• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Пландемия 2.0, 3.0, 4.0 - стъпките на плана.

Започната от Watchman, Юни 30, 2021, 22:56:08 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

Ученик на Исус

То целта на дявола е това, да няма за кого да дойде, но ти смяташ ли, че Бог няма запазен остатък, както каза на Илия? Има,ако трябва и за един ще дойде, Бог познава Своите Си.Че ние не сме и никога няма да бъдем достойни е ясно. Но Бог ни вижда сърцата и знае кой колко е искрен в ходенето си с Него.Ако смяташ, че Бог не идва скоро, трябва да ти кажа, че бъркаш. Цялото творение въздиша и стене в очакване, днес е имало земетресение, макар и слабо, след вчерашното посещение на шефа на НАСА и Грета Тунберг, хехе, брей че интересно съвпадение.
В последните две седмици имах две видения за демони, които слизат и се струпват на земята, Бог обикновено не ми е повтарял видения.
В края на юли пък имах отново видение, антихриста, седящ на трона и зад него два дракона.
Много братя и сестри имат подобни видения и сънища.Завчера мисля една сестра украинка е сънувала, че Турция превзема България и то без бой и после войските се придвижват към Европа.
Бог е пред вратата, преди пандемията сънувах точно такъв сън, че Бог идва и всички пищяха от страх и паднаха по лице, аз също, но аз бях абсолютно спокойна и казах искам да видя Исус и леко повдигнах лицето си, видях как се отвориха вратите и отстрани се виждаше бялата дреха, после се събудих. Така че Господ иде, през годините винаги ме е предупреждавал в сънища, видения и винаги е бил верен! Бог да помогне на народа си да бъдем всички верни като Него до края!

Ученик на Исус

Значи ето ги облаците, които са заснети на 18 октомври в Овча купел, подобни на тези в Турция, две седмици преди земетресението. Адриана Вотей го е постнала:

За мен вероятността в района да има земетресение в близките две седмици не е малка и считам, че има реална опасност. Аз не съм там, но бих гледал поне до края на октомври да съм извън града или поне да не нощувам там. Или в краен случай да съм готов за евакуация. Само че това във високи сгради е почти невъзможно.
Ако сложа условно дата две седмици след днес, това прави 31 октомври, което съвпада с окултния/сатанински празник Хелоуин. Ама че съвпадение!

https://lupa.bg/news/stryaskashta-prognoza-strashen-trus-v-sofiya-do-helouin_320127news.html

Намерена

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 22, 2024, 01:52:08 AMЗначи ето ги облаците, които са заснети на 18 октомври в Овча купел, подобни на тези в Турция, две седмици преди земетресението. Адриана Вотей го е постнала:

За мен вероятността в района да има земетресение в близките две седмици не е малка и считам, че има реална опасност. Аз не съм там, но бих гледал поне до края на октомври да съм извън града или поне да не нощувам там. Или в краен случай да съм готов за евакуация. Само че това във високи сгради е почти невъзможно.
Ако сложа условно дата две седмици след днес, това прави 31 октомври, което съвпада с окултния/сатанински празник Хелоуин. Ама че съвпадение!

https://lupa.bg/news/stryaskashta-prognoza-strashen-trus-v-sofiya-do-helouin_320127news.html

Ти на астролози ли вярваш или на Господ? Че като гледам в линка, си сложил/а от сайта на Лупа БГ, страницата за астро информация. Осъзнай се и спри с глупотевините, с които ни заливаш непрекъснато. И говориш на места в мъжки род? Какъв е Ученик в крайна сметка мъж или жена?

Глава 23 в Еремия, описва Божия гняв и въздаяние за лъжливите съновидци и пророци на Израел (наред с пастирите). Вземи малко се спри и прочети, какво Бог е направил на дръзналите да се подвизават като самозвани пророци и съновидци. Защото, вместо да връщат израелтяните в правия път, те ги насърчаваха и водеха в идолопоклонство, заради което Израел бе отведен в плен.
Не си навличай Божия гняв, като се самоназначаваш за нещо, което не си и да надничаш в работи, които само на малцина избрани е дадено да гледат. Такива, са не просто призвани, но призовани, подготвени, изпитани и едва тогава изпратени от Бога. Как не разбираш, че изпратения от Господ е помазан и изявен от Него!
Ако беше изпратена Ученик, писаното от теб щеше да има Духа в себе си и да докосва директно сърцата, като ни свидетелства за Божиите намерения. Това не може да бъде сбъркано, независимо от разстоянието и начина на общуване. Защото за Духа препядствия и ограничения няма.
Очевидно, презираш не само съформниците си, но и Господ, защото смело продължаваш да ни заливаш с всякакви писаници и измислици. Поради такива като теб, самопомазали се за нещо, ни е толкова хилаво и недозряло християнството. Защото от заслепен и помрачен ум, човек, освен да бълва измислици и ереси, друго не е в състояние. Затова няма готова невеста за Младоженеца, затова сме толкова окаяни и разпръснати, защото има твърде много самозванци и всеки се самоназначава за нещо, без да е бил изпратен.
Съветвам те съвсем незлобливо, изтрезней, на навличай на себе си Божия гняв и кротни малко, моля те!

Еремия 23

11 Защото и пророкът и свещеникът се оскверниха; Дори в дома Си намерих нечестието им, казва Господ.
12 Затова пътят им ще им бъде Като плъзгави места в тъмнина, По който, като бъдат тласкани, ще паднат; Защото ще докарам зло върху тях В годината на наказанието им, казва Господ.
13 Тоже в самарийските пророци видях безумие; Те пророкуваха чрез Ваала, и заблудиха людете Ми Израиля.
14 Още и в ерусалимските пророци видях ужасно нещо; Прелюбодействуват и ходят в лъжа, И подкрепват ръцете на злодейците Тъй щото никой не се връща от злото си; Те всички станаха за Мене като Содом, И жителите му като Гомор.
15 Затова, така казва Господ на Силите за пророците: Ето, Аз ще ги нахраня с пелин, И ще ги напоя с горчива вода; Защото от ерусалимските пророци Се е разпространило нечестие по цялата страна.
16 Така казва Господ на Силите: Не слушайте думите на пророците, които ви пророкуват; Те ви учат суета, Изговарят видения от собственото си сърце, А не от устата Господни.
17 На ония, които Ме презират, винаги казват: Господ рече: Ще имате мир; И на всекиго, който ходи по своето упорито сърце, казват: Няма да ви постигне зло.
18 Защото, кой от тях е стоял в съвета на Господа Та е видял и чул Неговото слово? Кой от тях е внимавал в словото Му и е чул?
---------------
21 Аз не съм изпратил тия пророци, а при все това те се завтекоха; Не съм им говорил, а при все това те пророкуваха.
22 Но ако бяха стояли в съвета Ми, Тогава те щяха да правят людете Ми да чуят думите Ми, И щяха да ги връщат от лошия им път И от злите им дела.
-----------------
29 Не е ли словото Ми като огън? казва Господ, И като чук, който строшава скалата?
30 Затова, ето, Аз съм против пророците, казва Господ, Които крадат думите Ми всеки от ближния си.
31 Ето, Аз съм против пророците, казва Господ, Които клатят езиците си и казват: Той говори.
32 Ето, Аз съм против ония, които пророкуват лъжливи сънища, казва Господ, И, като ги разказват, с лъжите си и с надменността си Правят людете Ми да се заблуждават, Тогаз, когато Аз не съм ги изпратил, нито съм им заповядал; Прочее, те никак няма да ползуват тия люде, казва Господ.
------------
34 А колкото за пророка, свещеника и оня от людете, Който би рекъл: Наложеното от Господа слово! Аз ще накажа оня човек и дома му

Вземи малко та се успокой, помълчи си, изпитай себе си и нека не даваме повод да се хули повече Божието име. Времената наистина са зли и тежки, нуждаем се едни от други, за да се подкрепяме, насърчаваме и поправяме, по възможност без крамоли и лошотия. Но това, дали Бог си иде или само ще поразчисти тук-там земята, не ни е дадено да знаем.

Еклесиаст 5:3

Защото, както съновидението произхожда от многото занимание, Така и гласът на безумния от многото думи.
Защото нашата привременна лека скръб произвежда все повече и повече една вечна тежина на слава за нас, които не гледаме на видимите, но на невидимите; защото видимите са временни, а невидимите вечни.
2 Коринтяни 4:17-18

Watchman

ЦитатТо целта на дявола е това, да няма за кого да дойде, но ти смяташ ли, че Бог няма запазен остатък, както каза на Илия?

Имаше остатък, но този остатък не беше годен да се възстанови царството на Израиля, а само да се запази праведния род. Така е и днес.

ЦитатЦялото творение въздиша и стене в очакване,

Правилно, а прочете ли в очакване на КАКВО?

Римл. 8:19  Защото създанието с усърдно очакване ожида откриването ни като Божии синове.
Римл. 8:20  Понеже създанието беше подчинено на немощ ( Гръцки: Суетност ), не своеволно, но чрез Този, Който го подчини,
Римл. 8:21  с надежда, че и самото създание ще се освободи от робството на тлението, и ще премине в славната свобода на Божиите чада.
Римл. 8:22  Понеже знаем, че цялото създание съвокупно въздиша и се мъчи до сега.

Именно съзряването на светиите от Божии деца, до Божии синове очаква цялото творение, защото преди това няма и не може да има никакво Пришествие, защото Исус чака две неща:

- да се положат враговете Му за Негово подножие:

Евр. 10:13  та оттогава нататък чака, докле се положат враговете Му за Негово подножие.

- и да се приготви Невястата.

Откр. 19:7  Нека се радваме и се веселим и нека отдадем Нему слава: защото дойде сватбата на Агнето, и Неговата жена се е приготвила.

Основния проблем на хора като тебе е че нямате яснота за това какъв е смисъла на вярата и на християнския живот. Вързани сте в религиозни постулати които ви държат слепи и незрели за истинските Божии цели. Затова не разбирате нито смисъла на вярата, нито смисъла на Пришествието, нито смисъла на "бавенето" му.

Исус не може да се върне за някакво невръстно момиченце и да го вземе за жена. Момиченцето трябва да стане пълнолетно, Исус няма да се върне да си вземе дете за Невяста.

Еф. 4:13  докле всички достигнем в единството на вярата и на познаването на Божия Син в пълнолетно мъжество, в мярката на ръста на Христовата пълнота;

Ако това е което Бог иска за Своя народ да достигне, какво Пришествие очакваш ако това не е достигнато? Или Бог ще каже - айде провалих се да го постигна, ще пращам Исус че то много време се замотахме?

Къде е днес единството на вярата? Къде е пълнолетното мъжество? Къде е Христовата пълнота в тялото? За какво точно ще се върне Исус ако тия неща ги няма? Поставени са от Бога като цели, и какво Бог ще признае поражение ли и ще се откаже от тях?

Не знаете за какво говорите въобще!
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

Цитат на: Намерена - Октомври 22, 2024, 10:36:40 AMТи на астролози ли вярваш или на Господ? Че като гледам в линка, си сложил/а от сайта на Лупа БГ, страницата за астро информация.

Относно земетръсните облаци, тях не ги е направил астролога. Това че някой цитирал астролог, не променя факта че тия облаци са се появили на определени места в България и че такива облаци се появяват преди сериозни земетресения. Затова, който е от София и от другите райони трябва да вземе мерки, докато премине опасността. В Турция земетресението идва около 2 седмици след появяването на тези облаци.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Намерена

Цитат на: Watchman - Октомври 22, 2024, 11:07:18 AMОтносно земетръсните облаци, тях не ги е направил астролога. Това че някой цитирал астролог, не променя факта че тия облаци са се появили на определени места в България и че такива облаци се появяват преди сериозни земетресения. Затова, който е от София и от другите райони трябва да вземе мерки, докато премине опасността. В Турция земетресението идва около 2 седмици след появяването на тези облаци.

А какво ще стане, ако всичко е само паника? За земетресението в Турция, съобщиха на следващия ден, след като забелязахме предната вечер лещовидните облаци над София. И оказва се, те са минали над по-голямата част от България, имаше снимки от няколко града из цялата срана. Че София цяла България ли е? Облаците минаха над голяма част от нашата територия. Кой може да кажа предварително, къде би ударило земетресение, при това голямо. Онзи ден е имало леко земетресение в Перник, отделно, почти всеки ден има леки полюшвания на земята у нас.

Ние сме призовани не на паника, манипулации и лъжи, а с вяра да измолваме от Бог, ако може да ни подминат такива беди.

Приемам, че е приложила линка информативно, но не приемам, че точно от такива източници ни поднася информацията.

Цитирам:
"Страшен трус в София"??? "Внимание! Важно е! От астрологическа гледна точка имаме опасност към 23-ти октомври", алармира Адриана Вотей (очевидно виден астролог, според интернет).

Астрологическа гледна точка от астролог? Ами от Божията гледна точка, от къде се гледа? И не за да спорим или да се заяждаме питам, а защото отново се сее паника от тази жена, на база астрологическа прогноза!

Според официалната метеорология, лещовидните облаци не се свързват с друго, освен с определени метеорологични явления, които са далеч от катаклизми тип земетресение. И оказва се, те не са рядко явление над България. Прилагам лин, с повече информация, която е от миналата година:

https://www.meteobalkans.com/novini/samo-v-meteobalkans/taynata-na-unikalnite-leshtovidni-oblaci-koito-izumiha-balgariq-v-poslednite-dni-snimki

Защото нашата привременна лека скръб произвежда все повече и повече една вечна тежина на слава за нас, които не гледаме на видимите, но на невидимите; защото видимите са временни, а невидимите вечни.

Watchman

ЦитатА какво ще стане, ако всичко е само паника?

А защо намесваш паниката? Кой въобще говори за паника? Писанието казва "Благоразумния предвижда злото и се укрива, а безумните вървят напред и страдат." За никаква паника не става въпрос, а както говори Писанието - за разпознаване "лицето на небето".

Мат. 16:2  А Той в отговор им рече: Когато се свечери, думате - Времето ще бъде хубаво, защото небето се червенее; 
Мат. 16:3  а сутрин: Днес времето ще бъде лошо, защото небето се червенее намръщено. Вие знаете да разтълкувате лицето на небето, а знаменията на времената не можете! 

Именно за тълкуване на лицето на небето говорим в случая, защото появата на тези облаци се свързва със земетресения и то катастрофални.

Също така исторически се знае, че София я удря голямо земетресение поне веднъж на всеки 100 години. В момента са изминали малко над 100 години от последното голямо земетресение и е възможно да се случи ново. Съвпадат много неща наведнъж. В това число появилото се изневиделица тестване на системата за оповестяване при бедствия, както и посещението на шефа на НАСА в България (нещо невиждано никога преди). Още едно съвпадение. Посланик на САЩ в България в момента е същия човек, който е бил посланик в Хаити по време на разрушителното там, при което загиват 160 000 души. Твърде много съвпадения.

Всички тези неща нямат нищо общо нито с астрологията, нито с астролозите.

Намерена, ти да не беше от София, като гледам как се палиш?

За мен тук нещата трябва да се погледнат поне от 2 страни. Първата е ако сатанинските сили са планирали разрушително земетресение в София, то ние трябва да се молим това да се осуети и провали. Втората е ако Бог  сам инициира подобно нещо с цел да събуди този народ от дрямката и да го върне към Себе Си, за да се подравним с Неговите цели и воля за България. В този случай трябва да се молим Бог да бъде милостив.

Сега си спомням че когато преди много години живеех в София имах видение че града е в руини, но християните ходеха през руините със съвършен мир в сърцата си. После сънувах сън, че става сериозно земетресение, и понеже имам къща близо до София и тогава живеех в нея, в съня си видях че къщата ми оцеля. Но странното в съня ми беше че хем виждах тази къща, хем все едно не бяхме там. Тогава не знаех, че ще се преместим на съвсем друго място.

Ето защо вместо да бием въздуха и да налитаме на астролозите, е редно да се замислим, понеже има много съвпадащи белези. За мен това е достатъчно да се моля да се осуетят намеренията на врага, но ако Бог е възнамерил нещо, ние не можем да го спрем, можем само да се молим да се смекчи.

Намерена

Цитат на: Watchman - Октомври 22, 2024, 17:59:00 PMА защо намесваш паниката? Кой въобще говори за паника?

Защото е всяване на паника, при това от някаква си астроложка. Да беше поне някой божи човек, а то какво, вражески слугинаж. Ти прочете ли изобщо, какво пише в тази статия и че въпросната астроложка говори за София? С цитати от типа: "Страшен трус в София" "Внимание! Важно е!", се цели единствено да се плашат хората и да се ужасяват. И това, ако не е опит за паникьорство, що е то?

Цитат на: Watchman - Октомври 22, 2024, 17:59:00 PMИменно за тълкуване на лицето на небето говорим в случая, защото появата на тези облаци се свързва със земетресения и то катастрофални.

Хубаво, на какво се позоваваш в подобно твърдение, освен, че сме длъжни да можем да тълкуваме времената, както каза Исус? Защото, ако е на онзи спорен японски учен, за който някой беше споменал тук, не е добре. Направих си труд да прочета из интернет, какво се казва за тези облаци и еднозначност няма дали са или не са предвещаващи катастрофални земетресения. Да, може да са предвестник, ама не всякога и не на 100%, за да се приемат със сигурност за такива. Нали трябва да изпитваме нещата?

Цитат на: Watchman - Октомври 22, 2024, 17:59:00 PMСега си спомням че когато преди много години живеех в София имах видение че града е в руини, но християните ходеха през руините със съвършен мир в сърцата си.

Ами питам те, ако Бог те е предупредил някога си на сън за силно земетресение, нямаше ли да ти даде и сега знак, че времето за предстоящата беда настъпва? Най-малкото, защото вярвам, че не само в София, но из всички градове и села на България, Той има верни чада, които едва ли ще изостави, без да е дал знак, какво иде.

Преди да съсипе, Бог винаги изпращаше свой слуга, за да предупреди и това е принцип в Словото. Имаме примери - Содом и Гомор, Ниневия, самият Израел бе многократно предупреждаван, за тези се сещам. Затова, каквото и да следва, по-добре да сме стъпили където трябва, да стоим и да бдим, а не постоянно да надничаме за сведение при опорките от вражеския печат. В това зло време, всичко се очаква и който иска да има светлина в тъмното, ще си чете основно Библията. Да опознаваш стратегията на врага, за да му противостоиш - да, но да се позоваваш само на врага, за да си интересен на другите и да няма празно във форума - не е добра позиция. С това визирам постоянните писаници в този стил на Ученик.

Съгласна съм с теб Watchman и с цитираното от Словото, трябва да можем да разпознаваме времената, но не като слушаме слугите на врага. А виждайки подобни явления, както ти си се позовал на Словото, да се търси отговора съобразно Него.

Цитат на: Watchman - Октомври 22, 2024, 17:59:00 PMНамерена, ти да не беше от София, като гледам как се палиш?

От София съм, и хич не съм запалена, защото с палене освен да загубим разсъдък, друго не става. Реакцията ми е опониране на опит да ни се натрапва вражеско "предупреждение" за катастрофа, от недоказани теории, че такива облаци са предвестник за това. А дали са или не са, няма еднозначност. Ние на теории ли се позоваваме или на истината?

Помня силното земетресение през 1977 г, когато съм била на 2,5 години. Тичахме по тъмното стълбище, блокът се люлееше, хора пищяхя в тъмното, а от земята излизаше зловещо скърцане. Така че, знам от първо лице, какво е земетресение и изобщо не е да се пали човек, а да се моли, Бог да не ни нанася подобно нещо в скоро време.

Живея в район от София, където имаме добра видимост на небосвода, понеже няма много сгради наоколо. Непрекъснато се появяват странни облаци, често ръсят от самолетите, небето рядко не е нашарено. Дали скоро ще тресне нещо, дали ще е планирано и с намеса от врага или не, дали Бог ще ни накаже или не, всичко това приемам за възможности. Обаче, да се изтипосваме така с теории на вероятностите и да бием тъпаните, ни прави алармисти, не слуги и служители на живия Бог, който отлично знае, какво се случва в действителност.

Намерена

"Ами питам те, ако Бог те е предупредил някога си на сън" - допуснала съм грешка неволно, да се чете видение.

Watchman

Цитати прочете ли изобщо, какво пише в тази статия и че въпросната астроложка говори за София?

Не, защото отворих линка само за да видя снимките на облаците. Интересуват ме фактите, не нечии коментари. Относно написаното това си е в типичния жълтовестнически стил с цел да получат повече кликове, и няма нищо общо с паника. Те така си пишат за всичко.

ЦитатНаправих си труд да прочета из интернет, какво се казва за тези облаци и еднозначност няма дали са или не са предвещаващи катастрофални земетресения. Да, може да са предвестник, ама не всякога и не на 100%, за да се приемат със сигурност за такива.

Аз не знам дали е всякога или не, защото врага винаги се опитва да вкара съмнение. Това че някой писал, че не е всякога може въобще да не е вярно. А може и да е вярно, аз нямам време да го изследвам подробно това. Важното е това, което отбелязах и преди. Има 5-6 неща навързани заедно, не е едно или две неща.

ЦитатАми питам те, ако Бог те е предупредил някога си на сън за силно земетресение, нямаше ли да ти даде и сега знак, че времето за предстоящата беда настъпва? Най-малкото, защото вярвам, че не само в София, но из всички градове и села на България, Той има верни чада, които едва ли ще изостави, без да е дал знак, какво иде.

Не бих казал, че това видение за което споменах е било предупреждение. По-скоро смисъла беше, че при идващата разруха (каквато и да е тя), Божиите хора ще имат мир да продължат напред.

Относно това дали Бог е дал знак, ами всички неща които написах по-горе, не са ли ясен знак? Лицето на небето трябва да може да се тълкува и разбира. Ако тези облаци са знамение и предупреждение, какъв повече знак искаш?

ЦитатПреди да съсипе, Бог винаги изпращаше свой слуга, за да предупреди и това е принцип в Словото.

Не винаги има пророк. Дори в пророците е писано, че понякога Бог е търсил човек да застане в пролома и се е почудил, че не е намерил такъв. Също така между последния пророк Малахия и следващия пророк Йоан Кръстител има период от 400 години без пророк. Нима за 400 години не е имало бедствия или осъждения? Имало е, но не е имало пророк да ги предупреди.

ЦитатОт София съм, и хич не съм запалена, защото с палене освен да загубим разсъдък, друго не става. Реакцията ми е опониране на опит да ни се натрапва вражеско "предупреждение" за катастрофа, от недоказани теории, че такива облаци са предвестник за това. А дали са или не са, няма еднозначност. Ние на теории ли се позоваваме или на истината?

Реакцията ти е точно на човек, който предупреждението го засяга лично, но той отказва да приеме това на сериозно и почва да търси оправдания за това, търсейки под вола теле и хващайки се за сламката (в случая че някой астролог бил казал нещо). Всички велики и древни царе са се осланяли на астролози, че и до ден днешен политици и президенти се съветват с такива. Това едва ли щеше да бъде ако астролозите само говореха глупости и никога нищо не познаваха. Те си имат техни канали по които разбират неща, които са помагали на царства и империи. Затова и са ги взимали на сериозно. Но ако всичко което касае този въпрос беше само някакви думи на астролог аз нямаше въобще да обърна внимание. Но има струпване на факти и събития, които всички свидетелстват в една посока. И най-малкото си струва човек да обърне внимание.

Ученик на Исус

Мъдреците от изток не бяха ли астролози?

Матей 2
1 А когато се роди Исус във Витлеем Юдейски, в дните на цар Ирода, ето, мъдреци от изток пристигнаха в Ерусалим.
2 И казаха: Где е Юдейският цар, който се е родил? защото видяхме звездата му на изток, и дойдохме да му се поклоним.

Така, значи появи се информация от месиански евреин, че Чарлз е мъртъв. Ще видим кога ще го обявят официално.
В магазините на Waikiki в Украйна са сложили плакати как да се държи човек при ядрен взрив.
Попадам няколко пъти на информация, че ще обявят фалшив ядрен взрив, да се евакуират хората, след което да ги набодат насила, хмм...
Клип, в който човека разказва, че в Германия подготвят бункерите:

https://www.youtube.com/watch?v=vyNOxksQ3zc&ab_channel=BrightLight

Тази информация е много важна. Моля ви, пратете я на повече хора. И в Германия, и в България и навсякъде по света подготвят БУНКЕРИТЕ. Може би в следващите месеци ще инсценират, че УЖ има ядрена или бомбена заплаха. Ще свирят сирени и ще получите СМС на телефоните си. НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ! Не влизайте в бункерите. Там ВСИЧКИ без изключение ще бъдат ваксинирани. Това е втора част от КоРона-измамата, защото 1-вата част не успяха да оваксат всички!
Това е информация под клипа, промених една буква, че беше нецензурно.

Добре е човек да има дозиметър в такъв случай.

Намерена

Цитат на: Watchman - Октомври 23, 2024, 02:05:30 AMРеакцията ти е точно на човек, който предупреждението го засяга лично, но той отказва да приеме това на сериозно и почва да търси оправдания за това, търсейки под вола теле и хващайки се за сламката (в случая че някой астролог бил казал нещо).

Хаха, хайде пак - под вола теле, на голяма почит е този израз. Което показва, че като няма човек приемливи и за отсрещната страна аргументи, стига до използването на клишета. Казах ясно, че не съм запалена, ти продължаваш и сам си търсиш въображаеми теле. Аргументи трябват, не имагинерни твърдения.

Цитат на: Watchman - Октомври 23, 2024, 02:05:30 AMНе бих казал, че това видение за което споменах е било предупреждение. По-скоро смисъла беше, че при идващата разруха (каквато и да е тя), Божиите хора ще имат мир да продължат напред.

Относно това дали Бог е дал знак, ами всички неща които написах по-горе, не са ли ясен знак? Лицето на небето трябва да може да се тълкува и разбира. Ако тези облаци са знамение и предупреждение, какъв повече знак искаш?

Когато навремето посещавах сбирки на харизматиците и им четях книгите, сънувах и аз в изобилие апокалиптични сънища. Казвам го това, не за да се заяждам, но защото с каквото се храни човек, от това после дава плодове. Имал си видения, не го оспорвам, даваш съвет да се готвим за лошо събитие, хубаво е да се заслушаме. Твърдиш, че подобни облаци са абсолютен показател за бедствие, при положение, че посочих след солиден прочит на факти, как няма еднозначност и не всякога подобно явление се свързва с катаклизъм от такъв ранг. Това вече ни води до ненужно убеждаване, което е спорно, понеже е редно да се отчете, че технологично, врагът, може да генерира подобни явления и дори сме предупредени, че ще го има това. Ако не сме в състояние да видим булото за заблудата, как ще си отворим очите и ще разпознаем какво е времето? Дори да нямаме сега кой да ни каже дали някакви си облаци вещаят зло, имаме и други източници за наблюдение в природата - животните и птиците. Някъде в началото на 90-те години, имаше пак по-силно земетресение, което се усети и в София. Тогава, няколко дни преди него уличните и домашните животни бяха неспокойни - кучетата лаеха и виеха на глутници по ъглите на блоковете, котките мяучеха тревожно, а птиците от квартала за ден-два изчезнаха. Щом се позоваваме на природни явления, нека погледнем и животинското царство, за да сме обективни до край. В момента не се наблюдава при нас подобна реакция на животни и птици, ако някъде обаче го има това из България, имайте го предвид.

Както казах по-рано, с това шарене от самолетите по небето и с вражеските опитите изкуствено да предизвикват катастрофи и да се обърква биологичния часовник, вече е трудно да сме сигурни, кога дадени облаци или явления са естествено формирали се и кога не са. Затова ни е необходим здрав и обновяващ се ежедневно разум, за да не се оплетем в мрежата от измами, в момент, когато и Бог мълчи. Всеки сам си решава на какво и на кого да вярва, аз вярвам на Словото, което е самия Бог.

Цитат на: Watchman - Октомври 23, 2024, 02:05:30 AMВсички велики и древни царе са се осланяли на астролози, че и до ден днешен политици и президенти се съветват с такива. Това едва ли щеше да бъде ако астролозите само говореха глупости и никога нищо не познаваха. Те си имат техни канали по които разбират неща, които са помагали на царства и империи. Затова и са ги взимали на сериозно.

Пак ще се позова на Еремия 23.

13 Тоже в самарийските пророци видях безумие; Те пророкуваха чрез Ваала, и заблудиха людете Ми Израиля.
14 Още и в ерусалимските пророци видях ужасно нещо; Прелюбодействуват и ходят в лъжа, И подкрепват ръцете на злодейците Тъй щото никой не се връща от злото си; Те всички станаха за Мене като Содом, И жителите му като Гомор.

Ние като християни, къде гледаме и слушаме, при Ваала ли или от Словото на живия Бог? Ето това ни е проблема, че се позоваваме на Ваал, защото им говорел на врачките, а на нас, не ни е работа да ги слушаме или да се позоваваме на тях. Но добре, както кажеш, чакаме да видим ще думне ли земетресение, а после можем да продължим да се насърчаваме в тази посока. И не с ирония го казвам това, жалко е, че изобщо достигаме такова ниво.

Съгласна съм, имало е големи периоди, когато Бог не е говорил на никого, нито е имало изпратени при хората пророци, това е истина. И както разказваш, че царете на Израел (както и днешните управляващи), се допитваха до гледачите на злите духове, сякаш е нещо нормално, не е ли това причината Бог да предупреждава дълго време, а когато обръщане нямаше, замълча гневно, предаде ги ненаситно да вършат тези мерзости и накрая дойде изтребление. Това е пример как не трябва да се ходи, независимо имаме ли в момента някой изпратен да предупреди или не. Имаме писаното Слово в ръцете си, там е пълно с много примери и храна за размисъл.

Да се извръщат нещата, като се префасонират, че реагирам на опит да се сее изкуствена паника, чрез непотвърдени теории през вражески източници, не ме прави палеща се. Водим дискусия, обаче аргументирано, не си вменяваме разни хипотетични предположения, как някой си се палел и търсел несъществуващи телета. Ето Павел, когато в Атина (Деяния 17) видя навсякъде идоли, на които се кланяха хората, не се ли възмути, при това с основание. А мен наричаш припалваща, когато с духа си се възмущавам основателно за неща, за които не е редно да мълчим и да ги гледаме за примери, а да ги изобличаваме и очите ни да са на правилното място.

Така че, нека сме обективни и да избягваме крайностите в определенията, те не ни водят към нищо добро, нито постигам единомислие.   

Намерена

Цитат на: Ученик на Исус - Октомври 23, 2024, 07:47:33 AMТака, значи появи се информация от месиански евреин, че Чарлз е мъртъв. Ще видим кога ще го обявят официално.

Ти пък, информацията ти е стара. Много отдавна се знае, че всички царски величия, управляващи и прочие облечени във власт са подменени.

Успокой се, каквото е решил Бог, това ще стане. Чети си Словото, там е истината и няма да сбъркаш.

Watchman

ЦитатХаха, хайде пак - под вола теле, на голяма почит е този израз. Което показва, че като няма човек приемливи и за отсрещната страна аргументи, стига до използването на клишета. Казах ясно, че не съм запалена, ти продължаваш и сам си търсиш въображаеми теле. Аргументи трябват, не имагинерни твърдения.

Ами ти изписа цели две дълги съобщение и всичко продължава да се върти около астролога, а това е нещо, което трябваше да игнорираш, а да обърнеш внимание на фактите. А те са че такива облаци се появяват и при естествени земетресения и при гео-инжинерни. Това само по себе си е сериозно предупреждение. И всякакви приказки за астролози са празни и хващане за сламката. А такъв подход на чист български език се нарича - пристрастие.

Относно София, така или иначе този град не е годен за живеене и християните трябва да го напуснат своевременно. Всички градове са планирани да бъдат концентрационно лагери. Градовете са мутогенна и токсична среда, както за духа и душата, така и за тялото. Така,  че с или без заплаха за земетресение, християните нямат място в градовете, освен ако не искат да ги сполети съдбата на Лот.

ЦитатТака, значи появи се информация от месиански евреин, че Чарлз е мъртъв. Ще видим кога ще го обявят официално.

То за кралицата се говореше, че е мъртва няколко години преди да го обявят. За Байдън се говори че е мъртъв от 2019-а година. А за Путин мисля от 2012-а. Това са медийни образи, креатури над задкулисието, които живеят и умират когато техните създатели решат че трябва да сменят медийния образ с някой друг.

ЦитатТази информация е много важна. Моля ви, пратете я на повече хора. И в Германия, и в България и навсякъде по света подготвят БУНКЕРИТЕ. Може би в следващите месеци ще инсценират, че УЖ има ядрена или бомбена заплаха. Ще свирят сирени и ще получите СМС на телефоните си. НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ! Не влизайте в бункерите. Там ВСИЧКИ без изключение ще бъдат ваксинирани. Това е втора част от КоРона-измамата, защото 1-вата част не успяха да оваксат всички!

Този човечец от клипа, отишъл пред някаква сграда над земята и я нарича "бункер". Бункера е убежище ПОД ЗЕМЯТА. Ако има бомби тази сграда никаква арматура няма да я опази, нито вратата, която щели да я сменят. В София има 1.5 милиона души, а неофициално може и да са над 2 милиона. Не съществуват бункери които да съберат толкова хора. Виж концентрационни лагери строят, но не под земята и не за бомбоубежища. Най-много ги има в САЩ, там идеята е същата по време на бедствие да набутат хората в тях и да ги ваксинират насила. Но при последните бедствия нищо такова не се случи. Вместо това блокираха помощта за пострадалите райони за да измрат максимален брой хора. Защо им е да ваксинират някой, като могат да го убият?

При всички случаи подобна концентрация на хора в едно място могат да направят само в градовете. В града ако си в някой апартамент, около тебе има най-малко 50 WiFi рутера, да не говорим за 5G кулите и клетките на мобилните оператори навсякъде из града. От това по голяма отрова не търсете. Вие сте ваксинирани с микровълнови лъченета 24 часа в денонощието.

Намерена

Цитат на: Watchman - Октомври 23, 2024, 10:02:16 AMАми ти изписа цели две дълги съобщение и всичко продължава да се върти около астролога, а това е нещо, което трябваше да игнорираш, а да обърнеш внимание на фактите. А те са че такива облаци се появяват и при естествени земетресения и при гео-инжинерни. Това само по себе си е сериозно предупреждение. И всякакви приказки за астролози са празни и хващане за сламката. А такъв подход на чист български език се нарича - пристрастие.

Точно това написах по-долу, ако го беше допрочел, можеше и да ме разбереш. Само че, се гледа как съм се хванала за врачката. Не, не се хващам за нея, хващам се за твърдението, че някой се прави на Господ чрез слугите си - било врачове, било гео-инженери, а ние вместо да сме внимателни, трябвало да им обърнем внимание, щото видиш ли можело истина да се окаже. Ези-тура, това разбирам от теб, може да бъде, но може да не бъде, зависи. А ти си го именувай, както ти изнася.

От тук, произтичат разликите в гледната точка. Аз съм просто предпазлива и не бих се осмелила да насърчавам другите да вярават на имитаторите, при положение, че сме предупредени, до какво води това.

Ако Бог не желае да ни осведоми за намеренията си, кои сме точно ние, че да се правим на информатори и да бием тъпаните и камбаните. Всички имат очи, уши, а християните и съвест би трябвало имаме. Гледаме, слушаме и бдим, без паника, ако е възможно. 

Но добре, щом за целите на проучването се допитваме до подобни източници, който ги чете, го прави на своя глава, без да го натрапва за меродавно.