Author Topic: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.  (Read 7908 times)

Анко and 1 Guest are viewing this topic.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 342
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #75 on: August 05, 2023, 12:51:04 PM »
Не се цупя и не се обиждам, ти би трябвало да си ми брат, но не се вижда да се държиш като такъв, ти обърна нещата на лична основа. Аз стоя в страх и трепет пред Господа и Словото Му, а ти продължаваш да пишеш за презрение. Не, просто не съм съгласна с твоите интерпретации на Словото. Дори не си коментирал за световното правителство и световния паспорт. Не харесвам да се бием със стихове от Словото, затова спирам да пиша. В църковната система не съм от 2012 г., след като се случиха финансовите злоупотреби, един брат беше видял ордерите за заплати на пасторите от 5000 лв, рухнаха финансовите пирамиди на Бакалов, писах за тези неща на пасторите, че напускам заради това, а те твърдяха, че не било вярно това, което изложих в писмото си към тях. Наскоро разбрах, че Бакалов се е развел, стана ми мъчно, но това са плодовете им и те не са добри. Тази църковна система за мен е блудницата и дори самата титла пастор ги дисквалифицира. Това не са събрания на светии, в които всяка част трябва да принася своето и така Тялото расте, пасторите са узурпирали властта на Бог и се държат като глави на църквите, дори една вярваща се молеше така, Боже, благослови пасторите, които са глави на църквите и пасторите не я спряха, а казаха амин - това на един лагер на Боровец на Вениамин Несторов, на сцената бяха десетина пастора.
През годините се събираме в домашни групи, но и тук не са добри нещата, все някой се опитва да се държи като пастор, тъжно е :(
От миналата година Бог ни събира за пост и молитва една малка група и тук нещата приличат много на описаните в Библията, макар да нямаме апостоли, пророци и пр. Всяка част дава своето и това е наистина благословено, макар да виждам че много вярващи се страхуват да се обадят в събрания, имат този страх от опита си с църковната система. Наскоро една сестра имаше слово на знание, обърна се към една сестра и каза ти имаш нещо да кажеш, тя плахо каза да, Бог и говорил, но тя се страхуваше да го каже пред всички и след Божията намеса сподели това, което Бог ѝ беше казал. Когато има свободата на Божия Дух, Бог се движи в такива събирания, аз например от 20 г. съм вярваща, но тази година за пръв път на домашно събиране получих дарбата тълкуване на езици. Една възрастна сестра говореше на езици, друга тълкуваше, на мен наум Бог ми даваше думите, които изговаряше сестрата с дарбата тълкуване. И други неща върши Бог на такива събрания, когато никой не се прави на Диотреф, слава на Бога!
Бог каза да бъдем като дечицата, иначе няма да влезем в Божието царство, също да търсим мир с всички и онова освещение, без което никой няма да види Господа. Приемам изобличения и поправление, но не и обиди, контрол и манипулация. Старая се никого да не огорча, защото един ден всички ще застанем пред Господа и Той ще ни въздаде според делата ни. Че и за думите и мислите ни ще ни държи отговорни.
Успех в доброто войнстване на вярата!

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1033
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #76 on: August 05, 2023, 14:27:52 PM »
Фарисеите доста изучаваха Стария завет, но въпреки това Исус ги поправи, казвайки, че не го познават.

Исус ни говореше и за това да познаваме времената в които живеем т.е. да знаем какво се случва около нас:

54 Казваше още на народа: Когато видите облак да се издига от запад, веднага казвате: Дъжд ще вали, и така става.
55 И когато духа южен вятър казвате: Ще стане жега; и става.
56 Лицемери! лицето на земята и на небето знаете да разтълкувате, а това време как не знаете да разтълкувате?

Т.е. добре е както се казваше в един лаф "да съчетаваме теорията и практиката" т.е. добре е да познаваме и Писанията, но е добре да познаваме и времената в които живеем.

Аз нямам против войната при Армагедон да е с лъкове и копия, ама не виждам как без цифровизацията и зеленизацията ще се забрани бартера на стоки и храна т.е. никой да не може да купува и продава (бартера си е вид търговия).

Т.е. аз не виждам проблем да имаме едно силно технологично общество от 1% командващо първобитно общинен строй.
Не беше ли така и по времето на Атлантида?
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #77 on: August 06, 2023, 15:37:28 PM »
Quote
Аз стоя в страх и трепет пред Господа и Словото Му, а ти продължаваш да пишеш за презрение.

Аз съм убеден, че ти действително го мислиш това, но на практика не е така. И общо взето хората които пишат и четат форума го виждат също. Не го казвам само аз. Такова е естеството на религиозното вино, че то отнема разума (Ос. 4:11) и човек не е в състояние да види дори иначе очевидни неща.

Quote
Не, просто не съм съгласна с твоите интерпретации на Словото.

Проблема тука е че в 90% от случаите ти противоречиш на директното и  буквално значение на цитираните в дискусията стихове, а не на някаква тяхна интерпретация. Точно затова аз казвам, че ти презираш Писанието.

Преди време водихме една дискусия с една жена на тема наказанието на децата. Аз й напомних какво казва Притчи по въпроса, на което тя отговори нещо от рода на: "Абе то така пише, ама на практика не става така".  Колкото и да е безумно това нейно изказване, тя те бие по-точки, защото поне признава, че действително така пише в Библията. А ти наричаш самото цитиране на Писанието - интерпретация. На тази жена й казах - значи ти се мислиш за по-умна от Бога, щом Бог казва едно, а ти смяташ, че не ставало така, но ти имаш по-добро решение от Божието. При това тя подскочи и каза - не съм казала, че се имам за по-умна от Бога.

Това е добра илюстрация на това как действа религиозното вино. Тя твърди неща от които неизбежния извод е че тя се счита за по-умна и разбираща от Бога, но същевременно не може да осъзнае, че го прави.

При тебе е точно същата ситуация, ти презираш Божието Слово, но не осъзнаваш, че го правиш. Точно така действат религиозните духове. И аз не ти го казвам това за да те обвинявам, обиждам или унижавам, а за да ти помогна поне от малко да почнеш да виждаш този проблем и да почнеш да изтрезняваш от него.

Например по отношение на Откр. 16:12 и пресъхването на Ефрат. Кое точно е моята интерпретация тука? Да прочетеш стиха и да видиш какво пише в него интерпретация ли е? Интерпретации са необходими когато има неща по-неясни и мъчни за разбиране и вече там се търси някакво тълкувание на смисъла, понеже буквален смисъл не се вижда ясно. Но в случая няма такова нещо.

Когато прочетох от Откровение 13-а глава каква е хронологията на събитията преди появата на белега на звяра, каква точно беше интерпретацията? Просто четеш теста и гледаш хронологията. Няма никаква интерпретация. Ти и на ясната хронология на текста противоречиш.

Но, нека да вземем и случаите в които се налага да има някаква интерпретация. И да речем ти считаш моята интерпретация за погрешна. Какво се прави тогава? Ти трябва да мотивираш с библейски аргументи, защо не си съгласна с тази интерпретация. Обаче ти никога не правиш това. Нямаш библейски аргументи. Имаш си свои съображения които не се основават на Писанията, което автоматично ги прави невалидни в една библейска дискусия. Но ти нямаш очи да го видиш това, защото очите са замъглени от виното.

Quote
Не харесвам да се бием със стихове от Словото, затова спирам да пиша.

Библейския дебат, основан на Писанията НЕ Е БИЕНЕ със стихове. Този израз го е измислил, някой който мрази Библията. Божието Слово остава Божие Слово, дори когато го цитира самия дявол. Исус не презря Словото, дори когато Сатана му го цитира, но Исус отговори с ПИСАНО Е ОЩЕ. С други думи Исус опроверга интерпретацията на сатана с друго Писание. Това трябва да правиш и ти когато твоя опонент ти цитира Писанията, пък дори това да е самия дявол. В случая дори Сатана не цитира Писанието цялостно,  но пропусна част от цитирания пасаж именно за да вкара лъжлива интерпретация. Обикновено разглеждането на спорен пасаж в неговата цялостност и контекст изяснява нещата и ликвидира погрешните тълкувания.

Quote
Не беше ли така и по времето на Атлантида?

Ти да не си един от оцелелите от Атлантида, че вместо "не е ли БИЛО така" казваш "не БЕШЕ ли така" все едно и ти и ние сме присъствали там и просто трябва да си спомним как беше? :)

Quote
Аз нямам против войната при Армагедон да е с лъкове и копия, ама не виждам как без цифровизацията и зеленизацията ще се забрани бартера на стоки и храна т.е. никой да не може да купува и продава (бартера си е вид търговия).

Бартера не е купуване и продаване, а замяна. Същото е и подаряването.  Ако се поинтересуваш в Средновековието е имало доста практики на икономически рестрикции и те са работили съвсем ефективно. Например търгуването с вражески царства (или дори родове и племена) се е считало за държавна измяна и се е наказвало със смърт. И това е работило без никакви цифровизации. Ако се въведе закон който купува от или продава на някой който не е белязан се наказва със смърт, това ще работи много ефективно, като се има предвид че не белязаните ще са малцинство.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1033
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #78 on: August 06, 2023, 17:59:36 PM »
Бартера не е купуване и продаване, а замяна. Същото е и подаряването.  Ако се поинтересуваш в Средновековието е имало доста практики на икономически рестрикции и те са работили съвсем ефективно. Например търгуването с вражески царства (или дори родове и племена) се е считало за държавна измяна и се е наказвало със смърт. И това е работило без никакви цифровизации. Ако се въведе закон който купува от или продава на някой който не е белязан се наказва със смърт, това ще работи много ефективно, като се има предвид че не белязаните ще са малцинство.

Съгласен съм ама текста казва друго.

17 за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

Не виждам да е пожелателна тая работа, и опита - "аз ще се скрия за да го направя, пък ако не ме хванат - супер".
Не знам защо го виждаш само като работа с пари, къде слагаш въглеродните емисии по които ще се познава кой какво е изял и отделил? :)
В този контрол от сега се знае, че монетизацията ще е част от контрола, но ще има и други неща, които даже може още да не са показани като технологии.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #79 on: August 08, 2023, 10:07:19 AM »
Фарисеите доста изучаваха Стария завет, но въпреки това Исус ги поправи, казвайки, че не го познават.
Евреи 4:2...на нас се донесе едно благовестие, както и на тях; но словото, което те чуха, не ги ползува, понеже не се съедини чрез вяра в ония, които го чуха.

В църковната система не съм от 2012 г., след като се случиха финансовите злоупотреби, един брат беше видял ордерите за заплати на пасторите от 5000 лв, рухнаха финансовите пирамиди на Бакалов, писах за тези неща на пасторите, че напускам заради това, а те твърдяха, че не било вярно това, което изложих в писмото си към тях.
Михей 3:11 ...първенците съдят за подкупи, Свещениците му учат за заплата, И пророците му чародействуват за пари, И пак се облягат на Господа, и казват: Не е ли Господ всред нас? Никакво зло няма да ни сполети...

Не възлюбват ли Господа, възлюбват други неща.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 342
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #80 on: August 15, 2023, 11:19:41 AM »
ООН планира да обяви началото на НСР на 4 юли 2025 г.Светът вече е разделен на зони, дори са напечатани учебници по история с новата карта. Всички граници ще бъдат премахнати, правителствата отстранени, всички закони отменени, ООН искат да изземат цялата власт, всеки непокорен го чака разстрел или затвор. Всички химически и ядрени оръжия също ще бъдат под тяхна власт. Децата над 5 г. смятат да ги изземват и обучават, като родителите са предвидили да имат общуване с децата само 6 дни в годината. Забрана на продажбата на алкохол и цигари. Световна полиция носеща техния цвят, светло синьо, като всички превозни средства също трябва да бъдат с този цвят и номерата с буквите на ООН. В болниците са предвидили безплатно лечение за хората над 50 и евтаназия за всички желаещи, дори деца с проблеми.
Това са техните планове, ако ще Бог може да се преведе цялата директива с подробности.
Но Всемогъщия Бог казва друго:

Агей 2:22
Ще прекатуря престола на царствата, И ще съборя силата на царствата на народите; Ще прекатуря колесниците и ония, които се возят на тях; И конете и ездачите им ще паднат Всеки от меча на брата си.

Даниил 2:42
И както пръстите на нозете са били отчасти от желязо и отчасти от кал, така и царството ще бъде отчасти яко и отчасти крехко.

Да се молим страната ни да бъде в частта с глината и тук да не могат са осъществят железен контрол.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 342
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #81 on: August 16, 2023, 03:12:42 AM »
Надявам се превода да е точен:

 17 Цели на устойчивото развитие на ООН, които са част от дневния ред до 2030 г., които от своя страна са част от дневния ред на 21 век. Но какво е скрито зад всички тези думи?


1. Няма бедност. Всеки ще получи цифров универсален базов доход и идентификация на блокчейн. Разпределението на богатството от богатите на бедните. Ликвидация на низшата класа.
2. Нулев глад. Повече синтетични продукти, отглеждани в лабораторни условия, ГМО и нанотехнологии, влияещи на ДНК. Тези, които имат RFID чип, ще могат да купуват храна без проблеми.
3. Крепко здраве и благополучие. По-активно производство и пропаганда на бъдещи пландемии за промяна на човешката ДНК. Биометрични сензори за контрол на състоянието на тялото. Историята на болестта ще се съхранява в блокчейн.
4. Образование. Усъвършенствано обучение и преквалификация за ново обучение през целия живот. Гигантска икономика, тъй като изкуственият интелект и роботиката ще се променят и мащабират работата.
5. Равенство между половете. Замяна на човешкия интелект с изкуствен интелект, за да се избегнат неправилни преценки. Популяризиране на радикален феминизъм, транссексуален дневен ред, множество полове. Инвестиране в жените на идеи, че трябва да имат по-малко деца или изобщо да нямат. Отказ от полова идентичност и насърчаване на трансхуманизма като нов пол.
6. Чиста вода и канализация. Метали, флуор и нанотехнологии във вода. Контрол и мониторинг на всички водоснабдителни системи.
7. Налична и екологична енергия. Мониторинг на всички енергийни системи в домовете и корпоративни сгради в реално време. В градовете и други селища ще въведат спирането на светлината за спестяване на електричество.
8. Прилична работа и икономически растеж. Замяна на работници с роботи и изкуствен интелект. Свързването на работниците с виртуалната реалност, тъй като метавселената ще стане бъдещето на работната индустрия.
9. Иновационна индустрия и инфраструктура. Използването на роботика и изкуствен интелект за завършване на автоматизация на инфраструктурни проекти и иновации. Задачата е да се направят хората безполезни в почти всички индустрии.
10. Намаляване на неравенството. Унищожете развитите страни, създайте илюзия за развитие в бедните страни. Въвеждането на краткосрочна заетост в условията на „расата до дъното“ на икономиката.
11. Устойчиви градове и общности. Преместете всички към умни 15 -минутни градове, използвайки система от социални кредитни точки. Всичко е свързано и взаимосвързано чрез блокчейн, 5G, 6G, интернет на телата и интернет на нещата.
12. Отговорно потребление и производство. Храната и водата се нормират в зависимост от социалните кредитни точки. Наказанието на тези, които хвърлят продуктите. Консумация на ГМО.
13. Климатични мерки. Създаване на кръгова икономика. Ще бъдат назначени естествени и технологични бедствия за промяна на климата, което ще запази драконовски мерки. Данъци за въглеродни емисии и въглеродна следа.
14. Живот под вода. Мониторинг и ограничаване на достъпа до откритии места с езера и реки с помощта на сензори и спътници, наказание на извършителите. Дефицит на вода.
15. Живот на сушата. Принудителното преместване на жителите на селските райони, горите и фермите в „умни градове“. Ограничение и минимизиране на пътуванията до природни местообитания и гори.
16. Светът на справедливостта и силните институции. Само тези, които имат RFID чип и цифров паспорт на ID с биометрични данни за блокчейн, ще могат да станат част от новото общество. Социалните точки ще бъдат използвани, за да се принуди населението по целия свят да се подчинява на новия световен ред. Тези, които не се подчиняват, ще бъдат поставени в затвора или ще се изключат от всички ползи от блокчейн.
17. Партньорство за постигане на цели. За да се приложат всички 17 цели, е необходимо да се насърчава допълнително редица ключови технологии в обществото, като например технологията CBDC блокчейн, редактиране на гени на CRISPR, сензори за мониторинг на AI и биометрични камери за разпознаване на лица, чипове RFID за умните градове, 5G, 6G, IOT, IOB, роботика и така нататък за пълен контрол върху света.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 342
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #82 on: August 16, 2023, 04:57:33 AM »
С оглед на точка 15 принудително преместване на хората от селските райони, се оказва, че и живот на село няма да е решение.
Не помня точно дали беше миналата година, се молехме с един възрастен брат на езици, той каза, че Бог иска да ни каже нещо, казвам ами сега, аз нямам дарба тълкуване, той казва и аз, нека да се молим пак и продължаваме ние, след малко той почва да се моли на английски, беше много бързо и с голяма власт, аз така се уплаших, понеже английски език не съм учила, изкарах само един курс и толкова не го харесвам този език заради многозначността му, че реших, че не искам да го уча. Обаче сега се мъчех да разбера, Бог говореше нещо за властта Си и не помня от притеснение и вълнение да се опитам да разбера какво казва, но това, което разбрах ясно, беше "Време за скриване". Свършихме ние молитвата и питам брата, знаеш ли, че се молеше на английски език, той казва не, не знам това, не знам езика,нито знам една дума.
Та къде трябва да е това скриване при това положение?
Мнозина очакват да бъдат грабнати.
Аз като повярвах, бях стигнала до разбирането, че грабването ще бъде по средата на скръбта.
После братя и сестри ме убеждаваха, че трябва да е в началото на скръбта.
Бог ми показа последните няколко години два стиха, които опровергават грабване преди скръбта, поради изискването преди грабването трябва да възкръснат мъртвите в Христа. Този факт обаче се пропуска от вярващите в грабването преди скръбта. Ето ги и стиховете:


1 Солунци 4
15 Защото това ви казваме чрез Господното слово, че ние, които останем живи до Господното пришествие, няма да предварим починалите.
16 Понеже сам Господ ще слезе от небето с повелителен вик, при глас на архангел и при Божия тръба; и мъртвите в Христа ще възкръснат по-напред;
17 после ние, които сме останали живи, ще бъдем грабнати заедно с тях в облаците да посрещнем Господа във въздуха; и така ще бъдем всякога с Господа.

Тук се вижда също и че грабването няма да е тайно, а доста шумно, Бог ще извика, имаме и глас на архангел и Божия тръба.

Откровение 20
1 И видях, че слизаше от небето един ангел, който държеше в ръката си ключа на бездната и една голяма верига.
2 Той улови змея, старовременната змия, която е дявол и сатана, и го върза за хиляда години,
3 и, като го хвърли в бездната, заключи и я запечата над него, за да не мами вече народите, преди да се свършат хилядата години, след което той трябва да бъде пуснат за малко време.
4 И видях престоли; и на тия, които бяха насядали на тях бе дадено да съдят; видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелствуването си за Исуса, и поради Божието слово, и на ония, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и на ръката си; и те оживяха и царуваха с Христа хиляда години.
5 Другите мъртви не оживяха докле не се свършиха хилядата години. Това е първото възкресение.
6 Блажен и свет оня, който участвува в първото възкресение; над такива втората смърт не ще има сила; а те ще бъдат свещеници Богу и на Христа и ще царуват с Него хиляда години.

Тук пък се вижда, че първото възкресение е след скръбта и след връзването на дявола.
Насърчителното е, че Павел казва, че ще има живи все пак при Господното пришествие, т.е. антихриста няма да може да убие всички светии.
Обаче остава въпросът какво трябва да се направи? Чува ли някой какво говори сега Духът Божий на Църквата?


Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #83 on: August 16, 2023, 12:30:32 PM »
Превода не е много добър, хубаво е да има източниците на нещата от по-предните ти две съобщения за да се види наистина какво пише и да се преведе по-добре.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #84 on: August 21, 2023, 11:45:41 AM »
Изтича информация, че ще се опитат да върнат ковид мерките още тази есен. Те никога няма да спрат да доят тази златна крава докато не бъдат спрени. По долу пускам превод на наличната информация по въпроса:

"Информатори от TSA и граничния патрул алармират, че администрацията на Байдън подготвя почвата за пълни Covid локдауни, което ще започне с постепенни ограничения като маскиране на служителите на TSA в средата на септември."


"Започна нова вълна на Covid и маските трябва да се носят отново, предупреждават учените
Разпространението на новия вариант може да доведе до изключителен натиск върху Националната здравна служба и да причини по-вредни дългосрочни здравословни проблеми, твърди експертът от Independent Sage."


"Експертите предупредиха, че е "достатъчно сигурно", че Обединеното кралство е в нова вълна от Covid-19 - и предложиха хората отново да носят маски за лице."

Трябва да се молим тази кампания напълно да се провали и да се пречупи този цикъл на доенето на ковид кравата и съсипване на населението с нови мерки и нови отрови.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #85 on: September 21, 2023, 12:09:30 PM »
Започна да излиза информация, че се планира активиране на така наречения "марбург вирус" чрез изпращане на специален сигнал през мобилните клетки и 5G излъчвателите. На 5-ти октомври тази година е предвидено "тестово изпращане на сигнали" по GSM мрежата и някои считат, че точно по това време може да се пусне и избрания сигнал за активиране на патогените свързани с марбург болестта.

Твърди се, че патогени на тази болест са вкарани в инертно състояние чрез ковид ваксините и чакат активация през безжичните мрежи. Плана бил да се избият 3 милиарда души, които са ваксинирани с няколко бустера, като други 2 милиарда се очаква да загинат при създалия се хаос и паника.

Твърди се че е планирано медиите да се обърнат срещу правителствата обвинявайки ги за смъртоносните ваксини, като хората ще се вдигнат на бунт и ще потърсят сметка от продажните политици и медии. Всички тези се предполага да бъдат изметени от разярените тълпи, след което да се създаде нов ред изсред сред хаоса. Трябва да се напомни че върху масонското мото е Ordo ab cao - ред изсред хаоса.

Ние се молим този дяволски план да се провали и всички виновници за смъртта на хората както от протоколите на СЗО, от отровните ваксини, от войната в Украйна, Сирия и други страни, от наркотиците и трафика на хора да бъдат изловени и наказани справедливо.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Re: Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.
« Reply #86 on: September 22, 2023, 22:32:10 PM »
Дали в света вече има повече от 3млрд. абонати на 5G?

Обръщането на медиите срещу правителствата на сегашния етап изглежда твърде малко вероятно. Матрицата на сегашната машина движена задкулисно власт+медии е замисляна и изграждана поне 2-3 десетилетия, ако не и повече. И само по команда трудно би задвижила частите си една срещу друга толкова лесно.

Бог разпръсна и разбърка намеренията на лукавия и слугите му покрай ковид-измамите. Опази своите Си и опази и милиарди,които дори не предполагат,че Бог е Богът от Библията.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3886
Quote
Дали в света вече има повече от 3млрд. абонати на 5G?

Според техните данни 3 милиарда са ваксинирани с няколко бустера. Няма нужда да са абонати на 5G услугата, достатъчно е да са в обхвата на 5G кулите.

Медиите няма да се обърнат срещу правителствата от добра съвест, а защото такива разпореждания ще им спуснат от кукловодите които притежават и медиите и правителствата. Това е плана за който се говори. При всички случаи се моля да се обърне всичко против главните виновници.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 339
Това имам предвид, не съм сигурен, дали поне половината държави от света вече са преминали на 5G покритие.

Според мен вече се обръща, един от признаците за това го виждам в срещите на т.нар. "високо" политическо равнище. От 58 африкански държави, представители на 54 от тях отидоха в Москва на  среща. Като се прибавят и срещи между Москва, Китай, Индия, Иран, Сев.Корея, Бразилия, арабските държави, от които повечето са потърпевши и то големи от глобалната политика досега. Тук може да се добавят още и немалко държави от латинска Америка, също потърпевши от толкова преврати и икономически заробващи похвати и се очертава един огромен икономически, политически и военен блок срещу досегашните хегемони по света, налагащи политиката си зле прикрито и силово, най-вече заради стотиците военни бази, разположени навсякъде.