Author Topic: Свидетелството на еврейския доктор Зеленко  (Read 2634 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Публикувам автоматичен превод (с леки корекции) на свидетелството на еврейския доктор Зеленко (лекувал Тръмп и други президенти) относно ваксинацията и задкулисието зад нея. Това свидетелство е дадено пред панел от равини в Израел. Оригинален текст на английски тук.

СТЕНОГРАМА НА ПОКАЗАНИЯТА  НА Д-Р ЗЕЛЕНКО
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Д-р Владимир Зеленко е сертифициран семеен лекар в продължение на повече от двадесет години. Пациентите му го описват като член на семейството на хиляди семейства и е медицински съветник на доброволческия корпус за бърза помощ в Киряс Джоел, Ню Йорк. Д-р Зеленко е разработил известния вече "Протокол Зеленко", който е спасил безброй животи по целия свят. Добре дошъл, д-р Зеленко. Благодаря ви, че се присъединихте към нас. И бих искал да коментирате темата ни, моля.

Д-р Зеленко: Много ви благодаря, че ме поканихте. Чувате ли ме?

Панел: Да, силно и ясно. Много ясно.

Д-р Зеленко: И така, ще ви разкажа набързо моя опит. Моят екип е лекувал успешно директно 6000 пациенти. Обучил съм стотици лекари, които сега обучават своите студенти. А като съвкупна група сме лекували успешно милиони пациенти. Президентът Тръмп беше мой пациент. Руди Джулиани беше мой пациент. Преподобният Хаим Каневски е бил мой пациент. Г-н Ницан Хоровиц, вашият министър на здравеопазването на Израел, миналата година беше мой пациент. Просто ви казвам кои хора са се свързали с мен за лечение и включително президентът на Бразилия Болсонаро.

 Сега, моят опит ми даде много уникална перспектива в подхода към COVID-19, който по същество предпазва хората от влизане в болница. Бих искал да опиша... по отношение на децата, единствената причина, поради която бихте искали да вкарате детето си в болница, е ако вярвате в детското жертвоприношение. В противен случай няма никаква необходимост.

Нека обясня. Всеки път, когато оценявате какъвто и да е терапевтичен метод, трябва да го разгледате от три гледни точки.

1. Безопасен ли е той?
2. Действа ли?
3. И имате ли нужда от него?

Това, че разполагате с дадена възможност, не означава, че трябва да я използвате. Трябва да е налице медицинска необходимост. Трябва да има нужда от нея.

 Погледнете статистиката на CDC за деца под 18-годишна възраст, които са здрави, процентът на преживяемост е 99,998% без лечение. Точно както каза д-р Уден, грипният вирус е по-опасен за децата от COVID-19. И той направи оценка, че на един милион сто деца ще умрат от ваксинацията. Аз смятам, че броят би бил значително по-висок и ще ви обясня основанията за това.

 И така, ако имате демографска група, която няма риск да умре от заболяване, защо бихте ѝ инжектирали смъртоносна отрова?

 А сега нека да видим дали това нещо работи. Двете страни в света, които имат най-много ваксинирани граждани, са Ерец Израел (Земята на Израел) - 85% ниво на ваксинация, и островна държава в Индийския океан, наречена Сейшели, също с над 80% ниво на ваксинация. И в двете страни се наблюдава епидемия от делта вариант.

Затова нека ви задам един въпрос. Ако сте ваксинирали... ако сте ваксинирали по-голямата част от населението си, защо все още имате епидемия? Това първо. Второ, защо изобщо бихте поставили трета инжекция със същото нещо, което не е подействало първите два пъти? Това е въпросът дали действа или не.

 И нека поговорим за безопасността. Това е истинският проблем. Съществуват три нива на безопасност или смърт, които трябва да разгледаме.

1 Остра (бърза) реакция.
2. Средносрочна реакция,
3 Дългосрочна реакция.

Острата реакция се определя от момента на инжектиране до три месеца. Според института "Салк" риск номер едно при инжектирането е образуването на кръвни съсиреци, точно както при Юдин.

 Между другото, всичко, което казвам, ще защитя с документи и моля, не ми вярвайте на думите. Трябва да направите своята надлежна проверка. И аз мога да ви предоставя доказателства за всичко, което казвам.

 Според института "Салк", когато човек може да получи инжекция от тези неща, тялото се превръща във фабрика за производство на шипове (спайк протеини), произвеждаща трилиони шипове, които мигрират към ендотела, който е лигавицата на кръвоносните ви съдове и по същество има малки шипове от вътрешната страна на кръвоносните ви съдове. Тъй като кръвните клетки преминават през него, те могат да го увредят и да причинят образуването на кръвни съсиреци.

 Ако това се случи в сърцето, това е сърдечен удар. Ако се случи в мозъка, това е инсулт. И така, в краткосрочен план причина номер едно за смърт са кръвните съсиреци. И повечето от тях се случват през първите три или четири дни. 40 % от случаите на кръвни съсиреци се случват през първите три дни от заразяването с тази смъртоносна отрова.

 Вторият (остър) проблем е, че причинява миокардит или възпаление на сърцата на млади хора.

 И третият (остър) проблем, който е най-обезпокоителен, според статията в New England Journal of Medicine, техните предварителни данни, 10% е процентът на спонтанните аборти през първото тримесечие. Ако жена се ваксинира през първото тримесечие риска от спонтанен аборт се повишава от 10 % до 80 %. Искам да разберете това, което току-що казах. Процентът на спонтанните аборти през първото тримесечие при бременни жени, когато се ваксинират, се увеличава осем пъти. Това са предварителни данни. Може да се променят с времето, но аз просто ви казвам какви са към днешна дата. Това е най-малката част от проблема.

 Втората категория е проблемът със средносрочната смъртност. Проучванията върху животни, които са направени с тези ваксини, показват, че всички животни са реагирали добре, като са генерирали антитела. Когато обаче бяха подложени на изпитание с вируса, срещу който бяха имунизирани, голям процент от тях умряха. Когато това беше изследвано, се установи, че имунната им система ги е убила. Това се нарича антитяло-зависимо усилване или патогенен прайминг, или парадоксално усилване на имунната система. Но въпросът е, че много от тези животни са умрели.

 Някой може да каже, че хората са различни. Може би, обаче тези изследвания (изследвания върху хора) не са били проведени. Вие сте експерименталните животни в момента. Главният изпълнителен директор на Pfizer каза: "Израел е най-голямата лаборатория в света". И така, тези дългосрочни изследвания върху хора, които да изключат патогенното примиране, не са направени.

 Люк Монтание, който получи Нобелова награда за медицина за откриването на СПИН, каза, че това е най-големият риск за човечеството и най-големият риск от геноцид в историята на човечеството. И така, не е изключен рискът от ADE (antibody-dependent enhancement) при хората, което се случва по-късно. Така че въпросът ми е: защо бих ваксинирал някого с потенциално разрушително смъртоносно вещество, без първо да съм изключил вероятността от подобно смъртоносно развитие на нещата?

 И третият компонент тук са дългосрочните последици. Има категорични доказателства, че тя влияе на плодовитостта, уврежда функцията на яйчниците, което намалява броя на сперматозоидите. Номер едно определено увеличава броя на автоимунните заболявания. Кой знае как с течение на времето това ще намали продължителността на живота? А едва миналата седмица излезе документ, който показва, че тя увеличава риска от рак.

 Така че, както и да го погледнете:

1. Независимо дали става въпрос за остри състояния, при които причинява кръвни съсиреци, възпаление на сърцето и спонтанни аборти, или за,
2. В средносрочнен план, където може да доведе до патологична катастрофална имунна реакция, или
3. В дългосрочен план, когато причинява автоимунни заболявания, рак и безплодие.

Сега това е големия проблем.

Всъщност ще го кажа по този начин: По мое мнение сегашното израелско правителство е виновно за това, което е направил Йозеф Менгеле. Те са разрешили експерименти с хора върху собствения си народ. И ще ви кажа, надявам се, надявам се това да е малко по-различно. Обаче вероятно не е.

Ако виждате проблеми в еврейския народ, трябва да погледнете към равинското ръководство. Ако главата е болна, какво очаквате от тялото? Така че, моля ви на този дебат да поставите интересите на народа на Израел над политиката и всичко друго, което може да промени мнението ви,

 Получавал съм смъртни заплахи, ежедневни смъртни заплахи. Рискувал съм живота си, кариерата си, финансовия си живот, репутацията си, семейството си, всичко, само за да седя тук и да ви кажа какво правя.

 Така че ще обобщя само

 Няма нужда от тази ваксина.

 Всъщност няма нужда никой да я получава. На децата вече им се казва, че имат 99,998% шанс да оцелеят. Младите хора от 18 до 45 години имат 99,95 процента. Положението се подобрява само по данни на CDC. Същата концепция.

 Някой, който вече е прекарал КОВИД, който има антитела, естествено създадения имунитет, има милиард пъти голяма по-ефективност от изкуствено предизвикания имунитет чрез ваксина. И защо? Защо да ваксинирам някого с отровна смъртоносна инжекция, която създава непълноценни или опасни антитела, когато вече имам здрави антитела?

 И след това, ако погледнете високорисковата група (възрастните хора), при която смъртността е 7,5 %. И така, моите данни, които бяха първите в света, които публикувах в рецензирано списание, които станаха основа на над двеста други изследвания, и потвърдиха наблюденията ми, че ако лекувате хората в правилните срокове, намалявате смъртността с 85 процента.

 Така че от 600 000 американци, които са починали, ние можехме да предотвратим 510 000 да отидат в болницата и да умрат. И между другото, представих тази информация на Бенямин Нетаняху директно в ръцете му през април 2020 г., а също така информирах и всеки един член на вашето Министерство на здравеопазването.

Така че въпросът ми към вас е: ако мога да намаля смъртността от 7,5 процента до по-малко от половин процент, защо да използвам смъртоносна отрова, която не действа и има огромни и ужасяващи странични ефекти.

 Позволете ми да направя още един мисловен експеримент с вас, ако всички на планетата се сдобият с КОВИД и не се лекуват, смъртността в световен мащаб ще бъде по-малко от половин процент. Сега, аз не казвам, че искам това да се случи. Това са много хора, това са тридесет и пет милиона души, които ще умрат. Ако обаче следваме съветите на някои от световните лидери, да кажем, като Бил Гейтс, който миналата година каза: "Седем милиарда души трябва да бъдат ваксинирани". Ако това се случи, смъртността ще бъде над два милиарда души. Така че, събудете се! Това е Трета световна война! Това е ниво на злоупотреба и злонамереност, което не сме виждали вероятно в историята на човечеството.

 Аз съм против жертвоприношенията на деца. Аз съм против идолопоклонството. Наистина вярвам, че Бог изпитва всяко човешко същество. И ето го този тест.

    Ще се преклониш ли пред Мен? Ще поискаш ли да получиш защита от Мен? Ще приемете ли страховете си и ще Ме помолите ли да ви помогна, или ще избягате при идола на ваксината и на вашите правителства, на деспотите и тираните като социопати, които искат да бъдат божества?

Няма нищо ново под слънцето. Тези хора не са по-различни от Фараона. Те си мислят, че са бог. И вие ще им се поклоните? Ако щете да ги последвате, слушайте: "Добре, нека те да ви защитят. Да видим как ще се получи това за вас!" Не, не, не.

 Виждам как страхът кара хората да правят неща, които са напълно ирационални, неща, които нямат смисъл. Те жертват собствените си деца.

 И да, вашето Министерство на здравеопазването, което ви заблуждава  чрез абсолютно изкривена статистика.

 Искате ли да видите нещо реално? Отидете на уебсайта World Meter.Info. Отидете в държавата Израел и ще го видите. На 20 декември 2020 г. има огромен скок в кривата на смъртността в Израел. Знаете ли какво се случи в Израел на 20 декември? Започна националната имунизация. И това са цифри, които се съобщават от израелското правителство. Те просто са твърде глупави, за да го скрият.

 Има нулево оправдание, нулева обосновка за използването на този отровен смъртоносен капан, освен ако не искате да жертвате човешки същества. Мисля, че приключих.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
 Панел: След тези думи на д-р Зеленко не мисля, че някога ще можете да кажете: "Приключих.". Ние много ценим времето и усилията ви. Вие сте много категоричен и много ясен.

 Д-р Зеленко: Имате ли някакви въпроси?


Панел: Имаме много въпроси. Но само да обобщим. Два милиарда души ще издъхнат (умрат), ако седем милиарда души получат инжекцията според това, което казахте, така ли е?

 Д-р Зеленко: Не, не според това, което казах, според това, което казват световните експерти, че ако погледнете д-р Малоун, който е изобретил РНК технологията като оригинални патенти за ваксината, казва: "Не използвайте това. Правителството ви лъже. Страничните ефекти са ужасяващи".  Д-р Кейхил от Ирландия казва, че според нея до две години 90 процента от хората, които са се ваксинирали, ще са мъртви. Когато д-р Майкъл, надявам се, че можете да потвърдите, надявам се, че той все още е там, за да зададе този въпрос. Той каза, че не бихте стигнали толкова далеч. Така че, не знам, може би не е 90 процента или какъв е процентът? Може би не е две години. Може би е три години. Да, и вижте какво каза д-р Монтание. Той е носител на Нобелова награда за откриването на СПИН и каза: "Това е най-големият риск от геноцид в историята на човечеството".

 Панел: Така че само за малко уточнение, ако имате шест милиона, които са получили ваксината в Израел? Вярно ли е? Разполагате ли с този брой? Не. Три милиона. Значи, три милиона. Значи, ако вземем нашия процент от 3 000 000, би трябвало да видим, че около 500 000 или 800 000 души умират?

 Д-р Зеленко. Да, с течение на времето.

 Член на експертната група: Д-р Зеленко, знаете, че споменахте изследвания, които определено - изследвания, които излязоха - че определено е причина за проблеми с плодовитостта, броя на сперматозоидите, а сега наскоро и изследване на рака, което казва, че той причинява рак. Къде правителството ги показа? Защо задържат това нещо, което виждаме през цялото време да излиза от изследванията? Те казват: "Няма проблеми с плодовитостта - блъф; Няма проблеми с броя на сперматозоидите - блъф. Няма проблеми с рака - блъф. Всичко, което казахте, се контрира обратно не само от правителствата, но и от по-голямата част от медицинската индустрия, казва ни, че всички тези изследвания ваксинацията е опасна, е пълна глупост и се насърчава от лудите антиваксъри.

 Д-р Зеленко: Мога да отговоря на този въпрос. За всеки един човек, когото току-що споменахте, ако съберете общия брой пациенти, които са лекували Ковид, всичко това ще е равно на нула. А аз съм лекувал над 6000 пациенти. Така че трябва да знаете за кого говорите.

 Сега това, което ще ви кажа, е следното: да, имало е много координирани усилия за потискане на животоспасяваща информация, лекарства като хидроксихлороквин, хлороквин и ивермектин, които са най-безопасните лекарства в историята на медицината, са били потискани. И дори не можете да ги получите в Израел.

 Лекарите, които се осмеляват да кажат нещо, което е в разрез с наръчника, биват отстранявани от платформите. Това включва и световни експерти като д-р Малоун например, който е разработил ваксината мРНК. Той каза нещо против налаганата ни от медиите гледна точка и беше отстранен от всички медийни платформи. Можете ли да ми кажете защо?

И тогава можете ли да ми кажете защо се потискат знанията за страничните ефекти на тази смъртоносна отрова? И след това ми кажете защо има тази невероятна принуда, психологически натиск, а сега и използване на сила, за да бъдат принудени хората да приемат инжекцията? Вие трябва да отговорите на този въпрос, а не аз. Тук има координирани усилия. И Израел е начело.

 Панел: Изглежда, че Съединените щати също не показват цифрите, които казвате?

 Д-р Зеленко: Сега вие започнахте. Има данни, които показват към днешна дата единадесет хиляди мъртви души и четиристотин и петдесет хиляди нежелани странични ефекти (в Съединените щати). На първо място, това не е ли достатъчно?  Какъв е вашият праг на смъртност?

 Панел: Не, само един (смъртен случай).

 Д-р Зеленко: . Добре, VAERS вече признава, че има информатор на CDC, който току-що каза, че не е 11 000, а е 45 000. Това не е достатъчно. И след това има проучване на Харвард от 2009 г., според което само един процент от действителните събития (наранявания от ваксинации) се докладват.  Сега мога да приведа аргумент, че може би за обрив се съобщава в много по-малка степен, отколкото за смърт. Така че, в полза на съмнението, нека да кажем, че се съобщава за 20 процента от смъртните случаи и съм много щедър. Така че, ако вземете 45 000, според информатора, или дори ако вземете 11 000 към това, което те признават, така че числото е или 50 000, или 200 000 - вие избирате.

 Има и два други проблема с VAERS. Имам колеги, които са загубили пациенти заради ваксината. Те се опитват да подадат доклади. Системата на VAERS отхвърля докладите им без никаква причина. И още един проблем, за който също имам доказателства, е, че подадените доклади сега се изтриват от системата и дори не можете да ги намерите.

 Между другото, това не е теория на конспирацията. Това е конспирация, а не теория. Преди осемнадесет месеца, ако ви бях казал, че COVID-19 е биологично оръжие, щяхте да кажете, че съм теоретик на конспирацията. Ной в Библията беше теоретик на конспирацията, докато не заваля дъжд.

 Така че точно сега, ако ви кажа, че това е изкуствено създадено биологично оръжие, това е конспирация, а не теория. Сега всички са съгласни, че тази болест е изкуствено създадена.

 И аз дори знам точно кога е била направена и знам номерата, свързани с модификациите. През 1999 г. д-р Ралф Барет от Университета на Северна Каролина модифицира коронавирус на прилеп и на повърхностен протеин, за да може той да зарази хората. Тогава тези изследвания станаха незаконни в Америка. То беше изпратено с доларите на американските данъкоплатци и от Фаучи в УХАН, където тези изследвания продължиха и докато не откриха начин да модифицират този вирус, за да го направят изключително по-разрушителен за човешките бели дробове и да предизвиква кръвни съсиреци.

 И така, те взели изкуствен, естествено срещащ се вирус и бавно направили две промени в него с течение на времето. Отнело им е 20 години да го модифицират така, че да заразява хора и след това, когато ги зарази, да разрушава тъкани. Никой не казва, че съм теоретик на конспирацията. Хората казват, че това е конспирация. Това е заговор за извършване на геноцид.

 Толкова ли е трудно за евреите да повярват, че може да има група хора, които искат да унищожават?  Това е война срещу Бога.

 Има два начина да се гледа на живота. Или гледате на човешкото същество като на сътворено по образ и подобие на Бога. Ако сте създадени по Божия образ, това означава, че животът ви има святост. АКО животът ви има святост, значи имате човешки права. И ако имате човешки права, тогава не е ваша или моя работа да решавате колко хора трябва да има на планетата и кой трябва да живее или да умре. Нали?

 Другата система, системата на евгениката на Дарвин, казва: "Кой е на върха на йерархията на господството в живота? Тези, които имат най-голяма полза от оцеляването. Това неминуемо води до три категории хора:

1. Ubermensh (свръх хора).
2. Mensh (хора)
3. Untermensh (нищожества, под човеци).

 Ако приложите това преди 80 години, ubermensch са били тези нацисти, които са били защитници на арийските богове, които са смятали, че е в техния прерогатив, в тяхното право да решават кой да живее или да умре. Така че mench бяха англосаксонците, европейците можеха да живеят и да бъдат роби. А untermenschen, евреите, славяните, инвалидите, циганите, политическите затворници, тези, които трябваше да се превърнат в прах.

 Звучи ли ви като приказка? С изключение на това, че са убити двеста милиона души.

 Точно същото е и сега, с тази разлика, че в момента не е антисемитско. То е напълно различно. Има група хора, които смятат, че са еволюирали до по-високо ниво на съзнание, отколкото тяхната нова интелигентност и проницателност им позволява да определят тези неща. Не мисля, че те са еволюирали. Мисля, че те са набожни езичници. Няма никаква разлика от това. Участник в дискусията: Разбирам това, но нека... слушайте, самият Център за контрол на заболяванията също, а и г-н Байдън, провежда програма за ваксинация. Казвам, че съм против програмата, но, знаете ли, можете да ни предупреждавате тук, но хората в Америка, в Америка има 200 милиона души, които са взели ваксината.

 Д-р Зеленко: Нека ви разкажа за CDC. Президентът Тръмп издаде изпълнителна заповед, според която всеки американец трябва да има достъп до хидроксихлороквин. Тази заповед отиде при министъра на здравеопазването и човешките ресурси Гайтнър и в крайна сметка тя се озова в CDC при д-р Рик Брайт. И тогава това, което д-р Рик Брайт направи, вместо да използва правото да опита законодателство, което щеше да направи достъпно това лекарство за всеки американец и всяко човешко същество по света. Най-голямото оплакване, което получих от Израел, беше: "Е, вашият CDC и вашата FDA не го одобряват".  Защото особено израелското правителство е марионетка на всичко, което правят американците.

 Така че, тъй като американците не желаеха да го направят, Израел не желаеше да го направи. И така, какво направиха те? Създадоха изпълнително разрешение за употреба, което ограничаваше и ограничаваше достъпа само до хоспитализирани пациенти, като на практика го отрязваше от пациентите в амбулаторни условия у дома.

 Това е документирано от самия д-р Рик Брайт в документален филм, наречен "Напълно под контрол". Това не са мои думи, а негови.

 И освен това, след това отнеха разрешението за спешна употреба на хидроксихлороквин и използваха проучването на Lancet, което показа, че хидроксихлороквинът убива хора. Проблемът с това проучване беше, че то беше измама и те трябваше да го оттеглят, защото се основаваше на несъществуващи данни.

 Но FDA и CDC използваха това проучване, след като то беше оттеглено, за да отменят разрешението за спешна употреба (на хидроксихлороквин). И причината за това е, че ако това лекарство има разрешение за спешна употреба, други лекарства не могат!  И три седмици по-късно ремдезивир, произведен от Gilead Pharmaceuticals, получи разрешение за спешна употреба, договор за три милиарда долара. И Remdesivir не показа никаква полза за оцеляването. Той намалява болничния престой с пет дни, но без полза за оцеляването. Той струва 3200 долара на пациент и интравенозно приложение. Лекарствата, които използвах, струваха по 20 цента за хапче вкъщи и намаляваха смъртността и хоспитализацията с 84%. Това означава, че те намаляват пазарния дял и за Remdesivir изчезват с 84 процента.

 Така че CDC не е авторитет за мен. Знаете ли, според NIH в момента не трябва да лекувате КОВИД, освен ако не сте в болница и кислородът ви е по-малко от 92 процента. Сега това е съвет и препоръка на правителство, което иска да умрете. След 18 месеца и десетки проучвания, които са показали средно 85 процента полза от избягването на хоспитализация и смърт, и вие имате правителствена агенция, която все още дава тази препоръка.

 Те напълно са загубили всякакво доверие. Да, нашите правителства са корумпирани. Да, нашите правителства са част от този заговор.

 Знаете ли, ако аз организирах това, щях да дойда при някой световен лидер. Щях да дойда при Нетаняху или Бенет и да кажа: "Слушай, добре, ето ти петстотин милиона долара. Ще ги сложа в сметка, която никога няма да узнаете. Непроследимо, просто ни следвай инструкциите. А ако не го направиш, ще убием семейството ти".

 Дълга пауза

 Панел:  Добре.

 Д-р Зеленко: Между другото, ако погледнете Изхода... само един от 10 евреи е напуснал Египет и е стигнал до Израел. Това означава, че само 10 процента от нашия народ са способни да извършат психологическия преход от робство към изкупително мислене.

 Ето какъв е проблемът тук. Става дума за сблъсък на две системи, които не могат да съществуват едновременно - съзнание, ориентирано към Бога, срещу идолопоклонничество. Няма нищо ново под слънцето. Всичко е едно и също. Просто сега бойното поле е Ковид-19.

 Панел: Добре, много ви благодаря, д-р. Искам да ви благодаря лично, защото аз самият използвах вашия протокол и успях да го получа.

 Д-р Зеленко: Радвам се, че сте се оправили. Просто се надявам, че всеки друг евреин ще може да бъде като вас.

 Панел: Всъщност, в момента, в който сте в състояние да се възползвате от тази възможност, вие ще можете да се възползвате от нея: Знам. Подкрепям това. Бях като вас, в същата лодка дума. Благодаря ви, докторе.

 Д-р Зеленко:

    Няма за какво. Но не става дума за мен. Става дума за хората. Защо всеки друг евреин в Ерец Израел (земята на Израел) да не може да има същото отношение?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 230
Ще добавя тук и още едно интервю с доктор Зеленко от тези дни. Интервюира го депутат от парламента на Австралия, Craig Kelly. Гледал съм интервюта с разни доктори, но никой не е бил толкова директен и неполиткоректен, както еврейският лекар. Нищо чудно, че има заплахи за живота му.

https://www.ourfreedomtube.com/watch/dr-zelenko-interview-with-craig-kelly-how-can-australia-get-it-so-wrong_4BZNGRXY63xA2eY.html

Австралия в момента е държавата с най-жестоки тиранични мерки против населението.
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)