Author Topic: Подготвя ли се геноцид за християните?  (Read 1128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

  • Administrator
  • Слугуващ
  • *****
  • Posts: 3950
От край време, дяволът и неговите земни слуги искат да организират поредния геноцид/ масово изтребление на християни.

Но Бог не позволява такова нещо да се случи. Без разрешение от Бога, дяволът и слугите му не могат да направят нищо на Божиите хора, точно както беше случая с Йов. Затова противника има съвсем ясна стратегия. Подобно на Валаам, който не успя да прокълне народа на Израел (за което беше нает от враговете на Израел), но вместо това ги благослови, целта е да се вкарат Божиите хора в грях и зло, за да може началствата и властите на тъмнината да издействат присъди против Божиите хора, в това число смъртни присъди, за да може да се вдигне  Божията защита и благодат. Валаам посъветва спонсорите си да съблазнят израилевите мъже с идолопоклонство и лесен секс, за да може после сам Бог да ги избие.

В днешно време нищо не се е променило. Първо противника се опита да избие християните чрез отровните магьоснически течности наречени ваксини. Но Бог не му позволи. Затова той изигра следващия си ход - да накара християните да подкрепят геноцида на украинския народ чрез "подкрепа за Украйна". Подкрепата за Украйна се състои в насърчаване (морално, финансово и военно) на украинците да се бият с непосилна за тях по-силна и по-мотивирана армия, като по този начин те се превръщат в пушечно месо и до момента има ликвидирани над 500 000 украински мъже на фронта. В това число ваши братя християни, насилствено натирени на фронта. И подобно на това как 90% от църквите и пасторите в Германия подкрепяха режима на Хитлер, така сега 90% от църквите в Украйна и на Запад подкрепят режима на Зеленски. Резултата беше огромно количество (милиони) избити германски християни.

Но за противника това очевидно не беше достатъчно. Той изигра своя главен коз, а именно подкрепата за Израел, и чрез това подкрепата на геноцида на палестинския народ.

ОГРОМНО количество християни подкрепиха и оправдават палестинския геноцид, подкрепяйки най-сатанинската държава в днешния свят - Израел. И това не е онзи автентичен Израел, когото Бог създаде чрез издигната ръка и могъща мишца и когото Бог отказа да прокълне по времето на Валаам, това е една държава създадена от сатанисти за сатанински цели, каквито и виждаме че се разгръщат пред очите ни.

За съжаление, делото е вече сторено. Милиони християни станаха съучастници в геноцида, както над украинците, така и над палестинците. Те бяха завлечени в същите сатанински схеми, както беше и древния Израел и последствията бяха трагични. Пламна язва и бяха избити десетки хиляди израилтяни.

Боя се че противника вече се е сдобил с тежки присъди срещу милиони християни по света, които паднаха в този сатанински капан. Ако вие сте сред тях все още имате време да се покаете, за да избегнете онова, което ще последва. То няма да е по-леко от преживяното от украинските и германските християни.

По долу предлагам да изгледате и един документален филм, който разглежда въпроса, как милиони християни бяха измамени да подкрепят най-антихристкото творение на всички времена - модерната държава Израел:

https://rumble.com/v3p9613-the-mystery-of-israel-solved-incredibly-shocking.html
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.