Author Topic: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.  (Read 1869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Анко

  • Съпричастен
  • ****
  • Posts: 193
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #15 on: October 27, 2021, 10:40:25 AM »
Аз мисля, че този пасаж е свързан с индивидуално изпитание в личния живот.

Това, което се случва в момента и предстои да се случи не може да се определи като лично изпитание. Това на първо място е Божий съд над човеците. Но Писанието казва, че Божия съд започва първо от Божия дом.

Бог ще разтърси християните, защото не желае те да продължат да живеят по начина по който живеят сега, защото техния живот е безполезен за Неговите цели на Земята. Нужно е да дойде промяна, и когато християните не желаят да приемат тази промяна чрез изобличение и покаяние, ще трябва да я приемат чрез страдание и лишаване от всичко, което имат.

Тук на ум идва историята на Лот. Бог не му беше казал да се навре да живее в нечестивия град, но той си беше навил, че така е по-удобно за него и семейството му. В последствие изгуби и дома и семейството си, като едва спаси собствената си кожа. Това ще се случи и с многото християни, които продължават да търсят удобства в системата на света и градския живот.
Най-вероятно си много прав.

Анко

  • Съпричастен
  • ****
  • Posts: 193
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #16 on: November 10, 2021, 13:34:08 PM »
След като измислиха нова медицина, въвеждайки термина безсимптомно болни, нова математика, която твърди че в град с 5000 души може да имаме 1000 на 100000 болни!!! Не беше далеч и момента, в който  да измислят и нова лабораторна мерна единица за антитела срещу САРС– КОВ 2.
Антителата са имуноглобулини от вида Г и се мерят в Г/литър или милиграма/милилитър, сегашната предлагана мерна единица БАУ/мл е измишльотина в медицинската наука и метрологията, означава свързани ненаситени антитела /мл и е въведена от гоелмите фарма производители – Рош, Абот, Диасорин и тн.

Вече имаме и нова метрология! Психопатите са винаги изобретателни при постигането на целите си!
Лабораторен лекар съм все пак, следва да разбирам от мерни единици поне!
Евала на МЗ за приноса им в метрологията и имунологията.

Д-р Георги Тодоров