• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

"Всяка власт е от Бога" - въведение в естествения закон.

Започната от Watchman, Февруари 24, 2014, 18:39:20 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Аз пък вече започвам да имам чувството, че си пиша с ChatGPT.

За никакви срокове не се е безпокоял Валипети, в контекста на неговото изказване той се безпокоеше за цялото беззаконие което следва от този казус.

Но в контекста на темата, нека да ти задам един въпрос, какво мислиш за този цитат:

"Ще разберем, че програмата ни за дезинформация е завършена, когато всичко, в което вярва американската общественост, е лъжливо." Уйлям Кейси

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

miro s

Цитат на: Watchman - Май 07, 2023, 20:45:09 PM
Аз пък вече започвам да имам чувството, че си пиша с ChatGPT.

За никакви срокове не се е безпокоял Валипети, в контекста на неговото изказване той се безпокоеше за цялото беззаконие което следва от този казус.

Но в контекста на темата, нека да ти задам един въпрос, какво мислиш за този цитат:

"Ще разберем, че програмата ни за дезинформация е завършена, когато всичко, в което вярва американската общественост, е лъжливо." Уйлям Кейси
"Re: "Всяка власт е от Бога" - въведение в естествения закон.
« Reply #45 on: December 18, 2016, 09:35:12 AM »

Здравейте!

Много странна ми е тази ситуация с конституционния срок 12.07.1992. Щом като изрично е поставен срок от една година в конституцията, да се направят основните закони и след последната дата повече не може да се продължава със законотворчеството, това не го ли знаят законотворците в парламента? Няма ли кой да следи изпълнението на конституционните разпоредби и да спира незаконовите действия? Ако е така, то тогава за каква конституция и закони изобщо се говори в България?!? Излиза , че всеки закон след 12.07.92г. е незаконен-нищожен, а българите живеят по нелигитимни разпоредби! Т.е. в някаква нелигитимна държава  с измислени, нищожни закони!?! Това в Европата не го ли знаят? Как така приеха за член нелигитимна държава?!?"

Безпокойствието на Велипети идва от този срок за който споменава на първи ред от цитата по-горе. Всичко което следва по-долу идва, именно от заключението което Валипети приема за този срок за истина.

Относно цитата - израз на прекалено висока цел 

Watchman

ЦитатОтносно цитата - израз на прекалено висока цел 

Прекалено висока, или прекалено мерзка?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

miro s

Цитат на: Watchman - Май 07, 2023, 23:36:09 PM
ЦитатОтносно цитата - израз на прекалено висока цел 

Прекалено висока, или прекалено мерзка?
Не знам достоверен ли е цитата и повода по който е възникнал, но и така представен е видно, че целта изразена в него не е постигната. Моралните оценки изискват много повече подробности около възникването му.

Watchman

Цитата е от 1981-а година споделен на среща на администрацията на Рейгън. Информацията за цитата идва от очевидец присъствал на тази среща. От тогава насам постигането на целта е значително напреднало.

Въпроса не е в това по какъв повод е възникнал цитата, а по какъв повод е възникнала програмата за дезинформация за която се говори. И защо една правителствена агенция (която днес притежава големите медии в България) ще си постави за цел да потопи народа в 100% лъжа и измама?

miro s

Цитат на: Watchman - Май 08, 2023, 09:13:28 AM
Цитата е от 1981-а година споделен на среща на администрацията на Рейгън. Информацията за цитата идва от очевидец присъствал на тази среща. От тогава насам постигането на целта е значително напреднало.

Въпроса не е в това по какъв повод е възникнал цитата, а по какъв повод е възникнала програмата за дезинформация за която се говори. И защо една правителствена агенция (която днес притежава големите медии в България) ще си постави за цел да потопи народа в 100% лъжа и измама?
Здравейте Уочман!

Миналото е минало. Гледайте по-ведро на живота!

Watchman

И кое от написаното от мен по въпроса дори отдалечено предполага, че става въпрос за нещо принадлежащо на отминалото минало? Аз дори изрично споменах, че същата агенция В ДНЕШНО ВРЕМЕ си е напазарувала българските медии за да ги контролира. Защо ли ще са й на такава агенция медии, ако не за да завърши програмата за която говори цитата?

Не са ли малко странни отговорите които давате г-н miro s? Все едно на среща си имам нещо като комбинация от:

- чат бот (повтарящи се роботизирани отговори без да се взема предвид развитието на дискусията),

- политик (никога не се дава прав отговор, но се заобикаля същината на въпросите)

- и полицай (неотклонно поддържане на статуквото, дори когато това налага потъпкването на здравата логика и здравия разум).

miro s

Цитат на: Watchman - Май 10, 2023, 11:43:00 AM
И кое от написаното от мен по въпроса дори отдалечено предполага, че става въпрос за нещо принадлежащо на отминалото минало? Аз дори изрично споменах, че същата агенция В ДНЕШНО ВРЕМЕ си е напазарувала българските медии за да ги контролира. Защо ли ще са й на такава агенция медии, ако не за да завърши програмата за която говори цитата?

Не са ли малко странни отговорите които давате г-н miro s? Все едно на среща си имам нещо като комбинация от:

- чат бот (повтарящи се роботизирани отговори без да се взема предвид развитието на дискусията),

- политик (никога не се дава прав отговор, но се заобикаля същината на въпросите)

- и полицай (неотклонно поддържане на статуквото, дори когато това налага потъпкването на здравата логика и здравия разум).
Здравейте Уочман!

Споменах , че целите поставени с цитата са прекалено високи и ако наистина са казани от лицето на което се приписват, тогава се вижда, че целта не е постигната.
Без значение е кой контролира медиите. В момента всеки сам се информира. Споменатите медии се гледат предимно от хората без интернет и в пенсионна възраст.

Анко

По повод чародеите на съвременната политика се сетих за следното слово:

Исая 44:24 Така казва Господ изкупителят ти, Който те е образувал в утробата: Аз съм Господ, Който извърших всичко; Който сам разпрострях небето, И сам разстлах земята;
Исая 44:25 Който осуетявам знаменията на лъжците, И правя да избезумеят чародеите; Който превръщам мъдрите, И обръщам знанието им в глупост;

Watchman

ЦитатСпоменах , че целите поставени с цитата са прекалено високи и ако наистина са казани от лицето на което се приписват, тогава се вижда, че целта не е постигната.

Въпроса не е дали целта е постигната или не, а защо държавна институция си поставя такива цели? Това е въпроса, който ти упорито избягваш. Което на мен ми говори, че ти вероятно работиш за такава институция или за друга, която има за свой интерес поддържането на мита за "добрата държава".

Държавата МОЖЕ да бъде добра (аз не поддържам анархистични възгледи), и условията за това са изложени в началото на тази тема. Нещо повече държавата е ДЛЪЖНА да бъде добра, ако не иска да бъде унищожена от Бога. Но ние живеем във време в което властта е окупирана от хора които са се предали да служат на дявола и на неговите паднали ангели. Винаги в историята е имало такъв елемент, който е варирал повече или по-малко в едната или другата посока. Но в момента властите са се предали все повече на открит сатанизъм.

Именно тогавашния (1981-а) прикрит сатанизъм, който в момента вече е открит сатанизъм стои зад мотива да се потопят народите в пълна лъжа. Дяволът е лъжец и на лъжата баща, именно за това неговите слуги са предадени на това да потопят света в 100% лъжа, защото тогава и само тогава сатана може да обяви себе си за бог на земята. Това че целта не е постигната не е по причина на това, че целта била "твърде висока", а за това, че Бог никога няма да позволи Истината да изчезне от Земята. И при все че целта не е постигната, пак тя е много повече постигната през 2023-а отколкото е била през 1981-а. По тази цел не се работи от 40 години насам, по нея се работи още от времето на Вавилонската кула. И Бог винаги срива цивилизациите които си поставят такива цели и работят по тях. И ние сме на прага на сриването на поредната сатанизирана цивилизация, след което отново ще се появи власт, която се бои от Бога и поддържа Божия мандат от Римляни 13-а глава. Заради дързостта да прогласи този мандат пред хората в Римската империя, на апостол Павел (който пише посланието към Римляните) му отсичат главата на дръвника в Рим.

Така, че ето аз ти отговорих на въпроса от който ти упорито бягаш (за което не би имало причина ако ти не си някаква част от статуквото). Но вместо това разказваш приспивни песни за избори, законност, обществени отношения, отминали заплахи и ведро настроение.

miro s

Цитат на: Watchman - Май 11, 2023, 10:43:52 AM
ЦитатСпоменах , че целите поставени с цитата са прекалено високи и ако наистина са казани от лицето на което се приписват, тогава се вижда, че целта не е постигната.

Въпроса не е дали целта е постигната или не, а защо държавна институция си поставя такива цели?
Здравейте Уочман!

Държавата няма такива възможности да замени реалността  на хората и затова това не могат да бъдат цели на държавна институция.

Watchman

А ти как знаеш какви възможности има държавата? При трилиони долари бюджет, няколко милиона държавни служители, специални институти за социален инженеринг функциониращи от 100 години дали няма възможности да подменя реалността?

Май с всеки свой коментар ти се опитваш да подмениш реалността и да ни вкараш в някакъв ведър розов балон, което все повече те изобличава като служител на статуквото което се мъчиш да защитаваш.

miro s

Цитат на: Watchman - Май 11, 2023, 20:30:26 PM
А ти как знаеш какви възможности има държавата? При трилиони долари бюджет, няколко милиона държавни служители, специални институти за социален инженеринг функциониращи от 100 години дали няма възможности да подменя реалността?

Май с всеки свой коментар ти се опитваш да подмениш реалността и да ни вкараш в някакъв ведър розов балон, което все повече те изобличава като служител на статуквото което се мъчиш да защитаваш.
Какво са променили спред Вас от действителността до наши дни?

Watchman

ЦитатКакво са променили спред Вас от действителността до наши дни?

Почти всичко в което вярваш е лъжа. Като се почне от наука, образование, география, космология, история, политически и икономически системи, храните които се произвеждат - всичко е фалшиво. Програмата си работи и си е преизпълнила плана за изминалото време.

miro s

Цитат на: Watchman - Май 11, 2023, 21:23:23 PM
ЦитатКакво са променили спред Вас от действителността до наши дни?

Почти всичко в което вярваш е лъжа. Като се почне от наука, образование, география, космология, история, политически и икономически системи, храните които се произвеждат - всичко е фалшиво. Програмата си работи и си е преизпълнила плана за изминалото време.
Уочман, а не допускате ли, че информацията е толкова противоречива, защото знанието е недостатъчно като цяло във всички сфери на науката, например хората допускат как се е създал животът и има теории всякакви, но никой не може да създаде живот от нищо, затова всеки лансира неговате теория?