Author Topic: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“  (Read 2622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Значи първата църква не беше достатъчно зряла, че да извърши съда над нечестивите управници? Ако ти спиш, не приспивай другите! Тук съм за да тръбя, докато Бог ми каже да се оттегля. Този път е различно, няма първа, втора световна война, тези отдавна са кроили целият електронен концлагер, 2012 г. са показали пландемията, страшен е клипа, предупреждавам, твърди се, че ще се появят и нефилимите. Вървят си по плана и им се допуска:

https://www.bitchute.com/video/0uYaZJzqZAm7/


Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Забравих да пиша, че в момента в Русия изземват всички монети, вървят си по плана. Ето и част от плана им за тази година, предвиждат да скрият стоките от този месец и есента да използват и военните:

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%ba-%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f/

В Русия е приет закон за задължителна ваксинация, в България още миналата година беше приет такъв закон, засега Бог не им допуска да го приложат.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Четирима президенти са ликвидирани, понеже отказват да се включат в пландемията:

МАГУФУЛИ, 61 год, Танзания † 17 марта 2021 г.

БАКАЙОКО, 56 лет, Кот-д'Ивуар † 10 марта 2021 г.

ДЛАМИНИ, 52 года, Свазиленд † 13 декабря 2020 г.

НКУРУНЗИЗА, 55 лет, Бурунди † 8 июня 2020 г.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3438
Значи първата църква не беше достатъчно зряла, че да извърши съда над нечестивите управници? Ако ти спиш, не приспивай другите! Тук съм за да тръбя, докато Бог ми каже да се оттегля.

Ами запознай се малко с историята на римската империя и виж какво стана с Нерон и не само с него. Врага определено се беше уплашил, но успя да успи християните чрез император Константин. Именно той е преобраз на Антихриста.

Ти хубаво тръбиш, ама ако тръбата издава ту фалшиви ту верни ноти, цялото тръбене ще е на вятъра. Проверявай си информацията, не случайно поисках да кажеш източник, защото много от твърденията, които пускаш тука са напълно лъжливи. По този начин се наврежда на истинските и полезните неща.

Бултаймс беше пуснал напълно фалшива новина, че Борисов заповядал да се въведат КПП-та от четвъртък. За справка днес беше четвъртък и никакви КПП-та няма. Няма да има и в петък, нито събота, нито неделя. След това зависи какво ще стане на изборите.

Ама айде да кажем тия от Бултаймс не само не са вярващи, а дори са нечестиви човеци, понеже пускат всякакви лъжливи бълвочи против Бога. Ама ти къде си тръгнала да мешаш чисто и нечисто, свято и скверно, истинско и лъжливо?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 147
Почти всички християни спят, че даже се тестват и ваксинират, заявявайки как това не бил белега.Един пастор не предупреди за това, слушах двама как съветват слушателите си сами да преценят и ако решат да си сложат ваксината, единият  каза да помолят Бог да я благослови?!...
Тъжно, страшно, обаче сега тече голямото пресяване.
Една вярваща сподели, че гледайки клипа, който ѝ пратих за чиповете в тестовете, си спомнила как след теста си намерила в дясната ноздра конец, който не искал да излиза, бил като ластик и не помни дали изобщо е успяла да го махне.
Вчера говорих с позната, имаща приятелка-лекар работеща на Острова. Там са започнали нещо по-умно-да правят кръвни тестове вместо т.нар. пср тест.
Всичко това повече ми прилича на биологично оръжие, отколкото на вирус.

Властта на управляващите стана прекалено голяма и безнаказана. Твърде много власт-израз употребяван от Чарли Чаплин във филма "Един крал в Ню Йорк" още през 1957 г.
През 2007-2008 почти бях във война с мои близки, които смятаха,че е нормално да получават от Общините разрешения за събирания или съдействие за наемане на сгради за църкви....Пастори се снимаха с политици, някои от които доносници...Бях гневен заради това,че църкви не са в противоборство с властта на политиката. После спрях да се идентифицирам с тях и да обсъждам вярата в Бога. Никога не станах част от такава общност.

Един съученик християнин,преди 7-8 години ми каза: "Не ми е достатъчно, ей така да живея, да посещавам църква/той посещаваше събрания дълги години/ да върша добро, да чета Библията...не ми стига...аз трябва да пострадам за Бога"...
Един от малкото беше той, с които контактувах заради Бог.
После стана трудно откриваем, не отговаряше на обаждания, помислих,че с нещо съм го засегнал, извиних му се с смс-пак нищо. Доста време така...повече от година. След време се засякохме, имали страдания, жена му боледувала сериозно...
Дано държи твърдо.
Рядко се среща християнската твърдост-чрез твърдостта си ще придобиете душите си....

Ние какви сме, докъде държим, докрая ли? Тези въпроси да си задаваме.
Ние принадлежим на Бога.
Не бива да се страхуваме от това, което предстои да стане.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Всичко, което съм писала е проверено, има документи, за съжаление не намирам точно тази част от закона, който миналата година още беше приет у нас за задължително ваксиниране, в която се описваше, че могат да използват сила, хората да бъдат връзвани. Това е някакъв по-стар вариант явно. Ето член 59 от приетия закон за здравето

Чл. 59.(1) (Предишен текст на чл. 59 -ДВ, бр. 98 от 2010 г., в сила от 14.12.2010 г.) При  възникване  на  извънредна  епидемична  обстановка,  както  и  при  регистриран значителен спад в имунизационното покритие министърът на здравеопазването може да разпореди:1. задължителни имунизации и реимунизации за определени групи от населението, които не са включени в имунизационния календар;2. задължителни имунизации и реимунизации с препарати, които не са включени в имунизационния календар;3.  имунизации  и  реимунизации  по  ред  и  начин,  различни  от  посочените  в имунизационния календар;4.  организирането  наимунизационни  кампании,  откриването  на  временни имунизационни  пунктове,  сформирането  на  екипи  за  имунизиране  на  място  и  други извънредни мерки.

Подобен закон е приет и в Австралия, писах по-напред за това,  предполагам повечето държави са приели задължителната ваксинация, тези които не се съгласят, ги ликвидират, както виждаме.
Австралийският закон позволява на офицерите „да използват оправдана сила“ , за да гарантират, че човешките субекти се подчиняват на директивите за общественото здраве. Офицерите могат „да задържат и да ограничават свободата на движение на лице, за което е приложима директивата“ и да водят такива лица за медицински експерименти при принудително събличане на дрехите им и насилствени ваксинации.
„Ако лицето е ДЕТЕ или инвалид, [събличането на дрехите] трябва, стига да е възможно, да се извърши в присъствието на отговорно лице или някакво друго лице, което може да осигури на детето или инвалида необходимата помощ [при събличането] и да представлява техните интереси.“

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Ето още един закон, явно са доста в тази връзка:

ЗАКОН № 45 ОТ 11.12. 2020Г.  КЪМ ЛИЦАТА, РАБОТЕЩИ В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ, ВОДОСНАБДИТЕЛНИТЕ ОБЕКТИ, ПРЕДПРИЯТИЯТА, КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ ИЛИ ТЪРГУВАТ С ХРАНИ, БРЪСНАРСКИТЕ, ФРИЗЬОРСКИТЕ И КОЗМЕТИЧНИТЕ САЛОНИ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ СРЕЩУ КОРОНАВИРУС.

Ученик на Исус

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 219
Ето и реакции от ваксините, раните страховито напомнят на тези от Откровение:

https://www.bitchute.com/video/nnbViWWm4T37/

PetkoPetkov

 • Новодошъл
 • *
 • Posts: 25
Ето още един закон, явно са доста в тази връзка:

ЗАКОН № 45 ОТ 11.12. 2020Г.  КЪМ ЛИЦАТА, РАБОТЕЩИ В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ, ВОДОСНАБДИТЕЛНИТЕ ОБЕКТИ, ПРЕДПРИЯТИЯТА, КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ ИЛИ ТЪРГУВАТ С ХРАНИ, БРЪСНАРСКИТЕ, ФРИЗЬОРСКИТЕ И КОЗМЕТИЧНИТЕ САЛОНИ ПОДЛЕЖАТ НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ СРЕЩУ КОРОНАВИРУС.

Тези писанки вярвам че си ги копирала от някой от многото сайтове за дезинформация.

Този път провери това което ти се пише и го изпитай истина ли е или не е.

В официалното законодателство се води "НАРЕДБА № 15 ОТ 27 ЮНИ 2006 Г." и не присъства нищо свързано с коронавирус, прочети текста, ето линк https://www.lex.bg/laws/ldoc/2135531979 за да провериш и друг линк към последното изменение на тази наредба https://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2137177718.
В въпросния сайт са добавени и лъжливи covid неща към член 8 които в официалния липсват. Копирали са разни неща и са си ги скалъпили с цел дезинформация но най-вече страх и паника у хората от което човек наистина може да се разболее, може да го правят и заради пари чрез посещенията на сайта, не зная с сигурност, вярвам че в повечето случай хората рядко проверяват.
Лъжливата новина от въпросния сайт е с бял фон черен текст и единствено бутоните за споделяне са големи и с цвят за да бъде по лесно да си ги споделят хората с лека ръка през антисоциалните сайтове.
Матей 5:37 Но говорът ви да бъде: да, да; не, не; а каквото е повече от това, е от лукавия.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3438
От първи юни става задължително ваксинирането на всички над 21 г. в САЩ.

Quote
Всичко, което съм писала е проверено, има документи

Дай сега да видим документите и доказателствата за горното ти твърдение? Понеже ако не ги предоставиш сама уличаваш себе си в лъжа и разпространение на лъжливи слухове. А това не подобава на човек, който изповядва вярата в Христос. Ако не намериш документи и доказателства, ако наистина имаш истинско покаяние спрямо Бога и си намразила греха и лъжата следва да се покаеш за това си поведение и да го промениш. Както и да се замислиш въобще на какъв дух си, който те кара така лекомислено да разпространяваш непроверени и лъжливи неща. Така навреждаш на истинската и полезна информация.

Тъй като аз познавам достатъчно добре системата в САЩ знам, че това твърдение е лъжливо, защото всеки щат има голяма автономност и не е възможно от 1-ви юни да има задължителна ваксинация за всички в САЩ, защото това трябва да мине през парламентите на всеки отделен щат, а това е практически невъзможно в такъв кратък срок. Именно затова ти отправям предизвикателство да докажеш това твърдение, защото лекомислието и прибързаността с които действаш не са подобаващи дори за един честен светски човек, камо ли за човек който твърди, че е християнин и има връзка с Бога.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 985
@Ученик на Исус
Според мен, една от основните цели на короната е да се тества до колко здраво държат юздите над народите и да проверят, ще скачат ли робите според тоягата.
Иначе Бил иглата си го каза официално, целта им е да намалят населението или ще стане доброволно или ще сътворят някоя война.

Отделно трябва да имаш нещо много сериозно в предвид относно Белега на звяра както е и писано:
- белега не може да се сложи насилствено.
- хората обаче ще бъдат принудени да го слагат.

Тия двете неща сами по себе си показват, че ако както казваш коронката е белега то те няма да я сложат докато си вързан на стол.
Ако те ваксинират вързан, то значи това не е белега. Не друго но както и Watchman твърди, белега има и духовен аспект, а не просто физически и ако ти сложат нещо насилствено, то духовно не могат да те бележат затова и са тия циркове с ваксините сега.

Иначе както е казал и Watchman внимавай с източниците на информация, защото голяма част от "информацията доказваща това и онова" се създава от същите тези които правят и всичко останало. За да не може хората да разпознаят истинското от фалшивото и да ги настройват един срещу друг.

@Watchman

Оносно последните времена, през вековете Бог винаги е спирал духа на Антихриста там където се е зараждал, но чрез други народи. В днешно време целия свят е под контрол и няма "други народи". Отделно, вече имаме инструментите за изпълнението на "никой не ще може да купува и продава без белега".
До 2030г. вероятно ще разиграват такива цирковете, за да научат кучето да скача според тоягата.

Иначе и на мен ми се ще да дойде Божието царство, но не ми харесват всички ужаси през които ще трябва да се мине.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3438
Много е важно преди да се продължи писането по тази тема Ученик на Исус, да предостави доказателства за твърденията си, или ако не публично да обяви покаянието си спрямо разпространението на лъжливи слухове и участието си в дисквалифицирането на истината чрез смесване на истина с лъжа.

Тия неща не трябва да се замитат под килима и трябва да се адресират своевременно.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 147
Да използваме благовремието, да усилваме твърдостта си с Божията помощ, за да устоим ако се случи в нашето поколение.

Божията воля е Христос да не изгуби никой повярвал. Вярвам в това. Разчитам повече на Бог отколкото на себе си в този път.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 214
Това малко излиза извън темата, моля администраторите да го преместят в по-подходяща такава, ако има нужда. Става дума за прегръдката на здравната система. Разказ на жена за реалността в ковид отделение в българска болница октомври-ноември миналата година. Без коментар.

https://liberta.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%B2-covid-%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D1%80%D1%8F?fbclid=IwAR0tNcw-7AXvADyjPgkdaQsgw0cqHlcrsf21-1JpdH0NsxO4uDZ7wdcDgdc

Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 985
Това малко излиза извън темата, моля администраторите да го преместят в по-подходяща такава, ако има нужда. Става дума за прегръдката на здравната система. Разказ на жена за реалността в ковид отделение в българска болница октомври-ноември миналата година. Без коментар.

https://liberta.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D0%B7-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%82-%D0%B2-covid-%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D0%BC%D1%80%D1%8F?fbclid=IwAR0tNcw-7AXvADyjPgkdaQsgw0cqHlcrsf21-1JpdH0NsxO4uDZ7wdcDgdc

Много съмнителна ми е тая "сърцераздирателна" история. Тая дори в у нас може да ги изпонаосъди ако това е вярвано, като стой та гледай...
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]