Author Topic: Програмата на фондация "Рокфелер" за пандемията от 2010-а година  (Read 1373 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3618
На 21 юни 2020 г, президентът на Гана Нана Акуфо-Адо оповести плана на фондация "Рокфелер" да унищожи световната икономика и да пороби човечеството. Той заяви, че чете от документ на фондация "Рокфелер" от 2010 г, който явно е различен документ от вече известния документ на фондацията наречен "Lockstep".

Независимо от това, започвайки от страница 18, гореспоменатият документ на РФ описва подробно сценария "Операция "Локстеп": "Свят на по-строг правителствен контрол отгоре надолу и по-авторитарно ръководство, с ограничени иновации и нарастващо отдръпване на гражданите".

Не забравяйте, че този сценарий е от 2010 г: "Дори и най-подготвените за пандемии държави бързо се оказаха претоварени, когато вирусът се разпространи по света, заразявайки близо 20 % от световното население и убивайки 8 милиона души само за седем месеца, повечето от които здрави млади хора. Пандемията имаше смъртоносен ефект и върху икономиките: международната мобилност на хора и стоки спря, като попречи на отрасли като туризма и прекъсна световните вериги за доставки. Дори на местно ниво обикновено оживените магазини и офис сгради останаха празни в продължение на месеци, без служители и клиенти." 

Пълен текст на документа:

(всички текстове в скоби очевидно са коментар, и не са част от самия документ)

Те изказват хипотеза за симулирана глобална епидемия, изискваща стъпки, различни фази, общи срокове и очаквани резултати:

1. Създаване на много заразен, но свръхнисък процент на смъртност вирус, който да отговаря на необходимия план. Използване на САРС, СПИН, хибриден изследователски щам, създаден в лабораторията на Форт Дитрих клас 4 от 2008 до 2013 г. като част от изследователски проект, за да се разбере защо коронавирусите се разпространяват като горски пожар при прилепите, но изключително трудно заразяват хората. (За да се противопоставят на това, те добавят 4 вмъквания на СПИН във вируса. Липсващият ключ за заразяване на човека е рецепторът Ace-2.)

2. Създаване на оръжейна версия на вируса с много по-висока смъртност като резервен план. Готов е да бъде пуснат във Фаза 3, но само ако е необходимо. (SARS, HIV, MERS, оръжеен щам Tribit, създаден в лабораторията Форт Дитрих клас 4 през 2015 г. )

3. Транспортиране на изследователския щам в друга лаборатория от Клас 4 - Националната микробиологична лаборатория в Уинипег, Канада, и нарочното му "открадване и контрабанда от Китай", Си Джан Ли, и пренасянето му в единствената китайска лаборатория от Клас 4, която е Уханският институт по вирусология в Ухан, Китай. За допълнително правдоподобно отричане и за да се затвърди нужния резервен публичен сценарий като нещо, на което може да се разчита в случай на нужда. Основният сценарий е естественият. Резервният сценарий е, че Китай го е създал и пуснал случайно.

4. Финансирайте всички говорещи глави: Фаучи, Биркс, Тедрос и агенции, Световната здравна организация, NIAID, CDC, а също и ООН, които биха участвали в реакцията при пандемия преди планираното освобождаване на изследователския щам, за да контролират търсения сценарий по време на операцията.

5. Създаване и финансиране на план за разработване и въвеждане на ваксинация, така че да е възможно тя да бъде въведена в световен мащаб. ( Гейтс: Десетилетие на ваксините и глобално действие План за действие за ваксините, 2010-2020 г.)

6. Създаване и финансиране на протоколи за ваксиниране, проверка и сертифициране, цифрова идентификация, за да се приложи/потвърди програмата за ваксиниране след въвеждането на задължителното разгръщане. (Гейтс: ID2020.)

7. Симулирайте хипотезата за блокиране на населението (локдаун) непосредствено преди планираното освобождаване на изследователския щам, като използвате реално учение като финална военна игра за определяне на очакваната реакция, срокове и резултати. (Събитие 201 през октомври 2019 г.)

8. Освобождаване на изследователския щам в самия Институт по вирусология в Ухан и след това обвиняване за освобождаването му някоя естествена изкупителна жертва (като например прилепи бел. пр.) за отпущане като търсен първичен сценарий. (Мокрия пазар в Ухан, ноември 2019 г. Абсолютно същото като при симулацията.)

9. Омаловажаване на предаването от човек на човек за възможно най-дълъг период от време, за да се даде възможност на изследователския щам да се разпространи в световен мащаб, преди някоя държава да успее да блокира отговора, за да избегне първоначалното заразяване.

10. След като някоя държава забележи заразата на място, блокирайте входящите/изходящите пътувания. Запазете разпространението на трансмисията в рамките на страната възможно най-дълго.

11. След като достатъчно хора в дадена страна/регион се заразят, въведете принудителна карантина/изолация за този район и бавно разширявайте регионите на блокиране с течение на времето.

12. Преувеличаване на смъртността чрез свързване на изследователския щам със смъртни случаи, които нямат почти нищо общо с действителния вирус, за да се поддържат максимален страх и съответствие. Ако някой умре по някаква причина и се установи, че има Covid, считайте, че това е смърт от Covid. А ако се смята, че някой е имал симптоми на Covid, приемете, че е имал Covid и го считайте за смърт от Covid.

13. Поддържайте обществената карантина възможно най-дълго, за да унищожите икономиката на региона, да предизвикате граждански вълнения, да прекъснете веригата за доставки и да предизвикате началото на масов недостиг на храна. Както и да предизвика отслабване на имунната система на хората поради липсата на взаимодействие с чужди бактерии, външния свят, т.е. нещата, които поддържат имунната ни система будна и активна.

14. Омаловажавайте и атакувайте всички потенциални лечения и продължавайте да повтаряте, че единственото жизнеспособно средство за борба с този вирус е ваксината. Продължавайте да удължавате карантината отново и отново в "двуседмични интервали" [Отново използване на метода за две седмици. Това е програма на ЦРУ], което кара все повече хора да се изправят и да протестират. Противопоставяйте им се.

15. [И тук е ключовата част за сега:] В крайна сметка прекратете карантината от Фаза 1, след като получите достатъчно обществен отпор, очаквано през юни 2020 г., и публично заявете, че според тях е "твърде рано да се прекрати изолацията, но все пак ще го направим".

16. След като обществеността се върне към нормалното си състояние, изчакайте няколко седмици и продължете да раздухвате смъртността от изследователския щам, август-септември 2020 г., и я комбинирайте с увеличаването на смъртните случаи поради това, че хората умират от стандартни болести с по-висока честота от нормалното поради силно отслабената си имунна система от месеците на изолация [Което потвърждава това, което казах: трябва да дистанцирате социално хората, които редовно носят маски. Точно това ви казаха току-що. Те имат силно отслабена имунна система.], за да се подпомогне допълнително повишаването на смъртността и да се разгласи предстоящата Фаза 2 на блокиране на населението (локдауни).

17. Накрая въведете карантината от Фаза 2, от октомври до ноември 2020 г., на още по-крайно ниво и обвинете протестиращите, предимно хора, които вече не вярват на правителствата си, като причина за най-голямата втора вълна, при което медиите ще кажат: "Ние ви казахме. Беше твърде рано. За всичко сте си виновни сами, защото имахте нужда от подстригване. Вашите свободи имат последствия".

18. Прилагане на карантините от Фаза 2 на много по-крайно ниво, като се увеличат наказанията за неподчинение. Заменете глобите със затвор. Считайте всички пътувания за несъществени. Увеличете броя на контролно-пропускателните пунктове, включително с военна помощ. Засилване на проследяването на населението чрез задължителното приложение. Поемете контрола върху хранителните продукти, горивата и създайте широкомащабен недостиг, така че хората да могат да получат достъп до основни продукти или услуги само ако първо получат разрешение.

19. Поддържайте блокирането от Фаза 2 за много по-дълъг период от време, отколкото блокирането от Фаза 1, като продължите да унищожавате световната икономика. Допълнително влошаване на веригата за доставки и по-нататъшно засилване на недостига на храна и други подобни. Потушават всякакво обществено възмущение, като използват крайни действия или сила и карат всеки, който не се подчинява, да изглежда като обществен враг № 1 за онези, които са готови да се подчинят.

20. След доста дълго блокиране на Фаза 2 от над 6 месеца, въведете програмата за ваксиниране и сертифициране на ваксините и я направете задължителна за всички, като дадете приоритетен достъп на тези, които са се подчинили от самото начало, и накарайте тези, които са за, да нападнат тези, които са против, като кажат, че "те са заплаха и причина за всички проблеми", използвайки думи като "Не можем да се върнем към нормалния живот, докато всички не вземат ваксината".

А хората, които се противопоставят, "вредят на нашия начин на живот и затова са врагове". [С други думи, те ще настроят хората едни срещу други.]

21. Ако мнозинството от хората се съгласят с програмата, тогава нека тези хора да влязат в новата система, в новото нормално състояние, като същевременно ограничат възможността на малцинството, което се противопоставя на програмата, да работи, пътува и живее.

22. Ако мнозинството от хората се противопоставят на програмата, тогава пуснете оръжието SARS/HIV/MERS Tribit Strain като операция от фаза 3. Вирус с над 30 % смъртност като последно сплашване, за да накаже малцинството бързо да се превърне в мнозинство и да даде последно "Казахме ви" на тези, които не са слушали.

23. Въвеждане на новия икономически модел. Система за криптовалута с патент 060606 на Microsoft, използваща данни за телесната активност, която се основава на човешкото поведение и готовността да се подчинява. Това е усъвършенствана версия на програмата "Черните огледала" с 15 милиона заслуги, която използва храна, вода, подслон и други стоки от първа необходимост като оръжие за налагане на новата икономическа система. В общи линии, правете това, което искаме, и ще получите възнаграждение.

24. Натрупайте кредитния резултат и получете по-голям достъп до нещата, от които се нуждаете, за да оцелеете. Или се противопоставяйте на това, което искаме, и ще бъдете наказани. Загубете кредити и загубете достъп до нещата, от които се нуждаете, за да оцелеете. И това е вашият Нов световен ред: технология на стероиди, при която нямате друг избор, освен да се подчините.  (И ако някой си мисли, че това не е вярно, тогава да отиде и да провери някои части на Китай, защото те вече са започнали да въвеждат някои от системите за криптовалути в определени райони.)

-----------------------

Това, което аз разбирам, че към локдауните ще прибавят недостиг на храна и горива, и ако това не е достатъчно ще пуснат по-смъртоносен вирус, и след него още повече локдауни и още повече недостиг на храна и стоки от първа необходимост.

Който има разум нека мисли и да се подготвя.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

dodai

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 152
Да наистина трябва да сме подготвени за всякаква ситуация но си мисля че щом е достигнала тази информация до непосветени хора явно има някакъв друг прочет така да се каже.
Все си мисля че Бог няма да допусне да се осъществят техните планове.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 230
Какво излиза - че можем да очакваме нов много по-смъртоносен вирус от "фаза 3"? Аз очаквах издевателствата да бъдат повече икономически. Не знам това с новия вирус доколко е реалузируемо предвид това, че в някои държави хората се подчиняват и вярват, в други не. Как ще се раздели между държавите? Също, възможно ли въпросната статия да е написана пост фактум?
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3618
Статията е публикувана 2020-а година. Т.е много неща които още не бяха станали а ги има се видяха, че станаха точно така.

Сега някои казват, че информацията е умишлено подвеждаща, защото в нея се твърди, че вируса е заразен по въздуха, а има хора които държат теорията че вируса се разпространява само чрез физически контакт (тестове, ваксини и прочие). Поради тази причина те смятат, че това е дезинформация, но не е ясно каква значимост има детайла как точно се пренася заболяването.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
Лош превод на едно интригуващо изказване в европарламента, изобличаващо Гейтс
7 минути
https://www.youtube.com/watch?v=vUB_7CiMlfg

тук опровергават
https://factcheck.afp.com/italian-politician-spreads-false-claims-about-bill-gates-parliament-speeches

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3618
Смешното с тези фейк чекъри е че са спонсорирани от Гейтс и Сорос, а се правят на авторитети по отношение на техните престъпления. Нарича се конфликт на интереси.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 230
Едните фактчекъри (на фейсбук) се оказаха финансирани от Джонсън и Джонсън - производителя на ваксини. И тук няма конфликт на интереси...
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1007
Информацията със тия 30% смъртност, е интересна сама по себеси. И ме навежда на мисълта, че чрез тази заплаха, се принуждават и определени хора в правителствата да им "съдействат", когато не успеят да ги подкупят.
Защото, видно е, че всеки който бива поставен на тия постове, дори да е бил против, след това се обръща към мерките.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]