Author Topic: Moderna: Инжектираме ви с „операционна система“ и със „софтуер на живота“  (Read 10050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.


Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
По отношение на така наречените "ваксини" те не работят така както се обявява публично, но самите фарма корпорации, както и изобретателя на mRNK технологията казват, че инжектираната субстанция не остава в мястото на инжектирането, както е при класическите ваксини, а се разпространява по цялото тяло и заразява всички човешки органи.

Материала пуснат от byFaith потвърждава това, както това се потвърждава и от създателя на технологията, който вини фарма корпорациите, че са използвали технологията по неправилен начин:


https://thebulgariantimes.com/%d0%98%d0%b7%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b5%d1%82%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%a0%d0%9d%d0%9a-%d1%82%d0%b5%d1%85%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d0%92/

Quote
В Китай са въвели влизане в хранителните магазини само с кю ар код, нямам засега потвърждение на информацията, един православен свещеник го спомена.

Не се занасяй след православните, защото те са на страната на Антихриста. Сега вкупом крещят, че ваксината е белега на звяра, но всеки който може да чете на нивото на третокласник ще види, че в Откровение 13-а глава ПЪРВО се явява звяра и СЛЕД това се явява и белега на звяра.

Ако ваксината е белега на звяра, то тогава КОЙ Е АНТИХРИСТА? Щом можете да посочите белега на звяра, посочете тогава и самия звяр?

Само обаче да е появи някой "православен цар" който да поведе християните православните веднага ще наскачат да го подкрепят и след това ще се обявят за гонението и изтреблението на инакомислещите хора и най-вече на християните, които вярват различно от тях самите и откажат да се преклонят пред техния "православен цар".

Затова не се заблуждавайте, тия хора имат духа на Антихриста и се кланят на антихристки учения. Точно те гонеха и избиваха истинските християни в "православната" Римска империя, те избиха и оригиналните местни и български християни живели по нашите земи от времето на апостолите, и с този си акт предизвикаха хилядолетни проклятия над България и българския народ.

Стойте настрана, излезте изсред тях и отделете се. Православието и католицизма са по-опасни и по-демонични от масоните и либерастите.

Ваксините са много опасни и веднъж ваксиниран човек не може да се "отваксинира", това заразява цялото му тяло и всички вътрешни органи. Серума с който ваксинират е магьосническа отвара изработена по всички правила на магическото изкуство. Тъй като глобалистите от много време искат да намалят световното население драстично, но както и да се опитват Бог не им позволява. Затова сега техния план е генно да модифицират човеците така, щото Бог сам да поиска да ги изтреби както по времето на потопа.

Стратегията е подобна на това, както когато моавския цар Валак поиска от пророка Валаам да прокълне Израел, но Валаам не можеше да ги прокълне, понеже Бог не позволяваше такова нещо. Тогава Валаам посъветва Валак да вкара израилтяните в блудство и идолопоклонство и тогава Бог сам ще ги прокълне и изтреби. И стана точно така. Никой християнин да не се заблуждава, че това, че е християнин ще го спаси ако доброволно се ваксинира. Израилтяните които Бог изби всички бяха от избрания народ и бяха вярващи, но доброволно решиха да блудстват с моавките и да участват в поклонението на техните богове (без да се отричат изрично от Израилевия Бог).

Аз мисля, че това, което виждаме в момента е точно такава ситуация, хората им се предлага генна терапия лъжливо наречена ваксина с която да бъде генно модифициран човешкия организъм така, че Бог да разпознае ваксинираните като замърсители на човешкия род (подобно на нефилимите) и сам да ги премахне. Явно с ГМО храните не можаха да постигнат достатъчно и сега натискат и много бързат да направят това с псевдо ваксини.

Никой Божий човек да не се страхува. Бъдете готови ако е необходимо да изгубите всичкия си имот, дори семейството и живота си. Това зло ще бъде победено, защото това не е краят.

Внимавайте да не се заблудите, когато християните след това вземат властта и обявят Божието царство на Земята.
Тогава ще се яви Антихриста, който ще прави всякакви знамения и чудеса, които да заблудят ако е възможно и избраните.

В момента няма нито Антихрист на сцената, нито има знамения и чудеса. Дръжте се за Бога, и не се страхувайте. Ние ще видим падането на враговете ни. Но СЛЕД ТОВА нещата ще станат много хлъзгави и опасни. Затова взимайте поука и бдете!
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
Предадоха ми важен сън на една сестра, сънувала го е преди няколко дена, не можаха да ми изпратят посланието, но общо взето беше това - злите сили готвят атака срещу България на 5 юли в 5 часа сутринта.
Така че да се молим.
Имаме два звяра, единия от морето, другия от земята. Този от земята слага белега, лъжепророка. Адвентистите смятат, че скоро ще обявят съботата за работен ден и неделята за почивен във връзка с климатичните промени. Съботата е знак между Бог и Неговите хора, неделята белега на звяра. Всеки, който не спазва неделята, ще бъде преследван строго. Обаче тук липсва икономическата връзка на белега, докато при ваксината сега вече е в действие в някои страни, повечето частично засега - не може да се пътува, да се ходи на театър, кино, в музеи, заведения и нехранителни магазини без този код за ваксинация. Виждаме, че принуждават всички. Ваксинират вече и деца, приели са закон за ваксиниране на новородените у нас тайно.
Какъв е тоя зор да тестват и ваксинират всички?!...
Тия два звяра не ги виждам, мдааа, според някои политически съюз, лъжерелигията в ролята на лъжепророка, но имаме г7, интересно, десет рога и 7 глави, къде са десетте рога, ако това са седемте глави?
При лъжепророка имаме два агнешки рога, какво ли значи, ако ватикана е единия, кой е другия?
Целият терор който упражняват втора година е политико-медицински, сега включват и военните. Видяхме нагледно, че имат целият инструментариум да заключат целия свят.
Трудно ми е да го асимилирам и да го сметна с ограничения си ум, слава на Бога, че Той дава мъдрост и разкрива нещата и вярвам, че ще ни разкрива още много, но забелязвам, че е в движение. Не го прави наведнъж, за да не ни плаши.
Чух мнозина православни да предупреждават за ваксините и 5g и нито един пастор. Като този свещеник:

https://3rm.info/main/85448-vazhnoe-prorochestvo-i-vazhnoe-tolkovanie-grjadet-moschnejshaja-ataka-5g-video.html

Бог има навсякъде живи, будни истински християни и аз не гледам на етикета, а на плода, Бог познава Своите Си, а и те се разпознават помежду си.
Православна е сънувала сън 2017 г., в който чува за ваксините, как ще
ги направят задължителни и почти всички ще ги приемат и че благодатното време свършва след 5 г. Тя го сънува на 3.01., така че остават към 6 месеца още.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Quote
но общо взето беше това - злите сили готвят атака срещу България на 5 юли в 5 часа сутринта

Аз обичам тия дати да ги следя, ще го видим и този 5-ти юли.

Ти кажи какво стана с "потвърденото с документи" твърдение, че от 31-ви юни ще има задължителна ваксинация на всички в САЩ?

Кажи и какво стана с това:

Quote
Завчера са провели репетиция за кибератака, стотици сайтове са били хакнати, като Амазон, Си Ен Ен, Пей Пал. У нас също репетират. Така че скоро явно ще има наистина атака. Според някои това ще бъде утре, понеже било огледално на 11.09.

Очевидно нищо.

Quote
Какъв е тоя зор да тестват и ваксинират всички?!...

Според мен отговора е ясен - депопулация. За тия неща се говори открито - хората били твърде много, трябва да се намалят драстично, ще ползват пандемии и ваксинации да намалят населението. Това е ясно като бял ден.

От друга страна Бог пресява човечеството. Както вярващите, така и народите.

Quote
Бог има навсякъде живи, будни истински християни и аз не гледам на етикета, а на плода, Бог познава Своите Си, а и те се разпознават помежду си.

А плода какъв е? Ти въобще познаваш ли православието отвътре? Чела ли си житията на "светците" им, и запозната ли си с окултните практики, с които е пропито цялото православие. А идолопоклонството? Кланянето на идоли, молитви към мъртъвци, и възвеличаването на грешна жена до "богородица" на която се молят, защото Христос бил по-немилостив от нея? Ами милионите хора избити от тях, които отказват да преклонят коляно пред тяхната религия? Кое е добрият им плод? Че първо крещяха за чиповете че са белега на звяра, сега изведнъж забравиха за чиповете и почнаха да крещят за ваксините? Православието е такъв тежък мрак, че само човек, който си няма идея от същността на тази богопротивна религия може да им се върже за каквото и да било. Съизмеримо е само с кабалата и талмудическия юдаизъм.

Относно този линк, който си дала - "3rm" знаеш ли какво означава? Това е "Третия Рим" и обърна ли внимание на значението на този термин? Ти имаш ли си на идея какво това означава? Това е тяхното желание да управляват света като "християнска империя" - както втория Рим - Византия е била "християнска империя" и света е бил в краката й. Това е много добро описание на царството на Антихриста - псевдо християнска империя, обявила се за реализираното "Божието царство" на Земята. Затова казвам, че православните са на страната на Антихриста и само си чакат да вземат властта за да обявят православната си Империя. Същото чакат и някои протестантски кръгове, а това от край време е фундаменталното учение на католицизма. В момента виждаме битка между комунистите (ционистите, световните банкери) от една страна (това са физическите едомци) и християните антихристи (духовните едомци). Доколкото разбирам от Писанието първоначално победител ще бъдат духовните едомци (лъже християните, блудницата Вавилон), защото блудницата ще обязди звяра. С други думи "Третия Рим", православната Империя ще победи звяра и ще го обязди.

Тогава ще бъде истинското гонение на християните, защото според Писанието - РОДЕНОТО ПО ПЛЪТ ГОНИ РОДЕНОТО ПО ДУХ. Тия плътски християни, които се стремят към светска власт, към плътско царство, ще гонят истинските християни, които се стремят към невидимия град, чийто архитект и строител е Бог. Не светските хора са роденото по плът, не атеистите, не дори и сатанистите. Яков и Исав бяха родни братя, родени в рода на Авраам и Исаак, които са носители на обещанията и завета. Но Исав се превърна в Едом, вечния духовен враг на Израел, вечния противник, който не може да се примири, че Божият избор е по благодат, а не по дела, по милост, а не по човешки умения и способности. Тази битка между Израил и Едом не е завършила, тя се е разширила неимоверно, когато на сцената се появява духовния Израел - Църквата и заедно с нея се появява и духовния Едом - сатанинската синагога. Родените по дух християни срещу родените по плът християни. Това е битката между Христос и Антихриста. Същността и естеството на тази битка не може да се сведе до някаква ваксина, или въобще до нещо физическо. За да разбира човек естеството на тази битка и на разделителната линия, той трябва много добре да разбира същината на конфликта между Яков и Исав. В крайна сметка духовния Едом, християнската Империя ще надвие над звяра (окултната империя на масоните и Западния свят) по същия начин по който духовния Вавилон взе превез над физическия Вавилон. Защото днес никой не чува за древния Вавилон и това той да има някакво влияние над света, но всички чуват за вавилонския талмуд на равините, чиито учения ги накараха да разпънат Христос. Ето защо блудницата ще надвие над звяра и ще го обязди.

Но в определен момент с Божията намеса, звяра ще изпълни Божията воля, като  унищожи блудницата. А после Христос ще унищожи звяра.

Нещата не са толкова прости и елементарни, както ги описват по тия псевдо християнски сайтове. Играта е много по-дълбока и голяма, с много дълбоки исторически корени, зависимости и взаимовръзки.

Quote
Православна е сънувала сън 2017 г., в който чува за ваксините, как ще
ги направят задължителни и почти всички ще ги приемат и че благодатното време свършва след 5 г. Тя го сънува на 3.01., така че остават към 6 месеца още.

И за какво въпросната православна ще използва "благодатното време" докато го има? Да се кланя на своя идол "богородица" ли? Благодатно време имат тези, които ходят в Божията благодат, а не тези, които се покланят на идоли и участват в окултни религиозни практики. Аз съм виждал много ревностни православни, но след прекарано малко повече време с тях при всички се вижда пределно ясно - че това са просто едни светски хора, и тяхната религиозност е една фасада, без никакво реално покаяние спрямо Бога и никакво раждане свише.

А псевдо християните са най-опасното племе. Христос не го предаде на смърт някой римски войник или някой грък. Предаде го един от апостолите, който де факто беше псевдо ученик, човек имащ формата, но не и съдържанието на вярата.

Всъщност именно Юда Искариотски е най-точния преобраз на Антихриста. Само той и самия Антихрист са наречени "син на погибелта". А апостол Йоан предупреждава за антихристите - ОТ НАС ИЗЛЯЗОХА.

Ето защо аз вярвам без всякакво съмнение, че царството на Антихриста ще бъде "християнско" царство и самия Антихрист ще дойде като християнин подобно на Юда.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
За православието имах предвид отделните личности. За САЩ имаше видео, в което четяха документите, много линкове и видеа изчезват, понеже не им изнася на кукловодите, плюс това се приемат тайно закони, сега Венци Ангелов беше пуснал на сайта си за тайно приет закон под еди кой си номер да чипират всички новородени.
Преди години ни попадна таен план на масоните за биометрия и чипиране, след няколко дена въведоха пръстовите отпечатъци в болниците. Молехме се и бяха отменени. Така че какво пишат те и какво Бог ще им допусне е отделен въпрос.
Този план впрочем познати ни разкриха, че бил раздаван на юристи.
А нямаше приет закон. Така сега имаха план у нас, пусках го тук през април да има недостиг на стоките, есента да включат и военните. За САЩ по план беше юни, но започнаха по-рано да ваксинират военните, ходят по къщите да ваксинират. В Москва вече е задължителна ваксинацията за мнозина, пак според законите, които приемат. Та вървят си по плана, доколкото Бог им допуска. У нас темповете са други, но вярвам, че Бог има други планове тук и ще се радвам да сме от тези осем, които ще се съпротивят на антихриста. Както ти беше писал преди години да се молим България да бъде в калта, не в желязото.
Наскоро една сестра си спомни, че преди години някой чужденец е пророкувал, че България ще бъде като оазис, интересното е, че малко преди това в молитва се молех точно с тези думи за България, да бъде като оазис в това време.
Тези дни тази сестра е сънувала и че чува насън по новините Борисов и Пенев и се чудеше какво ли значи.
Молим се, а Бог си върши каквото трябва.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Времето е разделно по един единствен принцип, а именно въпроса за това кой в/на кого вярва. Вярата е най-мощната валута и противника се стреми да овладее вярата на хората.

Насилствено чииране/ваксиниране и насилствени мерки не му вършат работа за постигането на поставените цели.

Писанието казва, че целта на противника е хората да повярват в лъжа. Ако те хванат на сила и ти сложат нещо в тялото, това не ги ползва, защото не могат да ти пленят душата и духа по този начин. Само вярата подчинява душата и духа.

И понеже e разделно време - реално хората се делят само на 3 групи:

1. Първата група са тези които вярват в системата/правителството/светските и системните религиозни авторитети. Те са първите на линия да правят каквото им се каже. В тази група ще намерите изненадващо голям брой хора които твърдят че познават Бога и че са новородени християни.

2. Втората група са тези, които не вярват съвсем на системата, имат съмнения, подозрения и голяма доза недоверие. Те обаче нямат достатъчно вяра в Бога и на фундаментално ниво имат не малко вяра и в системата. Тези хора макар и не с ентусиазъм, но бидейки наплашени и водени от страх (който също е форма на вяра) рано или късно ще клекнат пред ултиматума на системата. В това число влизат и много християни. Това са тези, които не са си обновили ума и продължават да се съобразяват с вървежа на този свят.

3. Третата група са тези, които нямат никакво на системата, считайки я за лъжлива, демонична и антихристска и тяхната вяра и надежда са единствено в Бога. Те не се страхуват да изгубят живота си, имота си и всичко, което имат, защото знаят, че имат траен и вечен имот при своя Бог. В зависимост от нивото на обновяването на ума обаче хората в тази група също може да имат частици на вяра и доверие в системата на този свят. И точно тези частици може да причинят тяхното пропадане в по-долната група.

Между тези три групи има мобилност. Хората могат да се придвижват от едната група в другата във всяка посока.

Въпроса за вярата е изключително важен. Страшно много християни бяха повярвали например в Доналд Тръмп, гледаха на него толкова възторжено направо като на месия.

В момента двама републикански губернатори (на Тексас и Флорида) подписаха закони за забрана на "ковид паспортите". Много християни и анти-системни хора аплодират. Вярата е човеци е голямо нещо, което винаги води до проклятия. Оказва се че в същия пакет закони в който се забраняват ваксинационните паспорти се въвежда насилствена ваксинация, насилствено задържане и насилствена карантина. Колко удобно наистина.

Тия дни чух за някакви християни, които ходили да гласуват за най-соросоидната партия "Да България", които са най-големите поддръжници на Истанбулската конвенция. Но тези отишли да гласуват за тях и като ги попитат защо - мълчат като риби.

Не само е време разделно, покварата е толкова дълбоко проникнала сред християните че ИМА НУЖДА от време разделно. Това е Божие дело, което трябва да се извърши. Трябва да се пресее житото от плявата, защото Бог няма как да свърши великите дела, които е приготвил чрез тази смесица от свято и скверно.

Ето няколко полезни статии от сайта на Хенри Маков:

https://anonym.to/?https://henrymakow.com/2021/06/john-coleman-4-billion-useless-eaters.html

https://anonym.to/?https://henrymakow.com/2021/06/stickleberger-you-are-being-chipped.html

https://anonym.to/?https://henrymakow.com/is_the_truth_movement_false_op.html
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

byFaith

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 230
Една добра и страшна статия за "страничните ефекти" от ваксините върху неваксинирани в САЩ:

https://thecovidblog.com/2021/05/07/pfizer-documents-unvaccinated-people-can-be-exposed-to-experimental-mrna-from-vaccinated-people-frightening-adverse-reactions/
Кой ще възлезе на хълма Господен? И кой ще застане на Неговото свето място?
Оня, който е с чисти ръце и с непорочно сърце, Който не е предал на суета душата си, и не се е клел на лъжа.
Той ще приеме благословение от Господа, И правда от Бога на спасението си. (Псалом 24:3-5)

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
Така е, тече голямо пресяване. Наскоро една сестра ме пита защо Бог ни изпитва, след като знае как ще постъпим. Тогава Бог ми даде отговор - заради нас самите, понеже като знаем какво ни е струвало, никога няма да си помислим да бъдем против Бога. Преди години невярващ човек питаше ами каква е гаранцията, че  в Божието царство няма пак да се появи някой като дявола. Мъдър въпрос, сега знам отговора - понеже то ще се състои от изпитани хора, които знаят цената и са възлюбили Своя Бог до смърт, както и Той ги възлюби.
Страшничко е, но си струва цената, Бог да укрепи всички Свои и да ни даде да устоим, воювайки в доброто войнстване на вярата.
В Русия вече ваксинират принудително децата в училище, студентите ги отписват ако откажат ваксина. Уволняват от работа, а мнозина християни напускат сами.
В Израел и Азърбейджан са отворили синагоги, джамии и църкви само за ваксинирани. Не помня точно, май пак в Русия беше само ваксинираните ще могат да подписват брак. В Китай както писах в магазините пускат само с кю ар код. Мои роднини се прибраха от Кипър, всеки ден почнали да искат тестове за работата, за магазините.
Гледах как военни в САЩ ходят и ваксинират по къщите.
Голямо беззаконие се върши. Мисля си обаче, че Бог е толкова милостив, въпреки цялата опресия от миналата година насам, Той ограничава злото. Така и се молим, да бъде ограничено до възможния минимум!

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
В Русия са въвели задължително ваксиниране.
Според Венци Ангелов у нас след изборите ще въведат КПП-та и излизане с смс. По улиците хората си ходят и се правят, че нищо не се е случило, сякаш всичко е наред...

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
В Русия са въвели задължително ваксиниране.

Като пишеш такива твърдения, давай източници, които го доказват. Досега направи много подобни лъжливи твърдения, в това число, че всичко било доказано с документи и не успя да приведеш нито едно доказателство за гръмките твърдения.

Търсейки информация за това дали наистина има задължително ваксиниране в Русия (има за хора от определени професии, но не и за всички хора), не попаднах на информация доказваща това, напротив попаднах на руски юридически сайт, който обяснява, че на база на съществуващото законодателство в Русия всички могат да се откажат от ковид ваксинация.

Ето и съвсем реална новина с реален източник: https://tass.ru/obschestvo/11536349

Доколкото ми е известно все още никъде по света няма въведено задължително ваксиниране за всички хора, най-малкото защото това е стратегически неоправдано докато не постигнат поне 70% доброволно ваксинирани. След като хванат мнозинството в примката си, тогава могат да настроят мнозинството срещу малцинството и да изискват задължителна и насилствена ваксинация.

А твоите недоказани твърдения ми напомнят на приказката за лъжливото овчарче, което лъгало, лъгало че има вълк и накрая като дошли вълците никой повече не му вярвал. Не може да се твърдят неща голословно без източници и доказателства.

При нас  очевидно, че нещата са по-разхлабени заради изборите. Трябва да се молим и на тези избори никой от нечестивците и особено соросоидните партии да няма мнозинство за да не могат да се чувстват силни и да мачкат.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
Не стига, че ви изнесох толкова информация, пък и неблагодарни!
Много сте прибързани да пишете обвинения, пък после ти лично, адаш, пишеш, че видиш ли приели задължително ваксиниране в Тексас и Флорида. Ти в случая  май лъжеш...Сега пък пишеш, че няма никъде, противоречиш си. Документи нямам, обясних защо, мнозина руснаци пишат лично, че е въведено, от различни места в Русия, ето и видео от православен свещеник, който казва, че е въведено:

https://www.youtube.com/watch?v=9eLrUoaAMqo&t=7s

Човека е направил община, строят си къщи в момента, приемат още хора, така че хубаво е, че правят нещо. Тук всички спите и само ме обвинявате, накрая излезе каквото писах. Само че някои още не го вдяват, а спят непробудно. Ваксинират се и умират...
У нас били почнали да ваксинират деца в Пловдив:

https://nova.bg/news/view/2021/06/28/331750/%D0%B2-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B4%D0%B8%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19/

Скоро вероятно няма да пиша тук, така че чухте, предупредени сте, каквото искате правете, ваша си отговорност. Който познава Бог, ще се оправи, останалите да му мислят.
Ако пък направо изключат интернета на 9 юли, вместо да репетират,  някои мързеливички да чуват от Бога - да прекарват време в молитва, да четат Словото и пр. съвсем ще им се види нагорно...
Толкова неща има да се правят, нямам време за губене.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Quote
Не стига, че ви изнесох толкова информация, пък и неблагодарни!

Повечето неща, които написа бяха просто слухове от някакви си хора, които писали някъде си, казали нещо, някой си казал, друг сънувал. Това не са сериозни неща. Липсват реални факти реални доказателства.

А верните неща, ние ги знаем много по отрано защото ползваме по-сериозни и задълбочени източници от твоите.

Ако за нещо сме благодарни, то е за това, че давайки повод да изобличим лошия пример, който даваш с повърхностния си подход - така се дава възможност на четящите да вземат поука и да не допускат подобни грешки.

Quote
Много сте прибързани да пишете обвинения, пък после ти лично, адаш, пишеш, че видиш ли приели задължително ваксиниране в Тексас и Флорида. Ти в случая  май лъжеш...Сега пък пишеш, че няма никъде, противоречиш си.

Ето в това е проблема, че подхождаш към нещата с интелект на 10-годишно дете, което не се е научило да внимава на детайлите и да изпитва внимателно нещата.

Аз никъде не съм написал, че има въведена задължителна ваксинация в Тексас и Флорида. Това, което написах е че са вкарали в закона възможността за насилствена ваксинация и насилствена изолация, по преценка на "здравните власти". Това не е същото като закон за задължителна ваксинация. А е просто врата за това в даден момент да прилагат насилствени мерки спрямо специално таргетирани хора.

Quote
мнозина руснаци пишат лично, че е въведено, от различни места в Русия, ето и видео от православен свещеник, който казва, че е въведено:

https://www.youtube.com/watch?v=9eLrUoaAMqo&t=7s

Човека е направил община, строят си къщи в момента, приемат още хора, така че хубаво е, че правят нещо. Тук всички спите и само ме обвинявате, накрая излезе каквото писах.

Ти или руски не разбираш добре, или не си научена да слушаш внимателно, но руснака не казва, че била въведена задължителна ваксинация повсеместно, както ти твърдиш невярно. Той казва точно това, което знам и аз, а именно, че затягат мерките в определени региони в Русия. Затягането на мерките има за цел да се подплашат и принудят по мек начин повече хора да се ваксинират, но това не е същото като да е приет закон за задължителна ваксинация на всички.

Ето тук има реален източник с реални данни, в кои региони на Русия се затягат мерките и се изискват ваксинация на ОПРЕДЕЛЕНИ ГРУПИ хора, не всички:

https://www.rbc.ru/society/28/06/2021/60d0a0c19a79476c7f137ce8?from=from_main_3

Цитат от горната статия:

Quote
С началом новой вспышки заболеваемости коронавирусом регионы стали объявлять вакцинацию обязательной — правда, для отдельных групп граждан.

Точно същото се казва и в твоето видео, а това което ти твърдиш е напълно невярно. Но някак си тия детайли ти се губят. Все едно гледаш с размътен поглед и вместо да видиш детайлите картината ти се размазва в едно цяло и ти не можеш да различиш едното от другото.

На картата в статията се вижда колко региона затягат мерките и колко не. От общо 85 региона в Русия - 21 затягат мерките, останалите не. Това са фактите, останалото са неверни фантазии.

Quote
Човека е направил община, строят си къщи в момента, приемат още хора, така че хубаво е, че правят нещо.

Ние правим същото от много години, още от 2008-а година пишем в този форум за излизането от градовете, ама никой не взима нещата на сериозно.

Quote
Скоро вероятно няма да пиша тук, така че чухте, предупредени сте, каквото искате правете, ваша си отговорност. Който познава Бог, ще се оправи, останалите да му мислят.

По тези въпроси аз съм започнал да пиша и предупреждавам хората още през 1995-а година. Сигурно тогава си била в детската градина, ако не и по-малка. Не си научила още основни неща, не знаеш да внимаваш на детайлите, да изучаваш нещата в дълбочина. Плъзгаш се по повърхността и гордостта ти не ти позволява да приемеш изобличение, ако и многократно и от Писанията и от реалните факти да ти показвахме колко дълбоко се заблуждаваш.

Quote
Ако пък направо изключат интернета на 9 юли, вместо да репетират,  някои мързеливички да чуват от Бога - да прекарват време в молитва, да четат Словото и пр. съвсем ще им се види нагорно...

Ако ще го изключват да го изключват, Бог е нашия източник, не интернета или нещо друго. Ти очевидно обичаш да "чуваш" разни гласове, но не си се научила да изпитваш кой глас е от Бога и кой не е. Разни православни монаси по цял ден само се молят и уж четат Библията, но никога не достигат до познаване на истината, а вместо това потъват в още по-голяма тъмнина и окултизъм. Защото има значение човек на какъв е дух, когато прави тия неща. Защото религиозния дух може да кара човка да чете и да се моли с часове и дни, но само го закопава в повече гордост и самозаблуждение.


Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Съпричастен
 • ****
 • Posts: 221
Ако ваксината е белега на звяра, то тогава КОЙ Е АНТИХРИСТА? Щом можете да посочите белега на звяра, посочете тогава и самия звяр?
Абсолютно!

По време на бъдещите знамения и чудеса на Антихриста, логично е да бъдат при небивала публичност по света. Фалшивото ще иска публичност - ние сме предупредени за такава публичност на уж дела на истинската вяра и сме нащрек.
Малки и големи имат постоянен достъп до информация чрез смартфони, таблети и интернет. Интернет публикува какво са излъчвали различни телевизии. Излъчва и директно. По телевизиите пък излъчват какво се случва и коментира в интернет.
Сега виждаме как всеки акцент от световните събития се насажда до втръсване от всякакви екрани, повтаря се, потретва се, по всички новинарски емисии. Пети, шести път, на другия ден пак. Истинско натрапване. Повтарят лъжите отново и отново...През времената на Антихрист всичко това вероятно ще бъде десетки или стотици пъти повече от днешното време...

Никой Божий човек да не се страхува. Бъдете готови ако е необходимо да изгубите всичкия си имот, дори семейството и живота си. Това зло ще бъде победено, защото това не е краят.

Внимавайте да не се заблудите, когато християните след това вземат властта и обявят Божието царство на Земята.
Тогава ще се яви Антихриста, който ще прави всякакви знамения и чудеса, които да заблудят ако е възможно и избраните.

В момента няма нито Антихрист на сцената, нито има знамения и чудеса. Дръжте се за Бога, и не се страхувайте. Ние ще видим падането на враговете ни. Но СЛЕД ТОВА нещата ще станат много хлъзгави и опасни. Затова взимайте поука и бдете!
Точно така. Християните не бива да се страхуват. Нито Исус се е страхувал, нито апостолите вече са се страхували след Възкресението на Божия Син. Когато им е отворил ума, за да разберат Писанията.

Страхът има в себе си наказание и който се страхува не е усъвършенстван в любовта. / 1 Йоан 4 гл./
Писано е и:
увещавайте безчинните, насърчавайте малодушните, поддържайте слабите, бъдете търпеливи към всички.
Внимавайте, никой да не връща никому зло за зло; но всякога търсете доброто един на друг и на всичките.
  /1 сол. 5 гл./

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 254
Твоите изобличения ги насочи първо към себе си.
Дадох доста линкове, за Полша, у нас, законите ги има като се върнеш назад да си погледнеш темата,  а кой какви гласове чува ще се види пред Господаря в Съдния ден, та внимавай с празните приказки.Принудителна е ваксинацията в Русия за много групи. Сега обсъждали задължителната ваксинация в Плоша, какви лицемери, те приеха закон да връзват хората с усмирителни ризи, сега обсъждали...

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3595
Моите изобличения спрямо твоята повърхностност и прибързаност са доказани и обосновани, а ти само говориш от горделиво и непокаяно сърце. След всичко което изписа до момента не мисли, че някой човек, който познава Бога би те приел за истински вярващ човек. Религиозен да, но не и човек който познава истинско покаяние и обръщане към Живия Бог. Липсват плодовете на покаянието и страха от Бога. Вместо това - детско перчене и плътски заплахи.

Ще ти дадем една година почивка от писане във форума. След това ако си познала какво означава истинско покаяние заповядай пак.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.