Author Topic: Ваксината за свински грип - официална информация.  (Read 2278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3191
Долния текст е копиран с някои съкращения и редакции от тук: http://www.ivanstamenov.com/?p=499 (Внимание: автора е със теософски, сиреч гностически или казано по новому ню ейджърски убеждения по отношение на духовните реалности затова не се препоръчва четенето на материалите му относно други въпроси освен този за ваксинациите, за които има добри материали)

Самопризнания: “Нашите ваксини причиняват куп болести и смърт”


Ето тук можете да изтеглите официалната листовка, която се разпространява с ваксините “срещу” свински грип на компанията Novartis.

Тази листовка е предназначена за лекарите, като е задължително медицинските лица да информират пациентите си за страничните действия от фармацевтичния коктейл. Предупрежденията не се правят и няма да се правят нито в България, нито в друга държава. Изключенията по-скоро ще потвърждават правилото, че пациентите ще се предоверяват на медиците, а медиците – на специалистите, одобряващи ваксините. Всъщност листовката се намира на дъното на пакетите с ваксини и лекарят ще трябва да извади (и инжектира) повечето дозички, преди да я намери. А с листовката са и ръководствата КАК да се поставя ваксината. Ето непълен списък с болестите, които Novartis официално признават, че ще причинят със своя продукт:

(следват цитати от листовката)

* На мястото на убождането: силна болка; болка, ограничаваща движението на крайника; зачервяване; ecchymosis (вътрешен кръвоизлив с оток); индурация (втвърдяване на тъкан)

* Пристъпи на треска с усещания за обливане с горещи вълни

* студени тръпки, втрисане

* общо физическо неразположение; също и психическо

* световъртеж

* слабост в мускулите – asthenia

* лицева едема (оток)

* смущения в имунната система

* реакции на свръхчувствителност, включително отоци в устата и гърлото

* в редки случаи реакции на свръхчувствителност, водещи до анафилактичен шок и смърт

* сърдечни проблеми

* васкулити, като в редки случай има поражения върху бъбреците (Васкулити – група заболявания, които водят до възпаления и поражения на кръвоносните съдове; засягат се както артериите, така и вените – бел. И.С.)

* синкоп (припадък) скоро след ваксинацията

* смущения в храносмилателната система

* диария

* гадене и повръщане

* болки в коремната област

* кръвни и лимфатични смущения

* местна лимфаденопатия (заболяване на лимфните възли)

* временна тромбоцитопения (намаляване на тромбоцитите в кръвта със съответната повишена склонност към кървене; не се разбира колко “временна” е тази тромбоцитопения – бел. И.С.)

* метаболични смущения

* загуба на апетит

* артралгия (болка в ставите, която ще премине в ревматоиден артрит, тъй като по-горе под “смущения в имунната система” трябва да се разбира автоимунни заболявания – бел. И.С.)

* миалгия (болки в мускулите)

* миастения (автоимунно заболяване, което се характеризира с флуктуираща мускулна слабост и уморяемост поради дефект на нервномускулното предаване – бел. И.С.)

* смущения в нервната система (Колко тактично казано! Сещайте се как сквалинът кара имунните клетки да “ядат” собствената си нервна система!)

* главоболие

* замаяност

* невралгия

* параестезия (вкочаненост или изтръпналост)

* фибрилни конвулсии

* Guillain-Barré Syndrome (Виж ти! Най-накрая си признаха, след като близо 30 години отричаха, че са поболяли и осакатили хиляди хора при ваксинациите на хора през 1970-те – бел. И.С.)

* респираторни смущения

* диспнея (пристъпи на задух)

* болка в гърдите

* кашлица

* фарингит

* ринит (възпаление на носа)

* Stevens-Johnson syndrome

* парализа, вкл. пареза на Бел

* прурит (сърбежи)

* екземи и обриви


Кой въобще би се подложил на ваксинация ако лекарите прилежно обяснят на пациентите си (както са задължени по закон)  всички тези странични ефекти които ваксината причинява и които са официално признати от производителя? Пише си го и на листовките, ама няма кой да чете.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Tihomir

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 2794
    • FellowshipBG
Тъй като вече всички знаят, че обявената т.нар. "пандемия" е фарс. Интересното е, че дори по официалните медии беше казано, но ето какво намерих в днешните новини:

Quote
...
Малко преди да бъде открит вирусът А(H1N1) СЗО промени дефиницията за "пандемия", като изключи от нея условието пандемичният щам да е напълно нов - плод на антигенен шифт, и уточнението за това колко смъртоносен трябва да е широкоразпространения вирус.

Малко след това се появи и вирусът на свинския грип, който напълно пасваше на новото определение.
...
Предричаните десетки хиляди смъртни случаи се оказаха много по-малко. По последни данни починалите от свински грип в световен план са по-малко от 13 хил. - под броя на жертвите от сезонния грип всяка година.
...
Източник: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2729091

По същия начин са променени дефинициите на много болести (като налични симптоми)  и знанията, които са били до 18 — 19-ти век са били предефинирани в новите учебници по медицина. Тогава именно започват да навлизат и ваксините.

Може да видите как историята се повтаря.


И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?