Author Topic: ИДВА ГОЛОДОМОР!  (Read 9079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Reply #15 on: April 24, 2022, 06:39:50 AM »
Все си мисля че целта е някаква друга не само глада.
Целта на сатаната е хората да не вярват в Бог и в този ред на мисли ми се струва че има нещо друго което иска да постигне.
Това което го прави явно е за отвличане на внимание.

Не искам да кажа да не се подготвяме и за това че ще има липса на храни но ми се струва че ни се готви нещо по лошо.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Reply #16 on: April 24, 2022, 11:21:51 AM »
Аз никъде не съм писал, че глада е някаква цел сама по себе си. Глада, както и пандемиите, ваксините, инфлацията, войната и прочие неща, които са описани в стъпките на плана са точно това - стъпки към определена цел.

Тази цел е доста дълбока по своето естество и тя не е просто контрол над човечеството, а тоталното откъсване на човечеството от Бога, чрез унищожаване на Божия образи и подобие вътре в човеците.

Над това се работи усилено още от времената преди потопа, като Бог непрестанно унищожава тия сили и цивилизации, които напредват в осъществяване на тази цел. Подобно унищожение е имало последно преди около 150 години. За това обаче се мълчи и се крие от историците, които преподават напълно фалшива версия на историята.

Аз вярвам, че ние сме изправени на прага на следващото унищожение, затова ние трябва да сме готови за него, в изпълнение на Исая 26-та глава:

Ис. 26:1  В оня ден тая песен ще се изпее в Юдовата земя: Имаме укрепен град; Спасение ще тури Бог за стени и подпорки. 
Ис. 26:2  Отворете портите, За да влезе праведният народ, който пази истината. 
Ис. 26:3  Ще опазиш в съвършен мир Непоколебими ум, Защото на Тебе уповава. 
Ис. 26:4  Уповавайте на Господа винаги, Защото Господ Иеова е вечна канара: 
Ис. 26:5  Защото събаря живеещите на високо, Снишава високостоящия град, снишава го дори до земята, Хвърля го дори в пръстта
Ис. 26:6  Ногата ще го потъпче - Нозете на сиромаха, стъпките на бедния
Ис. 26:7  Пътят на праведния е прав път; Пътеката на праведния Ти направляваш. 
Ис. 26:8  Да! в пътя на Твоите съдби, Господи, Те чакахме: Желанието на душите ни е към Твоето име и към възпоменание за Тебе. 
Ис. 26:9  С душата си Те пожелах нощем, Да! с дълбочината на духа си Тебе търся в зори; Защото, когато Твоите съдби се вършат на земята Жителите на света се учат правда
Ис. 26:10  Ако се покаже милост към нечестивия, Пак той няма да се научи на правда; Даже в земята на правотата ще постъпва неправедно, И не ще погледне на Господното величие. 
Ис. 26:11  Господи, ръката Ти е издигната, но те не виждат; Обаче ще видят ревността Ти за людете Ти, и ще се посрамят; Огън даже ще погълне враговете Ти
Ис. 26:12  Господи, Ти ще отредиш мир за нас, Защото си извършил за нас и всичките ни дела. 
Ис. 26:13  Господи Боже наш, освен Тебе други господари са владели над нас; А само чрез Тебе ще споменуваме Твоето име. 
Ис. 26:14  Те са мъртви, няма да живеят; Те са сенки няма да се издигнат; Защото Ти си ги наказал и изтребил, И си направил всеки спомен за тях да изчезне
Ис. 26:15  Умножил си народа, Господи; Умножил си народа; прославил си се; Разширил си всичките граници на страната. 
Ис. 26:16  Господи в скръбта прибягнаха към Тебе, Изляха тайна молитва, когато наказанието Ти бе върху тях
Ис. 26:17  Както непразна жена, Когато наближава да роди, е в мъка И вика в болките си, Такива станахме и ние пред Тебе, Господи. 
Ис. 26:18  Станахме непразни, бяхме в мъка, Но като че ли вятър родихме; Никакво избавление не извършихме на земята, Нито паднаха пред нас жителите на света. 
Ис. 26:19  Твоите умрели ще оживеят; Моите мъртви тела ще възкръснат. Събудете се и запейте радостно вие, които обитавате в пръстта, Защото росата Ти е кат росата по тревите. И земята ще предаде мъртвите. 
Ис. 26:20  Дойдете, люде Мои, влезте в скришните си стаи, И затворете вратите след себе си; Скрийте се за един малък миг, Догдето премине гневът
Ис. 26:21  Защото, ето, Господ излиза от мястото Си. За да накаже жителите на земята за беззаконието им; И земята ще открие кървите си, И не ще покрие вече убитите си. 


Това, което е написано в този пасаж вече не еднократно се е изпълнявало през историята и предстои да се изпълни пак. В този пасаж ясно се виждат стъпките на Божия план:

- стих 5 - Бог ще събори империята на нечестивите, тя ще бъде хвърлена в пръстта и стъпкана дори от сиромасите
- стих 9 - когато се излеят Божиите съдби (присъди) на земята - народите ще започнат да се боят от Бога и да се учат на правда
- стих 11 - Божията ръка е издигната за съд, но човеците не виждат и не разбират, много от християните също не разбират, защото умовете и сърцата им не са обновени, но мислят и разсъждават по светски.
- стих 14 - Нечестивите ще бъдат изтребени, тяхната империя ще рухне и за нея няма никой да си спомня, както и днес ние не помним ония древни и не толкова древни империи, които не само са били унищожени от Бога, но и заличени от историята.
- стих 15 - в следствие на Божия съд и убояването на народите, Божият народ ще се умножи, защото мнозина ще се покаят и обърнат към Бога, присъединявайки се към Божия народ.
- стих 16 - докато Божия съд е върху народите мнозина ще се убоят и ще излеят тайна молитва към Бога, стигайки до покаяние. Това е и истинската причина поради която Бог допуска всичко това да се случи.
- стих 20 - докато трае Божия съд и гняв по земята, светиите трябва да се скрият "в скришните си стаи" - това са местата за прибежище, които Бог е отредил за всеки от Неговите хора. "Докато премине гнева" - те трябва да си стоят там и да не ходят никъде, да не се занимават с външния свят. Точно за тази цел те трябва да имат необходимите провизии, иначе няма да е възможно да изпълнят тази инструкция. Ще отидат сред света да търсят храна и ще бъдат наказани заедно със света, подобно на Лотовата жена, която се обърна назад към Содом.

Всички тези стъпки на Божия план са преплетени с пасажи описващия агонията и копнежите на светиите, техните ходатайства, молитви и стремеж към Бога.

Ако се съди по стих 17-19 е възможно някои от светиите да загинат и единствената надежда за тях да остане - възкресението на мъртвите. Ние не трябва да се страхуваме от това, защото живи или мъртви, ние принадлежим на Господа.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Reply #17 on: April 24, 2022, 20:29:56 PM »
Други неща си мисля аз но като ми се изяснят нещата ще ги споделя.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Reply #18 on: May 03, 2022, 14:18:14 PM »
Президентът на фондация "Рокфелер" Раджив Шах предостави на Дейвид Уестин от телевизия Блумбърг хронология за това кога ще започне "огромната, непосредствена продоволствена криза". Той каза: "през следващите шест месеца".

Ние се готвихме още тази зима 2021/2022 да ни удари тази криза, но се оказва, че планировчиците са го планирали за следващата и сами си казват, кога се очаква.

Пак по Божия милост ни се дава още малко време за подготовка.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Reply #19 on: May 11, 2022, 00:24:25 AM »
Ето нещо за което предупреждавах отдавна, но все попадаше в глухи уши:

Австралийският губернатор на щата Виктория Дан Андрюс прие закон, с който забранява отглеждането на собствена храна.

Законопроектът за изменение на Закона за селското стопанство от 2022 г. е приет на второ четене в парламента. Причината за промяната е биосигурността.

Разширяването на правомощията на правоприлагащите органи, претърсването на имущество и лица без съдебна заповед, увеличаването на глобите от 1800 до 10 000 долара за предоставяне на невярна или подвеждаща информация са част от новия законопроект.

Оторизираните служители вече няма да се нуждаят от съгласието на собственика на земята, за да изземат проби, добитък (животни) и документи.

От упълномощените служители вече няма да се изисква да представят официален документ за самоличност. Предвидени са строги санкции за възпрепятстване на достъпа до земята им.


Враговете се движат в посока да забранят производството на храна. Някои си мислеха че е достатъчно да имат свое производство, но аз знаех че за определен период това няма да бъде възможно и единствения начин е човек да има запас от храна. Ето че вече нещата започват да се случват.

Между временно много хора си помислиха, че нещата с ваксините и пандемиите са отминали, но тази година нещата се очаква да загрубеят още повече. Ето една новина по въпроса:

Правителството на Нова Зеландия изпраща писма до неваксинирани хора, в които им казва, че ако не се ваксинират до 1 юни 2022 г., ще им бъде наложена глоба от 15 000 долара или 6 месеца затвор.

И това се случва в Нова Зеландия въпреки, че Новозеландския върховен съд излезе със становище, че задължителните ваксинации са грубо нарушение на човешките права от страна на правителството.


Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 184
Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Reply #20 on: May 11, 2022, 17:07:55 PM »
Доколкото имам някаква достоверна информация в Русия дават земя за собствено потребление.С една дума да си произвеждат каквото искат.
Явно не навсякъде ще е така със забраните.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3950
Re: ИДВА ГОЛОДОМОР!
« Reply #21 on: May 11, 2022, 22:29:28 PM »
В Русия това се прави под ръководството на Путин. Те затова искат да го свалят по всякакви начини. И ако успеят и там ще стане същото.

Освен това ние сме под контрола на Запада, от където тръгват всички тези мерзости. Разбира се, ние трябва да се молим тия неща да не успеят в България и въобще целия им план да се провали и да се обърне против тях.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.