Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Нов световен ред /
« Last post by Watchman on January 21, 2018, 14:05:06 PM »
Нямам нищо против лелките със забрадки по принцип, а лъжат/заблуждават по причини, които съм изяснил в останалата част на моето предишно съобщение.
2
Нов световен ред /
« Last post by 7ivan on January 21, 2018, 12:38:43 PM »
И е много смешно в тия видеа как "доказателствата" на православните за тия работи са разни забрадени лелки, които разказват как някъде си нещо се било случило.


Програмистът като лелка със забрадка ли ти се видя?

Или защото са лелки със забрадки значи лъжат!
3
Нов световен ред /
« Last post by Watchman on January 21, 2018, 11:32:49 AM »
Много е интересно да се забележи, кой се връзва на такива работи, винаги това са плътските християни и разбира се православните са на предния фронт, които дори християни не могат да се нарекат  в истинския смисъл на тази дума. Защото да се кланят на идоли и мъртвешки кости не ги притеснява, но разни повърхностни неща много ги плашат. Това е все едно да ходи някой гол от кръста на долу, но много да се притесни, че му се е скъсало копче на ризата.

Quote
Това прави полицията на хора, наричащи се християни. И ако успокоявате че "тук това няма да стане"  поне си признайте че сте част от системата, машина за хвърляне на прах в очите. И ако пак кажете че насилственото събиране на биометрия не е маркиране с белега на звяра ще потвърдите казаното в предното изречение.

Точно занимаването на хората с чипове, биометрични данни и всякакви подобни неща е хвърляне на прах в очите и участване в стратегията на сатана. Защото това отвлича вниманието от съществените неща.

Какви биометрични данни му трябва на дявола да събира от православните, които считат един от най-големите Антихристи в човешката история - император Константин за светец? Та те от стотици години се кланят на този антихрист, както и на и на антихристкия си цар Николай, развратника покръстител и масов убиец княз Владимир и прочие и прочие. Те сами са се маркирали себе си с това доброволно поклонение и мързеливо невежество. И какво си мислят, че Антихриста ще дойде като някакъв сатанист западняк? Антихриста ще дойде като християнски цар, и белега му ще е свързан именно с едно фалшиво християнско евангелие и фалшиво интерпретиране на Библията. И ще дойде със знамения и чудеса за да се докаже, че е Божий цар и владетел и не само няма да прави неща, които се считат гнусни за християните, но ще прави ония неща, които плътските християни тачат и желаят. Защото е писано, че неговата цел ще е да заблуди ако е възможно и избраните.

Хайде обяснете ми как някакви сатанисти и отявлени анти християни ще заблудят избраните? За да заблуди овцете вълка трябва да дойде в овчи кожи, не в кожа на змей.

Кога плътските и глупави християни ще ги разберат тези неща веднъж за винаги и ще спрат да се занимават с глупости? И е много смешно в тия видеа как "доказателствата" на православните за тия работи са разни забрадени лелки, които разказват как някъде си нещо се било случило.

Ако искате да търсите Антихриста и белега на звяра - търсете ги в псевдо християнските политически движения, в ученията, които вкарват християните в политиката и учат християните да бъдат политически активни. Там ще намерите нишката водеща до Антихриста и белега на звяра, а не да се занимавате с димките на врага, защото броя на удивителните не могат да компенсират глупостта и повърхностността на тия неща. А точно православните като диви животни драпат за политическа власт и за "православен цар".

В днешно време тия чипове и маркировки се превърнаха в гьозума и копърчето на фарисеите. Комара прецеждат а камилата поглъщат. Събудете се най-накрая и спрете да се занимавате с глупости!
4
Нов световен ред /
« Last post by 7ivan on January 21, 2018, 11:11:43 AM »
Откр.13,16. Думата "causeth"  означава "прави". В нея влизат много понятия и действия като: с насилие, с измама, с манипулация, с ласкателство, със съблазън....
2. Глаголът е в сегашно продължително време т.е. още от времето на Иоан до сега са използвани и се използват всякакви похвати на маркиране.
3.Маркирането не значи автоматично поклонение. То може да бъде само доброволно. Човекът може за има насилствено поставен белег, но пак да не се покланя на дявола.  Не се успокоявайте че след като поклонението е само доброволно, че дявола няма да използва насилие. Това му един от изпитаните методи, който в много случаи проработва.
5
Нов световен ред /
« Last post by Палко on January 21, 2018, 08:51:11 AM »
Определено някой има нужда да си извади главата от пясъка! :) Между другото ми се струва, че удивителните в заглавието не са по равен брой от двете страни. :)) Ама иначе привличат внимание, спор няма.
6
Нов световен ред /
« Last post by 7ivan on January 21, 2018, 08:35:24 AM »
[/

Еееееееееееейййййййййййй!!!

 Маркират хората като животни! Извадете си главите от пясъка и трезво погледнете  какво става: https://youtu.be/9F4RxEXftKk  Това прави полицията на хора, наричащи се християни. И ако успокоявате че "тук това няма да стане"  поне си признайте че сте част от системата, машина за хвърляне на прах в очите. И ако пак кажете че насилственото събиране на биометрия не е маркиране с белега на звяра ще потвърдите казаното в предното изречение.
7
Последни времена /
« Last post by Watchman on January 19, 2018, 14:37:13 PM »
Също така пише, че когато Исус се върне ще раздели НАРОДИТЕ на овце и кози. Ние трябва да работим, да се молим и воюваме нашия народ да бъде от овцете, а не от козите.
8
Последни времена /
« Last post by Tihomir on January 19, 2018, 14:11:28 PM »
Че ще дойде, ще дойде, но пише, че във вавилонската империя ще има места, където ще е кално, а не желязно. Ако пишеше, че навсякъде ще е желязо, тогава и да се молим, няма значение, но пише за калта като вариант.
9
Последни времена /
« Last post by Nikolay on January 19, 2018, 13:55:32 PM »
Дали искаме или не Антихрист ще дойде, а за да дойде, света трябва да се извратил до толкова, че да го приеме.
Исус също се помоли ако може тази чаша (разпването) да го отмине, но знаеше, че писаното трябва да се изпълни.
И аз бих искал да ни отмине, но трябва да мислим за Божието, а не за човешкото.

Това което си написал по-горе е много добро като молитва и даже съм съгласен с него, но отлагането на последните времена, не би допринесло с нищо към Божиите намерения, а само към нашите.
10
Последни времена /
« Last post by Watchman on January 19, 2018, 13:18:18 PM »
Въпроса не е дали да ни отмине някаква чаша или не, а дали ще позволим на врага да поквари този народ и да го отдалечи напълно от Божиите цели и призвания за него. Защото ако позволим да бъде покварен народа, ще дойде чашата на Божия гняв, която никой няма да избегне.
Pages: [1] 2 3 ... 10