Author Topic: Изобличение към VPP относно десятъците  (Read 11013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mak

  • Administrator
  • Служещ
  • *****
  • Posts: 654
    • http://www.fellowshipbg.org
Re: Изобличение към VPP относно десятъците
« Reply #15 on: December 07, 2007, 09:41:29 AM »
Здравейте Г-не Петров, исках да ви пиша лично писмо, за да можете да ми отговорите, но тъй като сега имате тази възможност и тук, ще пиша тук.

Тъй като като говорите срещу целия форум, а аз съм част от него (и други около 56 членове, от които познавам лично само 3-4), почувствах се лично засегнат и неправедно обвинен от ваша страна в следното нещо:

Quote
Християнски форум – „общение и взаимопомощ” е поредното лъжеучение на бунтари, недоволни и объркани хора, което не посещават никакви църкви и не стоят под никакво настойничество, така както ни учи библията.

Това е огромно обвинение което отправяте срещу мен, като част от този форум, на основата на неосновани докозаталства, защото не знаете дали сме объркани, дали сме недоволни, още повече странно от къде знаете че не посещаваме църква и не сме под настойничество както учи библията. Въпреки казаното, не е споменено в какво точно е лъжеучението, в какво точно сме объркани.

За истината на това че лъжливо обвинение отправихте, искам да спомена, че не само че посещавам църква, но и там съм от самото начало на мойта вяра, и имам духовен наставник, който се грижи за мойта душа, а никога за мойте пари по принуда. И мога да го посоча като пример, на истински слуга и пастир на овцете. А по същия начин не можете да обвините и другите, защото не ги познавате, аз не ги познавам, защото това е публичен форум, и по този начин обвинявайки всички, казвате неща които не знаете. Бих ве помолил внимателно да разгледате думите си които сте написали, и доколко намерите доказателство на това което сте написали, напишете го, доколко не, праведно ще е да си повлечете думите и да напишете още една статия на вашия сайт защо сте го направили.

За другите обвинения няма да отговоря, защото човека в предния коментар е написал достатъчно. И другите обвинения им липсва доказателства, вие сте писали общи неща, без да познавате хората срещу които отправяте всички тези неща, а наистина нещата които сте написали наистина са сериозни и не са за подминаване, даже и още веднъж да се минат обстойно и внимателно и да се подложи всяко изречение на анализ.
"Той ти е показал, човече, що е доброто; И какво иска Господ от тебе, Освен да вършиш праведното, да обичаш милост, И да ходиш смирено със своя Бог? " Михей 6:8