• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.

Започната от Watchman, Юни 30, 2021, 22:56:08 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Правителствата по целия свят все повече открито показват, че директно работят за сатана, сатанинската синагога и техните земни структури. Това, което разбирам е че сигурно имат договорка с падналите ангели да получават технологии срещу жертвоприношения. Затова технологичния бум на Земята дойде след първата и втората световна война за воденето на които нямаше никаква реална причина, освен принасянето в жертва на милиони хора на сатана и неговите ангели. Всички тези аборти са част от непрестанните жертвоприношения на "елита" към дявола. Ковид геноцида е значителен напредък в масовостта на тези жертвоприношения. Не е изненадващо, че точно след това масово жертвоприношение изведнъж дойде бум в изкуствения интелект и роботиката.

Евтаназията е само капка в този огромен океан от непрестанни убийства.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

Да, има логика за това, което пишеш, връзката между жертвоприношения и технологиите, не се бях замисляла така. В книгата на Енох е описано това, как падналите са научили хората да правят оръжие и др. Някой беше писал, че предстои голямо жертвоприношение за идването на антихриста. В Русия са приели закон за масови погребения и евакуация на децата отделно от родителите, като това са го правили при Чернобил, евакуирали децата само и не ги върнали няколко месеца, само няколко семейства тръгнали да ги търсят,намерили ги в бараки в полето, подкупили стражите и си взели децата, а по-късно военните съобщили на другите родители, които се доверили на държавата, че бараките са изгорели и никой не е оцелял.Сега са евакуирали така деца от Белгородска област.
Ето едно важно предупреждение на една сестра за снимките в интернет, как се правят вуду магии, превода е автоматичен:

Скъпи братя и сестри,

Преди няколко години ми казаха в духа ми да премахна всичките си снимки и тези на моите роднини (особено тези на децата) и приятели от мобилния си телефон и компютър. Предупредих някои членове на семейството си, но неверието надделя, тъй като се подхранва от логиката. Никой не ми повярва, но лично аз се опитах да изтрия всяка снимка.

На 21 октомври 2024 г. преживях странно преживяване. Събудих се около 4:30 сутринта, паднах на колене да се моля и се върнах в леглото си. Не можех да спя и постоянно говорех на езици, нещо, което ми се случва напоследък. Сякаш Святият Дух иска да ми каже нещо или да ме предпази от нещо.

След миг се озовавам в същата къща, в която живея, но тя беше по-голяма. Цялото ми семейство живееше в къщата. Не съм сигурен защо живеехме заедно, но разбрах, че има решаваща враждебност от страна на правителството срещу техните граждани. Атмосферата беше студена и празна от Бог, тя нахлу във всичките ни сетива до ниво, на което душите ни бяха в безнадеждност. Постоянно чувах тъжна мелодия, която отекваше из цялата къща. Песента беше толкова тъжна, че прониза всичките ми сетива. Испанският ми е майчин език, но го чух на английски по следния начин:

— Няма други богове преди мен! Няма други богове преди мен!

Работех, опитвах се да кача публикация в блога си. Но когато проверявам свършената работа, вместо изображението, поставено до заглавието, имаше една от моите снимки, когато бях млад. Снимката беше редактирана в движение и изглеждах много съблазнителна, лежаща на плажа с вода, която се плискаше в краката ми. Разтревожих се и започнах да се питам за причината за тази моя снимка отпреди петдесет години. Думата "аватар" отекна в съзнанието ми.

Ходя при дъщеря си, тъй като не съм технологичен човек, нито разбирам много неща от тази нова технология. Тя беше изумена и продължи да проверява мобилния телефон. Мигновено се появява изображение, то е като цифрова светлина и мига думата "сила". Когато я отворим, виждаме най-впечатляващата сцена, която никога не сме виждали през живота си. Беше като сюрреалистичен свят. Хиляди и хиляди снимки бяха в движение като анимирани анимационни филми. Беше страшно. Похотливи сцени, сцени на удоволствие, забавление и т.н. от всяка снимка вдъхнаха живот на някакво латентно желание, скрито в подсъзнателното състояние на душата.

Това, което ме впечатлиха повече, бяха снимките на децата. След това погледнах снимката си, когато бях малък. Целият ми живот беше даден на Господа още от детството ми и винаги дълбоко желание да посветя целия си живот: тяло, душа и дух на Господа присъстваха в душата ми. И там видях тялото си, храма на Святия Дух, да позира по съблазнителен начин.

Скъпи мои братя, не разбирам това видение. Нито Йоан, нито апостолът, нито Езекиил разбират някои от техните видения. Но това, което видях, е реално и е уловено в най-дълбоката част на духа ми като предупреждение, че както в мобилния телефон, така и в компютъра, с всичките им приложения и технологични кабели, се движи невидим свят на злото, чиято цел е да унищожи човешкото същество, особено невинните деца.

Наскоро в друго видение чух предупреждение от Святия Дух към родителите да се откажат от социалните мрежи: Facebook, WhatsApp и други. Нещо зло, отвъд човешкото разбиране, се заговорничи от врага срещу детската чистота.

Около 2013 г. имах преживяване, което е свързано с гореспоменатото. Имах ужасен пристъп на болест. Почти седмица не можех да спя поради главоболие. Имах чувството, че главата ми ще експлодира. Имах тъмни видения, в които виждах части от мозъка си на пода. Съпругът ми ме закара в болница, но нищо не можеше да се направи. В отчаяние извиках към Бог за Неговите обещания, след което имах видение. Някой дойде и ме заведе до самолет. Пътувахме до другия край на континента. Мисля, че за Тибет или Индия, не съм сигурен. Стигнахме до общност и там имаше група шамани, които пееха и сваляха хиляди и хиляди снимки. В духа си разбрах, че те са християни, особено пастори. Там видях снимката си. Те забиваха пирони и карфици в тялото ми.

Когато се събудих от видението, влязох в духовна битка. Затворих духовните врати, които бяха отворени. Изтрих всичките си снимки от мобилния си телефон и компютъра, поне тези, които сложих. Излязох от социалните мрежи и затворих веднъж завинаги този портал в духовния си живот.

Разбирам, че човечеството живее в залеза на дните си и делото, което Сатана започна в Едемската градина, завършва с въвеждането на Интернет. Скоро духът на човешките същества ще се поддаде на поредния опит със забранения плод. Те ще приемат белег или чип в телата си и духът ще бъде затворен без изкупление. Няма да има изкупително действие за онези, които ядат забранения плод. За тези, които поставят чип в тялото си.

Бог да те благослови

Ана Риос

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 29, 2024, 02:42:58 AMНяма да има изкупително действие за онези, които ядат забранения плод. За тези, които поставят чип в тялото си.

А за тези, които си купят вода от Лидл или пият вода от централния водопровод и в нея има графен, който се самосглоби като чип в тялото му ще има ли изкупление? Или тези, в които се прехвърлят нанороботи в тялото му чрез здрависване с ваксиниран и те се самосглобят като чип? Или тези, които си купят домати от пазара с инжектиран графен? Или просто решат да подишат "чист въздух" наситен с графен, барий, стронций и алуминий от кемтрейлите, и тия частици се самосглобят като чипове в тялото му? Или си хапнат от домашните си "органични" краставици напоени с вода пълна с графен от кемтрейлите?

Кога християните ще разберат че идеята за чиповете като белег на звяра е абсурдна, което аз го говоря от десетилетия, но през последните години стана пределно очевидно, че е точно така?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

Цитат на: Намерена - Октомври 24, 2024, 07:37:48 AMТака е, разбрахме го всички. Щом следваме някакви принципи, то нека сме принципни докрай - гледаме или от Бога или от ваал, няма смесено положение. Проблемът ни е в двойния аршин, който се прилага или също в неприемливите компромиси.

Ако знаеш, че врага ти има оръжие и са ти казали, че идва с него към теб за да те удари, дали ще избереш да вярваш или не е личен избор.
Ако се подготвиш, и нищо не стане, нищо не губиш, ако се подготвиш и се случи, то ще си подготвен/а.

Съмнява ме, да не си чувал за HAARP и това е което се визира в случая. България вече беше удряна с него веднъж, ако има непослушни политици, може да са решили да повторят.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Намерена

Така е, но не чрез едни от най-омразните Божии врагове. Нито като се изкарва подобно нещо безобидно и едва ли не даващо ни много важно знание. На това му се вика филтър или подбор на информацията. Врагът може и трябва да се опознава, също разобличава, обаче не през такива извори. Иначе, всеки сам и на своя отговорност решава, какво да чете. 

За масовото използване на HAARP, вече няма съмнение. Подобни облаци над страната ни, оказва се често минават. Съгласна съм с теб, вероятно има непослушни политици, но и много непослушни обикновени хора, а и християни - голям проблем за врага. 

Watchman

Цитат на: Намерена - Октомври 29, 2024, 19:30:58 PMТака е, но не чрез едни от най-омразните Божии врагове.

Откога облаците станаха най-омразните Божии врагове? Защото ние през цялото време за облаците говорихме.

ЦитатПодобни облаци над страната ни, оказва се често минават.

Може и да не се оказва, а публикациите че е имало преди да са лъжа и умишлено пуснати за да подвеждат.

Намерена

Уточнявам, не говоря за облаци, а за източници - врачки, на които се позовават някои. И това е повече от ясно. Щом ти харесва да се правиш на интересен - давай, явно няма какво друго смислено да ни кажеш.

Watchman

Цитат на: Намерена - Октомври 29, 2024, 20:11:12 PMУточнявам, не говоря за облаци, а за източници - врачки, на които се позовават някои.

Там е работата, че никой не се е позовавал на врачки. Аз бях човека, който повдигна въпроса за облаците и други съпътстващи обстоятелства, които сочат към възможно земетресение в София и други български градове. Никакви врачки няма, никакви астролози. После Ученичката пусна линк към някакъв жълт сайт в който между другото цитирали и някакъв астролог. Проблема в случая е че никой от мас медиите не пуснаха информация за облаците, а само някакъв жълт сайт пуснал следвайки типичния жълт стил. Ценното там беше че имаше сравнителни снимки на тези в България и Турция. На това смислените хора щяха да обърнат внимание и да игнорират останалото. Точно както учи Писанието да се пресее скъпоценното от нищожното.

Ти се заяде за астролозите, които сега изведнъж се превърнаха във врачки.

Ученик на Исус

Ххехе, така ме разсмя последния ти коментар, не случайно Бог те е поставил админ :)
Черна статуя с копита в полски католически университет, какво е това?...

https://fjp2.com/pl/uniwersytecie-sluz-prawdzie-jan-pawel-ii/

Четох вчера бащата на Джоли казва, че вече е времето на открития сатанизъм или на християнство.
След два дена е Хелоуин, така че кой знае какви чародейства ще се вършат, да се молим Бог да им ги осуети.

Исая 44:25
Който осуетявам знаменията на лъжците, И правя да избезумеят чародеите

Ученик на Исус

ОАЭ запускают технологию Palm ID, которая использует рисунок вен ладони для совершения банковских транзакций.

В отличие от распознавания лиц, этот метод считается более удобным и надежным, а также менее подверженным атакам.
От 1 ноември пък в Италия почват да ваксинират новородените с въпросните ваксини.
Чипиран грък не е могъл да си вземе причастие, лъжицата е залепнала:

https://www.youtube.com/watch?v=gNvtVXW-H2Y&ab_channel=%D0%92%D0%BE%D0%B8%D0%BD%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8

Вчера намерих някакъв хибрид между комар и конска муха, беше мъртъв, но странно защо жилав, не можеше да се разкъса. Днес попаднах на видео за шпиони отвътре с миниатюрни камери, хм, забравих да го разфасовам да проверя.
Над 5000 души пък са легнали голи на мост в Брисбейн!
Толкова мерзости, явно им трябва за да отворят врата на антихриста.
В Тулуза са провели парад с демона лилит като са го нарекли врата на тъмнината:
Сатанинская Европа

Открытие «Врат тьмы» во французском городе Тулуза

По центру Тулузы бродит Лилит – паучиха с козлиными рогами. Этот демон известен тем, что убивает новорожденных и соблазняет мужчин, чтобы создавать других демонов. Её сопровождают другие сатанинские персонажи, а также конструкции, изображающие горящие церкви и перевернутые кресты. Французы стали участниками масштабного шоу под открытым небом с недвусмысленным названием: «Врата тьмы».

Watchman

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 29, 2024, 22:56:22 PMЧерна статуя с копита в полски католически университет, какво е това?...

Че е черна, черна е, но не са копита. От далече изглеждат като копита, но като се увеличи се вижда че са нормални крака с пръсти https://fjp2.com/wp-content/uploads/2020/10/K5.jpg

ЦитатОАЭ запускают технологию Palm ID, которая использует рисунок вен ладони для совершения банковских транзакций.

Най-новото вече е разпознаване по походката. Твърди се че всеки човек има уникална походка, която не се повтаря при никой друг човек. По този начин камерите нямат нужда да ти видят лицето или да ти сканират ръцете. Цялото опознаване става само по походката. И ако минаваш граница, направо минаваш без да те спират за проверка, камерите те опознават по походката и системата те пуска, ако реши че може да те пусне.

Така, че няма нужда нито да си чипиран, нито да ти сканират нещо, само ако се движиш, те ще те знаят кой си. Влизаш магазина взимаш каквото ти трябва и излизаш. Нито сканираш нещо, нито нищо. Системата те опознава по походката, опознава какво си взел и директно ти изтегля парите от сметката. Това е замисъла.

Християните докато дочакат чипа, той взе че стана ненужен и остарял.

Nikolay

Има един адд-он за всички браузъри, Canvas Blocker, който предпазва от разпознаване чрез движение на мишката - пак е уникално за всеки човек, та няма нужда и от бисквитки :) Просто трябва да обиколиш тук там разни сайтове.

Белега е нужен за разпознаване.
Преди потопа в Атлантида е била съсредоточена доста техника, която не им пречи да изследват под водата и в днешни дни, но на други места липсва тая техника. Вероятно така ще бъде и в края.

На статуята си се виждат краката, сега защо е черна е по-интересния въпрос. А, че има надигане на сатанизма и то открито, си е факт, чудя се дали не е добре да имаме една тема където да се събират неща подобни на тези които пуска Ученик? Хем да са на едно място, хем да не пълнят темите които не са за тая работа?
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Ученик на Исус

В Испания са почнали да ваксинират малките деца с назални ваксини против грип.
Някаква сестра от Русия е сънувала сън, в който изземват децата от родителите, от 3 до 16 години, родителите попадали в някаква река и от нея излезли цифри 2028, призовава да се молим за децата си и за всички деца.
Във Вашингтон са провели учение по евакуация в случай на извънредна ситуация. Гледах как търговци си заковават с дървени дъски магазините и напускат града, понеже очакват гражданска война след изборите, а дървения материал свършил по магазините.

Watchman

Цитат на: Nikolay - Октомври 30, 2024, 20:36:22 PMИма един адд-он за всички браузъри, Canvas Blocker, който предпазва от разпознаване чрез движение на мишката - пак е уникално за всеки човек, та няма нужда и от бисквитки :) Просто трябва да обиколиш тук там разни сайтове.

Освен това имат разпознаване и по стила на писане. Така че ти трябва адд-он да променя и стилистиката на писане преди да публикуваш каквото и да е в интернет.

Ученик на Исус

Европейската комисия препоръча на жителите на страните членки на ЕС да се запасят с продукти за 3 дни в случай на евентуални кибератаки и атаки от Русия и Китай. Този съвет е даден в доклада на Европейската комисия за укрепване на гражданската и военната подкрепа.
Европейската комисия препоръчва всяко домакинство в ЕС да си осигури необходимите запаси от храна, лекарства и хигиенни продукти за поне 72 часа. Като потенциална заплаха се посочва и евентуално нападение срещу страна от ЕС.

https://commission.europa.eu/document/download/5bb2881f-9e29-42f2-8b77-8739b19d047c_en?filename=2024_Niinisto-report_Book_VF.pdf

***Разбира се Русия никога няма да нападне Европа безпричинно. Щом пускат такова предупреждение, това означава, че готвят сериозна провокация срещу Русия и когато тя отвърне да я обвинят, че е нападнала Европа. Методът им на действие е един и същ от десетилетия и го прилагат по цял свят, също като цветните им революции, организирани по шаблон.
Български воински съюз