дори това да коства имота или живота ни.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: България в опасност!
« Reply #1 on: February 23, 2015, 09:43:41 AM »
Амин !
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Палко

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 138
Re: България в опасност!
« Reply #2 on: November 18, 2015, 21:57:35 PM »
Попаднах на темата, търсейки нещо писано за бежанците. И тъй като от известно време ме вълнува тази тема, защото става все по-ясно че всичката тази работа, ще има голяма роля за излизането на Антихрист на сцената, исках да споделим мнения. Но виждам, че Watchman, вече е писал за това което се прави. Изпратиха ми едно видео, което е доста плашещо, но и абсолютно реално. Ще оставя линк към него, но искам да акцентирам на следното. Няма смисъл да правим това което в много църкви правят. Да се молим срещу исляма, щото видиш ли от него идва заплахата. Според мен той е оръжие в ръцете на тези които се покланят на сатана. И те много добре знаят как да го използват. Можеше да бъде всяка друга религия. Просто тази е много удобна по няколко причини. И една от тях е точно и това за което става въпрос в видеото. Ако средно едно европейско семейство има 2 деца, те имат по 4. Но също така си вземат и по 4 жени. Така децата стават 16. Но нека първо да погледнете и после да има коментари евентуално.

Ето го линка:
http://vbox7.com/play:66d8daf15d?p=playlist&id=16990065&order=date&pos=pl

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1052
Re: България в опасност!
« Reply #3 on: November 19, 2015, 22:14:38 PM »
Ако в някоя църква се молят срещу исляма, то в тая църква има хора от ДС. Ако вярващите там ги следват, значи са слепи, ако има кой да им отвори очите - добре.
Сега по отношение на асимилирането на населението. Това за мен е още един признак, че края е близо. Следващите фалшивия пророк отхвърлят Исус и поради това не виждам за тях друг път освен към ада, но пък Писанията свидетелстват за 1/3 която ще се избави за да бъде изпитана след това както се изпитва злато. Т.е. трябва да останат поне толкова хора които не са мюсюлмани. Но това е Божия работа, не наша. Нашата е да проповядваме благовестието !

Относно падението на държавата, ами това което може да направим по въпроса е да почнем да живеем като тялото Христово... А ние в момента се познаваме единствено от няколко реда из форума... А подозирам, че ще се наложи да бягаме на някъде... моля се нашата държава да стане прибежищно място за светиите на Бог, но нека бъде волята Му.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: България в опасност!
« Reply #4 on: November 23, 2015, 17:21:48 PM »
Цар Давид определено знаеше как да се моли против плановете на нечестивите и има много, което да научим от него в молитвите си, особено в тези зли времена.

Ето как се молеше Давид за кроежите на нечестивите.

Пс. 140:8  Господи, не удовлетворявай желанията на нечестивия; Не оставяй да успее злият му помисъл, Да не би да се надигат.

Ние можем да се молим по същия начин относно кроежите на нечестивите за България. И ако наистина се молим с постоянство и сериозност това ще направи огромна разлика.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: България в опасност!
« Reply #5 on: March 16, 2022, 11:38:34 AM »
Докато ние се занимаваме в този форум с плодовете на църковната инерция и религиозното бръщолевене, врага съвсем реално настъпва и по всички начини се кани да ни вкара във война. При това война от която никой от нас няма полза или мотив за нея, но тази война има за цел да ни съсипе и намали като население.

Моля обърнете специално внимание на тази новина:

https://bultimes.bg/katemirini-do-chasove-sasth-razgrasthat-hilyadna-armiya-prez-garcziya-za-zasthita-na-balgariya-i-rumaniya/

Време е да се молим България да бъде опазена от войната и кроежите на нечестивите, точно с пасажа, който съм цитирал в предното си съобщение по темата.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Re: България в опасност!
« Reply #6 on: April 05, 2022, 16:02:58 PM »
От години казвам,че само Божията милост ни пази в България,да се живее мирен живот при толкова продажни правителства сменящи се на власт, от марионетки на по-големи марионетки. И етнически партии имаме и подстрекавания и провокации и какво ли нямаше за 30 години. Удържахме с Божия промисъл.
Нещата се променят много бързо, след тази информация, която си посочил, се случи така,че американските кораби се изтеглиха от Черно море, но не гарантирам за съвсем точна информация разбира се. Лъжите са още по-масови и яростни отколкото при "пандемията".

Ако успеем при такова политическо раболепие да НЕ изпратим оръжия за украинците ще бъде още една победа на Бог за нас.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: България в опасност!
« Reply #7 on: April 05, 2022, 22:57:17 PM »
Оръжие България изпраща още от самото начало, само че не се обявява явно, но се прави тайно. Руските войски вече намериха изоставени от ВСУ сандъци с гранати българско производство. Имаше видео заснето по случая.

Дошло е времето Бог да съди народите, за да ги смири, да унижи идолите им, и да накаже идолопоклонниците. След което народите ще се убоят от Бога и ще дойде голямо пробуждане.

Ние сме в непрестанно унижение от поне 1100 години насам. Вярвам, че когато тъмнина покрие народите, над нас ще е дошло времето да изгрее светлина.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 380
Re: България в опасност!
« Reply #8 on: April 06, 2022, 11:30:27 AM »
Да, сетих се,че излезе такова видео.

Последните години на няколко пъти цели влакови композиции с военна техника, танкове, оръдия преминаваше из България. Имаше видеа и снимки периодично.
Сега стана ясно накъде са пътували.

simeon

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 159
Re: България в опасност!
« Reply #9 on: April 09, 2022, 08:24:46 AM »
https://lentata.com/page_25172.html
 Ето нещо интересно и заслужаващо внимание. В контекста на времената в които Бог ни е поставил е време да се МОЛИМ и РАБОТИМ този Български народ,който Бог държи до днес да извърши отново подвиг. Не чрез човешка мощ и сила обаче,а само чрез Духа на Бога.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: България в опасност!
« Reply #10 on: April 10, 2022, 00:16:12 AM »
Тук много хора се подлъгват да вярват, че българския народ е нещо специално, нещо уникално само по-себе си. Ако нещо е било, то е поради Божиите милости, и заради Божието призвание и цели. И най-вероятно роля за това е имало присъствието на множество истински християни още от апостолско време насам.

С идването на православието всичко се съсипва и ние падаме под хилядолетно проклятие. Точно това проклятие трябва да бъде вдигнато, като първа стъпка.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.