Братско общение в тревожни времена

Дискусии върху Библейски и духовни въпроси => Последни времена => Topic started by: Watchman on January 20, 2021, 16:40:39 PM

Title: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on January 20, 2021, 16:40:39 PM
Производител на иРНК (mRNA) „ваксина“ признава, че това е генно-модифицираща платформа, която не само не подсилва имунната ви система, ами старателно я заобикаля.

Автор:
Иван Стаменов 05.01.2021 г.

Производител на иРНК (mRNA) „ваксина“ признава, че това е генно-модифицираща платформа, която не само не подсилва имунната ви система, ами старателно я заобикаля.

Често имам поводи да изтъквам в статиите си, че производителите на ваксини са много по-честни, отколкото корпоративните медии и амбулантните продавачи на фармацевтични стоки в държавните здравни служби. Фарма концерните са по-честни и от корумпираната и/или некомпетентна и/или ваксинално-фанатизирана лекарска гилдия.

Днес ще разгледаме пореден пример, който ни занимава с „ковид ваксината“ на Moderna. Но още от самото начало трябва да сме наясно, че това, с което ще се занимаем, важи с пълна сила за всички иРНК (mRNA) „ваксини“, разработени по нано технологията на DARPA/Пентагона.
Традиционно ще потърсим първоизвора. И има ли по-достоверен сайт от официалния на Moderna? Както се казва, там информацията е „от кухнята“, а епитетите, с които фарма картелът обрисува своя буламач, би трябвало да подействат отрезвяващо на читателите — стига у тях да се е запазил инстинкт за самосъхранение.

„Нашата операционна система“

Да, точно това гласи първото вътрешно заглавие в това описание на Moderna. Подробно се обяснява, включително с илюстрации, че иРНК технологията няма нищо общо с ваксините, но има много общо с генното модифициране. И на няколко места се набляга, че след като веднъж нано платформата е инжектирана (например с „ваксина“ за дадено заболяване), впоследствие тя може да се (пре)програмира за всевъзможни „терапии“ и на други болести.

Илюстрация от обясненията в първоизточника.
Според собствените аналогии на Moderna:
1) човешките гени се разглеждат като компютърен информационен носител (storage);
2) информационната РНК е, цитирам, софтуер за управление (инструктиране) на информационния носител (ДНК);
3) протеините, произвеждани от „хакнатите“ клетки и тъкани, са готовите за използване приложения (applications).

Следващото вътрешно заглавие е:

„Нашите иРНК препарати — Софтуер на живота“

Явно не беше достатъчно, че в предходния абзац бяхме оприличени на компютри, нуждаещи се от операционна система (заплатена с милиардите на Бил Гейтс), ами сега целокупният живот е отъждествен с някакъв софтуер. Типичен пример как някои човеци бързат да си играят на животворни богове. Ако и това не звучи достатъчно зловещо, Moderna се хвали със своя екип от специалисти по биоинформатика и протеиново инженерство.
Казано с други думи, производителите на РНК „ваксини“ не лъжат, когато упорито настояват, че не целят чипиране. Чипирането просто не е необходимо при тяхната технология. Тяхната технология всъщност разглежда човешките биологични клетки и тъкани като „несъвършен компютър“, който може да стане по-мощен и по-ефективен, когато се управлява от изкуствена „операционна система“, създадена от не безпогрешни експериментатори.

《Това не са ваксини и не служат за имунизация》

Следващото вътрешно заглавие е „Преодоляването на ключови предизвикателства“. Ще преведа целия абзац, защото именно той ни разкрива нещо, което отдавна е известно на добре информираните „антиваксъри“:

1) РНК технологията не подсилва имунната система, ами я разглежда като пречка;

2) все още не са решени редица проблеми с иРНК технологията, което означава, че всеки, който се инжектира с тази платформа („софтуер“), е доброволец в експеримент с много неизвестни.

Използването на иРНК за създаването на медицински препарати е сложно начинание и изисква преодоляването на невиждани досега научни и технически предизвикателства. Налага се да вкараме иРНК в набелязаните тъкани и клетки, докато избягваме имунната система. Ако имунната система се задейства, нейният отговор може да ограничи производството на протеини и по този начин да ограничи терапевтичните ползи от иРНК препаратите. Също така трябва рибозомите да мислят, че това иРНК е произведено естествено, така че правилно да разчетат инструкциите и да произведат правилния протеин. И се налага да сме сигурни, че клетките произвеждат достатъчно от протеина, за да се постигне желаният терапевтичен ефект.

Екипите зад нашата многопрофилна платформа работят в тясно сътрудничество, за да решат научните и техническите предизвикателства. Това усилено взаимно сътрудничество ни позволи да напреднем в ключовите аспекти на нашата платформа и да направим значителни крачки към доставянето на иРНК препарати за пациентите.

Можем ли да говорим за ваксини (серуми), когато производителят в прав текст казва, че това е нещо съвсем различно? — Не можем.

Можем ли да говорим и за имунизация, когато производителят признава, че имунната система е една от най-големите пречки за неговата „софтуерна“ платформа? — Не можем.

Можем ли да твърдим, че иРНК технологията е ефективна, когато производителят не крие, че тепърва му предстои да преодолява предизвикателства и пречки? — Не можем, ако сме честни.

Можем ли да твърдим, че „ваксините“ са безопасни, когато производителите им честно заявяват, че още експериментират и търсят как да инструктират клетките да произвеждат правилния протеин в правилните количества? — Можем, ако сме невежи и корумпирани мажоретки на фармафията.

Един съвет за „имунизираните“ с експерименталните „ваксини“ на Pfizer, Moderna и другите ортаци на Бил Гейтс: Ако след инсталацията на новата ви „операционна система“ се появи син екран, пробвайте да се рестартирате. Натиснете едновременно Ctrl+Alt+Del, а ако още не са ви поникнали такива клавиши, ще се наложи напълно да изключите и отстраните мозъците си, понеже очевидно са причина за хардуерна и софтуерна несъвместимост.

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on January 20, 2021, 19:07:47 PM
Тази статия дава много добра яснота, за какво е целия този шум с "ваксинирането", като се оказва по техните собствени думи, че не става въпрос за ваксиниране, а за инсталиране на операционна система за заобикаляне на имунната система на човека, с възможности за инсталиране на допълнителни "приложения" които да модифицират човешката физиология по желания от програмистите начин.

С други думи тук говорим за начална фаза на насилствено тласкане на човечеството към транс хуманизма.

Основния проблем на транс хуманистските инженери е че човека притежава съвест, която е нещо като имунната система на вътрешния човек. Именно съвестта е тази която представлява запазването на човешкия облик в човека, запазването на Божието подобие по което сме създадени. С премахването на съвестта човека вече не е човек, създаден по Божие подобие, а е звяр лишен от това подобие. От тук белега на звяра става лесно разпознаваем.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on January 21, 2021, 10:05:45 AM
Благодарност за информацията.
Ще потърся сайтовете и на другите рекламирани ваксини. Едва ли са различни, според мен поръчките им идват от едно и също място.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on January 22, 2021, 15:09:12 PM
Лошо.
Дори това да не е "печата" е възможно това да е вратата която да отвори пътя към поставянето му в последсвие.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Георги-земеделец on January 24, 2021, 08:46:01 AM
Лошо, лошо колко да е лошо. Няма да се плашиш, Николай. Писанието важи -  И Мойсей рече на людете: Не бойте се: Бог дойде да ви опита, и да бъде страхът му пред вас, за да не съгрешавате.

Или ако нещо смъртно изпият... По скоро на коя трапеза е интересно, на бесовската или Господната. То това е и въпроса от самото начало, с плода от дървото - избора. Но тъненето в неведение за своята същност е по-страшно от грешката. А решението за дадено действие или бездействие е декларация. Тука идва ред и на печата, който остава белег - жигосване. Не физическо прегаряне.

(Пиша като на научени, който иска да догонва. В планински маршрути по-бързите не изчакват за да не губят темпо. Само за по бавните се връщат водачите. От много неразбиране започвам от Притчи, всеки месец. Трябва да отворя тема с гатанки.)
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on January 24, 2021, 10:35:45 AM

Или ако нещо смъртно изпият...

Неволното изпиване на нещо отровно без човек да знае че е отровно не трябва да се бърка със съзнателното хранене с отровни/вредни храни или със волево приемане на ваксина или какъвто и да е токсичен коктейл в кръвоносната система.

Писанието учи, че живота и душата на човека са в кръвта и всяка инжекция в кръвоносните съдове оказва директно влияние върху човешката душа. Всеки човек носи отговорност за това какви неща допуска да влязат в кръвта му и какви неща позволява да повлияят на неговата душа.

Тялото и душата на човека са създадени да бъдат храм на Бога, и всеки който допуска този храм да бъде ощетен или осквернен ще отговаря за това.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on January 27, 2021, 10:09:39 AM
Преди дни гледах лекция на докторка от Калифорния, която изобличаваше тези ваксини, и то от гледна точка на тяхната наука и като лекар, който принципно не е против ваксините. Дори собствените си "правила" нарушават, за да вкарат тези инжекции на колкото се може повече хора.

https://lbry.tv/@vcr_timemachine:2/Dr-Simone-Gold---The-Truth-About-the-CV19-Shot:6
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on January 27, 2021, 11:54:24 AM
Скучен им стана живота на големите милиардери-печалбари, зле прикрити двигатели на много от събитията по света. В ерата на голяма публичност  искат да влияят само от една кутия наречена телевизор. Кравите им пречат, кокошките им пречат, явно и хората им пречат, че дишат.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on January 27, 2021, 11:59:46 AM
Пречи им всичко, което свързва човека с Бога, в това чисто всички естествени ресурси, които Бог е дал на човеците за да имат достоен и пълноценен живот, независещи от никого, а само от Твореца.

Това е война за тоталното прекъсване на достъпа на обикновения човек до Божиите ресурси, това не е война против човека, а против Бога.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on February 01, 2021, 22:41:41 PM
Лошо, лошо колко да е лошо. Няма да се плашиш, Николай. Писанието важи -  И Мойсей рече на людете: Не бойте се: Бог дойде да ви опита, и да бъде страхът му пред вас, за да не съгрешавате.

Нещата не опират до страх, колкото по-бързо дойде Божието царство - толкова по-добре.
А който умре пръв, ще види най-малко скръб и мъка, а в последните дни, ще има в много насилие и смърт, които ще породят много скръб и мъка.
Ако теб тия неща те радват, то мен не ме радват.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Георги-земеделец on February 02, 2021, 04:02:49 AM
А който умре пръв, ще види най-малко скръб и мъка,

Право казваш, като умре човек за себе си. Делата на Исус бяха да радва Небесния Баща, само.

Като погледна примера на Яков, когато загуби своя любим син Йосиф. Само срещата му с него, можеше да го утеши.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on February 26, 2021, 22:00:09 PM
Какво се говори сред вярващите, направо шок и ужас:

https://www.htv.bg/watch/istintata-za-vaksinite?fbclid=IwAR2LyMM4HFirdPdfYwOnJWnShU3GA87gl1LB-lmV2TV5rw7HVz7O2JTXEMM

А накрая се позовава въпросният човек на експертизата на FDA... Тежки човешки авторитети.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on February 27, 2021, 00:46:38 AM
Този човек лъже в прав текст, и в процеса на обясненията му се позовава на редица идоли на които поставя своето упование и учи останалите да слагат упованието си на тези идоли. Няма никаква разлика с ваалимите и ашерите на които се кланяха израилтяните, докато си мислеха, че служат на Бога на Израел.

Ето кратък списък с идолите, които този човек издигна и на които се позова, без които идоли неговата теза няма никаква тежест, и ако човек не вярва в тия идоли подобно говорене е очевидно абсурдно и гнусно:

- идол 1: ТЕХНОЛОГИЯТА - трябвало да се вярва в технологиите
- идол 2: ХИМИЦИТЕ - трябвало да се вярва на химиците, защото и той бил химик
- идол 3: НОБЕЛОВАТА НАГРАДА - това се споменава като нещо, което трябва да придаде особена тежест на аргумента, в стил "така казва Господ" или "Писано е.." Щом имало Нобелова награда (нищо че Алфред Нобел е военен престъпник и манипулатор) значи всички трябва чинно да сваляме шапки и да ВЯРВАМЕ...
- идол 4 - FDA - Американската агенция за храните и лекарствата - щом тя го е одобрила, въобще всякакво неверие трябва да се прекрати веднага, отново референция към нещо, което в очите на този човек има тежестта на "така казва Господ" или "Писано е.." . Освен разбира се, че дори FDA (въпреки техните добре документирани корупционни практики да обслужват интересите на фарма мафията) НЕ Е ОДОБРИЛА тия "ваксини", (човека си лъже в прав текст), а само е позволила тяхното прилагане в ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН РЕЖИМ.

Липсата на всякаква критична мисъл в главата на този човек веднага го дисквалифицира като учен, и го дефинира като папагал, който повтаря заучени неща, които нито разбира, нито има право да говори за тях. Нито е проверил нещата за които говори, нито е вникнал в детайлите, но действа като някой на когото е платено да разпространява лъжа и пропаганда, или просто функционира като "полезен идиот" който идея си няма с какво си има работа, но бидейки заслепен от великия блясък на идолите в които е положил упованието си говори с увереността на ваалов пророк.

Според него "ТОВА Е БЪДЕЩЕТО" - явно неговата вяра в бъдещето не се базира на Божиите обещания,  а на технологиите, без значение колко демонизирани хора, идеи и цели стоят зад тях.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on February 27, 2021, 01:45:45 AM
И хората коментират как било "от Бога" това, че имало напредък с ваксините, един вид Божия милост (понеже Бог използвал науката на тия безбожници и нечестивци видите ли). И викат, "Слава на Бога за ваксините!"

И може би наистина е от Бога този напредък, само че не да ги спаси от страха и от вируса, а за осъждение. Заблудата им е затвърдена, защото, както пише в Библията, не са обикнали истината. И как не се усещат, че се позовават на съвсем друг бог, който ги е заслепил, и застават гордо на страната на светските. А още по-абсурдното е, че мнозина невярващи не се хващат на въдицата с ваксините, а набожните, които трябва да не се притесняват от вируси и прочие опасности, ако имат упование и защита в Бога, те лакомо лапат куката като шарани. Светлината е станала тъмнина и стават за присмех, но понеже се кланят на идолите на света, на практика отричат вярата и го правят с гордост.

А този химик е агент, независимо дали го прави съзнателно като лъжец и манипулатор, или наистина ги вярва тия работи. На мен не ми се вярва да е толкова наивен. Опорните точки ги дава направо с лъжичката.

Много интересно как хората се самоопределят в това време. За мен е шокиращо, но ето - намират си хора да им говорят според това, което е благо за ушите им и което искат да чуят. Аз бих се измъчвал извънредно само да присъствам на такова събрание.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on February 27, 2021, 21:49:38 PM
Доколклото знам от лекари които не биха се ваксинирали, цифрата 42000 човека върху които е било тествано всъщност е крайно малка за такъв тип изследване т.е. недостатъчна, а тоя в това клипче обяснява, че били много.
Астра зенека щяха да правят тестове в няколко Български лаборатории, но понеже Файзер взели да продават, се отказали, щото щели да изпуснат печалби, съответно разтрогнали договорите.
Толкова относно знанията на тоя говорител.

Отделно, налагането на "ваксиниране" с политически и икономически лостове - смърди дори на невярващите...
А колко още информация има по темата, само човек да иска да чете.
Но тук опираме както казва и Watchman до вяра в Бог, а също и до това кой за каква информация го сърбят ушите, както се вижда от клипа.

Относно вирусните инфекции, в Стария Завет имаме описани такива заповедите към Израел и те са, отдели нечистите за да не заразят другите, а не остави ги и се моли пък може и да се оправят.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on February 28, 2021, 00:37:37 AM
Ваксината = смърт - физическа и духовна!

Предупреден, значи въоръжен!

Пиша това с цел да предупредя всички, които имат уши и искат да чуят истината. Дезинформацията е голяма и всеки, който не е основал живота си на канара, вярата в Живия Бог, Създателя на всичко видимо и невидимо, има голяма вероятност да бъде измамен.
В декларациите за ваксиниране не е дадена информация за съдържанието на ваксините и последствията от тях.
На сайта на здравното министерство може да прочетете, че съдържат наночастици и МРНК. Това са чипове и генномодифицирано ДНК.
Д-р Кари Мадей, директор на две клиники казва:"Във ваксините има модифицирано ДНК или РНК, което ще промени човешкото ДНК. Използва се технологията трансфекция, която се използва при създаването на ГМО домати, царевица.
Модерна правят ваксина за пръв път, за два месеца. Нужни са години. При изпитанията използват 45 човека, когато вкарват високи дози от ваксината, 100 % от хората получават странични ефекти, при ниски дози 80% от хората дават странични ефекти. Във ваксините има ензим, който се нарича луцефериаза, който дава биолуминисцентна светлина. Ако се сканира ръката, ще покаже бар код като при продуктите в магазина. Планира се всеки човек да бъде маркиран и да има свое ID, няма да има пари, кредитни карти. Ваксините съдържат и хидрогел, който има нанотехнология, която съдържа микроскопични роботизирани микроорганизми. Те ще събират информация за тялото ви. Ще могат да изпращат сигнали в тялото ви, да влияят на поведението ви, паметта ви. Може да бъде много опасно. Това е загуба на свободата, на независимостта."
Руският режисьор Никита Михалков в предаването си "Бесогон" по руската телевизия показва патента на ваксината, който е WO/2020/060606 .
Той пита случайно ли е съвпадението с числото на звяра от Откровение на Йоан 13 глава:


16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;
17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.
18 Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е
шестстотин шестдесет и шест.

Предаването е свалено веднага от екран.Опитват се всячески да заглушат истината и да унищожат човеците.
Не си слагайте тези ваксини! Ще загубите живота си не само тук на земята, но и за вечността. Пфайзер съобщават за шест смъртни случая при тестването на ваксината. Платформата за mRNA ваксини е описана от Moderna като „операционна система“, инсталирана във вашето тяло, където „софтуер“ под формата на mRNA е разположен и актуализиран, за да създаде „приложения“, които са протеини. Всичко това е описано на собствения уебсайт на Moderna.https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development.Целта на инсталирането на тази операционна система във вашето тяло, е да позволите  да контролират дистанционно вашата физиология, докато претендират за интелектуална собственост върху клетките на вашето тяло. Целта е да ви унищожат, а оцелелите по някакъв начин, да бъдете превърнати в тяхна собственост. По същество всеки, който приема mRNA ваксина, ще бъде маркиран като и ще бъде принуден да репликира патентовани нишки mRNA на клетъчно ниво, като по този начин те ще считат, че е извършил кражба на интелектуална собственост и това ще позволи на компаниите за ваксини да поемат контрола над собствеността върху вашето тяло. Ефектите от интелектуалната собственост, когато операционна система за ваксини е инсталирана в тялото ви чрез mRNA ваксини означава, че: корпорациите притежават вашите протеини, тоест те притежават вашето тяло. Хората, приемащи ваксината Covid-19 (mRNA), получават марка. Технологията Quantum Dot Tracking не е само да се определи кой е бил ваксиниран, а по-скоро да УПРАВЛЯВА, контролира и сканира човешкото стадо и да определи кои субекти принадлежат на компаниите, а също така и да управляват вашият мозък превръщайки ви в биороботи.
Текат последните години на човешката история. Предстоят няколко години Голяма скръб на земята, възцаряването на един световен управител, много природни катаклизми и др.
Предстои и идването на Бог на земята, за да съди всички човеци според делата, които са вършили.
Бог те обича, ти си скъпоценен за Него.Той даде живота си за теб на кръста и възкръсна, за да имаш и ти вечен живот.
Можеш да вземеш решение да посветиш живота си на Бог и така името ти ще бъде записано в книгата на живота. Ето примерна молитва или използвай свои думи:

Боже, моля Те да ми простиш всички грехове и греховете на моите предци. Благодаря ти, Исус, че понесе на кръста моите грехове. Аз те приемам за Мой Господ и Спасител! Приемам прошката на греховете и вечния живот! Амин!

Кажете и на вашите близки, за да се избавят.

Деяния 2:21
И всеки, който призове името Господно, ще се спаси!
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on February 28, 2021, 10:15:05 AM
Като споменавате наночастиците и 5G кулите, които монтират - може би това е една от причините да натиснат за въвеждането на технологията повсеместно. Ако има приемници, трябва да има и излъчващи устройства. Просто се изумявам как може да има хора, които привидно вярват в написаното в Библията и да вярват на надеждността и безкористността на тези нововъведения и на начина, по който биват пробутвани.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on February 28, 2021, 20:33:02 PM
Ваксината = смърт - физическа и духовна!

Предупреден, значи въоръжен!
......

Виж сега, и аз съм против тая ваксина, ама тия работи дето си изброи, първо влизат леко в разрес с Писанията, второ влизат в разрес със самите себе си.

Освен шаш и паника е добре и да мислим и да имаме някакви познания за това кое как работи.
И може би най-важното което трябва да се има в предвид е, че противника създава много дезинформация с цел да прикрие следите си и да накара масата хора да не обръщат внимание на всякакви "конспирации".
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 02, 2021, 22:58:11 PM
Не мога да поствам линкове,нито изображения, не знам защо, вижте сертификата за ваксина с кю ар код, после може да потърсите Your DNA will be your data.Разумните ще разберат.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 03, 2021, 00:00:07 AM
Няма никакъв проблем да се постват линкове, както и по-горе си постнала линк и той работи. Изображения се постват с кода,който дава тази иконка: (http://www.fellowshipbg.org/Themes/Curve_Minimal_2/images/bbc/img.gif)

Ваксините са демонични и човек трябва да стои далеч от тях, но определено не са белега на звяра. Просто някой умишлено иска да заблуди хората за това, кое е белега на звяра затова съвсем умишлено са направили номера на патента да завършва на 060606. Писанието не казва, че числото на звяра е число на патент, а казва, че е число на човек. При това 666 се получава не чрез изписване, а чрез изчисление на името на звяра.

Преди да дойде истинския Антихрист ще дойде фалшивия антихрист, който ще донесе фалшив белег на звяра, за да се заблуди мнозинството, когато дойде истинския белег на звяра.

Според Писанието Антихриста ще бъде юдео-християнин. Което означава, че той ще излезе изсред християните и вероятно ще е етнически юдеин (което не изключва възможността да е крипто едомец, защото още преди Христос е настъпило етническо смесване между юдеи и едомци).

Ето какво апостол Йоан говори за произхода и идентичността на Антихриста:

1Йоан 2:18  Дечица, последно време е; защото както сте чули, че иде Антихрист, и понеже сега има много антихристи, от това знаем, че е последно време.
1Йоан 2:19  От нас излязоха, но не бяха от нас; защото ако бяха били от нас, щяха да си останат с нас, но излязоха, за да стане явно, че те всички не са от нас.


Йоан беше юдеин и християнин, и казва, че антихристите,които са предтеча на Ахтихриста - ОТ НАС ИЗЛЯЗОХА. Не казва, че ще дойдат от мюсюлманите (както мнозина са измамени да вярват, че Антихриста ще дойде от Исляма), нито казва, че ще дойде от езичниците, невярващите или сатанистите (които стоят зад короната, ваксините, фарма мафията и прочие), а казва, че идват ОТ НАС.

Също така Писанието казва за Антихриста, че ще върши големи знамения и чудеса, така щото да измами ако е възможно и избраните. Никой от избраните няма дори минимален шанс да се измами от някой който претендира да е Христос, ако този някой идва от Исляма, или от сатанистите и либерал-атеистите (като Бил Гейтс например).

Избраните дори теоретично има шанс да бъдат измамени, само от някой който наистина ама наистина прилича на Христос и неговото завръщане. Някой който ще върши големи знамения и чудеса и ще обяви за настъпилото Божие царство на земята. Това означава че ХРИСТИЯНИТЕ ЩЕ СА НА ВЛАСТ. Именно властта ще бъде най-голямата препънка за християните.

В момента с тия ваксини и пландемии виждаме подготовка за явяването на псевдо антихриста и псевдо белега. За да може после този псевдо антихрист със своя псевдо белег на звяра да бъде победен от истинския Антихрист и християните да си кажат - ето Христос се завърна и победи антихриста.

Разумните ще разберат,но плътските, повърхностните и прибързаните нищо няма да разберат и ще паднат в примката на врага. Именно тези, които сега най-много крещят - чипове чипове, ваксини, патенти, белези, те ще са тези които ще са безумно щастливи да вземат властта заедно с Антихриста и след това ще започнат да гонят и убиват истинските християни, които отказват да приемат истинския белег, защото те ще си мислят, че белега вече е преминал и Христос се е завърнал и победил антихриста.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 03, 2021, 03:38:31 AM
Започнало е строителството на третия храм:

https://www.youtube.com/watch?v=a2DdhLFO37Y&ab_channel=%D1%83%D0%9E%D0%B7e%D1%80%D0%B0

Презентация на холограма:

https://www.bitchute.com/video/F0MLYeqP37o6/

В Израел вече в някои големи магазини и молове могат да пазаруват само ваксинирани:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%85%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%9e%d1%82-%d0%98%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb-%d0%92%d0%98/

Знаем, че белегът е обвързан икономически, в момента без маска ти не можеш да пазаруваш, предполагам. Маската е част от белега. Ваксината е с ензим луцефериаза и чипове, после татуировката. Неваксинираните няма да могат да пазаруват, това планират. В Смолян строят първият затвор за неваксинирани.

Бивш масон предупреждава, че има ДНК от паднали ангели във ваксините, да не се слагат, още 80-те години са работели по тези ваксини.

https://www.youtube.com/watch?v=xYw8LBkWXLE

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 03, 2021, 13:17:23 PM
Quote
Започнало е строителството на третия храм:

https://www.youtube.com/watch?v=a2DdhLFO37Y&ab_channel=%D1%83%D0%9E%D0%B7e%D1%80%D0%B0

Нищо в това видео не указва или доказва, че е започнало строителство на някакъв храм. Това са чисти спекулации и не е сериозно да се правят гръмки твърдения на базата на абсолютно никакви факти. Ето много удачен коментар под самото видео:

"Вы были хоть раз в Иерусалиме? Если нет, я вам чуть объясню. Там где делаются работы вовсе не место  бывшее Храма, а площадь перед Западной стеной, которая тоже кстати не стена Храма как принято считать, а маленькая чвсть бывшей крепостной стены вокруг Храма, которую построил Ирод великий для укрепления строений Храма. От Самого храма ДЕЙСТВИТЕЛЬНО!! не осталось камня на камне с тех времён. Запомните Иисус если сказал - этому суждено сбыться.
Теперь, там где идут работы на видео, там последние годы постоянно рыли, делали археологические раскопки и т.п. сейчас когда Иерусалим пуст из-за карантина, очень удобно заниматься подобными вещами.
Что касается строительства Храма, поверьте если и когда оно начнется, вы узнаете не из кустарных видосов, а это будет на главных новостях всего мира, с полного одобрямса арабов, которых вместе с евреями к тому времени подкупит/задобрит/обманет антихрист.
 Смотрите в Библию, и полагайтесь на нее, как непоколебимый вечный, неврущий источник инфл о мире, а не на свои чувства, и псевдо откровения (если они расходятся с Писанием), это последние говорю не только Вам, но и всем кто здесь пишет подобные вещи в комментах."

Quote
Презентация на холограма:

https://www.bitchute.com/video/F0MLYeqP37o6/

Холограми на хора говорещи дистанционно има поне от 10 години, не е ясно какво общо има това с темата.

Quote
В Израел вече в някои големи магазини и молове могат да пазаруват само ваксинирани:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%85%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d0%9e%d1%82-%d0%98%d0%b7%d1%80%d0%b0%d0%b5%d0%bb-%d0%92%d0%98/

Тъй като не разбирам какво точно говорят във видеото, не е ясно дали това е пропусквателен пункт за хранителен магазин или е нещо друго и представено по този начин видеото нищо не доказва.

Quote
Бивш масон предупреждава, че има ДНК от паднали ангели във ваксините, да не се слагат, още 80-те години са работели по тези ваксини.

https://www.youtube.com/watch?v=xYw8LBkWXLE

Ваксините при всички случаи са опасни без значение дали имат ДНК от паднали ангели или не. Това, което е по-опасно обаче е човек да си мисли, че като не си е сложил ваксина значи е избегнал белега на звяра. Подобно заблуждение е много по-опасно от самите ваксини.

Писанието казва да бдим, да сме будни и трезвени, да изпитваме всяко нещо и да държим само онова, което е добро.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 04, 2021, 21:16:09 PM
Важно видео, което показва, че в самите тестове има чипове:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9d%d0%b5-%d0%b5-%d1%81%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b2%d0%b0%d0%ba%d1%81%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%9f%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%8a%d1%82-%d0%b5-%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%b8/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on March 10, 2021, 21:27:21 PM
Виж сега Ученик, първо - ти купи ли си такъв тест за да видиш дали е поръсен с чипове ? Щото аз съм си купувал и няма нищо такова, отделно секрета се взима първо от гърлото и после от носа.
Да не коментираме, че когато имаш частици върху памук и го намокриш, вероятността да паднат от него е бая малка.
Тестовете са за да се правят крайно добри печалби за сметка на панирали се хорица:
Парче памук, пластмасова клечка и тестче в което уж имало дори злато... естествено дава рандом резултат, продвано за 20-50 лв...

Основния проблем на пандемията не е нито вируса, нито ваксините - а чупенето на икономиката и вкарването на държавите в големи заеми.
След което ще има опит да се разменят заемите срещу собственост за да се заробят хората.
Зачети за Great Reset https://www.google.com/search?client=-b-d&q=Great+Reset (https://www.google.com/search?client=-b-d&q=Great+Reset)

Второ, този сайт thebulgariantimes е толкова жълт, че си нямаш и на идея, и всякакво инфо от него трябва много внимателно да се чете. Да като всеки новинарски сайт и в него има неща които са верни, ама някои са украсени прилично добре.
Противника не спи и контролира много добре и такива сайтове.
Основното оръжие на противника, е да се вкарва страх, паника и да се отклонява вниманието от истинските проблеми/планове.

Трето, Исус каза, че Божия храм е човека.
Потопа дойде когато хора и ангели започнаха да правят генетични експерименти, което оскверни човека и тогава. Подозирам, че сме на път да повторим тоя експеримент, ама тоя път направо Господаря ще дойде и ще наказва.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 10, 2021, 23:52:24 PM
Quote
Тестовете са за да се правят крайно добри печалби за сметка на панирали се хорица:
Парче памук, пластмасова клечка и тестче в което уж имало дори злато... естествено дава рандом резултат, продвано за 20-50 лв...

Основния проблем на пандемията не е нито вируса, нито ваксините - а чупенето на икономиката и вкарването на държавите в големи заеми.

Тези хора печатат парите. Тях печалби не ги интересуват. Те могат да си въведат в компютрите 50 трилиона за 3 секунди и икономиката ще ги поеме, не им трябват никакви 20 лв от тестове. Тях ги интересува покваряване на човечеството и счупване не просто на икономиката, а на Божия план и промисъл за човечеството.

Писанието казва, че това е заговор против Бога, а не просто някакво правене на пари:

Пс. 21:11  Защото, при все че намислиха злоба против Тебе, При все че измислиха заговор, не ще могат да го изпълнят,

Quote
торо, този сайт thebulgariantimes е толкова жълт, че си нямаш и на идея, и всякакво инфо от него трябва много внимателно да се чете. Да като всеки новинарски сайт и в него има неща които са верни, ама някои са украсени прилично добре.
Противника не спи и контролира много добре и такива сайтове.

Бултаймс не е източник на информацията, която предлага. Жълтите сайтове сами си измислят клюки. Бултаймса само копира информация, която им се струва актуална. Може да копира от сериозни източници, може да копира и от по-плитки източници.

Принципно няма абсолютно НИКАКВА логика да се бърка толкова дълбоко в носа на човека до област близка до мозъка за да се вземе проба, която може да се вземе и от слюнката (нали затова искат носенето на маски). Няма нужда да четеш Бултаймс за да видиш, че има нещо гнило в тези тестове.

От друга страна тия нано частици могат да ги вкарат във водата, в храните по супермаркетите и то 100% незабелязано, няма нужда от масови истерии за пандемии и тестове свързани с тях. Това обаче, което на тях им е необходимо е СЪГЛАСИЕТО НА ЧОВЕКА да се подчини на техните изисквания, да се впише в тяхната система. Затова го правят по този начин.Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on March 11, 2021, 14:12:56 PM
Да те могат да напечатат колкото си искат, така е.
Но тук проблема е друг, хората трябва да бъдат убедени бавно и постепенно чрез затягане на примката около вратът им да приемат Антихрист.
И това става чрез икономическите лостове които са в ръцете им.
20-те лв на тях може и да им е все едно дали ще ги вземат, но на хората от които се взимат не им е все едно и им тежи.

При счупването на икономиката "поради пандемията" хората няма срещу кого да роптаят (освен "вируса") и се примиряват и съгласяват с каквото им наредят, тук нещат чрез икономическите лостове са да ги "научат да слушкат".
Послушните след това, ще "помагат" срещу непослушните, защото при "демокрацията" мнозинството печели.

А, че всичко е заговор както е писано, спор няма.
Относно Бултаймс, казваш горе долу същото, трябва да внимаваме какво четем, дори да не си го измислят те и да са го копирали от някъде.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 13, 2021, 14:31:08 PM
Знаете ли, че като се разместят буквите на локдаун се получава клоунада? Нищо случайно не вършат вражиите слуги. Всичко това е подготвяно десетки години по рано, има много материали за това.
Админа е постнал видео на Иван Стаменов, който е дъновист, така че аз не коментирам източници. Видеото, което постнах е направено от американци, има и лекари, д-р Лорейн Дей дава доказателства за тестовете, които съдържат чипове, направени са изследвания в лаборатория, заедно с полиция и хората казаха, че такъв материал не са виждали, не е земен. На една позната след теста беше увреден говора. Мнозина са починали, позната на моя роднина получила алергия, също сина на моя роднина беше три дена на легло след теста и след като се помолих за него, веднага след молитвата станал, слава на Бога. Човека е невярващ и казал, че внезапно му дошла сила, ми разказа жената, след молитвата по телефона.Тук има едно видео, което е доста хард и не е за хора със слаби нерви, доста подробно учени и лекари обясняват какъв е плана, за един информационен облак, в който да вкарат всички хора и да ги контролират, като дори лекарствата няма да се пият вече, а просто ще се подават индиректно:

https://vimeo.com/484002714

Слушах една масонска труженичка, разработила интерфейс и екзокортекс и те сега съществували вече в пространството, като можело да има бъгове, да се повишал пулса на човека, кръвното, да отиде в някой град и да се чуди човека защо е там или да си купи нещо и да се чуди също. Но да не се притеснява, можел да го контролира, като му заповядва. Бляновете на врага да контролира умовете на хората.
По БНТ биоинжинер заявява, че ваксината е генна терапия:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b4-%d1%80-%d0%b1%d0%b8%d0%be%d0%b8%d0%bd%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80-%d1%81%d0%b5-%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%bd%d0%b5-%d0%b2-%d0%b5%d1%84%d0%b8%d1%80/

Бог ни е предупредил в Данаил, че ще се опитат да смесят желязото с глината и вече го правят с ваксините, които освен чиповете, имат и гени на паднали ангели, както предупреждава бившият масон Бил Снебелен.
Клер Едуардс, работила в ООН говори за заговора, за облъчването с 5G, което дава симптоми които лъжат, че са от вирус и така убиват хората, уж лекувайки ги. Впрочем много лекари по целия свят признаха, че убиват хората,вместо да ги лекуват, една дори беше изчезнала след такова признание. В Румъния лекар говори как връзвали хората, болни уж от вирус и ги оставяли, давали им успокоителни и така ги задушавали и умирали. Прокоратурата се била самосезирала и тече разследване.Ето какво разказва Клер, имала достъп до документите им:

https://www.bitchute.com/video/xAy9iO9nCqO4/

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 13, 2021, 15:22:51 PM
Австралийският закон за общественото здраве от 2016 г. беше допълнен и влезе в сила, като развърза медицински фашизъм, какъвто не е виждан от зората на медицинските експерименти над евреите в Нацистка Германия. Този австралийски закон дава почти безгранични нови права на полицаите и други „оторизирани офицери“ да задържат насилствено, да изолират и да ваксинират когото си поискат. Новите им правомощия са толкова подробно описани, че дават на силовите структури узаконена власт да „премахват всичко, с което лицето е облечено, включително долните му гащи“.

„Оторизираният офицер“ може да отвлича възрастни и деца „по медицински причини“ и да принуди набелязаните индивиди да се подложат на медицинско наблюдение, медицински прегледи, медицинско лечение или задължителна ваксинация. Австралийският закон позволява на офицерите „да използват оправдана сила“ , за да гарантират, че човешките субекти се подчиняват на директивите за общественото здраве. Офицерите могат „да задържат и да ограничават свободата на движение на лице, за което е приложима директивата“ и да водят такива лица за медицински експерименти при принудително събличане на дрехите им и насилствени ваксинации.
„Ако лицето е ДЕТЕ или инвалид, [събличането на дрехите] трябва, стига да е възможно, да се извърши в присъствието на отговорно лице или някакво друго лице, което може да осигури на детето или инвалида необходимата помощ [при събличането] и да представлява техните интереси.“
Носенето на две маски в Чехия става задължително в магазини, болници, социални домове и в градския транспорт.
В Израел слагат гривни на ръката на ваксинираните. В моловете и големите магазини могат да пазаруват само ваксинирани.
Отнемане на имуществото, цифровизация на парите, впрочем патента на ваксината съдържа криптобанкиране, основен базов доход на всички чипирани, да си седят у дома, да мързелуват, а чиповете им ще копаят валута за тях. Това са плановете, за съжаление не ми се получава да поствам целия им план, планират отново пълно затваряне, глад и война. Дори не ми даваше и линкове да поствам. Но в този план предвиждат и военните да използват да тормозят населението, строят затвори за неваксинираните по целия свят, у нас също. У нас има съпротива от страна на двама души, които предупреждават, че това е белега на звяра, Владимир Русев и Венцислав Ангелов, който и партия е направил и от няколко месеца протестират пред президенството срещу ваксините. Хубаво е, че има смели хора, вярвам, че ще бъдат употребени от Бог за Неговите вечни цели. В България в момента мерките са много по-меки от много страни. Знам за две държави от първо лице, че принуждават хората да се тестват всяка седмица.Иначе не могат да работят, като същото е и в училищата.
Някъде четох, че щели да премахнат ваксините и ще останат тестовете само, понеже те също чипират хората и вчера чета, че поради смъртния случай на жена след ваксина, спират едната. Ще видим дали ще направят така. Всъщност смъртните случаи са много повече, признават индиректно:
Малко над 800 са случаите на нежелани реакции след ваксините у нас. Това заяви в "Денят започва" директорът на Изпълнителната агенция по лекарства Богдан Кирилов.
Думата малко отпред е впечатляваща, явно за тях са малко.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 14, 2021, 21:02:03 PM
Китай първи въвеждат дигитални ваксинационни паспорти:

https://news.bg/world/kitay-vavede-vaksinatsionni-sertifikati-za-transgranichni-patuvaniya.html
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 14, 2021, 22:05:36 PM
"Вече е в сила - Израел отне свободата на придвижване на онези, които не са "имали COVID", но отказват да приемат ваксината.
Израел също е първата страна, която изисква ваксинация "против COVID" за да може човек да пътува вътре в страната.
"Изборът", който властите в Израел оставят на хора, влизащи в страната, е:
1. или да бъдат държани насила под карантина в короново-вирусен "хотел", охраняван от военната армия на д-вата Израел,
2. или  да им бъде поставена на ръката т.нар. "Гривна на свободата", за да бъдат автоматично проследявани от властите 24ч на денонощие, дали се отдалечават от вътрешността на дома им,
и така да бъдат поставени под карантина-домашен арест."
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 17, 2021, 14:39:12 PM
Аз от много години пиша в този форум и на други места, че така наречената държава "Израел" е създадена с цел примамване и ликвидация на евреите. И ето тези неща вече съвсем ясно се виждат.

Това е царството на едомците, а те мразят истинските евреи и за се заклели да ги унищожат. А Нетаняху, който сега извършва този геноцид, беше много широко подкрепян от евангелските християни по целия свят. Сега слепотата им става повече от явна.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 17, 2021, 20:36:53 PM
Българското правителство си призна, че не са изолирали никакъв вирус:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%91%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b0-%d1%87%d0%b5/

Документ на Бундестага от 2012 г., описан е сценария на вируса, предвиждат 7.5 да умрат в Германия, изключване на електричеството, комуникациите, недостиг на храни, лекарства. Има разминаване, предвиждат след 3 години ваксиниране, но сега са се разбързали явно:

http://dipbt.bundestag.de/dip21/btd/17/120/1712051.pdf
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 20, 2021, 18:09:06 PM
От юни 2021 г. в Европейския съюз ще бъдат издавани т. нар. имунизационни паспорти или "дигитални зелени сертификати".
Сертификатът ще удостоверява дали притежателят му е бил ваксиниран и/или дали е прекарал вече COVID-19. Съответно документът ще дава информация за наличието на антитела в организма. В него ще фигурират и данни за това дали приносителят на сертификата е бил тестван негативно за коронавирус с един от двата признати метода – PCR-тест или антигенен бърз тест. Тестовете, направени от самия притежател у дома, не се признават за такива. Сертификатът ще бъде под формата на електронен документ с QR-код за мобилен телефон или ще се издава от националните здравни власти на хартия.
В Израел как лепят чипове на ваксинираните по дрехите или ръцете:

https://www.youtube.com/watch?v=FKgKRr-y6do

В Русия въвеждат в магазините обслужване с QR код:

https://www.youtube.com/watch?v=ZOckF8-xzeI

Моргелони в тестовете:

https://www.youtube.com/watch?v=wQyfjPfXR2A
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 24, 2021, 07:05:54 AM
Всичко е направено с умисъл, името на вируса е 6 букви, като се съберат цифрите на буквите, С-3, O-15 и т.н. пък се получава 66, т.е. три шестици общо.
Модерна в момента правят изпитания за ваксиниране на деца от 6 месеца до 11 г. В Израел са казали, че след Пасха ще ваксинират децата. А в Русия, че започват да ваксинират децата в детските домове и интернати. Писанията се изпълняват пред очите ни.
Почти всички християни спят, че даже се тестват и ваксинират, заявявайки как това не бил белега.Един пастор не предупреди за това, слушах двама как съветват слушателите си сами да преценят и ако решат да си сложат ваксината, единият  каза да помолят Бог да я благослови?!...
Тъжно, страшно, обаче сега тече голямото пресяване.
Една вярваща сподели, че гледайки клипа, който ѝ пратих за чиповете в тестовете, си спомнила как след теста си намерила в дясната ноздра конец, който не искал да излиза, бил като ластик и не помни дали изобщо е успяла да го махне.
Времето безмилостно тече, Бог чака християните да се размърдат и да направят нещо за последното прибиране на реколтата.
Странно е невярващи хора да предупреждават другите да не си слагат ваксините, понеже това е белега на звяра. Бог обаче ги употребява, за да тръби чрез тях, понеже християните си спят, не знам дали спокойно, ама спят, залисани в битовите си дейности.
Миналата година когато всичко започна, Бог ми каза, че това е измама и да не си слагам маска. По-късно разбрах, че на робите са слагали маска, а унищожаването на кибриформената плоча го правили като бъркат с една дълга пръчка  в ноздрите като наказание на робите, за да умират мъчително. Бог тогава ми каза също, че нещата няма да се оправят повече. Чух пастори, които говореха как за две седмици, до месец всичко ще се оправи. Чудех се, ама те не чуват ли от Бог?!... Какви ги приказват... Преди два месеца някъде сънувах как ваксинират деца в училищата, по гърдите им се появяваха петна.
Имах видение, в което Бог ми показа, че плаче и ми каза, че идва за църквата, но църквта не е готова.
Оказа се, че маската е спомената в библията:

Исая 30 глава:
28 И дишането Му като прелял поток, Който достига дори до шия; За да пресее народите в ситото на погублението; И в челюстите на племената ще има юзда, Която ще ги накара да се заблуждават.

Eдин равин пък разказваше, че на иврит масиха значи маска, което означава и идолопоклонство.
Краят на всичко е наближил. Който трябва, ще разбере. И ще предприеме съответните действия. Докато не е станало късно. В момента в Гърция текат сериозни протести, палежи и пр. Техен епископ е предупредил паството си да напуснат градовете, че ще последва гражданска война, а после и война с Турция. Мъдър човек.
Тук пасторите жално приканват останалите живи и здрави да посещават събранията им. Вместо да излязат на улиците и да съберат сиромасите, слепите, куците, понеже Господарят идва:

Лука 14
21 И слугата дойде и каза това на господаря си. Тогава стопанинът разгневен рече на слугата си: Излез скоро на градските улици и пътеки, и доведи тука сиромасите, недъгавите, слепите и куците.
22 И слугата рече: Господарю, каквото си заповядал стана, и още място има.
23 И господарят рече на слугата: Излез по пътищата и по оградите, и колкото намериш накарай ги да влязат, за да се напълни къщата ми;
24 защото ви казвам, че никой от поканените, няма да вкуси от вечерята ми.

Господи, помилуй!
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 24, 2021, 11:44:50 AM
Quote
Всичко е направено с умисъл, името на вируса е 6 букви, като се съберат цифрите на буквите, С-3, O-15 и т.н. пък се получава 66, т.е. три шестици общо.

Определено е направено с умисъл,само че умисъла е плътските и повърхностни християни да си помислят, че това е белега, за да може след това да проспят истинския белег.

Писанието казва, че 666 е число на човек, а не число на вирус или ваксина При това числото се изчислява като 666 а не се натъкмява с това че сбора не бил 666, ама бил 66 и не знайно как се превръща в 666.

Quote
Почти всички християни спят, че даже се тестват и ваксинират, заявявайки как това не бил белега.Един пастор не предупреди за това, слушах двама как съветват слушателите си сами да преценят и ако решат да си сложат ваксината, единият  каза да помолят Бог да я благослови?!...
Тъжно, страшно, обаче сега тече голямото пресяване.

Пресяването на християните тече още от времето когато има християни. Исус каза на апостол Петър, че сатана иска да ви пресее като жито. Така, че тук няма нищо ново под слънцето.

Християните не трябва да се ваксинират не защото това е белега на звяра, а защото тялото им е храм на Святия Дух и не трябва да се осквернява със всякакви бълвочи създадени от обезумели за власт и контрол сатанисти. Причината е същата поради която християнин не трябва да се опива с алкохол, нито да осквернява тялото си с блудство. Нито алкохола, нито блудството са белега на звяра, но ние трябва да стоим далеч от тях, и да пазим телата си осветени за Божия употреба.

Quote
Странно е невярващи хора да предупреждават другите да не си слагат ваксините, понеже това е белега на звяра. Бог обаче ги употребява, за да тръби чрез тях, понеже християните си спят, не знам дали спокойно, ама спят, залисани в битовите си дейности.

Твърде показателен е факта, че невярващите, които не познават нито Бога нито Писанията обявяват нещо за белега на звяра, когато Писанието учи, че белега на звяра ще е толкова коварен и трудно разпознаваем, че дори избраните да се заблудят ако е възможно.

2Сол. 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,
2Сол. 2:9  тогава, чието идване се дължи на действието на сатаната, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса
2Сол. 2:10  и с всичката измама на неправдата, между ония, които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят.
2Сол. 2:11  И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа,
2Сол. 2:12  та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината.


Марк 13:22  защото ще се появят лъжехристи и лъжепророци, които ще покажат знания и чудеса, за да подмамят, ако е възможно и избраните.

Откр. 13:18  Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.

Дан.12:10  Мнозина ще се чистят и избелят и ще бъдат опитани; а нечестивите ще вършат нечестие, и никой от нечестивите не ще разбере; но разумните ще разберат.

Пр. 2:7  Той запазва истинска мъдрост за праведните, Щит е за ходещите в незлобие,

От цитираните пасажи по-горе стават ясни няколко неща. Първо идването на Антихриста и съответно белега на звяра ще е свързано с лъжливи знамения и чудеса, извършени от лъжливи пророци. Т.е неговото идване ще е свързано с прогласяването на ФАЛШИВО БОЖИЕ ЦАРСТВО НА ЗЕМЯТА. Пророците са хора претендиращи да са пратени от Бога, не са милиардери, които пробутват ваксини чрез СЗО.

Ето защо антихристкото царство ще е РЕЛИГИОЗНО царство, а не светско.

Второ за да се разбере белега на звяра и неговото изчисление е НУЖНО МЪДРОСТ И РАЗУМ, и то не мъдростта на този свят. Истинската мъдрост и разум Бог е запазил само за праведните. Никой от нечестивите/невярващите няма да разбере какво става! НИКОЙ!

Затова е крайно смешно някой да твърди, че виждаш ли дори невярващите разбрали кое е белега на звяра, а християните не били разбрали. Това противоречи директно на написаното в Писанията и цитираните по-горе пасажи го доказват.

Затова хайде по-малко да обръщаме внимание на чувствени сензации и да се заемем по-сериозно да внимаваме на Божието Слово и да чистото учение на Писанията, за да не ставаме последователи на БАСНИ.

Quote
Времето безмилостно тече, Бог чака християните да се размърдат и да направят нещо за последното прибиране на реколтата.

Quote
Имах видение, в което Бог ми показа, че плаче и ми каза, че идва за църквата, но църквта не е готова.

Бог определено чака нещо и Писанието казва съвсем ясно какво е онова, което Той чака:

Евр. 10:13  та оттогава нататък чака, докле се положат враговете Му за Негово подножие.

Докато това не стане нито Антихриста ще се появи, нито Исус ще се завърне. Защото Антихриста се явява на сцената ЕДВА СЛЕД КАТО САТАНА Е СВАЛЕН НА ЗЕМЯТА. А именно свалянето на сатана на земята е и въпросното полагане на враговете Му под нозете Му. Защото както е Писано:

Исая 66:1  Така казва Господ: Небето Ми е престол, И земята е Мое подножие

Eфес. 6:12  Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места.

Докато силите на нечестието са в небесните места и не са свалени на земята, която е Божие подножие, Христос ще стои и ще чака и няма да се завърне. Точно за това свидетелства Писанието.

Затова стига с лъжливи откровения и видения, че Христос идвал скоро. Писанието казва, че ТОЙ ЧАКА и докато не се изпълни онова за което чака, никакво завръщане няма да има, нито ще се появи Антихриста, нито белега на звяра.

Да църквата не е готова за това да изпълни това си призвание, а именно да участва в свалянето на сатана и неговите сили от небесните места на земята. Но чрез тия събития които се случват сега Бог прави именно това да събуди християните да се захванат с истинската Божия работа, а не да се занимават с глупави и небиблейски "откровения" за това какво бил белега или кога щял да дойде Исус.

Quote
Оказа се, че маската е спомената в библията:

Исая 30 глава:
28 И дишането Му като прелял поток, Който достига дори до шия; За да пресее народите в ситото на погублението; И в челюстите на племената ще има юзда, Която ще ги накара да се заблуждават.

Eдин равин пък разказваше, че на иврит масиха значи маска, което означава и идолопоклонство.

Ти въобще проверяваш ли ги тия неща или ей така копи/пейст без никакво изпитване и проверка?

Никъде в горния пасаж не присъства думата "масиха" или нещо подобно.

Еврейската дума за "юзда" е resen (H7448) и думата за челюст е lekh-ee (H3895). Няма нищо в този пасаж, което да говори за маска.

Ти трябва да се засрамиш, че си се отдалечила от Писанията и от Истината и си почнала не само да следваш, но и да разпространяваш слухове и басни. Един равин бил разказвал..., друг епископ предупредил... Слухове и басни, без никакво здраво основание в Писанията.

Quote
Господи, помилуй!

Мда, именно си прихванала православния квас, който от векове се основава на слухове, басни, окултни откровения, сензации, лъжливи знамения и чудеса. А този квас е по-опасен от всяка ваксина, защото той вкарва отрови и гнусоти не в тялото, а в духа и душата на човека.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on March 24, 2021, 15:07:20 PM
Така го разбирам и аз Watcman

Белега или знака за който говори Ученик на Исус дори да се окаже точно такъв-чрез ваксиниране или подобна интервенция, не е сега времето.

От Писанието знаем,че ще дойде Антихрист, който ще впечатлява света определен брой време/месеци, няколко години/. Той ще претендира да е Христос. Но какво означава това? Не просто да се появи един ден и да каже "Аз съм Христос". Това ще е процес, поредица от събития, възможно касаещи световните събития, умиротворяване на конфликтните точки на земята, решаване на големите проблеми с глада и безводието по земята, големи постижения в областта на медицината, защо не и възкресяване на мъртви, изцеляване от неизлечими болести. Той ще бъде фалшив Бог, при тия комуникации да помислим каква шумотевица и пропаганда ще бъде. И той не само ще говори,че е Христос а ще въвежда и фалшиво християнство и поклонение. Светът очуден ще отиде при него и когато е спечелил световно доверие,да заблуди ако е възможно и избраните, даже може да възстанови приноса на жертвени животни в храма и може и да заяви - ето Аз съм Христос и отново правим така, както преди 2 000 г. и ще заблуди тези, които не знаят Писанията и които нямат вярващи близки... тогава ще започне с насилие да върши каквото ще върши....Когато има властта на земята.

Не мисля,че нещо подобно се случва сега...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 24, 2021, 17:08:19 PM
Забравих да напиша, че миналата година през февруари имаше страшно знамение, християнин свидетелстваше, че както си чел библията, изведнъж станала стара, намачкала се, почнало да тече кръв от нея и изчезнала.
Второто предупреждение същия месец беше от двама християни по време на молитва, едновременно чуха- мор, войни, глад и затваряне на границите.Бог предупреждава своите си.
Ти май забравяш как си почнал темата, я се върни да прочетеш или направо да те цитирам:

"Тази статия дава много добра яснота, за какво е целия този шум с "ваксинирането", като се оказва по техните собствени думи, че не става въпрос за ваксиниране, а за инсталиране на операционна система за заобикаляне на имунната система на човека, с възможности за инсталиране на допълнителни "приложения" които да модифицират човешката физиология по желания от програмистите начин.

С други думи тук говорим за начална фаза на насилствено тласкане на човечеството към транс хуманизма.

Основния проблем на транс хуманистските инженери е че човека притежава съвест, която е нещо като имунната система на вътрешния човек. Именно съвестта е тази която представлява запазването на човешкия облик в човека, запазването на Божието подобие по което сме създадени. С премахването на съвестта човека вече не е човек, създаден по Божие подобие, а е звяр лишен от това подобие. От тук белега на звяра става лесно разпознаваем."

Много ви се живее още на тази грешна земя.....
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 24, 2021, 19:21:21 PM
Quote
Ти май забравяш как си почнал темата, я се върни да прочетеш или направо да те цитирам:

Аз не съм забравил, че съм започнал темата, както и винаги в този форум сме предупреждавали срещу фалшивата медицина и нейните подмолни цели. Християните трябва да се пазят от тези неща, но също така трябва да се пазят и от басни, лъжливи учения и лъжливи пророчества.

Православния квас, който ти си поела включва и кваса на доминионизма (смесване на християнството със светската власт) и именно този квас ще заблуди християните да последват Антихриста. Затова този квас е по-опасен от всички ваксини.

Да, идват тежки времена, тия неща са очевидни. Няма нужда от силно съмнителни знамения за библии които се обръщали на кръв и изчезвали.

Тия тежки времена обаче НЕ СА КРАЯ. Те са съизмерими с времената на втората световна война. Тогава вероятно много християни са считали, че Хитлер е Антихриста и че края е вече дошъл. Но края не дойде тогава, въпреки загиването на десетки милиони хора и разрушаването на много държави и техните народи.

Такива тежки периоди е имало десетки от времената на апостолите насам, но края не е дошъл.

Аз нямам нищо против края да дойде, нито ми се живее в тази нечестива епоха. Но за да дойде края Библията поставя съвсем конкретни условия и ако те не се изпълнят всичко ще бъде като родилни болки, но бебето още няма да се роди.

Пагубно е да не се познават Писанията и да се следват басни. Някой си равин казал..., друг епископ предупредил..., незнайно кой християнин свидетелствал..., двама християни чуха... Така ли поучаваха Исус и апостолите? С басни и слухове или с Писано е... ?

Нямам нищо против откровения, видения и знамения. Но имам против това да се поставя пред Писанията и да не отговаря на написаното в тях.

Страдания ще има, но Бог ги допуска с две основни цели - да се пробудят християните и да се върнат народите към страха от Господа. Ето за тия две неща ние трябва да се молим.

Християните в градовете ще пострадат много повече. Ние от 12 години предупреждаваме християните да напуснат градовете и да образуват християнски общности по селата, както и да се научат да живеят колкото се може с по-малко зависимости от системата. Това остана като глас в пустиня.

Но това, което не се случи по лесния начин сега ще се случи по трудния. Християните ще бягат през глава към селата и ще се борят сами и в окаяно състояние, защото са проспали благовремието. Дори светските хора почнаха да бягат от градовете.

Възможно е да има голяма световна война. Аз се моля Бог да опази малка България от тази война и да я направи прибежищно място за своите светии от цял свят. То и в момента се води война, но друг тип война, подмолна и прикрита.

Вместо да се занимаваме с глупости, ние трябва да се фокусираме на молитва и ходатайство. Ето някои основни насоки и прицелни точки за такава молитва:

- Всичките планове на врага свързани с короната, голямото нулиране, технологиите на и всичко свързано с това да се обърнат против тях самите. Те сами да паднат в ямата, която са изкопали за нас и техния крак да се хване в собствената им примка.

- Християните по целия свят (и особено в България, понеже имаме особена отговорност към мястото в което Бог ни е направил да се родим и живеем) да се пробудят и да се завърнат към своето истинско призвание да служат на Божиите цели и намерения на земята.

- Народите да се убоят от Бога и да се върнат към страха от Господа.

- Бог да прости греховете на нашия народ, както нашите така и тези на бащите ни поради които ние сме повече от 1000 години под тежки проклятия, да ни съживи и да ни върне към Себе си. Като народ да се върнем към нашето оригинално призвание и да бъдем отново прибежищен народ и прибежищна земя за Неговите светии, както сме били в миналото (от времената на апостолите до времето на "покръстването").


С това има смисъл да се занимаваме. А останалото Бог ще извърши.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 27, 2021, 08:30:15 AM
Никога в човешката история не е имало такава синхронизация на злото.
Отнеха се почти всички права и свободи на хората. Хората, създадени по Божий образ, сега са принуждавани да носят маски, какво унижение на човечеството!
Нещо, което са слагали на робите в миналото, да не плюят господарите си. И без този намордник не можеш да купуваш, много близко до белега. Оказва се, че дори в маските има наночипове:

https://www.youtube.com/watch?v=qqJSjZVAies

Такъв световен железен контрол над хората, няма аналог.  Принуждават всички да носят маски, да се ваксинират, тестват. Е, не навсякъде засега. Вчера гледах фургоните килии, които разтоварили в Силистра. Дори невярващите разбират, че се задава голямо зло, небивало досега и масово се изселват от градовете, запасяват се с храна, в Германия официално са предупредили гражданите да се запасят с храна, лекарства. Вижда се, че си изпълняват плана и им е допуснато. Т.нар. елит показва, че хората за тях са скотове и нищо не струват. Толкова лекари излязоха с признания, че убиват хората и не искат да участват в този геноцид. Това, което се е случвало в лагерите, сега се случва по целия свят. Аз лично чух за доста починали, и вярващи, и невярващи. Мнозина вярващи казват, как така ако няма вирус, защо умират хората. През няколко дена пръскат с барий, алуминий, технеций и др. отрови, които лекари обясняват, че предизвикват недостиг на кислород и симптомите са като на радиоактивно облъчени, а не на заразени с вирус, плюс облъчването с 5G, което разрушава молекулите на кислорода. Дори в селата са поставили тези устройства и там също умират хора.
Тук вярващ човек обяснява добре за 5G:

https://www.youtube.com/watch?v=wxTtYudIk2U&list=PLW1swQnakasGPr-iKUfYdwETkimNtEa-y&index=12

Вчера една позната разказваше как на улицата като си вървяла, видяла мъртъв човек. Планират да увеличават по малко облъчването и хората да умират. В момента тече физическо и духовно изтребление на човечеството, патента на ваксините е  с три шестици, съдържат чипове и луцефериаза, освен всички други гадости и хора, които са се ваксинирали, устройствата ги разпознават. Готвят пълна цифровизация, въвеждане на биометрични данни, пълен контрол.
COVID - съкратено от • COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)• ID = Identity(Документ за самоличност) • 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект) или с други думи "Документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез ИИ(изкуствен интелект)"
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on March 28, 2021, 10:22:14 AM
Ученик на Исус, ама ти май само пишеш, въобще не четеш. От говорене не остава време и място за слушане.

Сатанистите са гнусни и опасни, но по-опасно е, Бог очевидно се е заел да съди народите и с декларации и протести няма да стане - или пък с бунтове и военни действия.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 30, 2021, 02:28:11 AM
Никой тук не е писал за протести, нито пък знаеш аз чета ли или не чета, лъжците няма да наследят Божието царство. Изобщо защо си писал безсъдържателно, осъдително, всъщност е за твоя си сметка пред Живия Бог?!...
Днес видях под микроскоп моргелон в синя маска от аптеката. Точно като тези в клиповете, които показват, че ги има в тестовете и маските. Животинката изчезна дори, не я потъсихме къде се е преместила, но си стоеше доста време неподвижно.

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on March 30, 2021, 12:23:46 PM
През няколко дена пръскат с барий, алуминий, технеций и др. отрови, които лекари обясняват, че предизвикват недостиг на кислород и симптомите са като на радиоактивно облъчени, а не на заразени с вирус, плюс облъчването с 5G, което разрушава молекулите на кислорода. Дори в селата са поставили тези устройства и там също умират хора.
Тук вярващ човек обяснява добре за 5G:

https://www.youtube.com/watch?v=wxTtYudIk2U&list=PLW1swQnakasGPr-iKUfYdwETkimNtEa-y&index=12
Голямо табу останаха тези пръскания? От години са.
В България. Преди време съм гледал клипове в други страни се повдигат тези въпроси, при нас май нищо. В другата тема постнах един линк, но още не съм изгледал видеото, не е кратко.


Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 30, 2021, 21:43:40 PM
Никой тук не е писал за протести, нито пък знаеш аз чета ли или не чета, лъжците няма да наследят Божието царство. Изобщо защо си писал безсъдържателно, осъдително, всъщност е за твоя си сметка пред Живия Бог?!...

То никой не е писал и за бунтове и военни действия. Очевидно byFaith е писал принципно второто изречение, а не конкретно към тебе. Но вместо да вникнеш в думите му ти си готова вече да го изправяш пред съда на живия Бог. А относно четенето се визира, че не внимаваш на написаното от другите, а не че не си прочела (пък било то и отгоре отгоре или по диагонал).

Ето защо няма нужда да търсиш под вола теле, това че някой не е съгласен с тебе не означава че е против тебе и непременно те съди и иска нещо лошо да ти направи.

Тия въпроси са сериозни и не става с копи/пейст от тук и от там и с неща от типа този казал, онзи разказал, третия видял и прочие. Това, което има истинско значение не е какво човеците правят, а какво Бог прави. Човеците са правили всякакви мерзости откакто света падна под греха. Всякакви царства и цивилизации са се издигали и са правили огромни злини. Бог ги е унищожавал една по една и нито една от тези цивилизации не е успяла да доведе Антихриста. Да тия технологии не са нови, всичко го вадят от древни книги. Соломон свидетелства че няма нищо ново под слънцето. Ето защо да кажем, че се случва нещо безпрецедентно означава, че или не вярваме на Писанията, или не познаваме историята или и двете. Истинската история умишлено се укрива за да може при всяко следващо навдигане на технологиите хората да си мислят, че това е върха на сладоледа и да повярват, че голям прогрес се е случил.  Принципно до времето на Соломон може е имало нови неща, от там нататък повече няма нищо ново, но нещата се повтарят отново и отново. Най-важното е че Бог е унищожил всички тези зли цивилизации движени от духа на Антихриста и нито една не е успяла да го материализира.

Разбира се това ще се случи на правилното време, но не и без ролята на църквата за свалянето на сатана и неговите воинства на земята. Същите за които апостол Павел говори в Ефесяни 6-а глава, че са в "небесни места" и че нашата борба е срещу тях. Тази духовна борба е била напълно игнорирана от повечето християни през историята и затова завръщането на Исус се бави 2000 години. Ролята на църквата не е само да проповядва благовестието и да прави ученици. Нужно е светиите да достигнат до "мярката на ръста на Христовата пълнота"Еф. 4:13 за да може да изпълнят това изключително важно дело, без което няма да има Второ Пришествие, нито ще се установи Божието царство на земята.

През цялата християнска история е имало християнски групи, които са изперквали относно "края на света" и много често са имали доста основателни причини да мислят, че нещо извънредно се случва. Поне от камбанарията на нашето човешко невежество, духовно и историческо късогледство много неща могат да ни изглеждат като безпрецедентни. Но ние трябва да се придържаме към Писанията и към здравото учение, което няма да ни въведе в заблуждение.

Накратко вместо да се занимаваме с "моргелини" и други "невиждани чудеса на времето", ние трябва да се фокусираме на това - КАКВО БОГ ПРАВИ В ТИЯ ВРЕМЕНА И В ТОВА ПОКОЛЕНИЕ. Защото така не видях някой да говори относно това КАКВО БОГ ПРАВИ. Мен това ме интересува. Относно нещата, които кроят нечестивите, ние имаме Божиите обещания в Писанията, които ни дават увереност, че Бог ще порази нечестивите, ще обърне плановете им против тях, ще осуети замислите им и няма да остави праведния да се поклати. Дори във времената на Антихриста - християните сами ще положат живота си, знаейки какво правят, и няма да се страхуват въобще. Точно както Исус каза - "никой не отнема живота Ми, аз Сам го давам". Така и християните когато достигнат до мярката на ръста на Христовата пълнота ще постъпят точно така за да се изпълни написаното в:

Откр.  12:11  А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелствуване; защото не обичаха живота си до толкоз, щото да бъдат от смърт.

Затова за нас е важно как да достигнем до тези неща, защото това е смисъла на Християнския живот.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on March 31, 2021, 18:25:52 PM
От първи юни става задължително ваксинирането на всички над 21 г. в САЩ. В Русия в момента тече учение в училищата на всички деца за евакуация, предвидили са лагери за деца и децата отделно да бъдат евакуирани от родителите от военните, приет е и съответния закон за евакуацията.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on March 31, 2021, 19:43:50 PM
Източници за тия твърдения?

Истинската новина е ето тази:

https://www.rt.com/op-ed/519731-johnson-macron-merkel-covid-treaty/

Предлага се "нов международен договор" с цел силите стоящи зад корона безумието да получат още по-голяма власт над народите. Но най-големия проблем не са тези играчи, тях винаги ги е имало, проблема е в тези, които вярват на лъжите им. Те са истинската заплаха, защото те са между нас.

Твърде много са си повярвали и твърде много избързаха. Бог очевидно допуска да си изявят картите преди да получат съкрушителния удар.

Пс. 21:8  Ръката Ти ще намери всичките Твои врагове; Десницата Ти ще намери ония, които Те мразят.
Пс. 21:9  Във времето на негодуванието Си ще ги направиш като огнена пещ Господ ще ги изпълни с гнева Си, И огън ще ги изгори.
Пс. 21:10  Ще изтребиш плода им от земята, И потомството им измежду човешките чада.
Пс. 21:11  Защото, при все че намислиха злоба против Тебе, При все че измислиха заговор, не ще могат да го изпълнят,
Пс. 21:12  Понеже Ти ще ги направиш да обърнат гръб Когато приготвиш на тетивите Си стрели против лицето им.
Пс. 21:13  Издигни се, Господи, със силата Си; Така ще възпяваме и ще прославяме Твоето могъщество.


Ето това е написания съд върху тези, които кроят всякакво зло по земята. Но този написан съд няма да се изпълни без молитвите и участието на светиите, според както е писано:

Пс. 149:4  Защото Господ има благоволение към людете Си; Ще украси кротките с победа. 
Пс. 149:5  Светиите ще тържествуват славно, Ще се радват на леглата си. 
Пс. 149:6  Славословия към Бога ще бъдат в устата им. И меч остър от двете страни на ръката им, 
Пс. 149:7  За да отдават възмездие на народите И наказание на племената, 
Пс. 149:8  За да вържат царете им с вериги, И благородните им с железни окови, - 
Пс. 149:9  За да извършат над тях написания съд! Тая чeст принадлежи на всички Негови светии. Алилуя. 


Лъжеученията от рода на това, че бил дошъл края и така трябвало да стане се разпространяват именно с тази цел, да се измамят християните да не изпълнят задължението си да извършат написания съд върху нечестивите управници. Точно от това врага се страхува най-много. От християни, които знаят и разбират какво е тяхното участие и призвание в Божието дело. Тази чест принадлежи на всички Негови светии. Но някой подмамва светиите да вярват че нечестивите имат пълното право да правят каквото си искат, защото виждаш ли било последно време. Последното време е започнало още от времето на апостолите (1 Йоан 2:18), а много нечестиви царства и империи претендиращи за контрол над света, заедно със всякакви заговори и кроежи от тогава насам са били изкоренени и унищожени.

Христос няма да позволи Антихриста да се яви в СВОЕТО ВРЕМЕ (сиреч във времето в което на него му се иска да се яви), но ще се яви само когато Бог вдигне непреодолимото за него препятствие, според както е Писано:

2Сол. 2:6  И сега знаете, какво го възпира, да не се открие в своето си време
2Сол. 2:7  Защото оная тайна, сиреч, беззаконието, вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира; 
2Сол. 2:8  и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си,


Напълно небиблейско е да се говори за края на света, идването на Антихриста/ беззаконният и налагането на белега на звяра без да се разбира че ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ей така по волята на нечестивите и на дявола. Бог е поставил бариера, блокаж, който нито дявола нито неговите слуги могат да преодолеят. Сега каква точно е тази бариера не е предмет на тази дискусия, но е пределно ясно от Писанието, че беззаконният НЕ МОЖЕ да се яви, без Бог да вдигне онова, което го възпира.

И нека сега тези, които твърдят, че е дошло времето на Антихриста и белега на звяра да обяснят коя е тази бариера, която го възпира и кога точно е била отмахната?

Пред Христос също има бариера, защото Той седи и чака нещо съвсем конкретно (Евр. 10:13). И преди това нещо да се изпълни Христос НЕ МОЖЕ да се завърне. Защото ако би се завърнал без да се изпълни условието, значи Божието слово е неистинно.

И какво излиза, едните чакат Христос да дойде всеки момент, други чакат Антихриста да се появи всеки момент, а Писанието учи, че съществуват непреодолими бариери както пред Христос, така и пред Антихриста. Христос чака определено условие да се изпълни, и именно това условие е бариера и за самия Антихрист, защото след явяването му остава много кратко време преди да дойде Христос. Следователно онова, което чака Христос е същевременно и бариера пред Антихриста.

Да той напира всячески да се яви в СВОЕТО СИ ВРЕМЕ, сиреч когато на него му се иска, според неговите планове. Но това няма да стане. Бог няма да го позволи. Антихриста ще бъде притиснат от много тесен период от време в което ще му бъде позволено да действа и именно затова сатана е много разярен когато това време настане (Откр. 12:12).

Затова не се паникьосвайте, не изпадайте в безвремие и безтегловност. Идват тежки времена, подобни може би на времената на Втората световна война. Трябва да сме будни, трезви и бдителни. Трябва внимателно да търсим Бога какво да правим с времето, живота и поверените ни ресурси. Но не изпадайте в "последно временна" треска. Когато дойде време да се яви Антихриста - Църквата ще бъде зряла, помъдряла и усъвършенствана. Тя ще бъде готова, украсена и облечена като Невеста на Агнето (Откр. 21:2). Тя няма да бъде в отчайващото състояние в което в момента е Църквата.

Бъдете готови да работим за нейното възстановяване, чак след това ще дойде времето на жътвата. Никой разумен стопанин не прави жътва ако няма готов хамбар в който да прибере житото. Никой не събира жътвата за да я постави в прогнил, продънен и срутен хамбар. Сега е време да се възстанови житницата, да се възстанови Църквата. Християните спят и нехаят, но Бог ще ни разтърси и събуди. Да, при все че аз ги говоря тия неща не считам себе си за много пробуден. Може би само леко съм си отворил едното око в просъницата и едва едва проглеждам за да видя каква работа ни предстои след събуждането.

Изследвайте Писанията, бъдете гладни и жадни за Истината, не се задоволявайте с повърхностни и половинчати неща. Бог е верен и ще извърши велико дело между Своите Си, точно както е записано в Пс. 149:4

"Защото Господ има благоволение към людете Си; Ще украси кротките с победа"
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 01, 2021, 07:17:14 AM
Значи първата църква не беше достатъчно зряла, че да извърши съда над нечестивите управници? Ако ти спиш, не приспивай другите! Тук съм за да тръбя, докато Бог ми каже да се оттегля. Този път е различно, няма първа, втора световна война, тези отдавна са кроили целият електронен концлагер, 2012 г. са показали пландемията, страшен е клипа, предупреждавам, твърди се, че ще се появят и нефилимите. Вървят си по плана и им се допуска:

https://www.bitchute.com/video/0uYaZJzqZAm7/

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 01, 2021, 15:35:39 PM
Забравих да пиша, че в момента в Русия изземват всички монети, вървят си по плана. Ето и част от плана им за тази година, предвиждат да скрият стоките от този месец и есента да използват и военните:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%ba-%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f/

В Русия е приет закон за задължителна ваксинация, в България още миналата година беше приет такъв закон, засега Бог не им допуска да го приложат.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 01, 2021, 15:59:17 PM
Четирима президенти са ликвидирани, понеже отказват да се включат в пландемията:

МАГУФУЛИ, 61 год, Танзания † 17 марта 2021 г.

БАКАЙОКО, 56 лет, Кот-д'Ивуар † 10 марта 2021 г.

ДЛАМИНИ, 52 года, Свазиленд † 13 декабря 2020 г.

НКУРУНЗИЗА, 55 лет, Бурунди † 8 июня 2020 г.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 01, 2021, 22:49:29 PM
Значи първата църква не беше достатъчно зряла, че да извърши съда над нечестивите управници? Ако ти спиш, не приспивай другите! Тук съм за да тръбя, докато Бог ми каже да се оттегля.

Ами запознай се малко с историята на римската империя и виж какво стана с Нерон и не само с него. Врага определено се беше уплашил, но успя да успи християните чрез император Константин. Именно той е преобраз на Антихриста.

Ти хубаво тръбиш, ама ако тръбата издава ту фалшиви ту верни ноти, цялото тръбене ще е на вятъра. Проверявай си информацията, не случайно поисках да кажеш източник, защото много от твърденията, които пускаш тука са напълно лъжливи. По този начин се наврежда на истинските и полезните неща.

Бултаймс беше пуснал напълно фалшива новина, че Борисов заповядал да се въведат КПП-та от четвъртък. За справка днес беше четвъртък и никакви КПП-та няма. Няма да има и в петък, нито събота, нито неделя. След това зависи какво ще стане на изборите.

Ама айде да кажем тия от Бултаймс не само не са вярващи, а дори са нечестиви човеци, понеже пускат всякакви лъжливи бълвочи против Бога. Ама ти къде си тръгнала да мешаш чисто и нечисто, свято и скверно, истинско и лъжливо?
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on April 02, 2021, 15:23:30 PM
Почти всички християни спят, че даже се тестват и ваксинират, заявявайки как това не бил белега.Един пастор не предупреди за това, слушах двама как съветват слушателите си сами да преценят и ако решат да си сложат ваксината, единият  каза да помолят Бог да я благослови?!...
Тъжно, страшно, обаче сега тече голямото пресяване.
Една вярваща сподели, че гледайки клипа, който ѝ пратих за чиповете в тестовете, си спомнила как след теста си намерила в дясната ноздра конец, който не искал да излиза, бил като ластик и не помни дали изобщо е успяла да го махне.
Вчера говорих с позната, имаща приятелка-лекар работеща на Острова. Там са започнали нещо по-умно-да правят кръвни тестове вместо т.нар. пср тест.
Всичко това повече ми прилича на биологично оръжие, отколкото на вирус.

Властта на управляващите стана прекалено голяма и безнаказана. Твърде много власт-израз употребяван от Чарли Чаплин във филма "Един крал в Ню Йорк" още през 1957 г.
През 2007-2008 почти бях във война с мои близки, които смятаха,че е нормално да получават от Общините разрешения за събирания или съдействие за наемане на сгради за църкви....Пастори се снимаха с политици, някои от които доносници...Бях гневен заради това,че църкви не са в противоборство с властта на политиката. После спрях да се идентифицирам с тях и да обсъждам вярата в Бога. Никога не станах част от такава общност.

Един съученик християнин,преди 7-8 години ми каза: "Не ми е достатъчно, ей така да живея, да посещавам църква/той посещаваше събрания дълги години/ да върша добро, да чета Библията...не ми стига...аз трябва да пострадам за Бога"...
Един от малкото беше той, с които контактувах заради Бог.
После стана трудно откриваем, не отговаряше на обаждания, помислих,че с нещо съм го засегнал, извиних му се с смс-пак нищо. Доста време така...повече от година. След време се засякохме, имали страдания, жена му боледувала сериозно...
Дано държи твърдо.
Рядко се среща християнската твърдост-чрез твърдостта си ще придобиете душите си....

Ние какви сме, докъде държим, докрая ли? Тези въпроси да си задаваме.
Ние принадлежим на Бога.
Не бива да се страхуваме от това, което предстои да стане.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 02, 2021, 20:14:51 PM
Всичко, което съм писала е проверено, има документи, за съжаление не намирам точно тази част от закона, който миналата година още беше приет у нас за задължително ваксиниране, в която се описваше, че могат да използват сила, хората да бъдат връзвани. Това е някакъв по-стар вариант явно. Ето член 59 от приетия закон за здравето

Чл. 59.(1) (Предишен текст на чл. 59 -ДВ, бр. 98 от 2010 г., в сила от 14.12.2010 г.) При  възникване  на  извънредна  епидемична  обстановка,  както  и  при  регистриран значителен спад в имунизационното покритие министърът на здравеопазването може да разпореди:1. задължителни имунизации и реимунизации за определени групи от населението, които не са включени в имунизационния календар;2. задължителни имунизации и реимунизации с препарати, които не са включени в имунизационния календар;3.  имунизации  и  реимунизации  по  ред  и  начин,  различни  от  посочените  в имунизационния календар;4.  организирането  наимунизационни  кампании,  откриването  на  временни имунизационни  пунктове,  сформирането  на  екипи  за  имунизиране  на  място  и  други извънредни мерки.

Подобен закон е приет и в Австралия, писах по-напред за това,  предполагам повечето държави са приели задължителната ваксинация, тези които не се съгласят, ги ликвидират, както виждаме.
Австралийският закон позволява на офицерите „да използват оправдана сила“ , за да гарантират, че човешките субекти се подчиняват на директивите за общественото здраве. Офицерите могат „да задържат и да ограничават свободата на движение на лице, за което е приложима директивата“ и да водят такива лица за медицински експерименти при принудително събличане на дрехите им и насилствени ваксинации.
„Ако лицето е ДЕТЕ или инвалид, [събличането на дрехите] трябва, стига да е възможно, да се извърши в присъствието на отговорно лице или някакво друго лице, което може да осигури на детето или инвалида необходимата помощ [при събличането] и да представлява техните интереси.“
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 02, 2021, 20:19:43 PM
Ето още един закон, явно са доста в тази връзка:

ЗАКОН № 45 ОТ 11.12. 2020Г.  КЪМ ЛИЦАТА, РАБОТЕЩИ В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ, ВОДОСНАБДИТЕЛНИТЕ ОБЕКТИ, ПРЕДПРИЯТИЯТА, КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ ИЛИ ТЪРГУВАТ С ХРАНИ, БРЪСНАРСКИТЕ, ФРИЗЬОРСКИТЕ И КОЗМЕТИЧНИТЕ САЛОНИ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ СРЕЩУ КОРОНАВИРУС.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 02, 2021, 23:13:12 PM
Ето и реакции от ваксините, раните страховито напомнят на тези от Откровение:

https://www.bitchute.com/video/nnbViWWm4T37/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: PetkoPetkov on April 03, 2021, 02:42:14 AM
Ето още един закон, явно са доста в тази връзка:

ЗАКОН № 45 ОТ 11.12. 2020Г.  КЪМ ЛИЦАТА, РАБОТЕЩИ В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ, ВОДОСНАБДИТЕЛНИТЕ ОБЕКТИ, ПРЕДПРИЯТИЯТА, КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ ИЛИ ТЪРГУВАТ С ХРАНИ, БРЪСНАРСКИТЕ, ФРИЗЬОРСКИТЕ И КОЗМЕТИЧНИТЕ САЛОНИ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ СРЕЩУ КОРОНАВИРУС.

Тези писанки вярвам че си ги копирала от някой от многото сайтове за дезинформация.

Този път провери това което ти се пише и го изпитай истина ли е или не е.

В официалното законодателство се води "НАРЕДБА № 15 ОТ 27 ЮНИ 2006 Г." и не присъства нищо свързано с коронавирус, прочети текста, ето линк https://www.lex.bg/laws/ldoc/2135531979 за да провериш и друг линк към последното изменение на тази наредба https://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2137177718.
В въпросния сайт са добавени и лъжливи covid неща към член 8 които в официалния липсват. Копирали са разни неща и са си ги скалъпили с цел дезинформация но най-вече страх и паника у хората от което човек наистина може да се разболее, може да го правят и заради пари чрез посещенията на сайта, не зная с сигурност, вярвам че в повечето случай хората рядко проверяват.
Лъжливата новина от въпросния сайт е с бял фон черен текст и единствено бутоните за споделяне са големи и с цвят за да бъде по лесно да си ги споделят хората с лека ръка през антисоциалните сайтове.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 03, 2021, 10:36:10 AM
От първи юни става задължително ваксинирането на всички над 21 г. в САЩ.

Quote
Всичко, което съм писала е проверено, има документи

Дай сега да видим документите и доказателствата за горното ти твърдение? Понеже ако не ги предоставиш сама уличаваш себе си в лъжа и разпространение на лъжливи слухове. А това не подобава на човек, който изповядва вярата в Христос. Ако не намериш документи и доказателства, ако наистина имаш истинско покаяние спрямо Бога и си намразила греха и лъжата следва да се покаеш за това си поведение и да го промениш. Както и да се замислиш въобще на какъв дух си, който те кара така лекомислено да разпространяваш непроверени и лъжливи неща. Така навреждаш на истинската и полезна информация.

Тъй като аз познавам достатъчно добре системата в САЩ знам, че това твърдение е лъжливо, защото всеки щат има голяма автономност и не е възможно от 1-ви юни да има задължителна ваксинация за всички в САЩ, защото това трябва да мине през парламентите на всеки отделен щат, а това е практически невъзможно в такъв кратък срок. Именно затова ти отправям предизвикателство да докажеш това твърдение, защото лекомислието и прибързаността с които действаш не са подобаващи дори за един честен светски човек, камо ли за човек който твърди, че е християнин и има връзка с Бога.

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on April 04, 2021, 19:32:04 PM
@Ученик на Исус
Според мен, една от основните цели на короната е да се тества до колко здраво държат юздите над народите и да проверят, ще скачат ли робите според тоягата.
Иначе Бил иглата си го каза официално, целта им е да намалят населението или ще стане доброволно или ще сътворят някоя война.

Отделно трябва да имаш нещо много сериозно в предвид относно Белега на звяра както е и писано:
- белега не може да се сложи насилствено.
- хората обаче ще бъдат принудени да го слагат.

Тия двете неща сами по себе си показват, че ако както казваш коронката е белега то те няма да я сложат докато си вързан на стол.
Ако те ваксинират вързан, то значи това не е белега. Не друго но както и Watchman твърди, белега има и духовен аспект, а не просто физически и ако ти сложат нещо насилствено, то духовно не могат да те бележат затова и са тия циркове с ваксините сега.

Иначе както е казал и Watchman внимавай с източниците на информация, защото голяма част от "информацията доказваща това и онова" се създава от същите тези които правят и всичко останало. За да не може хората да разпознаят истинското от фалшивото и да ги настройват един срещу друг.

@Watchman

Оносно последните времена, през вековете Бог винаги е спирал духа на Антихриста там където се е зараждал, но чрез други народи. В днешно време целия свят е под контрол и няма "други народи". Отделно, вече имаме инструментите за изпълнението на "никой не ще може да купува и продава без белега".
До 2030г. вероятно ще разиграват такива цирковете, за да научат кучето да скача според тоягата.

Иначе и на мен ми се ще да дойде Божието царство, но не ми харесват всички ужаси през които ще трябва да се мине.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 04, 2021, 21:31:26 PM
Много е важно преди да се продължи писането по тази тема Ученик на Исус, да предостави доказателства за твърденията си, или ако не публично да обяви покаянието си спрямо разпространението на лъжливи слухове и участието си в дисквалифицирането на истината чрез смесване на истина с лъжа.

Тия неща не трябва да се замитат под килима и трябва да се адресират своевременно.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on April 05, 2021, 21:27:55 PM
Да използваме благовремието, да усилваме твърдостта си с Божията помощ, за да устоим ако се случи в нашето поколение.

Божията воля е Христос да не изгуби никой повярвал. Вярвам в това. Разчитам повече на Бог отколкото на себе си в този път.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on April 06, 2021, 00:10:20 AM
Това малко излиза извън темата, моля администраторите да го преместят в по-подходяща такава, ако има нужда. Става дума за прегръдката на здравната система. Разказ на жена за реалността в ковид отделение в българска болница октомври-ноември миналата година. Без коментар.

https://liberta.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%B2-covid-%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D1%80%D1%8F?fbclid=IwAR0tNcw-7AXvADyjPgkdaQsgw0cqHlcrsf21-1JpdH0NsxO4uDZ7wdcDgdc

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on April 07, 2021, 17:11:24 PM
Това малко излиза извън темата, моля администраторите да го преместят в по-подходяща такава, ако има нужда. Става дума за прегръдката на здравната система. Разказ на жена за реалността в ковид отделение в българска болница октомври-ноември миналата година. Без коментар.

https://liberta.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%B2-covid-%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D1%80%D1%8F?fbclid=IwAR0tNcw-7AXvADyjPgkdaQsgw0cqHlcrsf21-1JpdH0NsxO4uDZ7wdcDgdc

Много съмнителна ми е тая "сърцераздирателна" история. Тая дори в у нас може да ги изпонаосъди ако това е вярвано, като стой та гледай...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on April 08, 2021, 12:20:18 PM
Това малко излиза извън темата, моля администраторите да го преместят в по-подходяща такава, ако има нужда. Става дума за прегръдката на здравната система. Разказ на жена за реалността в ковид отделение в българска болница октомври-ноември миналата година. Без коментар.

https://liberta.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%B2-covid-%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D1%80%D1%8F?fbclid=IwAR0tNcw-7AXvADyjPgkdaQsgw0cqHlcrsf21-1JpdH0NsxO4uDZ7wdcDgdc
Ръководството на болницата
http://mbalhd.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/%d0%bc%d0%b1%d0%b0%d0%bb-%d1%85%d0%b0%d0%b4%d0%b6%d0%b8-%d0%b4%d0%b8%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%8a%d1%80/

---------------
Предполагам,повечето е вярно,
споменава няколко пъти,че е нямало въздух...не са ли проветрявали...

Голяма мъка е да изгубиш близък, човек не се замисля, докато не се случи
баща ми почина през 2009 а у нас ми бяха спряли тока, заради неплащане, поради неплащане на заплати от фирмата....Събитията съвпаднаха...бях отвратен от системата за пореден път...
Когато човек остави близък в болница и се надява да оздравее там,а той си отиде...тогава не се случва като по филми-никой не му държи ръката и не му казва,че го обича....после си спомняш последното посещение до болничното легло.

Понякога размишлявам как си отиват хората, по-колко различни начини...вярвам,че праведните си отиват кротко и много по-леко, освен ако не са призвани да загинат за вярата в Христа...
------
Едно от огромните престъпления след 1989 е ,че преобразуваха здравната система в България по западен образец. Така сребролюбието намери немалко подобни сърца,нова почва и завладя голяма територия.
Имаше скоро и починали болни на стълбите пред болниците....

Без правосъдие няма нито общество, нито държавност.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on April 10, 2021, 20:34:24 PM
Пациента трябва да е съгласен, а в определени случаи дори да подпише, че съгласен с определеното лечение.
Ако не разпишеш, нямат право да те лекуват, защото можеш да ги осъдиш. Ако си неадекватен, то този който отговаря за теб трябва да разпише документите.
Да има болници където ти дават една купчина документи след като всичко е приключило, но ако не ги разпишеш ще са в големи проблеми.

Сега, че много хора масово не четат това което разписват е друга тема...
Хората масово не си знаят правата и това е проблем който сериозно се замита под чергата за да се правят манипулации.
Отделно хората разчитат, че някой вместо тях ще им попълни всичко необходимо.

Аз от моята практика съм го видял - хората които крещят, викат и си търсят правата - обикновенно си ги намират, а тези които си мълчат, разчитат на милостта на някой друг и после - ама що стана така.
Чака се на Бог защото е милостив!

Еремия 17:5
Така казва Господ: Проклет да бъде оня човек, Който уповава на човека, И прави плътта своя мишца, И чието сърце се отдалечава от Господа.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 11, 2021, 21:33:56 PM
За съжаление "Ученик на Исус" не постъпи достойно и да докаже думите си с документи, както твърдеше, че всичко от нейните твърдения е проверено и документирано. Може още да ги търси тези документи, а може въобще да няма необходимата съвест и любов към истината да постъпи праведно и да признае греха си. Точно с такова поведение се позори Христовото име между езичниците.

Ние трябва да сме внимателни в нещата които твърдим, какво говорим и какво утвърждаваме. И ако в нещо сбъркаме трябва да сме готови да се покаем и да вземем поука и поправление. В противен случай не сме нито ученици на Исус, нито сме синове на правдата.

В историята за жената чиято майка е починала в болницата в Сливен има едно ключово нещо, което аз считам за напълно достоверно, а именно, че протокола за "лечение" на ковидянството убива хората. Вероятно този протокол е спуснат от СЗО или от някоя подчинена на същите кръгове организация. С подобен протокол още в началото на 2020-а бяха избити много хора в щатите, за което има свидетелства от първа ръка. В разказите на американските свидетели прави впечатление че изпълнителите са същия вид бездушни "медици" които третират хората като нещо по-незначително и от добитък. Това са хора на които системата методично и последователно е прегаряла съвестта им и сега те са удобните инструменти за целта.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 13, 2021, 06:10:05 AM
Вече цитирах закона за здравето, явно те мързи да си прочетеш и да си го потърсиш, но не от лексчето, дето е цитирал новодошлия, при това някаква безмислица е постнал, а не закона, а от официален линк, ха заповядайте:

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/03/08/zakon_za_zdraveto.pdf

Няма да копи пействам двата важни члена за задължителна и принудителна ваксинация със сила, подсказвам, че единия вече го постнах, ама няма кой да чете.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 13, 2021, 06:14:32 AM
Ето какво се случва по света:

Viktoria H

А у нас в Германии...На предприятиях и рабочих местах введено обязательное тестирование. То же самое в школах. Если неделю назад это было ещё как бы добровольно, то теперь всё - пока не докажешь, что ты не верблюд, ни работать, ни учиться не сможешь.

Natalja Mihailitsenko

У нас в Эстонии пошли дальше... Хотят принять закон о проникновении в частную собственность полицейскими и принудительном лечении.

В магазините в Германия вече само с тест:

https://azclip.net/video/fPhtj2W4XHw/%D0%B2-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD-%D1%82%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BA%D0%BE-%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%BC-%D1%82%D1%8D%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F.html
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 13, 2021, 06:25:55 AM
Работник показва на платката на 5g e написано името на "вируса":

https://www.bitchute.com/video/WxG8UWvaqHHV/

Лъжат хората да се ваксинират, че ще могат да летят и после не им разрешават:

Ольга Ис

Врут. Знакомая из Израиля укололась и всё равно вылететь не может, вторая из Рима не может вылететь. Они мотивируют так, а потом новые причины находят. И ещё, в Италии, с купленными справками о вакцинации не смогли вылететь (по Европе даже). Им сказали, что прибор не показал, что они вакцинированны. Думайте сами... И Катя Синицина Сантини об этом же говорила.
А как прибор понимает
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 13, 2021, 06:40:03 AM
Филми, в които показват още 2011 г. това, което става:

https://www.filmi2k.com/contagion-zarazyavane-2011/

В този пишеше името на вируса само че 23, а започна 2019, не съм го гледала, че нямам време за филми, но е добре да се погледне.

Този го превъртях набързо, има прилики също доста:

https://vk.com/video-202705067_456239074
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 13, 2021, 07:20:39 AM
Ежедневно тестване на учениците в Лос Анджелис:

https://www.bitchute.com/video/xOR5L4Rw70cE/

Ето и гривните на ваксинираните в Израел, впрочем в предсказвателния филм ги имаше, само че бяха жълти с кю ар код.

https://www.bitchute.com/video/xOR5L4Rw70cE/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 13, 2021, 11:53:39 AM
Вече цитирах закона за здравето, явно те мързи да си прочетеш и да си го потърсиш, но не от лексчето, дето е цитирал новодошлия, при това някаква безмислица е постнал, а не закона, а от официален линк, ха заповядайте:

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/03/08/zakon_za_zdraveto.pdf

Няма да копи пействам двата важни члена за задължителна и принудителна ваксинация със сила, подсказвам, че единия вече го постнах, ама няма кой да чете.

Така, хайде да видим за какво ВСЪЩНОСТ ставаше на въпрос:

От първи юни става задължително ваксинирането на всички над 21 г. в САЩ

Не знам защо даваш линкове към български закон, когато ти беше предизвикана да докажеш горното си твърдение относно САЩ.

Това докажи с документи
.

Ти очевидно не разбираш, че врага въобще не е толкова глупав. Тъй като е много трудно да спрат публикуването на истината в Интернет, колкото и да им се иска, те заливат истината с дезинформация, за да може после да дискредитират истинските неща покрай фалшивите. Ти като ги смесваш тия неща и не можеш да ги различиш и разпознаеш, ти на практика работиш за врага и за дискредитирането на истината.

А прибързаността и лекомислието, които проявяваш са достойни за порицание.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: PetkoPetkov on April 13, 2021, 21:37:00 PM
Вече цитирах закона за здравето, явно те мързи да си прочетеш и да си го потърсиш, но не от лексчето, дето е цитирал новодошлия, при това някаква безмислица е постнал, а не закона, а от официален линк, ха заповядайте:

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/03/08/zakon_za_zdraveto.pdf

Няма да копи пействам двата важни члена за задължителна и принудителна ваксинация със сила, подсказвам, че единия вече го постнах, ама няма кой да чете.

Няма да чепкам защо използва към мен етикета "новодошлия" понеже имам усещането че ще се образува спор от който няма да има плод, размишлявай у себе си защо употреби тази дума към мен. Лесно беше само да ми копираш и поставиш името или да използваш производно поне.

Относно линка към закона за здравето които си дала, си направила добре, понеже е официалното, но изглежда не си го проверила за себе си дори че това което съм написал е истината, ако беше проверила щеше да пишеш друго.

Думи като "ВАКСИНАЦИЯ" и "КОРОНАВИРУС" не съществуват в документа който си посочила.

Проверката става чрез отваряне на линка в браузъра или на изтегления вече .pdf файл (аз използвам Mozilla Firefox), на същия прозорец се натиска CTRL + F и долу в левия ъгъл се появява малка лента в която търсиш думите, които искаш да намериш.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 13, 2021, 23:36:51 PM
Системата на форума има автоматична функция - така наречения ranking. Според тази система, ако човек има под определен брой съобщения публикувани във форума се води "новодошъл" и този ranking се изписва под името на потребителя.

Ето това е полезен материал по темата, който доколкото успях да проверя изглежда достоверен:

https://thebulgariantimes.com/%d0%91%d0%b8%d0%b2%d1%88-%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d0%bd%d0%b0-pfizer-%d0%92%d0%b0%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: PetkoPetkov on April 14, 2021, 01:12:00 AM
Системата на форума има автоматична функция - така наречения ranking. Според тази система, ако човек има под определен брой съобщения публикувани във форума се води "новодошъл" и този ranking се изписва под името на потребителя.

Ето това е полезен материал по темата, който доколкото успях да проверя изглежда достоверен:

https://thebulgariantimes.com/%d0%91%d0%b8%d0%b2%d1%88-%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d0%bd%d0%b0-pfizer-%d0%92%d0%b0%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2/

Разбирам системата в форума но използвайки "новодошлия" от Ученик на Исус аз вярвам че си има мотив за да използва тази дума, да ме дискредитира по някакъв начин а не да свери какво съм написъл, не е трудно да използва името ми или потребителското име. Наведе ме на мисълта как също като деца когато някой каже нещо умно може някой ще му каже "ето го и най-умния" или нещо от сорта, дано да греша, откровен съм какво разбирам по написаното, не съм човек който е тънкообиден и може да се обиди от нещо лично към него. Прави ми впечатление понеже аз не бих използвал такива определения.

Относно ваксините...
Докато съм с разсъдъка си и физическата възможност (имам в предвид физически натиск) да се противопоставя на тях, няма да приема каквато и да било. Изглежда че ще става все по-трудно в градовете...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 14, 2021, 12:22:43 PM
Безспорно обръщението "новодошлия" звучи заядливо, но достатъчно е злото на деня и времето в което живеем, че да обръщаме внимание на такива дреболии.

В градовете наистина ще става все по-трудно, ние от повече от 12 години чрез този форум наставляваме християните да напуснат градовете и да формират християнски общности на по-отдалечени места и да развият местна икономика имаща колкото се може по-малко зависимости от системата. Смисъла от тези неща се вижда сега повече от ясно, но въпреки това повечето християни яко вкоренени в системата не им и минава през ума какво трябва да правят. Някои дори се надяват на системата да ги "спаси от вируса".
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Nikolay on April 16, 2021, 18:34:19 PM
Пасторите се ваксинират за да дадът пример...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 16, 2021, 19:31:53 PM
Тези дни разбрах, жена на пастор се е ваксинирала, пастора не. Какво разделение само!
В САЩ във ваксинирането са включени и военните, имам предвид, че те ваксинират хората и ще включат още военни за целта, вижте:

https://www.bitchute.com/video/EyloEYFLa8Dh/

До края на годината планират да ваксинират всички, ето плана:

https://azclip.net/video/lulFrdYHfk8/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.html

В Полша е приет закон за задължително ваксиниране с връзване на хората, че и усмирителни ризи:

Статья 36 (страница 27 документа):

1. Лицам, не прошедшим обязательную вакцинацию, санитарно-эпидемиологические исследования, - санитарные процедуры, карантин или изоляция, принудительная госпитализация при подозрении или диагнозе особо опасное и очень заразное заболевание, представляющее прямую угрозу здоровью или жизни других людей лиц, мера прямого принуждения, включающая в себя сдерживание, иммобилизацию или принудительный прием лекарств.

3. Врач или фельдшер может обратиться в полицию, пограничную или военную полицию с просьбой о помощи в применении меры прямого принуждения. Помощь предоставляется при условии экипировки офицеров или солдат в мерах защиты от инфекционных заболеваний этим врачом или фельдшером

6. Задержание - это временное кратковременное обездвиживание человека с применением физической силы.

7. Иммобилизация - это длительное выведение из строя человека с использованием ремней, ручек, простыней или смирительную рубашку.

https://dziennikustaw.gov.pl/DU/2020/1845
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 18, 2021, 16:37:21 PM
Пасторите осигуряват ваксини на паствата си, без изненада!


НСРОБ осигурява ваксини за столични пастори
17.04.2021 • 0 Comments

    Публикувано по молба на свещенослужители изпратили информацията до редакцията с молба за ефективно разпространение

 

Уважаеми братя пастири,

В навечерието на най-светлия християнски празник и след продължителни ограничения във връзка с ковид-епидемията, всички можем да очакваме по Великденските празници повече хора да поискат да се явят в храмовете. Заедно с радостта на свещенослужителите да се срещнат с миряните, и въпреки противо-епидемичните мерки в църквите, те ще бъдат изложени на своеобразен риск от заразяване с Ковид-19.

Така мотивиран, УС на НСРОБ, чрез неговия председател, изпрати писмо до Министъра на здравеопазването с молба за приоритетно осигуряване на иРНК ваксини за свещенослужителите в столичните храмове, както и за тези в големите градове в страната. Заявили сме първоначален очакван брой желаещи за София около 200 души общо за вероизповеданията от НСРОБ.

Постъпи позитивен отговор от страна на Столичната РЗИ, от който стана ясно, че проце-дурата е задвижена и се очаква от нас да изготвим списъци на желаещите от страна на евангелско-протестантската общност. Обръщам внимание, че идеята за изготвяне на списъци е на НСРОБ, с оглед постигане на ред и вътрешна организация.

Уточнявам, че ваксинирането:

    ще се осъществи с иРНК ваксини, т.е. Пфайзер-Бионтех.
    е отворено за свещенослужителите и техните съпруги, както и за служители в църквите, подложени на интензивни срещи с хора – по преценка на ръководителя. За деня и мястото на поставяне на ваксини ще уведомим допълнително.

Моля във възможно най-кратки срокове желаещите от столичните църкви да подадат списък, който да изпратят по електронна поща до ОЕЦ на следния имейл: be.alliance@gmail.com

Поздрави и благословения,

/подпис/

Поне да бяха си сложили подписа!
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on April 18, 2021, 16:43:26 PM
Завчера попаднах на информация, вчера също, че еврейския месия е бил разпознат от евреите и е приел почести, след Великден щели да го дават и по медиите. Клипчето с месията веднага беше изтрито, явно не искат засега да се шуми.
В Русия е приет закон за жертвоприношения на хора и животни в религиозни ритуали:

https://my.mail.ru/mail/vsssr2017/video/12/9907.html?related_deep=1

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on April 18, 2021, 17:56:13 PM
Пасторите осигуряват ваксини на паствата си, без изненада!

Ти въобще прочете ли текста, който си копирала и коментирала, или пак като замаяна говориш по инерция?

Никъде в този текст не се казва, че пастори осигурявали ваксини за паствата си, а пише, че някаква си организация наречена "Национален съвет на Религиозните общности в България" съкратено НСРОБ (съчетание което подозрително звучи като роб на новия световен ред) искала съдействие от МЗ за ваксинирането на свещенослужителите и жените им, както и други служители в църквите. Не става въпрос нито за пастори, които да правят това, нито за паството им.

Тази НСРОБ е очевидно екуменистическа организация с държавно участие и протекции. Т.е това не е нещо по-различно по естество и се контролира от същия кабал стоящ зад ООН, ЕС, Световната Банка и прочие.

Никой човек имащ ясен разсъдък след като прочете горния текст няма да коментира, че пасторите осигурявали ваксини на паството си. Това също е възможно някъде да се случва, но не и на основание на цитирания текст, който касае нещо съвсем друго.

Всичко написано в цитирания от тебе коментар е лъжливо. Не става въпрос за пастори, не става въпрос за паството им, нито става въпрос за осигуряване на ваксините, защото те не осигуряват никакви ваксини. А става въпрос за частна пара-религиозна организация, която моли МЗ да осигури приоритетно ваксини за свещениците и семействата им.

А това, което ти си написала означава, че някакви си пастори лично осигуряват ваксини за хората от църквите им, което няма нищо общо с цитирания текст е напълно лъжливо твърдение.

Quote
В Русия е приет закон за жертвоприношения на хора и животни в религиозни ритуали:

https://my.mail.ru/mail/vsssr2017/video/12/9907.html?related_deep=1

Никъде в това видео не се доказва, че е приет подобен закон. В самото видео в началото на документа, който се отваря ясно пише, че това е проект.

Нещо повече, в минута 1:04 се вижда ясно датите и статуса на този законопроект. А именно внесен е през 2012-а, и последно е разглеждан 2015-а година. Последното решение, което е взето по този законопроект е да се свали/премахне от разглеждане в Държавната Дума, поради отзивите на субектите, които са засегнати от тази законодателна инициатива.

Няма как един човек наистина да бъде ученик на Исус и да бъде толкова прибързан, повърхностен и заслепен за съвсем очевидни и ясни неща. За кой пореден път доказваш че разпространяваш лъжливи неща без въобще да вникнеш в нещата, които разпространяваш, нито да положиш каквото и да е усилие да провериш достоверността им.

Какво стана с доказателствата и документите за задължителната ваксинация НА ВСИЧКИ В САЩ от юни 2021-а?
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on May 20, 2021, 15:59:18 PM
Нямам думи:

https://streamable.com/ar7e41
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on May 20, 2021, 21:01:00 PM
Какво се  чудиш, на дявола и слугите му е дадена власт да действат и тече масово унищожаване на човеци, виж тук, към 40 човека с имената, лицата и др. данни, погинали след първата или втората ваксина след 2 часа, дни, седмица, имаше след 98 дена починали. Д-р Тенпени каза, че до 14 месеца ще умрат всички ваксинирани.

https://ok.ru/video/2850684144365

Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on May 20, 2021, 21:48:19 PM
Очевидно тръгва Божий съд. Страшно е, но от друга страна човеците трябва да се убоят от Бога. А и никое зло не идва без причина.

Парадоксално, но един такъв съд би могъл да порази и угнетителите - и въобще безумните и идолопоклонниците. Днес точно си мислех за циганските групи, които безчинстват и тормозят народа и нямат акъл - ами какво е спасението от такива хора, как да се помириш и разбереш с тях? Разбира се, Бог предпочита човеците да се покаят, но ако не, то ваксините и другите мерки съд върху праведните и разумните ли са, или върху нечестивите? Затова е и време човек да изпитва себе си, в коя категория се намира. Защото ми се струва, че бурята ще почне изведнъж.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on May 20, 2021, 23:52:06 PM
Нямам думи:

https://streamable.com/ar7e41

Тези казват в прав текст точно това, което съм си мислил, че така наречения елит няма скрупули, защото си мислят, че ще избият глупавите хора, които сами ще си сложат въжето на врата.

Но Писанието казва, че дори едно врабче не пада мъртво на земята без волята на Небесния Отец. Това означава, че никой не може да умре било от ваксина или от глупост, ако това не е Божий съд над него.

Тук въпроса е ако ваксинираните получават серум който ги изменя генетично до степен че Бог вече не ги разпознава като част от Своето оригинално творение, то е напълно възможно Бог да постъпи с тях точно както постъпи с поколението в дните на Ной, които се бяха замърсили генетично с гените на нефилимите и падналите ангели.

В момента в много църкви в САЩ се създават ваксинационни центрове. Франклин Греъм (сина на Били Греъм) се е отзовал на призива на "президента" Байдън да помогне за ваксинирането на християните, защото те били най-коравата група която се съпротивлява на ваксинирането (информацията е от trunews.com). Всички масонски пастори призовават за ваксиниране с което сами разобличават себе си.

С други думи пресяването върви не само сред светските, но и сред християните. Много хора са движени от страх, а страхливите са поставени редом с невярващите и убийците:

Откр. 21:8  А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудните, чародейците, идолопоклонниците и всички лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел. Това е втората смърт. 
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on May 21, 2021, 06:29:40 AM
Изповедта на пилот от ВВС: Признавам си, наистина заразяваме с химикал. Коронавирус няма

Ето интервюто:

Представете се пред нашите читатели!

Казвам се Иван Иванов пилот! В момента работя за СЗО

Какви полите изпълняват самолетите на СЗО?

Изпълняваме полети с цел заразяване на държави със химикал приличащ на вирус но не е ! Химикала има действие 12 часа и изчезва. Обяснявам на гражданите. Химикала е сутрин силно заразен. За това се заразяват най-бързо старите хора. Този химикал е насочен предимно към пенсионерите.

Хората ще кажат, че лъжите. Че СЗО няма самолети. Как ще го докажете ?

Мога да ви насоча. Хората починали от коронавирус се изписват със запечатани ковчези. Защо е така ли/ Ако се извърше една аутопсия веднага ще излезе истината, че във кръвта на починалите има химикал.

Защо решихте да кажете това пред нас?

Искам народа да знае истината за това какво се случва реално. Във момента отново се извършват полети и се заразява с този химикал. Ще видите след седмица как рязко ще се увеличат болните и отново ще се говори за висок пик на болни. Отново ще слушате по медиите как народа не е спазвал мерките и за това броя на болните се е покачил!

Вие също имате семейства и те страдат като заразявате?

Ние предупреждаваме семействата си. Знаем кога вече химикала не действа и излизат след определен момент. Това са неща, които ни казват и ние предупреждаваме близките си.

Колко пари получавате на полет ?

50 000 евро получава всеки пилот, който извършва тази операция.

Като казвате тези признания не се ли страхувате за живота си?

Страхувам се, но не мога вече да извършвам това. Признавам всичко, което една година сме направили. Ние умишлено заразяваме народите във света. Ние заслужаваме присъди но никой няма да признае истината. Аз я казвам, който иска да вярва, който иска да не вярва.

Но казвам твърдо, коронавирус няма. Това са различни химикали, които едни са силно заразни други не,.

Какви са целите на СЗО?

Ние вече не живеем във времена, които да можеш да предизвикаш световна война. Няма такива лидери вече. Решили по изкуствен начин да се създават кризи. Тези кризи целят създаване на друга политическа и социална система.

Такава е кризата със пандемията.

Какво искате да кажете на народа, като чете вашето интервю?

Искам народа да знае, че е лъган всекидневно. Болест има но не е това, което казват националните медии. Пиковете на зараза идват от нас.!

Интервю на Миглена Иванова
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on May 21, 2021, 11:13:03 AM
Това "интервю" защо няма източник? По текста си личи че е превеждано от друг език, а не е казано/писано на български език. Въпросния Иван Иванов (много удобно име, което няма как да бъде проверено), пилот от СЗО ли е както твърди, или е от ВВС както пише в началото, защото двете неща не са едно и също?

Според мен това е скалъпена дезинформация. Дори да приемем че въпросния "пилот" съществува и пръска с химикали, това не му дава възможност да знае дали има вирус или няма вирус. Т.е неговата работа няма как да му даде знанието, че вирус няма както твърди.

50 000 евро на полет? При условие, че спокойно ще се намерят пилоти да го правят за 5 000 евро или дори по-малко.

Цялата работа е супер недомислена и все едно е писана от някой тийнейджър.

Quote
Това са различни химикали, които едни са силно заразни други не

Химикалите не могат да са заразни или не, те могат да са токсични или не токсични, а не заразни или не заразни. Болестите могат да бъдат заразни или не заразни.

Кемтрейлите са реални, но те се пръскат най-малкото от 15-20 години насам.

И не на последно място, коя е тази "Миглена Иванова" кога и къде го в взела това "интервю" и как можем да се свържем с нея за да я попитаме дали наистина е правила подобно "интервю"?

Смешното е че единствените източници за това "интервю" са блоговете на "кунката" и "божинката", а въпросната "Миглена Иванова" е пропуснала да го публикува сама някъде.

И между другото журналистка с такова име съществува, но тя се занимава изключително с публикуване на соросоидна пропаганда, в това число и рекламиране на ваксините и убеждаване на населението да се ваксинира.

Така, че някой се е хванал и се скалъпил цялото нещо с цел дезинформация и потопяване на истината в поток от фалшификати.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on May 22, 2021, 19:11:37 PM
Целуваха ръката на Франциск и още тогава стана ясно кои са:Обръщение от ОЕЦ относно ваксините

Уважаеми съработници в Божието дело,
Скъпи братя и сестри в Господа,


Измина една година, в която пандемията от COVID-19 доведе до сериозни промени в служението и ежедневието ни. Вярвам, че през това време всички ние още веднъж се уверихме в силата и превъзходния дух на учението на нашия Господ Исус Христос, както и в утехата на Святия Дух, която действа във всяко изпитание и скръб.

Изправени пред новите предизвикателства, ние се учехме как да държим свидетелството на Господ Исус във време на напрежение и стрес в целия свят. Необичайните условия доведоха до изобилие на фалшиви новини и конспиративни теории за случващото се. И когато тези фалшиви новини и несъстоятелни теории претендират да говорят от името на Христовото учение и за нашето спасение в Христа, ние сме длъжни да реагираме и да изобличим съзнателната или несъзнателна заблуда.

Не отговарят на истината разпространяваните твърдения, че чрез приемане на ваксина против COVID-19 човешката същност може да бъде променена и човек да изгуби връзката си с Господ Исус и спасението си в Него. Писанието ясно казва, че нищо, което влиза в тялото, не осквернява човека, а онова, което излиза от сърцето (Матей 15:11-20). Да се приписват на ваксините някакви магични свойства, които могат да повлияят на нашето духовно състояние и позиция на Божии деца, е абсолютна неистина и говори за сериозна духовна дезориентация на носителите на подобни послания. Като имаме основателни съмнения в компетентността на хора, изразяващи конспиративни теории, които говорят и върху биологичната, физиологичната и медицинска страна на въпроса за ваксините, длъжни сме категорично да заявим, че не е възможно чрез приемането на ваксина или лекарство човек да изгуби връзката си с Господ Исус Христос. Човек може да бъде отделен от Господа поради своето неверие, нечестие и съзнателни решения. Ваксините, които човек би приел, за да се предпази от едно опасно заболяване, със сигурност нямат никакво отношение към горното твърдение, независимо от тяхната медицинска полза и ефективност.

Увещаваме всички вярващи да имат мир и пълна увереност в добрата грижа на Бог за нашите души и тела. Решението дали да приемем ваксина срещу COVID-19, на какъв етап от развитието на пандемията да го направим и коя ваксина е подходяща за нашата възраст и здравословно състояние трябва да бъде взето след консултация с доверен специалист, вземайки предвид мнението на авторитетите в тази област и с пълна увереност в Божията закрила и добри намерения за нашия живот. Всичко противно на този дух е манипулация и представя Божия характер повратно и неистинно.

Скъпи братя и сестри, увещаваме всички да бъдем трезви, отговорни и пълни с блага мъдрост, за да не даваме по никакъв начин повод да бъде хулено учението на нашия Господ Исус Христос.

Нека Божията благодат и милост да бъдат с всички нас.


п-р Румен Борджиев
председател на ОЕЦ в България
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on May 22, 2021, 23:54:50 PM
Написаното от г-н Борджиев е не само неоснователно и невярно, но и изключително опасно за хората, които биха повярвали на неговото послание. Затова ще му отговоря с отворено писмо, като се надявам някой да успее да му изпрати моя отговор за да може той да размисли относно своята позиция по тези въпроси.

Отворено писмо до п-р Румен Борджиев (председател на ОЕЦ в България) по повод разпространеното от него писмо касаещо ваксинирането срещу ковид-19.


Г-н Борджиев на основание на написаното от вас писмо бих искал да направя конкретни коментари на някои параграфи от вашето писмо:

Quote
Необичайните условия доведоха до изобилие на фалшиви новини и конспиративни теории за случващото се.

Безспорно покрай така наречената "пандемия" хората по целия свят бяха атакувани с огромни потоци от лъжи и фалшиви новини. Въпроса е как г-н Борджиев дефинира кое е достоверен източник на новини. От духа на неговото изказване прозира факта, че той се доверява на официалните медии и правителствените източници като "достоверни новини", а всичко, което им противоречи или дръзва да се съмнява в достоверността им той нарича "фалшиви новини" и "конспиративни теории".

Бих искал да напомня на г-н Борджиев и на тези които гледат на него като на свой духовен водач, че Писанието учи, че "целия свят лежи в лукавия" 1Йоан 5:19.

Целия свят с неговите медии, правителства, институции, наука и религиозни структури лежат в лукавия. Поради което те не могат да се считат да достоверни, и автоматично всичко, което им противоречи да се приема като фалшиво. Да не забравяме, че лукавия е лъжец и на лъжата баща, той е бащата на фалшивите новини, и целия свят лежи в неговото лоно.

Всеки истински християнин, който е приел да обновява своя ум от вървежа на този свят, ще поддържа на фундаментално ниво недоверие към света и всичко в него. Това е основно библейско учение.

Quote
И когато тези фалшиви новини и несъстоятелни теории претендират да говорят от името на Христовото учение и за нашето спасение в Христа, ние сме длъжни да реагираме и да изобличим съзнателната или несъзнателна заблуда.

Това изказване е нож с две остриета, то може да се обърне към едната страна или към другата. От една страна много пастори и проповедници застават на страната на правителствата и се доверяват на експертизата на транс-националните корпорации (които в момента правят трилиони от продажбата на серуми, които медиите лъжливо наричат "ваксини"), т.е това са хора които претендират да говорят от името на Христовото учение, от друга страна голямо (дори бих казал преодоляващото количество) от християни и техните месни духовни водачи се съпротивляват на лъжите на мас-медиите и на стоящите зад тях спонсори от транс-националните корпорации имащи директен не само финансов, но и политически интерес от сплашване на населението и отнемането на основните им права и свободи, в това число и правото да се събират и да се покланят на Бога свободно, според убежденията на своята съвест.

Много църкви в САЩ и Канада биват глобявани с баснословни суми, а пасторите им арестувани поради простата причина че продължават да се събират заедно и да се покланят на Бога заедно, както учи и Писанието.

Не е ясно тук г-н Борджиев на коя страна е, но не е трудно да се предположи на коя страна ще застане щом така ревностно счита официалните медии и правителства за единствения източник на достоверна информация.

Безспорно враговете на свободата и истината се опитват да потопят истинските факти за това, какво наистина се случва с така наречената "пандемия" и "ваксинация" с потоци и потоци от глупави, повърхностни и недомислени теории и фалшиви новини, интервюта и псевдо факти, но това не означава, че всичко е фалшиво. Напротив след като се налага да се разпространяват толкова много фалшификати, това означава, че някой отчайващо се опитва да скрие нещо.

Quote
Не отговарят на истината разпространяваните твърдения, че чрез приемане на ваксина против COVID-19 човешката същност може да бъде променена и човек да изгуби връзката си с Господ Исус и спасението си в Него. Писанието ясно казва, че нищо, което влиза в тялото, не осквернява човека, а онова, което излиза от сърцето (Матей 15:11-20).

Тук г-н Борджиев определено не се е подготвил добре в своята трактовка и запознаването си с фактите. Първо това, което медиите наричат "ваксина" против "ковид" не е ваксина, а нещо съвсем различно, и е препоръчително да се запознае как корпорациите производител сами наричат серумите, които предлагат. Второ "covid-19" не е болест и против него няма ваксина, а е серия от симптоматики. Така наречената "ваксина" се предлага срещу вируса на sars-cov-2. Това разбира се са подробности, но показва, че липсата на вникване дори в очевидните неща от страна на г-н Борджиев, показва, че той не се е отнесъл достатъчно задълбочено и сериозно към тематиката, която коментира.

И тук вече проблемите стават сериозни. Г-н Борджиев дава референция към Матей 15:11-20, без обаче да цитира какво НАИСТИНА пише там, и прави внушение, че там пише нещо, което може да се съотнесе към вкарването на серум с незнайно съдържание директно в кръвта на човека.

Нека обърна внимание на г-н Борджиев, че Матей 15:11-20 не говори за влизане на неща В ТЯЛОТО на човека, както той невярно твърди, а влизане на неща В УСТАТА на човека, и това е казано в контекста на яденето с немити ръце. Този текст по никой начин не защитава и не може да бъде използван за защитата на вкарване на серуми, които съдържат отрови, тъкани от абортирани бебета, кръв от маймуни и Бог знае още какво директно в кръвта на човека.

Бих искал да напомня, че Писанието учи, че душата на човека се намира в неговата кръв:

Левит 17:11  Защото живота(евр. nefesh -душата) на тялото е в кръвта

И когато човек допусне нещо да бъде вкарано директно в неговата кръв той отваря душата си за директно въздействие. Ами ако в този серум има кръв от нефилими, заради които Бог изби цялото онова поколение по времето на Ной което се беше осквернило и беше смесило кръвта си с кръвта на нефилимите? Или ако има демонични духове?

Някой ще каже, как може да има демон в някаква си течност? Ами как кърпи и престилки, които се допираха до апостол Павел можеха да изгонват зли духове и да изцеляват болести (Деян. 19:12)? Значи по някакъв начин дрехите допирани до него се напояваха макар и временно със Святия Дух и после присъствието на Духа в тях изцеляваше болести и изгонваше демони. Значи според Писанието е възможно дух да обитава в материална вещ.

Много бивши сатанисти разказват как една от задачите, които им е поставял дявола е да поставят зли духове в аудио касети/дискове с цел които слушат тази музика да бъдат обладавани. Не може ли да се направи такова нещо и със някой серум?

Магьосниците от както свят светува се занимават с магически серуми, които да предизвикат определени физически или духовни промени в хората за които са предназначени. Ама ще каже някой - това са учени, а не магьосници. И това са добронамерени хора, а не сатанисти. Как ги знаете тези неща? Или ги приемате с вяра, без да изпитвате и да проверявате с кого си имате работа.

Да вземем например компанията Файзер, тя е собственост на фамилията Рокфелер. Същите които спонсорират джендъризма, феминизма, гей-парадите, либералната теология и прочие. Това са хората, които са измислили Истанбулската конвенция и една камара подобни мерзости. Та замислете се дали това е просто някакво съвпадение и дали наистина няма нищо сатанинско и магьосническо в тези хора?

Какво казва Писанието относно участие в магьоснически сеанси? Не е ли това смъртен грях според Закона?

Quote
след консултация с доверен специалист, вземайки предвид мнението на авторитетите в тази област

Дали "доверените специалисти", и "авторитетите в тази област" ще знаят какво е смъртен грях и ще могат да предпазят доверилите им се от пагубните последствия на участието в смъртен грях?

И кой въобще дефинира какво е авторитетно? Дали г-н Борджиев знае, че всички медицински институти се финансират от Рокфелер и преподават неговата алопатична медицинска доктрина, която насилствено измества натуропатията на древните (по която например е лекувал евангелистът Лука)? Рокфелер и неговите милиарди ли определят кой е доверен специалист и кой е авторитет в медицината? Ами те същите тези негови специалисти и експерти учат, че пола е социална конструкция и човек може да си избира какъв пол да бъде мъж, жена или един от стотиците видове джендъри, без значение от физиологията, която Бог е създал за всеки човек.

Ако можем да се доверим на авторитета на институтите и корпорациите на Рокфелерите относно лечението и "ваксините", защо да не можем да им се доверим и за всичко останало?

Виждате ли г-н Борджиев как навлизате в много дълбоки и горещи води без да знаете с какво си имате работа. Или дали е от невежество това или от политическа коректност и страх от конфронтация с власт имащите? Ако апостолите се водеха от подобни мотиви и страхове никой днес нямаше да знае какво е Христовото благовестие.

Quote
Човек може да бъде отделен от Господа поради своето неверие, нечестие и съзнателни решения.

Точно така - и съзнателни решения! А нима решението човек да вкара в кръвта си серум, който произлиза от корпорации собственост на отявлени сатанисти, които искат да разрушат семейството и Божия ред не е съзнателно решение, което може да има трагични последствия?

Quote
Ваксините, които човек би приел, за да се предпази от едно опасно заболяване, със сигурност нямат никакво отношение към горното твърдение, независимо от тяхната медицинска полза и ефективност.

Ваксините, или серумите които се пробутват като "ваксини" имат всякакво отношение към съзнателните решения, които човек взима и за които човек носи отговорност за делата си. Приемането на магьоснически серум в кръвта на човека, където обитава неговата душа е участие в сатанински ритуал без значение дали един човек го разбира това или не.

Г-н Борджиев е препоръчително да се запознае с историята и да научи как всички онези, които в миналото са се наричали магове, алхимици, магьосници, шамани и прочие от един момент нататък вече се подвизават под прозвището "учени". Този факт е документиран достатъчно добре за всички, които искат да положат усилия да изследват истината по въпроса.

Не случайно Писанието казва, че Бог улавя учените(мъдреците) в лукавството им (1Кор. 3:19). Бог ги улавя, но г-н Борджиев очевидно не е достатъчно добър ученик на Бога, защото не се е научил от Него и той да ги улавя, и вместо това ги рекламира като "доверени специалисти" и "авторитети в тази област".

Единствения авторитет за Христовия ученик е Божието Слово, което казва:

  Бог нека бъде признат за верен, а всеки човек лъжлив Римл. 3:4

Всеки човешки авторитет е лъжлив, и е пагубно да се съветват хората да се доверяват на някакви светски специалисти и експерти, които не само не познават Бога и живеят в пълна тъмнина, но и са ученици на сатанински кръгове и тяхната медицинска доктрина.

Quote
длъжни сме категорично да заявим, че не е възможно чрез приемането на ваксина или лекарство човек да изгуби връзката си с Господ Исус Христос

Божието Слово учи, че греха отделя човека от Бога. Също така учи, че нашите тела са храм на Святия Дух:

1Кор. 3:16  Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас?
1Кор. 3:17  Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали; защото Божият храм е свет, който храм сте вие.


Ако някой развали своето тяло, като допусне всякакви скверни серуми да влязат в неговата кръв и да модифицират не само организма му но и душата му (защото душата е в кръвта), то какво ще стори Бог на такъв човек? Ще каже ли, а той само се е доверил на специалистите как да се лекува? Тялото на християнина е свято, то е отделено за Божиите цели, то не може да бъде осквернявано със серум съдържащ тъкани на абортирани бебета. Дори само това е достатъчно всеки християнин да стои на километри от така наречените "ваксини". Г-н Борджиев не знае ли че това е общопризнат факт? Не е ли сатанински акт някой да вкарва тъкани на абортирани бебета в кръвта на други хора под предлог че ги лекува за нещо? Така ли г-н Борджиев учи своето паство да освещават своите тела?

Това, което тия "ваксини" правят е чиста доза магьосничество по всички основополагащи дефиниции за това какво представлява магьосничеството като практика и методи. Не случайно тия "лекарства" се произвеждат от фармацевтичната индустрия. Г-н Борджиев не знае ли, че думата pharmakeia е библейска дума и означава магьосничество/чародейство?

Quote from: Strong's Lexicon
G5331
φαρμακεία
pharmakeia
far-mak-i'-ah
From G5332; medication (“pharmacy”), that is, (by extension) magic (literal or figurative): - sorcery, witchcraft.

Самата дума "фармацевт" означава отровител. И не случайно всички "ваксини" съдържат тежки метали, които са отрови.  Това конспиративни теории ли са г-н Борджиев или реални и библейски факти?

Преди да говорите за теории, вие първо запознахте ли се в фактите? Библейските, историческите и реалните факти? Ако се съди по написаното от вас, вие дори не сте започнали да се запознавате с тях. Но никога не е късно човек да се вразуми и да започне да се води не от политически мотиви, а от Библейско здравомислие и благоразумие.

Не сте ли чели написаното:

Пр. 22:3  Благоразумният предвижда злото и се укрива. А неразумните вървят напред - и страдат.

Вие успяхте ли да предвидите злото, което стои зад цялата тази кампания наречена Ковид-19? Или вървите със бодра стъпка към трагедията, която ще връхлети всички неразумни, че и учите вашите подопечни да ходят смело напред с бодра вяра в специалистите и авторитетите на деня, които Бог улавя в тяхното лукавство.

Дано Бог ви даде благодат да изтрезнеете от виното на този свят, да се отърсите от идолите на светските авторитети и от кваса на политическата коректност.

Моля ако някой прочел този текст познава г-н Борджиев, или някой от неговите последователи да им препрати този текст и дано да се отрезвят преди да е станало твърде късно.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on May 24, 2021, 05:16:42 AM
Добро видео за ваксините като белега.
Откровение 18:23
понеже чрез твоето чародеяние бяха измамени всичките народи.

https://www.youtube.com/watch?v=Futj33qKX-U
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on May 24, 2021, 10:21:55 AM
Това видео НЕ ДОКАЗВА, че съдържанието на чашата е белега на звяра. Човека го повтори това 20 или 30 пъти и си мисли, че повтарянето служи за доказателство, но той не предостави никакви доказателства за това твърдение.

Още по-малко че белега на звяра е свързан с числото 666, а тук той не приведе никакви доводи как съдържанието на чашата е свързано със 666.

Вместо това Писанието само дава яснота какво е библейското значение на думата "чаша":

Мат. 20:22  А Исус в отговор рече: Не знаете какво искате. Можете ли да пиете чашата, която Аз имам да пия? [и да се кръстите с кръщението с което Аз се кръщавам?] Казват Му: Можем.

Тук чашата е страданията, през които Исус трябва да премине.

Mат. 23:25  Горко вам, книжници и фарисеи, лицемери! Защото чистите външността на чашата и блюдото, а отвътре те са пълни с грабеж и насилие.
Maт. 23:26  Слепи фарисеино! Очисти първо вътрешността на чашата и блюдото, за да бъде и външността им чиста.


Тук чашата е човешкото сърце, което трябва да бъде изчистено от вътре. Давид също говори за сърцето като чаша:

Пс. 23:5  Приготвяш пред мене трапеза в присъствието на неприятелите ми, Помазал си с миро главата ми; чашата ми се прелива.

Т.е сърцето му, както и дела на благословенията, които Бог му е дал преливат.

Лука 22:20  Така взе и чашата подир вечерята, и рече: Тази чаша е новият завет в Моята кръв, която за вас се пролива.

Тук чашата е Новия Завет, новия договор в който се влиза чрез кръвта на Агнето.

Лука 22:42  Отче, ако щеш, отмини Ме с тази чаша; обаче, не Моята воля, но Твоята да бъде.


Отново в този пасаж чашата е участието в страдания, като част от дела отреден от Бога за човека.

1Кор. 10:20  Но казвам, че онова, което жертвуват езичниците, жертвуват го на бесовете, а не на Бога; но аз не желая вие да имате общение с бесовете.
1Кор. 10:21  Не можете да пиете Господната чаша и бесовската чаша; не можете да участвувате в Господната трапеза и в бесовската трапеза.


Пиенето на Господната чаша е съучастие, общение с Господа, а съучастието с демони е пиене на бесовска чаша.

Откр. 14:10  той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.

В този пасаж чашата отново е дял, съдба, участие в нещо, в случая участието във наказанията идващи от Божия гняв. Съдържанието на чашата е наречено вино, а библейското значение на думата вино е - учение. Това ще подпомогне да се разбере какво се има предвид под съдържанието на чашата на вавилонската блудница.

Откр. 5:8  И когато взе книгата, четирите живи същества и двадесетте и четири старци паднаха пред Агнето, като всеки държеше арфа и златни чаши пълни с темян, които са молитвите на светиите.

Тук виждаме чаши пълни с тамян. Тамяна е молитвите на светиите, чашите са златни, което говори за чисти и осветени сърца от които излизат тези молитви.

Откр. 17:4  Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мърсотии и с нечистотии от нейното блудствуване.

Жената отново държи златна чаша, което означава, че тя имитира набожност и святост. С други думи това не е светска власт, а е религиозна власт. Съдържанието на чашата произхожда от нейното блудстване. Духовното значение на думата блудстване в Писанието е добре дефинирано и то означава поклонение на лъжливи богове и идоли.

Откр. 18:3  защото всички народи пиха от виното на нейното разпалено блудствуване, и земните царе блудствуваха с нея, земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош.

Тук съдържанието на чашата е наречено вино, което вино произлиза от нейното "разпалено блудстване". Също така очевидно блудницата е нещо различно от земните царе (светски власти) и земните търговци (транснационалните банки и корпорации). Тя е нещо което стои НАД всички тях и опиянва всички със своето вино, сиреч своето учение. Блудницата не е светската власт, а е религиозна власт, която е превзела и окупирала светската и икономическата власт, като ги е опила със своето вино, сиреч своето учение. Това учение очевидно предполага имитация на святост и чистота (златна чаша), но съдържа ученията на бесове, а не на чистото Божие слово.

Откр. 18:6  Въздайте й, както и тя е въздала, да! платете й двойно според делата й; с чашата, с която е черпила, почерпете я двойно.

Тук чашата е отново свързана с дял, участие в съд, страдания и гонения. Блудницата ще преследва светиите, които отказват нейното вино, тогава тя ще пролива тяхната кръв. В нейната чаша ще бъде нейния гняв, който тя ще излее над светиите. Но после на нея ще й бъде въздадено както тя е въздавала.

В обобщение, съдържанието на чашата на блудницата не е белега на звяра, но е виното, учението, което ще опияни народите, така че да им се замъгли съзнанието за да приемат белега на звяра.

За съжаление в писмото на г-н Борджиев по-горе виждаме точно белезите на такова вино, което кара хората да вярват на светските авторитети, които са поставени като стандарт за истина (всичко противоречащо на тях е наречено фалшиви новини и конспиративни теории), като по-този начин това е в чиста форма идолопоклонство и съответно конституира духовно блудство.


Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on May 25, 2021, 22:28:36 PM
Ето как системата на звяра проследява всички чиповаксинирани:

https://bastareport.com/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d0%b2%d0%b8%d0%b6%d1%82%d0%b5-%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d1%81%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%82/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 08, 2021, 20:53:19 PM
Починал е Т.Б.Джошуа. Според един месиански евреин той е говорил, че хората трябва да се подчинят на правителството и да се ваксинират. И според него това е причината за смъртта му, Бог го е взел, за да не заблуждава хората да си слагат белега, понеже те го считат за пророк.
Впрочем миналата година когато почна цялата тази измама си спомням, че разпространяваха негово пророчество как скоро този вирус ще изчезне.
Аз чух точно обратното, на 13 март обявиха извънредно положение, Бог ми каза, че това е измама и да не слагам маска. На 20 март обявиха военно положение и питах Бог ще се оправят ли нещата, чух, че повече няма да се оправят. Времето е мерилото за нашето чуване и ходене с Бог. Много е важно да сме водени от Божия Дух, да си чуваме и да се покоряваме на Бог.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 09, 2021, 13:39:09 PM
Т.Б.Джошуа е известен лъже пророк и пастор мултимилионер, натрупал пари от продаването на "помазани стикери" и "свята вода". При един случай от 2013-а година, когато обявява, че ще пусне малко "помазана вода" безплатно хората започват да се блъскат за "помазаната вода" и 4 човека загиват в навалицата драпаща да докопа "помазана вода" безплатно. Плодовете на този човек говорят сами за себе си.

Относно ваксините Джошуа заема позиция типична за политик, който се опитва да играе с двата лагера. Ето това е официалната му позиция:

Quote
MY POSITION ON COVID-19 VACCINE - PROPHET TB JOSHUA
“Concerning the ongoing situation in the world, I have received thousands of emails on the COVID-19 vaccine. No doubt, there are many conspiracy theories surrounding this vaccine. However, my belief is that our governments are only trying to look for a way out of this very challenging situation, although there may be bad faith in certain quarters. Many people have complained of some negative reactions but this is always the case with vaccines of this nature. I remember I used to have such reactions whenever I took chloroquine. That does not mean chloroquine is bad. It works positively for many. At this time, our governments need our support and our cooperation – because the world is in a dilemma. God bless you. Emmanuel!” - Prophet TB Joshua

Тук очевидно го е страх да обяви ясна подкрепа или ясна позиция против ваксините, но се вижда, че иска да игра е с двата лагера. Въпреки това в подтекста на написаното се вижда, че по-скоро ги подкрепя и нарича противниците на ваксините последователи на "конспиративни теории". От друга страна изявява вяра в действията на правителството, но и там си оставя вратичка.

Принципно хората, които вярват на този "пророк" така или иначе вече са зле в духовно отношение, и не знам колко по-зле може да станат. По опасни според мен са изявленията на хора като Пол Уошър, който заявява, че щом правителството не затваряло църквите защото било против вярата, а защото се борело с някакъв вирус, значи християните трябвало да се подчиняват и да спрат да се събират по заповед на властта. В подкрепа цитира Римл. 13-а глава, като че ли там се одобряват действията на нечестивите власти.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 09, 2021, 14:12:21 PM
Не знаех тези подробности, но явно плодовете му не са добри. Преди години един брат ни показа неговата телевизия и аз усетих, че нещо не е наред там. След време попаднах на това, че той наричал църквата си синагога на всички нации. Имаше и други подробности, но не помня точно, обвиняваха го в окулт, по стените на църквата му имало изписани стихове от корана. Би трябвало да разпознаваме тези неща.
Жалко и за Пол Уошър, понеже Словото ни казва да не преставаме да се събираме и то още повече в последно време.
Военни ваксинират в САЩ:

https://www.bitchute.com/video/bC6Tk24kbjxN/

В Русия ваксинират с измама жена инвалид, синът ѝ разказва:

https://azclip.net/video/K0gwMFKecKU/%D0%BE%D0%B1%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BC-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%8E%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82.html
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 09, 2021, 22:53:09 PM
Днес разбрах за два града, в които са спрели интернет и телевизията на абонати на А1, явно репетират кибератаката. От 2-3 дена нямали хората телевизия и интернет, носели се слухове за фалита на А1. Хм...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 10, 2021, 09:04:26 AM
Репетицията за кибер атака на световния икономически форум е определена за 9-ти юли тази година. Вероятно няколко месеца по-късно се очаква истинското събитие, ако се гледа какво направиха с корона вируса. Имаха репетиция октомври и декември - март започнаха операцията.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 10, 2021, 22:47:31 PM
Завчера са провели репетиция за кибератака, стотици сайтове са били хакнати, като Амазон, Си Ен Ен, Пей Пал. У нас също репетират. Така че скоро явно ще има наистина атака. Според някои това ще бъде утре, понеже било огледално на 11.09.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 13, 2021, 13:29:43 PM
В Пакистан ще блокират сим картите на телефоните на отказващите да се ваксинират. В някои провинции отказват да им издават билети за пътуване с железниците, в други ограничават придвижването им, в трети провинции не им дават пенсии, заплати и да се разпореждат с платежни средства. Положението става сериозно.
От 2-3 години бедствията по цялата земя са огромни, тези дни в Минесота валя 5 кг градушка. Този канал показва бедствията, добре е да знаем какво се случва:

https://azclip.net/video/KDovqW8QXFM/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D1%8B-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8E-4-10-%D0%B8%D1%8E%D0%BD%D1%8F-2021-%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8C-%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BB%D0%B8.html
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 15, 2021, 05:26:39 AM
Военните в САЩ ваксинират децата в училище:

https://azclip.net/video/jJtxMzbxHXY/%D0%B2%D0%BE%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D1%88%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%8F%D0%BC-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%8E%D1%82-%D0%B6%D0%B8%D0%B6%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8E-%D0%B2-%D1%88%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5-%D0%B2%D1%8B-%D0%B4%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D0%BA-%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D0%B5%D1%82-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%81.html
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 15, 2021, 17:37:15 PM
Още Тръмп каза, че ще използва военните за ваксинация. Военните обаче не са с оръжие в ръце и ги ползват само като персонал. Засега всичко е доброволно и се ваксинират измамените.

Ето това е интересно:

https://www.bitchute.com/video/L6plvfkrxaFT/

Ваксинираните започват да проявяват магнитни свойства и метални обекти започват да се лепят по тях. Това е по причина на определени химикали, които създават магнитно поле. Това магнитно поле позволява на mRNK да проникне дори на места на които тялото иначе не би ги допуснало да влязат. Самата фирма производител на такива химикали за магнитно поле казва че в никакъв случай не трябва да се използват при хора, но въпреки това хората биват инжектирани без да знаят какво вкарват в тях.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 16, 2021, 11:57:16 AM
Ето какво е казал премиера на Великобритания на на срещата на g7:

Gordon Brown on the G7 Summit “We decide who lives and who dies”
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 17, 2021, 04:53:49 AM
Кметът на Москва Сергей Собянин съобщи, че в руската столица се въвежда задължителна ваксинация срещу COVID-19 за служителите в сферата на услугите, за да се противодейства на "драматичния развой" на епидемичната обстановка, предаде Франс прес.
В София пускат автобус за ваксиниране, който ще обикаля, в моловете също ще ваксинират.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 18, 2021, 22:33:51 PM
Малко хумор за баланс:

https://www.youtube.com/watch?v=4tzyHn_yVlE

https://www.youtube.com/watch?v=kzE7zwanbOA

Песента е хард, но браво за текста:
https://azclip.net/video/8B6rMUJTLLE/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D1%83-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BD%D1%8F-%C2%AB%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%C2%BB.html

Насърчаващо:

https://azclip.net/video/P73SwU5m64M/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%8C-%D1%81%D0%B8%D0%BB-%D1%81-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B3-%D0%B8%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83%D0%BF%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BD%D0%B0%D1%88.html
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on June 21, 2021, 12:46:40 PM
Ето какво е казал премиера на Великобритания на на срещата на g7:

Gordon Brown on the G7 Summit “We decide who lives and who dies”
Бивш премиер е.
Не че нещо друго, запада отдавна се има за господар на света и световен жандарм.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 21, 2021, 14:11:44 PM
Мда, Джонсън е сега, но пък този явно е голяма клечка, за да участва в г7 и да се изказва така, обаче се е объркал. Скоро ще му се наложи да се крие в пещери от Божия гняв!
В Русия ще уволняват или пускат в неплатен отпуск отказващите да се ваксинират. Ако някой още не е разбрал какво става, крайно време е да се събуди и да направи каквото може за семейството си, предстоят свирепи времена, впрочем от миналата година сме в тях.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on June 22, 2021, 00:52:25 AM
След аутопсия на починал от ковид ваксиниран откриват вирусна РНК във всеки орган на тялото:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/global-time-bomb-first-case-of-postmortem-study-of-patient-vaccinated-against-sars-cov-2-mrna-found-in-every-organ-of-the-body?fbclid=IwAR3rFj1amXVZnk6VBZgXBJtQATIcQf41wQ2afJfI-meyKrTgByyo1Uj68wk

За превод на български вижте изображението:

https://i.postimg.cc/Nfn4VkzZ/IMG-20210622-005452.jpg
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 23, 2021, 13:25:25 PM
Разбрахте ли за Артек, евакуират децата от лагера на 100 км без да уведомят родителите, под карантина:

https://www.youtube.com/watch?v=2ZHC9td-UIo&t=10s

В Китай са въвели влизане в хранителните магазини само с кю ар код, нямам засега потвърждение на информацията, един православен свещеник го спомена. Там въведоха и социален рейтинг от януари, което планират за целия свят.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 23, 2021, 19:55:41 PM
Време разделно:

https://www.youtube.com/watch?v=WQORcCXDXFQ&t=45s
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 23, 2021, 20:23:39 PM
По отношение на така наречените "ваксини" те не работят така както се обявява публично, но самите фарма корпорации, както и изобретателя на mRNK технологията казват, че инжектираната субстанция не остава в мястото на инжектирането, както е при класическите ваксини, а се разпространява по цялото тяло и заразява всички човешки органи.

Материала пуснат от byFaith потвърждава това, както това се потвърждава и от създателя на технологията, който вини фарма корпорациите, че са използвали технологията по неправилен начин:


https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%a0%d0%9d%d0%9a-%d1%82%d0%b5%d1%85%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%92/

Quote
В Китай са въвели влизане в хранителните магазини само с кю ар код, нямам засега потвърждение на информацията, един православен свещеник го спомена.

Не се занасяй след православните, защото те са на страната на Антихриста. Сега вкупом крещят, че ваксината е белега на звяра, но всеки който може да чете на нивото на третокласник ще види, че в Откровение 13-а глава ПЪРВО се явява звяра и СЛЕД това се явява и белега на звяра.

Ако ваксината е белега на звяра, то тогава КОЙ Е АНТИХРИСТА? Щом можете да посочите белега на звяра, посочете тогава и самия звяр?

Само обаче да е появи някой "православен цар" който да поведе християните православните веднага ще наскачат да го подкрепят и след това ще се обявят за гонението и изтреблението на инакомислещите хора и най-вече на християните, които вярват различно от тях самите и откажат да се преклонят пред техния "православен цар".

Затова не се заблуждавайте, тия хора имат духа на Антихриста и се кланят на антихристки учения. Точно те гонеха и избиваха истинските християни в "православната" Римска империя, те избиха и оригиналните местни и български християни живели по нашите земи от времето на апостолите, и с този си акт предизвикаха хилядолетни проклятия над България и българския народ.

Стойте настрана, излезте изсред тях и отделете се. Православието и католицизма са по-опасни и по-демонични от масоните и либерастите.

Ваксините са много опасни и веднъж ваксиниран човек не може да се "отваксинира", това заразява цялото му тяло и всички вътрешни органи. Серума с който ваксинират е магьосническа отвара изработена по всички правила на магическото изкуство. Тъй като глобалистите от много време искат да намалят световното население драстично, но както и да се опитват Бог не им позволява. Затова сега техния план е генно да модифицират човеците така, щото Бог сам да поиска да ги изтреби както по времето на потопа.

Стратегията е подобна на това, както когато моавския цар Валак поиска от пророка Валаам да прокълне Израел, но Валаам не можеше да ги прокълне, понеже Бог не позволяваше такова нещо. Тогава Валаам посъветва Валак да вкара израилтяните в блудство и идолопоклонство и тогава Бог сам ще ги прокълне и изтреби. И стана точно така. Никой християнин да не се заблуждава, че това, че е християнин ще го спаси ако доброволно се ваксинира. Израилтяните които Бог изби всички бяха от избрания народ и бяха вярващи, но доброволно решиха да блудстват с моавките и да участват в поклонението на техните богове (без да се отричат изрично от Израилевия Бог).

Аз мисля, че това, което виждаме в момента е точно такава ситуация, хората им се предлага генна терапия лъжливо наречена ваксина с която да бъде генно модифициран човешкия организъм така, че Бог да разпознае ваксинираните като замърсители на човешкия род (подобно на нефилимите) и сам да ги премахне. Явно с ГМО храните не можаха да постигнат достатъчно и сега натискат и много бързат да направят това с псевдо ваксини.

Никой Божий човек да не се страхува. Бъдете готови ако е необходимо да изгубите всичкия си имот, дори семейството и живота си. Това зло ще бъде победено, защото това не е краят.

Внимавайте да не се заблудите, когато християните след това вземат властта и обявят Божието царство на Земята.
Тогава ще се яви Антихриста, който ще прави всякакви знамения и чудеса, които да заблудят ако е възможно и избраните.

В момента няма нито Антихрист на сцената, нито има знамения и чудеса. Дръжте се за Бога, и не се страхувайте. Ние ще видим падането на враговете ни. Но СЛЕД ТОВА нещата ще станат много хлъзгави и опасни. Затова взимайте поука и бдете!
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 24, 2021, 02:30:53 AM
Предадоха ми важен сън на една сестра, сънувала го е преди няколко дена, не можаха да ми изпратят посланието, но общо взето беше това - злите сили готвят атака срещу България на 5 юли в 5 часа сутринта.
Така че да се молим.
Имаме два звяра, единия от морето, другия от земята. Този от земята слага белега, лъжепророка. Адвентистите смятат, че скоро ще обявят съботата за работен ден и неделята за почивен във връзка с климатичните промени. Съботата е знак между Бог и Неговите хора, неделята белега на звяра. Всеки, който не спазва неделята, ще бъде преследван строго. Обаче тук липсва икономическата връзка на белега, докато при ваксината сега вече е в действие в някои страни, повечето частично засега - не може да се пътува, да се ходи на театър, кино, в музеи, заведения и нехранителни магазини без този код за ваксинация. Виждаме, че принуждават всички. Ваксинират вече и деца, приели са закон за ваксиниране на новородените у нас тайно.
Какъв е тоя зор да тестват и ваксинират всички?!...
Тия два звяра не ги виждам, мдааа, според някои политически съюз, лъжерелигията в ролята на лъжепророка, но имаме г7, интересно, десет рога и 7 глави, къде са десетте рога, ако това са седемте глави?
При лъжепророка имаме два агнешки рога, какво ли значи, ако ватикана е единия, кой е другия?
Целият терор който упражняват втора година е политико-медицински, сега включват и военните. Видяхме нагледно, че имат целият инструментариум да заключат целия свят.
Трудно ми е да го асимилирам и да го сметна с ограничения си ум, слава на Бога, че Той дава мъдрост и разкрива нещата и вярвам, че ще ни разкрива още много, но забелязвам, че е в движение. Не го прави наведнъж, за да не ни плаши.
Чух мнозина православни да предупреждават за ваксините и 5g и нито един пастор. Като този свещеник:

https://3rm.info/main/85448-vazhnoe-prorochestvo-i-vazhnoe-tolkovanie-grjadet-moschnejshaja-ataka-5g-video.html

Бог има навсякъде живи, будни истински християни и аз не гледам на етикета, а на плода, Бог познава Своите Си, а и те се разпознават помежду си.
Православна е сънувала сън 2017 г., в който чува за ваксините, как ще
ги направят задължителни и почти всички ще ги приемат и че благодатното време свършва след 5 г. Тя го сънува на 3.01., така че остават към 6 месеца още.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 25, 2021, 00:40:32 AM
Quote
но общо взето беше това - злите сили готвят атака срещу България на 5 юли в 5 часа сутринта

Аз обичам тия дати да ги следя, ще го видим и този 5-ти юли.

Ти кажи какво стана с "потвърденото с документи" твърдение, че от 31-ви юни ще има задължителна ваксинация на всички в САЩ?

Кажи и какво стана с това:

Quote
Завчера са провели репетиция за кибератака, стотици сайтове са били хакнати, като Амазон, Си Ен Ен, Пей Пал. У нас също репетират. Така че скоро явно ще има наистина атака. Според някои това ще бъде утре, понеже било огледално на 11.09.

Очевидно нищо.

Quote
Какъв е тоя зор да тестват и ваксинират всички?!...

Според мен отговора е ясен - депопулация. За тия неща се говори открито - хората били твърде много, трябва да се намалят драстично, ще ползват пандемии и ваксинации да намалят населението. Това е ясно като бял ден.

От друга страна Бог пресява човечеството. Както вярващите, така и народите.

Quote
Бог има навсякъде живи, будни истински християни и аз не гледам на етикета, а на плода, Бог познава Своите Си, а и те се разпознават помежду си.

А плода какъв е? Ти въобще познаваш ли православието отвътре? Чела ли си житията на "светците" им, и запозната ли си с окултните практики, с които е пропито цялото православие. А идолопоклонството? Кланянето на идоли, молитви към мъртъвци, и възвеличаването на грешна жена до "богородица" на която се молят, защото Христос бил по-немилостив от нея? Ами милионите хора избити от тях, които отказват да преклонят коляно пред тяхната религия? Кое е добрият им плод? Че първо крещяха за чиповете че са белега на звяра, сега изведнъж забравиха за чиповете и почнаха да крещят за ваксините? Православието е такъв тежък мрак, че само човек, който си няма идея от същността на тази богопротивна религия може да им се върже за каквото и да било. Съизмеримо е само с кабалата и талмудическия юдаизъм.

Относно този линк, който си дала - "3rm" знаеш ли какво означава? Това е "Третия Рим" и обърна ли внимание на значението на този термин? Ти имаш ли си на идея какво това означава? Това е тяхното желание да управляват света като "християнска империя" - както втория Рим - Византия е била "християнска империя" и света е бил в краката й. Това е много добро описание на царството на Антихриста - псевдо християнска империя, обявила се за реализираното "Божието царство" на Земята. Затова казвам, че православните са на страната на Антихриста и само си чакат да вземат властта за да обявят православната си Империя. Същото чакат и някои протестантски кръгове, а това от край време е фундаменталното учение на католицизма. В момента виждаме битка между комунистите (ционистите, световните банкери) от една страна (това са физическите едомци) и християните антихристи (духовните едомци). Доколкото разбирам от Писанието първоначално победител ще бъдат духовните едомци (лъже християните, блудницата Вавилон), защото блудницата ще обязди звяра. С други думи "Третия Рим", православната Империя ще победи звяра и ще го обязди.

Тогава ще бъде истинското гонение на християните, защото според Писанието - РОДЕНОТО ПО ПЛЪТ ГОНИ РОДЕНОТО ПО ДУХ. Тия плътски християни, които се стремят към светска власт, към плътско царство, ще гонят истинските християни, които се стремят към невидимия град, чийто архитект и строител е Бог. Не светските хора са роденото по плът, не атеистите, не дори и сатанистите. Яков и Исав бяха родни братя, родени в рода на Авраам и Исаак, които са носители на обещанията и завета. Но Исав се превърна в Едом, вечния духовен враг на Израел, вечния противник, който не може да се примири, че Божият избор е по благодат, а не по дела, по милост, а не по човешки умения и способности. Тази битка между Израил и Едом не е завършила, тя се е разширила неимоверно, когато на сцената се появява духовния Израел - Църквата и заедно с нея се появява и духовния Едом - сатанинската синагога. Родените по дух християни срещу родените по плът християни. Това е битката между Христос и Антихриста. Същността и естеството на тази битка не може да се сведе до някаква ваксина, или въобще до нещо физическо. За да разбира човек естеството на тази битка и на разделителната линия, той трябва много добре да разбира същината на конфликта между Яков и Исав. В крайна сметка духовния Едом, християнската Империя ще надвие над звяра (окултната империя на масоните и Западния свят) по същия начин по който духовния Вавилон взе превез над физическия Вавилон. Защото днес никой не чува за древния Вавилон и това той да има някакво влияние над света, но всички чуват за вавилонския талмуд на равините, чиито учения ги накараха да разпънат Христос. Ето защо блудницата ще надвие над звяра и ще го обязди.

Но в определен момент с Божията намеса, звяра ще изпълни Божията воля, като  унищожи блудницата. А после Христос ще унищожи звяра.

Нещата не са толкова прости и елементарни, както ги описват по тия псевдо християнски сайтове. Играта е много по-дълбока и голяма, с много дълбоки исторически корени, зависимости и взаимовръзки.

Quote
Православна е сънувала сън 2017 г., в който чува за ваксините, как ще
ги направят задължителни и почти всички ще ги приемат и че благодатното време свършва след 5 г. Тя го сънува на 3.01., така че остават към 6 месеца още.

И за какво въпросната православна ще използва "благодатното време" докато го има? Да се кланя на своя идол "богородица" ли? Благодатно време имат тези, които ходят в Божията благодат, а не тези, които се покланят на идоли и участват в окултни религиозни практики. Аз съм виждал много ревностни православни, но след прекарано малко повече време с тях при всички се вижда пределно ясно - че това са просто едни светски хора, и тяхната религиозност е една фасада, без никакво реално покаяние спрямо Бога и никакво раждане свише.

А псевдо християните са най-опасното племе. Христос не го предаде на смърт някой римски войник или някой грък. Предаде го един от апостолите, който де факто беше псевдо ученик, човек имащ формата, но не и съдържанието на вярата.

Всъщност именно Юда Искариотски е най-точния преобраз на Антихриста. Само той и самия Антихрист са наречени "син на погибелта". А апостол Йоан предупреждава за антихристите - ОТ НАС ИЗЛЯЗОХА.

Ето защо аз вярвам без всякакво съмнение, че царството на Антихриста ще бъде "християнско" царство и самия Антихрист ще дойде като християнин подобно на Юда.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 25, 2021, 17:29:15 PM
За православието имах предвид отделните личности. За САЩ имаше видео, в което четяха документите, много линкове и видеа изчезват, понеже не им изнася на кукловодите, плюс това се приемат тайно закони, сега Венци Ангелов беше пуснал на сайта си за тайно приет закон под еди кой си номер да чипират всички новородени.
Преди години ни попадна таен план на масоните за биометрия и чипиране, след няколко дена въведоха пръстовите отпечатъци в болниците. Молехме се и бяха отменени. Така че какво пишат те и какво Бог ще им допусне е отделен въпрос.
Този план впрочем познати ни разкриха, че бил раздаван на юристи.
А нямаше приет закон. Така сега имаха план у нас, пусках го тук през април да има недостиг на стоките, есента да включат и военните. За САЩ по план беше юни, но започнаха по-рано да ваксинират военните, ходят по къщите да ваксинират. В Москва вече е задължителна ваксинацията за мнозина, пак според законите, които приемат. Та вървят си по плана, доколкото Бог им допуска. У нас темповете са други, но вярвам, че Бог има други планове тук и ще се радвам да сме от тези осем, които ще се съпротивят на антихриста. Както ти беше писал преди години да се молим България да бъде в калта, не в желязото.
Наскоро една сестра си спомни, че преди години някой чужденец е пророкувал, че България ще бъде като оазис, интересното е, че малко преди това в молитва се молех точно с тези думи за България, да бъде като оазис в това време.
Тези дни тази сестра е сънувала и че чува насън по новините Борисов и Пенев и се чудеше какво ли значи.
Молим се, а Бог си върши каквото трябва.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 25, 2021, 23:12:43 PM
Времето е разделно по един единствен принцип, а именно въпроса за това кой в/на кого вярва. Вярата е най-мощната валута и противника се стреми да овладее вярата на хората.

Насилствено чииране/ваксиниране и насилствени мерки не му вършат работа за постигането на поставените цели.

Писанието казва, че целта на противника е хората да повярват в лъжа. Ако те хванат на сила и ти сложат нещо в тялото, това не ги ползва, защото не могат да ти пленят душата и духа по този начин. Само вярата подчинява душата и духа.

И понеже e разделно време - реално хората се делят само на 3 групи:

1. Първата група са тези които вярват в системата/правителството/светските и системните религиозни авторитети. Те са първите на линия да правят каквото им се каже. В тази група ще намерите изненадващо голям брой хора които твърдят че познават Бога и че са новородени християни.

2. Втората група са тези, които не вярват съвсем на системата, имат съмнения, подозрения и голяма доза недоверие. Те обаче нямат достатъчно вяра в Бога и на фундаментално ниво имат не малко вяра и в системата. Тези хора макар и не с ентусиазъм, но бидейки наплашени и водени от страх (който също е форма на вяра) рано или късно ще клекнат пред ултиматума на системата. В това число влизат и много християни. Това са тези, които не са си обновили ума и продължават да се съобразяват с вървежа на този свят.

3. Третата група са тези, които нямат никакво на системата, считайки я за лъжлива, демонична и антихристска и тяхната вяра и надежда са единствено в Бога. Те не се страхуват да изгубят живота си, имота си и всичко, което имат, защото знаят, че имат траен и вечен имот при своя Бог. В зависимост от нивото на обновяването на ума обаче хората в тази група също може да имат частици на вяра и доверие в системата на този свят. И точно тези частици може да причинят тяхното пропадане в по-долната група.

Между тези три групи има мобилност. Хората могат да се придвижват от едната група в другата във всяка посока.

Въпроса за вярата е изключително важен. Страшно много християни бяха повярвали например в Доналд Тръмп, гледаха на него толкова възторжено направо като на месия.

В момента двама републикански губернатори (на Тексас и Флорида) подписаха закони за забрана на "ковид паспортите" (https://thesofiatimes.com/skandal/29466/%d1%84%d1%8a%d0%bd%d0%b4%d1%8a%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%89%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%85/). Много християни и анти-системни хора аплодират. Вярата е човеци е голямо нещо, което винаги води до проклятия. Оказва се че в същия пакет закони в който се забраняват ваксинационните паспорти се въвежда насилствена ваксинация, насилствено задържане и насилствена карантина. Колко удобно наистина.

Тия дни чух за някакви християни, които ходили да гласуват за най-соросоидната партия "Да България", които са най-големите поддръжници на Истанбулската конвенция. Но тези отишли да гласуват за тях и като ги попитат защо - мълчат като риби.

Не само е време разделно, покварата е толкова дълбоко проникнала сред християните че ИМА НУЖДА от време разделно. Това е Божие дело, което трябва да се извърши. Трябва да се пресее житото от плявата, защото Бог няма как да свърши великите дела, които е приготвил чрез тази смесица от свято и скверно.

Ето няколко полезни статии от сайта на Хенри Маков:

https://anonym.to/?https://henrymakow.com/2021/06/john-coleman-4-billion-useless-eaters.html

https://anonym.to/?https://henrymakow.com/2021/06/stickleberger-you-are-being-chipped.html

https://anonym.to/?https://henrymakow.com/is_the_truth_movement_false_op.html
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on June 26, 2021, 00:01:50 AM
Една добра и страшна статия за "страничните ефекти" от ваксините върху неваксинирани в САЩ:

https://thecovidblog.com/2021/05/07/pfizer-documents-unvaccinated-people-can-be-exposed-to-experimental-mrna-from-vaccinated-people-frightening-adverse-reactions/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 26, 2021, 02:56:34 AM
Така е, тече голямо пресяване. Наскоро една сестра ме пита защо Бог ни изпитва, след като знае как ще постъпим. Тогава Бог ми даде отговор - заради нас самите, понеже като знаем какво ни е струвало, никога няма да си помислим да бъдем против Бога. Преди години невярващ човек питаше ами каква е гаранцията, че  в Божието царство няма пак да се появи някой като дявола. Мъдър въпрос, сега знам отговора - понеже то ще се състои от изпитани хора, които знаят цената и са възлюбили Своя Бог до смърт, както и Той ги възлюби.
Страшничко е, но си струва цената, Бог да укрепи всички Свои и да ни даде да устоим, воювайки в доброто войнстване на вярата.
В Русия вече ваксинират принудително децата в училище, студентите ги отписват ако откажат ваксина. Уволняват от работа, а мнозина християни напускат сами.
В Израел и Азърбейджан са отворили синагоги, джамии и църкви само за ваксинирани. Не помня точно, май пак в Русия беше само ваксинираните ще могат да подписват брак. В Китай както писах в магазините пускат само с кю ар код. Мои роднини се прибраха от Кипър, всеки ден почнали да искат тестове за работата, за магазините.
Гледах как военни в САЩ ходят и ваксинират по къщите.
Голямо беззаконие се върши. Мисля си обаче, че Бог е толкова милостив, въпреки цялата опресия от миналата година насам, Той ограничава злото. Така и се молим, да бъде ограничено до възможния минимум!
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 27, 2021, 20:00:26 PM
В Русия са въвели задължително ваксиниране.
Според Венци Ангелов у нас след изборите ще въведат КПП-та и излизане с смс. По улиците хората си ходят и се правят, че нищо не се е случило, сякаш всичко е наред...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 28, 2021, 11:13:13 AM
В Русия са въвели задължително ваксиниране.

Като пишеш такива твърдения, давай източници, които го доказват. Досега направи много подобни лъжливи твърдения, в това число, че всичко било доказано с документи и не успя да приведеш нито едно доказателство за гръмките твърдения.

Търсейки информация за това дали наистина има задължително ваксиниране в Русия (има за хора от определени професии, но не и за всички хора), не попаднах на информация доказваща това, напротив попаднах на руски юридически сайт, който обяснява (https://www.advgazeta.ru/ag-expert/advices/stala-li-vaktsinatsiya-v-rossii-obyazatelnoy/), че на база на съществуващото законодателство в Русия всички могат да се откажат от ковид ваксинация.

Ето и съвсем реална новина с реален източник: https://tass.ru/obschestvo/11536349

Доколкото ми е известно все още никъде по света няма въведено задължително ваксиниране за всички хора, най-малкото защото това е стратегически неоправдано докато не постигнат поне 70% доброволно ваксинирани. След като хванат мнозинството в примката си, тогава могат да настроят мнозинството срещу малцинството и да изискват задължителна и насилствена ваксинация.

А твоите недоказани твърдения ми напомнят на приказката за лъжливото овчарче, което лъгало, лъгало че има вълк и накрая като дошли вълците никой повече не му вярвал. Не може да се твърдят неща голословно без източници и доказателства.

При нас  очевидно, че нещата са по-разхлабени заради изборите. Трябва да се молим и на тези избори никой от нечестивците и особено соросоидните партии да няма мнозинство за да не могат да се чувстват силни и да мачкат.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on June 28, 2021, 22:38:58 PM
Не стига, че ви изнесох толкова информация, пък и неблагодарни!
Много сте прибързани да пишете обвинения, пък после ти лично, адаш, пишеш, че видиш ли приели задължително ваксиниране в Тексас и Флорида. Ти в случая  май лъжеш...Сега пък пишеш, че няма никъде, противоречиш си. Документи нямам, обясних защо, мнозина руснаци пишат лично, че е въведено, от различни места в Русия, ето и видео от православен свещеник, който казва, че е въведено:

https://www.youtube.com/watch?v=9eLrUoaAMqo&t=7s

Човека е направил община, строят си къщи в момента, приемат още хора, така че хубаво е, че правят нещо. Тук всички спите и само ме обвинявате, накрая излезе каквото писах. Само че някои още не го вдяват, а спят непробудно. Ваксинират се и умират...
У нас били почнали да ваксинират деца в Пловдив:

https://nova.bg/news/view/2021/06/28/331750/%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19/

Скоро вероятно няма да пиша тук, така че чухте, предупредени сте, каквото искате правете, ваша си отговорност. Който познава Бог, ще се оправи, останалите да му мислят.
Ако пък направо изключат интернета на 9 юли, вместо да репетират,  някои мързеливички да чуват от Бога - да прекарват време в молитва, да четат Словото и пр. съвсем ще им се види нагорно...
Толкова неща има да се правят, нямам време за губене.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on June 29, 2021, 02:59:40 AM
Quote
Не стига, че ви изнесох толкова информация, пък и неблагодарни!

Повечето неща, които написа бяха просто слухове от някакви си хора, които писали някъде си, казали нещо, някой си казал, друг сънувал. Това не са сериозни неща. Липсват реални факти реални доказателства.

А верните неща, ние ги знаем много по отрано защото ползваме по-сериозни и задълбочени източници от твоите.

Ако за нещо сме благодарни, то е за това, че давайки повод да изобличим лошия пример, който даваш с повърхностния си подход - така се дава възможност на четящите да вземат поука и да не допускат подобни грешки.

Quote
Много сте прибързани да пишете обвинения, пък после ти лично, адаш, пишеш, че видиш ли приели задължително ваксиниране в Тексас и Флорида. Ти в случая  май лъжеш...Сега пък пишеш, че няма никъде, противоречиш си.

Ето в това е проблема, че подхождаш към нещата с интелект на 10-годишно дете, което не се е научило да внимава на детайлите и да изпитва внимателно нещата.

Аз никъде не съм написал, че има въведена задължителна ваксинация в Тексас и Флорида. Това, което написах е че са вкарали в закона възможността за насилствена ваксинация и насилствена изолация, по преценка на "здравните власти". Това не е същото като закон за задължителна ваксинация. А е просто врата за това в даден момент да прилагат насилствени мерки спрямо специално таргетирани хора.

Quote
мнозина руснаци пишат лично, че е въведено, от различни места в Русия, ето и видео от православен свещеник, който казва, че е въведено:

https://www.youtube.com/watch?v=9eLrUoaAMqo&t=7s

Човека е направил община, строят си къщи в момента, приемат още хора, така че хубаво е, че правят нещо. Тук всички спите и само ме обвинявате, накрая излезе каквото писах.

Ти или руски не разбираш добре, или не си научена да слушаш внимателно, но руснака не казва, че била въведена задължителна ваксинация повсеместно, както ти твърдиш невярно. Той казва точно това, което знам и аз, а именно, че затягат мерките в определени региони в Русия. Затягането на мерките има за цел да се подплашат и принудят по мек начин повече хора да се ваксинират, но това не е същото като да е приет закон за задължителна ваксинация на всички.

Ето тук има реален източник с реални данни, в кои региони на Русия се затягат мерките и се изискват ваксинация на ОПРЕДЕЛЕНИ ГРУПИ хора, не всички:

https://www.rbc.ru/society/28/06/2021/60d0a0c19a79476c7f137ce8?from=from_main_3

Цитат от горната статия:

Quote
С началом новой вспышки заболеваемости коронавирусом регионы стали объявлять вакцинацию обязательной — правда, для отдельных групп граждан.

Точно същото се казва и в твоето видео, а това което ти твърдиш е напълно невярно. Но някак си тия детайли ти се губят. Все едно гледаш с размътен поглед и вместо да видиш детайлите картината ти се размазва в едно цяло и ти не можеш да различиш едното от другото.

На картата в статията се вижда колко региона затягат мерките и колко не. От общо 85 региона в Русия - 21 затягат мерките, останалите не. Това са фактите, останалото са неверни фантазии.

Quote
Човека е направил община, строят си къщи в момента, приемат още хора, така че хубаво е, че правят нещо.

Ние правим същото от много години, още от 2008-а година пишем в този форум за излизането от градовете (http://www.fellowshipbg.org/index.php/topic,213.0.html), ама никой не взима нещата на сериозно.

Quote
Скоро вероятно няма да пиша тук, така че чухте, предупредени сте, каквото искате правете, ваша си отговорност. Който познава Бог, ще се оправи, останалите да му мислят.

По тези въпроси аз съм започнал да пиша и предупреждавам хората още през 1995-а година. Сигурно тогава си била в детската градина, ако не и по-малка. Не си научила още основни неща, не знаеш да внимаваш на детайлите, да изучаваш нещата в дълбочина. Плъзгаш се по повърхността и гордостта ти не ти позволява да приемеш изобличение, ако и многократно и от Писанията и от реалните факти да ти показвахме колко дълбоко се заблуждаваш.

Quote
Ако пък направо изключат интернета на 9 юли, вместо да репетират,  някои мързеливички да чуват от Бога - да прекарват време в молитва, да четат Словото и пр. съвсем ще им се види нагорно...

Ако ще го изключват да го изключват, Бог е нашия източник, не интернета или нещо друго. Ти очевидно обичаш да "чуваш" разни гласове, но не си се научила да изпитваш кой глас е от Бога и кой не е. Разни православни монаси по цял ден само се молят и уж четат Библията, но никога не достигат до познаване на истината, а вместо това потъват в още по-голяма тъмнина и окултизъм. Защото има значение човек на какъв е дух, когато прави тия неща. Защото религиозния дух може да кара човка да чете и да се моли с часове и дни, но само го закопава в повече гордост и самозаблуждение.


Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on June 29, 2021, 14:53:54 PM
Ако ваксината е белега на звяра, то тогава КОЙ Е АНТИХРИСТА? Щом можете да посочите белега на звяра, посочете тогава и самия звяр?
Абсолютно!

По време на бъдещите знамения и чудеса на Антихриста, логично е да бъдат при небивала публичност по света. Фалшивото ще иска публичност - ние сме предупредени за такава публичност на уж дела на истинската вяра и сме нащрек.
Малки и големи имат постоянен достъп до информация чрез смартфони, таблети и интернет. Интернет публикува какво са излъчвали различни телевизии. Излъчва и директно. По телевизиите пък излъчват какво се случва и коментира в интернет.
Сега виждаме как всеки акцент от световните събития се насажда до втръсване от всякакви екрани, повтаря се, потретва се, по всички новинарски емисии. Пети, шести път, на другия ден пак. Истинско натрапване. Повтарят лъжите отново и отново...През времената на Антихрист всичко това вероятно ще бъде десетки или стотици пъти повече от днешното време...

Никой Божий човек да не се страхува. Бъдете готови ако е необходимо да изгубите всичкия си имот, дори семейството и живота си. Това зло ще бъде победено, защото това не е краят.

Внимавайте да не се заблудите, когато християните след това вземат властта и обявят Божието царство на Земята.
Тогава ще се яви Антихриста, който ще прави всякакви знамения и чудеса, които да заблудят ако е възможно и избраните.

В момента няма нито Антихрист на сцената, нито има знамения и чудеса. Дръжте се за Бога, и не се страхувайте. Ние ще видим падането на враговете ни. Но СЛЕД ТОВА нещата ще станат много хлъзгави и опасни. Затова взимайте поука и бдете!
Точно така. Християните не бива да се страхуват. Нито Исус се е страхувал, нито апостолите вече са се страхували след Възкресението на Божия Син. Когато им е отворил ума, за да разберат Писанията.

Страхът има в себе си наказание и който се страхува не е усъвършенстван в любовта. / 1 Йоан 4 гл./
Писано е и:
увещавайте безчинните, насърчавайте малодушните, поддържайте слабите, бъдете търпеливи към всички.
Внимавайте, никой да не връща никому зло за зло; но всякога търсете доброто един на друг и на всичките.
  /1 сол. 5 гл./
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Ученик на Исус on July 01, 2021, 20:51:44 PM
Твоите изобличения ги насочи първо към себе си.
Дадох доста линкове, за Полша, у нас, законите ги има като се върнеш назад да си погледнеш темата,  а кой какви гласове чува ще се види пред Господаря в Съдния ден, та внимавай с празните приказки.Принудителна е ваксинацията в Русия за много групи. Сега обсъждали задължителната ваксинация в Плоша, какви лицемери, те приеха закон да връзват хората с усмирителни ризи, сега обсъждали...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on July 01, 2021, 22:47:24 PM
Моите изобличения спрямо твоята повърхностност и прибързаност са доказани и обосновани, а ти само говориш от горделиво и непокаяно сърце. След всичко което изписа до момента не мисли, че някой човек, който познава Бога би те приел за истински вярващ човек. Религиозен да, но не и човек който познава истинско покаяние и обръщане към Живия Бог. Липсват плодовете на покаянието и страха от Бога. Вместо това - детско перчене и плътски заплахи.

Ще ти дадем една година почивка от писане във форума. След това ако си познала какво означава истинско покаяние заповядай пак.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on July 05, 2021, 23:03:48 PM
Ето как православните се включват вече в общия хор на ваксинационната пропаганда (https://anonym.to/?https://www.24chasa.bg/novini/article/9956835). Организираната религия винаги е била зависима от власт имащите и неизбежно ще служи на техните интереси.

Същото важи и за много протестантски църкви, а католическите те винаги са били слети с властта.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on July 09, 2021, 21:57:10 PM
Препоръчвам тази статия във връзка с ползите от ваксинацията и лъжливите обещания за това, че "нещата ще се оправят" ако мнозинството се ваксинира (https://anonym.to/?https://thebulgariantimes.com/%d0%af%d0%ba%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%9d%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d1%80%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d1%8f-%d1%81%d0%b5-%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b2%d0%b0%d1%80/).

Обърнете внимание на картата на ваксинираните в Европа, България е на последно място, което показва, че Бог наистина чува молитвите ни и има милост към този народ.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on July 11, 2021, 08:57:12 AM
Тази информация от испански лекари и учени правили лабораторен анализ на ваксина на Pfizer изглежда сериозно. Говорят за веществото графенов оксид, което създава магнетизъм и би могло да причини симптомите на "вируса". Същото било и в маските, и се влияело от 5g лъчението.

https://truthcomestolight.com/on-the-connection-between-graphene-oxide-found-in-covid-vaccines-electromagnetic-fields-blood-clots-severe-covid-symptoms-how-to-remove-graphene-oxide-from-the-body/?fbclid=IwAR0XxsfNHai6zjFRJ9_UIKBbCLPAyBy3TkD2LCKK838oDRYhPvPKXUpdHDg
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on July 25, 2021, 01:22:15 AM
Историята с патентите, доказателство, че всичко се е подготвяло дълги години:

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/07/24/patents-prove-sars-cov-2-is-a-manufactured-virus.aspx
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on August 21, 2021, 15:13:26 PM
Добра статия за връзката на "ваксините" с тъкани от абортирани бебета, както и за истинското демонично лице на задкулисните сили и техните марионетни правителства и медии:

https://www.otizvora.com/2021/08/13894/ubiytsi-spasyavat-sveta-s-waksi-ot-oposkani-detski-trupove/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on August 25, 2021, 13:49:14 PM
https://rumble.com/vlkgw0-.-phizer-.html?mref=mzs4v&mc=6z3dm&fbclid=IwAR07weg_lL6G3iS5fzMwBngaAmUyANl0SQgptAqXKRmo-MJtRl9lUw4Ribo (https://rumble.com/vlkgw0-.-phizer-.html?mref=mzs4v&mc=6z3dm&fbclid=IwAR07weg_lL6G3iS5fzMwBngaAmUyANl0SQgptAqXKRmo-MJtRl9lUw4Ribo)
проф. Майкъл Идън:
Не ни говорят истината. Не мисля,че хора без симптоми, могат да предават вирус на други хора.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on September 05, 2021, 09:27:19 AM
Една информация за съдържанието на тестовете, която е отпреди месеци:

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/05/02/hidrogel/

Дори да не са вредни, тези тестове са неверни и безполезни. Защо да се правят? Ами може би точно, защото има скрита цел. Американците въвеждат други тестове след нова година. Едва ли е защото са се загрижили бза истината...
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Анко on September 24, 2021, 11:57:00 AM
Пращат в неплатен отпуск учители без „зелен пропуск“ в Израел

Учители в Израел без т.нар. „зелен пропуск“, които не желаят да бъдат тествани за коронавирус, няма да могат да преподават от 3 октомври, предаде ДПА.
https://trud.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%89%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA-%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B5%D0%BB/
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: Watchman on September 24, 2021, 18:57:11 PM

Не ни говорят истината. Не мисля,че хора без симптоми, могат да предават вирус на други хора.

Те никога не са говорили истината. Писанието учи, че целия свят лежи в лукавия, а той е лъжец и на лъжата баща. Мнозинството християни обаче вярват на света, на държавата, на учените, на университетите, на всичките им там експерти, доктори, професори и какви ли не.  И това е защото вместо да се учат от Писанията, висят пред телевизорите и пред медиите.
Title: Re: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“
Post by: byFaith on October 01, 2021, 18:42:24 PM
Из разговор между руска лекарка и нейна приятелка относно ваксините и какво се случва пред очите й:
https://streamable.com/xxhgn0