• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

"Таиното правителство" -- Джефри Грант

Започната от The Disciple, Декември 29, 2010, 21:29:40 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

The Disciple

Какво  се случва  в света  и в  Америка  през  последните години, накъде  вървят  нещата?
      Воината  с/у  терора?,
  дали наистина  е  "Воина с/у  терора"  или  част  от пъклен план  целящ  постепенното  анулиране  на  всички  конституционни   права  и  свободи  -  основа  на  демократичната  система,  и  замяната  и  с  световнА  Диктатура  обслужваща  появата    на  Антихриста.

Смятам  че  това  е  един  добър   филм  като  ориентир  в  последното  време.
   Хубаво  е   че  и  в  Америка  има хора  които  се  замислят  и  борят  с/у  тези  неща.
       За   съжаление  за  сега  филма  е  само  на  Англииски  език.

Сваляне:    http://www.kickasstorrents.com/shadow-government-2009-grant-r-jeffrey-t4086829.html#

http://www.downarchive.com/dl/grant+r.+jeffrey+shadow+government.html

"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
  "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

simeon

Наскоро гледах един от филмите на Майкъл Мур,(не помня кой точно) и в него американски конгресмен призна,че почти НИКОГА НЕ четат закон преди да го гласуват. Същото се е случило и с приемането на Патриотичния акт. А т. нар. Патриотичен акт действа силно рестриктивно срещу досегашната свобода в американското общество  и  конституцията на Съединените щати заедно с всичките поправки. Във филма Майкъл Мур реши,че ще е редно щом не са го чели преди да го приемат,да им го прочете след дъжд качулка. И взе някаква бричка с мегафони и няколко часа въртя в едно кръгово срещу сградата им докато го изчете.Оригинално,но безсмислено. Съгласен съм относно факта,че пътя за звяра се подготвя.Разбира се,чрез измама.

Watchman

Майкъл Мур е комунист и инструмент на пропагандата. Иначе в Европейския парламент е същото. Дават им папка с 300 страници 2 часа преди гласуването. Като на папката пише как да гласуват с да или с не. И никой нищо не чете само прави каквото е писано.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

simeon

Предполагам,че и в БГ парламента е така.

The Disciple

Цитат на: Watchman - Декември 30, 2010, 21:45:27 PM
Майкъл Мур е комунист и инструмент на пропагандата. Иначе в Европейския парламент е същото. Дават им папка с 300 страници 2 часа преди гласуването. Като на папката пише как да гласуват с да или с не. И никой нищо не чете само прави каквото е писано.

Е, дали е комунист наистина  или искат да го набедят като такъв не знам.
Предполагам добре знаеш че в Щатите да кажат за някои че е "Коми"  е нещо като спинозен. Но в филмите му вероятно има истини.
  "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

The Disciple

За  горепосочения филм(моя) след като го гледах внимателно няколко пъти искам да кажа сега ,че има добри и верни неща, но има и изявления с които не съм съгласен.
      Така  че всеки да гледа и да мисли! и да се пази от внушения!