Братско общение в тревожни времена

Дискусии върху Библейски и духовни въпроси => Последни времена => Topic started by: Nikolay on June 30, 2012, 12:31:15 PM

Title: Изчезване.
Post by: Nikolay on June 30, 2012, 12:31:15 PM
Здравейте,

днес случайно попаднах на това видео, нещо което леко ме потресе, което само по себе си не ми се е случвало отдавана.

http://www.youtube.com/watch?v=_GMW2xBqSfo&feature=fvwrel

Как свързвате тази информация със Словото, аз нещо не мога.
Дали е истина - от малкото което знам - твърде вероятно.

Ако администраторите решат да го поместят в друга секция и/или да сменят името, нека го направят.
Title: Re: Изчезване.
Post by: Tihomir on June 30, 2012, 19:43:06 PM
Ако прочетеш пророчествата, ще видиш, че антихристът ще произлезе от религиозните среди. Това в момента е прах в очите, който има за цел религиозните среди, които са главно с етикет "християни" да се чувстват "обединени" като че от общ враг. Това е стандартна правителствена практика, която сега правиха с 11 септември и това работи добре за масата хора.

Именно поради факта, че тази информация не се връзва със Словото е тънкият момент. Статистики могат да се правят всякакви, но реалното бъдеще е описано в пророците и трябва много да се внимава в заблудите, като тази, които имат за цел да отвличат вниманието.Title: Re: Изчезване.
Post by: Watchman on June 30, 2012, 20:47:40 PM
Това видео циркулира наоколо доста отдавна. Според мен зад него стои католическата пропаганда, но е твърде вероятно да има верни неща.

Що се отнася до мен аз предпочитам да живея в свят доминиран от исляма отколкото в свят доминиран от комунисти, социалисти, фашисти и либерални християни, каквито са на запад.

В западна Европа действително се раждат много малко бели деца. Но това са точно семействата на пропадналата западна цивилизация, на закоравените безбожници и лицемерни християни, които вършат огромни злини с кадифени ръкавици. Ето защо тяхното семе е проклето и на път да изчезне.

Един праведен човек ще намери много повече мир, спокойствие и разбирателство в една мюсюлманска страна отколкото във псевдо свободни и либерални страни като Швеция, Германия и САЩ (последните все още правят изключение в някои отношения).

За съжаление обаче нас ни чака много по-мрачно бъдеще от това исляма да превземе света. Онези които контролират света са десетки пъти по-зли от това, което исляма е и може да бъде. Дори в момента над нас тегне по-голям икономически и политически гнет отколкото по време на турското робство. Достатъчно е човек да сравни данъчното бреме тогава и сега. А още и свободите които хората са имали тогава и сега.

Исляма обаче не е самостоятелна сила. Той е много отдавна под контрол и всичко ислямско се преекспонира от същите хора, които стоят зад ислямската имиграция в Европа. Просто човек трябва да погледне отвъд пропагандата. Аз лично си мисля, че в последните времена мюсюлманите може да ни се окажат съюзници, а най-големите врагове онези с които до вчера сме делили черковните пейки.
Title: Re: Изчезване.
Post by: Kristiana on June 30, 2012, 22:28:28 PM
Тук в Италия също има много мюсулмани и наистна са много кротки хора,ние имаме доста приятели мюсулмани,но именно те казват,че ислямските екстремисти са войнствено настроени към целия друг свят.Тъй като не знам много по въпроса,мога да ги питам да ми кажат някои неща.
Title: Re: Изчезване.
Post by: Nikolay on August 30, 2014, 03:11:45 AM
https://www.youtube.com/watch?v=HLEd6mg2Z5g

Много интересна информация в това клипче, казана в 21 минута и 24-28 секунди.

Дали наистина световния фокус не е изкуствено изнесен в посока Юдей, Ционизъм и конспирации (световни кризи), за да се отклони от случващото се около нас ?

Title: Re: Изчезване.
Post by: Nikolay on December 19, 2014, 19:14:14 PM
Ето още информация по темата.
https://alterinformation.wordpress.com/2014/08/30/984914012/
Title: Re: Изчезване.
Post by: Watchman on December 20, 2014, 02:09:51 AM
Да това е добра информация, която трябва да се знае. Подобни кроежи са част от желанието на западния Звяр обязден от блудницата Ватикана да унищожи православните народи. Не защото тия народи са в правата вяра, а защото православието е в антагонизъм с католицизма от векове и те искат да го унищожат.

Поради точно тия кроежи аз бях предупреден още преди години да избера местоживеене в северна и централна България, защото по Божия милост това може да бъде малкото останала земя, която да остане българска.
Title: Re: Изчезване.
Post by: Nikolay on January 11, 2015, 08:46:10 AM
Дааа, като гледам новините, вече се вижда защо са били разпространявани мюсюлманите по-света.
Настройват ги и искат да запалят сега етническа война.
Времето е близо, дано Бог е промислил за нас и да ни закриля.
Title: Re: Изчезване.
Post by: Nikolay on January 11, 2015, 09:52:02 AM
Другото което ми прави впечатление е това:
http://rt.com/news/221499-israel-pm-immigration-france/

Прибират своите си, за да не пострадат в предстоящите конфликти.
Доколкото съм чувал същото са направили на 11.