Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Попадна ми
2
В Израел:
https://zahariada.blog.bg/politika/2022/01/13/izraelskata-programa-za-vaksinaciia-se-provalia-6-mesechen-m.1798287
ИЗРАЕЛСКАТА ПРОГРАМА ЗА ВАКСИНАЦИЯ СЕ ПРОВАЛЯ: 6-МЕСЕЧЕН МАКСИМУМ ПРИ НОВИ СЛУЧАИ

Mac Slavo
5 януари 2022 г.
SHTFplan.com

Ваксината, която се превръща в очевидна част от дневния ред, се проваля в Израел. Тъй като почти 93% от страната са напълно „ваксинирани“ срещу COVID-19, техните случаи са на най-висока стойност за последните 6 месеца.

Израел е приложил най-малко 16 821 374 дози ваксини срещу COVID досега. Ако приемем, че всеки човек се нуждае от 2 дози, това е достатъчно, за да се ваксинират около  92,9% от населението на страната . Очевидно ваксините не действат при превенция или предаване на вируса SARS-CoV-2 (съществуването му все още е под въпрос), така че защо управляващите се притесняват вече?

Знаем, че лъжат и знаем, че тази ваксина е част от дневния ред или те не биха я настоявали до такава степен.

Въпреки че има авторитарна полицейска държава, която почти изисква всички граждани да бъдат „ваксинирани“, за да живеят, настоящото състояние на общественото здраве на Израел е мрачно, поне що се отнася до „положителните“ резултати от теста. Сега смъртните случаи, хоспитализациите и случаите нарастват, особено след като страната започна да прилага третата доза от тези ваксини.

Сега страната е готова да въведе ново блокиране. Според доклад на Natural News новите ограничения ще влязат в сила в неделя.

„Новите правила за образователния сектор също трябваше да влязат в сила в неделя“, съобщава ToI. „Класове за ученици от 7-12 клас в общности, изброени като „червени“ или „оранжеви“, ще могат да се отварят само за лично обучение, където 70 процента от учениците са получили първата доза от ваксината.“

„Учениците в класове, в които по-малко от 70% от децата са ваксинирани, ще учат онлайн. Това решение ще важи и за началните училища (1-6 клас) след три седмици.” В „зелените“ и „жълтите“ общности общественото образование ще продължи нормално за всички нива на класа.

Въпреки че почти 93% от Израел е избрал да вземе „ваксините“, управляващата класа предупреждава, че всеки все още може да се разболее и да умре. „Рискът всеки един от нас да се зарази с болестта е най-високият от началото на пандемията“, обяви проф. Еран Сегал, изчислителен биолог от Научния институт на Вайцман и един от най-добрите съветници на израелското правителство за коронавирус.

Как е възможно този риск за всички да е по-висок сега, когато Израел се приближава до 100% процент на ваксиниране? Това са просто още въпроси, които не трябва да задаваме или дори да мислим за тях.
3
Разбирам Watchman исках да разбера дали си проверил иформацията която даваш.
4
Quote
Добре каква е гаранцията че това е верно.

Кое "това" имаш предвид? Че блокирани от мерките хора в градовете в Китай гладуват? Такива неща не е трудно да се проверят особено ако човек може да провери какво пишат китайците в техните социални мрежи като Weibo, откъдето и произлиза информацията за горната новина.

Глада е един от инструментите, които глобалистите са приготвили против нас. Ние нямаме намерение да бъдем част от това, което те искат да правят, а от това което Бог иска да прави. Но ако човек е невеж относно последното той трудно ще разбере в какви времена се намира.
5
Добре каква е гаранцията че това е верно.Както данните за болните и умрелите от ковид са маниполирани така и тази информация може да е фалшификат.Всичко това се прави с цел както някои беше казал да накарат народите да възтанат срещу правителствата си и да се появят някакви спасители които да обявят впоследствие новия световен ред.Струва ми се че това няма да стане така но това май е идеята.Но трябва да сме готови за всичко.Бог да е с нас.
6
Ето това е "малък" пример за това какво са ни приготвили:

https://www.actualno.com/asia/glad-pod-karantina-v-kitaj-horata-razmenjat-tablet-za-kupichka-oriz-video-news_1691894.html

Слагам малък в кавички защото града е с населението на две Българии.
7
Българите сме известни със своята склонност да мрънкаме, да се оплакваме и да прехвърляме вината за провалите си към някой друг. Основен спорт за българина е да пита "Къде е държавата?", когато се случи нещо трагично или което ни ощетява. А пък "държавата" понеже пак се състои от българи, обича да прехвърля вината пак на някой друг, като например крилатата фраза на Тодор Живков, за това, че проблемите на България се дължат на "международното положение".

Подобно отношение се дължи на феномена на запазване на инфантилността, ако и човек да е достигнал до зряла възраст. Инфантилност е просто чуждица за хубавата българска дума - детинщина. Като именно в това е разликата между детето и възрастния, последния знае как да носи отговорност и не се страхува от нея. Не само това, но именно процеса на поемането на отговорности и носенето им с достойнство е движещата сила, която преобръща детето във възрастен човек, в емоционален, интелектуален и духовен смисъл.

Защото всеки ден ние сме изправени пред избор - да поемем отговорност и да се изправим лице в лице с проблемите, или да си скрием главите в пясъка, прехвърляйки отговорността на някой друг. И в зависимост от това какъв избор правим отново и отново - ние се формираме като зрели, стабилни и достойни за доверие хора, или запазваме детската си склонност да бягаме от отговорност, и да чакаме някой друг да ни реши проблемите.

Защо хората бягат от отговорност? Основната причина се дължи на факта, че поемането и носенето на отговорност е БОЛЕЗНЕН ПРОЦЕС. Именно бягството от болката, прави човека инфантилен. Във фитнес средите е известен принципа "no pain no gain" - "без болка няма напредък". Ако човек иска да развие и поддържа тялото си физически - той трябва да приеме болката от физическите упражнения и натоварване. Да бъдеш родител е върховна отговорност, която носи със себе си неописуемо количество болка. Затова все по-малко хора избират да станат родители, или ако станат такива предпочитат да прехвърлят голяма част от родителската си отговорност към детските градини, училищната система, медицинските институции, университетите и прочие. Да бъдеш в сериозни, дълбоки, искрени и всеотдайни отношения с представител на другия пол, изисква готовност за поемане на емоционална и интелектуална болка. Затова хората не искат да носят бремето на брака и семейството. Предпочитат да живеят "на семейни начала" - стремейки се към ползите, но бягайки от отговорностите.

Когато бяхме младоженци с моята съпруга, нейните родители често посещаваха дома ни. Тогава забелязах нещо странно. Когато се случваше някой малък инцидент, примерно жена ми събори чаша или чиния на пода, и тя тръгваше да почисти - баща й скачаше с думите - "ти недей нека аз" и тя го оставяше той да й свърши работата. После това се прехвърли и към мен - веднъж падна нещо зад хладилника, аз тръгнах да го местя за да извадя падналото нещо и тогава баща й отново каза "ти недей нека аз". Така веднъж, дваж, на третия път аз самия си чаках "ти недей нека аз" да се случи когато възникне проблем. Точно така човек се подхлъзва по пътя обратно към инфантилността. Подобни родители правят това с най-добри намерения, но на тях им липсва далновидността да разпознаят разрушителното действие на подобен процес.

След това идва държавата, а заедно с нея и корпорациите с тяхното "ти недей нека аз". Ти недей да се грижиш за бебето си - ние имаме детски ясли. Ти недей да обучаваш децата си на мироглед, ценностна система и придобиване на знание - ние имаме училищна система. Ти недей учи децата си как да си изкарват прехраната, ние имаме университети, които ще ги научат как да си изкарват хляба. Ти недей придобивай знание и опит как да третираш рани, лекуваш болести и поддържаш здравословен начин на хранене - ние имаме медицинска система, тя ще се погрижи за тебе и децата ти. Ти недей се учи да се простираш според чергата си, да пестиш и да самофинансираш целите си, ние имаме банкова система, която ще те обсипе с евтини кредити, за да можеш да живееш СЕГА, НА МОМЕНТА. Ти недей се бори да създаваш бизнес и да бъдеш независим, ние ще ти дадем прекрасна кариера в нашите институции и корпорации.

Тази формула "ти недей нека аз" е онова, което ни прави и поддържа инфантилни, дори до дълбока старост. Предишното поколение възпитано по времето на социализма беше белязано от тази изключително дълбока инфантилност. "Как да си намеря работа, като нямам връзки?" това беше основно мото. Сега същото мислене се завръща под друга форма: Как да отида на село, като там няма работа? Какво ще правя там без болници, без аптеки и без училища? Кой ще ми учи децата, кой ще ги лекува? За тях дори самата мисъл да поемат ТАЗИ отговорност за себе си и за децата си е толкова болезнена, че всяка идея бива потушавана в зародиш.

Ние хората сме крехки същества, ние имаме нужда от подкрепа и помощ. Аз не отричам този факт. В тази статия аз не призовавам за това да станем невъзможни супермени, които сами преборват всичко. Въпроса е ГОТОВИ ЛИ СМЕ ДА СЕ ИЗПРАВИМ И ДА ПОЕМЕМ ОТГОВОРНОСТ? И след това ЗНАЕМ ЛИ КАК ДА ТЪРСИМ ПОДКРЕПА НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО?

Един от най-любимите ми стихове от Писанието е:

Пс. 55:22  Възложи на Господа товара си и Той ще те подпре; Никога не ще допусне да се поклати праведният.

Всеки проблем с който се борим, всяка отговорност която поемаме е сила която връхлита върху нас и се стреми да ни събори, смаже и унищожи. Срещу нас са изправени армии от зли сили, целящи нашето унищожение или поробване. Страх ли ни е да се изправим срещу тях? Не и ако гледаме в правилната посока. От нас се изисква ДА СЕ ИЗПРАВИМ И ДА ЗАЕМЕМ НАШАТА ПОЗИЦИЯ НА ОТГОВОРНОСТ. И когато го направим нашите очи не трябва да бъдат към болката, която мисълта за предстоящите битки ни причинява, нито към силата на врага, но към ВЕЛИЧИЕТО, СИЛАТА И БЛАГОСТТА НА БОГА, КОЙТО НИ ПОДКРЕПЯ.

Бог от своя страна не ни казва - "ти недей нека аз", но ни казва - ВЛЕЗ ВЪВ БИТКАТА, ЗАЩОТО АЗ СЪМ С ТЕБЕ!

Вт. 31:23  А Господ заръча на Исуса Навиевия син, казвайки: Бъди силен и дързостен, защото ти ще въведеш израилтяните в земята, за която съм им се клел; и Аз ще бъда с тебе.

Бъди силен и дръзновен да поемеш своите отговорности, своето призвание, своя дял от делото, не защото си способен, не защото знаеш как да се справиш, не защото имаш парите и уменията, но защото БОГ ЩЕ ТЕ ПОДПРЕ. Да, болката и страха и объркването ще присъстват в началото, докато не се научим от ОПИТ да ходим с Бога, да черпим от изворите на Неговата благодат, сила и мъдрост. Бог няма да ни спести тази болка, защото тя е задължителна част от процеса на израстване и съзряване.

Но зрялостта и мъжеството се състоят именно в това да се изправим и да се бием въпреки болката, въпреки страха, въпреки видимата несигурност.

Бъди дързостен и смел, да кажеш НЕ на врага, както този отвън (видимото и невидимото зло), така и този отвътре (нашите плътски страсти, желания, страхове, претенции, съмнения). Застани лице в лице с врага, с проблемите, със страховете.

Преди много години когато бях млад християнин имах множество лични проблеми, същевременно с това имах и бизнес за който трябваше да се грижа. И когато ме натиснеха личните проблеми и заедно с тях депресията - аз нямах смелост дори да вдигна телефона на клиентите си или да се изправя пред поетите отговорности. И с всеки избор да избягам и да се скрия - аз ставах вътрешно все по-слаб и нерешителен. Тогава видях, че това е път без изход и един от най-добрите уроци, които някога съм научавал в живота си може да се заключи в английския израз: FACE IT AND DEAL WITH IT (Застани лице в лице с проблема и се справи с него.)

Именно в готовността ни да застанем лице в лице с проблемите, да се явим на бойното поле се състои зрялостта и израстването. Някой някога беше казал, че да се явиш на битката е 50% от победата. Аз бих добавил, че останалите 50% от победата е ДЪРЗОСТНО да поставим нашето упование в Бога.

Вече сме 2022-а, година, която аз бих определи като начало на страданията. И на всички нас ни е време да пораснем. Защото повярвайте ми - ще ни трябва!
8
 dodai, не ти отговорих по-рано защото подготвях нова тема в която мисля е отговорено подробно на зададените от тебе въпроси.
9
Миналата година направих една компилация от пророчества, които различни християни твърдят че са им дадени. Нещата написани в тази компилация катастрофално се провалиха да се случат в описания от пророците срок. Конкретно визирам виденията на Дана Кавърстоун, които се провалиха да се изпълнят в обявените от него месеци и дати. Същото важи и за индиеца Саду Сундар Селвaраж, който говореше за смъртоносна язва от Бога започваща през януари 2021-а година.

Тогава си казах - пророците избезумяха и не виждат и не разбират нищо. Очевидно се изпълни написаното:

Ис. 29:10  Защото Господ изля на вас дух на дълбок сън, И затвори очите ви: пророците, И помрачи първенците ви: гледачите.

Християните изпозаспаха и тръгнаха да се ваксинират, пророците говореха суетни неща, защото "очите" им бяха помрачени.

В това мрачно време ние все пак не бяхме оставени без яснота за нещата които се случват, и които имат да се случат. Изтекла информация за тайни планове се оказа доста прецизно следвана от задкулистните сили.

Освен това съвсем очевидно бяха задвижени определени процеси предизвикващи икономически срив, свръх инфлация и технически проблеми, които вече са тук частично и се задават с пълна сила на хоризонта.

Всичко това ми дава повод да направя извода, че следващата година 2022-а ще бъде година на началото на страданията. Тези страдания ще продължат минимум до 2025-а година за България, и вероятно доста повече за Западния свят. Моята увереност в Бога е че както от години се молим България да бъде заделена от Бога за прибежищно място, ТАКА И ЩЕ БЪДЕ. Това не означава, че България няма да пострада. Това страдание е необходимо за пробуждането на народите, но в България то ще бъде съкратено и откъм продължителност и сила. Ето защо ние ТРЯБВА да бъдем готови за онова, което идва. И то не е повод за страх, защото от онова, което Бог е приготвил за народите - страх трябва да предизвика в нечестивите, както и в заспалите християни, но за СЪБУДЕНИТЕ Божии хора това ще са велики и славни времена.

И така как да се подготвим за началото на страданията и последващото им усилване?

По-долу ще дам кратък (неизчерпателен) списък за онези стъпки, които всеки трябва да предприеме докато е време:

1. Да се отвърнем от идолите си и да се върнем към страха от Бога.

Пр. 1:7  Страх от Господа е начало на мъдростта; Но безумният презира мъдростта и поуката

Това е време за придобиване на мъдрост, разум и добра поука. Да забравим всичко, което си мислим, че знаем за живота и бъдещето и да подходим към живота и бъдещето си със Страх от Господа.

Ние дори не осъзнаваме колко много идоли има в нашия живот, ценностна система и начин на мислене. И времената в които вече навлязохме са именно времена в които Бог се е заел да се съди с човешките идоли. Всички язви, които Бог изля върху древния Египет, бяха специфично прицелени в техните идоли. Всяка язва беше удар върху конкретен египетски бог. И когато Бог направи гъста тъмнина, която можеше да се пипне, Бог се съди с главния бог на Египет - Ра - бога на слънцето и светлината. Когато умряха първородните на Египет, в това число и сина на фараона, когото египтяните боготворяха като бог заедно със самия фараон, Бог осъди още едно божество. В крайна сметка когато фараона потъна със своята колесница във водите на Червеното море, и последния бог на Египет беше унищожен и осъден.

Можете да си представите какъв погром, каква разруха е бил процъфтяващия Египет след язвите. Точно този съд сега идва върху народите и техните богове и идоли.

Днешния свят се покланя на парите, на науката, на образованието и на технологиите. Точно чрез тези четири главни идола Бог ще съди народите. Този съд вече е започнал, защото мнозината повярвали на науката и приели ваксината се оказаха тежко пострадали а някои и починаха. Тези които пък се разболяха и отидоха в болниците да бъдат лекувани бяха убити от протоколите на СЗО, които предписват антибиотици и ремдесивир, както и вентилиране на белите дробове. И трите практики водят до влошаване на състоянието на болните, и не повече от 10-15% оцеляват прилагането на тези протоколи. Останалите умират. Докато същевременно съществуват евтини и напълно достъпни методи на лечение като използването на черен кимион или ивермектин. Тепърва ще видим какво ще се случи с поклонниците на парите, икономиката и технологиите. Както и злокобната жътва на ваксините още дори не се започнала с пълна сила.

ВНИМАВАЙ В КАКВО ВЯРВАШ, НА КАКВО СЕ ДОВЕРЯВАШ, защото Бог ще те съди за всяко друго упование, доверие и надежда, което е различно от Него Самия.

Ето защо ние трябва своевременно да се върнем към страха от Бога и да изчистим живота си от идоли.

2. Да се научим да уповаваме на Бога и да ходим с вяра, а не с виждане.

Основната причина да се доверяваме на идоли е защото ние не познаваме достатъчно Бога и не Му имаме пълно доверие. Ние може да сме се доверили на Бога за прощението на греховете ни чрез жертвата на Исус, но да Му нямаме доверие, че Той е единствено достатъчния източник за нас по отношение на образованието, знанието, информацията и необходимото за живота и за благочестието.

Милиони християни преследват дипломи и кариери в този свят. Залагат на всичките хазартни рулетки, които този свят предлага. Колко християни треперят да получат пенсия? Пенсионната система е рулетка и финансова пирамида. Инвестират години от живота си и огромни пари в "престижно образование" за да получат достъп до предлаганото от системата, вместо да се стремят да получат достъп до предлаганото от Бога. Това е друга рулетка. Трети се стремят да инвестират на борсата, купувайки акции, биткойни и всякакви вървежни "финансови активи" треперейки пред идола на "икономическия растеж" да ги обсипе с добра възвръщаемост. Това е поредната рулетка, и една от най-очевидните.

Сега е време да се научим на практика, както означава вяра и упование в Бога за ежедневния живот. Християните обичат да развиват теории и да водят дебати за разни учения и доктрини, но когато ги попиташ за реалния начин по който живеят, те не искат да говорят за това, защото там царува не Господното учение, а идолите на този свят.

За да научим какво е вяра в реалния живот, за реалните нужди е добре да се запознаем например с живота на мъже като Джордж Мюлер, за чийто живот може да научите от документален филм, игрален филм или анимация.

Истинска, практическа реална вяра, като тази на Джордж Мюлер ще бъде повече от необходима във времената, които са вече върху нас.

3. Изберете начин на живот, който зависи колкото се може по-малко от човешката цивилизация и нейните идоли. Научете се да живеете от Божиите първични ресурси.

Иначе казано - махнете се от градовете, които ще станат смъртоносни капани при сриване на веригата за доставка на храни и изключване на електричеството за неопределено време. Съвременния град е капан със забавено действие. Той привлича жертвите си със своите "благини" и след това ги превръща в зависими роби. И когато дойде подходящия момент - той се превръща в кланница, в олтар на идолите върху които е изградена неговата система, върху който олтар един по един, или вкупом се отнемат животите на пленените роби.

Милионите починали в болниците от "ковид" и от "ваксините" са възможно най-пресния пример за подобно жертвоприношение. Колко хора си поставиха ваксините за да могат да си запазят градската работа, или за да може да пазаруват в магазините? Вашите идоли сега се превръщат във вашия палач!

Откр. 18:4 Излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й;

Излизането от градовете е въплъщение на същия принцип изискващ излизането от Вавилонската блудница, и има същия вид мотивация - "За да не участвувате в греховете й и да не споделяте язвите й".

И ако и какъвто и да е вид излизане да е за предпочитане пред неизлизането, то най-добрия начин да излезете - е заедно с други християни като формирате общност за общение и взаимопомощ.

Ние призоваваме за това нещо още от 2008-а година насам и досега да е имало изобилно време това да се случи по правилния начин. Сега предвид спешността на обстоятелствата, едва ли човек може да избира между най-добрия и не толкова добрия начин на излизане.

При всички случаи, онези християни, които изберат да останат в градовете и не искат да се откажат от хранилката на градската система, в НАЙ-ДОБРИЯ случай, ще имат съдбата на Лот.

4. Пригответе си храна и ресурси от първа необходимост за много дълго време.

Някога бях прочел следната мисъл, че "Докато имаме възможност да ползваме системата, ние трябва да я ползваме по начина по който лодкаря използва брега за да се оттласне по-далеч от него."

Преминаването от живот в системата, към живот от Божиите ресурси изисква време и подготовка. Прехода не може да стане нито за един ден, нито за един месец, нито дори за една година. Но тази година аз открих нещо удивително и то е че човек може да акумулира определени ресурси, които да го прекарат през този преходен период без да зависи дълго време от системата след изхода си от нея.

Какво представлява тази подготовка:

- Пригответе се да живеете без пазаруване в магазини и супермаркети (в това число и онлайн).
- Пригответе се да живеете без централно снабдяване с ток, вода, газ (или въобще наличието на какъвто и да е ток).
- Пригответе се да живеете без Интернет. Без абсолютно никакъв Интернет, и без никакви мобилни или други технологични комуникации.
- Пригответе се да живеете без парите на системата.
- Пригответе се да живеете без автомобили и МПС.
- Пригответе се да живеете без болници, училища, аптеки, детски градини и прочие.
- Подгответе се да живеете без полицейска защита и наличие на законен ред.


Колко време точно ни е необходимо да издържим при такива обстоятелства? Не мога да кажа точно, но груб ориентир би бил от 5 до 10 години, или поне от 3 до 7 години.

И ако някой каже - но аз нямам никакви ресурси за подобна стъпка - нека да се върне да прочете точка 2. Който иска с вяра без да се съмнява ще получи необходимото снабдяване от Бога.

Между временно - бъдете щедри и помагайте на другите да се подготвят и Бог ще преумножи още повече вашите ресурси за подготовка.

5. Научете се да се молите, да ходатайствате и да воювате духовно в молитва.

Last, but not least (написано накрая, но не последно по важност) - молитвата, ходатайството и духовното воюване са едно от най-важните неща в това време на подготовка, страдания и триумф. Написах го накрая, защото не искам материалните аспекти на тази подготовка да останат като последно впечатление във вашето съзнание.

Ние се намираме в духовна война (Еф. 6:12), ако и врага да е издигнал пред нас армия от плът и кръв, нашия директен конфликт не е с това, което от плът и кръв, но срещу духовното зло, което стои зад него.

Една от причините положението навсякъде да е толкова зле е че християните са изоставили своите задължения на свещеници, царе и духовно войнство и са се отдали да търсят ония неща в този свят, които езичниците търсят.

Една от най-големите заблуди и лъжеучения сред християните е че "понеже било последно време, идвал Антихриста, всичките тия злини трябвало неизбежно да станат и ние трябва да ги приемем и не трябва да воюваме срещу тях."

Много интересно как ще се оправдаят християните, които са допуснали да се случи Първата световна война или Втората със същото оправдание, при условие, че никакъв Антихрист не се е възцарил тогава? Защо християните изоставиха света да потъне в кръв?

Според казаното от Исус - дяволът винаги идва "да открадне, да заколи и да погуби" (Йоан 10:10), но сам Христос се яви за да "съсипе делата на дявола"(1Йоан 3:8).

И как ние сме Негови ученици, Негово тяло, Негови съработници, ако не участваме активно именно в това съсипване на делата на дявола?

И какво като идвал Антихрист, не сте ли чели какво казва Писанието?

Откр. 13:7  И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ.

Удивително как досега не съм виждал директното значение на горния пасаж. Първо той означава, че Антихриста и въобще което и да е зло, НЕ МОЖЕ да вземе власт над "всяко племе, народ и език" без първо да победи светиите. Т.е светиите стоят на пътя на всяко зло, в това число и на Звяра/Антихриста.

И Антихриста за да вземе власт, той ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПОБЕДИ СВЕТИИТЕ. Това означава, че Светиите не са заели пасивна и пораженческа позиция с оправданието, че виждате ли "така трябва да стане". Но те ще се изправят и ще воюват срещу самия Антихрист. И единствената причина поради която те ще бъдат победени в тази битка е че САМ БОГ ще позволи те да бъдат победени, за да се изпълнят пророчествата.

С други думи, както казва и апостол Павел в Ефесяни 6:12 и надолу, ние трябва да воюваме срещу всяко зло, срещу всяка зла и нечестива власт, и виждаме ИЗОБИЛЕН пример за това от молитвите на праведните в Псалмите. Дори може да се каже че именно ТАКА ще се разбере че е дошъл Антихриста, когато молитвите на праведните бъдат победени. ЕДВА ТОГАВА ще разберем - добре, дошло е времето, защото Бог позволява да бъдем победени.

Така,че ДОРИ да е дошло времето на Антихриста, ние ПАК трябва да воюваме против злото, против делата на дявола и да работим за тяхното съсипване. И ние ЗНАЕМ от Писанието, че САМО ТОГАВА ние ще бъдем победени, но ДО ТОГАВА никое зло няма да може да устои срещу молитвите на праведните.

Ето защо учението, че ние тряба да оставим силите на злото да правят каквото си искат в света, защото имало такива пророчества, или защото идвал Антихрист е чиста доза сатанинско учение, посято като отровен плевел да осуети и заглуши плодоносността на Божия народ на земята.

Ние трябва да се научим да се молим против злото, както се молеше Давид, Асаф, както и мнозина светии в историята. Кралицата известна с прозвището "Кърватата Мери" е известна с казаното от нея, че се страхува от молитвите на Джон Нокс, повече от армиите на цяла Европа събрани против нея..

Дали тези молитви на Джон Нокс са били беззъби, суетни и милозливи като молитвите днес по църквите за властите където се молят само за "благословение", щом тя така се е страхувала от тях? Но ако прочетем в Псалмите молитвите на Давид против нечестивите, ТОГАВА ще разберем от какво тя се е страхувала толкова много, както и ще разберем как ние самите трябва да се научим да се молим!

Заключение.

Вярвам, че написаните насоки по-горе са нещо като "пътна карта" с чиято помощ да навигираме през трудните и опасни събития, които вече се случват и чийто интензитет ще продължи да се усилва през следващите години.

В крайна сметка нещата, които се случват имат за цел да разгромят злото, слугите на дявола, които от векове стоят скрити да бъдат извадени на показ за да бъдат осъдени справедливо, делата на дявола да бъдат съсипани, народите да се върнат към страха от Бога, християните да се пробудят от смъртния си сън и да заемат своята позиция за поемане на огромната жетва, която Бог ще пожъне изсред народите.

Мнозина ще загинат, още повече ще пострадат, но безумието на народите и на християните в това число е достигнало до такава точка на нетърпимост, че се изискват драстични мерки за да може да се преобърне курса на Историята.

И ако мога да добавя накрая един практичен съвет. Вместо да посрещате 2022-а година с ядене и пиене, я посрещнете с пост и молитва. После ще бъдете благодарни ако направите този избор.
10
А дали Бог мисли така по тоя въпрос и дали ще остави това да се случи и дали не трябва да се молим Бог да промени тези неща защото ние нямаме възможност и ресурс да направим каквото и да е .Мисля че ще има някакви драстични последици от така наречената пандемия но все пак не вярвам че Бог ще допусне да бъдем унищожени от тези явни глобалисти и има нещо друго което все още не мога да разбера за какво иде реч.Ще се пробват да направят тези неща за които казваш Watchman но разковничето е някъде другаде.
Pages: [1] 2 3 ... 10