Author Topic: Конфликтът между Запада и Русия  (Read 3769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stefan

 • Новодошъл
 • *
 • Posts: 9
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #15 on: August 31, 2022, 21:52:49 PM »
Не те подценявам, просто чета какво пишеш и ми става леко болно...
НЕ! Ти си този, който величае политици: http://www.fellowshipbg.org/index.php/topic,967.msg114874.html#msg114874
И ти бъди здрав!

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #16 on: September 01, 2022, 09:40:50 AM »
Пиша за факти, които могат да бъдат проверявани.
За Сидеров също. Което йезуитски нарече "величаене".
Не знам защо не опита да ги коментираш а постоянно коментираш мен самия. Не коментирам теб. Не съм толкова важен за международното положение. Посочих поне половин дузина области от живота, които най-малкото не са такива, каквито ги представя медийната машина на системата. Детайлите съставляват цялото. Не са ти интересни, аз съм ти по-интересен...

На мен също ми е болно от доста неща. Според възможностите си правя каквото мога да се подобряват. Да бъдат според Божието благоволение. Където се намирам и пребивавам. За по-отдалечените отправям молитви.

Не съм част от правосъдието на света и системата му, че да го изкривявам. Трудя се вече близо 40 години честно и почтено. С казармата са общо 39...

Уверен съм в Божието правосъдие, основа на престола Му.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #17 on: September 02, 2022, 10:57:18 AM »
Quote
Доста време се чудех, дали да отговоря на горните ви постове, но се отказах, понеже с Watchman трябваше да влезем в дълги дебати за нещата с които не съм съгласен

До момента твоята позиция по темата не е изяснена. Напиши с какво не си съгласен и защо, а аз обещавам да не влизам в дълги дебати. Ще гледам да отговоря с кратък коментар.

Quote
НЕ! Ти си този, който величае политици

Ти трябва да разбереш ъгъла от който гледа и разсъждава Анко. Той стъпва само на откритата информация и разсъждава относно открития конфликт, на базата на видимата правителствена пропаганда, която непрестанно защитава интересите на западните си господари и атакува враговете им. В този смисъл той се впечатлява, че Сидеров изобличава американците, понеже друг политик до преди не го е правил. Това е далече от величаене. Той най-вероятно не разсъждава на базата на информация за технологиите за създаване и контролиране на опозицията с цел тя да бъде скопена и неефективна. За нас е ясно че Сидеров е част от тази схема, затова и постоянно създаваше напълно излишни и ненужни скандали с които да дискредитира позицията, която му е отредено да защитава. Но на Анко вероятно не му достига информация относно тези неща. Затова е форума за да се пише в това число и за такива неща и това да се изяснява.


Относно проекта "Нов Йерусалим" аз бях попаднал на статията в Бултаймс, но като цяло не ми изглежда сериозно. Пуснах сега и видеото, но е дълго и съм в началото, но много ми прилича на пародия някаква, особено като се почне от татуираната девойка. Ще пиша повече като довърша видеото.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #18 on: September 02, 2022, 12:03:40 PM »
В този смисъл той се впечатлява, че Сидеров изобличава американците, понеже друг политик до преди не го е правил. Това е далече от величаене. Той най-вероятно не разсъждава на базата на информация за технологиите за създаване и контролиране на опозицията с цел тя да бъде скопена и неефективна. За нас е ясно че Сидеров е част от тази схема, затова и постоянно създаваше напълно излишни и ненужни скандали с които да дискредитира позицията, която му е отредено да защитава. Но на Анко вероятно не му достига информация относно тези неща. Затова е форума за да се пише в това число и за такива неща и това да се изяснява.
Това е изключително точно Watchman.
Добавям само,че съм убеден за всеки, който заиграва играта на парламентарната демокрация става част от същата тази игра. Диша в нейния ритъм. Както в момента се случва с Костадинов и "Възраждане", полудискредитиран и полунацапан също както и всички останали досегашни играчи в политиката. Както доскоро бяха и вмро или нфсб с Каракачанов или Симеонов. Минаха и заминаха, да идват следващите...Едва ли може човек да променя злото като стане част от злото и обитава в неговите потайности. Дори такава формация да получи по-голяма подкрепа от обществото, системата предварително се е погрижила да бъде скоро неутрализирана. И освен някакви козметични подобрения на нещо от живота, то никога не се допуска дори обсъждане на големите въпроси за ресурсите на държавите примерно. Но понякога и аз като човек, който се вълнува от случващото се в нашата родна земя най-вече, търся да видя добри решения и постъпки в служба на правдата.
-------------------
Факти, които не са маловажни и не се говори по медии за тях /с много малки изключения/. Като че ли не съществуват.
Но те съществуват и са следните:
How Many US Military Bases Are There in the World?
Колко са американските военни бази по света?
https://www.thesoldiersproject.org/how-many-us-military-bases-are-there-in-the-world/
Над 750 в над 80 държави. Включващи армия, военноморски сили, морски корпуси, военно-въздушни сили, гранична полиция, космическа полиция. И кой знае какво още...както се оказа,че и биолаборатории има на територията на Украйна.

750! Официално обявени.

Обединеното кралство 145 бази.
Русия 3 дузини. Разположени около Русия.
Китай 5.
------------------------
Ако някога светът се пребори да доживее базите да бъдат сведени до няколко и то разположени на своя собствена територия, тогава мога да предположа,че съм вреден и изкривявам правосъдието аз, а не тези, за които правото не е сила а действат на принципа силата е правото.
Военна база на чужда територия си е окупация, кой каквото и да интерпретира-това е болната действителност.

Но разбира се от всичко това не бива да унива никой. Ние сме скрити в Бога. В Него е нашата вяра и надежда. В Него е и Правдата и избавлението и радостта. Той сваля царе и поставя царе. Мъдростта струва повече от силата и военните оръжия. А в Бог е мъдростта и силата. Разсъждението и разума. Не бива да ходим с виждане а с вяра. Да се радваме на всеки ден и на живота. Крепостите падат и умове се покоряват на Христа. Там където се умниожава грехът...се преумножава благодатта. Нашето място е с Бога, близо до Бога. В това вярвам и на това се надявам.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #19 on: September 02, 2022, 12:14:52 PM »
неточност се получи и се дублира поста докато редактирах

извинявам се

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #20 on: September 02, 2022, 13:17:13 PM »
Божие действие

Заводът в Сопот е наводнен поради проливните дъждове и е спрял работа

сега ще има проблем с доставките на оръжие за някъде

Колко вида боеприпаси се правят там:
http://vmz.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba%d1%86%d0%b8%d1%8f/

Какво ли не прави Небесният Отец за да се смирят и покаят човеците пред Него...

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #21 on: September 02, 2022, 16:42:46 PM »
Доста време се чудех, дали да отговоря на горните ви постове, но се отказах, понеже с Watchman трябваше да влезем в дълги дебати за нещата с които не съм съгласен, а Анко е силно пристрастен (даже до степен да изкриви правосъдието) и не съм сигурен, че щеше да ме разбере.

Затова директно ще прескоча на една тема, която е много малка част от пъзела, но иначе интересна. Става дума за проекта на Игор Беркут в Украйна - "Небесен Йерусалим":  https://www.youtube.com/watch?v=PhY-vODfV7A

Преди няколко години ми се струваше като партенка, но предвид настоящите събития и особено атомните централи, мисля че има върху какво да се разсъждава. Ето и една по-обширна статия, която е добра отправна точка, въпреки че тук-таме съдържа неточности.
https://thebulgariantimes.com/%d0%92%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b2-%d0%a3%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d1%8a%d1%80%d0%b2%d0%b0%d0%b2-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89/
Прочетох в Бултаймс

Ако приемем,че е вярно написаното какво излиза? Излиза,че отново човеци ще правят опити да изграждат владение, което е обещано от Бог. Хора ще изграждат "Небесен Ерусалим" с войни, подлости, преврати, насилие, всякакви измами......Неговите функции ли претендират да изземат?
Такива хора не показват пътят към Бога. Какво общо имат с Христос подобни намерения и действия?
Жалко за поразиите,страданията и смъртта които всъщност съпътстват цялата досегашна история на народите.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #22 on: September 02, 2022, 17:18:55 PM »
Относно видеото за проекта "Новия Ерусалим", изгледах го до половина, позачетох коментарите. И това е което разбрах - водещия не е евреин, и видеото е саркастично. На неговия канал има много подобни видеа по всякакви политически теми и въпроси.

Нещо повече, във видеото се казва, че държавата "Нов Йерусалим" се предвижда да бъде не самостоятелна суверенна държава, а автономна област в рамките на украинската държава и функционираща под украинските закони.

Така, че сегашните събития не само не потвърждават, че нещата отиват към реализация на проекта, а точно обратното - никаква украинска държава няма да има в тези 5 области. И руснаците след толкова жертви за да си върнат тези земи никога няма да ги дадат на евреите/хазарите. Не случайно единия град са го нарекли Хазарск.

Цялото видео е просто един сарказъм и ирония и не следва да се взема на сериозно и да се правят някакви генерални изводи.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #23 on: September 23, 2022, 09:57:04 AM »
Допуснаха небългарски военни бази, съответно войски, оръжие на наша територия. Преди доста години. Това и през ежедневно охулвания социализъм не беше се случвало. През голямата демокрация се случи. В това не виждам и капчица разум.
Във времена като тези, сме реална мишена.
Това е по-реален проблем за нас българите като народ, който има необходимост от анализи и умни действия, отколкото да се грачи всеки ден за руската агресия.
-
Мисля за това- как стои нашият народ при сегашните събития и си мисля,че Божията милост е върху народа ни, заради тези, които се застъпват за него, колкото и да са малко, съм убеден,че ги има. Не знам докога ще бъде така, имайки предвид измамите, в които уж приятелски държави въвеждат другите, включително и нас. Вероятно и оръжие прикрито продаваме като държава, за този конфликт, ако изобщо нещо може да се скрие днес.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #24 on: October 06, 2022, 12:11:05 PM »
/С уговорка за превода, в коментарите има противоречиви мнения, но доколкото поразбирам, превода си е доста добър и верен, знам,че тук има форумци, за които няма да е затруднение да кажат и своето мнение за субтитрите/
--------------------------------
"Струва ми се,че за в бъдеще Европа не ще бъде въвлечена в големи войни, както по-рано.но Европа ще се върне към естествените ситуации на човечеството. В Европа ще има войни, европейците ще умират във войните...

По повод отношенията на САЩ с Европа, ние нямаме отношения с Европа, ние имаме отношения с Румъния, с Франция но няма Европа с която САЩ да има каквито и да било взаимоотношения.
/На нас ни проглушаваха ушите в България с Европа, Европа, Европа.../

Главният външно-политически интерес през последното столетие, на който се концентрирахме през 1 и 2 световни войни, през студената война бяха отношенията между Германия и Русия. Обединени, те се явяват единствената сила, която представлява за САЩ жизнено важна заплаха. Нашата главна задача е да не допуснем съюз между тях.
..................

САЩ построяват санитарен кордон около Русия. И Русия го знае.

Русия мисли,че САЩ възнамерява да разчлени Руската Федерация.Аз мисля,че ние не искаме да ги убием, а само леко да ги нараним, да им нанесем щети...
Във всеки случай сме сега обратно в старата игра...

САЩ контролират всички океани в света, няма друга сила, която да го е правила досега. Като следствие на това ние можем да се намесваме навсякъде по света, но никой не може да ни нападне, това е супер добре за нас.
Пътя, който избра Британската империя, за да не възникне силна флота в Европа, беше да насъсква европейците един срещу друг...

Ние не сме в състояние да се намесваме военно навсякъде, но сме в състояние да поддържаме враждуващите помежду си страни, така че да се концентрират върху себе си а не върху нас. Ние можеш да ги поддържаме политически, финансово, военно, да им доставяме оръжие и да им изпращаме наши съветници...

За Русия статута на Украйна представлява жизненоважна заплаха. И руснаците не могат просто така да оставят този въпрос и да си тръгнат.

Реалното неизвестно в уравнението на Европа това са немците..."

Georg Friedman – основател и директор  на стратегическата Forecasting Inc (STRATFOR) -  водеща частна американска разузнавателно аналитическа компания, която предлага анализите, доклади и бъдещи проекти за геополитика, стратегии за сигурност и конфликти в цял свят.

/12 минутно видео от 2015 година/
https://www.youtube.com/watch?v=D0Gs0X8KBhA&list=PLcJ9Dv3tSe89DPM6b2u_8QmviwQ8nQ6YB&index=27

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #25 on: November 03, 2022, 16:59:54 PM »
Видяла жабата,че подковали вола и тя вдигнала жабешко краче.
Това е приетото днес решение малка България за изпрати официално оръжия за едната от воюващите страни.

Извиване на ръце, натиск върху управляващите от други страни са факт дори и за наивните. Това не извинява марионетките назначени на власт.
По повод "приятелския" западен свят - приятели не превръщат приятели в мишени. Те постъпиха така с народа ни.

Господ да е милостив към Родината и нашите сънародници. Затова се моля.The Disciple

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 214
 • !Мълчанието е съучастие в престъплението!
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #26 on: November 29, 2022, 19:02:44 PM »
Забележка Watchman: Разделих разклонението в своя собствена тема, защото то се оформи като такава.

Един текст от интернет, който според скромната ми преценка отразява по един реален начин събитията от последните поне 15-20 години, за разлика от глобалните внушения, мисля че е полезен за ориентация всред морето от лъжи:
------------------------
Те не разбират, че днешната война не е между Русия и "независима" Украйна, а е война на претендиращата за вечно глобално господство британоварварска империя срещу единствения и явен враг Русия.

Те не разбират, че са жертви на една глобалистка матрица, която тази британоварварска империя вече е изградила и тя е най-силното и оръжие.

Те не разбират, че стоящата в основата на матрицата теория за отвореното общество цели създаването на свят от лесно управляеми отделни индивиди, лишени от всякаква колективна идентичност - от вяра, пол, раса, традиционни ценности или национална принадлежност.

Те не разбират, че единственото, което трябва да обединява тези индивиди е общия външен враг и този враг на отвореното общество днес е Русия.

Те не разбират, че част от тези, които наричат "путинисти" не са толкова ЗА Русия, колкото са против днешните господари на запада и налаганите от тях лъжи.

Те не разбират и че това е война за умовете и главните оръжия в нея не са ракети и танкове, а телевизии, сайтове и социални мрежи.

Те не разбират, че телевизиите, сайтовете и социалните мрежи им налагат лъжлива действителност и унищожават у тях всякаква възможност за собствено мислене.

Те не разбират, че западните мантри либерализъм, демокрация, БВП, свободен пазар, свободна конкуренция, свобода на словото, печата, личността…са съвсем празни от смисъл и служат единствено на целите на матрицата.

Те не разбират, че "свободен пазар" няма, а има картелни договори между едрия бизнес в различни сфери, чиято цел е максималната печалба за тях.

Те не разбират, че няма и никаква свободна конкуренция, а "големите риби" са си разделили пазара така, че дребните рибки никога да не растат.

Те не разбират, че "чужди инвестиции" не е нещо хубаво, а е поредна форма на завладяване.

Те не разбират, че днешната "демокрация" всъщност е жесток феодализъм, в който масата са полуроби на шепа феодали.

Те не разбират, че всичките "евроатлантически ценности" са абсолютна глупост, служеща за затвърждаване властта на глобалистката матрица.

Те не разбират, че същата матрица превърна всичко в търговия, в покупко-продажба и стока в нея вече са не само вещите, политиката, образованието, културата, здравеопазването, а и самите те - техните тела и души.

Те не разбират, че матрицата целенасочено унищожава всичко човешко, включително любовта, морала, етиката, интелекта, състраданието, емпатията, чувството
                  Конфликтът не е между ,,"британоварва ската" империя и Русия, а между Америка и Русия и това руснаците гознаят много добре.
 Не се излагай!
    Обявяването на независимост, в края на 18 век от "британоварва ската" империя е основана национална Американска гордост и стълб в тяхната история изобщо.
             Иначе, по темата, мога да кажа само, че нищо добро не очаква България, заставайки срещу Русия.
        Американците, които , смея да твърдя , познавам доста добре, са едни хитри и лукави лисици, тотално оперирани от каквито и да било семтименти, които ги и интересува само  преследването на техния чисто прагматичен национален интерес, който за тях е да омаломощат и унищожат Русия, от която те изпитват панически страх, тъй- като за тях Русия е непонятна.
    А това което те не могат да разберат, тях ги плаши!

"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
   "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 173
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #27 on: November 29, 2022, 19:57:52 PM »
The Disciple не съм съгласен с теб.
Английската империя или както искаш я наречи използва америка като бухалка.Това че имат понякога някакви разминавания в някакви действия или разбирания не означава че не действат в една насока просто те са слуги на дявола и правят такива неща за заблуда на хората който могат да размишляват що годе трезво.
Явно и ти си се потдал на това заблуждение но дано Бог да ти открие истината.

А има и още едни който стоят зад импералистите и това са ватиканците.Дано разбереш.
Бог да е с теб.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #28 on: November 30, 2022, 13:11:19 PM »
Quote
А има и още едни който стоят зад импералистите и това са ватиканците.

Има три града (всеки един от тях е независим град-държава), които са трите опорни точки на властта на Антихриста. Това са Ватикана (като духовен властови център), Лондонското сити (като финансов властови център) и Вашингтон, DC, като военен властови център.

Американската революция (ако е била реална) е постигнала "независимост" само за около 100 години. След това британските банкери отново обяздват САЩ и ги контролират до ден днешен. И тъй като американците ги слагат на топа на устата и ги ползват като мишца за световно насилие, преврати и терор, затова всички считат че американците стоят зад всичко, което се случва.

Днес се счита, че британската империя се е разпаднала след втората световна война. Това само по себе си е крайно нелогично, защото Великобритания е един от главните победители в тази война, и аз досега в историята не съм видял империя да се разпадне след печеленето на световна война. Ако беше загубила войната, тогава би било разбираемо такова разпадане.

Но вместо това империята преминава в стелт (невидим) режим на действие, а американците биват поставени да изпълняват видимите задачи и да обират пешкира на световната омраза, която се трупа срещу злите действия на задкулисната империя.

При всички случаи конците се дърпат от Ватикана. Други казват че конците се дърпат от юдеите. Въпроса е кои юдеи? Тези за които Исус казва в Откровението, че се представят за юдеи, но лъжат, а са сатанинска синагога, или онези, които са наследници на обещанията и заветите? Що се отнася до последните, те са под проклятията на Второзаконие 28-а глава поради отхвърлянето на Бога и Неговия Син. Едно от тези проклятия е че няма да дават на заем, но сами ще вземат заеми и ще са потънали в дългове. Следователно световното банкерство, което е оплело целия свят в дългове няма как да са автентичните юдеи, на които принадлежат обещанията и заветите. Могат да бъдат само онези псевдо-юдеи, които още от апостолско време се преправят на такива, а всъщност са сатанинска синагога. Т.е това са хора, които работят за целите на дявола.

Въпроса е кои са тези хора, които работят съвсем съзнателно против Бога и Неговите намерения, и са съюзени с дявола и неговите намерения? Има само едно племе за което в Писанието се казва, че са вдигнали ръка против Божия престол и това са амаличаните, които от своя страна са от рода на едомците.

За амаличаните има удивително пророчество дадено то Валаам, на което аз лично досега не съм видял някой да е объркал каквото и да е внимание:

Числа 24:20  А като видя Амалика, продължи притчата си и каза: - Амалик е пръв между народите

Когато Валаам изрича това пророчество, Амалик е един дребен и сравнително нищожен народ, нямащ дори регионално влияние. При все това Валаам пророкува, че ще бъде пръв между всички народи. Т.е ще владее и управлява народите. От написаното за Амалик в Писанията виждаме, че той бива разбит от Израел и разпръснат между народите и е много далече от това да е първенец между народите. После виждаме в книгата Естир един амаличанин да се появява като втория човек в империята. Но и той загива. При все това се вижда способността на амаличаните да се прокрадват незабележимо във властовите структури и да ги обяздват за своите цели.

До времето на Исус амаличаните и едомците вече са част от Израел и официално се наричат "юдеи". Точно те формират сатанинската синагога, които привидно работят за божиите цели (носейки името юдеи), но реално работят за сатанинските. Ето защо британската империя е осъществяването на пророчеството на Валаам, амаличаните да станат "първи сред народите". Британската империя е най-голямата империя за всички времена, от познатата ни история.

Официално Британската империя се управлява от кралцата/краля, но всъщност британската корона е подчинена на банкерите (спрямо които са затънали в дългове от битката при Ватероо насам). Знаем, че дълговете са към банкерската империя на Ротшилдите. Но кои са Ротшилдите и как така станаха толкова велики и могъщи?

Рот-шилд, означава червен щит, и това има е умишлено избрано от дребен "юдеин" бижутер на име Майер. Та какво има за цел да прикрие този рот-шилд, този червен щит. Знаем от Писанието, че името "Едом", бащата на едомците и амаличаните означава червен. Официалния цвят на Британската империя е червения (британската армия е известна като - червените мундири). Официалния цвят на комунизма също е червения. И ако проследим тази червена нишка, няма да е трудно да установим, че Ротшилд е има избрано да прикрива едомците.

Сега трябва да се отбележи, че има два вида едомци - физически (псевдо-юдеите) и духовни (псево-християните).


Последните са не по-малко мощни, и техния престол можем да открием във Ватикана. А физическите едомци са пръснати по целия свят в стелт режим и стоят зад медии, правителства, цели държави.

Основната цел на Едом е да владее над обещаната земя и да фалшифицира Божието царство на земята. Същите цели преследва и Ватикана.

От своя страна Ватикана не може да понесе откъсването на част от нейните духовни/религиозни владения и обособяването им в разни самостоятелни "православни" империи и царства. Затова от 1000 години Ватикана води войни срещу откъсналите се от нея духовни владения. Войната срещу Русия е част от тези войни и тя се води откакто Русия приема православието.

Претенциите между Ватикана и православието не са относно кой да бъде правата вяра, а относно това, кой да излъчи Антихриста. Православието е точно толкова част от системата на Антихриста, колкото и Ватикана. Но както във всяка голяма корпорация ръководството насърчава конкуренцията между служителите си, за да им повиши ефективността, така и Антихриста насъсква повърхностна вражда между своите под-царства за да може да излъчи най-добрия.

По всичко личи, че враждата между Запада и Русия е повърхностна. Преди време когато сатанинския елит се събра за пореден път в Давос, след началото на войната в Украйна, имаше хора които казаха, че ако Русия иска да докаже, че е на страната на светлината, трябва да бомбардира Давос и да унищожи вкупом всичките събрани като хлебарки злодеи на едно място в Давос. Но Русия не само че не го направи, но и никога няма да направи такова нещо. Русия участва в измамата и геноцида с ковида и ваксините, участва в измамата с космоса, в прикриването на Антарктида и купола, във фалшифицирането на историята и в куп други сатанински измами.

Начина по който Русия воюва в Украйна е подобен на този по който американците воюваха във Виетнам. Цели се масово избиване на хора, но не и бърза и категорична победа. От военна гледна точка действията на Русия нямат никаква логика. Украинците продължават да си доставят оръжие и боеприпаси по железопътната мрежа, когато при нормална военна стратегия, тя щеше да бъдат унищожени в първите 48 часа от конфликта. Щеше да е унищожено и цялото украинско военно и политическо ръководство. Те са им на една ръка разстояние.

В момента Русия бомбардира електрическата мрежа на Украна с хиляди ракети вече няколко седмици с частични резултати, вместо да им пусне няколко ЕМП-та и да ликвидира не само електрическата мрежа, но и цялата комуникационна инфраструктура само за 3 дни. Ако Русия водеше реална война в Украйна, то последната щеше да е поставена на колене за около една седмица. И всичко щеше да стане с минимални жертви и разрушения. Но това не се прави. Върви се по пътя на максималните жертви, максималните разрушения, максималното изразходване на оръжия и потъване в дългове за въоръжаване не само на Русия и Украйна, но и на целия ЕС, Великобритания и САЩ.

Жертвите сред украинците са колосални, чудовищни. Украинското ръководство води война не като да спечели, а като да ликвидира максимален брой украинци. Например в боевете в покрайнините райони на Херсон (преди руснаците неоправдано да го напуснат) имаше един район от 2-3 села в който руснаците използваха масирано 500 килограмови бомби и там не е останал камък върху камък. При все това в продължение на седмици всеки ден украинците изпращаха по 300 войника, които до края на деня стават на пепел и прах. На следващия ден изпращат още 300 за да споделят същата съдба. И така няколко седмици ги правеха, напълно без никаква военна причина и смисъл. Това са отявлени сатанински жертвоприношения.

Днес в една от военните сводки казаха, че Русия не бърза да превзема Бахмут (Артьомовск), а го използва като плацдарм за ликвидация на живата сила на Украйна, защото за последния града е стратегически и те всеки ден пращат нови и нови войници, които бързо биват ликвидирани, и после още и още и още. Това не е война, това е ликвидация на украинските мъже. По официални данни украинците твърдят да имат 20 000 жертви, обаче има съставена гражданска организация за издирване на безследно изчезналите на фронта украински войници, в която са събрани документи за 500 000 изчезнали без вест и кост. И това е за тези за които "не се знае" защо ги няма. Отделно са онези за които се знае че са загинали. Жертвите са огромни и те не са плод на лоша военна стратегия, те са плод на съзнателно организиран геноцид, в който според това, което виждам участват и двете страни.

Ето защо не се подмамвайте да избирате страна в този конфликт, това не е нашата война. Ние трябва да сме на Божия страна и да воюваме с оръжията на правдата срещу силите на мрака, които контролират и двете страни.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

The Disciple

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 214
 • !Мълчанието е съучастие в престъплението!
Re: Конфликтът между Запада и Русия
« Reply #29 on: December 01, 2022, 09:51:44 AM »
                   
                            Чудех се дали, да отговарям, но....все пак.
          Не ми се иска дискусия та да се превърне в междуличностно пререкание или надцакван е за това, кой е задължително крив или прав, но някакси ми убягва аргументацята относно твърденията, които правите , именно, че Америка се е превърнала в бухалка на Британската империя,  превзета отново от нея и "опира пешкира" за световните злини.
        И по принцип на това твърдение, поне 90% от Американците, ще ви се изсмеят гръмко в лицето ако го чуят, тъй - като те изпитват дълбоко презрение към т. нар. " Британска империя" и авторитет а на Короната изобщо.
          Не знам дали знаете, но след 1991 год. И разпадането на СССР , в света има само една Суперсила и това е Америка.
        Не виждам как, Америка " опира пешкира" за всичко, след като , когато преди около 20 - тина години Джордж Буш агресира последователно Афганистан и Ирак, 
 за да търси някакво несъществуващо химическо оръжие , Европа, а в това число и Великобритания , беше буквално наводнена от  мигранти/ бежанци именно от тези страни. 
        Америка естествено не прие нито един!
Така, че в действителност е точно обратното - те са тия , които създават проблеми те, а после други трябва да берат ядовете на последствията.
         Между другото, тогава никой не зададе въпроса, как така Америка нарушава териториалната  цялост и нахлува в независими, суверенни държави, както сега такъв упрек има към Русия.
          Значи Америка може, а пък Русия не може - много интересно. 
        Американците, дотолкова са се опили от ролята си на Глобален Хегемон, че се надяват господството им да продължи вечно и да ликвидират всяка конкуренция, най - вече в лицето на Русия.
        Твърде са слепи, за да осъзнаят, че света има нужда от силна Русия, като естествен балансьор в международни те отношения.

      В началото на 90- те години, много българи паднаха в плен, на култа към Америка, "американската мечта" и т.н.
       Аз бързо се оттърсих от тоя мит за " добрата стара Америка" и злия "червен звяр" в лицето на Русия. Нито Америка е толкова добра, нито Русия е толкова зла...
        Залъгваха ни и ни омагьосваха с красиви и сладки приказки за "Демокрация
и граждански права" и накрая получихме хунтата на един Сатрап - диктатор като Бойко Борисов, в пъти по- лош и от Тодор Живков и всички  останали преди него.
          На глупаци те и наивниците , ако все още има такива, разбира се, които се надяват, че Америка би направила България демократична държава, мога да кажа само следното : Това ще стане, точно никога! Поради простата причина, че това е последното нещо от което Америка има нужда.
     Тъй - като, една държава , дори и с минимално действащи демократични механизми и институции, се управлява трудно, а това тях категорично не ги устройва.   
                                                                                     
                                                                                                          (следва...)

"Преди  всичко  се  пазете  от  Фарисеиския   квас,    които  е  лицемерие!"
          Исус -. Ев  Лука  12:1 стих
   "Mразя, презирам фестивалите ви и няма да благоволя в тържествените ви събрания...отмахнете от мен шума на песните си...НО НЕКА ТЕЧЕ ПРАВОСЪДИЕТО КАТО ПОТОК, ПРАВДАТА КАТО ВЕЧЕН ИЗВО