Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Други / Re: За всекиго по нещо :)
« Last post by Анко on May 17, 2022, 09:35:51 AM »
Такива са фактите от земна гледна точка, по-важното е да се разбере какви са фактите от Небесна гледна точка.

Сиреч как Бог вижда нещата и какво прави Той чрез светиите Си за да спре злото.
Много често размишлявам върху това.

С останалото което посочваш също съм съгласен. Не бива да се забравя.
Правителствата са инструменти на тези хора. Политика на кредити и заробване.
Представят за "успешни мениджъри", тези които са изтеглили кредити!?!?

Интересното е,че НЕ обикновените хора харчат повече отколкото печелят. Редовия човек няма как да го извърши. Обикновения човек си връща кредитите. Ако не ги върне бива наказан подобаващо, може да остане и на улицата. С разбито физическо и психическо здраве.

Кредити се теглят и се пишат на народната дългова сметка, докато политици, хора на различни държавни длъжности, прикрити кукловоди, банкери...стават милионери за 4 годишен мандат.


2
Други / Re: За всекиго по нещо :)
« Last post by Watchman on May 16, 2022, 17:59:50 PM »
Трябва само да се уточни, че не става въпрос за американци, а за хора с американски паспорти, британски паспорти, израелски паспорти и прочие. Общото между тях е че те воюват не само срещу Русия, но със същата ярост воюват и срещу народите чиито паспорти носят - срещу американския народ, английския народ, еврейския народ.

Това са хора внедрили се сред народите, като преди това са установили своите бази и лостове за контрол на Запад и от там атакуват всичко и всички.

Нашия проблем не е Америка, защото Америка има същия проблем със същите хора. Това е една раса от змии и рожби ехиднини, които чрез древни техники на манипулация и контрол взимат власт над народите. Такива са фактите от земна гледна точка, по-важното е да се разбере какви са фактите от Небесна гледна точка.

Сиреч как Бог вижда нещата и какво прави Той чрез светиите Си за да спре злото.
3
Други / Re: За всекиго по нещо :)
« Last post by Анко on May 16, 2022, 09:42:33 AM »
Като българин винаги ме е вълнувало какво се случва при нас, в България.
В продължение на думите от предните публикации - какво е състоянието на нашите медии?
За съжаление и те са под почти пълен контрол на западните власти, с много малко изключения. От години.
И като се добави слугинажа на тези, които слугуват на парите и силните на деня и самоцензурата, нещата са почти трагични.

Мнозинството медии представляват представляват просто пропагандни центрове и нищо повече-аз ги наричам вече просто "черни станции"-  от чиито трибуни НЕ може да се чуе дори и намек за някаква малка критика към американската политика и към нейна основна патерица каквато е ес. Не може да се чуе. Само: Русия е лоша, Иран е лош, Китай е лош, Корея северна е лоша, руснаците взимали на украинците само старите телевизори с копчета,че на по-модерните не им разбирали и не ги вземали и подобни дивотии

Една от водещите ни тв-зии от есента е собственост на офицери от американските служби прикрити зад няколко офшорни компании, заедно с един сърбин, който е представен като собственик. Те са част от мащабна медийна група, която действа на балканите и в България от няколко години. Това е най-накратко резултат от международно разследване от преди няколко години. Има солидна информация в нета за това, единият офицер от собствениците е награден с медал заради бомбардировките срещу Югославия през 1999г.

Тази медийна група оперира вече и тук и защо се занимавам с всичко това? Защото последствията от денонощната им дейност ги виждам дори в квартала. Един съсед на 65 г. вече пенсионер, с добре запазено физическо здраве-бил е учител по физическо възпитание цял живот/Господ да му даде дълъг живот/ е толкова надъхан срещу Русия,че понякога ми се струва,че всеки момент ще отиде да си купи оръжие и ще тръгне пеш да търси Путин и да го ликвидира. Чак подскача. Не се въздържах и му вметнах,че мнението му за събитията в Украйна и не само, се формира от прозападни медии, каквито са "нашите български". Той млъкна и замина.

Ако тия медии заговорят и заобясняват,че американците въоръжаваха Украйна и техните силови групировки наречени как ли не, от години вероятно с оръжие вече за милиарди, въоръжаваха и обучаваха бойци за воюване заедно с други западни държави като Канада например, докато всеки здравомислещ човек по света става от сън и отива да се труди...и че Украйна едва ли е суверенна държава щом е позволила такова разпореждане на американците на собствената и територия...включващо създаване на биолаборатории за какви ли не опити с украинци...И за 8 години от 2014 до 2022 украинските бабаити тормозеха рускоговорящи в Украйна с немалко убити под одобрителното потупване по рамото на западните власти: "ах колко сте смели да воювате с руснаците, ах, ах"...
Ако тия медии разкажат как лично фамилията на сегашния американски президент се обогати от украинския народ чрез всякакви машинации и назначения дори в самата Украйна, да разкажат как сегашния украински президент е милионер от политика, не от друго...

дали ако медиите заговорят за всичко това, няма да е доста по информиран всеки?
И тогава всеки да си прецени на кого да вярва и на кого да помага.
----------
И последно:
Що за хора ще започнат да въоръжават най-близкия народ, намиращ се най-близо до най-голямата европейска държава? Явно подстрекателство и провокация. Що за власт има този украински народ?

Всеки може да размисли върху това.4
Други / Re: За всекиго по нещо :)
« Last post by Анко on May 15, 2022, 16:16:45 PM »
Малко обобщение:
Собствените власти на американските християни се разпореждат във всяко кътче на света, и всеки който не им предостави доброволно ресурсите си бива обявяван за диктатор, терорист, злодей, тиранин по контролираните медии денонощно, с години. Това се осъществява с помощта и страха от над 700 военни бази по света. Често след осъществените им планове остават десетки и стотици хиляди жертви, в Ирак даже и повече...Разрушения и смърт има във всяка държава след като си тръгнат. За последните 15 години изтърбушиха половината арабски свят.
И докато всичко това се случва, местните християни сочат с пръст Иран, Русия и Сирия - те са много лоши, тормозят си народите и им пускат химическо оръжие...
Явно служат на измислен техен бог - някой който е с първа и единствена грижа - благото на американските граждани.
Явно това са хора с толкова промито съзнание,че остават хладнокръвни при толкова смърт по света, причинена от техните власти. И вероятно вярват,че всички други народи освен тях по света са толкова големи злодеи,че убивайки ги-им правят добро-да не се мъчат да живеят и кретат.

Такова лицемерие и такива подлеци.
5
Други / Re: За всекиго по нещо :)
« Last post by Watchman on May 15, 2022, 10:59:12 AM »
Чудесно, направил си много точен анализ. Много от християните не знаят на кой свят се намират и сляпо участват в нечестивите дела на тъмнината.
6
Други / Re: За всекиго по нещо :)
« Last post by Анко on May 14, 2022, 17:09:06 PM »
Стражът

Така се казва предаване по Българска Християнска телевизия, всъщност е американско, и снощи в 19 ч улучих началото на епизод. Вероятно е от преди поне 3-4 години, според събитията за които се говореше, но това едва ли е толкова важно.
Издържах почти 5 минути и спрях.

Водещият се намираше на известно разстояние от мястото на сражения от гражданската война в Сирия, и заразказва как "Ислямска държава" воювала с "режима на Асад",че и режима на Путин и той участвал в тази война.

Когато американците искат да завземат ресурсите на някоя държава, те започват методично по всички медии да разтръбяват,че лидера на държавата е тиранин, диктатор, тормози си народа и все в този дух. Спомнете си Ирак, после Либия. Втълпяваха с години, че Кадафи е терорист и диктатор, докато финансираха и обучаваха главорези за войни. Докато го убиха и взеха каквото можаха оттам, най-вероятно са сложили ръка и на техния петрол. А Кадафи е управлявал народа си с толкова големи и безвъзмездни социални приодобивки, има списъци из нета. Мой съсед е работил в Либия навремето. Кадафи и либийците са облагородили земята от брега в посока навътре в пустинята на континента - на разстояние 200 км  и са прекарвали водопроводи за да има нови населени места за нормален живот. Без да посягат на чуждото. Американците повтаряха до втръсване,че е диктатор и тиранин...Ликвидираха го. Както и преди това Садам в Ирак. И излъчиха кадрите в интернет и по тв. Както пише тези дни руски анализатор-това очаква всеки, който не се подчинява на финансовата система ръководена от американците.Събитията за тези държави не са древни истории ами са само от последните 15 години. Садам го убиха 2006, Кадафи 2011/ако не бъркам максимум с година-две/

Когато "Ислямска държава" ни заливаше от новините преди няколко години, Асад потърси помощ от руснаците. След намесата им постепенно взе да заглъхва шумното "рекламиране" на тези големи бойци и терористи. Когато американците се провалят в нещо, за него престава да се говори. Медиите по света в мнозинството си са техни инструменти.
Може да се пише до другата седмица или месец, по това време...

Всичко това не е ли известно на американските християни, на кой Бог служат? На Този ли, Който ни упътва за всяка истина? Едва ли.
А може и да смятат,че е напълно в реда на нещата техните власти да се разпореждат брутално с живота на хората из целия свят.

Друга огромна лъжа, която беше вмъкната за тези кратки 5 минути беше,че Израел воювал с Ислямска държава и бил единствения щит за да не залеят тези терористи и останалия свят. Като че ли нещо би ги спряло ако решат да действат другаде...Много плитко, наивно и неистинско поднесена информация. Толкова и добре правя,че не гледам.

Същата медийна безкрупулна машина е включена и работи на пълни обороти и по темата с Украйна:
Този е лош, трябва да го мразите, да го мразите, да подкрепяте враговете му докато го унищожим.
Как бих искал някой да попита украинските власти дали все още желаят да са притежатели на ядрено оръжие, както го пожелаха преди 24 февруари?
Отговорът на този въпрос е доста важен за всички
От няколкото държави, които са притежатели на ядрено оръжие единствено на американците НЕ може да се има доверие, понеже вече са го употребявали в историята. А сега са първи дружки американците с украинските власти.

Всичко това би било просто политика и история,ако повод за това не дават прехвалени и самозвани християни отвъд океана.

Въпреки,че не от вчера знам колко изкривено представят вярата в Христа все пак се шокирах в известна степен и се разгневих,
в какъв Бог вярват? на какъв Бог се молят? пред кой Бог стоят?

Велик е Бог и ще се радвам много в оня ден, когато книгите ще се разгънат и хората ще бъдем съдени според написаното в Книгите!

7
Последни времена / Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Last post by Watchman on May 11, 2022, 22:29:28 PM »
В Русия това се прави под ръководството на Путин. Те затова искат да го свалят по всякакви начини. И ако успеят и там ще стане същото.

Освен това ние сме под контрола на Запада, от където тръгват всички тези мерзости. Разбира се, ние трябва да се молим тия неща да не успеят в България и въобще целия им план да се провали и да се обърне против тях.
8
Последни времена / Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Last post by dodai on May 11, 2022, 17:07:55 PM »
Доколкото имам някаква достоверна информация в Русия дават земя за собствено потребление.С една дума да си произвеждат каквото искат.
Явно не навсякъде ще е така със забраните.
9
Последни времена / Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Last post by Watchman on May 11, 2022, 00:24:25 AM »
Ето нещо за което предупреждавах отдавна, но все попадаше в глухи уши:

Австралийският губернатор на щата Виктория Дан Андрюс прие закон, с който забранява отглеждането на собствена храна.

Законопроектът за изменение на Закона за селското стопанство от 2022 г. е приет на второ четене в парламента. Причината за промяната е биосигурността.

Разширяването на правомощията на правоприлагащите органи, претърсването на имущество и лица без съдебна заповед, увеличаването на глобите от 1800 до 10 000 долара за предоставяне на невярна или подвеждаща информация са част от новия законопроект.

Оторизираните служители вече няма да се нуждаят от съгласието на собственика на земята, за да изземат проби, добитък (животни) и документи.

От упълномощените служители вече няма да се изисква да представят официален документ за самоличност. Предвидени са строги санкции за възпрепятстване на достъпа до земята им.


Враговете се движат в посока да забранят производството на храна. Някои си мислеха че е достатъчно да имат свое производство, но аз знаех че за определен период това няма да бъде възможно и единствения начин е човек да има запас от храна. Ето че вече нещата започват да се случват.

Между временно много хора си помислиха, че нещата с ваксините и пандемиите са отминали, но тази година нещата се очаква да загрубеят още повече. Ето една новина по въпроса:

Правителството на Нова Зеландия изпраща писма до неваксинирани хора, в които им казва, че ако не се ваксинират до 1 юни 2022 г., ще им бъде наложена глоба от 15 000 долара или 6 месеца затвор.

И това се случва в Нова Зеландия въпреки, че Новозеландския върховен съд излезе със становище, че задължителните ваксинации са грубо нарушение на човешките права от страна на правителството.


10
Последни времена / Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Last post by Watchman on May 03, 2022, 14:18:14 PM »
Президентът на фондация "Рокфелер" Раджив Шах предостави на Дейвид Уестин от телевизия Блумбърг хронология за това кога ще започне "огромната, непосредствена продоволствена криза". Той каза: "през следващите шест месеца".

Ние се готвихме още тази зима 2021/2022 да ни удари тази криза, но се оказва, че планировчиците са го планирали за следващата и сами си казват, кога се очаква.

Пак по Божия милост ни се дава още малко време за подготовка.
Pages: [1] 2 3 ... 10