• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.

Започната от Watchman, Юни 30, 2021, 22:56:08 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Май 08, 2025, 21:42:35 PMФалшив антихрист, фалшив Израел, не е писано за това в Библията, или аз не съм го прочела за всичките тези години, в които си чета Словото.

Съвсем си ги пише, ама е за прилежните да открият къде и как.

ЦитатСъвсем реално хората си слагаха парцали на лицата, за да пазаруват, хич не беше фалшиво.

Тук няма нищо ново, същия филм са го играли още по времето на "испанския грип" където избиха около 60 милиона души с ваксините. Сега просто повториха филма. Няма нищо свързано с края на времената. Снимката е от 1918-а година.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Да, играли са филма тогава също, но не знам да са го прилагали за купуване както сега.
Може ли цитати от Словото, след като си открил стихове за фалшивия Израел и фалшивия антихрист, че все пак трябва да си служим с дарбите един на друг, учителите да поучават, пророците да предупреждават и пр.
Аз не се сещам пак казвам Бог да говори за това. Може ли стиховете?

Ученик на Исус

Д-р Петър Неделев

Днес следобед получих обаждане от МЗ, че
ако не накарам пациентите ми да се ваксинират,
можело да ми отнемат лиценза за практикуване.
Второто нещо беше да направим списък с хора, които
не искат да се ваксинират и да го изпратим до утре в
Министерството на здравеопазването (три имена, егн)
АЗ КАЗВАМ ТОВА БЕШЕ.
АЗ КАЗВАМ, моите пациенти са мои и аз мога да ги посъветвам,
но не мога да ги задължа!
ХОРА, СПОДЕЛЯЙТЕ, ЗАЩОТО СТАВА СТРАШНО!
ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПОТЪРСИМ СМЕТКА!

Watchman

Добре дошла обратно във форума, бяхме се притеснили за тебе. Още ли си на тема ваксини?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Хаха, добре заварил.Еми то всичко е свързано, ваксини, сега следва цифрово ID, CBDC, всичко по реда си. Както писах преди 5 години името на вирусчето значеше точно това, а ти се шегуваше, че не било така.
Сега да пиша едно свидетелство, ама не знам за коя тема е, пусни го където сметнеш за правилно.
Тези дни ходихме на близък на юбилей в ресторант с музика. За 2-3 часа това беше едно от най-лошите ни преживявания за години наред. Отказвала съм да ходя на сватби и пр. мероприятия, защото знам, че нашето място не е там. Човека обаче е много близък и си мислехме, че може. Да, обаче през целия ден имахме атаки и те продължават и днес, е дяволът е голям легалист, дадеш ли му място. А същия ден ни се развали първо нещо по колата, оправи се, после друго и целия ден комплименти от дявола. Та, братя и сестри, моят съвет е не ходете по такива места, аз лично такова нещо отдавна не съм преживявала, целият ти ден да е пълен с проблеми. Помня, че преди двайсетина години се молихме със съпруга ми за един сатанист, който се покая и в момента на молитвата ме нападнаха кучета, та такива ми ти работи, бъдете внимателни къде ходите и се пазете и Бог ще ви пази!

Ан

Здравейте!
И аз не съм писала от май месец, но следях форума и ми липсваше отсъствието на Ученик! Бях много заета с продажбата на жилището си и покупката на селския имот. Благодаря на Бога,че още в началото на лятото успях да напусна града и да се заселя на 50 км. от София, в полите на западна Стара планина /Мала ппланина/. Бог ми даде къща на 2 ет.с малък двор, където да се събуя и да влезна, обзаведена! Ремонтите ми са по двора - терасиране, парник, кокошарник, навеси и т.н. Трудно ми е, защото съм сама жена, но с Божия помощ нещата се нареждат! 

Ан

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 26, 2025, 20:20:21 PMД-р Петър Неделев

Днес следобед получих обаждане от МЗ, че
ако не накарам пациентите ми да се ваксинират,
можело да ми отнемат лиценза за практикуване.
Второто нещо беше да направим списък с хора, които
не искат да се ваксинират и да го изпратим до утре в
Министерството на здравеопазването (три имена, егн)
АЗ КАЗВАМ ТОВА БЕШЕ.
АЗ КАЗВАМ, моите пациенти са мои и аз мога да ги посъветвам,
но не мога да ги задължа!
ХОРА, СПОДЕЛЯЙТЕ, ЗАЩОТО СТАВА СТРАШНО!
ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПОТЪРСИМ СМЕТКА!

Здравей, Ученик! Този пост с д-р Неделев се върти из Фесбук, дори има и негова снимка, но няма дата и не се открива такъв лекар. Затова някои смятат, че тава е лъжа! Но има и друго предположение, той може вече да не е между живите! Знаем, че всеки, който казва истината го елиминират по някакъв начин, както проф. Монтание и др. лекари; както и 5-6 президента на африкански държави, които не пожелаха да "ваксинират" населението си! Бъди благословена!

Ученик на Исус

Привет, Ан!
Толкова се радвам за теб, че си успяла да се преместиш, Бог е Верен и е направил това за теб, знаех, че ще те благослови и изведе!
Този лекар и аз видях и имената, лицето му, така че не мисля, че е фейк, моята лична ми каза, че ще я глобят, ако не се ваксинирам и за всеки набоден получаваха преди по 100 лв, сега не знам, не съм говорила.
Ние все още сме си тук, имаме още работа да вършим и тук и по къщата. Бог знае, пък ако Той иска да си мъченик за Него, да бъде волята Му, не може да направим нищо, макар и да ни е говорил, че и нас ще ни изведе, но ми каза, че още не ни е дошло времето.
Форума ми дава проблеми, та ако не мога повече да пиша, да знаете, не мога да се логна, препраща ме към парола, а после дори не ми праща линк на мейла.
Бъди благословена Ан и да прославиш Татко! Той има план за теб!

Watchman

Цитат на: Ан - Октомври 26, 2025, 21:48:04 PMТози пост с д-р Неделев се върти из Фесбук, дори има и негова снимка, но няма дата и не се открива такъв лекар. Затова някои смятат, че тава е лъжа!

Прилича на лъжа, защото ако беше истина, това означава, че изведнъж всички хора ще почнат да бъдат притискани от личните им лекари да се ваксинират и хората щяха да говорят масово за този вид принуда. Но аз не знам за такова масово явление.

Самия текст също е пълен с противоречия, защото хем се казва, че трябва да "накара" пациентите си да се ваксинират, хем трябва да прати на МЗ списък с отказалите се до утре. Сиреч те му дават време от "днес следобед" до "утре" да накара всичките си клиенти да се ваксинират, че даже и да състави списък с отказалите се. Очевидно няма никакво оперативно време за изпълнението на задачата и който го е измислил това му е липсвало достатъчно ум да го измисли по реалистично. Ако се провежда подобна акция, за нея ще са необходими поне няколко месеца през които "лекарите" да си обработват пациентите за ваксиниране. След което да съставят списък на категорично отказалите и да го предадат някъде си.

Тия заплахи с МЗ обаче определено ги измислят за да манипулират хората. Аз ще ви разкажа истински случай, не чут от някого, а това което ще разкажа ми се случи на мен самия.

Когато ми се роди второто дете, ние разбира се отказахме ваксините (както и на първото, но там нямаше подобни заплахи, защото беше в друга болница). Та идват "лекарките" и започват да ми обясняват че не можело да отказваме ваксините. Казвам им откъде на къде не можем? Ами трябвало да искаме разрешение от министъра на здравеопазването. Аз започнах да им обяснявам, че въпросния министър не ми е началник, нито господар, че да му искам някакво разрешение за каквото и да било. И започнах да им разказвам как думата "министър" означава слуга, и че няма как аз, като свободен човек, да имам нужда от разрешения от някакъв назначен за слуга относно това какво да правя с живота и здравето на децата си. Тези буквално се сащисаха от такива отговори и се събра една групичка от лекари, сестри, санитарки и прочие персонал да слушат какво си говорим. След което пробваха друга - казват ми - щом си дошъл в тази болница, значи ще се съобразяваш с това каквото ние казваме. И аз им викам - аз съм дошъл като свободен човек по моя воля, и като такъв ще си тръгна пак по моя воля със семейството си и вие нямате никакво право да ни задържате.

И като видяха че всичките им опити за манипулация и сплашване нямат никакъв ефект, набързо смениха плочата и казаха - ами добре, щом отказвате ваксинация, трябва да се подпишете, че отказвате. Казвам добре, къде да подпиша. И те извадиха един тефтер в който написаха нещо и аз се подписах, че отказвам ваксинация. Обаче обърнах внимание на тефтера - това беше тефтер в който пишеше коя санитарка е на смяна да чисти и други подобни неща. Очевидно цялото нещо беше фиктивно и с цел за сплашване и манипулация и те реално нямат никаква сила и власт да ни принуждават за каквото и да е.

Watchman

ЦитатФорума ми дава проблеми, та ако не мога повече да пиша, да знаете, не мога да се логна, препраща ме към парола, а после дори не ми праща линк на мейла.

Проблема е че си въвела грешна парола. Препоръчително е първо да си запишете паролата в браузъра, за да може дори да я забравите, той да я помни. И второ си сложете отметката при логване, браузъра да не ви разлогва. Така няма да се налага да се логвате всеки път и да се чудите каква беше паролата.

В случая щом си се логнала, значи няма да имаш проблем и за напред с тази парола с която сега се логна и писа. Затова запомни си паролата (или я запиши на някой лист, или последвай горните съвети) и така няма да имаш проблеми с влизането във форума.

Ан

Цитат на: Watchman - Октомври 26, 2025, 22:12:05 PMПрилича на лъжа, защото ако беше истина, това означава, че изведнъж всички хора ще почнат да бъдат притискани от личните им лекари да се ваксинират и хората щяха да говорят масово за този вид принуда. Но аз не знам за такова масово явление.

Никога такива издевателства не започват с всички хора изведнъж, а постепенно! Аз например не посещавам лекари и ако срещна мойто джипи на улицата, няма да го позная. А, ако то има наглоста да ми звъни и да ме кани на профилактични прегледи, ще удари на къмък! Но болни хора, които постоянно ходят по лекари, те са първите, които могат да бъдат манипулирани!Родната сестра на наша сестра, която е диабетичка на инсулин, преди 1-2г.нейното джипи на село и казало, че ако не се въксинира /някаква си ваксина/ нямало да и изпише инсулин по клинична пътека! И тази диабетичка се ваксинирала! Така, че дявола опитва, къде може да мине, както при тебе в родилната болницата!
Това с д-р Неделчев, може да е истина, но не се знае кога е било, дали сега или преди 2-3г. Знаем, че всеки, който казва истината го елиминират по някакъв начин! Жената, която щеше да свидетелствува за корупцията на фондерлаен, на път към съда ИЗВЕДНЪЖ умря /"инфаркт"/!!

Ученик на Исус

Предполагам, че това е било по време на пландемията, лекарите знаят пациентите си кой си слага и кой не, пък и по селата им се обаждаха лично и ги изнудваха хората да ходят, примерно при нас има един лекар на няколко села и трябва да звъни на стотици хора и ги беше тормозил, хората ми се оплакваха.
В Русия принудително им инсталират на смартфоните приложението Мах, без съгласието на хората, сега планират да въвеждат биометрия за транспорта. Във Великобритания пък без ID няма да може да се работи.
Цифров идентификатор: Това е планът на Световния икономически форум (СЕФ) за вас, директно от техния уебсайт.

Целта е да се създаде ситуация, в която всеки аспект от ежедневието – здравеопазване, банкиране, храна, пътуване, интернет, социални медии, комуникации, потребление на енергия и т.н. – изисква валиден цифров идентификатор, без който ще бъдете заключени.

Когато това се случи, условията за валидност могат да се задават по желание.

Не сте получили най-новата експериментална mRNA ваксина? Цифровият идентификатор е невалиден.

Публикували сте ,,дезинформация" в социалните медии? Цифровият идентификатор е невалиден.

Вашият социален кредитен рейтинг твърде нисък ли е? Цифровият идентификатор е невалиден.

Превишили сте въглеродния си лимит този месец? Цифровият идентификатор е невалиден.

Критикували сте новите технократични власти? Цифровият идентификатор е невалиден.

Ако някога позволим на нашите правителства успешно да внедрят цифров идентификатор, ще се окажем в гигантски, отворен цифров затвор, от който бягството ще бъде практически невъзможно.

Някой беше показал сандвичи, които се продават във Великобритания вече с въглероден кредит.
Та така, всичко е навързано, ваксинки, тестове и пр. цифрови гадории.
В много държави вече арестуват за постове в социалните мрежи.
Крайната дата за тотално въвеждане на цифрово ID е трети август 2026 г.
На 29 октомври пък човек от пентагона предупреди, че планират извънземно нашествие. Остават два дена, ще се види и това.

Ан

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 27, 2025, 01:25:57 AMЦелта е да се създаде ситуация, в която всеки аспект от ежедневието – здравеопазване, банкиране, храна, пътуване, интернет, социални медии, комуникации, потребление на енергия и т.н. – изисква валиден цифров идентификатор, без който ще бъдете заключени.

Това, обаче в Тайлант не проработи. Така, че молим се да бъдат съсипани сатанинските делата в страната ни и навсякъде, където все още има свобода!

Ученик на Исус

Обърнахте ли внимание как са кръстили новите щамове на вируса, Стратус и Франкенщайн, едното е намек за пръскането, другото име вероятно е за зомбирането.
Тези дни са правили симулация в щатите по предаване на властта на правителството на ИИ, но неуспешна, понеже ИИ унищожил човечеството.
Наскоро ни смениха входната врата, преди беше с чип и ключ, сега е само с чип, а отвътре трябва да си сложиш и ръката.
Ако не си платиш сметките, ти изключват чипа и няма никакво излизане и влизане. Това им е идеята с предстоящата цифровизация. Става страшно.
В Северна Корея хората са длъжни да имат във всяка стая портрет на Ким и полиция може да влезе на проверка посреднощ дори, ако има прах по портрета, три поколения могат да бъдат затворени в лагер. При пожар първото нещо, което трябва да направят е да спасят портретите.
Преди три дена Чарлз и папата са имали обща молитва, за пръв път от 500 г. насам.

Watchman

Цитат на: Ан - Октомври 27, 2025, 02:51:33 AMТака, че молим се да бъдат съсипани сатанинските делата в страната ни и навсякъде, където все още има свобода!

Амин. Намеренията на врага не са неизбежни, колкото и да им се иска да внушат точно това. Божието намерение, то ще устои, а кроежите на врага съсипани.

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 27, 2025, 05:46:02 AMВ Северна Корея хората са длъжни да имат във всяка стая портрет на Ким и полиция може да влезе на проверка посреднощ дори, ако има прах по портрета, три поколения могат да бъдат затворени в лагер. При пожар първото нещо, което трябва да направят е да спасят портретите.

Това ми се струва пресилено.

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 27, 2025, 05:46:02 AMАко не си платиш сметките, ти изключват чипа и няма никакво излизане и влизане.

Това няма как да е законно. Достъп до собствен имот може да бъде прекратен само със съдебно решение.

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 27, 2025, 05:46:02 AMПреди три дена Чарлз и папата са имали обща молитва, за пръв път от 500 г. насам.

Цели 500 години ли му трябваха на дявола да си помири слугите? Ако е толкова зле положението при него, значи никакъв шанс няма да успее в нищо.