Author Topic: Преди да е твърде късно...  (Read 20815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3438
Преди да е твърде късно...
« on: September 21, 2016, 12:41:50 PM »
В момента целия свят, включително и България стои върху буре с барут на което фитила вече е запален. Никой не знае колко точно е дълг фитила и колко време ще има преди всичко на избухне върху главите ни, но преди да е станало твърде късно ние трябва да осъзнаем какво се случва и да застанем твърдо в молитва против плановете и кроежите на врага за България.

В статията по-долу е достатъчно да се прочетат само някои от цитираните заглавия от пресата за да разберем какво се случва и какво гласят за България:

http://bultimes.com/kraj-na-priyatelstvoto-ungariya-predpochita-balgariya-da-ostane-buferna-zona-za-migranti-izvan-shengen-zoltan-kovach-koito-sa-kanili-migranti-da-si-nosyat-otgovornost-za-tyah/

Бог е силен да преобърне нещата в полза на Неговия народ, но той очевидно спи и се занимава с маловажни и нищожни неща. Божият съд е приближил и ние се правим, като че нищо не се случва. Съвсем скоро може да очакваме да започнат процеси на отцепване на територии от България и явно "бежанците" се подготвят като коз в тази игра.

Ако Божиите хора не извоюват преобръщане на нещата, няма кой друг да го стори...
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 985
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #1 on: September 27, 2016, 22:04:53 PM »
Ще се молим в моя дом за това, дано Бог запази своите си.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3438
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #2 on: October 08, 2016, 19:21:17 PM »
http://bultimes.com/balgarskite-sotsialni-sluzhbi-konfiskuvaha-edna-treta-ot-ostanalite-detsa-na-izolirano-i-umirashto-selo-v-granichen-rajon-bez-dohodi-i-rabotni-mesta/

Ето ТОВА - Божиите хора не трябва да позволяват да продължава да се случва. Пред такова нещо и османското еничарство бледнее. Вместо да се занимаваме с безсмислени и безкрайни дискусии за какво ли не, трябва да застанем срещу подобни беззакония и да викаме към Бога да ги отсече от земята, която е поверил на народа ни и за което ще ни иска сметка в какво сме позволили да се превърне.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 985
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #3 on: October 08, 2016, 22:22:37 PM »
Наистина е добре да се молим за такива хора, дано Бог им помогне. И дано провали тези дела на нечестивите.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Alesyz

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 151
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #4 on: January 03, 2017, 14:50:10 PM »
В духа на горната статия, това за мен е бизнес с деца. В нашия град, мнозина стават приемни родители на деца, отнети от социалните. Със средствата от тази дейност, тези хора живеят. Същите деца подлежат на осиновяване от други хора и само временно са при приемните родители. Парадокса в случая е, че на приемните родители се дават пари за обзавеждане на жилището, за храна, дрехи и т.н. които пари хич не са малко, по разкази на такива хора. В мен изниква логичния въпрос, защо не се дават тези хора на истинските родители, за да могат те да отглеждат децата си, а се дават на чужди хора и децата се отнемат? На всичкото отгоре, това било по европейска програма. Приемните родители често нямат никаква друга работа и живеят от тия помощи, защото отглеждат чужди деца. Знам за случай, когато едни хора са се привързали към едно такова дете и са го осиновили. В същия момент помощите им се спират и детето остава изцяло тяхна грижа. Да, ама те нямат други доходи и сега се чудят какво да правят. Изобщо, нямам думи.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3438
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #5 on: January 03, 2017, 15:23:09 PM »
Много просто, европейската програма има за цел унищожаване на семействата, разрушаване на приемствеността между родител-дете, и въобще ликвидиране на понятието семейство. На негово място идва вездесъщата "държава", която всъщност не е никаква държава, а криминален картел на самозабравен сатанински елит.

Жалкото е че много християни от църквите се подмамват да кандидатстват за приемни родители и по този начин стават съучастници в тези пъклени планове.

Това е система, която трябва да викаме към Бога денем и нощем да бъде разрушена.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Нели

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 203
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #6 on: January 01, 2018, 12:13:03 PM »
Quote
В мен изниква логичния въпрос, защо не се дават тези хора на истинските родители, за да могат те да отглеждат децата си, а се дават на чужди хора и децата се отнемат?

Един приятел от години се занимава с това да спасява деца от социалните. Казва, че за отнето дете на месец се дават по 1200лв, като парите се поделят така - 600лв за социалните, 600лв за приемното семейство.

Проблемът тук е, че хората са толкова заслепени от авторитета на държавата, която се "грижи" за всички и знае най-добре кое е най-доброто за децата, че изобщо не се замислят редно ли е това, за да могат да се възпротивят и осъдят подобни действия и закони.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #7 on: January 01, 2018, 12:24:50 PM »
Аз съм чувал за не едно и две набожни семейства, които парадират с това, че били "приемни семейства". Това показва, че днешните набожни са не само изключително заблудени, но и директно участват като слуги на сатана, смятайки, че "се покоряват на властите" и разбира се сребролюбието е също навързано.

В пророчествата е казано, че набожните хора накрая ще избиват праведни "в името на бога" и ще предават мнозина от праведните на властите. Затова колкото по-далеч от религиозните среди, по-добре.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #8 on: January 04, 2018, 06:12:31 AM »
Да се молим и срещу Истанбулската конвенция, вчера е одобрена от кабинета, влиза в НС за гласуване.
"Обръщаме се към Вас във връзка с решението на Министерство на външните работи и Правосъдното министерство да узаконят т.нар. социален пол(1) чрез предстоящото в Народното събрание гласуване на Конвенцията на Съвета на Европа за предотвратяване и борба с насилието срещу жени и домашното насилие, известна също като Истанбулска конвенция.

Истанбулската конвенция съдържа разпоредби, криещи сериозни рискове и неблагоприятни последствия за правата на жените, родителите и децата, брака и семейството, свободата на вероизповедание, националните политики по отношение на тези въпроси, както и за вътрешния ред и сигурност и политиките за бежанците.

Истанбулската конвенция въвежда за първи път определение за пол и полова идентичност, независими от биологичния пол на лицето, установени в международното право. В чл. 3в се казва: “пол означава социално изградени роли, поведения, дейности и характеристики, които определено общество смята за подходящи за жените и за мъжете;”(2)
Приемането на Истанбулската конвенция ще доведе до изучаване на „нестереотипни роли на пола...в официалните учебни програми на всички образователни равнища” – от детската градина до университетите. (Чл. 14 ал.1) Тя ще лиши родителите от тяхното право да образоват децата си в съответствие с техните морални и религиозни убеждения.

Тя ще доведе до политики позволяващи на момчета и мъже, които считат себе си за жени да ползват тоалетни, бани и съблекални, предназначени за жени, в т.ч. в държавни училища (3).

Конвенцията има за цел да премахне всяка "традиция, основаваща се на стереотипни роли на половете". Двойственият възглед за човечеството (мъжко-женско), в т.ч. и брака може да бъде окачествен като "традиция, основана на стереотипни роли на половете" в учебни програми. (гл.3 чл. 12 ал.1)
 
Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана тя ще отвори врата за узаконяване на еднополовите бракове у нас, признавайки правото за полово самоопределяне на единият от патньорите.
 
Въвеждането на определение за пол и полова идентичност, независими от биологичния пол на лицето ще доведе до грубо потъпкване на правата на родителите и семейството. Родителите ще могат да бъдат обвинени в насилие срещу тяхната дъщеря, ако тя е пожелала да я третират като момче и те откажат.
 
Истанбулската конвенция ще наруши задължението на терапевти, специалисти и свещенослужители за запазване конфиденциалността на споделеното. (гл. 4 чл. 28)
 
Друго сериозно негативно последствие от редефинирането на пола се явява в лицето на мъже, които считат себе си за жени, които все по-често се появяват сред женските спортисти и доминират при вдигането на тежести, бягането, борбата, колоезденето, американския футбол, баскетбола, смесените бойни изкуства и др. “Победители” като Лоръл Хъбърд, Фалън Фокс, Джилиън Биърдън са част от примерите за това (4).

Гласуването на Истанбулската конвенция ще задължи България да дава статут на бежанец на всеки чужденец, който в родината си е преследван заради „особености на пола”. Гл. 7 чл. 60 ал 2

Истанбулската конвенция предвижда създаването на мащабен механизъм (GREVIO), който да следи изпълнението на Конвенцията. Той би могъл да подкопае националната компетентност и изключителната позиция на Съда на ЕС за преразглеждане на законосъобразността на актовете на ЕС. (гл. 9, чл. 66-68)
 
Днес насилието срещу жени и домашното насилие представляват престъпление във всички държави-членки на Европейския съюз. Към момента 11 от от страните членки на Европейския съюз и 19 от страните-членки на Съвета на Европа НЕ СА Я РАТИФИЦИРАЛИ (5). Много от тях изразяват опасения, свързани с потенциалното бъдещо правно тълкувание на текстовете, включени в нея.
 
Ако обществото загуби способността да прави разлика между жена и мъж, борбата срещу насилието срещу жените остава само формален ангажимент. Това в дългосрочен план не само не помага на жените, но и се обръща срещу тях и ги превръща в жертви на насилие и несправедливост.
 
България може и трябва да откаже ратификацията на Конвенцията по примера на Хърватска, Словакия, Унгария и редица други европейски държави, които са го направили, след като са я подписали.
 
 
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
 
Предвид изложените по-горе проблематични аспекти апелираме към Вас да:

    Да отхвърлите ратификацията на Истанбулската конвенция у нас.
    Да дадете Вашето официално становище по повод повдигнатите в настоящето писмо аргументи.
    Да се организира и проведе широк обществен дебат по темата с адекватно медийно покритие и да се запознае българската общественост с произтичащите от редефинирането на пола последствия в страните, които вече са го направили.
    Да предприемете нужните мерки за засилване на сега действащото законодателство у нас за превенция и защита на жените от насилие и срещу домашно насилие.


Като родители и граждани, представляващи различни неправителствени организации, застъпвайки се за защита на достойнството и правата на жените, децата и родителите, брака и семейството се обявяваме срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция и настояваме да се съобразите с нашите искания.

В противен случай ще призовем всеки загрижен за развитието, образованието и бъдещето на родината гражданин да оттегли подкрепата си към Вас като управляващи на предстоящите местни избори и да предприеме активни граждански действия чрез масови протести, писма и петиции."
http://www.sva.bg/104510741088108610871072/-30
 

Нели

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 203
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #9 on: January 04, 2018, 11:43:44 AM »
В противен случай ще призовем Бог.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #10 on: January 04, 2018, 18:16:29 PM »
Бог винаги се призовава на първо място, но благодарение и на двата протеста, в които участвахме заедно с тези хора,  беше спрян сатанинския закон за отнемане на деца от родители без да се минава през съда. Вече в много държави е въведен. Така че неуместни шеги не се правят, като не знаеш какво е коствало на хората. А Бог е верен и дава победи.
Впрочем имаше и православни, които се бореха заедно с нас.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3438
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #11 on: January 04, 2018, 20:45:41 PM »
Ще рече, че Бог е недостатъчен и трябва да се добави нещо към Неговата благодат, че да проработят нещата?

Това ми напомня на написаното в Библията, как израилтяните поставяха до олтара на Бога и по една ашера, ей така за по-сигурно да се добави нещо, защото явно Бог е недостатъчен.

Може ли да отговориш от кого се научихте да протестирате, от Христос, от апостолите, от пророците или от примера на този свят?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #12 on: January 04, 2018, 22:18:06 PM »
От апостол Павел, отнасям се до кесаря. Явно си пропуснал тези стихове.

Деяния 25:11
Прочее, ако съм злодеец, и съм сторил нещо достойно за смърт, не бягам от смъртта; но ако ни едно от нещата, за които ме обвиняват тия, не е истинно, никой не може да ме предаде, за да им угоди. Отнасям се до Кесаря.

Tihomir

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 2794
  • FellowshipBG
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #13 on: January 04, 2018, 22:22:57 PM »
Ти четеш ли изобщо какъв въпрос ти беше зададен?

Павел, като затворник, се отнесе до кесаря в съд, т.е. той каза: искам пред друг съд да застана. Съвсем в друга връзка е това и звучи повече като изсмукан от пръстите пасаж, който няма общо с питаното.
И отговори Исус и рече им: Не за това ли се заблуждавате, понеже не познавате писанията нито силата Божия?

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Re: Преди да е твърде късно...
« Reply #14 on: January 05, 2018, 08:38:12 AM »
Жалко е, че чета тези коментари, но вие си решавате. Един не писа ще се молим. Ами крийте се като мишки по селца и църквички, само че на Давид му се наложи да застане срещу Голиат и да изстреля камъка, макар и ангел Господен да порази 180 000 в една нощ. Или пък обиколките на Ерихон, засадите към черницинте и пр. Бог решава как да воюва. И има част понякога, която трябва да се свърши.
Псалми 94:16
Кой ще стане за мене против злодейците Кой ще стане с мене против ония които вършат беззаконие?

Като се вдигне шум, политиците се плашат. По медиите пишат, че тази конвенция не е свързана с третия пол и хората вярват, понеже не си правят труда да прочетат сами.
Не им харесва да бъдат притискани, искат спокойно да си вършат мерзостите. Само че Бог винаги е имал свои хора, с които да работи.