• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Новини и дискусия около ЕС

Започната от mak, Август 24, 2007, 10:53:47 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Анко

Немски журналисти в европарламента рано сутрин,показват доста истини за т.нар. парламент и депутати.
Видеото е доста старо /но само по години и качество/ говори се за Меркел все още,
отиват уж на работа но вече с багаж за пътуване, разписват се и веднага обратно навън...

Депутат от Ирландия: "Понеже е 7 сутринта и вече били работила 7 часа, внимавайте какво показвате за мен".....със зaплашително пръстче.

Watchman

Целия ЕС и като замисъл и като функциониране е една гигантска корупционна схема, чиято крайна цел обаче не е просто ограбването, но пълното унищожение на европейските народи. Както и виждаме какво правят принудителното приемане на тъмнокожи мигранти. От следващата година даже вдигат квотите за да принудят държавите членки да приемат още повече мигранти годишно, и не само да ги приемат, но и да ги хранят и финансират щедро и богато, докато бедните и пенсионерите от коренното население мизерстват.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

Цитат на: Watchman - Декември 15, 2025, 11:23:54 AMЦелия ЕС и като замисъл и като функциониране е една гигантска корупционна схема, чиято крайна цел обаче не е просто ограбването, но пълното унищожение на европейските народи. Както и виждаме какво правят принудителното приемане на тъмнокожи мигранти. От следващата година даже вдигат квотите за да принудят държавите членки да приемат още повече мигранти годишно, и не само да ги приемат, но и да ги хранят и финансират щедро и богато, докато бедните и пенсионерите от коренното население мизерстват.
Не знаех,че продължава усилено това нахлуване, направо правят взривна смес, възможно е да стане много горещо в големите страни на континента и то не толкова далече. Всякакви предупреждения се игнорират от години и си вършат това, което им е наредено и платено-в голяма вреда на местни народи.
Тези дни прочетох една добра мисъл,че когато народи по света постепенно отхвърлят колониални власти от европейски страни, постепенно европейските върхушки наложиха всичко това на местно ниво-точно което казваш и ти.

От африканския континент отхвърлиха властта на французите от няколко страни в последните 2-3 години. Достойни и смели хора. Дори са успели да си върнат контрола върху собствените подземни богаства. Но не знам много, цензурата за гнилите методи на западните възхушки е голяма, изобличителните материали ги спират и пускат фризирани, гримирани и напарфюмирани. Но това го знаеш много по-добре от мен.

Намерена

Съгласно новия пакт за миграция в ЕС, България е имала право на изключение, според което може да не приема мигранти. Защото сме една от държавите, подложени на засилен миграционен натиск, но не сме се възползвали.

В линка са подробностите:

https://obektivno.bg/balgariya-e-imala-pravo-na-izklyuchenie-ot-ek-da-ne-priema-migranti-no-ne-se-e-vazpolzvala/
Защото нашата привременна лека скръб произвежда все повече и повече една вечна тежина на слава за нас, които не гледаме на видимите, но на невидимите; защото видимите са временни, а невидимите вечни.
2 Коринтяни 4:17-18

mak

"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8

Lacho

Цитат на: Намерена - Декември 16, 2025, 19:35:00 PMСъгласно новия пакт за миграция в ЕС, България е имала право на изключение, според което може да не приема мигранти. Защото сме една от държавите, подложени на засилен миграционен натиск, но не сме се възползвали.

За мен това което се случва с нахлуването на мигранти към европейските наций е част от плана на Америка (която е великиия Вавилон в Откровение) да контролира Европа. И във същото време мисля че това е инструмент на вече издигащия се звяр в Откровение за консолидация на пълен контрол над човечеството.

Същото ми мнение важи и за това което се случва в Украйна. За мен начина по който всичко това се случва е необяснимо за нас плътските хора. Това са планове които се изпълняват поколение след поколение и никой човек не би бил способен на това без намесата на Сатана и демони. Както Писанието казвa в Ефесяни 6:

Ефесяни 6
12 защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу управителите на тъмнотата на този век, срещу лукавите духове в поднебесната.

В момента в Украйна всички 'страни' 'участници' имат полза. Русия консолидира контрол все повече над нацелението си, умножава военната си мощ, и печели чрез нейния военно-индустриален комплекс. Също като избива своитие млади мъже и Украинските, прави 'чистка' на хората които биха богли на дигнат ревелюция против властта. Същото важи за ЕС. Това е претекст да започнат да се въоражават и произвеждат оръжие, което пак е печалба на пари. Америка там си продава и печели от оръжие и износ от различни видове и корпорации. Може би такъв тип конфликт да се изпозлва като претектс за военно положение в ЕС в един момент, за пълен контрол над населението както ще е при звяра в Откровение.

Аз писах за звяра и Вавилон Америцка в тази тема:
Звяра в Откровение е Британия, Германия (ЕС), и Русия. Вавилон е САЩ

Така за момента всички участници печелят, но е и ход на звяра към бъдещото унищожение на Вавилон Америка. Сега ЕС държавите не могат да имат големи армии, но Украйна им дава претекст те да растат, защото виждаш ли заплаха от Русия. По този начин Америка не може да ги спре да се въоражават. И така лека по лека тя попада в добре подготвен капан в Украйна, като си разтяга армията и Украйна източва ресурсите, вниманието, и част от военната мощ на САЩ. И така в един момент както пише в Откровение звяра, койото е с компоненти от Великобритания, Германия (ЕС) Русия (тук влиза това как Русия вдига военната мощ на Китай, Индия, Иран и други в региона) ще унищожи Вавилон Америка.

За мен това все повече става от ясно по ясно. Виждаме вече в последната година конфликта вече между Америка и Европа в икономика, политика, и военно. Това се ръководи от демони и Сатана. За мен тези регионални войни и икономически сътресения са шедьовърите и наместванията на оформящият се звяр в Откровение, и как той се готви за пълен контрол и бъдещото унищожение на Америка.

За мигрантите в Европа, аз мисля че също ще се използват като претекст за военно положение. Ще кажат може би виждате ли, кланета, расови войни, и ще бъде по лесно да се въведе белега на звяра и да се консолидира контрол. Аз не мисля че тези мигранти ще изместят по численност населението на нациите. Защото тогава тези мигрантие няма да могат да бъдат контролирани. И те ще изместят властимащите. По скоро те мигрантите са удобен инструмент да се избива или подчинява местното население. Примерно, едва ли Германски войници или полицай биха тръгнали по заповед да убиват или насилват до краен предел сънародниците си. Може би тази роля ще бъде на мигрантите. Но центъра на власт никога няма да мине в ръцете на мигрантите.

За да може звяра да се издигне и излъчи световна сила му трябва да владее индустрията и икономическата мощ на тези държави Великобритания, Германия, и Русия. Ако мигрантите превземат Германия, кой ще произвежда техниката, ноу-хауа, инженерната мисъл и работната ръка за тази световна машина. Тези хора, мигрантите, идват от места и култури тотално противоположни на икономическа дейност, разтеж, продукция и инженерна мисъл. Ако тези мигранти станат 80% от неселението да кажем, това ще е колапса на сегашната европейска индустрия и цивилизация. И аз знам че това няма да стане, защото на звяра му трябват тези държави и местни населиение технологично да може да вземе света и наложи белега на звяра.

Мигрантите нямат нужния манталитет и ценностна система от към работната страна за да може да станат велики могъщи държави. Само една Неделрандия да вземем за пример. Тя е вторият земеделски износител в света. Това се дължи на манталитета и продуктивонаста на местното население. Тази държава изцяло в ръцете на мигрантите, не би могла и себе си да изхрани.

Заради тези неща, и знаекй характеристиките на звяра от Откровение, аз знам че няма да бъде допуснато мигрантите да завладеят тотатално европейските държави.
'Твоето слово е светилник на нозете ми и виделина на пътеката ми.' --Псалми 119:105

Watchman

Отплесваш се твърде много. Това с мигрантите е плана на Калерги. Има го черно на бяло с детайли, които се изпълняват точно както са планирани.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Lacho

Запознат съм и знам за Рихард Куденхофе-Калерги. Той е от богато етнически германско семейство (тази диаспора Германия, Австриа, и региона и части от Чехия са си Германци). Богати от поколения назад. Имат дори семеен герб. Както и семейството на Урсула фон дер Лайен, богати от поколения назад, със собствен семеен герб.

Самият той не е писал Европейските държави да бъдат превзети от мигранти и да станат смеска. Той просто е имал идеа за една Европа кажи речи може би командвана от Германия, както е сега ЕС. Без граници със свободни пазари между, и  обща валута. Може би той е началната идеа за ЕС. Но няма негов материал за ликвидирането на идентичността на отделните държави и народи в Европа. За мен лично той е част от голямата Германска нация и империя , която намира начин да се простира из Европа. Съвпада точно с това със съня за Леопарда в Даниил, този звяр е Германия. Писах за това в другата тема:
Германия е Леопарда в Даниил

Това че му се налага и преписва че той е искал да претопи Европа чрез мигрантите е дело или на отделни специфични групи или нацисти, или по скоро дело на Римокатолиците/Вавилонци Йезуитите-и техния стремеш да се сее дезинформация за да се намразят Еврейте. Също както правят със протоколите на циониските мъдреци. Това са фабрикати на Йезуитите да настройват народи и държави против Еврейте. Това са димки на тази мистериозна блудница Вавилон/Римокатолицизма, която е истинския палач на верните в Бога християни и на Еврейте.

'Твоето слово е светилник на нозете ми и виделина на пътеката ми.' --Псалми 119:105

Watchman

Нищо от това, което си написал за Калерги не е вярно, нито че е етнически германец. Иначе как етнически германец ще напише, че юдеите са господарска раса или водеща раса.

Ето тук детайли за това, което наистина е писал, и колкото и заблудени хора да отричат очевидното, то се изпълнява пред очите ни едно към едно:

https://www.bitchute.com/video/vIFR4roh5dsz

И никъде не става въпрос за никакви евреи. Става въпрос за така наречените "юдеи" които не са същото като библейските юдеи или израилтяни, които са наистина евреи. Съвременната група от хора наречена "юдеи/Jews" е продукт на религията на равинския юдаизъм, която е противна и на Бога и на Моисеевия Закон и на Евангелието, и не е продукт на етническата линия на Авраам, Исаак и Яков.

Йезуитите и фалшивите юдеи работят заедно от много отдавна. Като йезуитите са събирателен образ за фалшивите християни, така и the Jews (на български жидовете) са събирателен образ за фалшивите юдеи. Двете групи заедно образуват Вавилонската блудница, защото и двете групи черпят своите вярвания и практики от древния Вавилон.